Sziasztok!!!
Először is Marek, gratulálok a kislányodhoz!!!! És a Boróka névhez is, nekem is nagyon tetszik! Én a Barbara mellé, ha lányom lenne megint legszívesebben a Borbálát választanám (2 in 1 gyerekek lennének, mert a két név egymásból alakult), de a férjem totál ki van tőle, úgyhogy mást kell keresni. Én rajongok ezekért: Juliska, Mariska, Boriska
tüneményesek szerintem.
Na, szóval szuper, hogy minden rendben!!!! Ügyi vagy!
Kíméletes babavárás? Szerintem csak az első gyereknél adatik meg. Épp a minap kaptam fejmosást az anyósomtól, hogy én semmi segítséget nem veszek igánybe és figyelmen kívül hagyom az ő segítségnyújtási szándékát. Olyan rosszul esett!!!!
És mennyire igaza van!!!!!!!!!!
Én tényleg nagyon nehezen kérek, még a saját anyámtól sem szoktam, inkább én segítek. Ha bajom van, se szokták megtudni, csak amikor már megoldottam. Nem tudom miért vagyok ilyen, de ez van. Úgy is gondolom, mindnekinek meg van a maga baja, dolga, a saját ügyeimet nekem kell megoldanom. És talán azt várom, hogy gondolatolvaók legyenek, és ne kelljen kimondanom a kérést, hanem tudják maguktól....vagy mi.
Ezt úgy értsétek, hogy én szívesen engedem bárkinek, hogy Barbit mondjuk levigye biciklizni, játszótérre, fagyizni, vagy bármi, de azt, hogy én hívjak fel bárkit, hogy jöjjön már ide és szórakoztassa a gyerekemet, hogy pihenhessek, azt nem tudom megtenni. És mindig ezt kapom meg, hogy azonnal jön és segít: HA SZÓLOK. Hát ez a szólás, ez nekem nem megy.
Így aztán valóban, én sem kímélem magam, Barbit néha a nyakamba véve jövünk haza, mer nagyon meredek az út és felfelé kell hazajönni - fáradtan. Plusz cipekedés, éjszakai ágybólkipattanás, mert a gyerek felsír stb.
Éjszakai felébredés: szerintem pedig az új ágy az oka, lányok! Gondoljátok meg, a bölcsiben az a megszokott, hogy a kezdet kezdetétől rendes ágyon alszanak. Az otthoni változásokra sokkal érzékenyebbek a gyerekek, hisz az az otthona, ahol maximálisan biztonságban vannak. Szerintem hamarosan megnyugszanak, addig kitartás, ha fel-fel ébrednek.
Még a múltkori kutya-macska témával kapcsolatban akartam feltenni a kedvenc képemet gyerekem+kutyánkról, mert ez igazi szerelem, elhihetitek
[img]Sikerült!!!https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1212066531.2262.jpg[/img]