Új privát üzeneted érkezett!

mindenkit idekívánok és nincs vita!!!!!!!!!!
http://www.sharkattackphotos.com/Cancun-beach.jpg
magdolnam
 
 


én ottleszek

Kép
andyfekete
 
 


szio!

többen kérdeztétek, igen még dolgozom, és úgy megyek mint a nagymamám. iszonyú idő van a suliban, igaz a számtechben meleg van, de van nagyon jó légkondi, csak egy baj van vele, mióta beszerelték 2 éve, nem volt kitisztítva. bekapcsolom és 10 perc múlva fája fejem, tüsszögök és fáj a torkom, jön a sok baci.
általában a terem közepére telepszem így kapok is belőle nem is.

a lakásunkban délelőtt van 31 fok, 12ig süt a nap, de délután megy a panel másik oldalára, így most csak 23 fok van. úgyhogy nem panaszkodom csajok. de azért a kemény 3 hónapom még hátra van, de Holkának is Odrinak is.

és már csak 2,5 hét a gyerekekből. utána június 25től szünet, addig majd a kollégákkal elhüsölünk a 40 fokos tanáriban és rendet teszünk.

amúgy veszek majd magne b6ot, mert valaki azt modnta hogy a magnézium pezsgőtabbletta nem az igazi. köszi hogy megírtétok, hogy lehet recept nélkül is kapni.

Bejci örülök nektek nagyon.
akkor csak 1 hónap van köztünk, és örömmel hallom hogy kiscsajod lesz neked is
hányadik a topikban?

Kép
andyfekete
 
 

 
 

ok, már 1 jelentkező van. A többieknek lehet nem tetszik :shock:
magdolnam
 
 


Magdolnám! Nagyon jó hely, már itt sem vagyok!

Gyakorló kismamik, akik már túl vagytok az elején. Ti is görcsölgettetek az elején? Nekem minden nap van egy kicsi, mint amikor meg akar jönni. Kb. napi 2*3* pár perc. Szóval remélem ez normális.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Magdolnám: Bocs, azért nem írtam eddig, mert odakívántál, hát ott voltam! :lol: :lol: És ott a pálmafák alatt, amig pálmalevéllel legyezgettek, elvakított a napsütés és nem tudtam írni... :lol:

Ercsi: Ne aggódj, kérdezd meg a dokidat erről a görcsölésről. Én szedem a Magne B6-ot, de én az első trimesztert végig görcsöltem, a dokim azt mondta, amig nem nyílik ki a méhszáj, addig nem akkora gond.

Andi: Igen nekem is kiscsajom lesz, ha nem tévedtek a 4D-n. A szeptemberi babáknál a fiúk vezetnek .... mi Holkával kisebbségben vagyunk.. A meló miatt nagyon nem irigyellek!!
Vendég
 


:D :D :D elhiszem! Meg a wii sem működött mi? :wink:
magdolnam
 
 


wii=wifi
magdolnam
 
 


Hát nem... mindig szakadozott... :lol:
Vendég
 


Magdolnam:
mostanáig ott voltam a pálmafa alatt de vissza kellett jöjjek :cry: :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek, beszéltem a tesómmal ma és vett jegyet a fiuknak a Thomas land-ba, Angliába. Ott lesz nagy szájtátás. Megláthatják a mesehősöket,mert köztudott, hogy onnan indul az egész mese...Hát egy hónapig nem fog beállni a szájuk a fiuknak...Hu, még 3 hét és ott leszünk, ha minden igaz...A fiuk már minden nap kérdik, hogy mikor megyünk ???

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Most hívoltt a szülésznőm, és végre megtudtam mi a helyzet! És hát nem nyugodtam meg most kezdek csak igazán parázni. Jobban fogok vérezni a 2 méhlepény miatt ill hogy annyira lenn van a baba feje, azt jelenti, hogy már beilleszkedett, ha nyitva lennék az gáz lenne, azt mondta a 34.hétig húzzam ki! De ha zárt a méhszáj akkor no para.

Márti, de jó nektek! Jó fej tesód van! Addig meg PIHENJ SOKAT!

