Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ditke, 3 hónap szobafogság??? Hú, én ilyenkor kezdek élni :lol: Na, jó a 35 fok már nekem is sok, de én imádom a nyarat, meleget, vízpartot, mindent :lol:
Azt azért el kell árulnom, nálam jobban csak Csongi bírja :wink: Azért 11 előtt, és 3 után még sok idő van a szabadban csavarogni!

No, elfelejtettem még mit akartam... majd jövök még!

Évi és
Kép
csongianya

Jaimee1: A 12 hetes uh-ra is meg a 20-ra is bejött apa, mert bevittem, mi csak képet nem kaptunk, arról nem is beszélve, hogy se szívhangot, se a monitort nem fordította felém! Mondjuk a 20-on nem volt Faragó csak az aszisztens nőcike, és Ő úgy hagyta a monitoron a képet a babóról! De annyira meg voltunk hatódva, hogy fiúcska lesz, hogy mind a ketten elfelejtettük lefényképezni! :)))

Ditke2007: Igen Szajoli vagyok! Miért??? :) Nagyon úgy néz ki, hogy fiúcska lesz és 2007. első számú nevét kapja majd BENCE lesz :)))) sóginőm találta ki, és mivel rúgott egyet a babó, megtartjuk. Mellesleg végre egy név, ami apának is tetszik! Kiírva szeptember 21-re vagyok, de voltam uh-n a múlt héten, a placenta tán nem jó helyen volt, és akkor a babó nagysága alapján a doki 24-hetesnek ítélt (pedig csak 22 voltam)!
munya

Nah, én alig vártam a nyarat, de már most elegem van belőle... :oops: Megint olyan kevés szép tavaszi nap volt, most meg már egy vékony napozóba is beleizzad Szabi...

Ditke, mi is gyorsan ügyetintéztünk, aztán jöttünk haza, bár elnéztünk a Hild tér felé, hátha vagytok...
Apának a búcsúztatójára rendeltem harapnivalót a Zagyvában, meg Szabi szülinapi tortájára is leadtam a rendelést! Némós lesz, téglalap alakú, az ostya lesz a tetjén némós, ha minden igaz... És túrós-gyümölcsös lesz, Katiéktól elloptam az ötletet!
Tényleg, kati, farmerben bicijózni??? Elismerésem... Felérhetett egy szaunával!!! Kár, hogy nem álltunk meg kicsit dumcsizni, bár szokás szerint én megint az utolsó utáni pillanatban vettelek észre... bocsi!

Évi, a víz és strand nekem is jöhet, de sajna nem lehetünk ott 3 hónapon át, amúgy nem sírna a szám...

Adél, most elgondolkodtam, hogy iagzából milyen érvek szólnak a váalsztott doki és szülésznő mellett, illetve az ügyeletes mellett.
Még kattog az agyam... :)

Kép
Kép
dorkáék

Tök szörnyű a nevemet látni :))))) azok után, hogy jó fél éve mindenki Munyának hív! :)))) Hüle vagyok!!!

Nem tudom, anyu 96-ba "szülte" öcsémet, kész gáz volt! Direkt nem akarok fogadott orvost, meg úgy hallottam, hogy szülésznőt külön nem is lehet fogadni!!!
munya

Munya, én is hallottam, hogy ha nincs választott dokid, akkor szülésznőt sem lehet 'fogadni".
Bocsi, akkor nem írom többet a neved, csak a Munyát! :)

Kép
Kép
dorkáék

Nem nyugodtan, csak már a Munyát megszoktam! :lol:
munya

Háj!

Tyűjamindenit több óra volt mire a végére értem.....tényleg nem jó ha kihagy az ember.. :shock:
Most innkább elsunnyogok mert úgy írnék olyan kis tyúkanyósat hogy na......

Kati!
Köszi szépen a krémes infót, midig szívesen veszem a hozzászólásod ilyen ügyben!!!!! :wink:

Niki!
Utólag is Boldog Szülinapot Kívánunk! Mennyi????:))) Ha jól emlékszem a 4-es csoportba megyünk...( :shock: )...Ti hogy milyen formában lesztek ott???? Délelőtt lesz éppen fix elintéznivalóm, de valszeg du.ánra megyünk....14.30-tól lehet...

Köszi szépen mindenkinek a napozós hozzászólásokat!!

Judit!
BÉKAKERGETÉS?????????????????????? Aztat hogy csináltad??????? hehehehhehhehheh :lol:

Anikó!
Mi az a bemutató???????

Dorka!
Király a Hawaii ing!!!!!!! Honnan van?....Bár Szabinak tökéletes, nem tom Niminek menne ez az imidzséhez.....de nagyon tetszik!!!!!
És újfent irígyellek, nemsoká Pockos leszel!!!!!!! Remélem sűrűn látlak majd, olyan jó kivirult anyukákat nézni!!!!!!!

Fogyikhoz is gratula!!!!!! Hátha most jön a hőség még tán könnyebb is lesz!! :D

Katlina!
Mán egy éve akarom kérdezni hg lehet én tudom rosszul G. nevét de én úgy tudom hg Georgievics.....te pedig "i" nélkül szoktad írni.....csak gondoltam mán megkérdem... :oops: sokszor akartam....hehehe
És Robinak is gratula a járáshoz, megnéztem a ti videjótokat is!!!! Asszem nekünk is ismét megkötős sapi kellene, tegnap ismét elhagytunk egyet útközben hazafelé.... :?

No most hirtelen ennyi majd szedem a fonalat....és annak akit kihagytam meg ölelést küldök!!!! :D

Hátakkor ez a szandis dolog stagnál sajnos.....asszem előre többet semmit nem veszek!!!!!

fanna3

sziasztok!

üdvözlök minden újat a csapatban. Tök jó legalább ismét vannak babások akikért izgulhatunk!!!! :-D

nah már csak két vizsgám van és végeztem:-D de már ugy unom. ma is voltam vizsgázni ötös lett de holnap is megyek arra meg kellene tanulni de nincs kedvem:-S

nah jó most csak ezért jöttem hogy jelezzem hogy élünk még:-)

Jaimee!
miért nem szóltál nekem? én is megmutattam volna szívesen......mindent:-)

Niki boldog születésnapot!!!
puszilunk mindenkit:-)

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Még egyszer köszönöm a szülinapi köszöntéseket, nagyon jól esett. A 30.-at ünnepeltem. Apától kaptam egy tálca proitelort(?)(westendes, nagyon szeretem), meg egy kis kaktuszt, mert hogy szúrós vagyok állítólag.

