Új privát üzeneted érkezett!

Húúúú, már 3. napja nyálkás a széklete, szerintetek, mitől? vigyem orvoshoz?

Doo, örülök, hogy bejött a salátafőzi. Krumpli jó ötlet, mégiscsak táplálóbb. Én úgy tudom, hogy a zöldek főzővizét csak a csecsemőknek kell leönteni, de ez nem biztos.
Cipőt könnyen lehet hogy kinőtte, úgy nőnek mint a gomba. :lol:
Viki is ooolyan gyönyörű, jó látni. És milyen kis csini szoknyába. :lol:

Képzeljétek tegnap ráálítottam a mérlegre és nem hízott 1 éves kora óta. Pedig jól eszik, szereti a kenyeret, de gondolom le is mozogja. bár ha évi 2 kilót szabad hízni akkor nem is baj, hogy 2 hónap alatt nem hízott. Nemsokára megyünk oltásra, majd ott kiderül.

Bea, tetszett Rozi gyomlálása. :lol:

Ezen az éjjeli netezés dolgon én is kiakadtam volna. Szilvi, jó dolga van a párodnak, türelmes feleség vagy. Bár én férjem mindig felkel amikor a gyerek, pedig fel szoktam ajánlani, hogy kelek én, becsukom az ajtót és pihenjen, de azt mondja úgysem tud már így aludni. Persze azt nem tudom megígérni, hogy még csendben is tartom addig. :lol:
Vendég
 


Na, jó kis mondattal indítom az oldalt. :oops:
Vendég
 


Vicuska egyetértek Dooval, én is elkezeném a diéta- próbát a helyedben. Tanulgatsz még?
Vendég
 

 
 

És még egy lényeges dolog kimaradt: gratulálok Zita királylánynak az első lépéseihez!!! ezek a legszebb pillanatok az életben, nem? Semmire nem cserélném fel.

És még egy utolsót elmesélek. Tegnap voltam Hangival egy ruhaüzletben. Na jó, csak egy kínaiban. :lol: Az én "rendszerető" gyerekem felvett egy összegyűrt csomagolópapírt és nyújtotta nekem hogy dobjuk a kukába. Én mondtam, hogy nem tudom hol a szemetes majd a nénik kidobják. Erre fogta megát, odament a nénihez nyújtotta a papírt "kuki" felszólítással. Olyan jót nevettek rajta. Mikor meg megdícsérték, ezt ismételgette: oko oko... (okos)

Ja és tegnap mondtam valamire hogy buta, erre ő mondja "hitti" (hiszti). Valószínű sokszor hallja ezt a 2 szót párosításban. :roll: :lol:
Vendég
 


Bercel szerintem is csúcs pasi! És Etus nagyon csini vagy a képen! Bercel, hogy bírta az esküvőt? Erről még nem is írtál!

Hajni, hogy mennyi mindent mond már Hanga! És milyen rendszerető! Ari nagyon! Rozi nem nagyon ismételget minket. Mindenre azt mondja be-be-be-be, vagy eeeeeeeeellllllllllllllll. Azt, hogy el, valahogy olyan tájszólásosan ejti ki ááááááááállll!
A nyálkás székletre én először kipróbálnék egy Normaflore kúrát és ha nem rendeződik akkor orvos! Más panasz nincs?

Gratula Zita első cipőjéhez! Nagyon jól kifogtátok az akciós siestát. Most nem tudom jó, hogy Rozi zokniban sétálgat az udvaron (persze járássegítővel vagy a baby taxit tolva) vagy inkább már vegyek neki cipőt??? Egyre többet lépeget! HELP!!!

Doo, anyukám isteni saláta főzeléket készít. Megfonnyasztja a salit kis olajon, tesz bele fokhagymát és lisztes habarást készít rá.
Én is úgy hallottam a sóska első levét le kell önteni, de a salátáról nem hallottam ugyanezt. De ha leöntjük a sóska levét gondolom, minden hasznos anyag is odavan :shock:


Mi mostanában 5 körül kelünk, de kint van a 6. fogacska hegye is!

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Bea, sztem lassan vehetsz cipőt - először még úgyis érdemes majd otthon szoktatni és napok alatt is rengeteget fejlődnek ilyenkor. de én is addig halogattam a cipő vásárlást, amíg csak lehetett...

nyálkás széklet mindenképpen gáz - már bocs, nem ijesztgetésből mondom. nem is emlékszem h mi lett nálatok múltkor a tej-tojás-megvonással.
esetleg nem volt olyan a napokban h gyengébb volt az étvágya? de végülis nem akarok belekontárkodni - egy orvos biztosan jobban tudja h mi ilyenkor a protokoll.
Vendég
 


Hajni, Zitának is volt nyákos széklete, még kiskorában és hosszú ideig. A dokink azt mondta, a bélfalat irritálja valami, vagy túleszi magát :x mérjem a szopásokat, na, méricskéltem, de nem volt igaza. Vagy valami fertőzése van, de annak lennének más jelei is, de nem voltak. Így azt mondta, hmm, nem tudja, s jónapot. Hívtam szopis tanácsadókat, meg Dooval is konzultáltam :wink: s végül elkezdtem nem enni tejtermékeket, semmilyen szinten, s akkor nagyon sokat javult. Ezt a diétát tartottam pár hónapig, s mikor már újra megpróbáltam enni tejtermékeket, akkor már nem okozott gondot. Addigra valószínűleg megérett az emésztőrendszere. Neki semmilyen más tünete nem volt, csak ez a nyákos széklet, s egyedül engem idegesített, a védőnő sem izgatta magát, csak annyit mondott érdekes :shock: :evil:
ja, és a múltkor, 1-2 hete megint volt egyszer nyák a kakiban, de aztán többet nem, úgyhogy nem tulajdonítottam neki jelentőséget. Azért ha 3 napja van, szerintem is érdemes utána járni. Még az is lehet, hogy náthás, és a lecsurgó váladékot kakilja ki. Vagy van egy enyhe bélhurut, szóval ne gondolj mindjárt a legrosszabbra.