Valaki rejtett számról hívott (már ez a halálom, ha nem kacsolják be) mire felértem az emeletre (nyugdíjas üzemmódban) letette :twisted: :twisted: :twisted: erre apa telója csörög lennt!!! Rohanok le, majdnem legurultam, letette. Uaz volt, mert rejtett szám. Annyira pipa vagyok
magdolnam
 
 


Hu Magdolnam!
Csak óvatosan a lépcsőzéssel, meg rohangálással! A szülést kitolhatod tovább is ha sokat pihizel, mert akkor nem nyomja annyira a baba feje a méhszájat és nem nyilik ki olyan hamar.
Igen, tényleg nagyon jófej tesóm van! Bár lenne belóle vagy 100 :wink: :lol: Csak vicceltem! Nem vagyok telhetetlen! :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Kép
magdolnam
 
 


Aztaaaa... Magdolnám! De szép pocid van!! És máshová nem is híztál?!
Vendég
 


nem, csak egy kicsit sonkára :(
magdolnam
 
 


köszi :oops: :D
magdolnam
 
 


jaj bugee a lábamban!!!!!!! Apa zenéthallgat.
http://www.youtube.com/watch?v=vhUHdvhMKpg
http://www.youtube.com/watch?v=9Qf6vmELIhI

tök furi az ilyen zenéket nem is hallgattam régen. És most tequilázgatnék ááá vagy koktélogatnék
magdolnam
 
 


Magdonam:
vééégre egy pocifotó!! Na és milyen! :) :lol: A többiek is olyan régen raktak már fel!

Bejci:
Hát igen, tényleg csoda babánk van :)
Ráadásul igazi kis túlélő: törkölypálinkázás, paintball, lakástakarítás, pakolás, babakocsi cipelés másodikról..:)

Erika:
A görcsölés ilyenkor még elő szokott fordulni, általában akkor, amikor a következő mensinek meg kellene jönni. Magne B6!! Na és azért majd a dokidnak említsd meg

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Magdolnam
Most olvastam a „de jó,hogy itt vagy éppen” kezdetű mondatod…. :lol: :oops: Szóval ha lenn van a fejecske az jó,ügyes Liza és tudja a dolgát. Ilyenkor mondják,hogy könnyű szülésed lesz. Úgy legyen!!! :D
Amúgy Heninek is lenn volt nagyon mégis várt a 39.hétig...

Odri
Privi.

Bejci
Örülök,hogy visszajöttél ide is!! :D

Márti
Azért a „köztudott Thomas-land”-en jót nevettem…. Akinek 2 fia van annak biztos köztudott én nem hallottam még róla….. :lol: :lol:

Ercsi
igen az első trimeszterben előfordul mensiszerű görcs,természetes.
Egy kis élet alakul benned.
Az erős görcs és vérzés esetén viszont azonnal doki..
holka
 
 


Magdolnam
tényleg szép nagy pocid van már!!! :D
Oksa,én is benne vagyok...elég klassz helyet választottál talira :D
holka
 
 


jó reggelt!

Remélem, hogy összedolgozunk majd Lizával! És nem hagyja az anyját szenvedni!
Már várom nagyon, hogy láthassuk a barátnőm kisfiát. Ma megyünk látogatni :) de nem tudom mit szabad bevinni és mit nem (étel, ital) úgyhogy a szokásos dolog lesz, gyümilé, banán, eper (de ezt még meggondolom, mert romlik) csoki és valami snack. Bár én főzni akartam valami finomat, de nem akarom hazahozni, ha netán....

Elkezdtem a pocakfotót, most jöhetnek a többiek ám! Különben nem megyünk Cancunra! :wink:
magdolnam
 
 


köszönöm a pocak-dícséreteket! :oops:
NAti :?: :?: :?:
magdolnam
 
 


Babett, Dittke?
magdolnam
 
 


MÉG ÉLEK!!! na de ez a hőség! Kiültem a napra hétfő reggel!!!! és egy óra alatt mint a homár olyan szinem lett. Pocakom szerencsére csak ici-picit égett meg, na de a mellkasom! Napszúrásom is lett, de nem erős, csak fejfájás egész délután. Azóta szigorú árnyékban ülés van. Tegnap voltunk pesten egy kicsit kiruccanni, mert már nagyon elegem van a tanulásból.
Vettünk két felsőt nekem, meg aventos stria elleni krémet, mert a melleimen mintha csík jelent volna meg, de lehet csak sebhelyek.

Magdolnam
nagyon szép a pocakod! Nagyon csinos vagy! Örülnék ha így néznék ki most! Nekem olyan nagyok lettek a combjaim, hogy nagyon gáz!!!! És ez a narancsbőr!!! Pedig már tornázok is!