Jaimee: Köszi a videót. Nagyon cuki a kis almaevős Réka.

Szami: Köszi az újabb képeket. Mennyi az a magas cukor? Ne izgulj! időben elkapták, ha elég a diéta.
Csini voltál a lagziban.

Anikó: Aranyos lehet Dorci, ahogy magyaráz. Hasfájást sajnálom, de legalább tudod az okát.

Munya: Szia. Szerintem nem baj, ha nincs fogadott orvosod.

Évi: Sajnálom, hogy a suliba beteszik a c-ket. Bezárják az Újvárosit? Ajándékötletek jók. Én is gondolkodom, mit kapjanak a gondozónénik.

Dorka: Jók a képek. Akkor jól éreztétek Magatokat? Holnap délellőtt séta? Ditke esetleg? Én fél 10-10 körül elnézek a Hild térre, hátha ott vagytok.

Kata: Gratula a dolgozathoz. Ügyes vagy. Uh-ra mikor mész?

Kitten: Én nem rémiszgetésnek szántam a Tornyis sztorit. Szerintem vicces volt, mi legalábbis jót nevettünk rajta akkor.

Szilbee: Jobb éjszakát mára. Én ma bementem 10 körül a bölcsibe és ráadtam a kalapot Dorkára és le is kentem. Bár pont az Ö csoportjuk udvarrésze elég árnyékos.

Fanna: Mi is megyünk 6-án, Dorka még odajár. Remélem talizunk.

Betti: Gratula a vizsgához! Kitartást a többihez!

Meleg: Én is napimádó vagyok, mint Éviék. Most már azért egy kicsit melegem van, de én bírom. A gyerekeket féltem csak, pont délben megyünk Dorkáért. Mindig lekenem Őket meg vékony sapi a fejükre + folyadék. De mi is inkább csak 11-ig és 4 után mozdulunk ki (kivéve azt a 20 percet délben).

Eldugultam, majd jövök még, ha tudok, ma egyedül leszek.

Niki

Kép
Kép
csni

Sziasztok!

Látom, mindenki szenved a melegtől. Már előre félek, ha így kezdődik a nyár, mi lesz később. :shock:

Dorka!
A magánrendelése kint van a Széchenyin az Orosz György úton. Az ultrahangos magánrendelése pedig a MÁV kórházban. Ez mondjuk, nem annyira jó, hogy kétfelé kell mászkálni, de már megszoktam.

Szilbee!
Én is örülök, hogy van itt névrokonom. :lol:
Az én korosztályomban igen gyakori, középsuliban az osztályunkban 7 Szilvi volt. Töritanárunk mindig azzal szívatott óra elején, hogy: "Akkor ma Szilvi felel" - ilyenkor egyszerre 7-en tartottuk vissza a lélegzetünket. :D

Ditke!
Tavaly ősz óta Kunszentmártonban lakunk, de rengeteget vagyok Szolnokon. Már csak a vizsgálatok miatt is, meg mindenféle elintéznivaló miatt. Egyébként Kunszentre járok a védőnőhöz meg vérvételre, az összes többit Szolnokon intézem. Kezdem megszokni az itteni életet, de nem hiszem, hogy "örökre" telepedtünk itt le.

Niki!
Akkor eredetileg értelmeztem jól a sztorikat. :oops:
Ugyanis nem mertem leírni, hogy szerintem viccesek, de ezek szerint akkor megnyugodtam, hogy nem én vagyok érzéketlen és bunkó. :lol:

Munya!
Én egy "kicsit" előbbre vagyok kiírva (szept. 7.), de ettől még lehet, hogy összefutunk.
Egyébként pont valamelyik nap gondolkoztam rajta, hogy lehet, hogy az jár jobban és az csinálja jól, aki nem fogad orvost, mert Mi rá a garancia, hogy pont abban az időpontban, pont azon a napon és napszakban ráér majd a doki????? :?:
Én már januárban megjártam a kórházat, és volt olyan szobatársam, akinek nem volt fogadott dokija, mégis pozitívan nyilatkozott a szülésről. Lehet, hogy túl naív vagyok (bár én tényleg mindig csak a jót feltételezem az emberekről), de abban a helyzetben szerintem mindenki rendes az emberrel és a doki is meg a szülésznő is megteszi, amit kell és lehet, és remélhetőleg stílusban is megfelelően. (húú, ez a mondat) :D
Az ultrahangról meg csak annyit, hogy annak ellenére, hogy én egy dokihoz járok, én is mentem a kórházba az AFP után kétszer is, és teljesen futószalagosan mennek a dolgok. Nem mondanak semmit, a monitort nem fordítják oda és szerintem senkinek nem adnak képet. (én azt csak a magánrendelésen szoktam kapni)
Én egyszer Dinyánál voltam, egyszer meg valami csajszinál, aki tényleg úgy hagyta a monitort, hogy lehett látni a kis fejét a babának.

Hű, de sokat írtam.
Most megyek, hamarosan indul a vonatom. Elutazom két napra a barátnőmhöz. Majd holnapután benézek.
kitten13

Kismamik! Raknátok vonalzót? :) Én már összekavarodtam ki hol mennyi... :oops:

Niki! Jó ötlet! :) Bár attól tartom, ha megjelennék a bölcsiben rögtön indulna haza... (úgy szokta, mikor meglát gyorsan elköszön és megy a kapuhoz).

Na mégse én menek a kölökért. Dave nagyon bealudt... biztos lefárasztotta a pancsolás. Ezt a meleget csak úgy lehet kibírni, ha vízben van az ember...
szilbee

Dorka, örülök, hogy összejön a Némós torta! Biztos örülni fog neki Szabi! A lufi megvan még?! Milyen szerelőt vártatok reggel?

