Zsuzsi, jó lett a képed! Ez találó, tényleg így nézel ki.
Le van tojva a régi doki. Kit érdekel? Nem vagy elkötelezve neki! Reméljük, hamar meg tud gyógyítani a fődoki.
Flóra, jó kirándulást! Vigyázz magadra! Inkább lassabban menj, ha tudsz!
De vettem a patikában MagneB6-ot. Rögtön bevettem egyet. Segített. Holnap is viszem magammal. Az ivással bajban leszek, ha keveset iszom, rosszul leszek, ha iszom, azonnalpisilnem kell. Esetleg majd bepisilek.
Benó,csak találgatni tudok. Ha babás vagyok, talán a méhszalagok nyúlnak.A 3. terhességemnél is sokat és erősen görcsöltem az elején. Akkor hátra volt esve a méhem. Ilyesmik lehetnek. Nem tudom. De ma csak olyan enyhén volt, mint amikor meg akar jönni és fájdogál a hasad.
Mivel ha a vérzés késik, tovább vastagodik a méh nyálkahártyája, és nem tud lelőkődni, de erőlkődik, ez okozhat görcs szerű fájdalmat nálam és Flóránál is!
Igen, jelezhet ez is terhességet, meg sok más is. De látod,a tesztek negatívak,uh-n nem látnak semmit,mit mondjak. Én pedig úgy érzem az vagyok. Szal ez a bizonytalanság nagyon rossz.
Nálam a méh nagyobb most mint kellene, és érezte a doki a dudort amit előszőr terhességnek hitt, de csak a végén mopndta el mert addigra nézte az uh-on meg a cisztát és ott látta!
Szegény, akkor biztos nagyon izgultál!
Flóra, a teszt szerintem nem jelent semmit, de még mindig azt mondom, hogy inkább ne éljük bele magunkat nagyon. Annál inkább fogunk örülni a pozitív hír hallatán.
Most a kezdetben kicsit szedni fogom, ha jobban leszek, akkor nem. Hogy ne hízzak azért akkorára,mint egy elefánt. Már így is akkora vagyok,mint egy ház.
Flóra sajnálom ha azt kell mondanom ne éld bele magad, szültél már és ez nálad előny, össze fog jönni!!!!!!!Minnél később jön meg most neked annál jobban szenvedsz! Én ezt végigjártam November-December-egészen jJanúár 12 ig! Írtó szar volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem huhogunk, Flóra, és ne haragudj ránk. Én is akkor kerestelek meg benneteket, amikor már szétbőgtem a fejem, tudom, milyen gáz beleélni magam. Reménykedni lehet, tehát én biztos, hogy reménykedem itt a háttérben, és mindannyian rettenetesen szorítunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hát majd meglátom. Nem merem beleélni magam én sem, de annyi tünetem van! Szoktam émelyegni, vasárnap a teától elég rosszul lettem, a melleim egyre inkább fájnakés ha megnyomom,nagyon pici csepp, de jön az előtej, ami eddig sose volt,tehát nem lehet hormonzavar. Az arcom tele pattanással, a hüvelyem megduzzadva, felpuhulva, beljebb pedig érzem,hogy zárt. Utálom, ha a párom a cicimhez ér,pedig ez volt a legerogénabb zónám.
Benó,néha igen, de nem mindig. De általában olyan szagokat is érzek,amit mások nem. Voltak napok,hogy a suliban rosszul voltam az osztályban,mert a gyerekek hoztak virágot és az asztalomon volt. Aztán nem volt virág, de valami hülye szag lebegett az osztályba. A gyerekeket kérdeztem,ők semmit sem éreztek.
Benó a képemre visszartérve:Azóta amióta láttál, megnyugodtam, sugárzik a boldogság belőlem, megtanultam mosolyogni és fiatalodtam vagy 5 évet!!!!!!!!!!!!!!