Doo, Zita sem eszi még a mi kajánkat. Azért, mert elég sűrűn van a kajánkban pl tojás, tejtermék, hasonlók, amiket még nem vezettem be, ill. most kezdtük el. Pl: Tegnap tökfőzi volt tejjel és tejföllel habarva, előtte székelykáposzta, még nem adtam káposztát, de pl múlt héten volt petrezselymes krumpli hússal, viszont a húson olyan fűszerkeverék volt, amit nem szívesen adnék (volt benne ízfokozó :? ) És ami miatt még külön főzök neki, az az, hogy a lehetőségekhez képest, próbálunk Neki bio dolgokat venni. Azt viszont nem engedhetjük meg, hogy mindannyian olyan kajákat együnk, mert elég drágák :( Tudom, hogy nálatok az allergia miatt nagyon nehéz, de Ti főleg azért is tudtok egy tálból cseresznyézni, mert Te eszed ugyanazokat amiket Vikó is ehet, nem? Bár nyilván így egy év fölött már ha be lesz vezetve minden, akkor közelítünk a közös ételek felé. Majd megreformálok néhány dolgot, pl. ízfokozós fűszerkeverékek és társai.
Tényleg, ki mennyire ad bio kajákat a gyerkőknek??

Kép
ági_bp
 
 


Köszi a válaszokat. Tej- tojás diéta eredménye jó lett, elmúlt az ekcéma újra adtam és nem jött ki megint. most halat kapott -először- és utána lett ilyen. Attól? Nem tom. A normaflor jó ötlet, azzal gondolom ártani nem tudok.

Én is a fűszerezés miatt még külön csinálok neki kaját, de sokszor csak félkészen kettéválasztom az ételt. Még vegeta és társait én sem szeretném adni. Meg a főziket habarás előtt veszem ketté, mert az övét tápszerrel habarom be. Bár az enyémet is csinálhatnám azzal mert sokkal olcsóbb mint a tej. :lol:
Vendég
 


képzeljétek, az előbb jöttem haza és láttam egy helyszínést, egy autó alatt egy gyerekbicikli. Aaanyira szörnyű az ilyet látni. Bár a sofőr elég nyugodtnak tűnt, remélem, mert nincs nagy baja a gyerkőnek. Ő már nem volt ott.
Vendég
 


Hajni, te is ehetnél tápszert :lol: :lol: :lol: :lol: naggggyon komoly! 8)

ja, igen, igazatok van, mivel én diétázom, így nekünk "könnyebb" volt közelíteni az étrendünket :roll: ízfokozós cuccokat én rég nem használok. sajna, anyósom igen, hiába mondom neki h az nem nagyon OK és simán lehet intersparban venni adalékanyagmentes nagyon finom (asszem talán bio is) vegetát, hoztam is neki belőle. de ritkán eszünk náluk, kb 2-3 hetente, ennyit "bevállaltam" h akkor Viki is abból kap. mindentől úgysem tudom megóvni és amennyit eszik, azért tényleg nem érdemes külön kutyulgatni. ha kapok bio cuccot, akkor veszek, de nem törekszem rá mindenáron. pl búzadarát vhogy mindig simát vettünk, mert felírtam a bevásárlós listára, párom megvette, aztán meg láttam h DM-ben van bio is, de azt eddig még nem vettem. az almánk saját, de banánt is sűrűn kap, abból nem veszek biot. és a legtöbb zöldségből sem, csak ha van olyan mirelit.

enyém beszéde főleg szótagokra korlátozódik, de azokat adekvátan használja: ba/bá újabban a bárány, bácsi, labda (végülis abban is van 'ba' elbújtatva 8) :lol: ). hi= hinta; bi= béka, virág (sztem a 'vi'-t érti binek v a v-t nehezebb kimondani :roll: ), á= kutya, de sokszor a macskák is, háp= kacsa. a vízre vmi érdekes hangot ad ki, azt nem tudom leírni. leghamarabb a papát mondta, most már mamát is és apára is elkezdte a papát mondani - hogy ezt honnan szedte, nem tudom. miért nem egyszerűbb kimondani neki az apát?! ezt nem értem. :shock: rám meg nem mond semmit :? pedig én mindig mondogatom h anya így meg úgy, meg a többike is. gondolom, úgy veszi h én állandó tartozék vagyok, engem nem kell megszólítani :roll: :lol:

Ági, most már nagyon izgat ez a sóska dolog: te hogyan készíted Zitának?
Vendég
 


Doo, Vikinek is milyen sok szava van már. :lol: Igazi cserfes kiscsajok lesznek. Téged nem kell megszólítani? :lol: ez aranyos. Szerintem az ny betű elég nehéz, sok gyerek később mondja az anyát mint az apát.

Bea, a beszédben ne hasonlíts össze őket, úgy értem nehogy aggódj, hogy Rozi nem ismételget. Ilyenkor még 3 hónap naggyon sokat jelent. 1 évesen Hangának is csak pár szava volt, meg hangutánzókat tudott néhányat. most meg kis papagáj, de csak pár hete kattant rá. De ezen ne azt értsétek hogy mindent tisztán kimond, csak sok mindennel megpróbálkozik. Ő is sok szónak az első 2 betűjét mondja. De sokszor már ez is segítség abban, hogy megértsem mit szeretne.

képzeljétek én annyira zanzibár vagyok, hogy néha tök alapvető szavak nem jutnak eszembe. Valamelyik nap pl. azt mondtam :"szilvából csináltam meggyszószt." :oops: . És mikor egyedül jöttem haza biciklivel, láttam egy csigát és hangosan mondam hogy "csiga- biga". Akkor jöttem rá, hogy nincs is mögöttem a gyerekem. Én teljesen leépülök agyilag. :roll:
Vendég
 


sóska engem is érdekelne de nagyon részletesen mert még azt sem csináltam soha. Én kb. 3 féle főzeléket csináltam Hangi előtt, mert annyira egyikőnk sem szereti őket. Majd most megtanulom Horváth Rozi összes-ét. :lol:
Vendég
 


Fú, hát sóskát én egyszer csináltam Zitának, de nem nagyon értékelte, pedig még cukrot is tettem bele, mert tényleg savanyú volt. :roll: Én sem öntöm le a levét, mert én kis olajon fonnyasztom a leveleket, aztán felengedtem rizs v. zabtejjel, nem emlékszem. Magunknak ugye tehéntejjel szoktam felengedni, s aztán tejföllel és liszttel behabarom, cukor bele és hamm. Zitának szerintem nem liszttel sűrítettem, hanem krumplit tettem bele, de nem emlékszem :oops:
Arra sem emlékszem, hogy először hogy csináltam Neki a spenótot, mert akkor ízlett, amit most gyártottam, az nem :? tuti nem egyformán csináltam. :roll: magunknak azt úgy szoktam, hogy olajon spenótlevél fonnyad. felöntöm tejjel, közben csinálok egy megabrutálisan fokhagymás rántást, s berántom. Még előtte só és bors bele.

Etus pénteken vizsgázik. Hogy megy a tanulás??? És vajon Vicuskának???

