Új privát üzeneted érkezett!

Én még szinte alig vettem valamit, a kórházi cucchoz meg szinte semmit.
Tegnap ebédszünetben nézegettem babakocsit itt a városban, még ma is elmegyek egy helyre, ahol lehet babakocsi.
Egy nagyon tetszett, szerintetek az megfelelő, amelyiknél a mózesrész erősebb textil, és ki lehet venni? A Pikolo márkával találkozott már valaki?

Kép
Kép
petra1980

Hu, képzeljétek az utódom, akit felvettünk ide a céghhez valamiért felmondott.... :?
Nagggyon gáz! Mert így nem tudom mi lesz a többiekkel... meg fognak szakadni a melóban ha jövőhéten elmegyek.

Most biztos hülyének néztek, de így egy picit lelkifurdim van, hogy nem maradok tovább....... de már nagyon elegem van.
Pedig már majdnem felajánlottam, ha akarják, maradok. De aztán gyorsan meggondoltam magam.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Honey!

Örülök, hogy minden rendben! De jó!

Kép
Kép
petra1980

honey!
a Hajdú Júliánál voltál??
ha igen, tudom miről beszélsz a profizmusát illetően.. mert én is jártam nála .. :)
akkor mostmár tessék megnyugodni.
ésss a munka... hát nehogy felajánld.. megbánnád.. mostmár pihengess te is otthon.. és készülődj... de dóóóóógozzzz :wink:

szeder74

Petra!
de nekem is szokott, de írtam is korábban.. nekem néha olyan érzés, mintha egy kést forgatnának ott lent oldalt... hihetetlenül meg tudok olyankor rémülni.. van, hogy van, van hogy 1 hétig nincs.. elképzelhető.. én ezzel magyarázom: hogy nő a méh.. bár a fene se tudja már mik ezek a nyavaják.. :?
Nekem tegnap szurkodott alul a szeméremdomb felett.. aludtam is délután 2 órát inkább..

szeder74

Hétfőn megyünk az Istenhegyi útra ultrahangra.. de várom már.. kíváncsi vagyok, hogy mekkorára növesztette magát Adél.. :D

A SOTE I-n ki ismeri Dr. Silhavy Mihály szülész-nőgyógyászt? (általános igazgatóhelyettes, egyetemi adjunktus)
Jaj most nem kerestem ki a táblinkat.. de szül ott valaki közülünk??
Most ezerrel kutakodok, hogy ki legyen a "pótdokim". Mert jövőhétig jó lenne kitalálni, és fel is keresném azt akit választok.

szeder74

szeder,
igen Hajdú Júlia! Nagyon profi és kedves. Az a tipusu orvos, akiben az ember azonnal megbízik! És ez olyan jó! :)

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Sziasztok!

Roni: Én ehhez a medence-táguláshoz nem tudok hozzászólni, én még ilyet nem érzek, viszont ami kicsit idegesít, még mindig sokszor szurkál a hasam ott nagyon lennt. Nem tudom, ez normális dolog-e, remélem igen! Holka, mitől lehet ez?

A.m.: Szegénykém, biztos nagyon megijedhettél! Az egyik barátnőm augusztus végére várja a babáját és mesélte, hogy eddig is volt folyása, de egyik nap sokkal nagyobb mennyiség jött ki belőle. Ő is megijedt, rohant a dokihoz, de megnyugtatták: A terhesség már csak ilyen... Remélem, Te is megnyugodtál!

Sugi: Gratula a nagy-kisfiadhoz! :) Ment válasz!

Honey: Örülök, hogy minden O.K Flórával! Remélem már nem ijesztegetnek Titeket többet! Ami a melót illeti: Meg ne gondold magad!!! Oldják meg!! Adj egy kis időt magadnak, hogy tényleg élvezhesd a babavárás hátralévő részét! Szerintem rászolgáltál, hogy már nyugi legyen körülötted!

Ami minket illet: Hát csajok, én túl vagyok a terheléses cukron :)
Lehet, hogy én vagyok édesszájú, de nekem semmi bajom nem volt a cukoroldattal. Jó, nem azt mondom, hogy minden kaja után ezt innám desszertként, de tök simán lenyomtam, nem is volt utána hányingerem. Eredmény holnap. Amit pedig a tegnapi hozzászólásokkal kapcsolatban leszűrtem: A gyedem így is- úgy is max. lesz... ha akkor még lesz gyed , epret továbbra is kétpofára :) a viszketést meg nagyon megijedt, mert abbahagyta...
Ja, és tegnap majdnem én is rosszul lettem. Pedig én nem vagyok egy ájulós típus, de délután kettőkor elmentem vásárolni és az egyik boltba nem volt légkondi. Kb 2 percet voltam benn, ha még kettőt bennt vagyok, akkor úgy kellett volna felmosni. Úgyhogy gyorsan átmentem a gyógyszertárba, ahol van klíma, aaztán leültem egy székre, kipihentem az ijedtséget, aztán utána semmi bajom nem volt.
Vendég

honey!
aham tudom! :) nem beszél mellé... és nem gügyög a gyerekről.. az úúúgy nem csípem, ha valaki színészkedik, miközben a babámat nézi uh.-on.. az őszinte, értelmes emberek állnak ilyen szempontból is közelebb hozzám... :)

jaj lányok.. néztem a júniusi topikot.. és készülődnek ott is kifelé a babák.. most a kismamik azzal szórakoznak- nagyon tetszik- ,hogy felteszik a lábfejükről a képeket.. ki, hogyan vizesedik.. nézzétek meg.. ez vár ránk is :? :? :? némelyik felvétel elég komoly!!!!

szeder74

Szeder! Mire elküldtem a hsz-t, látom Teneked is van szurkád! Ugyanott érzem én is... Nem durva, csak kellemetlen.. és ijesztő
Vendég

Sziasztok!

