Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Jó szokásomhoz híven előrebocsátom, most sem fogok tudni mindenkinek válaszolgatni, de igyekszem...

K.ir, talán esetedben éreztem a legigazságtalanabbnak, hogy nem lehettem ott. :( Hiszen nagyon ritka, hogy tudsz jönni, annyira messziről, és akkor puff, nem találkozunk. Tibike már kb.fél éve (mikor is találkoztunk?) sem volt éppen kicsike gyermek. :lol: Most hány kg és cm?

Csakegy, Rami... node kérem. Első gyereknek jár a vonalzó, ketteskének nem? :wink:
Csakegy, már igazi nagy embergyerek lakik benned! És most te vizsgázgatsz is? Nem stresszelsz kicsit sem?

Gina, szerintem is inkább pólya helyett a gyereket hasra, mellre kötözni! Lehetőleg úgy, hogy érezze a szíved és a bőröd minél nagyobb felületét. Pont most olvastam a Népszabiban és az Informeden is erről cikket (amúgy is köztudott dolog már ez), de bizonyítottan jó a korababáknak a minél több testi kontaktus és meggyorsítja a felzárkózásukat!

Zsizsik, végül lesz inszem...?

Rejo, naaaagy drukkok, tudom is, mihez. :wink:

Kavicsom, az anyatejes kaki szag ibolyaillat ahhoz képest, amikor elkezded a húsos hozzátáplálást 7-8 hósan. :roll: Na szóval ne is részletezzük... :lol:

Bettica, ilyenkor 38 hetesen már élni se nagyon volt kedvem... ráadásul most ez a 34-35 fok... :roll: szóval nem csoda, ha semmihez nincs erőd. Tartalékolj a nagy eseményre!

Tegnapelőtt újra voltam dokinál (most az enyémnél, nem az ügyeleten). Vérzés, ilyesmi nincs, de keményedések vannak, illetve voltak. Ráadásul a helyzetet igazából az teszi izgalmassá (és ez a fő bűnös mindenért), hogy a lepény most lent van, eléri a méhszájat (de nincs rajta!). Ha keményedés jön, ez a lepény miatt vérzést indukálhat újból. Úgyhogy most 2 hónapig kéretik szurkolni, egyrészt ennyi idő kell a baba életképességéhez, másrészt ennyi idő alatt általában a lepényprobléma rendeződik.
Kaptam Salbutamolt az egyebek mellé, görcsoldónak, de pici adagot kezdésnek... ez is úgy felb.szta a pulzusom mára, a nagy meleggel együtt, hogy nyugalmi állapotban 120 fölé (!) ment, azt hittem megfulladok. Viszont még a Betalocot is vagy más blokkolót, azt túlzásnak érzem, így abban maradtunk most telefonon, hogy szigorú fekvés mellett most csak akkor lesz gyógyszer a töméntelen magnézium mellé, ha még van keményedés. Ez egy nagyon hülye lavírozás most. :roll:
Mivel a jó öreg Norkától nagyon távol áll ez a kényszerű életmód, most éppen autogén tréningest fogok keresni, hogy ne csavarodjak be teljesen, kell hogy megtanuljak lehiggadni és bizakodni és elfogadni ezt, ami van.
A WC gondot most a glicerines kúp oldja meg... :oops:

Ráadásul nagy változás elé nézünk azért is, mert most szintén 1-2 hónapra, de valószínű tovább is, teljesen befejeztük a bölcsődét. Bogi most hatodjára lett beteg 5 hónap alatt (ugye, a baj csőstül jön...), és összeszámoltam, mióta több gyerek van, Bogi az idő harmadában betegeskedett. Ez túlzás. Most éppen nagyon csúnya hurutos fülbaja lett, igen magasra szökő lázzal, soha nem volt még ennyire elesett. Az apja vele 3 orvost járt meg vasárnaptól tegnapig, mára lett jobban. (Kövirózsa: tényleg csodát tesz.)
Nagyon bepöccentem, és mivel elég sokat lesz velem valaki itthon, úgy határoztunk, ha már lúd, legyen kövér, és Bogi is itthon marad. Ez a sok betegség teljesen leamortizálta már az immunrendszerét, nekem meg lelkifurdalásom van. :(
(Persze ma is elkezdte, hogy bölcsi... mondtam neki, kislányom, még fáj a füled. Gyorsan elfogadta.)