Ma megtörtént az első vérző sérülésünk. :? Előre bocsátom, hogy Apa tehet róla, igaz itthon sincs. Úgy történt, hogy van egy garfield kerámia macska, amit imád, s óvatosan játszhat vele, ill. apa szerint ne nagyon játszon vele, de én szoktam hagyni, mert tőlem annyi de annyi esélyt kap mindenre, hogy ugye most már érted, hogy óvatosan kell ezzel meg azzal, aztán mikor mégsem óvatos... :roll: szóval földhöz vágódott a macska, letört a lába :cry: közben telefonáltam :oops: :oops: na, pakolgatom ott szegény garfieldot, bánkódtam, hogy ezt is leamortizáltuk, és egyszer csak látom, hogy véres a szekrény :shock: :shock: :oops: Zita nem sírt, semmi jele nem volt a sebesülésnek, hát a csepp ujját elvágta :( összevérezte a kanapét, a polifómot meg a szekrényt, vittem gyorsan a fürdőbe, de Ő csak mondogatta, hogy tyrrrrr tyrrrrrrr-tudjátok, a cica.
És amiért Apa tehet erről, mert ezt Ő bevonzotta. :roll: tegnap a dm-ben kérdezi, van otthon sebtapasz? Mondom nem tudom de vegyél nyugodtan. Erre, hogy ezt a macisat vegyük meg, jó lesz Zituskának :shock: :roll: lehet nem szó szerint ezt mondta,de ez volt a lényege, s ezzel eldőlt a sorsa szegény Zitaujjnak, véreznie kellett ma, hogy a macis sebtapasszal beragasszam.

Egyébként ma csak és kizárólag garázdaságon törte a fejét. Fúú, enni azt alig tudtam, eszembe jutottak a tavaly ilyenkori idők :) Mindent amit már tök jól tudott, hogy nem szabad, azokat most csinálja. Ill. csak azokat csinálja. Elkezdett a virágföldbe turkálni, rángatja a virágot, papírzsepit evett, fogdosta a babakocsi kerekét-egyik nap meg is nyalta :shock: pedig már közben rászóltunk, de az már meg sem hatja :? Régebben ha rászóltunk, pattant egyet, és iszkolt másfelé, most csinálja tovább. Szétszedett miszlikre egy cd tokot...Tudom, hogy ez így van rendjén, hogy huncutkodik, de azért az aggaszt, hogy ennyire nem érdekli már a szép szó....és a nem szép szó SEM! :shock: ma büntiből beraktam a járókába.

na, megyek. jó éjt!

Kép
ági_bp
 
 


Sziasztok!

Bejelentkezem, mert még ma sem nagyon tudok jönni.
Megint sütök főzök mert ma van a házassági évfordulónk és arra készülődöm :lol: , ráadásul késő délutánra vendégek jelentkeztek be :? .

Ebédután meg megyek az oviba kísérőnek a gyerekek mellé, ugyanis úszni járnak, hát már nagyon kíváncsi vagyok Alexandra majd mit alkot a vízben. Venni kellett neki úszószemüveget mert amíg nem volt neki, csak bénázott a vízben.

Nem fogjátok kitalálni ki vigyáz a Gergőre ezidő alatt? A mama, de csaj úgy vállalta ha befestem a haját és becsavarom utána, ezért cserébe vigyáz rá.
:shock: Hát ilyen alkut köttötünk, mintha nem is lennénk rokonok, komolyan olyan érzésem van ilyenkor. De persze biztos már az lesz ha megtörtént a dolog. :roll:
Emlékszem még amikor Alexandra 2 éves volt és közjegyzőhöz meg bankba mentünk, nagy nehezen elvállalta a rávigyázást és az aktuális nap előtti estén benyögte, hogy mégsem vigyáz rá :twisted: mert a szomszéd városba elmegy a piaca, húúú akkor is volt nézeteltérés köztünk (finoman mondva) ez miatt.

És a múltkor még azt mondja nekem, hogy én már 70 éves vagyok miért akarod hogy unokázzak, azt nem bírom :shock: . Erre mondom neki, azzal ha mellé ül a játék közben, vagy csak beszélgetnek az nem fárasztó szerintem. S mondom még neki, nem azt kértem, hogy főzzön meg nekünk, mosson ki és persze vasalja el a ruháinkat, mintha csak egy házvezetőnő lenne, mert ez tényleg fárasztó és megterhelő lenne.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


A férjem esténként pókerezi össze a konyhapénzt, mert még arra is szükségünk van, így nem nagyon tudok érte haragudni ha későig alszik :oops: , azt már nehéz úgy intéznem, hogy a gyerekeket távoltartsam tőle és a hangjuk ne ébressze fel őt 8) .
Egyébként tudatosan képezte magát póker terén, több könyvet olvasott róla és sikeresen használja az abban adott útmutatókat.
Én személy szerint nem ismerem ezt a kártyajátékot, de az nagyon jó hogy pénz jön belőle a házhoz.
Ezt nem szoktuk mondani, mert sokan a kártya szó hallatán azt hiszik, hogy valami léhűtő alak az aki kártyajátok játszik.
Ezt csak cáfolni tudom, nem iszik alkoholt soha és soha nem dohányzott, ráadásul az ő általa hazahozott pénzből élünk.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Hajni, a többnapos nyálkás széklet miatt én konzultálnék az orvosukkal, nekünk 1* volt ilyen a Gergő széklete között azóta sem. Milyen tápszert eszik Hanga, és éjszaka is szokott enni?

Evés nálunk: mi még mindig eszünk éjszaka, korábban 1* evett de most megint kezd visszatérni 2 evére, sajnos éjszaka a teát nem fogadja el, csak nappal.
A nappali evésünk valami katasztrófa, nagyon keveset eszik még levest is pedig azt imádta eddig, én a fogzásnak tudom be, lehet ezmiatt eszik 1-el többször éjszaka.
Egyedül még nem akar enni, fogja a kezem a kanállal együtt és ő teszi a szájába, csak így olyan lassú van, hogy 1 óra hosszat is eltart 1 étkezés.

Doo, a sóska vizét mi kiszoktuk önteni. Mert annak a víznek nem jó íze van ha beletesszük a sóska közé.(Én soha nem kóstoltam, csak ősidők óta így készítjük el).
Mi nem igazán szeretjük a sóskát, spenótot sokkal jobban, a Gergő meg egyiket sem eszi meg.
Tegnap a RTL Reggeli műsorában saláta főzeléket csináltak és krumplit is tettek bele sűrítésre.
Nagyon ügyes volt Viki a keresztelő szertartáson, hogy ilyen jól viselkedett. Teszel fel majd képeket?

