Magamnak egy esernyőt vettem, a páromnak egy rövidnadrágot nyárra, a picinek meg 2 csomag popsitörlőt...
Holnap menek veszek még egy rövidgatyót, mert a páromnak nagyon tetszik és tök jó áron volt...
Én a holnapi naptól kicsit félek. Tudjátok mennyire görcsöltem hétfőn. Holnap meg ebben a hőségben fogunk gyalogolni a gyerekekkel kb. 10km-t. Megyünk ki a vízimalomhoz. Az úgy 5km-re van. Ott majd kicsit pihenünk, eszünk,játszunk,aztán jövünk vissza.
felgyorsult minden, cisztát kiveszi vagy széttrancsírozza.Utána be kell állnia a normális ciklusnak, aztán hormontükör és vagy simán összejön, vagy lombik!
Nagyon felgyorsultak a topikon a dolgok. Szilzi férjhez ment, Te műtétre készülsz, én várom a köv.uh-t, a Benónak pé-je van és gyúrnak, Betti örül, hogy most megjött és úk is rákapcsolnak, Tancsu egyre nő nekünk...
Hát hogyne járna, Perszehogy jár neked! És legalább végre megmozdult valami körülötted. Nemcsak egy helyben toporogsz.
Jaj,Zsuzsi,hányra mész holnap? Mikor szorítsunk?
Hát most nálam irtóra lassú. Folyamatosan írok és nézd meg,milyen időközökkel küldi el.
De azelőtt az nlc volt a topikunk. Néha benézek oda, de az még mindig nagyon szarul műxik. Tehát ez,ha csak néha vacakol, sokkal jobb.
dél körül randizok vele, terhesgondozása lesz ott kell megkeresnem.
Mivel a szülészet mellett van, meg akarom látogatni azt a lányt akinek sokadik lombikra sikerült és tegnap császározták!
Be kellett jelentkeznem a kórházba, így bekerültem a várólistára ,ídőpontom a gép szerint július 13. Mivel bent vagyok így meg tudja írni a beutalót műtétre. tehát elég bonyolult, köszönet kormányunknak érte!! Mivel maszek megyek így tőrődnek velem, máskülönben le lennék szar............a
Hát igen, nekem is ez jutott ma az eszembe, hogy talán, ha kihúzok ott egy 500-ast, akkor tüzetesebben kivizsgálés esetleg valamit látott volna is. Hát ahogy a neten olvastam, tényleg csak 1,25 mm, ezt pedig fél perc alatt nem találja meg egy 5cm-s méhben.
Nálunk is babás-mamás szobák vannak, de a piciket nem láthatja senki, csak képernyőn. A szobára meg nem mehet senki, csak az anyuka esetleg kilóghat a huzatos folyosóra.
aztán el kell mennem a laborba, teljes vérkép, aztán el kell mennem a fájdalom ambulanciára-ahol kikérdeznek mindenről és csinálnak ekg-ét. Találkozom az altató orvossal aki szintén kikérdez, hány kg vagyok stb......... Tehát egy napot el kell szarakodnom! Most még elmegy, de amikor kaparás előtt majd összeestem, rohadt szar volt! Azt hittem elájulok, sehol annyi szék hogy le lehessen ülni!Mütét előtt keserűsós víz- hashajtónak, vagy beöntés, nem tudom melyiket kapom ajándékba!!!!!!
Atyavilág! Komolyan, mint a kőkorszakban, még szék sincs. Persze mindent fizetünk,de még a fizetésből is levonnak egy rakás biztosítást,aztán még leülni sincs hol!
Mikor altattak szegény kezdő altatóorvos nem merte megkérdezni hány kg vagyok, elkezdte körülírni mit akar, ne tessék haragudni de stb...... erre a doki megszólalt kérdezd meg már , mert ha így folytatod holnapid se kezdhetem el! volt röhögés!
Álmos lettem, Zsuzsi és még rizst kell főznöm holnapra a páromnak a csibe mellé.hogy tudjon ebédet vinni magával.
Ha még lesz erőm, még vasalnom is kellene.
Flóra nem terhelsz, örülök hogy vagy! Sajna sokmindenen mentem, mentünk (veled együtt) keresztül, kinek ez, kinek az! Én remélem most már jó is kijut nekünk! ma anyukám megjegyeuzte,hogyha eddig nem lett gyerekem eszembe se jusson gondolkodni rajta! Felhozta a városban levő későn szült nő nyomorék gyerekét stb::::::: Kedves nem????????