basszus, elszállt, amit írtam, béna voltam...
idézni akartam, mint ti, oylan szép fehér háttérrel, de nem sikerált... HOgy kell?
Szal: Ditke, holnap akkor bizti nem futunk össze, meleget mond...
Klímást vártam, nem jött, majd holnap reggel...
Némó ledobott pár dekát, demég bírja!
Szabiígy is imádja!
Kitten, én 12 hetesn kapatm képet a kórházban Uh-n, bár a fogadott dokim csinálta. Amúgy a futószalag megvan, bár nekem szerencsém volt, mindig egyből behívtak...
Szilbee, láz ugye nincs? Holnaptól otthon lesz megint Levente? Vagy hogy tervezitek?
Anna, háát, az ing az turis, kerek 140 Ft volt!
De imádom, amikor ez van rajta a kis Törpén, olyan cuki benne! Niminek is jól állna! Esetleg az új angol babaruhaturiban nézz szét, sok kis ing van!
Amit idéztem volna: "úgy írnék olyan kis tyúkanyósat hogy na...... "
Mire gondolsz? Hát írj, engem úgy érdekelne! télleg!!!!
sapit mi is hagytunk el... azt sem tudom, merrefelé...
Ja, és az a doki.... nekem sosem sikerül kimondanom a nevét... anyumnak osztálytársa volt még ált.ban, neki sikerült!
Mármint kimodnani!
Betti, szorítunk!
Majd gyere, mesélj, hogy sikerült!
Niki, egy tálca sütit kaptál? vagy az profitelor? mindegy, én örülnék neki, az biztos!
Judit, köszi a táblit, aranyos vagy!!!!
Evcás csomag? szólj, ha fizessek!
Munya, még minidg agyalok ezen a dokikérdésen, de nálam sokminden szólt egy megbízható orvos mellett, akire tényleg rábízhattam magam, és a babát is. Asszem van egy-két város, talán VEszprém, Z.egerszeg, ahol csk az ügyeletesnél lehet szülni, és az anyukák meg vannak elégedve. Remélem te is meg elszel elégedve!
Jaimee, én a bemutatás kifejezést alig egy hete hallottam először, nekem furcsa... a szimpla vizsgálat, vagy konzílium nekem egyértelműbb lenne... ?
Köszi a videót, nagyon drága a kislányotok! A légkondival meg nem szemezni!! mi már beüzemeltük, muszáj volt, sarokházban lakunk, ráadásul a hálóra olyan 11-től este 6-ig süt a nap...
na, valakit biztos kihagytam, elnézést!
Jó éjT!