Ági, férjed nagyon előrelátó volt, mindenesetre nagy szerencse hogy nagyobb baj nem lett a dologból és egy kis sebtapasz elég lett.

Etusnak és Vicuskának jó tanulást kívánok.

Ági, talán te írtad a pelenkára hogy megnézed mennyibe kerül, a Berni nevűt a barátnőm Győrből pelenka diszkontból hozta nekünk és azóta is használjuk, meglepően jó a minősége az ára meg főleg.
:D

Meg vannak az ovis ballagási képeink, csak még van amin világosítani kell, mert lánykám épp az ablak előtt állt és valamelyik sötétebb lett.

Mennem kell Alexandrát ébreszteni az oviba, a Gergő is már itt játszik körülöttem fél 7 óta.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Halihó!

OK, Szilvi így már kicsit más a dolog csengése! Amúgy a neten pókerezik a férjed? Anyukádon totál ki vagyok akadva, ilyenkor hálát adok az égnek, hogy ilyen anyám van, aki mellesleg imádja az unokáját, kifogyhatatlan türelme van hozzá és mindig ráér vele foglalkozni :lol: Nekem ez valahogy természetes volt, de látom lehetne másképp is!

Doo, soha nem csináltam sóskát így ebben nem tudok tanácsot adni!

Szegény Zita ujjacska! Próbálgatja a kisasszony a határokat, szerintem ez egy darabig még így fog menni :lol: Rozi is hasonló és főleg akkor "rosszalkodik" amikor nagyon figyelek rá. Ha úgy csinálok mint aki nem figyeli, akkor eljátszik, amúgy meg odamegy pl. a konektorhoz leül és néz rám, közben arra dugdossa az ujját. Várja, hogy rászóljak. Én persze rászólok, hogy nem szabad, ekkor beledugja az ujját (van benne biztonsági izé, de azért nem engedem, hogy oda dugja a kezét).

Hajni, nem félek én, hogy még nem beszél, csak tényként közöltem :lol: Nem aggódok ilyesmin, majd beszél ha eljön az ideje.

Tegnap úgy nézett ki Rozi estére, mint egy kisördög. Tiszta homok volt, meg mindenféle. Mivel kint a füvön már nem olyan jó négykézláb menni így egy új módszert vetett be. Úgy halad négykézláb, hogy ki van nyújtva a lába. Nagyon édi :lol:

Ma fél 5-kor keltünk és fél 6-kor már játszottunk ezerrel :twisted:

Bercel jobban van már?

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Rohanok,csak annyit, Bea Te hatalmas vagy a szememben, hogy ilyen korán már játszotok. Tudom nem rajtad múlik a korán kelés, de akkor is....én asszem ezt nehezebben viselném :oops: :?

Kép
ági_bp
 
 


Hőségben
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ági_bp 2009.03.29 14:20-kor.

Kép
ági_bp
 
 


garázdaság a virágok körül
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ági_bp 2009.03.29 14:20-kor.

Kép
ági_bp
 
 


A paradicsomot hogy adjam? Héj nélkül, vagy lehetek bátor s héjastól?? Rtus, Te adod nyersen is? Én ma megfőzöm a krumplival. vagy felesleges??

Kép
ági_bp
 
 


Rtus= Etus :oops:

Kép
ági_bp
 
 


sztem héj nélkül és főzve. de én még csak konzi paradicsomot adtam, úgyh csak kibicelek :oops:
Vendég
 


Köszi Doo. Már túl is vagyunk rajta. És héj nélkül adtam főzve. :lol: nem főztem sokáig, de azért megrottyantottam. Megyünk babát venni Zitának :wink:

Kép
ági_bp
 
 


sziasztok,
annyit írtatok, de a meleg miatt total gáz a fejem, így nem válaszolok most.
na, sóskára igen. mi leöntjük a vizet, mert úgy nem olyan savanyú, és én minden főziben utálom a cuckrot (nem eszem meg úgy :oops: ). szóval felforralom a leveleket kicsi vízben, leöntöm a vizet, majd fokhagyma, kapor, kicsit főzöm és tejfölt teszek hozzá, majd összeturmixolom. igaz, sokan ezt sóska mártásnak hívják. néha a tejfölhöz teszek kicsi lisztet.marci adagját joghurttal készítem, nincs liszt, és édes burgányát és tojás sárgáját teszek hozzá. imádja. az oxálsav vesekő képző, azért jó leönteni.

mi voltunk pancsolni, most húzza a lóbőrt rendesen. én 40 faktorral kenem és fehér vizes sapka. 20 perc pancsi, majd árnyék. nekünk messze az egy alvás, így mi ki fogunk menni így is úgy is a legmelegebb időben. nem tarthatom a lakásban, és akkor már inkább a pancsi, beton dzsungelben rettenetes meleg van.

puszi
kpetro78
 
 


Kata, ezt az oxálsavas infót nagyon köszi. van családi hajlam a vesekőképződésre, úgyh erre akkor odafigyelek majd!

én is 40 faktoros naptejet vettem, de eddig mindig üvöltött, amíg kentem vele. lehet, veszek sprayt, hátha azt nem kell annyit kenegetni h beszívódjon.

mai naptól taknya-nyála egybe szegénykémnek. remélem, csak a fogak terrorizálják és nem lesz semmi egyéb baja. nekem is fájt a torkom vas-hétfő - úgy gondoltam icipici légkonditől. remélem, nem én fertőztem meg vmivel. torokfájás 2x25 csepp echinacea után elmúlt, de az oroom továbbra is folyik nekem is...
Vendég
 


Sziasztok!!!

Bercel meg mindig beteg, eleg csunyan kohog... :(

Agi: Bercel ugyanolyan kope volt tegnap es ma is mint Zita... pontosan ugy garazdalkodik a lakasban, mint ahogy te is irtad... en annyira lefaradok, hogy hihetetlen...
Szegeny kis Zita-ujjacska :( De ugy kellett nevetnem, ahogy leirtad a sztorit hogy igazabol apa tehet rola... :lol: meg macis sebtapasz meg minden... :) Bercel is esik-kel, tegnap pl. beutotte az arcat az agy sarkaba, be is lilult neki, azota is latszik... ma meg furdesnel lattam, hogy az egyik ujjana kezen, meg a laban is van egy kis vagas. Hogy hol szerezte? Fogalmam sincs...
De kis pici volt Zita, most meg mar milyen nagy... na ezen felbuzdulva majd en is csinalok vmikor pelusos kepet Bercelrol, es rakok fel ilyen volt ilyen lett kepet! :) A tobbieket is hasonlo jokra buzditom! :)
Jaj kepzeld hogy jartam a paradicsommal... Ugyan hej nelkul adtam Bercelnek, de nyersen. Nagyon odavolt erte, ez most nala a kedvenc kaja... azaz csak lenne... tokre kicsipi a kis feneket, nagyon piros meg "rucskos" lesz tole... ma nem adtam neki, es elmult... szoval nagy valoszinuseggel attol volt... ugyhogy egyenlore pihentetem a dolgot, aztan majd kesobb megint megporbalom, addig meg csak sutyiban eszem a paradicsomot (amint meglatja, ordit erte). Egyebkent hulye vagyok, hogy adtam neki, mert Oliver nemreg volt megint allergiologusnal (par eve gyogyszert szed) es a paradicsomra is allergias...