Először is:
Monee!
Nagyon nagyon boldog születésnapot kívánok Neked!
Kép

Bagzerka!
Hát ez a fiú olyan fiús! :D Nagyon ari, helyes srác! Kitűnőek a képek!

Roni!
Én is úgy állok a bevásárlással kb. mint Te. Előbb-utóbb sor kerül rá! :roll: Ez az éjszakai medencefájás ismerős nagyon. Alig tudok éjjel/nappal megfordulni. Jó nagyokat nyőgök közben mint egy nagyanyó. :oops:

A.m.!
Folyás nekem is van és így ahogy Te is írtad: löket szerűen, egyszerre jó sok. De nekem már mondta a védőnő is, hogy a laborleletemen látszik valami folyás-féle. Gondolom jövő héten a doki ad majd rá valamit ha kell. Izomláz-féle az nincs.
Repedés: nekem is alkatilag van. Volt és lesz is. Amikor Tamást vártam szana-szét repedtem. A zebra hozzám képest kutya f@sza. Már bocs! Gondoltam hátha most is elegendőek lesznek a már meglévő csíkok. De nem! Szakadnak tovább és újak születnek. Tegnap például a párommal mentünk le a Duna-partra halacskát enni és útközben akkorát tüsszentettem, hogy újabb csíkom keletkezett. Ezt csak azért tudom, mert határozottan éreztem (borzasztóan fájt, oda is kaptam) a szakadást a pocimon a köldökömtől balra. A párom nem is értette mi történt, de aztán megmutattam neki az új csíkomat! :cry: Hát ez van! Ilyet még nem is tapasztaltam soha! Vigyázat a tüsszögéssel! :lol: :wink:

Kép
Kép
konan

Hello!

Konan!

Köszönöm! :)
De nem is miattam jeles ez a nap, hanem azért mert ma 100 nap van csak hátra. Olyan jó hogy ez így jött ki, tök boldogságos vagyok! :D

Bagzerka!

Tényleg nagyon édes a babád! Tök jól elcsíptétek ezeket a képeket! :)

A.m.!

Csatlakozok én is klubbhoz. Nekem is lökésszerűen jön a cucc, nem csak folydogál. Evvan. :D

Szeder!

Ismét egyetértek! :D
Mi most várjuk hogy az adóvisszatérítés megérkezzen, aztán ráúszok a kórházi motyóra. :) Tényleg elég csak ennyikét összerámolni egy helyre amit összeírtál, aztán ha valamiért menni kell (nem kell!), akkor csak fel kell kapni a cuccot.

Honey!

Azért jó az ha az embert el is kerüli valami, nem?! :D
Gratula az eredményeitekhez! :lol:
A melóhellyel meg ne foglalkozz... a munkatársaid megoldják ügyesen, felvesznek valaki mást. Nem a kismamáról kell lehúzni még egy bőrt, így is pont eleget dolgoztál. :wink:

Nemtom már ki írta az Tena-éjszakai betét hozzászólást nekem, de köszönöm szépen az infot! :wink:

Hú miket írtok, hogy kinek hol fáj, nyilal, vizesedik, reped, stb.
Engem ezek messzire elkerülnek még. Igaz ma éjjel felpolcolt lábban aludtam és nyújtózás közben kétszer behúzott a lábszáram, de más gondom nincs. Fúúúú, akkor most örülök magamnak. :D

Szép napot!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok, 24 hetes kismama vagyok, van olyan köztetek akinek diétázni kell a cukor miatt? Ja és köldökzsinórvér levételről mi a véleményetek?
szandika

Sziasztok!!

Monee nagyon Boldog születésnapot!!! Gratula a 100 naphoz is :)

Bagzerka szuper jók a képek! Édes a kisfiad! :lol: :lol:

Konan sajnálom a repedéseket!! Eddig Engem elkerült remélem el is fog!!

Honey nagyon örülök, hogy minden rendben! Szerintem se foglalkozz a melóval! Itt a megérdemelt pihenés ideje!!! :lol: :lol:

A.m. ismerős eset, Nálam dettó ez volt valamelyik reggel. Én is csak néztem, hogy az igen! Kornéliánál így nem öntött el!!

Roni nem irigyellek tudom milyen amiket érzel!