Niki, Dorka, nem tudom, hogy holnap délelőtt megyünk-e sétálni, ha ilyen meleg lesz megint, akkor nem hiszem, vagy legalábbis 10 óra felé inkább már hazafelé tartunk, vagy csak itt a környéken.

Munya, csak azért kérdeztem, hogy szajoli vagy-e, mert úgy emlékszem, nem írtad előtte, hogy hol laktok, és a tartózkodási helynél az szerepel a neved alatt, hogy Szajol. Amúgy nincs ott ismerősöm. És meg lehet kérdezni, hogy miért volt gázos az öcséd születése?

Kitten, még egy kérdés: és melyik az a Cegléd melletti falu, ahonnan Szolnokra keveredtél? :P (csak mert én Tápiószentmártonból, az is egy Cegléd melletti falu :wink: )

Betti, ügyi vagy, csak így tovább!

Kép

Kép
ditke2007

Helló!

Jaimee: köszönöm a videót, Réka nagyon ügyes. Már akartam kérdezni, h. Ő hányszor eszik egy nap? Éjszaka is szopizik még?

Fanna! Hát a bemutatót én a fentiek miatt szerencsére megúsztam ( jött a dokim, és átvette az irányítást :lol: ), de nem jókat hallottam róla. A kórlapra úgy vezetik fel, hogy VV=vaginális vizsgálat, ha jól tudom. ( Betti, javíts ki, ha tévedek! ) Elvileg vizsgál egy doki, a többi ott lévőnek meg mondja, mi is a helyzet odabenn... Aztán gondolom megbeszélik. Hát ha nem lép közbe a dokim, én sztem akkor se engedtem volna meg. Ne értsd félre, mindig szót fogadtam, de hogy abban a helyzetben, mikor kérdéses volt a megtapadás is, turkáljanak bennem... Mikor elvileg olyankor nem is indokolt az uh - n kívül semmi, pont azért, h. nehogy elvetéljen az ember lánya. Na de igaz, volt olyan nővérke a 4. - en, aki közölte velünk, akik ilyen cipőben jártak, hogy "ha le akar válni, hadd váljon, ne szülessenek beteg gyerekek"... Mindezt bunkó, alpári módon. :x Nem kicsit bőgtünk utána. :( Na de elmúlt az az időszak, azóta mindenkinek, akikkel egy szobában voltam, megszületett a szép egészséges babája!
Bocsesz, h. hosszúra sikeredtem. :oops:

donkoaniko

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, már "Felhasználó" vagyok! :lol:

donkoaniko

jaj, annyit írtatok, nem tudom követni....

na ami megragadt talán.....

Szami!
fel a fejjel, esti vacsi kilőve, és megvan a diéta, az első két hét a nagyon szar, de szenvedtél már Te ennél jobban is, szóval biztos menni fog!

Munya, Kitten, ha benne szeretnétek lenni topikos tábliba nekem pü, név, mail-cím, babóról, amit tudni lehet....

Anikó!
Köszi megkaptam, beírom, sé most küldöm mindenkinek a kijavított/pótolt adatokkal

Én ÚTÁLOM a nyarat! izzadok mint egy ló, még szemfestéket sem rakok fel, mert beleizzadom a szemembe! 25 fok dettó, mint Judit!

Szilbee!
Miylen pancsolás? strandon voltatok? vagy a fürdőszobában? vagy kihagytam valamit?

Dorka!
Nyam -nyam torta!

na még sok mindent akartam, de ez a meleg kitikkasztott teljesen!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Nagyszobában lavórban! :lol:
szilbee

Sziasztok!

Most találtam rá erre a fórumra és ha nem bánnátok szívesen tagja lennék a kis csapatotoknak.
Egy 15 hónapos rosszcsontnak kisfiam van,akivel itthon töltöm napjaimat,novembertől lesz bölcsis,amit egy kicsit sem várok,mert jelenleg össze vagyunk nőve,de kénytelen leszek visszamenni dolgozni jövő év elejétől.

Kép
pné rami81

[quote] írta:n ÚTÁLOM a nyarat! izzadok mint egy ló, még szemfestéket sem rakok fel, mert beleizzadom a szemembe! 25 fok dettó, mint Judit!

:lol: :lol: :lol: Ezt mintha én írtam volna.

Rami, üdv! :D

A bemutatás az az, amikor két fődoki (nálam legalábbis) behív egy vizsgálóba, megvizsgál az egyik, aztán kitalálják, mi legyen veled. Megműtenek, hazaengednek, mi legyen a terápia...ilyenek.

Szami: kövi fotóadag esetleg????

Anikó: most 3 óránként van szopi, éjszaka 2x változó időpontban, hogy izgi legyen...
jaimee1

Anikó! Én meg lassan őskövület... :lol: :lol:
Hú ba..er... milyen nővérek vannak! :shock: És ha nem is azért válna le mert beteg? Áááá kész vok az ilyen sutyerákoktól! :x

Rami! Üdv itt! 8)

Rossz hír rólunk: Levente esmét taknyos... most 8 napig bírta!
szilbee

basszus, elszállt, amit írtam, béna voltam...
idézni akartam, mint ti, oylan szép fehér háttérrel, de nem sikerált... HOgy kell?

Szal: Ditke, holnap akkor bizti nem futunk össze, meleget mond... :(
Klímást vártam, nem jött, majd holnap reggel...
Némó ledobott pár dekát, demég bírja! :) Szabiígy is imádja!

Kitten, én 12 hetesn kapatm képet a kórházban Uh-n, bár a fogadott dokim csinálta. Amúgy a futószalag megvan, bár nekem szerencsém volt, mindig egyből behívtak...

Szilbee, láz ugye nincs? Holnaptól otthon lesz megint Levente? Vagy hogy tervezitek?

Anna, háát, az ing az turis, kerek 140 Ft volt! :oops: De imádom, amikor ez van rajta a kis Törpén, olyan cuki benne! Niminek is jól állna! Esetleg az új angol babaruhaturiban nézz szét, sok kis ing van!
Amit idéztem volna: "úgy írnék olyan kis tyúkanyósat hogy na...... "
Mire gondolsz? Hát írj, engem úgy érdekelne! télleg!!!!
sapit mi is hagytunk el... azt sem tudom, merrefelé...
Ja, és az a doki.... nekem sosem sikerül kimondanom a nevét... anyumnak osztálytársa volt még ált.ban, neki sikerült! :) Mármint kimodnani!