Tanulassal sehogyse allok, nappal eselyem sincs, este meg mar hulla vagyok... elkezdtem de... :roll: mindegy, holnapra Oliver szabadnapot vett ki, o lesz a Dödivel, en meg egesz nap tanulok...

Hajni: "csiga-biga :lol: :lol: :lol: :lol: Ilyen nekem is van, hogy nem jutnak eszembe szavak... meg most, hogy megyek vizsgazni, es nekialltam tanulni... te jo eg... egyaltalan nem all ra az agyam... az egyik konyv meg elmegy, az erdekes is... de a masik? Felet nem is ertem, nem fogom fel a 4soros mondatokat... mondtam Olivernek, hogy milyen sz.. az a konyv, erre o: szerintem tok jo, par napja elkezdtem olvasni, nagyon tetszik :shock: Hat itt tartok... :oops:
Ugyhogy szurkoljatok, ramfer...

Doo: en 40faktoros Niveat vettem, mert csak az volt spray-ben, es en mindenkepp olyat akartam. Egesz jol beszivja, es hamar. Csak az nem tetszik, hogy zold, hogy "lasd hogy hol nem kented meg be a gyereket). Amikor elkened mar nem zold persze, de fura, hogy tuti vmi szinezoanyag van benne, azt meg nem birom... vagy nemtom, mindegy, vegyel szerintem vmi spray-t, mert jo!

Jut eszembe, kolesfasirt... naggggyon rossz lett, kidobtam az egeszet, pedig ilyet nem szoktam... szoval nem adom meg a receptet...
:lol: De ha talalok vmi jot, kiprobalom, es tenyleg jo, akkor nem feledkezem meg rolad! :)

Kata: de jo, hogy voltatok pancsolni! Nem csinaltal kepet Marcirol? Birom rola a vizes fotokat! :)

Szilvi: hat nem lehet konnyu neked ami az anyukadat illeti... szegeny, azert en sajnalom ot, biztos nem lehet konnyu igy elni, hogy vki ennyire negativ es "szamito". Ferjed milyen kis kreativ, pokerbol szerzi a konyhapenz, az igen! :)
Varom a kepeket Alexandrarol!!
:roll: :(

zetus8
 
 


ez a ket emotikon nemtom hogy kerult a hozzaszolasom vegere... :shock:

zetus8
 
 


Köszönöm Ági ez jóleset! :lol: !!! Milyen vagány csaj ez a Zita :lol:

Én Garniert naptejet vettem ez is 40-es faktor és olyan zöld mint az Etusé. Azt írják szinezék + bla, bla izé mentes akkor azt nem értem mitől zöld? Mindenesetre a ruháját szépen megfogja :evil:

Kata tök jó lehetett a pancsi nyáron tényleg csak így lehet kibírni! Amúgy strandra vagy természetes vízhez jártok? Mióta Rozi a kolping vízétől összeszedte ezt a csúnya nyavaját elég tartózkodó vagyok ezügyben.

Etus én Rozinak adtam pár napig Ambroxolt amikor köhögött és elmúlt tőle. Neki olyan váladékos volt és ettől szépen felszakadozott.

Az agyi kapacitást hagyjuk is. Én vmelyik nap azt mondtam apának , hogy jöjjön papálni :shock:

Tegnap este Rozi fogta a kezem levezetett a konyhába és cuppogott a szájával, ami nála az evést jelzi. Így adta tudtomra, hogy éhes! Adtam neki rizst csirkemellel amit du. csináltam, de az nem kellett neki. Akkor elővettem a tegnapi tarhonyás krumplit és úgy ízlett neki, nyomta befelé. Utána még a túró rudimból is kunyizott. Mostanában mindig cuppog , ha mi eszünk vagy iszunk. vagy meglát valamilyen kaját. Nagyon drága!

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Mi van Hanga székletével, rendeződött?

Remélhetőleg Vikó csak a foga miatt taknyol!

Amúgy olyan ócska idő van napközben 30 fok volt, aztán este elkezdett hülni alevegő és lassan fel kellett öltöztetnem Rozit a nap végén hosszú nadrág + hosszúújjú volt rajta. Nem nehéz ilyen időben megfázni.

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Persze nem mindegyik u hosszú :shock:

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Sziasztok!

Fúú, nehéz éjszakánk volt. Zita fél egytől negyed négyig ébren volt, sokat sírt, valami fájhatott szerintem, talán a foga :? ha járkáltam Vele, akkor jobb volt, de nem sokáig bírtam, aludt rajtam, de már olyan hosszú, és nehéz egy idő után (egész más mint mikor fel van kötve a kendő és abban alszik). Végül kihoztuk a nappaliba, akkor feledte minden búját-bánatát :shock: :roll: s játszott. Még előtte próbáltunk adni szirupot, hogy a foga fáj, fájdalomcsillapítót, de mikor be akartam adni, akkor még jobban sírt és fuldoklott meg kiköpte. :?
Most még alszik. Éjjel is hallottam, de most is, hogy szörcsög :roll: azt gondoltam a sok sírástól, de lehet meg van fázva? Szép lesz ha a nagy mesztelenkedéssel megfázítottuk itthon, bár ebben a hőségben? :shock:

Viki hogy van azóta?? Valamerre mozdult a dolog? Neki is és Bercelnek is jobbulást!

Etus, nem is írtam a múltkor, hogy nagyon jók a képek, főleg, hogy mindegyiken főzőcskézik Bercel :lol: remélem olyan férfi válik belőle, aki tud és szeret majd főzni és kényezteti majd élete párját. (akkor találkozgatnunk kell a gyerekekkel sűrűbben később is :wink: )

Végül ki vett homokozót? hajni Te írtad, hogy az obiban veszik nektek? Mi is ott vettük, és szerintem nagyon jó. Láttunk utána máshol gagyibbat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ági_bp 2009.03.29 14:21-kor.