Sugi nagy gratula a nagyfiúhoz!! Biztos jó volt újra látni!! Köszi Mi jól vagyunk!! Már Én is nagyon várom a kövi uh-t júni 10 :lol: :lol:

Petra hasszúrka Nekem is van! Akkor bekapok egy magnéziumot és utána el is múlik!!

Bejci örülök, hogy túl vagy a terhelésesen! A vásárlásoknál meg vigyázz Magadra!!

Én most úgy megnyugodtam. Átválogattam Kornélia ruháit és rengeteg ruha van benne amit a kisfiunkra rá tudok majd adni! Most úgy állok ruhailag, hogy egyedül hazahozós ruhát kell venni, többi minden van!! Annyira örülök neki! Már csak majd méretekben kell szétválogatni és mosni, de azzal Én még nagyon ráérek (remélem)!!! :)

Kép
Kép
lanta

Hát lányok medencekörnyéki fájásaim nekem is vannak. Ilyet még az életben nem éreztem, csak éjszaka, amikor kikászálódok az ágyból, alig bírok felállni és kibotorkálni. Lazulnak az izületek, szerintem ettől a fájás.

A tegnapi hőség nagyon megviselt, egész nap feküdtem, mert folyton keményedett a hasam.

Aki még nem volt cukorterhelésen, ne aggódjon. Citromlével nagyon is iható!

Képzeljétek ma megjött a babakocsink :D , múlt héten megvettük a kiságyat, meg a pelenkázó komódot, aztán kifújt erre a hónapra, mert ez egy anyagi csőd, sajna.
sz.sziszi

na, a munkával kapcsolatban meggyőztetek! csak olyan hülye lekiismeretes tudok lenni.

ami a csíkokat illeti - sajna nekem tuti lesz. A fenekem már most is katasztrófa - a fogamzásgátlónak köszönhetően. :?
Kenegetem magam ezerrel, de hát ez alkati kérdés.
Bezzeg anyu 61 éves, 40 évesen szülte a tesómat, aztán se egy stria se egy narancsbőrös területe nincsen. Wazze, hogy miért nem tudtam ezt örökölni?!

Húúú most vettem búcsúsütiket a Daubnerban. :) Nem álltam sorba "csak" 40 percet. :?
Miért nem lehet pl zaher szeletet enni cukorterhelésnél?! Nem is értem.... :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Úgy látszik nekem a lépcső most a gyengém! :lol: Ma ismét sikerült elesnem. Jól szétvertem a kezemet és valami van a lábam nagyujjával is mert borzasztóan fáj azóta. Így inkább most leültem és próbálok nem mozdulni, főleg lépcső közelébe nem megyek! :evil: A hasamat nem ütöttem meg szerencsére :) csak a tegnapi új csíkom húzódott meg egy kicsit, így most megint fáj (lehet, hogy továbbrepedt(?)). :lol:

Kép
Kép
konan

Monee!
Nagyon boldog születésnapot kívánok, és gratula a 100 naphoz. Megindul nálatok is a visszaszámlálás.

Bagz!
Nagyon klasszak a képek!

Sugi!
750 gramm? Jó nagyra nőtt már.

Medencefájás:
Nekem még szerencsére nem fáj, viszont a derekam igen, a tavalyi lumbágómnak köszönhetően. Ráadásul a cégnél is már kényelmetlennek érzem a széket, gyorsan elfárad a derekam. Este pihen egy kicsit, de éjszaka gyakran fáj, pedig az ággyal eddig nem volt bajom. A fordulással azért én is küzdök. Nem egyszerű mutatvány.
Viszont nekem még mindig nagyon sokat van lent a baba, és elég gyakran annyira lent, hogy az fáj. Holnap megyünk dokihoz, és kikérdezem, hogy mitől van ez, és lehet-e ezen segíteni.

Folyás:
Szerintem is amíg nincs színe, szaga, addig nem baj, néha nekem is előfordul a nálatok jelentkezett tünet, de szerencsére nem gyakori.

Honey!
Örülök, hogy végre jó kezekbe kerültél, és végérvényesen megnyugtattak, hogy minden renden Flórával.

Kórházi cucc:
Én még semmit nem szeretem be, és még egyenlőre nem is tervezem, hisz nem szeretnék még bő 5 hónaposan szülni. Majd kb. 1-2 hónap múlva.

Repedés:
Mióta elkezdett viszketni a hasam, azóta kenem lehetőség szerint minden nap, és eddig lekopogom, még nincs. Pedig magamhoz képest nagy hasam van. Sokan rácsodálkoznak, hogy csak nem ikreim lesznek, mert akkora a pocakom.
A trüsszentést én úgy oldom meg, mert már többször volt, hogy rosszul esett, hogy előtte egy kicsit előredőlök, ezáltal nem feszül meg a hasam, így nem annyira kellemetlen. Akinek szintén rossz érzés, próbálja ki.

Konan!
Vigyázz magadra! Nem tudod elkerülni a lépcsőzést? Nem tudod levinni reggel vagy este a másnapi dolgokat, hogy ne keljen lépcsőzni?

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Sziasztok!

