Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Asszem újból át kell olvassam az összes hsz-t, mert már nem tudom, hogy ki mit írt!

Az viszont feltűnt, hogy Csakegy egy hsz-ben nagyon sokszor emlegeti a marhákat! :lol: :lol:

Nemsokára nekifogok és muffint sütök. Extra ennyiségű csokival és meggyel! És hülyére zabálom magam! :lol: :lol:

Norka drága!
Hogy miért sírtam tegnap?
Vannak dolgok, amiken nem tudtam még mindig átlépni. Rámtörnek az emlékek és fájnak.
Ahogy Zsizsik mondta, felébred és elkezd pörögni az agya. Valahogy én is így vagyok.
Tegnap lehet a meleg hatására, de sírás lett belőle.

Egyébként mindegy, mert látom, hogy vannak dolgok, amiket csak az idő halványít el..... a párom próbál pszihiáterkedni, egy kicsit segít...

Szilas fiam a meleg hatására elkezdett nagyokat aludni. Persze éjszaka kelünk kettőször, de ma is fél 12ig nyomta a szunyát. Én 11-ig, mert a postás úgy gondolta, hogy normális ember 11-kor már ébren van! :lol: :lol:

Most mennem kell. Majd küldök nekek virtuális muffint!

Pusszantás!

Később tényleg pótolom a hszket! :D
Vendég

Norka ment pü!
Vendég

Kavics!

Én szülés után jó sokáig még azon is tudtam bőgni, amikor jött az az átkötő valamelyik kereskedelmi tv-n, amiben a fehéringes pasi egy kisbabát tart a kezében. :oops: :lol:

Nekem ma üvöltözős napom van.
Dednek mondok valamit. Egyik fülén be, másikon ki. Megismétlem. Hatástalan. Ismét megismétlem ezúttal kicsit emeltebb hangon. B.szik rá.
Na ekkor leüvöltöm a haját. Erre összerezzen és riadtan néz rám, h. mi a fene bajom van, majd szó nélkül megcsinálja, amit már eddig is kértem tőle.
Pasiból van.
Ezek csak akkor fogják fel, h. TÉNYLEG akarunk valamit, ha kiverjük érte a hisztit? :twisted:

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Monee!
4 hónapos kortól már lehet vinni. Lényeg, hogy legyen túl az oltásokon.

Kép
lara26

Rami: Nem lesz semmi baj... A múlt héten a stix nekem semmit sem mutatott ki, pedig ugyanazt a vizeletet kapta a labor is, ahol viszont találtak fehérjét... Igazság szerint annyira én azért nem bízom ezekben a tesztekben... hamár teszt, akkor csinálják meg rendes laborban, nem?

Norka: Sajnos nem lehet... :( Majdnem 7 éve lakom itt és eddig sem volt soha tekintettel a munkánkra, mindegy hogy ki takarított (általában azért ugye együtt csináljuk a párommal, hogy hamarabb végezzünk, ő porszívózik és felmosok). Sajnos soha semmilyen hasonló jellegű dolog nem hatotta meg. Amikor a párom kérdezte, hogy milyen legyen az új beépített szekrény, akkor megvonta apósom a vállát, mondván neki mindegy. Párom tök szépen megcsinálta, majd közölte vele, hogy ez neki nem tetszik, itt és itt ne polc legyen, hanem ajtó!! Szerinted megköszönte valaha, hogy a párom bement a szobájába is és ott is kitakarított? Vagy hogy saját szabadságán megcsinálta (csináltuk) a lakásfelújítást, spórolva neki súlyos százezreket? Soha. Szóval ő ilyen, tojik mindenre és mindenkire... Na jó, ennyit erről, mert csak felhúzom magam :)
A kérdéseket egyébként továbbítod valakinek, amíg te nem tudsz foglalkozni velük? Valaki biztosan be szokott neked segíteni. Legalább tudnák a kérdezők, hogy kihez forduljanak, amíg Norka és Benjamin regenerálódik ;)
Anyós téma: Én sosem értettem, hogy egy gyerekkel miért kell sejpítve, meg mittom én milyen nyálas, "éneklő" hangnemben beszélni? Aztán csodálkoznak, hogy a gyerkőc nem tud bizonyos szavakat rendesen kimondani. Meg nem azért, de nem hülye az a gyerek, hogy ne értse meg a normál beszédet. Eddig azt hittem, hogy ezzel csak nekem vannak problémáim...

Csakegy: A 4 vizsgádon nekem is kikerekedtek a szemeim. Azért terhesen egy eleven gyerkőccel :roll: Drukk, hogy sikerüljön ;)

Hihi, kicsit mókás lett az adóbevallásom módosításának megoldása. Ez így elég bonyolultnak hangzik és valójában az is. Most közölte velem egy ügyintéző csaj, hogy adjak be egy önellenőrzést, majd még egyet. :lol: Ugyanezt el kell játszanom a párommal :D És persze túrót nem értettem meg a csaj mondókájából :)
Viszont lefoglalom magam annak kitalálásával, hogy akkor most hogy is van ez... Hogy miért nem lehet csak 1db helyesbítést beadni????

Megyek, agyalok :D

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!

Nagyon köszönöm a hiányolást, irtóra jól esett, bár nem ezért nem jöttem eddig!
Nóri délutáni progija az ordítás és a "foglalkozz velem de rögtön" című játékokból áll, ebbe két óránként belefér egy kis kajcsi, és utána max, de tényleg MAX 15 perc szunya! Szóval idomít a kis fostos, de nem csak engem, hanem a mamát, apát, bátyót, mindenkit, még a kutya is rohan a labdáért, ha rázendít! Ne tudjátok emg, akkora torka van, hogy az ablakok kihullanak a keretből......... Vajon mit ronok el, hogy délutánra ilyen satrafa lesz az imádni való tündérkéből, aki délelőtt van otthon????? Délelőtt emgfőzök, délután mint a hülye cipelőzöm a gyereket vagy vigyorogva próbálom lefoglalni.
pfffffffffffffffffffffff Most is ezt játsza, csak Ákos próbálja szóval tartani. Asszem séta lesz belőle, ha ezt elküldtem!

Monee!
Sulfur 15 CH és articsóka tabletta!!!! Érdemes azonnal mindkettőt elkezdeni, az articsóka tabit emelt adagba pár napig, hogy megpörgesse egy picinyt a májat! Nekem ezek váltak be, kéretik jelenteni, ha ott is hatásos, hogy ajánlhassuk másnak is!

Rambóka!
Milliónyi gratula Tesóbabához, és az egészségességhez! Semmi gond nem lesz szerintem ott a vizeleteddel sem! Gergő igazi pasi! Ákos fiam is ilyen még most is!!! Sosem múlik le, legfeljebb javul, de csak átmenetileg!

Bettica!
Selypegni nem selypegek, de azt a bizonyos "ütődött és mézes mázos és magas frekvenciájú" hangot magam is alkalmazom néha...... Nem tehetek róla, de valahogy reagál rá a babus, mosolyog, gőgicsél és válaszol rá! Gügyögni sem gügyögök, csak ez van, de erről nem fogok leszokni asszem.................
Ja, és normális ez már ilyenkor! Mármint a lábdagadás. Kicsit kiereszetenek az izületek, és biz ez víz, cska nem túl sok! Te nem sokára szülni fogsz! Annyira drukkolok neked! Apósod.............. :( Grrrrrr És abba gondolj bele, hogy ha majd a törpéd meg lesz, és mászós korba kerül, akkor hogy fog ez bosszantani!
Ja, egyébként a sárkánykodás, vagyis a hirtelen fellobanás is normális ilyenkor! Te tényleg mindenórás vagy már!

Csakegy!
4 vizsga.............. Minden tiszteletem a tied! Előbb utóbb meggyógyul Lilla, ebben biztos vagyok! És tényleg úgy van, hogy egy síró baba annyi energiát vesz el az embertől, hogy jobban elfáradsz, mint a szénlapátolásban..............