Kép
ági_bp
 
 


szia Bea! látom itt vagy. elolvaslak :lol:

Kép
ági_bp
 
 


Mi 50-es faktorú naptejet vettünk, Bioderma. Ami bosszantó, hogy pont tegnapelőtt nem kentem Őt be, mikor az a magas UVB sugárzás volt, utána hallottam a hírekben. igaz, mi csak 5kor mentünk le a játszira, de még akkor is meglepően erősen sütött a nap. és több gyereknek is meg volt égve az arca :shock: bár gondolom Ők napközben is lehettek kint. :roll:
Doo, ez is olyan, amivel nehéz mit kezdeni :roll: ha nem szereti, hogy kenegeted. Végülis jogos. csak így Neked nehéz megoldani a védelmet. Zita szerencsére imádja ha kenceficézem :lol: meg simogatom a pofiját, de ez nem rajtam múlt.

Kata, én is szerettem volna kérdezni, kertes házban laktok, mint Beáék? (Bea! még mindig nem válaszoltál rá, hogy ott laktok-e, de szerintem igen. csak eddig voltam tévhitben, ugye??)
Szerintem egy kert nyáron áldás lehet. Meg télen is :lol: napellenző, kis medence, aztán lehet élvezni a hűsítő pancsit. Mi is kitehetnénk az erkélyre, de :roll: idetűz a nap, büdös és hangos. Azért nincs kizárva.

Kép
ági_bp
 
 


Bea, a kis cuppogó Rozi!! Ez olyan szuper! Végre éhesek :lol: :lol: Múltkor írtam, hogy Zita meg öltögeti a nyelvét, ha látja, hogy eszünk. Egyik nap du-i alvásból felébredt, felállt, s elkezdte öltögetni a nyelvét. Kérdeztem éhes vagy? Erre Ő: ebe-ebe (ebéd) :lol: :lol:
Egyébként éjjel erre is gondolta, nem-e a hasa fáj a paradicsomtól :roll: még jó, hogy a héját nem tettem bele.
Etus, ezt a popsi kicsípét én is hallottam, hogy lehet az is az érzékenység jele. Szerintem is pihentesd a dolgot, aztán később megpróbálod újra.

Kép
ági_bp
 
 


Ja, és nem tudom tart-e még az akció, de le volt árazva ez a homokozó múlt héten. 7000-ről 5500-ra, ha jól emlékszem.

Bea, szerintem Te nem vetted észre hogy én is itt vagyok. :(

Kép
ági_bp
 
 


sztem Ti olyan rendesek vagytok, hogy reagáltatok rám. pedig előtte én nem válaszoltam a Ti dolgaitokra.

Most fogok :)
Társasház, harmadok emeletén lakunk, a Szilágyi fasoron. Sokat járunk a Városmajorba, de pancsolni kimentünk a Külker parkba. Az ogazság az, hogy majd sokat leszünk Balcsin, és Spanyolo.-ba, így átmenetileg ezt választottam. Nagyon drága, de kevesen vannak és a kicsiknek olyan pancsoló, amibe nem engednek senkit csak őket. Marci el is merült tegnap :oops: Miért gondolta, hogy tud járni? Hiszen kezdetleges még az :evil: de nem hiszi el :)

Etus, nem készült kép csak a telómra, de nem tudom letölteni, annyit cuccunk volt, ketten voltunk így fényképezőt nem válaltam.

Ma én sem kentem be, játszón voltunk, így maradt az árnyék és hosszú ujjú.
kpetro78
 
 


Bea, Ági éa Etus,

nem akarunk talizni egyet jövő héten? Pancsi vagy Margit sziget? Én utána 3 hétig nem leszek, de neten jelentkezem. Doo, ha bevállalod az utat gyere Te is? Nekem lenne kedvem. Vihetnénk kaját, pikni, stb. Na?

Garázdaság témában kiváncsi vagyok felül tudjátok múlni az én kis drágámat. WC kefével tisztogatja a fürdő padlót és a bidét (a mellé próbáltuk elrejteni). Iszonyú dühösen lehordom, kéz mosás, múltkor át is öltöztettem, stb, stb, és minden nap előveszi :evil: :evil: :evil: :evil: A kidobását fontolgatjuk :roll: wc keféjét :roll:
kpetro78
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kata, még jó, hogy a wc keféjét :wink:
Én erről a Külker parkról nem is hallottam még. Mi jövőhéten kapunk oltást, úgyhogy nem hiszem, hogy merném vinni azokban a napokban...mit tudom én :? ha egyáltalán megkapja, mert most jó náthás lett :cry: lehet a tegnapi légkondi a kocsiban vagy nem tudom. :roll: 2ésfél órája alszik :shock:

Kép
ági_bp
 
 


Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

EZ VOLT A MA ESTI JÁTSZÓHÁZ!!! :lol: A gyereket képzeljétek oda, de nem tudtam fotózni, míg ébren volt.
Képzeljétek fut :lol:

Kicsi Zita jobbulást. Ági, mérd meg a lázát!
kpetro78
 
 


Kata, fején találtad a szöget. Mérjem meg a lázát... :roll: szerintem hőemelkedése van, de pontosan nem tudom, ugyanis olyan szinten tiltakozott a lázmérés ellen, hogy képtelenség volt normálisan megmérni. :? Úgy feszítette meg sírt, Tomi már rám veszekedett, hogy hagyjam, mert el fog törni a higanyos hőmérő, aztán ráfeszültem a kis lábaira a pelenkázón, Ő már felnyomódva a végéhez, áh...így talán 1 percig bent volt, kisebb megszakításokkal :roll: 37-ig ment fel, ami ugye 36.5. Szerintem ment volna még. De gondolom nem magas, mert akkor ennyi idő alatt felszaladt volna a higany, nem???
MIndenesetre nagy vacilálás után, de adtunk Neki nurofent. Meg nasivint, mert nagyon nagyon folyik az orra. Szerintem tegnap éjjel is már alig kapott levegőt, és azért volt jó neki a függőleges helyzet. Szívtuk is az orrát napközben. Remélem ma éjjel tudunk aludni. Egyébként a közérzete jó.
Tulajdonképpen nem lehet a lázát megmérni, nem lehet lázkúpot adni neki, és tegnap éjjel még szirupot sem lehetett, mert köhögve köpte ki. Nem könnyű eset, s néha mikor erre rádöbbenek...
:roll:

Lázmérőre viszont kíványcsi lennék, kinek milyen van? Én azt tapasztalom, hogy a digitálisak, kettő is van, abszolút nem megbízhatóak. Egyik Braun, kevesebbet mér, bemértem higanyossal. Most vettünk egy microlife-ot, ezt használják a gyerekkórházakban, összevissza mért, próbáltam, higanyossal 36.8 volt a hőm, digitális mutatott 35.4 :shock: :shock: től 36.5-ig, több verziót. :evil: :evil: Pedig azért vettük, hogy gyorsan azt csak kibírja popsiban Zita, meg nem kell félni, hogy eltörik, de így ki sem próbáltam neki.