Jó sokat termeltetek kedd óta.
Tegnap be kellett mennem a melóhelyre ebben a rettenet melegben (persze kocsival, légkondi nélkül), na és hazafelé is majdnem megsültem/tünk. Pedig én bírtam a meleget mindig is, de ez a 34-35 fok nem igazán jó.
Rosszul is voltam tegnap egész nap, sőt hajnalban a róka koma is meglátogatott. Nem a vacsi jött ki, csak a rengeteg gyomorsav. Kissé idegesít, hogy már kb. 3 hete olyan sok a gyomorsavam, hogy őrület. Azt mondja anyukám, hogy nagy haja lesz a babának, ez arra utal. Meg persze "kedvesen" megjegyezte, hogy meg kell szenvedni a gyerekünkért, ha már egyszer bevállaltuk. Ez olyan "jól" esett!
Ennyire rosszul még nem voltam mióta terhes vagyok. Émelyegtem, fájt a gyomrom, szédültem, kivert a víz. Nem tudtam enni-inni. Annyira mart a gyomorsav, hogy még a szemeim is égtek tőle. Zsibbadtak a kezeim, se ülni, se feküdni nem tudtam. Aztán délutánra elmúlt, pedig már azon voltam, hogy elmegyek orvoshoz.

Monee, Boldog szülinapot!

Honey, örülök, hogy az UH-n is minden rendben volt. Az ANTSZ-t meg nem tudnád valahogyan lerázni. Mi a fenét piszkálódnak, van neked elég bajod, nemám még a családfakutatás! Biztos nincs munkájuk, aztán most örülnek, hogy történik valami.
Ja, és én is így jártam, hogy a kiválasztott utódom 4 nap után felmondott. Ezért is kellett még egy hónapot kihúznom a cégnél, mert nem találtak helyette mást, ember nélkül meg nem megy az üzlet. Kissé magam alá kerültem mikor megkértek, hogy maradjak még, de végülis kibírtam. De már nem tudnék dolgozni.

Mindenkinek köszi, aki a mellfolyásos kérdésemre válaszolt (anyooka, tigrincs, wiona, bagzerka, monee, agi) Ez azt jelenti, hogy lesz tejem? Annak nagyon tudok örülni.
És igen, az egyik mellem tényleg bénább, mert abból alig jön valami, legalábbis most még.

Szeder, köszi a bugyi ötletet. Én is hallottam már erről a fajtáról, de nem tudtam hol lehet venni. Patikára nem is gondoltam. DM, Rossmann ötleteket kaptam, de ott nem találtam.

Üdv az újaknak: Sziszi, Szandika

Minyu, örülök, hogy végre kiderült a babó neme! Gratula hozzá.

Szoptatással kapcsolatban én is azt hallottam, hogy a K-betűs dolgokat nem szabad fogyasztani. Unokatesóm 3 hete szült, neki ezt mondták.

Ági, köszi amit a táplálkozással kapcsolatban felraktál, nagyon hasznos.

Bagzerka, nagyon jók a képek.

A.m, ilyen folyás szerűségem nekem is van. És nekem is löketszerű. Régebben már erről beszéltünk itt a fórumban, és valaki azt mondta, hogy ez a szervezet öntisztító mechanizmusa, és teljesen természetes. (persze amég szintelen-szagtalan). Én már megszoktam, egész nap betétezek, mert egyébként átázna a ruhám.

Lola, ez a tej+zsemle dolog, ez egy kicsit modernebb módszer. Nem is értem egyes helyeken miért ragaszkodnak még mindig a cukros löttyhöz. A dokim is megmondta, hogy tej+zsemlénél 2 szúrás van, cukros lötyinél több szúrás van. De sajna még nem vezették be mindenhol a modernebbet.

Kórházas cucc: ne értsetek félre, én nem azért pakoltam össze (még nem teljesen) a kórházas cuccomat, mert annyira kórházba akarok menni... Babona ide vagy oda, én azért felkészülök.
Unokatesóm babonából csak a 38. héten pakolt össze. De én nem akarom azt, hogy ha esetleg bármi lesz (nem csak az történhet ugye, hogy megindul a szülés, hanem bármi...) akkor ott állok a kórházban minden nélkül. És a páromat kell telefonon irányítani, hogy miket hozzon el itthonról nekem. Aztán persze ő mondjuk kapkodásában elhoz valami otthoni hálócuccot, amit mondjuk nem vinnék kórházba, akkor meg ott a cikihelyzet: segített is meg nem is. Vagy elhozza a még egyszer sem kimosott törölközőt, mert az volt szép fehér!!! Ezt nem akarom. Na és a betétvásárlás például! Ezt nem lehet férfira bízni, olykor még nekünk is nehéz választani 100 féle közül. (én mindig is tampont használtam) Úgyhogy elsősorban ezért készülök. Időm-energiám van, akkor miért ne pakoljam össze a gönceimet egy táskába?