Norka!
Csak Te és a családod!!! Ez most a fontos, meglátod profitálni fogsz majd belőle, plusz Boginak is jó lesz tesóbaba érkezése előtt!

Koriági!
Én nem tudom mit képzelnek ezek a dokik. Honnan veszik a bátorságot, hogy lesajnálják a fejünket?????????? El van kényeztetve mi???? Azanyjapicsájaaz!!!! Mutassa, hogy kell, aztán majd jól megbeszélhetjük a dolgot! Ne vedd a lelkedre kérlek! ÉS jól tetted!!!!!

Kavicsom!
Néha még nálam is eltörik a mécses. Egyrészt biztosan a hormonok még minidg, másrészt az idő ugyan gyógyít, de lassan nagyon............... A minap anyám jutott eszembe, hogy vajon él e még egyáltalán. És mennyire jó lenne, ha lenne támaszom....... Áhhhhhh Lassú de biztos gyógyulást a lelkednek szívem!!! Ölellek!

Gina!!!
Dorina egy csoda!!!! Gratulálok nektek és szopizzatok sokat! Ha van kis segítséged, akkor az üvegből etetést hagyd kicsit másnak, és fejj helyette, amíg ő üvegezik, az is nagyon jót tesz a tejszaporodásnak! És szénhidrát és folyadék minden mennyiségben!!!!!
Istenem, bár csak közelebb lakhatnátok, nálam meg annyi a tej, hogy nem tudok vele mit kezdeni már.............

Hunci!
Rohadjanak meg! Olyan vérszemet kaptak, hogy a bőrödet is lenyúznák, ha tehetnék, miközben meg egymást ölik halomra az emberek, mert ők az úton állnak, direkte ilyen helyeken! Grrrrrrrrrrrrr Nagyon sajnálom! :(

Zsizsik!
Forgácsra fel! De a PCOS-s kezelést ne hagyd, ott azért időnként elég alaposan "mellélőnek" ez ügyben! Sok-sok-sok sikert nektek! Anyudnak jobbulást!

Kir!
Nálatok milyen az idő?????

Lara!
Ez a lány továbbra is gyönyörű!!!!! Olyan jó látni, hogy nem fél a víztől!

Más:
Tegnap a következők történtek! Reggel 8-kor Nóri dédije érkezik hozzánk. Én fekszem egy szál melltartóban az ágyon, aminek egyik oldala a szopi miatt le is volt engedve, bugyi sehol, akkor ébredeztünk, beszélgetőztünk! Úgy kellet rászólni, hogy uygan hagyja már, hogy felöltözzek, aztán majd szívesen elbeszélgetek vele is, de lépjen kijjebb a szobából.....
Délután egykor érkezik a buzi védőnő, akit apósom engedett be! Szoptatok!!!!!!!!!!!!!!!!! Apósom nem jön be mondván szoptatok, nem akar zavrni, ez meg ott állt a fejemnél, és kérdezősködött. No, elpattant a cérna teljesen. Mondom menjen már ki........ A lakásból is bátran, ha kérdésem lesz megkeresem. Kiment a konyhába, és onnan kiabálta kérdésiet. Nem akartam Nórit megijeszteni, ezért nem üvöltöttem le a fejét, de holnap mennünk ekll úgyis a kéthós oltásra, asszem előtte beszélgetés leszen a vezetővédőnél...... Nem vagyok depis, sem magányos, bár sokat vagyok egyedül, de nem RÁJUK vágyom társaságnak. A családi és szexuális életem rendben van, az egészségem is! A gyerekemet nem verem, nem éheztetem, a bőre is rendben, szopizik, az étvágya is jó. Van számítógépem, tudom is kezelni, ismerem az internetet, tehát ha a kérdésemre egyáltalán nem találom a választ, akkor majd megkeresem őket! Addig kifejezetten zaklatásnak élem meg, hogy bepofátlankodik az életembe és a lakásomba!
Ezt elmondtam apósomnak is......... És az ajtót innentől megint szigorúan zárva fogom tartani! Pfffffffffffffffffffffff

Van kérdésem lányok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A mi városunkban van uszoda! Mikortól lehet/érdemes vinni úszni??? Lara asszem Te írtad, hogy a 4 hós oltást meg kell várni ugye??? Utána mikor is van a következő oltás???? (Az igaz ugyan, hogy még nem próbáltam fel a fürdőrucimat, ami ugyi lehet, hogy eldönti, hogy babaúszni sosem fogunk menni, de majd kiderül!)

Aztán..... Játszóház? Van tőlünk egy faluval odébb egy Gekko játszóház. Gondolom most még nem, de olyan 5-6 hós kora körül már lehet oda vinni nem????

Vazzzzzzeeeeeeeeeee
Anyósom...... Beszarok már tőlük, megint telítődtem a családommal nem kicsit! Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Vendég

Jah!

Kincs!
Kitartás!!!! Dimet írta annó, hogy 8 hetes kora kölrül elmúlik............ Így is van. Addig túlélés, túlélés!!!!

Gondolok rátok sokat!
Vendég

Monácska: De jó "látni", hogy megvagytok :) Rokonok :roll: Mi a fenét tusz csinálni, ha ennyire nem tudják az illemet. Sztem az a minimum, hogy megkérdezem: Zavarna-e a szoptatásban, ha bent lennék vagy várjam inkább meg kint, míg végeztek... Sőt, amikor barinőméknél voltunk megnézni a legifjabbat, akkor nekem valahogy alap volt, hogy amikor már szopi, meg fürdetés volt, akkor eljöttünk. A látogatást úgy időzítettük, hogy ne legyen akkor éppen semmilyen intim tevékenységük... Ezek amolyan családi dolgok, nem hiszem, hogy a szűk családon kívül bárkire is szükség lenne ott...
Selypítés vagy sejpítés (bocsi, fogalmam sincs hogy melyik a helyes :oops: ), szóval ez egy pici gyereknél belefér... De egy Bogi korabeli gyerekkel is megtennéd? ... de most komolyan, mert nem hiszem, hogy egy éppen beszélni tanuló gyerekkel így kellene kommunikálni. Egy csecsemőt megnyugtat az anya különböző (akár "éneklő") hanglejtése, a hangjával való játéka. Pont ezért szeretik az esti altató dalt is :) Viszont egy 2 éves gyereknél azért ez már egészen másképp van. Mint írta is Norka, amikor elment anyósa, akkor a gyerek is úgy kezdett el beszélni, ahogy addig azt hallotta...
Ez persze csak az én véleményem ;)

Tényleg!!! Hárpia leszek apóssal és majd ráfogom a hormonjaimra :lol: Óh, bárcsak megtehetném ;)

Kép

Kép
bettica

Mona!
A következő kötelező oltás 15 hónaposan van. Mi a Rotarix miatt tudtunk csak most menni. Itt Sikondán van gyermekmedence, de nyáron a csúcsidőben már nincs babaúszás (nem tudják biztosítani a 100%- os tisztaságot -> tömeg), akkor megyünk Pécsre. Itt a gyermek medencébe nem ülhet bele anyuka, apuka, így akár rövidnadrágban is be lehet menni a picivel! Később átmentünk a nagymedencébe, ott ellőtünk pár képet. :lol:

Kép
lara26

Jaj Mona, a temperamentumod mindig megmosolyogtat. :D Viszont a család... pfff...
És a bugyid hol volt?? :lol: :lol: :lol:

Bettica, hát, tudod az a helyzet, hogy megszülsz, és tényleg olyanok lesznek a hormonjaid, hogy el fogod küldeni a fenébe az apósod, ha olyat csinál... mert ilyenkor jön az anyatigris-effektus. Az ember amúgy is annyira kiborul a gyerekágyas időszakban meg még minimum 2 hónapig (nem alvás, szopi stb.), hogy nem bír tekintettel lenni másokra - és miért kellene??? Na, majd meglátjátok.