Betti, szorítunk!
Majd gyere, mesélj, hogy sikerült!

Niki, egy tálca sütit kaptál? vagy az profitelor? mindegy, én örülnék neki, az biztos! :)

Judit, köszi a táblit, aranyos vagy!!!!
Evcás csomag? szólj, ha fizessek!

Munya, még minidg agyalok ezen a dokikérdésen, de nálam sokminden szólt egy megbízható orvos mellett, akire tényleg rábízhattam magam, és a babát is. Asszem van egy-két város, talán VEszprém, Z.egerszeg, ahol csk az ügyeletesnél lehet szülni, és az anyukák meg vannak elégedve. Remélem te is meg elszel elégedve!

Jaimee, én a bemutatás kifejezést alig egy hete hallottam először, nekem furcsa... a szimpla vizsgálat, vagy konzílium nekem egyértelműbb lenne... ?
Köszi a videót, nagyon drága a kislányotok! A légkondival meg nem szemezni!! mi már beüzemeltük, muszáj volt, sarokházban lakunk, ráadásul a hálóra olyan 11-től este 6-ig süt a nap... :?

na, valakit biztos kihagytam, elnézést!
Jó éjT!

Kép
Kép
dorkáék

Jó reggelt!

Kata ma is negyed hétkor ébresztett. Megtápózott, visszaaludt, én meg már nem tudtam.

Anikó, Jaimee: Kiknél szoktak ilyen bemutatót csinálni? Nektek miért volt?

Rami: Szia! Bölcsibe Újszászra mentek?

Szilbee: Jobulást Leventének!

Dorka: Egy tálca profitelort kaptam, ami egy nagyon fincsi olasz édesség, mini töltött képviselőfánkok nagyon fini csokiöntettel.

Rólunk: Voltunk a dokinéninél (még hétfőn), azt mondta nem kontrolálja a laborértéket, mert szerinte már a 2. kórházi labor nem lett oylan rossz, hogy érdemes lenne szurkálni Katát. Akartam Tőle még egy csomót kérdezni, de nem volt idő.
Szerencsére mindkét csajszi jól van. Egyre többet játszanak együtt, néha Kata megpüföli Dorkát, nagyon féltékeny a kisasszony, nem szereti, ha Dorkát babusgatom, Őt meg nem. Még mindig nem indult el, valamit mindig fognia kell, ha csak egy ujjal is.

Niki

Kép
Kép
csni

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek :)))

Kitta: Kár, jó lett volna egy "ismerős" arc a kórházban! Nekem az első uh nagyon elkeserítő volt, aztán a másodikon, mikor megtudtuk a nemét a picinek, az tök jó volt.

Szilbee: Remélem sikerált a vonalzót beraknia, ha nem majd kérek valakitől segítséget :)))

Ditke: Öcsém: először is kezdjük ott, hogy nem vették észre, hogy anyunál levált a placenta, eleve veszélyeztetett terhes volt a kora miatt, be kellett feküdnie a kórházba, a napi kivizsgálásoknál sem tünt fel, aztán az utolsó héten az uh-s kérdezte tőle ?, hogy hol a méhlepény, mert nem találja! Aztán, császározták, mert nem tágult rendesen egy régi eüprobléma miatt, és úgy vágták fel a pociját, hogy a gyerek popijánál is lett egy aprócska kis vágás, ami most már elég nagyobbacska, a gyerekkel nő! És ez még csak a durvábja volt!

bbj: Mi az a topikos tábla????? Manócskáról mit írjak??

Dorka: Igen, ebben is van valami, de hiába megbízható, ha nem ér rá! :)

Kép
munya

Hall!

Nem szerencsére láz nincs... Itthon tartom, mert tegnap nem tudott aludni az orrdugulástól a bölcsiben. Egyébként szokatom az orrfújásra, most még így az elején, míg vizes a takony.

Mai sikerélmény: Levágtam egyedül Levente haját! :)

A másik sikerélmény az lesz, mikor végre sikerül rávennem, hogy fújja az orrát a zsepibe... Egyenlőre semilyen praktika nem vált be, pedig néha néha már fújt... csak nem erősen.

A meleg miatt most főzhetek én is előző nap este... :? Meg vasalhatok hajnalban vagy éjjel.... :?

Munya! Király a vonalzó!! :D

No most egy darabig szerintem nem leszek.
szilbee

Sziasztok!

Niki!Nem nem Újszászra fog járni,mert nem tudnánk megoldani,mivel én 7-re járok majd dolgozni a férjem munkarendje pedig mindig más,meg itt elég sok a feketebőrű.
Amúgy rájöttem,hogy téged ismerlek.Nem tudom te emlékszel-e ránk,az Ispán 7-ben laktunk,Katiék folyosóján.Sajnáom,hogy kicsi lányod ilyen beteg volt,de örülök,hogy már jól van.

Kitten!
Az egyik kolléganőm orvosa is Tornyi és ő nagyon meg van vele elégedve,én nem ismerem csak így hallomásból,Szerintem is az a legfontosabb,hogy te meg legyél elégedve vele és bízz benne.

Kép
pné rami81

Sziasztok!

Szilbee!
Majd csak vége már a bölcsinek, sé akkor megerősödik mi már csak keddig megyünk oviba, addig "lehet", addig remélem nem hoz haza semmit... és jön a nyár... remélem rendbe jön az immunrendszerük!
Magjött a csomi, de majd telózok, ma felszaladok vele jó?

Fanna!
A tyúkanyóra én is kíváncsi lennék!

Dorka!
hasonló szitu a mi hálónkkal is, annyi különbséggel, hoyg körbejárja a nap, talán reggel 10-ig nem éri aztán estig...D, és Ny-i fekvésű.már buktatott ablaknál aludtunk s nem volt szúnyog, tegnapelőtt ment a repcsi is, meg az a szórókocsi....

Munya!
Küldj mailcímet, és megmutizom, miről beszélek!