Kisruhák: ááá, erről ne is beszéljünk. Annyi de annyi van már, hogy napok óta csak mosok! Kaptam is, és vettünk is használtan egy vagonnal. Úgyhogy most lesz az, hogy minden rokonnak szólok, hogy RUHÁT NE! Kb. 3 napig fogom vasalni amiket kimostam, egyelőre egy kupacban halmozom őket, de lassan felér a plafonig.
Vendég

Ági!
Ez a lépcső munkahelyi lépcső. Általában lifttel járok, de most csak egy emeletet szerettem volna feljönni és már az első lépcsőfok kifogott rajtam. Igaz előtte a hátam mögül rámszólt egy kollega és ahogy hátrafordultam már estem is. :lol:
Trüsszentés: ez nálam is bevált, mármint hogy előredőlök, csak tegnap vezetés közben sikerült egy óriásit trüsszentenem így esélyem sem volt dőlni vagy felkészülni rá! :lol:

Kép
Kép
konan

Konan: Vigyázz Magatokra, tényleg kerüld el a lépcsőket, ha mostanában nem vagy velük jóban..

Monee: Gratulálok a 100 naphoz és a SZülinapodhoz is! Örülj neki, hogy mindenféle nyavalya elkerül... fő, hogy a gólya nem került el :) :)

Eszike: Te már mosod és vasalod a babaruhákat? :shock: WOW! Én még nem kezdtem el... ezt sem! Úgy érzem, miondenki készülődik rendesen, én meg csak ülök a számítógép előtt... fúj, de lusta vagyok!

Honey: Már akartam írni, hogy nem semmi kollégáid lehetnek, vagy leginkább nagyon szerethetnek ha 100 ezres ajándékutalványt adtak !!
Engem még el sem búcsúztattak! Úgy látszik, nem akarják, hogy elmenjek.. :lol: :P Á, nem azért, csak vicceltem.. hanem nálunk a melóhelyen a baba érkezése után szokták ezt megejteni! Ráadásul én olyan hirtelen mentem el, hogy senki nem volt rá felkészülve. A helyemre beültettek egy csókóst- így a korábbi fizetéséhez képest dupla fizut kap, tuti nem fog felmondani- akire tök haragszom, mert képzeljétek el, dohányzik az ÉN irodámban!!! O.K, hogy én nem mostanában fogok oda visszamenni, de ennyi tapintat nincs benne, hogy amikor mennek a kollégák, akik között van olyan is aki babát vár, cigifüstbe kell, hogy bemenjenek?!FÚÚj!
Amúgy Doubnert kár volt emlegetni.... már tudom, hová megyek "bűnözni" szombaton.. :wink:

Lanta: Akkor szerencsés vagy babaruha ügyben! Örülök. De ha jól látom, Kornélia tavaszi baba, a méreteknél ez nem lesz gond? Mármint, hogy a kisfiad meg ősszel érkezik. Csak azért kérdezem, mert én is úgy öröklök sok ruhát a tesóméktól, hogy Jázmin január végi baba, és félek, hogy ezért sok ruci nem lesz jó Biára. Kár lenne, mert a tesóm aztán tudja a lányát csajszisan öltöztetni! :wink:
Vendég

sziasztok lányok!
most h. olvasom a folyás témát:nekem tejszerű szokott lenni......írjátok h. amíg szintelen az oké.....valakinek még van ilyen?
bár gondolom sokféle lehet....

Kép
winona

bejci,
nálunk minden kismami illetve régóta itt lévő és távozó kolléga kap búcsúajit. :D
De pont emiatt parázok nagyon, nehogy bedobják nekem délután a kérdést, hogy ugye tudok maradni még 2 hetet, a frissen felmondott utódom miatt. Abba beleőrülök!
Viszont így meg olyan pofátlanság rávágni, hogy "NEM"!
Érzem, hogy nagyon feküdnöm kellene már pár napot. Ez az elmúlt hónap a stresszel , sorbanállással, meg rohangálással nem tett jót a keményedéseimnek. :?

TYŰŰŰŰŰ, megnéztem a "bokákat" a juniusi kismamis topicban. Döbbenet!! Ránk is ez vár?! Egy-kettő olyan, mintha Shrek fotozta volna le a lábát. :P de gonosz vagyok.....

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

wiona, am.
folyás detto!! és olyan löket szerű, hogy néha pánikolva rohanok vécére, nehogy más legyen :?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Sziasztok!

Jó sokat írtatok megint! :lol:

Monee, boldog szülinapot Neked és gratula a 100-hoz! :wink:
Kép

Viszketés. Szerencsére eddig még elkerült, néha picit a pocim viszket, de elég ha bekenem testápolóval.
Azt hallottam, hogy ha nagyon és mindenhol viszket, azt a máj is okozhatja, főleg a terhesség vége felé - remélem, senkinél nem ez a gond, "csak" az, hogy nyúlik a bőr...

