Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon köszönöm a hiányolást, irtóra jól esett, bár nem ezért nem jöttem eddig!
Nóri délutáni progija az ordítás és a "foglalkozz velem de rögtön" című játékokból áll, ebbe két óránként belefér egy kis kajcsi, és utána max, de tényleg MAX 15 perc szunya! Szóval idomít a kis fostos, de nem csak engem, hanem a mamát, apát, bátyót, mindenkit, még a kutya is rohan a labdáért, ha rázendít! Ne tudjátok emg, akkora torka van, hogy az ablakok kihullanak a keretből......... Vajon mit ronok el, hogy délutánra ilyen satrafa lesz az imádni való tündérkéből, aki délelőtt van otthon????? Délelőtt emgfőzök, délután mint a hülye cipelőzöm a gyereket vagy vigyorogva próbálom lefoglalni.
pfffffffffffffffffffffff Most is ezt játsza, csak Ákos próbálja szóval tartani. Asszem séta lesz belőle, ha ezt elküldtem!
Monee!
Sulfur 15 CH és articsóka tabletta!!!! Érdemes azonnal mindkettőt elkezdeni, az articsóka tabit emelt adagba pár napig, hogy megpörgesse egy picinyt a májat! Nekem ezek váltak be, kéretik jelenteni, ha ott is hatásos, hogy ajánlhassuk másnak is!
Rambóka!
Milliónyi gratula Tesóbabához, és az egészségességhez! Semmi gond nem lesz szerintem ott a vizeleteddel sem! Gergő igazi pasi! Ákos fiam is ilyen még most is!!! Sosem múlik le, legfeljebb javul, de csak átmenetileg!
Bettica!
Selypegni nem selypegek, de azt a bizonyos "ütődött és mézes mázos és magas frekvenciájú" hangot magam is alkalmazom néha...... Nem tehetek róla, de valahogy reagál rá a babus, mosolyog, gőgicsél és válaszol rá! Gügyögni sem gügyögök, csak ez van, de erről nem fogok leszokni asszem.................
Ja, és normális ez már ilyenkor! Mármint a lábdagadás. Kicsit kiereszetenek az izületek, és biz ez víz, cska nem túl sok! Te nem sokára szülni fogsz! Annyira drukkolok neked! Apósod..............
Grrrrrr És abba gondolj bele, hogy ha majd a törpéd meg lesz, és mászós korba kerül, akkor hogy fog ez bosszantani!
Ja, egyébként a sárkánykodás, vagyis a hirtelen fellobanás is normális ilyenkor! Te tényleg mindenórás vagy már!
Csakegy!
4 vizsga.............. Minden tiszteletem a tied! Előbb utóbb meggyógyul Lilla, ebben biztos vagyok! És tényleg úgy van, hogy egy síró baba annyi energiát vesz el az embertől, hogy jobban elfáradsz, mint a szénlapátolásban..............
Norka!
Csak Te és a családod!!! Ez most a fontos, meglátod profitálni fogsz majd belőle, plusz Boginak is jó lesz tesóbaba érkezése előtt!
Koriági!
Én nem tudom mit képzelnek ezek a dokik. Honnan veszik a bátorságot, hogy lesajnálják a fejünket?????????? El van kényeztetve mi???? Azanyjapicsájaaz!!!! Mutassa, hogy kell, aztán majd jól megbeszélhetjük a dolgot! Ne vedd a lelkedre kérlek! ÉS jól tetted!!!!!
Kavicsom!
Néha még nálam is eltörik a mécses. Egyrészt biztosan a hormonok még minidg, másrészt az idő ugyan gyógyít, de lassan nagyon............... A minap anyám jutott eszembe, hogy vajon él e még egyáltalán. És mennyire jó lenne, ha lenne támaszom....... Áhhhhhh Lassú de biztos gyógyulást a lelkednek szívem!!! Ölellek!
Gina!!!
Dorina egy csoda!!!! Gratulálok nektek és szopizzatok sokat! Ha van kis segítséged, akkor az üvegből etetést hagyd kicsit másnak, és fejj helyette, amíg ő üvegezik, az is nagyon jót tesz a tejszaporodásnak! És szénhidrát és folyadék minden mennyiségben!!!!!
Istenem, bár csak közelebb lakhatnátok, nálam meg annyi a tej, hogy nem tudok vele mit kezdeni már.............
Hunci!
Rohadjanak meg! Olyan vérszemet kaptak, hogy a bőrödet is lenyúznák, ha tehetnék, miközben meg egymást ölik halomra az emberek, mert ők az úton állnak, direkte ilyen helyeken! Grrrrrrrrrrrrr Nagyon sajnálom!
Zsizsik!
Forgácsra fel! De a PCOS-s kezelést ne hagyd, ott azért időnként elég alaposan "mellélőnek" ez ügyben! Sok-sok-sok sikert nektek! Anyudnak jobbulást!
Kir!
Nálatok milyen az idő?????
Lara!
Ez a lány továbbra is gyönyörű!!!!! Olyan jó látni, hogy nem fél a víztől!
Más:
Tegnap a következők történtek! Reggel 8-kor Nóri dédije érkezik hozzánk. Én fekszem egy szál melltartóban az ágyon, aminek egyik oldala a szopi miatt le is volt engedve, bugyi sehol, akkor ébredeztünk, beszélgetőztünk! Úgy kellet rászólni, hogy uygan hagyja már, hogy felöltözzek, aztán majd szívesen elbeszélgetek vele is, de lépjen kijjebb a szobából.....
Délután egykor érkezik a buzi védőnő, akit apósom engedett be! Szoptatok!!!!!!!!!!!!!!!!! Apósom nem jön be mondván szoptatok, nem akar zavrni, ez meg ott állt a fejemnél, és kérdezősködött. No, elpattant a cérna teljesen. Mondom menjen már ki........ A lakásból is bátran, ha kérdésem lesz megkeresem. Kiment a konyhába, és onnan kiabálta kérdésiet. Nem akartam Nórit megijeszteni, ezért nem üvöltöttem le a fejét, de holnap mennünk ekll úgyis a kéthós oltásra, asszem előtte beszélgetés leszen a vezetővédőnél...... Nem vagyok depis, sem magányos, bár sokat vagyok egyedül, de nem RÁJUK vágyom társaságnak. A családi és szexuális életem rendben van, az egészségem is! A gyerekemet nem verem, nem éheztetem, a bőre is rendben, szopizik, az étvágya is jó. Van számítógépem, tudom is kezelni, ismerem az internetet, tehát ha a kérdésemre egyáltalán nem találom a választ, akkor majd megkeresem őket! Addig kifejezetten zaklatásnak élem meg, hogy bepofátlankodik az életembe és a lakásomba!
Ezt elmondtam apósomnak is......... És az ajtót innentől megint szigorúan zárva fogom tartani! Pfffffffffffffffffffffff
Van kérdésem lányok!
A mi városunkban van uszoda! Mikortól lehet/érdemes vinni úszni??? Lara asszem Te írtad, hogy a 4 hós oltást meg kell várni ugye??? Utána mikor is van a következő oltás????
(Az igaz ugyan, hogy még nem próbáltam fel a fürdőrucimat, ami ugyi lehet, hogy eldönti, hogy babaúszni sosem fogunk menni, de majd kiderül!)
Aztán..... Játszóház? Van tőlünk egy faluval odébb egy Gekko játszóház. Gondolom most még nem, de olyan 5-6 hós kora körül már lehet oda vinni nem????
Vazzzzzzeeeeeeeeeee
Anyósom...... Beszarok már tőlük, megint telítődtem a családommal nem kicsit! Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr