Sziasztok,
Ezt már 3 napja írom,így lesz,ami nem aktuális,ráadásul itt
délelőtt áramszünet is volt,de ha újra átírnám,megint 3 nap lenne
mire elküldhetném.
Ann,
Bocs,hogy nem válaszoltam korábban,de Artúr pénteken megnáthásodott én meg kb 10 percenként
szívtam az orrát,úgyhogy netezni nem tudtam
De látom, a lányok már írták,hogy a tejkiütés normális,Artúrnak is volt,kb 2 hós koráig,aztán
elmúlt. Köldökcsonk is vérzett néha,de jól bealkoholoztam és hintőporoztam és aztán kb 2 hetes
korban leesett.
Időjárás elleni krémet csak ma próbáltam ki,mert csüt óta szobafogság volt a nátha miatt,egész jónak találom.
Amint írtam,Babylove (DM saját márka) 299Ft volt akciósan (amúgy 350Ft) 75ml és méhviaszt és
panthenolt tartalmaz,színező- és tartósítószer ill ásványi olajoktól mentes.
Egyébként láttam a DMben Bübchen időjárás elleni krémet is,de az 699Ft volt,talán 100ml. Valaki próbálta már
hogy melyik a jobb?
Kangi,
Köszi a sétainfót,télen mínusz 5 alatt nemtommilesz. Örülök,hogy Julcsi jobban van és gratulálok
a húsevéshez. ÁNTSZ eredmény mikor lesz?
Sofka,
Úgy látom,nem eseménytelen az életetek.
Operációhoz drukk.
Bár gondolom most nem ez a legfőbb gondod,de ha mégis el akarnád vinni Marcit akkor a múltkor
írtam,hogy a Budai Gyerekkórházban van koponya és hasi uh,kb 2-3 hét míg adnak időpontot és be is tartják
az időpontot,nem kell órákig várni és a dokinéni nagyon lelkiismeretes.
Psandi
Éjjeli műsor
Artúr is szereti a műanyag palackot,főleg az ásv.vizes a kedvence,nagyon tetszik
neki,ahogy mennek felfelé a buborékok. A mi védőnőnk szerint mehet a pici só és cukor a kajába,bár
ő 2 hósan mondta,hogy adjunk neki sárgabaracklevet
úgyhogy lehet,hogy az ő véleménye nem mérvadó
Toffi,
Jobbulást! Én is utálom,ha a csaaládtagok kézmosás nélkül fogdossák Artúrt. Persze van,akire rá
lehet szólni,de van,akire nem,mert vérig sértődne (miért feltételezzük,hogy ő koszos?).
Anita,
Szerintem normális,ha a baba hasrafordul és aztán egy darabig nem csinálja,már mások is tapasztaltak ilyet.
Járókánk nekünk sincs,kiságyba teszem,ha halaszthatatlan dolgom van,de nem sokáig marad meg benne
nem szereti
a bezártságot
Elli,
Forduláshoz gratula
De jó,hogy klasszul sikerült a házassági évforduló ünneplése
Norka,
Vizsga
Nem baj,másodszorra majd sikerült,drukkolunk
Barbi,
Örülök,hogy jót sétáltatok
Én is attól félek,hogy beköszönt a nagy hideg és akkor majd megőrülünk
itt bezárva
Artúrnak nagyon jó program a séta,mindig úgy kifárasztja,utána jó sokat alszik. Kedvencei
a lehulló meg a szélfútta falevelek. A környéketeken nincsenek játszóházak vagy baba mama klubok
ahova mehetnétek Ádámmal?
Gombóc,
Zsombinak jobbulást! Ha lesz majd egy kis időd valamikor megírnád légyszíves,hogy a Dévényes kezelés nektek mennyi
idő után használt? Előre is köszi!
Látom hogy aggódsz Zsombi étvágya és a mozgásfejlődés miatt. Remélem a többiek hozzászólásai megvigasztaltak! Artúr
is,bár eddig nagyon sokat hízott,most stagnál és meg is nyúlt,úgyhogy már nincsenek meg a hurkácskák. A mozgással
sem lesz gond,Orsoly épp most rakta fel a képet az ácsorgó Lackóról,úgy látszik a Dévényes kezelés
tényleg nagyon jó,Zsombi is nemsokára beindul!
Mariann,
Milyen volt a hétvége?
Maci_2,
Fogacskához gratula
Leszter,
Franyó írta nemrég,hogy adott kukoricadarát Ankának,de nem tudom,hogy most adott-e először?
Zulu,
Jobbulást a kis betegnek!
Momo,
Ez szörnyű
Orsoly,
Ácsorgáshoz gratula
Zulu,
Köszi a rizs és egyéb tej infót
Zsuzsi,
Jobb már a kedved?
Vera,
De jó,hogy többet tudtok aludni és hogy a torna is használ
Virga,
Örülök,hogy így halad a lakásproject
Nemrég még azt írtad,hogy az OTP adott valami iszonyú mennyiségű
doksit és nem tudtad,mikor fogod majd átolvasni
Beu,
A mi sütőnkben egyszerűen nem lehet sütit sütni se papírral se anélkül,mert a teteje csontszáraz vagy égett
az alja meg nyers
Voltunk tegnap neurológusnál a Budaiban. A dokinő azt mondta,hogy már forognia kéne és mutatott egy gyakorlatot,amivel
segíteni lehet(pelus 2 sarkát megfogni és tartani,hogy ne guruljon vissza és így serkenteni a fordulásra).Legközelebb
csak 3 hónap múlva kell menni,aminek nagyon örültem. Ma Artúr olyan jót játszott a kenyeres zacskóval (átlátszó,zörgős)
nagy élvezettel gyűrögette,tépkedte,zörgette.A Heppi és PIldi által írt műanyag flakonos tippeket is ki fogom próbálni.
Ha minden igaz,anyukám hoz a Corából olyan Sofka által írt zabpelyhet,ezt hány hós kortól lehet adni szerintetek?
Vettem barna rizslisztet is,azt mikortól lehet adni? Artúr nemsokára féléves és kezdek elgondolkodni a hozzátápin.
Már adtam neki Hipp alma barackot,2 nap alatt megevett egy kis üveggel,kb 120g-ot,bár elég hamar viszontláttam a pelusban,de
majdcsak hozzászokik.
Befejezem,mert Artúr felébredt.
Sziasztok,
Ildi