Megyek tanulni, mert holnap lesz a sziogorlatom és még sokat kell tanulnom.

Kép
Kép
nati80
 
 



Kép
Kép
nati80
 
 


Magdolnám: BOLDOG NÉVNAPOT!!! De én azt komolyan gondoltam, hogy máshova nem híztál. Szerintem egyáltalán nem nagyok a "sonkák"... persze csak azért hiszed magadról ezt, mert az enyémet nem láttad :)

Márti: Hát nagyon jó fej tesód van! A fiúk biztos élvezni fogják. Gondolom, nagyon várják, én egy sima osztálykirándulás előtt sem tudtam aludni az izgalomtól...

NAti: Szerintem a combosodás általános jelenség. Nekem is olyan lett a combim, mintha narancsbőrős lenne, de szerintem ez nem az, inkább a sok folyadékra gondolok, ami felgyűlt a sejtek között.

Mágnes: A vonalzódon a kék -baba valami megérzés, vagy vágy, vagy talán tudjátok már a baba nemét?
Vendég
 


csajok, valaki nem ismeri véletlen az flp-s termékeket? Én nagyjából ismerem, de nem vagyok ilyen tanácsadónő és tanácsra lenne szükségem. Nekem rohadtul bevált ez a cucc. (kb 3 havonta voltam beteg mindig, ha nem gyakrabban és szedtem ezt és 2007.01óta nem volt semmi bajom!!!!! még a durva allergiám is eltűnt) Gondoltam most egy merészet és kíváncsi lennék, hogy szülésre is van e valami??? Vagy jó e valami (pl málnalevél tea, ilyenre gondolok)
magdolnam
 
 


:lol: köszi :oops:
Lassan malacom is megirigyli a csülkeimet. Azért híztam oda is egy picit, de nem zavar, mert majd úúúúúúúgyis leadom! Már alig várom azt a fránya konditermet :P
magdolnam
 
 


Nati, nagyon vigyázz a napozással! Nehogy felforrjon a bébi vize! Én inkább betakargatom a pocakom, nehogy valami legyen vele. 1 óra??? Akkor te jól bírtad, nekem bibibibiiiiiiii 10 perc kellett :shock: de minden nap 10 percre kivonszolom magam és már elég normális színem van. Már nem vagyok hyporeklám.
Bejci, pocifotó? Na meg a többiektől is!
magdolnam
 
 


Nati, nagyon édes ruci!
Reggel pánikroham fogott el. Ritkán esem pánikba. De most.... Ha felkelek Lizából annyit érzek, mint egy hisztis gyerekből, hogy: na tessék aludni hagyni!!!!!!! és máshogy fészkeli magát. Semmi. :shock: Apa hozott epertortát, mert ugye a fini kajákra azonnal ugrik a kiscsaj, SEMMI :shock: na akkor már elkezdtem gondolkodni hogy mi a bánat van. Hátra dobtam magam, 10 percig semmi. De még annyi sem, hogy érezném, hogy rákészülne valamire :shock: :shock: Aztán jött a bökdösés, SEMMI. Apa odarohant, 5 percig dumált neki hülyeségeket, SEMMI. Láttam a szemében, hogy ő is frászban van. Felrohant a zenélő maciért lehozte, 2 szer felhúzta semmi. Aztán nagy kegyesen egy hatalmas rúgás a hasba: hagyjatok már békén :evil: Hát ezt érdemlem a lányomtól?????? Már védőnőhöz akartunk menni, hogy van e még szívhangja
magdolnam
 
 


Sziasztok!

E hét keddtől végre itthon vagyok! Olyan jó!!

Magdolnam!
Tényleg jó nagy a pocid, a többi részed egyáltalán nem tűnik nagyobbnak!! Szülés után azt a kis felesleget könnyen le fogod dobni!

Jenny!
Tábliban pár infót javítanál? Még csak 31 vagyok....... :) Jobb ezt kimondani, mint hogy 32....majd csak novemberben leszek annyi.
Szedem az elevitet, folsavat, jódot. Tesók nevei Veronika, Attila.

Márti!
De jó nektek!! Jó utat! És én tudom, mi az a Thomas land! :wink: Ati biztos ájuldozna, ha látná! Fotókat majd csináljatok!