Évi!
csomi itt, ma hozzád is elvinném, hacsak nem zavarok, hyg apa itthon van.... :oops:

Rami!
Üdv! Hova mész vissza dolgozni?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

BBJ:Szolnokon dolgozok a Víz és Csatornaműveknél.Most nézem a vonalzódat és ahogy számolgatom Leti és a kisfiam nagyjából egyidősek lehetnek.Mikor született Leti?

Kép
pné rami81

Hali!

Olyan sokmindenről le vagyok maradva :roll:

Örülök, hogy ilyen sokan utáljuk a hőséget.

Szilbee: kriminális ez a net. Hány fok van a lakásotokban? Óóó, Levente, kis drága.. Csak Dávid ne kapja el.

Dorka: Gravidát szedek amióta (október nagyjából) akcióztunk. A gyógyszertárban mondták, hogy olcsóbb az Elevitnél és több minden van benne. Egyeske kitűnően, ma megyünk kullancs elleni másodikra fél 5 felé. Ketteske... hát nem tudom. Talán egy kicsit jobban vagyok (nem akarom elkiabálni), de tegnap este a szívem nagyon rendetlenkedett és nagyon utálom az estéket változatlanul, mert alig bírok elaludni. Viszont most várom, hogy menjek Dinyához... a múltkori ugri-bugri megijesztett, de csak júni 10-e a köv. időpontom. Jövő héten meg terhes tanácsadó. Ja láttátok, hogy a tanácsadót feltették a 2. emeletre?! Fitt kismamákat képeznek... :roll: Elég fárasztó lesz majd feljutni.
Milyen klímát vettetek? Vasárnap, amikor mentem vizsgázni, a Rossmannál vonultatok családostul.. vadul integettem is :lol:

Vizsga még szombaton lesz délelőtt. Tényleg este a Hild téren meg az United lesz.. tudom, többnyire ebben a topicban nem jön be ez a zenei stílus, de nekem nagyon.... esetleg nem megy valaki? Szívesen kimennék...

Szamóca: az a fontos, hogy időben észrevették, hátha tényleg egy kis odafigyeléssel korrigálható.

Bbj: köszi a táblit. Én nem titkolok senki elől semmit, tőlem mehet úgy ahogy van. Te most hanyadéves vagy a suliban vagy hogy van ez Nálad? Nem annyira fogtam, amit a múltkor írtál.

Niki: tök jó, hogy minden ok a csajokkal. A bölcsis oda nem figyelés meg rémísztő... pedig az egészségügyi intézmény.. nem is oktatási, tehát fokozottan kellene figyelniük. Profitelor... nyammm :lol:
Én is imádom. No majd valamelyik délelőtt mi is benézünk már a Hild térre, mi van ott, hogy arra taliztok... :lol:

Jaimee: édi, ahogy Réka nyammog, Bencém is végignézte az ölemben, itt örvendezett a babának. A klímán ne sokáig gondolkodjatok, ha van rá pénzetek és egy kicsit is szeretnétek, mert ha bejön a forróság, majd mindenki akkor akarja felszereltetni..és akkor előfordul, hogy 2 hetet is várni kell rá.

Kitten, Munya: még lehet, hogy együtt szültök ám. Mi egy kismamával együtt jártunk tanácsadásra, ő 11 nappal volt korábbra kiírva, mint én, mégis én már a megfigyelés miatt voltam már csak fenn a szülőszobában, mikor hallottam, hogy épp ő érkezett a vajúdóba.

Rami: Neked is üdv itt.

Fanna: mi az a tyúkanyó? Vagy mi van? :roll:

Kép

Kép
szolkata

Munya: én még csak jókat hallottam az ügyeletesnél történt szülésekről, ezt neked kell eldöntened magadban, csak akkor 100%-osan gondold úgy. Ezzel a hallomással ellentétes tapasztalatom volt... amikor a szülőágyon már csak megfigyelésen voltam, mellettem akkor jött szülni egy cigány lány. De én őt annyira sajnáltam, ahogy azzal bántak... a szülésznő először is... Kérte a lány, hogy hívjon hozzá dokit, mert szeretné, ha ott lenne, az meg nem hívott, direkt. Aztán amikor már elhúzódott a kitolás akkor jött oda doki, akkor meg húzták nyomták ki belőle a babát... szerencsétlen meg szétszakadt belül... aztán meg órákig stoppolták... az is nagyon fájt neki... hát akár hogy is akár ki is... ezt nem lenne szabad senkivel. Aki már szült.. az tudhatja, mi fájdalmat élhetett meg. És ez csak egy, mert hallottam....
Bocsi... ez nem elriasztás volt, csak a lehetséges görénység emerekkel szemben... Nekem ritka nagy utálatom van az egészségüggyel szemben.

Bbj: erről jutott eszembe. Tesóm. 1996-ban non Hodkin lymphomában halt meg... nyirokérrendszeri rák... fiú volt... orvostanhallgató... 22 éves. Nem fáj már annyira... csak a vele történt dolgok miatt gyűlölök minden egészségügyi dolgozót. Túl sok pénzt fizettek zsebbe anyámék azért, hogy folyamatosan hazudjanak a szemünkbe és ne kapja meg azt a kezelést és lehetőségeket, amit lehetett volna.

Kép

Kép
szolkata

No, miután jól elrontottam a topic hangulatát, megkérdezném az érintettektől, hogy az ovis értesítőt, hogy kit hová vettek fel, megkaptátok már? Mert mi még nem. Nem május vége volt a határidő?

Kép

Kép
szolkata

Hall!

Csak egy röpke pillanatra... egy képe erjéig... :) v.olvasni majd csak később lesz időm.... :(

Mai termés... a én taknyos kopaszomról. :lol:

Kép
szilbee

Sziasztok!

Na itt vagyok ám én is csak hát letöltöttem a netről a Harry Potter befejező részét és hát annyira érdekes hogy nem lehetett abbahagyni :oops: (Védi is biztos érezte hogy most nagyon el vagyok foglalva mert 7órát aludt egyfolytában)
:lol: Remélem lassan megreformálják a kötelező olvasmányokat és ilyen érdekesek s lesznek benne :) (Bevallom őszintén én utáltam az összes kötelezőt kínszenvedés volt végiolvasnom :cry:)

választott doki:nekem volt mert amilyen mákos vagyok tuti hogy olyan lett volna az ügyeletes akihez semmi pénzért nem mennék:pl.Jakab, Emődi szval én nem kozkáztattam :) bár azt mondják hogyha apás szülés akkor moderálják magukat félnek apától :lol: Tényleg valakinél apás szülés lesz?