Eper. Első terhességemnél nem nagyon mertem enni, nem is kívántam, bezzeg most! :P 8) Én is úgy tudom, hogy terhesség alatt nyugodtan lehet, szopinál nem! Szerintem együk tele magunkat most, jövőre nem bíztos hogy megtehetjük! :wink:

Cukorterhelés. Szerintem borzasztó az a lötty, de ki kell bírni :? :roll: Nekem citrommal sem sokkal jön be mint anélkül! :x
Viszont, Eszike, rosszul tudod, mert pont hogy nem a tejes-zsömis a modernebb! Egyre inkább azt mondják, hogy a 75gr glukózos terhelés az igazi és egyre kevesebb helyen csinálják a tejes-zsömist!
Egyébként a cukros lötyisnél sem feltétlenül szúrnak többször, attól függ, hogy mit kérnek, hány pontos terhelést! 5 pontosnál szúrnak éhgyomorra és félóránként, egyébként ugyanúgy csak éhgyomorra és 2 óra elteltével.
Azért tudom ezt ennyire, mert a PCOS miatt 2havonta jártam inni ezt a borzalmat :evil: és néztek inzulinszintet+cukorszintet.

Sarkanytyúka, azt az anyukát a játszón szerintem kerüld el jó messzire! Annyira ki nem állhatom amikor valaki ilyen! Én tuti nem álltam volna meg szó nélkül! Most a terhesség alatt az amúgy is nagy pofázmányom félelmetes méreteket képes ölteni... Ne hagyd, hogy elrontsa a kedvedet!

Monee, igen, arra a vállpántos hálóingre gondoltam, amit lehet hogy nem is hálóingnek, hanem strandruhának árulnak. Tegnap a piacon láttam is, megkötős volt a pántja, ez még jobb, elég az egyik oldalon kikötni és tök diszkréten lehet szoptatni, nem zavarnak az ablakon bekukucskáló látogatók sem. :twisted:
Asszem ,be is ruházok rá jövő héten - nyaralásra jó lesz strandruhának, vízbe úgysem nagyon fogok menni, utána pedig jó lesz hálóingnek! :P :)
van egy spagettipántos, nagyon jól nyúló, csini pamut hálóingem, imádom is, de kicsit csipkés és elég rövid, abban nem biztos hogy szeretnék a kórházban flangálni.

Honey, örülök, hogy a szívUH-n is minden rendben volt! ÁNTSZnél de nagyon ráérnek! :shock: :evil:

Bagzerka, nagyon édesek a képek! Az ujjszopis a kedvencem! :) ,

Szeder, nekem is azt mondta a dokim, hogy az ÁEK-ban nagyon profi az új PIC részleg! Ő vezet le szüléseket ott is és a Honvédban is de azt mondta, hogy sokkal biztonságosabb, ha az ÁEK-ban szülünk, tekintettel az előzményekre.

Nem tudom, hogy válaszolt-e valaki, de az ÁEK szülészete a volt MÁV kórházban van. Ez az új, 4 kórház összevonásával "csinált" Állami Egészségügyi Központ.
Ha szereted a Dr. House sorozatot akkor én is tudom ajánlani az én dokimat! :wink: Fiatal, közvetlen, néha elég érdekes humorral - de én imádom! :)

Roni, medencefájdalom ismerős!És sokszor átsugárzik a lábamba is! Iszonyú rossz érzés, de nekem is azt mondta a dokim még az előző terhességkor, hogy a tágulástól van!

A.M. csatlakozom, nekem is löketszerűen jön a cuccos :evil: :roll: :? Azért nem csodálom, hogy megijedtél!

Sugi, 750 g. :shock: Jó nagy baba!!! :lol: :) Én is várom már a jövő keddet, akkor megyek dokihoz, és bár elég rossz az uh-ja de megpróbálom rávenni hogy kukkantsuk már meg hogy tényleg tuti bizti kukacos-e! :)

Bejci, én is olyan lustusnak, vagy kényelmesnek vagy nem is tudom minek érzem magam, hogy semmit nem pakoltam össze, nem vettem... De jövő hét végén megyünk anyuékhoz, ott vannak Dorka pici ruhái, majd jól nekifogok én is átnézni őket :twisted:

Winona, enyém sem átlátszó, hanem fehéres, de a doki szerint semmi gond! Tudod, amíg szagtalan, nem viszket, stb. addig szerintem nincs baj!

Nagyon bekajáltam lencsesalátából! Nesz neked puffasztó ételek... 8) :P

na eldugulok, mert nagyregényt írtam :shock:

Kép

Kép
anyoooka

Konan!
Köszi az előrehajlós tippet. Én most pár napja allergai szerű tüneteket produkálok és tüsszögök rengeteget. Még nem vettem észre, hogy lett ettől újabb csíkom, de nálam sem lehet tudni... :( Sajna allergiás vagyok néhány dologra, így virágzáskor tavaszzal előjön és csak őssze távozik a parlagfű után. Már vettem Fluimare-t, hogy tudjak aludni,mert nagyon dugult az orrom. ez sima tengervíz, nem ártalmas.

Honey!
Én is úgy gondolom, hogy jobb ha mostmár végre pihensz,biztosan meg tudják oldani a kollégák a helyzetet.

Ma megvettem a 2. hálóingemet ( ill. a másik a pizsi spec. szoptatós a Coraban vette a párom) ,nem valami csábos,de a célnak megfelel. Ujjatlan,mert tuti, hogy meleg lesz a kórházban aug. végén,szept. elején.

Kép
Kép
a.m.

Monee! BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK! örülök, hogy te is 100 napos lettél. Gratulálok! :lol: :D

Kép
Kép
a.m.

