Fú, hát sóskát én egyszer csináltam Zitának, de nem nagyon értékelte, pedig még cukrot is tettem bele, mert tényleg savanyú volt.
Én sem öntöm le a levét, mert én kis olajon fonnyasztom a leveleket, aztán felengedtem rizs v. zabtejjel, nem emlékszem. Magunknak ugye tehéntejjel szoktam felengedni, s aztán tejföllel és liszttel behabarom, cukor bele és hamm. Zitának szerintem nem liszttel sűrítettem, hanem krumplit tettem bele, de nem emlékszem
Arra sem emlékszem, hogy először hogy csináltam Neki a spenótot, mert akkor ízlett, amit most gyártottam, az nem
tuti nem egyformán csináltam.
magunknak azt úgy szoktam, hogy olajon spenótlevél fonnyad. felöntöm tejjel, közben csinálok egy megabrutálisan fokhagymás rántást, s berántom. Még előtte só és bors bele.
Etus pénteken vizsgázik. Hogy megy a tanulás??? És vajon Vicuskának???
Ma megtörtént az első vérző sérülésünk.
Előre bocsátom, hogy Apa tehet róla, igaz itthon sincs. Úgy történt, hogy van egy garfield kerámia macska, amit imád, s óvatosan játszhat vele, ill. apa szerint ne nagyon játszon vele, de én szoktam hagyni, mert tőlem annyi de annyi esélyt kap mindenre, hogy ugye most már érted, hogy óvatosan kell ezzel meg azzal, aztán mikor mégsem óvatos...
szóval földhöz vágódott a macska, letört a lába
közben telefonáltam
na, pakolgatom ott szegény garfieldot, bánkódtam, hogy ezt is leamortizáltuk, és egyszer csak látom, hogy véres a szekrény
Zita nem sírt, semmi jele nem volt a sebesülésnek, hát a csepp ujját elvágta
összevérezte a kanapét, a polifómot meg a szekrényt, vittem gyorsan a fürdőbe, de Ő csak mondogatta, hogy tyrrrrr tyrrrrrrr-tudjátok, a cica.
És amiért Apa tehet erről, mert ezt Ő bevonzotta.
tegnap a dm-ben kérdezi, van otthon sebtapasz? Mondom nem tudom de vegyél nyugodtan. Erre, hogy ezt a macisat vegyük meg, jó lesz Zituskának
lehet nem szó szerint ezt mondta,de ez volt a lényege, s ezzel eldőlt a sorsa szegény Zitaujjnak, véreznie kellett ma, hogy a macis sebtapasszal beragasszam.
Egyébként ma csak és kizárólag garázdaságon törte a fejét. Fúú, enni azt alig tudtam, eszembe jutottak a tavaly ilyenkori idők
Mindent amit már tök jól tudott, hogy nem szabad, azokat most csinálja. Ill. csak azokat csinálja. Elkezdett a virágföldbe turkálni, rángatja a virágot, papírzsepit evett, fogdosta a babakocsi kerekét-egyik nap meg is nyalta
pedig már közben rászóltunk, de az már meg sem hatja
Régebben ha rászóltunk, pattant egyet, és iszkolt másfelé, most csinálja tovább. Szétszedett miszlikre egy cd tokot...Tudom, hogy ez így van rendjén, hogy huncutkodik, de azért az aggaszt, hogy ennyire nem érdekli már a szép szó....és a nem szép szó SEM!
ma büntiből beraktam a járókába.
na, megyek. jó éjt!