Ha ennyien taliztok a Hild téren egyszer már én is megmutatom magunkat( bár remélem nem úgy fog Védike ordítani mint a múltkor mikor Dorkáékkal taliztunk az elég durva volt :lol: )
Szóval majd figyelem mikor van a következő tali :lol:

Rólunk:

Vádike szápen hízik mostmár már majdnem 5kiló gyorsan hozza be a lemaradást.Dokinénitől engedélyt kaptunk a gyümölcsök,desszertek bevezetésére.ettünk már sárgabarackot hát ízlett neki ma sütőtökpürét burgonyával(én azt hittem az desszert abból kiindulva hogy az alma burgonya is az.De nem bár ezt már csak utólag vettem észre :oops:)holnap után meg almás-körtés Frutapurát kap.Az desszert :lol: Uzsonnára meg hypoallergén vaníliás pépet kap ilyan speciális vénnyel kaphatót ( az van ráírva hogy gyógyászati célra szánt tápszer)kegyetlen az íze mert ugye hypoallergén és máshogy van lebontva a fehérje szóval hót keserű de Védinek ízlik
:lol:

Bbj:Köszike a táblit!
:lol:

Na megyek mert Védike komoly félóra alvás után már fel is kelt :twisted:

KépKép
viragb88

haligali,

vagyok én is, egy kicsit zűrös nap után... Nah, mindegy, szal meg kell lennie annak a napnak is, amikor elsőzör zúg le Törpém az ágyról... :cry: :cry: Há'istennek alacsony a fr.ágyunk... de olyan béna voltam, nem tudtam elkapni, olyan gyorsan történt... úgy tűnik, nem lett semmi baja Szabinak, nem esett nagyot, de olyan lelkiismeretfurdalásom van! Szörnyű!!!

Kata, hát megint nem vettünk észre????? De nem ér ám, kocsiból könnyebb kiszúrni, mint nekem bekukucskálni az ótókba! :)
A Gravidát azért kérdem, mert én is azt szedtem, és én is hányós kismama voltam, és most nem vagyok kismama, de kihánytam, mikor bevettem.. Már bocsánat a témáért... ÉS keresem az összefüggést....
A testvéredet nagyon sajnálom, igen nehéz lehetett feldolgozni, azt hiszem az idő segít ilyenkor...
Klíma: ez lesz a 3. nyara, csak tisztításra hívtam a szerelőt, ma már jött!
Ma lesz a United? Lehet lenézünk! Vagy későn lesz?
Vagy ott vagy már?

Szilbee, milyen szöszke Levente, így rövid hajjal!! Aranyos!! Asszem mi is kurtítunk ismét Szabi haján! Olyan melege van!

Anna, Nimi nagyon édes volt, ahogy "magyarázott", olyan nagyfiú már!!!

Virág, hát ti nem vettétek a H.P-t? Vagy a GYűrűk urát? Én anno beleszőttem a 12.-es anyagba...
Védiek már milyen nagy, most szembesülök vele! Mondom, alma, meg gyümipürék...Hát már mindjárt 4 hónapos!!!

Évi, APa meddig marad itthon? Jó hétvégét nektek!

Kép
Kép
dorkáék

Csákó!!

Hehhe :D ......hát igazából semmi különösre nem gondoltam, de látom sikerált felbirizgentyűzni a kedélyeket... :roll: ....csak oly jól esett hg kimaradtam egy hétre me pár napra és H.I.Á.N.Y.o.Z.T.A.M! :D :D :D hátö......ennyi...... :lol: 8)

Dorka!
:D ......mivaaan?.....Arról beszéltek hg tananyag a HP. meg ilyenek........nemonmáááááááá........És van rá gyári elemzés is????
Köszke az inges infót.....még nem néztem be oda....de fogok:)....

Anikó!
Köszi.....én is vmi hasonlóra tippeltem csak nem voltam benne biztos!.......

Niki!
Jaaaaaaaaaaa.... :oops: nem is tudom miért gondoltam hg már nem oda jártok......Akkor pontosan hány éves kortól lehet oviba menni? Szólsz ha látsz bennünket????? :D

Kata!
Együtt érzek!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry:

Újakat én is köszöntöm!

Szilbee!
Télleg jó lett a séró! :wink: És hagyta rendesen?

Judit!
Aranyos vagy hg dolgozol a táblival!

Judit!
Nem vagytok itthon?......És holnap???

fanna3

Ja tudja vki a programokat a téren????

fanna3

Sziasztok!

Gyors bejelentkezés. Meg volt a szülői. Igazgatóbácsi szépen körülírta, miért indult négy osztály, és hogy próbálták a halmozottan hátrányos helyzetűeket az osztályok között elosztani...
A lényeg, Csongi és a barátja Dani szerencsére egy osztályba kerülnek! (Szilbee, Norbi is osztálytárs lesz )
15 fiú és 10 lány. Egy halmozottan hátrányos helyzetű szülőt láttam, de ketten nem voltak ott. Az osztály elég türhetőnek tűnik. Nem a nagyon favorizált tanítónéniket kaptuk, amit már egyáltalán nem is bánok. Mindkét tanítónéni szimpatikus volt
No, gyorsan kértek is 1000 Ft-ot az osztályterem felújítására
Lesz majd családi bográcsozás évnyitó előtt. Nos, egyelőre ennyi.

BBJ, beszéltem anyukámmal, holnap vár, 9 körül. Stromfeld u. 5.
Előre is nagyon szépen köszönöm!

Többet holnap. Jó éjt!

Évi és
Kép
csongianya

Jó estét!

Szörnyes lassan vált a babanet nekem mostanában. Nektek jól műkszik?

Kata: Sajnálom a testvéredet nagyon.
Ovis értesítő nekük sem jött még, állítólag május 30-ig kell a szülőket értesíteni.

Szilbee: Levi ezzel a hajjal nagyon hasonlít Rád. Édes lett.