Anyoooka: Én meg töltött káposztából!!! Csak a védőnénim kedvéért! :twisted: :twisted:
Vendég

Bejci az az egy szerencsém van ruhaügyileg, hogy tesómtól kapott sok ruha van közte meg uncsitesómtól kapottak is!! Úgyhogy minden van benne, hosszú ujjú, rövid ujjú, vastag, vékony! Plusz a mértezésre Én már abszolút nem adok! Mert van olyan body Kornéliának is ami 74-es és már ezer éve kicsi, de van olyan ruha is ami 68-as és még horjuk holott most 78 cm a drágám! Meg arra számolni kell, hogy ha kimosod van ami szépen összemegy legalább egy számot, plusz a pelsut is bele kell számolni!! Úgyhogy Én most ezzel a télen úgy kihúzom mint a sicc!! Tesóm lányai mint téliek voltak! És végülis most Nálam is az lesz a lényeg, mert azért tavasszal és nyáron mikor már az ember többet van kint, biztosan be fogok ruházni jó pár vagány göncre!! :) Azt úgysem bírnám ki, pláne, hogy tegnapelőtt is láttam egy nagyon arit azóta is az jár a fejemben!! De az nyári kis ruha volt és azt nem tudhatom, hogy jövő nyáron mekkora lesz a Mi kicsi fiunk :) A helyettesedtől meg nem szép viselkedés ez a cigizés az biztos!!!

Konan vigyázz nagyon a lépcsőkkel! Úgy látszik kacérkodnak Veled!!!

Eszike ez a gyomorsav ismerős! Kornéliánál Én is hánytam Tőle! Nekem segített a pattogatott kukorica "részben"! Ja és hajas baba: Nálam bejött!!! Mindenki megcsodálta Kornéliát a kórházban micsoda hosszú fekete hajjal született!!! :lol: :lol: :lol:

Honey a bokákat Én is megnéztem és nagyon rossz volt látni mert eszembe jutott, hogy az enyém is ilyen volt, nagyon durva, hogy nemsokára újra ilyen lesz!!! :shock:

Kép
Kép
lanta

Anyooka, Bejci Én meg milánói makaróniból :lol: :lol: :lol: Hajrá szénhidrát!!! :twisted: :twisted:

Anyooka eper dolognál egyetértek, most együnk mert jövőre lehet nem tehetjük meg! Én tavaly egy szemet sem ehettem, most jól be is pótolom!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
lanta

Bejci, hihihihihihi!!!! :lol: :lol: :lol: Kép

Kép

Kép
anyoooka

A.m.!
Szívesen, de az előrehajolás Ágitól jött! A köszit továbbadom neki! :wink: Én nem tudtam volna nem észrevenni azt az új csíkot, mert ahogy tüsszentettem, úgy húzott végig a csík a pocimon. Fááájt! :cry: És még ma is érzem gondolom azért, mert hirtelen szakadt.

Lencsesaláta, töltöttkáposzta! Nyami! Én jégkrémeztem az előbb, ebédre pedig jó nagy lángost sikerült benyomni.

Kép
Kép
konan

Monee!

Boldog születésnapot!

Engem már nagyon foglalkoztat a szülés. Olvasgatok róla, de nem tudom elképzelni milyen is. Kezdek félni tőle. Nem első babásoktól kérdezem, nagyon fájdalmas? Hasonlítható valamihez a fájdalom?

Kép
Kép
petra1980

Lanta, milánói! Nyami... Jó régen volt már, csinálok is valamelyik nap! Kép
Durumtésztából annyira nem is gáz!!! :wink:

Kép

Kép
anyoooka

Petra, én sajna nem tudok Neked segíteni, mert programozott csaszim volt, fájások nélkül. Császárról viszont kérdezz bátran! :wink:

Kép

Kép
anyoooka

Anyooka tudom de a férjemet nem tudom átvágni Ő meg óckodik a durumtésztától! Múltkor úgy csináltam, hogy Magamnak durumból Neki rendesből csináltam, de mostanában már lusta vagyok ahhoz, hogy kétfelé pacsáljak!! :? :?

Kép
Kép
lanta

Petra Én sem tudok Neked segíteni, ugyan vajódtam 7 órán keresztül de a tolófájásokig nem jutottam. Úgy tudom az az igazán fájdalmas! Bár vajúdni sem egy leányálom!! De ez is mindenkinél más és más!!!

Kép
Kép
lanta

Lanta, és ennyire észreveszi a különbséget?! :shock:
Akkor nekem mákom van Apával, tojáslevesen kívül mindenevő a drága...

Kétfelé pacsálással megértelek! Egyre jobban úúútálom a főzést! Vasárnap nem kellett a konyha felé nézni sem, úgy főztem szombaton és olyan jó volt! De mivel Dorka itthon van, neki enni kell adni, kénytelen vagyok minden nap konyhaszolgálatra jelentkezni...

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok,

Csak 1 napot lógok és ti milyen kis aktívak vagytok:-)

Monee: Boldog születés Napot!
Vendég

és még a vonalzómat is sikerült kitennem:-) váááúúúúú
Vendég

Lanta!
Ez a milánói isteni ötlet! Hazamegyek és csinálok én is, én is, én is!