Viri!
Mikor mentek nyaralni?? Biztos szuper lesz! Mi megyünk majd Gyulára 4 napra, és a szokásos Erdély! Júliusban még simán bevállalom, remélem nem lesz még akkora hasam!
Ja, koncerten az idén 2x voltunk, 2 hét múlva lesznek a környékünkön, lhete, hogy Atit elvisszük, mert ő végig szokta énekelni az apja nyakában! :wink:

Nati!
Azért vigyázz ezzel a nappal! Tegnap én is süttettem magam, egy nagy tál barack, meg szamóca társaságában! Isteni volt! De azért jól bekenegettem magam! :)

Most, hogy így említitek a meleget, nálunk tegnap este óta kifejezetten hűvös van....... :shock: Ha hiszitek, ha nem! Reggel, amikor indultunk oviba, Atira még egy vékony sapkát is adtam, iszonyat nagy szél!

Andy!
Akkor már neked sem sok van hátra a munkából! Pihizz sokat a hátralévő időben, utána úgyis a 3 kilós csomag fog dirigálni! :lol:

Küldök egy pár napja készült fotót..szerintem elég nagy már a hasam, mi lesz így később?? :shock:
Kép

Na megyek, lassan bele kéne fognom a vasalásba!

D.

Kép

Kép
ditta76
 
 


Magdolnám! NE PARÁZZ!!! LIZA OTT VAN, JÓL VAN!! Csak meleg van. Mi a szeptemberi kismamikkal már átbeszéltük a témát: Ahogy bejött a meleg, a babák ellustultak. AZ én Biankám is - asszem kedden- csak akkor volt hajlandó jeleket küldeni, ha toltam neki egy kis tejszinhabos epret. Úgyhogy talán délben éreztem őt először aznap. De a többiek is írták, hogy most kevesebbet mocorognak. AMúgy meg Liza már nagy baba, gondolom helye sincs annyi mocorgáshoz, lehet, hogy jobbnak látja csendesen szemlélődni... :)
Vendég
 


Magdi!
Emlékszem, én is sokszor paráztam e miatt..........
De már most is kezdem.....Kb. két hete érzek néha motoszkálást, de van úgy, hogy egy-egy nap kimarad, semmi......Aztán azzal nyugtatom magam, hogy biztos az elől fekvő lepény miatt tompábbnak tűnnek a mozdulatok, vagy nem is érzem...... :roll:
Pl. most is ülök, már jó ideje, de semmi...persze nagy rúgásokat még nem várok, de egy kis rebbenés jöhetne, megnyugtatásként!

Kép

Kép
ditta76
 
 


már nyugodt vagyok. Tudom, nem kellene parázni, de már ennyi idősen úgyahogy kialakultaka szokásai és tudom mit szeret, mire ad jelet. És a lusta baba nem volt hajlandó még a kisújjacskáját se megmozdítani!!! Na nem baj, De nagyon örültem a rúgásának. Most már alhat!

Ditta, hű már látszik ám a poci!!!! Csinos nagyon. Nemét tudni már???

Bianka, milyen szép név! Nekem nagyon tetszik!

Tök furi, azt mondják hogy a 2.trimeszterben érzi fittnek magát a kismami. Hát nem tudom.... még a férjem is megemlítette párszor, hogy hihetetlenül jól bírom a mászkálást. Eddig nem bírtam, minimális út megtétele után szúrt féjt, stb. Mostmeg :) igaz kapkodok a levegő után, de tök jól érzem magam
magdolnam
 
 


sziasztok!

Ditta!

nagyon szép vagy már, és a nemét tudod e már? a háttérben már a babaszoba van?
én még ilyen hetesen nem is éreztem a babómat, kb. a 20.hét körül, bezzeg mnost.
nekem minden nap más. ma még nem éreztem, de tegnap kb 6-7szer is,már reggel óta a kis Vvivient, és érdekes ha eszem, ő is felkel.
magdolnam! ne aggódj, tuti a meleget érzik ők is.

Nati!
szép a ruci én is kinéztem magamnak
de én annyi rucit kaptam, hogy csak na, de majd most ki kell majd válogatnom a túl fiúsakat, eltenni, de még így is csak párat akarok venni.
de ráérek nyáron a nyáris zünetben.

nálatok is nagy szél és vihar volt éjjel?
én alig aludtam egész éjjel csak a szél fütyülését és a redőnyök mozgását hallgattam.
na megyek, jó étvágyat az ebédhez mindenkinek.
én ma kapok az anyumtól 2napra sóskát.