Virág: Én is imádom a HP-t, nagyon. Most olvastam el a 7.-et negyedjére.

Dorka: Leesés :( , de ahogy mondod, ezen mindenkinek túl kell lennie (remélem Katánál kiváltotta a vasalódeszka ráborulás).

Fanna: Sassollak majd a gyereknapon. Szokott lenni ugrálóvár, pónilovaglás, palacsinta, szendvics. Jó kis program.

Judit: Dorka most fejezte be a Nicsak, ki beszél még-et. Köszi mégegyszer.

Jó éjt!

Niki

Kép
Kép
csni

Rami !

üdvözöllek a körünkben:-D

Kata! nagyon szomorú ami testvéreddel történt:-(.

De sajnos tényleg ilyenek! ugye több helyen is voltam már gyakszin és tényleg rossz hogy ilyenek az orvosok ápolók......

de most én a MÁV-ban viszont olyan kellemesen csalodtam...képzeljétek az altató orvos még a merci bonbont se akarta elfogadni( és nemis fogadta azt modta egyem meg én s inkább gondoljak rá mikor eszem:-D ). Olyan fura volt pedig nagyon rendes volt türelmes volt meg elmondta hogy mikor mit csinál. Hát vannak még ilyen orvosok is csak nagyon ritka.
Az osztály vezető főorvos is aki engem műtöt vele pl.: vasárnap este fél kilenckor találkoztam jött s megnézte a másnapi műtéteseit s nem saját betegei voltak.....és az ápoló nők is tündérek voltak

na de most már nem zavarok

puszi mindenkinek

BBJ köszi a táblit! nekem mindegy a második emailodra

Kép
kbernadett

Hella :)

Újra itthun.

Rami, üdv néked (néktek :wink: ) is :)

Khm, hát csak erre az ódarra van időm, energiám...

Gravida: én is azt szedtem, és nem voltam hányós. Csak icipicit émelygős az első harmadban.

Kata, ez kemény...a tesóddal... Nagyon nehéz lehet :(

Hőhelyzet: a mi lakásunk is kezd átmelegedni (Dorka, szintén sarok :) ), de még tűrhető :roll:

Fanna, holnap okésos :)

Dorka, neked ezerszer jobban fáj, mint Szabinak! Vannak, és még lesznek is balesetek... Mi ugye rutinos (5x-ös) ágyrólleesők vagyunk :oops: Illetve csak voltunk (kopp-kopp-kopp), amióta Hunci mászik, nem fordult elő.

Betti, a MÁV-kórházzal nekünk is csak jók a tapasztalataink :) Tisztára olyan a morál, mint egy magánkórházban... :shock: :D

Orvosválasztás: hát úgy látom újat úccse tudok mondani :mrgreen: , úgyhogy...nemmondok...újat... :)

Egyelőre ennyi, asztalraborulósan hulla vagyok. Jóccak.

Judit
Kép

Kép
balwin

Niki!
Szívesen! én is megnéztem ma mind a kettőt! Eper?

Dorka!
Hát, ahogy néztem Szabit, csak a Te lelkiismeretfurdalásod maradt vissza, Neki semmi baja! oylan édes, és hoyg imádja a cipőket! Sztem Gérti is bejön neki....

Szilbee!
Tök jó Levi frizuja, csakhoyg nehoyg kimaradjunk, Gréti orra is folydogál...de már csak 3 nap ovi, fejenállva is kibírjuk, bár a bőre nagyon csúnya lett a naptól /krémtől úgyhogy szombat délelőtt elköltök megint jó pár ezret...akkor rendel itt a doki.

Kata!
nagyon sajnálom, és talán Neki még rosszabb volt, mint egy átlagos betegnek, aki nem érti, mi történik vele, ő tanulta!

nem mozdult még meg Z.Z? azt mondják másodiknál már tudja anyuka, hyog mit kell érezni, sé hamarabb is érzékeli.

Betty!
Hát ritka példány az egyszer biztos! Sajnos kevés az iylen orvos, és nem hiszem, hyog a több fizetés /megbecsülés megváltoztatná....

Fanna!
Már hoyg a fenébe ne hiányoztál volna!

Judit, is hiánycikk, de még biztos nem jöttek!

Olga!
Rád is gondolunk, s szidunk ezerrel!

Évi!
holnap megyek, + 260 jön rá!
na akkor hátha nem lesznagyon gáz a c-k miatt, bár egy is tönkre teszi a légkört, nem is kell c-nek lennie!

Rami!
febr 14. és ti?

Erika!
Állásügyben megszületett már a döntés?

Márti!
Ablakok hogy állnak?

Szami!
Mi újság szivecske téren? házátadás mikor lesz?

Kata!
Hol tartasz fogyi ügyben? Meg még nem kaptunk katonás fotót! légyszi légyszi!

Katlina!
A házterv akkor az maradt amit anno bemásoltál már? Robikának kevesebb alkoholt adtok már? :wink:

Jaimee!
Művészi fotók apától, Rákáról?

Judit,
Kép
Kép
bbj

helló Judit!
ja, és maradt az béna szökőkút, na nem baj, majd ha az én láynaim ballagnak!

ja és Niki!
nekem kivételesen nem szarakszik!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Rami, üdv itt! Írj még egy kicsit magatokról!

Tényleg Dorka, milyen szandit vettetek Szabinak? Az ágyleesésen tényleg túl kell esni, Zsófi is leesett már egyszer, csak még nem dicsekedtem vele :oops: :oops: :oops: vagy 2 hónapja volt. Nagyon sírt, de csak megijedt, hát én is iszonyúan éreztem magam.

Én meg rohadtul megfáztam ebben a jó időben...szerintem a tegnapi szélben. Taknyom-nyálam egybefolyik. (bocs) Adjatok már tippet, mivel kezelhetem magam? (szopi miatt) Elég szarul vagyok.

Tegnap felavattuk a homokozókészletet, Zsófi több mint 1 órát homokozott a játszótéren, nagyon élvezte!

Kép

Kép
ditke2007

Hall! Megen csak röviden... :(

Judit! Nálunk majd Júliustól lesz szün... legalábbis tavaly úgy volt.