Petra!
Segítség tőlem sincs sajna! Én is csaszis voltam. Bár akkor azt mondta a dokibácsim, hogy a fájásaim elegendőek lennének szüléshez, de csak nem tudtam megszülni, tehát nem tudhatom. Amit akkor éreztem az abszolút kibírható. Fáj, de ez "értelmes" fájdalom!

Kép
Kép
konan

Jól van, látom azért a gyümölcs mellé Nektek is lecsúszik más is.. itt egy kis milánói, ott egy kis lángos... :lol: :lol: Így legalább nincs lelkifurdim a töltött káposzta miatt! :wink:

Tésztások: Próbáltátok már az Alexandra tésztáját? Én abból főzök és nem lehet észrevenni a különbséget!
Vendég

Nyuszi!
Ügyi vagy! :D

Vettem ma 5 szem sárgabarackot a piacon. ÚÚÚgy megkívántam. De savanyúúúúú mint a dög! :shock: Nem baj, a szorulásomnak jót tesz! :lol:

Kép
Kép
konan

Anyooka az Én férjem néha kritikus egy eset!! Legtöbbször Ő vásárol be ezért nem is tudom átvágni! Akkor van csak durumtészta ha Ő nincs jelen a vásárlásnál. Amúgy azonnal lehurrog! Ő a tojást nem eszi meg egyáltalán! Mármint leves, rántotta, tükörtojás, főttojás! Csak amiben nem látni :shock: :shock: A konyhaszolgálat Nálunk is legfőképp Kornélia miatt lényeges!!!

nyiszifülke ügyi vagy, cuki a vonalzód!! :)

Kép
Kép
lanta

Lányok, én tegnap csináltam milánóit. :D De mára már nincs belőle.

Kép
Kép
petra1980

Császárnál elaltattak titeket, vagy helyi érzéstelenítés volt?

Kép
Kép
petra1980

Ugye a császárosoknak tovább bent kell maradniuk a kórházban? A seb miatt?

Kép
Kép
petra1980

Arra naon kiváncsi lennék lányok, hogy ti 4hetente jártok uh.ra?
A kérdésem oka; én nekem a legközelebbi uh.m az a 30.héten lesz, de én azért addig naná hogy nem bírom ki hogy ne lássam a Nyuszimanómat, így jövő héten bekukkantok hozzá:-)

A másik dolog ami nyomja az oldalamat a védőnénike; itt az hogy én voltam nála márciusban, májusban, meg majd megyek júliusban, a kérdésem ti is ennyire "sűrűn" jártok?

4szer kell nála megjelenni, ez oké, de miért ő osztja be a 4et, pedig én naon szeretek hallgatózni :-) :lol:
Vendég

[color=indigo]húú, mennyit írtatok....

most csak csipegetve reakciók:

perta!!! ne félj, általában túlélik az emerek, de igen, fáj is! de megéri. nekem szörnyen fájt, és csak állva bírtam...szóval rendesen elfáradtam. de mindnekinél tök más!!! most pl 2 barátnőm szült, mindkettőnél első gyerek, egyik gátvédelemmel 2-3 óra alatt, másik meg metszést kapott, mert volt valami, de ő is 4 óra alatt!! szóval azért ilyen is van!!! nkem az 5percesektől a babáig telt el 32 óra.... de teljesen egyénfüggő.... szóval művelődj a témában, és egy vigasztaljon, minden fájás közt tudsz pihenni, erőt gyűjteni, hoyg a következő jöhessen is, és minden fájdalom egy kicsit közelebb hozza a pillanatot, amikor a kezedben tarthatod babócádat!!!! és ez mindenért kárpótol!!! és utána meg majd nem bírsz betelni vele :) szóval én amondó vagyok hogy olvas, nézz sok szüléses dolgot, persze ne a rémisztgetősöket, mert annak sztem nincs sok értelme....és úgyis meglesz majd a tiéd, ami egészen más, és a tiéd lesz :)

honey!!
neee dolgozz többet :) dejóó neked hoyg már ott tartasz!!!

kórházi cucc...én várok még vele. persze, nem árt az elővigyázatosság.... mondjuk én ezt is, meg mindet majd az új helyen fogom. a babakocsi mosást is majdnem aznap este akartam, hogy elmentünk érte, de lebeszeéltem magam, ráér még bőven. és valahoyg itt már nekem olyan átmeneti szállás-érzésem van.... majd az új helyen mindent szépen soprban, addigra már úgysem dolgozom, és ez lesz a fő dolgom :)

na megyek, megnézem én is a bokákat :D

jóó napot!!!![/color]

KépKép

KépKép
bagzerka

Jaj! Megnéztem a júniusi topikot! De jó már egy pár anyukának. Olyan édes kis babképek vannak fenn+hatalmas pocakok!!!! :lol: :lol: :lol: Nézzétek meg ha van rá időtök.
Ja és a pracli elég durván dagadtak tényleg. Ez vár ránk is???? :roll: :shock: :shock:

Kép
Kép
a.m.

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?