Igen, pontosan úgy van ahogy leírtad, egy 2 éves gyereknek már nem szabadna gügyögni, míg egy féléves babánál abszolút belefér, sőt jól jön, ha ideges.
Vendég

Basszus!

Azért ez durva:
http://www.eekh.hu/index.php?option=com ... &Itemid=35
Már a terhességi teszteket is hamisítják???? :shock:
Az ember listával menjen a gyógyszertárba, h. beazonosíthassa, h. valóban azt kapja-e, amit venni szeretne? :evil:

rambóka

Ja, kérdeztétek, kik kérdeznek.

Szóval, én abba fáradtam bele, hogy az esetek 99%-ában a lustaság íratja ezekkel az emberekkel a kérdéseket, vagy mert azt hiszik, én vagyok az online lelki (!) segítőszolgálat.
Lustaság azért (és ilyenkor általában kezdőkről vagy nem aktívan fórumozókról van szó), akik pl. a PCOS honlapot is képtelenek elolvasni, vagy nem elég figyelmesek, én nem tudom... "de majd Norka úgyis megmondja". A legapróbb szarságoktól kezdve, hogy a 3.napon mennyi a normális E2 szint. Az orvosi kérdezz-feleleket se akarják igénybe venni.
Lelki segítőszolgálat: vannak olyan régi emberek, akikkel privát levélváltásban vagyok innen-onnan (szintén jellemzően nem fórumoznak, csak valamikor elkezdték), kizárólag és mindig akkor keresnek, ha problémájuk van, elakadtak, stb. Olyan nincs, hogy nekem legyen problémám, vagy nem érdekli őket.

Én ebbe a "személytelen" helpdesk szerepbe fáradtam bele, értelmes kérdés, tanácskérés alig-alig adódik. Nem hiszem, hogy ezt bárki át akarja vállalni, de én meg különben arra jöttem rá, hogy ezt nem is érdemes... hát ennyi. Volt min gondolkodnom az elmúlt 1 hétben...

Azt hiszem, hogy ha újra kedvet kapok hozzá (bár nem tudom, a szülés után lesz-e egyáltalán erre akár csak időm is), keményen szelektálni fogok, és csak arra fordítok időt, akinek valóban olyan a helyzete és tudok érdemi tanácsot adni. Ez van!
Vendég

Rami: Valóban mik vannak :shock: Ezek szerint megéri...

Norka: Teljesen megértelek, nem lehetett egyszerű. Sajnos az emberek nemtörődömségből előbb kérdeznek és csak utána olvasnak. Van egy ismerősöm, aki inkább felhív valakit, minthogy elővegyen egy papírt vagy megnézze egy programban a szükséges információt, esetleg a google.hu-n.
Sajnos elég sok ilyen ember van :( Tényleg muszáj szelektálni ;)

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Helyzetjelentés Kavicslakból:

- sütőben süla csokis-meggyes muffin (már teleettük magunkat)
- az Ember Auto Bild újságját olvassa
- Szilas pihenőszékében alszik :shock:

Kérdés: mondja már meg valaki, hogy mit tud ez a Chicco pihenőszék??? A gyereket altatja, megnyugtatja, játszik benne, figyeli ahogy az anyja a muffint készíti, csendben elvan... döbbenet.

- Kavics pedig netezik :lol: :lol:

Lányok, köszönöm a megnyugtatást! Asszem igen, hormonok még dúlnak, emlékek időnként fel-feltörnek, de már sok mindent szépít az idő... :) Aranyosak vagytok nagyon! :)

Monácska!
Család ellen nincs orvosság. Ha lenne, hosszú sorok kígyóznának a patikák bejárata előtt!! Ez tutti!
Az ember vagy jóban van velük, vagy közömbösek, vagy haragszik rájuk. És ennek az egyvelege!
Én úgy tudom, hogy délutánra a babák alapjáraton nyűgösek lesznek. Na de a VAS-on (Vizuál analóg skála) 0-tól 100-ig változhat a nyűgösség intenzítása!

A gyerekemmel én is megváltoztatott hangon is szoktam beszélni!
Tegnap pl. fürdés után öltöztetés alatt (amit az utóbbi időben ordítva csinálunk végig. Vagyis ő ordít mi hallgatjuk) egy összefüggéstelen szövegű, általam komponált dallammal, az én gyönyörű hangomon előadtam, miközben folyamatosan vigyorogtam és pusziltam az arcát.
ÉLVEZTE! :shock: :? Mazochista a gyerekem! :shock: Ez már egészen biztos!
És mire észbekapott már fel is volt öltöztetve! :lol: :lol: :lol: Sírás-ordítás megúszva!
Kíváncsi vagyok, ma beválik e :?: :!: :roll: :lol: :lol:

Norka!
Az autogén tréning anyós elviselésére is kiváló! :lol: :lol:
Régóta tudjuk, hogy érdekes nő! :?

Csakegy!
Négy vizsga! :shock: :shock: Jesszus! Kimondani is sok, nemhogy leírni, vagy akár teljesíteni! Még akkor is, ha nem is olyan nehéz! De gondolom azért valamennyit kell készülni, hogy átmenj! :roll:

Monee!
Ezen még nem gondolkodtam, hogy a neten nézzek utánna a horgolás tehnikájának. De úúúgy meg szeretném tanulni!

Kezdek elnőiesedni, amióta itthon ülök. Főzök, sütök, takarítok, fotoalbumot rendezek, és horgoláson jár az agyam. :lol: :lol:

Zsizsik!
Anyukádnak gyógyulást és jobbulást kívánok! :)
Eszembe sincs neked drukkolni!

Hunci!
Nem hiába találták ki a rendőrvicceket! :x
30 rugó nagyon sok píz! :(

Kincs!
Nekem Rejoka és Hunci reklámozta a pihenőszéket! Nálunk is bevált! Hatásmechanizmusára nem jöttem rá!!! :lol: :lol:

Lara!
KisLara nagyon aranyos! Víztől nem fél az biztos!
Tehát négy hós kor után... akkor augusztustól mi is járni fogunk! :D

Rambóka!
1:10 ezer, ez naggyon jó!!! :)
Gratula!
Meleg ellen szereljetek be egy légkondit! Szerintem nagyon jó dolog! Mondjon bárki bármit!
Mi azzal éljük túl a nyarat a panelban!
Ilyenkor nyáron mindig sok az akció!

Dimet!
Jó pihenést!
Ha van lehetőséged barnulj egy picit! :) Meg fürödj! :D
Úúgy kívánom a vizet!

Ági!
Furcsa egy doki!
De ha ébred is a gyerek éjzsaka, szerintem nem normális ha félóránként ébred! Ő sem pihen. Az egészen biztos! :(
Rólad már nem is beszélve... :roll:

Norka, Rambóka!
Van nyugodt terhesség!
Lásd Kincsét! Ő az élő példa, hogy van tökéletes kismamiság és boldogságos szülés! :)

muffin megsült, gyerek felébredt :D
Vendég

Sziasztok!

Majd még visszaolvasok, csak mostmár csakazértis begyűjtöm a terhességi tesztek érzékenységét!

Ha valakinek van otthon tesztje, legyen olyan kedves, nézze már meg nekem, h. mi van rájuk írva! (nem a rizsát, az "ez aztán közvetlenül beágyazódás után is 100%-os" típusút, hanem a konkrét adatot.

Eddig meglepő dolgokat találtam, ha kész, feldobom ide, de nálam bármikor előkereshető lesz.

rambóka

Kavics, a pihiszék még mind a mai napig beválik!hihetetlenül jó neki benne...!meg nekem is jó hogy neki jó.... :lol:

Lara, édes!