Nem írtam, hogy jó pár napja, Zita nyaka tiszta kiütés. Csak a nyaka elől-hátul, a tokája :lol: és kicsit a mellkasa. Szerintem melegkiütés, mert az új kajáktól függetlennek látom, sőt már a tojás előtt is volt. Csak ma estére tök piros lett, felerősödött az egész. Szerintetek lehet a hőemelkedéstől??? Én nem tudom, egész nyáron ilyen lesz a kis nyaka? Annyira izzad is.
És a derekán is előjött egy foltabn ilyen kis piros kiütések. Nem száraz, elkülönült piros pöttyök. Ez visszatérő, mindig apelus derékrészénél jön ki, egy idő után elmúlik. Ez is megvolt már a tojás-pari előtt is. És mondom, régebben is.
Akiknek ekcéma van, az pontosan milyen??

Kép
ági_bp
 
 


Kata, szuper a játszóházatok :lol: nagyon ötletes!! Marci fut?? Nagyon ügyes!!

Etusnak drukkoljon mindenki, holnap vizsgázik!!!!!!!!!!!!!

Na, megyek.

Kép
ági_bp
 
 


Sziasztok!

Kpetro:jó kis játszóház!És már fut a Marci?Nagyon ügyes!Ezen már én is gondolkodtam,hogy általában az ilyen pici medencékbe nem lehet nekünk belemenni,akkor a gyereket egyedül hagyjam bent???Tiszta para lennék :shock:

Etusnak megy a drukkk!!!!

Ági:hát nem ekcémánk van hanem:Allergiás reakció ekcémás tünetekkel.Ilyen foltok ami picit érdes(relative)és pancsi után pirosabbnak látszik!Nekem csak a lábán van!
Lehet,hogy a napra érzékeny,merthát gondolom a nyaka kint van így azt éri a napocska!Néha nekem is az első naposabb időben a mellkasomon kijön egy-két "pötty"!

Nekem digitális lázmérőm van(hirtelen nemtudom milyen márkájú,bent van Lottinál-alszik)Nem nagyon tesztelgettem,ha úgygondolom és a hőmérő is azt mutatja akkor adok neki lázcsillapítót.Jobbulást a kisasszonynak!

Mostanság nekem Lotti annyit eszik...ő is mondja hamma-hamma.Kiváncsi leszek mennyit hízott,jövőhét szerda tanácsadás-szuri :?
Ja és azt el felejtettem írni:tegnapelőtt pelenkázom és nézem mi van a szájába a kis ördögfiókámnak?!Hát rendesen kint van mindkét rágófoga feleül :shock: De ez már szerintem nem egy-két napja jöhetett ki mert teljesen kint van...tehát észre se vettem hetekig :shock: Így már 10fogunk van!

Talán sikerült a vizsgám írásbeli része :lol: Tegnap kaptam a telefont,hogy kedden lehet menni megnézni-és nem hivatalosan de senkinek nem kell aggódnia-közölték!

Kpetro:milyen jó kis uticélok!

Ki hova megy nyaralni?Mi még nem döntöttük el pedig már illő lenn!

KépKép
vicuska
 
 


Ági, Rozinak is pöttyös a nyakánál+ pelusvonalban és tutira meleg kiütés. Én este , reggel hintőporozom + a testhajlatokat is és ez sokat segít. Én már régen leszoktam a popsiban mérésről (tisztába is alig bírom tenni :shock: ) nekem az a taktikám, hogy ülve szoptatom és közben bedugom a hóna alá a lázmérőt. Magamhoz szorítom és így kibír 2-3 percet nyugton, ennyi idő alatt kiderül lázas -e. Mivel Rozi mindig szívesen szopizik ez általában beválik.
Részvétem az éjszakázás miatt, tudom milyen :?

Kata, annyira jó lenne talizni, de én egy Pesti utat nem vállalok be egyedül. Marci több emberes lett úgy látom! Tök jó ez a kis bunki!

Ági, bocsi, hogy nem válaszoltam valahogy mindig kimarad valami! :shock: Szóval, most jelenleg anyánál dekkolunk kertes házban, mert tavaly eladtuk a lakásunkat és még csak idén vettünk másikat, amit most újjítunk fel. Remélem nyáron még kitart az újjítás, mert Rozi annyira jól érzi magát az udvaron. Ráadásul ha kell valami csak bejövünk érte a házba , nem kell mindennel előre készülni. Nekünk apukám csinált homokozó és ő hozta bele a homokot. Esténként nejlonnal letakarjuk. Mindjárt keresek egy képet!

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Kép

Nem találtam jobb képet! Rozi mostanában szándékosan elfordítja a fejét ha fotózom, vagy azonnal abbagyja amit le akarok fényképezni.

Tegnap történt: Este jövünk be a házba, az egyik kezemben egy tál eper (frissen szedtem a kertben) a másikban a gyerek. Anyának mondtam valamit és közben bevillant, hogy a gyerek szájában van valami. Odakapok és egy szem epret bányásztam ki a szájából. Egyben bekapta :oops: Az a fura, hogy nem is láttam amikor a szájába tette, pedig közelebb már nem is lehettem volna hozzá :shock:

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Bercel nagyon édesen kotyvaszt a képeken! Tényleg kis házias pasi! Etus, Te is nagyon jól nézel ki az esküvős képen!! És még olyanokat írtál múltkor, hogy 6 hónapos pocid van, ha-ha, lebuktál! :wink: :lol: A képen ez nem látszik. :wink: Nagyon csini vagy! Egy kalappal a vizsgához!
Bercel hogy van? Javult már a köhögése? Amikor Blankának hörghurutja volt, mi rózsaszín Rinathiol-t adtunk neki, jó volt, felszakította.

Szilvi, milyen volt az úszás? Anyukád betartotta az ígéretét? :roll:

Naptej: a miénk 50+ faktorú Nivea, nem zöld. De Blanka is utálja, amikor kenem. Pedig amikor még hűvösebb idők voltak és gyógyszertári krémmel kenegettem az arcát, hogy ne fújja ki a szél, akkor még élvezte. A naptejes kenegetést viszont ki nem állhatja.