Sajna most ennyire futotta. Du-án megyünk anyumékhoz Dáviddal. Holnap jövünk haza.
Levente és Ed pedig holnap megy repülőket nézni a családi napra.

Teszek egy képet "Öcsisajtról" is...

Kép

Pussz! Szép napot!

Remélem még lesz időm ma jönni.. de ez nem valószinű. :(
szilbee

Holle!

Csak gyorsan írok, mert főzök.

Ditke: 1000-es c-vitamint kapkodjál be, az a legjobb immunerősítő. Szerintem.

Dorka: lesz United. Ma este meg a Magna Cumlaude (így yrják?!) 21 órától mind a kettő. Korábban a www.szolnok.hu kezdőlapjaként fent volt a program... most nem néztem.

Bbj: és milyen érdekes... eddig is gyanús volt egy két mozgás-szerű dolog, de tegnap este egyértelműen rugdosott. Tisztán éreztem. Meg is nyugodtam. És ha hiszitek, ha nem tegnap este egészen jól voltam.

Ma délelőtt lesz csavari a belvárosban? Lehet, benézünk, ha megfőztem.

Egyenlőre tsókjaim.

Kép

Kép
szolkata

Jó reggelt Mindenkinek!

Rami, üdv köztünk!

Ittalvós vendégünk van szerda délutántól szombatig, úgyhogy nem sok időm van most sem... :roll:

Hát, a cukrom éhgyomorra 6,5-9,5 között van, kaja után egy órával 12 körül... :cry:

Jó hétvégét mindenkinek, vasárnap gondoljatok ránk, akkor megyünk Mátéval az országos versenyre.

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Jó reggelt mindenkinek!

BBj:Gabó is febr.14-én született este 19 42-kor császárral.Lehet,hogy találkoztunk a kórházban.

magunkról egy pár szó.Gabó sajnos császárral született,mert bezöldült a magzatvíz és az volt a szerencsém,hogy az orvosom nem engedett aznap reggel haza,hiába nem voltak még fájásaim,de mivel 1hét túlhordásban voltam így befektetett a vajúdóba.Reggel csinált magzatvízvizsgálatot és akkor még tiszta volt.Este elkezdtem erősen vérezni,akkor burkot repesztett,hogy szülünk és akkor látta meg a víz színét,ami szinte fekete volt.Kb. 10 perc leforgása alatt már a műtöben voltunk és a gyorsaságnak volt köszönhető,hogy Ő most itt csücsül az ölemben.Lehet ennek köszönhetem,hogy igazi rosszcsont,eleven kiskölyök.
Bocsánat,hogy egy picit hosszúra sikeredett.

Kép
pné rami81

Még annyit,hogy Gabó 5 és fél hónapos volt,mikor először felült.Ülve játszott a játszószőnyegén,egy pillanatra hátat fordítottam neki,amikor hátraesett.Felkaptam és ömlött az orrából a vér.Azonnal rohantunk vele az orvoshoz,persze akkor már semmi baja nem volt és a doktornő megnyugtatott,hogy semmi baja.Nagyon szörnyű érzés amikor ilyen történik,mert az ember mindig magát okolja az ilyen balesetekért

Kép
pné rami81

Hall!

Jaimeeéknek bizonytalan ideig nem lesz internetjük... :(

Húúú megint csak úgy bele-bele olvastam... Tenger a dolgom...

Évi! Na épp ezt akartam kérdezni tőled... hehe.. :lol: Épp ma beszéltem Zsuval erről.

Kata! Elfelejtettem reagálni... Még nem kaptunk ovis értesítőt, de feltétlen szólok, amint megérkezik! :)
Mikor mesz megen dokihoz? Lassan már a nemét is megtudod... ha Ő is úgy akarja! :lol:

Köszke a L-s frizu dícséreteket! :mrgreen: Az elején naggyon frankón bírta. Lényegében szóval tartottam. Összeszedtük ki az a családban, aki így szokta vágni a haját! Köszük volt Szabi is! ;) :lol: Aztán tartottunk egy szünetet félig nyírt séróval... megtízóraiztunk közben. Szerencsére Dave aludt egy jóóóó nagyot ekkor. Aztán folytattuk. Ült a kis sámliján az előszobai nagy tükör (földig ér) előtt és nyűglődött, hogy nem akarja, de mégse rohant el. :) Szóval ilyen macerás volt, de hát szoknia kell a dolgot. Köv alkalommal már még simábban megy majd.

Betegeknek jobbulást! Kicsiknek Nagyoknak egyaránt!!

No menek, mert Dave hív....
szilbee

Hali,

Szilbee, jó pihizést! Mi vas. megyünk majd Apát köszönteni, hét közben nem lesz jó nekünk.

Köszi mindnekinek az együttérzést ágyleeséssel kapcsolatban.. :cry:

Ditke, mit mondott a dokinéni?
én gőzölni szoktam, bár 1-2 napig semmi sem segít...
Szabi Falcon szandit kapott, vil. kéket....

ajajj, türelem eddig tartott, pá!

Kép
Kép
dorkáék

Haller :)

Zsófinak Boldog 10. Hófordulót! :D
Én is bekaptam napi 2x500g c-vitamint, amikor betaknyosodtam...

Szamóca...türelem, lesznek jobb értékek is! A diétát jól bírod? Egy kis bíztatás: Apának 27-es cukrot mértünk, és már teljesen homályosan látott, amikor orvoshoz fordultunk; mára ennek nyoma sincs :) Szóval van visszaút!
Vasárnap drukkolunk Máténak! :D

Rami, nem volt ez hosszú :) Heh, dedurva, hogy egy fél nap alatt befeketedik a magzatvíz :shock: Akkor a kisfiad már nagyon kifelé készült...hogy még bent elintézte, amit kint kellett volna :) A lényeg, hogy vn egy egészséges, virgonc legénykéd :D

Kata, deirigyes vagyok a rugdosásért :lol: És gratu a tegnap esti egészenjóléthez :D
30Y is lesz máma...

Judit
Kép

Kép
balwin

Szilbee, de megérte a macera :wink: :D Ajh, Jaimee nem lesz? Nemán :( Iparkoggyon vissza hama :wink:

Judit
Kép

Kép
balwin

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?