Majd szkennelek képet!Babaúszás, merülés! :lol: Halálosan édes ahogy nyitva a szem, csukva a száj és pufók pofazacsi teli levegővel!
Vendég

Csakegy!
Köszi a tanácsot. Van gyapjúpólya, nagy neki beleesik…amugy ua mint amit írtál. Szeretem, ha mellettem alszik, csak félek, hogy én is elalszom….
Kaki még nincs, de már nem szenved annyit. Segített a lábtorna + babatea
Lilla bőre azért akkor javulgat, nem?

7kincs!
Szerintem ez csak kaki gond nálatok. Nekünk hasfájás is volt, mert mohó a hölgy. Espumizant adott a dokinéni, azóta ez okés.

Dorina amugy ma sokat alukált, most a kaeomban…esti kínlódás: 1 perc sírás + 5 perc aluka és ism….. csak elfárad….:)

Lara!
Jé…ti már másztok? Woww….isteni!!!
Látom a pancsit élvezi…imádnivaló

Monee!
Terhességet tessék kiélvezni, semmi nem parázni :) tanácsaid jók: kaja előtt mindig eszünk cseppeket, hastorna is van..és az ágyban a matrac meg van emelve…

Rami!
Ne aggódj! Nem lesz gond….

Babancs!
A te hozzászólásod nekem mindig + öröm, mint sorstársnak.

Hunci!
30 lepedő…nem semmi. Marha dühítő, nem?
Vendég

pólyában jó:
Kép

ágyban így szeretek alukálni:
Kép

jól érzem magam:
Kép

Vendég

gina, mekkorát nőtt dorina!!!! annyira édes! és az a laza elterülés az ágyban!!

zsizsik, ilyen hírek és fel sem hívsz.......... :twisted: :roll: be is árullak zsuzsinka, hogy zsizsik NÉNI nem hívta anyát az izgi hírekkel. és mi volt a megbeszélésen????????????

monácska, csak keményen!!!! :)

holnap megyünk strandolni. mondjuk zs-t nem eresztem még be a medencébe.

rami, kíváncsi vagyok a teszt eredményekre.

mindenkinek cuppppok ezerrel. elolvastma ügyesen mindent, de most mennem kell ennem vmi lájtossssat.

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Gina!

Dorina egy Tündérbogyó! :D Az első kép szerintem akármelyik babamagazinban elférne!

Lara!

Mi nyáron csúcsidőben voltunk Sikondán. Igaz hétköznap délután. Nem volt tömeg, kristálytiszta volt a víz (csak az "élménymedence" volt hideg, úgyhogy abban csak mi voltunk :twisted: ). A gyerekmedencében talán, ha 8 gyerek volt maximum.
Idén is inkább odamegyünk, mint mondjuk a Hullámba.

Norka!

Nagy ívben!!!! Csak így tovább!!!!! :twisted:
Sokan tudják, h. én szívesen segítek bárkinek, megkeresek a neten bármit, amennyiben fellelhető. De volt már, h. én is neked panaszkodtam, h. sok topikon leszáradna a kezük néhányaknak, ha be kéne pötyögni egy keresőszót a gugliba.
(EZ MOST NEM AZ ITTENI CSAPATRA VONATKOZIK! NEKTEK BÁRMIKOR, BÁRMIT, SZÍVESEN!)
Szerintem tedd azt, amit akkor én: Válasz: Gugli+keresőszó :twisted:

Bettica!

Hogy bírod megállni??? :shock:
Ha az én munkámat cseszte volna szét, én tuti leüvöltöm a fejét, családi kapcsolatoktól és függőségi viszonytól függetlenül!
Mit csinál? Kitesz egy mindenórás nőt a lakásból? :evil:
Húú, nem irigyellek! Amikor majd azon kell csörtézni, h. ugyan halkítsa már le a Jó ebédhez szól a nótát, mert már félórája próbáljátok elaltatni a dedet. Vagy húzzon már ki a fürdőből, mert fürdetnétek. Ajaj! :shock: :(

Monácska!

Csak így tovább, karakán csajszi vagy te! :D

Hunci! Kavics!

Tennétek fel képet a pihenőszékeitekről? Megfogadtam, h. Kistesónak veszek egy ilyet, valószínű Gergő böfiproblémáit is orvosolta volna annakidején.

Gügyögés: Nálunk nincs. Azon kívül, h. a fiam a Kiscsigán, Kicsirigón, Csigabogyón kívül a Dezső, Jocó nevekre (sem) hallgat.
Én mindent próbálok neki normál hangnemben elmagyarázni. Nem tudom, mennyit ért meg belőle, de abból indulok ki, h. apám komplex csillagászati magyarázatokkal kötötte le a figyelmünket annó gyerekkorunkban és meglepő módon rengeteg minden megmaradt belőle. (Na jó ez extremitás, de tényleg így van!)
Az apja (ugyanúgy, mint az én apám) Toldin, Családi körön, János vitézen kívánja szocializálni a dedet és én ebben egyet is értek, mert Arany időmértékes verselésénél szerintem nincs jobb, amivel a magyar nyelv ritmusa örökre beleivódhatna a lelkébe.
Én csak mondókázok neki, mert agyi kapacitásom sosem volt alkalmas nagyobb lélegzetű kötött szövegek megjegyzésére, de most még rövid négysorosakéra sem mindig! :oops:

(Ha valaki gyönyörű verses mesekönyvet akar, akkor érdemes az antikváriumokat végigkutatni Maróti Lajos: Tücsök Tóni című művéért! Tanmese, gyönyörűen illusztrálva. 57-es kiadású!
Ez az: http://www.antikvarium.hu/ant/book.php?ID=6095
De véletlenül se adjátok a dedek kezébe felügyelet nélkül, kár lenne érte! :!: )

A Kikában most van akcióban 9900-ért olyan fa etetőszék, mint amilyen Vöcsökéknek van.
Az első gyárihibás volt, de a másodiknak már nem volt baja. Ma raktuk össze a deddel. Komolyan mondom! Segített!
Hozta a csavarokat, bedugdosta a lyukakba. Kihozta a konyhába a használati útmutatót, amit a nappaliban felejtettem. A szerelés végén a csavarok üres zacsiját kivitte a kukába. Meg kellett zabálni! :D
Utána negyed órán keresztül felmászott-lemászott-felmászott-lemászott..... Begyakoroltuk a biztonságos leülést, a "mi van ha lelkesen felálltam az ülésen és anya nincs a közelben?" típusú helyzeteket.
Elképesztő ez a gyerek! Néha komolyan csak nézek! :shock:
A fajátszón a láncokon libegő deszkákon és a hosszában lengő gerendán is átmegy, ha fogjuk a kezét (saját indíttatásból, senki nem kényszerítette rá!), a nagycsúszda létráján úgy mászik fel, mint a mókus.
A lépcsőházban ma úgy jöttünk fel, h. "számoltuk" a lépcsőket (ez egy trükk arra, h. ne kelljen minden lépcsőfordulóban 10 perceket könyörögni, h. ugyan haladjunk már feljebb, és ne bámulja az ablakon keresztül a parkoló autókat), na ő lepkeszárnyon vette a 81 lépcsőt, én meg győztem utána szedni a lábam, jól ki is fulladtam!
Motorozni már csak apával járunk délutánonként, mert megy, mint a mérgezett egér, de nem áll meg akármennyire is ordítozunk, én viszont már nem bírok utána futni. (a talisoknak lehet némi fogalmuk a helyzetről :lol: ).
Az anyákat miért nem szerelik ugyanolyan duracellel, mint a dedeket? :(
Annyira aranyos volt ma:
Megkaparintotta apa deóját és tartotta az oldalához, mintha magára fújná. Annyira aranyos volt, h. apa végül fújt rá egy icipicit (a miénk volt a legjobb szagú gyerek a környéken :D ).
Ja!
Amíg az Alexandrában fizettem a könyveiért, odahúzott a felsőm lógó madzagjainál fogva és megsimogatta a pocimat (egy ideje mondjuk neki, h. ott alszik a kistesó). :D Ilyet még sosem csinált!
Meg ma mikor kérdeztem, h. adhatok-e puszit az orrára, felmászott mellém a kanapéra és odanyújtotta az orrát (máskor nagy kegyesen max a tenyerére adhatok! Rejo látta, h. mennyire utál puszizkodni, Johanna próbált adni neki, de nem hagyta. Nekem sem hagyja). Lehet, h. lesz még bújós gyerek? :roll:
Vagy csak kezd féltékeny lenni? Vajon mennyit fog fel egy 20 hónapos gyerek abból, h. lesz kistesója? Egyáltalán, jelent neki valamit az a szó, h. "kistesó"?????
Ilyenkor annyira jó lenne, ha már beszélne és el tudná mondani!

rambóka

Sziasztok!

Támogatom Rambóka kezdeményezését a pihenőszékekkel kapcsolatban. Én is szeretnék venni a babusnak egyet, csak lövésem sincs milyet kéne, milyen van, mit lehet vele csinálni, praktikus-e, stb.? Segítsetek légyszi!

Rambóka!

Komolyan mondom, annyira jó, hogy Gergő ilyen intelligens módon rosszcsont és hogy Ti ezt megpróbáljátok elfogadni és nem üvöltöztök vele naphosszat. Mindig csak a sógornőm gyerekeivel tudok előjönni. Náluk is megvan ez a "mehetnék", csak ők a törődés hiányában elkallódtak és szinte csak pusztításra tudják az energiáikat fordítani. Ég és föld a különbség. :) Gratula!

Csak érdekesség, most vettem észre. Neked 180 napod van még hátra, nekem meg tegnap volt a 180. eltelt nap. :D

Norka!

Oké, vettem. :D Az ötlet később sem fog elkallódni... majd ha lesz megint kedved, energiád. :wink:
Jó pihenést Nektek!

Bettica!

Gááááááázzz...
Szerintem is (Norka) az anyatigris majd meghozza a rég várt eredményt és vagy az após fejébe húzod a wécécsészét, vagy Ti találtok a lakhatásra valami más megoldást. :twisted: A magam részéről az elsőnek szurkolok! :D
Lehet hogy volt már szó róla, csak én lemaradtam. Értesíted valamelyikünket ha Bence világrajött?

Monácska!

Jaj... Csak keményen! :D
Teljesen biztos vagyok benne, hogy szeptemberben én fogok tanácsot kérni, hogy hogy lehet hatékonyan kipaterolni a hivatlan ősöket, uh. gyűjtsd a tapasztalatokat. :twisted: :lol:
A viszketés dolgot köszi. Visszakerestem a hozzászólásokat februárig, de egyértelműen nem tudtam rájönni, hogy mit szedtél. :) Írom a lányoknak, hogy mondják majd a tapasztalatokat is!

Gina!

Nagyon aranyos Dorina. Olyan mint egy kis manó. :D
Az ágyban henyélés nyert nálam is. :lol: :lol:
Mekkora most centire és súlyra?

Kavics!

Ez az elnőiesedés már majdnem szörnyű. :lol: :lol: És még énekeltél is? :lol:
Nézd meg a horgolást a neten, biztos van valami képes dolog róla... :wink:

Zsizsiiiiik!

Mi volt?

Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Kép

itt a pihiszéken döntve van, utóbb rájöttünk, előbb fektetve kellene...(azóta lelóg a lába róla...)
A világ legjobb találmánya!Annó elcsitult, elaludt benne, kivittem főzni, csak nézett, ha sírt, abban is lenyugodott ha én már semmit sem tudtam csinálni, azóta is imádja, teliaggattam játékkal, abban játszik, azóta döntve van már mint egy hordozó, de ültettni is lehet és etetni belőle.

Lehet kapni több tízezerért hogy zenél, rezeg meg ilyesmi, de sztem tök fölösleges...ez egy olcsóbb fajta, nem zenél, nem rezeg, nem csiná lsemmit, de a gyerek élvezi, játékot meg elhet rá rakni utólag is....

Gina, ezen a képen itt alig több a gyerek mint a Te Dorinád!A kórházból mi 2200 grammal hoztuk haza:)Azóta szépen kihúsosodott mint Dorina is szépen lassan, gyönyörű kislány!
Vendég

Monee!

Hol állítottam én, h. nem üvöltözök? :twisted:
Hát dehogynem! :lol:
Csak nem ér semmit. Egyik fülén be, másikon ki! :evil:
És a java (dackorszak), majd még most jön!
Ha csak a fele igaz annak, amit a játszón mesélnek, jövő ilyenkorra az idegösszeomlás szélén fogok állni, pláne, ha Kistesó is olyan lesz, mint Gergő volt kicsinek! :shock:
Már most sem mindegy ám, h. milyen zoknit adok rá reggel! :twisted: Ha az általam kiválasztotthoz nincs kedve aznap, akkor tépi le és megy a cirkusz! És ez most még csak egy zokni!
Kislányos anyukák meséltek közelharcokról, ami azért folyt, mert a két és féléves mindenáron miniszoknyában és spagettipántos felsőben akart bölcsibe menni télvíz idején! Szóval fel lehet kötni a gatyát rendesen! :twisted:

Kaja téren már nem veszekszem, rájöttem, h. az a legjobb út a rosszevő gyerek irányába. Mert ha az ember engedi csatározássá fajulni a kaját, akkor mindenképpen a ded győz! Összeszorítja a pici száját és onnantól sztrájk van! Ha fejen pörögsz, sem fog megenni semmit! Te viszont megőrülsz majd, amikor a 8. féle kaját rakod elé és csak rázza a fejét! :evil:
Be kell venni a lexarom tablettát és sokkal jobban jársz.
Nem eszik meg valamit? Kap B verziót. Azt sem eszi? Csókolom! Lehet menni játszani! Következő kajánál majd eszik. De nincs nassolás!
A játszón panaszkodnak anyukák, h. nem eszik a gyerek. Na ja! Az én fiam is hozzájuk jár tarhálni, mert mindig van náluk keksz, alma, banán, rosszabb esetben csoki. Akkor miért várják, h. a gyerek éhes legyen ebédidőre? :evil:
Gergőnek váltakoznak a zabálós és nemevős periódusai. A nemevős pont jó alkalom arra, h. az ember kétségbeessen, h. éhenhal a gyerek, és elkezdje erőszakolni a kaját. Mi is így jártunk.
De azóta rájöttem, h. nincs értelme, mert csak besztrájkol és egyáltalán nem fog enni.
Most ráhagyjuk, nem eszik, nem eszik. 2-3 nap múlva úgyis jön a falós periódus, amikor megint rengeteget fog enni. Ilyen és kész.

rambóka

Rambóka!

Ilyen a miénk!
Mi a elefáni babadiszkontban vettük, akkor leárazva volt 15 e. ft. Igazából ajándékba kaptuk. Én csak kiválasztottam.

Viszont a súlytól (baba súlya) egy picit megnyúlik az anyag, öblös lesz, de a fiamat úgy látom nem zavarja! Sőt! :lol: :lol: Most is benne alszik. Asszem visszafexem én is! Kép

http://www.fotexnet.hu/bababirodalom_on ... _hintaszek

Kép

Kép (ez a kép több, mint egy hónapja készült róla, akkor még előfordult, hogy bukott és ezért van textil pelus téve a buksi alá. Úgy kezdte a pihenőszék a pályafutását, hogy beletettem a telepocakú gyerekem és lebukta a sárga szűkítő betétet :lol: :lol: , moshattam ki! :lol: :lol: )
Vendég

Ja és a felkötött maszkurákat: cica, kukac és nyuszis tükör (jobbról balra haladva) nagyon szereti lögdösni, mostmár rugni! :shock: :lol: :lol:
Vendég

Rambóka!