Kata, szuper a játszóház!!! :D

Zitának gratulálunk a székkel lépegetéshez!! :D Nagyon ügyes!
És milyen kis huncut a képeken! Bibi meggyógyult már? Reméljük, azt a fránya macis sebtapaszt nem kell sokszor használni!
Hőemelkedéssel mi a helyzet? Hogy van Zita?
Nekünk Dimarson digitális fül- és homloklázmérőnk van. Fülben szoktam mérni a hőjét. Amikor beteg volt teszteltem, mert nekem is voltak azért kételyeim, de pontosnak bizonyult.
Én azt olvastam, pici korban még nem pontos a hónaljban mérés, jobb a fül vagy a popsi. De azt nem tudom mennyi idős korig. Mert azért már nem is olyan picik.

Blankának is vannak kicsi apró pöttyök a nyakán, néha pelusnál is. És az orrán is vannak. Szerintem a melegtől van, mert azóta vannak, amióta izzad a drágám.
Bea, milyen hintőport használsz?

Doo, jobban vagytok? Remélem, igen.

Akik már körhintáztatok, ugye, még nem az igazi nagy körhintán? Vagy igen? :shock:
Vasárnap falusi búcsúba megyünk a szomszéd községbe. (Ott él Apukám a párjával. )
Azt hiszem, én még nem merném a nagy sörgőre vinni, pedig lehet élvezné, mert imádja az extrém lóbálásokat, dobálásokat, amiket az apja csinál vele.

Még pár napja azt írtam itt, hogy Blankának még nagyon kell a 2 alvás napközben. Hát, mostmár nem biztos. Pár napja a délutáni alvás kínkeservesen indul. Azt hiszem, át fog térni 1 alvásra. Akkor viszont nem értem, hogy délelőtt miért nem később álmosodik el. Délelőtt 4 óra ébrenlét után már tiszta kómás, délután meg ki fog bírni 6-7 órát is? :roll:

Holnap akkor taliztok páran? Ha igen, jó szórakozást kívánok Nektek!
mary74
 
 


Mi még nem tudom, hol fogunk nyaralni. Még most kezdtem szétnézni, mert a héten kaptuk meg az üdülési csekkeket. Szóval, belföld lesz az uticél, az biztos. Valószínűleg inkább 2-szer (vagy 3-szor) megyünk inkább rövidebb időre, 4-5 napra.

Rozi már milyen otthonosan csücsül a homokozóban! Édes!!! :D
mary74
 
 


Ági, hú de jó "bőrben" van Zita, nagyon húsoska. :lol:

Gyógyulást kívánok Zitának, Vikinek és persze a köhögő Bercelnek.
A tegnapi híradóban hallottam, hogy ismét influenza járvány kezdődhet, valószínűleg küldföldről hozták be. :(

Etus, gondoltam rád ma délelőtt!!!!!

Kata, jó móka a házilag épített kunyhó, a gyerekek imádnak ilyenekben bújkálni, nálunk Alexandra a nagy építőmester ebben és abban játszanak ketten a Gergővel hatalmas nagy nevetés közepette. :D
Bosszantó lehetett a wc kefés story, de nyitva van a fürdőajtó nálatok?

Vicuska, gratula Lotti 10 fogához, jól belehúzott a kisasszony.
Képzeljétek nekünk mára jött ki a 10. fogunk hegye, nagyon begyorsult a fogzásunk, meg az éjszakáink is.

Nekünk is olyan fa homokozónk van mint Beáéknak, a férjem készítette anno Alexandrának.

Lázmérés: a Gergőnek digitálissal mérem, utoljára a tavasszal kellett használnom és akkor még el tudtam terelni a figyelmét.

Légkondi: mi mindig használjuk a kocsiban, 24 fokkal indul az utazásunk és max. 22 fokig vesszük le menetközben, eddig nem fázott meg tőle egyik gyerek sem, és nem is izzadtak bele a gyerekülésbe.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Ja, még azt akartam elmesélni, hogy a pelenkázás mostmár aztán igazi katasztrófa lett! Mostmár Blanka is fel is áll pelenkázás közben.
3 hete átköltöztettük a kiságyat a gyerekszobába, ott a pelenkázó rész az ablak mellé esik. Csupasz popsival feláll az ablaknál, elhúzogatja a függyönyt és vígan integet az utcán a járókelőknek, bicikliseknek.
De nem elég, hogy magát mutogatja! Amikor ezt először csinálta rajtam éppen csak melltartó volt felül. Reggel volt, az ő szobájába de 11-ig süt be a nap, behúzott sötétítővel is nagyon meleg van ott addig, gondoltam, nem veszek fel még pólót, amíg bepelenkázom, mert úgyis leizzadok a végére, ahogy mostanában megy a pelenkázás. Na, de erre nem számítottam. Úgyhogy néha én is meg lettem mutatva a járókelőknek. :oops: Szép műsor volt.
Azóta ez már rendszeres, de én mostmár nem látok hozzá ilyen lenge öltözékben.
Ja, és közben még lámpát kapcsolgatni is van ideje, meg az egyéb eddigi dolgok is mennek még, kiszedni maga alól a pelenkázólapot, ledobálni mindent a kiságyba, vetődni ide-oda, stb.... szörnyű! :lol: :twisted:
mary74
 
 


Hajni, már régen voltál. Az APEH már volt nálatok?

Lányok, kajszibarack lekvárt lehet már adni?
A Gergő 2 * evett, nagyon kicsi mennyiséget mindkét éjszakát átordította és még fel is ébredt, én csak arra tudtam gondolni az volt a bűnös.
Először egy isler sütit evett mikor vendégsében voltunk, a második alkalommal meg fánkot sütöttem és a férjem etett vele, picit mártotta bele neki a lekvárba.

Ezt elmesélve anyósomnak, javasolta adjak a gyereknek vajas-lekváros kenyeret és azon teszteljem már le fáj-e a hasa.
Meglátásom szerint a vaj és lekvár kombináció is hasfájást okozna, így eszemágában sincs kipróbálni.

Ja és anyósom mondja nekem, nem értem miért hagyjátok ti azt a szegény gyereket a fogával szenvedni.
Miért nem viszed el a fogorvoshoz, hogy bevágja az inyét :shock:
:shock: :roll: és akkor biztos előbb kibújik a foga. :shock: Na most akkor csajok szabdaltassam szét a Gergő inyét ezért, meg még esetleg röntgen vagy ahol dudorodik akkor ott vágjunk. Hát nem ez az igazán jómegoldás szerintem. Jól gondolom?

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?