Jó Reggelt Mindenkinek!
Húú de ügyesek voltatok! Jó sokat írtatok!
A mensis fájdalom eltűnt, és már tegnap sem volt. Sőt már szinte mensi sincs. Nem igazán értem én ezt. Tegnap volt valami, de igazából csak akkor amikor a wc-n voltam. Nem tudom miért cisnálja ezt. Lehet, hgoy ennyire bekavar a closty? Szedte valamelyikőtök? Mi volt a tapasztalata? Komolyan érdekel, mert ez így nálam nem normális.
Zsuzska! öszi, hogy helyettem is koriztok! Csak el ne essetek!
Mennek a drukkok! Hátha most sikerül!+++++++
Üdvözöllek
Melus! Gratulálok a kis pocilakóhoz!
Nócika! Nagyon szorítunk vasárnapra!+++++++++++
Bridget! Köszi, a hőemelős smilet!:lol:
A párodnak meg hogyhogy annyira véraláfutásos lett a háta? Ez normális? Így masszíroznak? Jajj akkor az nagyon fájhatott!
Az együttérzésért köszi! Szoktam rá görcsoldót, de rám nem jellemző, hogy ennyire fájjon. Egy évben 1-2-szer fordul elő. De most ezeket is túl szárnyalta. A clostyt a múlt hónapban kezdtem el szedni. Most is fogom.Én arra gondolok, hogy azért volt ilyen ez a mensi. Másra nem tudok gondolni.
Én hizsek a ázsiai gyógyászatban, és a természetes gyógymódokban. Inkább veszek be valami gyógynövényes gyógyit, mint valami kavart mérget. Jártam már talpmasszásra is, és azt hiszem még megyek is. Ezek jó dolgok. Ja és méregteleníteni is szoktam.
Abszolúte megértelek a tünet kérdéssel kapcsolatban. Nálunk is ez van. Ha már valami mást érez az ember, és akkor már kezd indulni a kis bogár a fejemben, hogy lehet baba.
[quote]L írta:APTETUUUU
En leszek a kovetkezo
Úgy legyen!!!!!!
Szöszke! Köszi az együttérzést! Szerencsére ma már jobban van a Drága, és fájdogálás helyett, most Ő ment el gyógyítani.
Neked, ha jól emlékszem asztmád van. Ugye? Arra biztosan jobb a kinti levegő, mint az itthoni.
Lehet, hogy igazad van, és közrejátszott a meleg is. De már mindez a múlté. Szerencsére. Szenvedtem eléggé. De elmúlt.
mennek a drukkok hétfőre a teszthez!++++++++++++
Kati, Zsófikukac! Hogy vagytok? Régen voltatok! Kérjük a helyzet jelentéseket!