Hümm... szerintem Nálatok akkor is más a helyzet, mint a sógornőméknél. :) Ők nem tudnak ennyire következetesek lenni. Szerintem Te jól csinálod, a gyereked ilyen, ehhez alkalmazkodsz jól. Rájöttél, hogy hiába kiabálsz, vered agyon, mittomén, akkor sem változik a helyzet, hanem nektek is kell alkalmazkodni. Ha nem megy így, majd megy úgy... :D Tökre élvezem a leírásaid. :lol:
A kislányos "nemakarokebbenaruhábanmenni"-t a kolléganőm játszotta egy darabig a lányával minden reggel. Először ők is harcoltak, de utána megunta a dolgot és amég a gyerek csapkodta magát a földhöz, addig ő tüntetően újságot olvasott fölötte. Úgy 2 hét alatt rájött Anna, hogy ez nem megoldás. :D

Hunci!

Ha lefekteted az ülést, akkor a gyerek effektíve fekszik vízszintesen, vagy ugyanígy megmarad a döntött helyzet, csak egyenes a háta mögött a szék? Ti ebben etetitek Huncikát is?
Komolyan, nekem ezért a legszimpatikusabb, hogy lehet benne eteni. Valahogy nem szimpi a hordozóban való etetés.

Csakegy!

Ha veszek a babának hordozókendőt mondjuk a Teszveszről, akkor meg tudom szerinted tanulni otthon a megkötését? Újonan kicsit soknak tartom az árát, de 3000 forintot szánnék rá. Ősszel-télen lehet hogy jó szolgálatot tenne, amikor nem lehet babakocsizni.

Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok !!!!!

Mik nem vannak, Monácska, komolyan, a bicska kinyilik a zsebemben, mikor ezeket a rémtörténeteket írod. Olyan de olyan tapintatlanok tudnak az emberek lenni, basszus. :evil:

Mikor Eszter volt babóca, ilyen pihenőszék még nem volt, (vagy én nem tudtam róla) de engem is érdekel a téma, hátha.... :wink:

Elmesélem nektek a Forgács Intézetet. Lányok, Forgács professzor úr egy tündér. Nagyon kedves, jó fej. Az orra alá nyomtam a friss leleteimet, férjem leleteit, és közben meséltem. Egy idő után felnézett és megkérdezte, mi a foglalkozásom. Mondom, utazásszervező. Erre csodálkozva néz, és azt mondja: nahát, annyira összeszedetten, pontosan fogalmaz, és szakszavakat használ, azt hittem, orvos..... :lol: :lol: És egész végig amig nála voltam, többször megdicsért, hogym ennyire jó, hogy nem kell nekem az elejétől magyarázni a dolgokat, hogy tisztában vagyok mindennel, és hogy KEZELT vagyok. Éppen ezért most levetetett progit, - ma délben lesz meg az eredmény - és jövő héten, mikor megjött, már az ő irányitása alatt kezdem a clostit szedni, kicsit emelt az adagon, éééééééééééééés megcsináljuk az inszemet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Nem kell semmi további vizsgálat, minden a kezében van, mindent elfogad, úgyhogy indulnak az izgalmak !!!!! Nagyon-nagyon jó fej volt !!
Még mindig senki nem drukkol, oké ?? Még meg sem jött.....
Hú, annyira izgatottá váltam, tegnap óta tiszta izgalom vagyok !!!

Rendőrségi büntetések: a férjem még 1 hónapja jött haza Gyöngyösről, a pálya felé van egy 110km/h-ás sebességű felvezető, ahol egy bukkanó után fél éve kitettek egy 60-as táblát, aminek egyrészt semmi értelme, másrészt nem látszik. Kifejezetten a népek szivatására és mérés céljából helyezték el így. Nos, ő ebbe beleszaladt, 105-tel, mivel ugye 110 a megengedett sebesség. Megjött ma a büntije: 50 ezer ft és 3 hónap jogsi megvonás. Amit most ide írnék, az nem egy babás fórumra való, szánalmas és elkeserítő hogy a magyar rendőrség itt tart, ennyi jön ki belőlük. Hogy szivassák a népet. Bravó. Most fellebbezünk, legalább a jogsija megmaradjon. Anélkül félkarú óriás, mindenhová autóval jár, hovatovább vadászni is csak kocsival tud menni. Ha elveszik tőle, csak akkor tud menni vadászni, ha én viszem..... :shock: :roll: :twisted: Nagyon nagyon mocskos szemét húzás ez a gyöngyösi rendőröktől. Költsék az egészet gyógyszerre, főleg az, aki ezt a táblát elrendelte.
Ha a férjem egy normál szakaszon megy gyorsan, akkor megédemli a büntetését, de itt most nem erről volt szó, már több gyöngyösi ismerős is mondta, hogy polgári pert akarnak inditani emiatt a tábla miatt, mert egyszerűen közröhely, hogy ezt meg merik csinálni a rendőrök.
zsizsik

Rambóka és Mindenki!

Szóval én itt hangos szóval istenítem a pihenőszék csodatévő tulajdonságát.

Egyébként lehet, hogy az egész gyerekfüggő.

Azért Johanna, Hunci kisfia és az én gyerekem a nyugis tipusba tartoznak.

Szóval lehet, hogy egy Gergő féle eleven babát nem lehet pihenőszékbe beletenni... nem tudom....

csak nem szeretném, hogy én itt felmagasztalom, aztán megveszitek és nem válik be! :roll: :lol: :lol:

Rambóka!
Még egy kérdéssel zaklatlak az Ergoval kapcsolatban. Írtad, hogy a feketén minden meglátszik. Mondjuk elvből nem veszek feketét.
De gyakorlatias tanács kellene. Ez mennyire koszolódik a használat soráN????
Mert a világoskék és a drapp között variálok. Nekem inkább a drapp, a páromnak a kék jön be.
De igazából mindegy lenne, csak praktikus legyen... szín szempontból is.

Jah, és ha az agyadra mennék a kérdéseimmel, nyugodtan állíts le! Kép , max jól megsértődöm, és folytatom a zaklatást! :lol: :lol: :lol:

Zsizsik!
A bicska az én zsebemben is nyílik. Én nem értem... baszogatjuk a szerencsétlen sóföröket az ilyen ártalmatlan helyeken, miközben a tarumára rendszeresen bevisznek zebrán elgázolt gyalogosokat! :( Ott bezzeg nem figyelnek! Pedig talán hatásosabb és hasznosabb lenne!!! :evil: :evil:

Én nem is tudok drukkolni! :lol: :lol: :lol: Eszembe se jutsz! :lol: :lol:

A gyerek felől ibolya illat (Norka után szabadon) árad felém :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Majd visszaolvasok és reagálok!

Etetőszék! Pécsiek, EZT most találtam a teszveszen! :wink:

Zsizsik, nem drukkolok! :wink: :)

Ginuska, Dorina baba nagyon édes! Az első kép tüneményes!

Hunci, rendőrök :evil: Gusztustalan amit művelnek! Én is félek hogy beléjük futok, zöldkártyám egy hónapja lejárt, kocsit meg is kéne csinálni hogy átmenjen mert okádja a füstöt... Ha mégis összeakadok velük,előveszem a feledékeny kismami-figurát, hátha!
Köszi a pocidícséretet! :wink:

Majd jövök még!

Kép

Kép
anyoooka

Anyoka!
A pocakod nagyon helyes! (eddig elfelejtettem megdícsérni, pedig mindig eszembe volt, aztán mégsem... :oops: )

Gina!
A kislányod az első fotón nagyon tündér és szép magas homloka van! Okos csajszi lesz, az egészen biztos! :D
Kiságyas kép is nagyon jó! :lol:

sorozatfüggő lettem... :shock: , a párom majdnem kiakadt, amikor közöltem vele... azt mondta, hogy ezt sosem gondolta volna rólam... :lol: :lol: :lol:
Mondom, kész elnőiesedés...

