Sziasztok!
E hét keddtől végre itthon vagyok! Olyan jó!!
Magdolnam!
Tényleg jó nagy a pocid, a többi részed egyáltalán nem tűnik nagyobbnak!! Szülés után azt a kis felesleget könnyen le fogod dobni!
Jenny!
Tábliban pár infót javítanál? Még csak 31 vagyok.......
Jobb ezt kimondani, mint hogy 32....majd csak novemberben leszek annyi.
Szedem az elevitet, folsavat, jódot. Tesók nevei Veronika, Attila.
Márti!
De jó nektek!! Jó utat! És én tudom, mi az a Thomas land!
Ati biztos ájuldozna, ha látná! Fotókat majd csináljatok!
Viri!
Mikor mentek nyaralni?? Biztos szuper lesz! Mi megyünk majd Gyulára 4 napra, és a szokásos Erdély! Júliusban még simán bevállalom, remélem nem lesz még akkora hasam!
Ja, koncerten az idén 2x voltunk, 2 hét múlva lesznek a környékünkön, lhete, hogy Atit elvisszük, mert ő végig szokta énekelni az apja nyakában!
Nati!
Azért vigyázz ezzel a nappal! Tegnap én is süttettem magam, egy nagy tál barack, meg szamóca társaságában! Isteni volt! De azért jól bekenegettem magam!
Most, hogy így említitek a meleget, nálunk tegnap este óta kifejezetten hűvös van.......
Ha hiszitek, ha nem! Reggel, amikor indultunk oviba, Atira még egy vékony sapkát is adtam, iszonyat nagy szél!
Andy!
Akkor már neked sem sok van hátra a munkából! Pihizz sokat a hátralévő időben, utána úgyis a 3 kilós csomag fog dirigálni!
Küldök egy pár napja készült fotót..szerintem elég nagy már a hasam, mi lesz így később??
Na megyek, lassan bele kéne fognom a vasalásba!
D.