Kép
andyfekete
 
 


Andy!
Köszi a dicséretet! Nem, ez nem a babaszoba, ez a kisfiam szobája.
Kb. 2 hét múlva jönnek a gipszkartonosok, a tetőteret beépíteni. Ott lesz még 2 szoba, az egyikbe felköltözik a lányom, és az ő mostani szobája lesz majd a pici szobája. Így mindegyiknek meglesz a külön lakosztály! :)
Igen, a mozgással kapcsolatban lehet, hogy csak én vagyok türelmetlen.......de már annyira várom, hogy érezzem!

Kép

Kép
ditta76
 
 


Ja, azt elfelejtettem, hogy a nemét még nem tudjuk. Legközelebb jún. 16-án megyünk uh-ra, majd talán akkor....

Kép

Kép
ditta76
 
 


és még mindig nem kezdtem el a vasalást.......... :lol: :lol:

Kép

Kép
ditta76
 
 


Magdolnam:
imserős érzés, annak idején, mikor túlhajtottam magam kicsit, mindig lefeküdtem utána, és rimánkodtam Annának, hogy legyen kedves és nyugtasson meg, mozogjon. Persze bagózott rám nagy ívben... :? Éjjel aztán bepótolta..
Látogatóba szerintem ne vigyél epret, szoptatás alatt nem ajánlott a magvak miatt, csikarja a baba hasát. :wink:

bejci:
A kék manó megérzés, biztos vagyok benne, hogy kisfiunk lesz, persze aztán lehet, én koppanok a legnagyobbat:) Hivatalosan a nemét nem tudjuk még :lol:

Ditta:
Nagyon formás pocid van neked is! a kép a leendő babaszobában készült?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Ja és még valami:
Magdolnam:
Boldog névnapot kívánok!!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Tényleg, bocs elfelejtettem:
Magdi, Boldog névnapot!!!!!!!

Mágnes :)
Fentebb írtam Magdinak a szoba-felosztásokról! :)
A lényeg, ez a kisfiam szobája! Van még hányingered?

D.

Kép

Kép
ditta76
 
 


Mágnes: Nem hiszem, hogy koppanni fogsz :)
Először is azért, mert én is első pillanattól kezdve kislányt éreztem.. és az uh. szerint Biankánk lesz, - szóval az anyák nem tévednek :wink: :lol: -
másodszor pedig: mivel kisbabád fog születni, akár kisfiút, akár kislányt mondanak majd: kizárt a koppanás, hiszen kétgyerekes, boldog anyuka leszel!!!

Magdolnám: Köszi a névdícséretet. Kb. 10 éves koromban eldöntöttem, ha nekem egyszer kislányom lesz, Biankának fogják hívni :) Szóval nem tegnapi a döntés ... :wink:
Vendég
 


Ditta:
A hányinger most elkerül szerencsére (vagy sajnos? ). Kicsit feszül néha a hasam, meg fogmosáskor rámjön a hányinger, de csak adig tart :)
Nagyon tetszik a szoba színe :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


bejci:
érdekes ez, mert Annával is rögtön tudtam,hogy kislány, annak ellenére, hogy mindig is fiút akartam. :) Most másodjára is kislányt szeretünk volna, ha már így belejöttünk, ettől függetlenül pedig tudom, hogy pöcsös lesz :) Ki érti ezt? :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mágnes: Miért van a két vonalzód között egy hét eltérés? Ja, most nézem... talán mert mensi szerint előrébb járnál egy héttel?
Húú, akkor én mensi szerint egy hónappal....
Vendég
 


Igen Bejci, a mensi szerint idősebb lennék, de nem tudjuk betájolni pontosn a korát, késői peteérésem volt , így elvileg dec. 29 és jan. 5 között szülhetek :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


1 hónap???? :shock: Akkor akár korábban is érkezhet??

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Háát.. én szigorúan a koraterhességi uh-kra alapozok! A méretek szerint szeptember 21. körül fog jönni a baba, de volt már szept 16. is, szóval... :?: :?: :?: Úgy vagyok vele, majd ha jönni akar, akkor jön. Csak azért ne várja ki az októbert... :wink:
Vendég
 


Magdolnam
BOLDOG NÉVNAPOT!!!!
p__lilla
 
 


Kép

kedves Magdolnam!

sok boldogságot ezen a szép meleg nyári napon!

Kép
andyfekete
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?