Szilas szopja a hüvelykujját! :shock:
Cumi napok óta nem volt a szájában! Asszem nem leszünk cumifüggők. :roll:
Vendég

Zsizsik, egyrészt :lol: másrészt :evil: !
Jogsielvétel ????Na ne mááááá!Én ott hidalok le rögtön!Hihetetlen....

Eddig védtem őket, szegről végről kollegák, van egy a jelvényünk legalábbis, de most nagggggyon kivagyok....várom a "méltó" büntetésem...

pihiszék:én nem abban etetek, hanem etetőszékben, de sokan abban etetnek, hordozóban nem etetnék, még az kéne hogy kiköpje rá a kaját, ki sem tudom mosni....
Dönthető a támla, tehát fekszik 180 fok, 120 fok féligül, és 90 fok ül.
Nekem bejött...lehet, Kavitsnak igaza van , nyugis gyerekeink vannak, nem tudom, lehet hogy ezért vált be, de bevált és ez a lényeg nekem.

cumi:első 3 hó cumival telet, anélkül el sem aludt, mára kiköpi, utálja, se cumi se ujj... :lol:

Kérdés fontos HELP:
majd ha megjön (remélem késik most kivételesen mert ha a 3 cn a vizsga naoja körül lesz, meghalok)
szóval levetetnék egy csomó cuccot. néztem a netet de nem tudtam eldönteni, melyik a jobb, szval a női melett pajzsmirigy hormont is nézetnék, tsh oké, de tt3 vagy t3 és tt4 vagy t4????melyik a mebízhatóbb, jobb, a free t3 és t4 vagy a totál t3 és t4????
Másik terhesség uán mivel ugye szar volt a májfunkcióm, nézessek teljes vérképet is szerintetek kis májfunkcióval?vagy fölösleges....
Köszönöm!!!!
Vendég

Hunci, szerintem a korábbi kezelőorvosodat kéne megkérdezned, úgyis ő fogja értékelni az eredményeket, nem ?

Megvannak a progi és prolaktin eredmények: progi 21,1 prolaktin: 430. Tehát volt peteérésem !!!!! És ez a lényeg ! A prolaktin sajnos megint kicsit magas, Tűű doki levett a bromokriptinről, csak 1/2-et kell szedjek egy ideje, de sajnos nem lesz ez elég... úgyhogy Forgács doki utasítására mától 1 Bromo kell. Mindent a cél érdekében !!!

Csajok, kezdek bizakodni......csak nehogy megint pofára essek.....
zsizsik

Hunci: én a magam megnyugtatására nézetnék májfunkciót, a pm hormonokhoz nem értek...

Pihiszék: tényleg gyerekfüggő... Mi kipróbáltuk, de ott is ordítás volt....... :lol:

Kavics: annyira tündéri ez a kép Szilasról!!!!! Zabálnivaló!

Gina: tündéri a kislányod!!! Gyors gyarapodást!!

Zsizsik: örülök hogy így összejöttek a dolgok!!!!! A többit meg nem mondom inkább!!
Vendég

Kavicska: Ergo helyett létezik már egy magyar megoldás is... nemrég láttam a neten, az Ero töredékébe kerül... (most nézem, per pillanat nem árulják de írni kell neki, hogy mikor lesz... talán 8e körül lehetett...)
http://liliputi.hu/

(Lillát egyébként én még most is Ergoval cipelem... Ok, ő nem egy nehéz baba de én sem vagyok túl nagy úgyhogy hozzám viszonyítva azért nem rossz:))))

Bettica: nem tudtok elköltözni? Apósod nagyon öreg? A 70+ -os öregek szoktak ilyeneket csinálni... Sajnálom a szitut, én biztos, hogy elmenekültem volna belőle :(

Mindenki más: bocsi... mindent elolvastam, reagálni akartam... de elfelejtettem... (vazz... hogy fogok így vizsgázni?)...

Ja.......... Dorina baba: uramatyám... hatalmas és gyönyörű:))))))))

Megvan az egyik vizsgám:) (tanulni nem sikerült rá de ez volt a félév bónuszvizsgája:)

Lilla ma reggel véresre vakarta a lábát... borzalmasan néz ki... a durva az, hogy akkor szokta vakarni amikor berakom az ágyába miközben ő nem akar aludni... ez a büntetés? Plusz kimentünk capuccinot gyártani a férjemmel, Lilla a nappaliban játszott... férjem visszament a nappaliba, hatalmas atyaúristenezés... rohanok, hogy mi történt... Hát az, hogy tegnap kaptam egy nagy doboz mentolos csokitallért a férjemtől (jó vastag tallérok, sok csokival sok mentollal) ami épp a kanapén hevert... igenám de Lilla megtalálta... Sejtitek... ezekben a gyerekekben defaultból benne van, hogy hiába nem tudják mi az a csoki, ha találnak valahol azt meg kell enni. Na Lilla ott ült a kanapé előtt, körülötte félig megrágott csokidarabok, a gyerek egész feje tiszta csoki és ördögi vigyor a képén... ha két perccel később megyünk vissza az összeset megette volna... Íme, ennyit arról, hogy csokival évekig nem fog találkozni (ld. ekcémának alaposan betesz úgyhogy most elég szívás) a mentol meg ugye más miatt tilos. Olyan gáz volt a szitu, hogy csak annyit tudtam mondani a férjemnek, hogy azonnal fényképezzen...
Vendég

Hunci!

Pajzsmirigy hormonoknál a free a lényeges! Tehát fT3, fT4, ha már mindenképpen nézetni akarod őket. (A szabad az aktív, ez jut be a célsejtekbe).
Ha már itt tartunk, akkor én nézetnék TVKP-t és májfunkciót. De van neked dokid! Vagy már nincs ?
Drukkolok, hogy késsen! :lol: :lol:
Hamarosan vizsgázol??? :shock: Jól értettem? :shock:
Akkor Kína és India lakossága versenyt szarjon neked!!! :lol:

Ági!
Köszönöm a kisfiam nevében! :)
Én egész nap zabálom... annyit cuppogtatom az arcát, hogy elkopik! Meg a mellső és hátsó tappancsait is! És a pocakját tisztábatételkor! :lol: :lol:

Zsizsik!
Müködsz te!! Azzal nincs gond!!! :) drukk-drukk
Vendég

Ja, zsizsik: fúúúú, mennek a hajrák:))))))
Vendég

Kavics, köszi, van doki, ez magánszorgalom...jajajaja elős szakvizsga a háromból...
én is énekelk, saját dallam, saját költés, uramnak nem teccik :lol:
Vendég

Az uram valamelyik kabaréból lopott mondattal jellemzi az énekem:

"- Szivem, olyan erotikus hangod van!!!"
-Igen??? :lol:
- Igen, b...ssza a fülem... :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Gyors bekukk, míg Gergő alszik:

Pihenőszék:
Tényleg jó, csak ajánlani tudom, kár, hogy csak 9 kilóig van hitelesítve.(bár Gergő már nem marad meg benn, mióta tud ülni.)

Kavicska!
Feketét ne vegyél Ergóból( meg semmiből se), mert vonzza a meleget!
Nekem drapp Ergóm van, csak sajna a lumbágóm miatt nem tudom használni, mert kényelmes, csak hosszabb távon leszakad a fájós derekam.Mi is mikor vettük, férjemnek a kék tetszett, nekem a drapp, de úgy döntöttem, a ruháimhoz jobb a drapp, mert kékben nem nagyon járok (kis önző vagyok mi, a ruhámhoz veszem a kengurut :lol: )

De lehet, meg kell válnom tőle, mert csak áll a szekrényben.....
Most az Easy rider csípőhordozóval szemezek, de nem tudom, félek, hogy azzal is ugyanígy járnék..........

Ja, csajok!

