Sziasztok!
Jó sokat írtatok megint!
Monee, boldog szülinapot Neked és gratula a 100-hoz!
Viszketés. Szerencsére eddig még elkerült, néha picit a pocim viszket, de elég ha bekenem testápolóval.
Azt hallottam, hogy ha nagyon és mindenhol viszket, azt a máj is okozhatja, főleg a terhesség vége felé - remélem, senkinél nem ez a gond, "csak" az, hogy nyúlik a bőr...
Eper. Első terhességemnél nem nagyon mertem enni, nem is kívántam, bezzeg most!
Én is úgy tudom, hogy terhesség alatt nyugodtan lehet, szopinál nem! Szerintem együk tele magunkat most, jövőre nem bíztos hogy megtehetjük!
Cukorterhelés. Szerintem borzasztó az a lötty, de ki kell bírni
Nekem citrommal sem sokkal jön be mint anélkül!
Viszont, Eszike, rosszul tudod, mert pont hogy nem a tejes-zsömis a modernebb! Egyre inkább azt mondják, hogy a 75gr glukózos terhelés az igazi és egyre kevesebb helyen csinálják a tejes-zsömist!
Egyébként a cukros lötyisnél sem feltétlenül szúrnak többször, attól függ, hogy mit kérnek, hány pontos terhelést! 5 pontosnál szúrnak éhgyomorra és félóránként, egyébként ugyanúgy csak éhgyomorra és 2 óra elteltével.
Azért tudom ezt ennyire, mert a PCOS miatt 2havonta jártam inni ezt a borzalmat és néztek inzulinszintet+cukorszintet.
Sarkanytyúka, azt az anyukát a játszón szerintem kerüld el jó messzire! Annyira ki nem állhatom amikor valaki ilyen! Én tuti nem álltam volna meg szó nélkül!
Most a terhesség alatt az amúgy is nagy pofázmányom félelmetes méreteket képes ölteni... Ne hagyd, hogy elrontsa a kedvedet!
Monee, igen, arra a vállpántos hálóingre gondoltam, amit lehet hogy nem is hálóingnek, hanem strandruhának árulnak. Tegnap a piacon láttam is, megkötős volt a pántja, ez még jobb, elég az egyik oldalon kikötni és tök diszkréten lehet szoptatni, nem zavarnak az ablakon bekukucskáló látogatók sem.
Asszem ,be is ruházok rá jövő héten - nyaralásra jó lesz strandruhának, vízbe úgysem nagyon fogok menni, utána pedig jó lesz hálóingnek!
van egy spagettipántos, nagyon jól nyúló, csini pamut hálóingem, imádom is, de kicsit csipkés és elég rövid, abban nem biztos hogy szeretnék a kórházban flangálni.
Honey, örülök, hogy a szívUH-n is minden rendben volt! ÁNTSZnél de nagyon ráérnek!
Bagzerka, nagyon édesek a képek! Az ujjszopis a kedvencem!
,
Szeder, nekem is azt mondta a dokim, hogy az ÁEK-ban nagyon profi az új PIC részleg! Ő vezet le szüléseket ott is és a Honvédban is de azt mondta, hogy sokkal biztonságosabb, ha az ÁEK-ban szülünk, tekintettel az előzményekre.
Nem tudom, hogy válaszolt-e valaki, de az ÁEK szülészete a volt MÁV kórházban van. Ez az új, 4 kórház összevonásával "csinált" Állami Egészségügyi Központ.
Ha szereted a Dr. House sorozatot akkor én is tudom ajánlani az én dokimat!
Fiatal, közvetlen, néha elég érdekes humorral - de én imádom!
Roni, medencefájdalom ismerős!És sokszor átsugárzik a lábamba is! Iszonyú rossz érzés, de nekem is azt mondta a dokim még az előző terhességkor, hogy a tágulástól van!
A.M. csatlakozom, nekem is löketszerűen jön a cuccos
Azért nem csodálom, hogy megijedtél!
Sugi, 750 g.
Jó nagy baba!!!
Én is várom már a jövő keddet, akkor megyek dokihoz, és bár elég rossz az uh-ja de megpróbálom rávenni hogy kukkantsuk már meg hogy tényleg tuti bizti kukacos-e!
Bejci, én is olyan lustusnak, vagy kényelmesnek vagy nem is tudom minek érzem magam, hogy semmit nem pakoltam össze, nem vettem... De jövő hét végén megyünk anyuékhoz, ott vannak Dorka pici ruhái, majd jól nekifogok én is átnézni őket
Winona, enyém sem átlátszó, hanem fehéres, de a doki szerint semmi gond! Tudod, amíg szagtalan, nem viszket, stb. addig szerintem nincs baj!
Nagyon bekajáltam lencsesalátából! Nesz neked puffasztó ételek...
na eldugulok, mert nagyregényt írtam