Ha valakit érdekel egy alig használt piros Römer Verve 31-ért pkts-el együtt, szóljon.
Most vettem, de a gyereknek nem jön be, meg igaz, hogy akkorák a kerekei, mint a Veneziának, de nálunk vannak hepehupák, és Veneziát tudom tolni, de ezt valahogy nem, így megválok tőle.

Na, lépek,tenni-venni kéne valami hasznosat....
ezoterike

Sziasztok ma is!

Olyan jó itt a hangulat ma... Igazán heppi lettem, mire végigolvastam.

Röhögtelek, Monee, micsoda matematikus vagy... :lol: Én szoktam ilyen dolgokat észrevenni s a férjem röhögi. (Pl: én 7-én születtem, a férjem 9-én. És milyen érdekes, h Tibike 18-án. Ha a számjegyeit összeadod, akkor kijön az egyik, ha kivonod, akkor a másik...)

Kavics: nem agitáltál jobban, h horgolni akarsz, csak egy horgolótű kellett volna, h a szünetben megtanítsalak, nagyon könyyű. Mit szeretnél horgolni? (Mi a suliban edényfogót kellett horgoljunk kézimunka órán, meg valami csipkét nagyobb ostályban, én az osztálytársakét is megcsináltam, annyira szerettem és gyorsan és jól ment, stb... hogy ne is dícsérjem magamat tovább :twisted:
Ja, újjszopi: Tibike is szopja az újját, de még milyen vidám, amikro sophat egy kicsit. Engem nem zavar. Én 14-18 éves diákokat tanítottam, egyik se volt újjszopó...
Én is megmosolyogtam, amikor kifejtetted, h bűzös az anyatejes kaki. Még nem szagoltál húsevő gyerkét... bleee... és soha nem fog bilire szokni, legalábbis most így érzem...

Monee: én vagyok itt a kendő-buzi. Szeringtem meg tudod tanulni felkötni, lehet találni a neten kis .avi-kat, ahol bemutatják, h kell. Ha mégsem sikerül, akkor készítek én neked avi-t. A kendő egyetlen hátránya, h nyáron meleg, de sztem már kenguruk, meg ilyen magadrakötős módszerek is azok, sőt...

Zsizsik: a világ összes kincséért sem drukkolnék Neked, érted? De azért annak csak örülhetek, h ilyen feldobódva jössz a dokitól, nem? Az én dokim is mindig egjegyezte, h milyen jól informált vagyok, és azt is hozzáfűzte, h a neten olvasottakat nem kell mind elhinni! Szóval a jelszó: csak óvatosan!

Tényleg lányok, kérdésem van (vajon fel merjem ezek után tenni???) a 6 hetes vizsgálat óta nem mentem a nőgyógyi felé. Mostmár kéne? Illene? Mit szóltok? Persze stimuzni meg ilyensmit nem akarok, de vajon érdemes lenne megnézni, h pc-s e a petefészkem? Esetleg egy papanicolau testet csináltatni, mert az elég rég nem volt, asszem. De legfőképpen azért mennék el, mert elköltözött a rendelő az új helyre, ahol a magánszülészet is van és azt mondják, h hiper-szuper modern és szép és kíváncsi vagyok, mint egy vénasszony s megnézném :twisted: :twisted: :twisted:

Gina: Dorina baba csodálatos! Komolyan mondom, h következőre lányt szeretnék :oops: vagy fiút...

Csakegy: én nem vizsgáznék még a forgalmi szabályokból sem, mindigis csodáltam az ilyen aktív anyákat... Drukkolok, h sikerüljenek!

Rambóka: napjában többször is kéne írj egy-egy regényt a fiadról, nagyon élvezem, és tény, h a tali óta jobban el is tudom képzelni amiket írsz. Mostmár tudom, h minimális szinezés sincsen benne, hanem szóról szóra úgy van, ahogy leírod :))

Nem tudom kit hagytam ki, ja a zsaruszidást! Nekünk is megvan a kis sztorink a zsarukkal s a radarokkal!
Felszereltek Kolzosvár s Torda között 5 fix radart, ami 24 ór
ból 24-et működik. Csak lefényképez és küldik haza a szerlemes levelet. Na kaptunk mi is, de az érdekesség kedvéért január elején kaptuk meg, h 2oo7 július 11-én túl gyorsan mentünk helységben. Arra fizetett a férjem egy halom büntetést és kapott 6 bónuszpontot. Most bejött divatban a pontrendszer, most midnenre adnak pontot. És ha összegyűjtött valaki 15 pontot, akkor elveszik a jogsit.
Na, szntén januárban elment a férjem a szülehez egyedül és megint radarba futott, de ez olyan radar volt, ami helyben megállították és megbüntették. egint egy halom pénz és 4 pont. Most van 1o pontja, és reméli, h nem lesz még 5. Ezért elég sokszor vezetek én :)) A pontok 6 hónap után már nem érvényesek.... Szóval még van másfél-2 hónap míg ezek eltörlődnek. Nos ugyancsak januárban egyszer megcsúszott a drágám, tiszta szerencse, h Tibike nem volt benne a kocsiban... Egy szép havazásban jött fel Kolozsvárra és már mejdnem itt volt, de valamelyik faluban egy jobbrakanyarban a kocsi feneke megelőzte őt és sépen leírt egy hármnegyed kört, ekkor a kocsi feneke belepotyolódott az útszéli korlába (ami szerencsére volt!) és ez az ütés visszadobta az útra. Szerencsére nem jöttek hátulról, stbstb, van egy csomó "szerencsére" ebben a sztoriban, de mégis kellett zsarut hívni, mert az autó megütődött és ilyenkor kell egy papírt adjon a zsaru erről. Na, meglett a papír és kapott egy adag pénzbüntetést, miért? Azért mert nem tartotta be az időviszonyokat, vagy mi a szösz a tudományos neve ennek...
Ez mind januárban volt és az is, h becsődölt a netszolgáltatónk és az is, h ellopták a piacon a pénztálcámat. Na de kipp-kopp hálistenne január óta nem kaptunk egyéb büntetést...

Egyébként tényleg felháborító, amikor szivatnak a rensőrök. Ahol a szülem laknak, kicsi városka, ott néha kiteszk, h egyirányú utca, s aznap mindenkit megbüntetnek aki behajt. Este leveszik a táblát. Szörnyűek tudnak lenni! Sztem mikor fogy el a pénzük, akkor gyorsan beszereznek pár büntetést... vagy nemtom...

Most megyek főzni. Ma spenótfőzelék lesz! :wink:
(ha valakit kifelejtettem, akkor bocsika, egyszer majd bepótolom!)

Kép
k.ir

Ezo: jól látom, hogy táskát is adsz a Römerhez? Milyen az a táska? Hátizsáknak is hordható? (eladod esetleg külön?). (Szólok 1-2 ismerősnek akiknek anno tetszett a kocsink, hátha lecsap valaki a kocsitokra...)
Vendég

Csakegy!

Írtam privit.
ezoterike

Kincs ma még nem jelentkezett, Norka sem!

És hol van Bee, Vöcsök, Verona, Okr, Gabika, Rejo.... soroljam?
Vendég

Rejo szerintem házat vesz:)))))
Vendég

Csakegy: légysziiiiii, fényképet rakj már fel a csokizabálásról :lol: :lol:
Vendég

Ezoterike!
Ment privi! :)

Jujj, tényleg. Rejo házat vesz! :D
Vendég

Olyan álmos vagyok, menten lefordulok a székről. Kép

...valahogy átérzem Csakegy és Rambóka helyzetét. :? :lol: :lol:
Vendég

Kavicska: én szépen haladok a 2. trimeszter felé, egyre gyakrabban elég az egy kávé az életben maradáshoz:))))))) (anno Lillánál a 2. trimeszterben még KV se kellett olyan jó volt a helyzet:))))
Vendég

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?