Szóval, érdekes egy nyár lesz. 8)

Egyébként Benjámin rohamosan erősödik... a fejét 21 hetesnek mérték hétfőn, és a végtagjai rúgásán is érzem, hogy már nem az a nagyon incifinci kis teremtmény. Nekem jót tesz a vonalzó most pszichésen, mert látom, hogy haladunk előre. De szeretnék már augusztusban lenni... :roll:
Vendég

Fú... most beszéltem a HR-esünkkel... elég nyitottnak tűnt arra, hogy én leadom a GYED-et és elmegyek helyette táppénzre... (férjem meg ugye GYES-re...) (most néz utána, mennyi lenne a táppénzem alapja... ha igaz az amit Szakbarbár írt anno az Indexen akkor a 2006-os tehát a Lilla előtti év jövedelme ... na majd kiderül...max. úgy bepipulnak rám emiatt a cégnél, hogy soha nem vesznek vissza... de amiket most hallottam az alapján így is necces a dolog... a fél vezetőség lecserélődött)

Szurkoljatok légyszi... ha ez összejön akkor ha ügyesen spórolunk (ld. a különbözetet mind félrerakjuk) akkor lesz még vagy egy olyan évünk amikor nem kell a rezsi miatt aggódni plusz nyaralni is el tudunk menni... ami ugye jelen körülmények között nagyon nem mindegy...

Fú... izgulok ám nagyon...
Vendég

Ja és még valami, de ezt csak nektek írom le: képzeljétek annyira besokalltam, hogy bár megtehetném, mert fekve is tudok laptopozni, de képtelen vagyok válaszolni a kérdésekre. :shock: Ez nem én vagyok.
Csak tudjátok: "Jaj Norka, hallom mi történt... ha nem zavarlak, akkor légy szíves mégis segíts már, vagy mondd már meg, hogy..." blablabla.

Nekem ebből teljesen elegem van. Ha tudják az emberek, hogy mi történt, akkor miért nem hagynak békén a problémájukkal. Persze e téren is helyre fogok billenni, gyanítom, hamarabb is mint kéne, de nem furcsa ez? Vagy én hülyültem meg most teljesen.
Annyira nem érdekel most semmi! :( Nem is válaszolok, leszek bunkó.

(OK: a tesóm hétvégén felpakolja a találkozós cuccokat, ezt még megbeszéltem vele...)

Ráérős babásoknak: nagyon jó a Katedrális folytatása, az Idők végezetéig. Mindjárt vége. Potom 1100 oldal. :wink:
Vendég

Norka: napi egy kis pohár vörösbor? Szurkolok, hogy hamar túl legyél ezen... (már 21. hét?????)
Vendég

Sziasztok!

Gina!

Nagyszerűen haladtok Dorinával! Ha jól emlékszem, most kéne neki megszületni és ennek ellenére is már otthon vagytok! Ez egyszerűen szuper egy korababánál. Nagyon erős kislányod van!
Szopi-téma. Meghánytuk-vetettük még Dorinával voltál. Ha nem megy, nem erőltesd. Meg fog nőni a tápszertől is, kapott egy csomó ellenanyaggal teli tejcsit még a kórházban volt, tehát erről sem marad le, viszont neki lehet hogy jobban kellene egy kipihent anyuka. Ahogy érzed. :wink:
Pólya. Nekem nem szimpi... akkor inkább egy nagy takaróba való bebugyolálás, vagy a hordozókendő. Biztos, hogy a kenguru módszer miatt ajánlják, amit Csakegy is mondott.

Bettica!

Ugye nem most akarod megváltani a világot?! 38 hetesen? :lol: :lol:
Dobj el mindent a fenébe és pihizz le. Apa majd rendet vág otthon, amég Te Bencével a kórházban leszel... ha meg nem, akkor úgyis jó. :D

Höhö... látom mindenkit idomítanak a gyerekek. :lol:
Az én lakóm mióta bejött ez a baromi meleg, alig mocorog. Biztos neki is melege van. Lehet, hogy a kicsikre is hatással van ez az idő. Még a meleg is terheli az ember gyerekének a szervezetét... néha nekem is ordítani lenne kedvem. :lol:

Kavics!

Ez a napi terv tök jó!
Mindennapra csak egy apróság, de az ember nem érzi annyira "semmirekellőnek" magát. :D
Nekem ma vasalni kéne... még olvasok egy kicsit és neki is állok. Egyszál bugyiban. :lol: :lol: :lol:
Horgolni nem lehet a netről megtanulni? Bénázol egy kicsit, de utána tök jól fog menni. Én innen tanultam meg zoknit kötni. Készülnek a manó zoknik télre. :D És ebből mindjárt alakult is terv -> el kéne menni fonalat venni még. :D

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Szeretem a jó vörösbort, de képzeld, az se tesz jót a haematómának. :( Fokozza a vérellátást ugyanis, tehát az egyik vagy a másik ujjamba harapok bele?

Most jövő pénteken UH kontroll, ezúttal az 5 centis vérömleny miatt, 2 napja még ott volt rendesen, szednem kell rá a Rutascorbint.
Vendég

Norka!

21. hét?! Tényleg! :shock:
Alig vagy lemaradva tőlünk Anyooval! :D
Én is szeretnék már augusztusban lenni...
Szerencse a szerencsétlenségben, hogy ilyen jól meg tudjátok körülötted szervezni a dolgokat. A barátnőm is pont most panaszolta, hogy az ő kislánya is mindig beteg, mert betegen viszik a gyerekeket a bölcsibe nagyon sokan. :(

Most nektek elpanaszolom.
Jön minden héten hírlevél innen a Babanetről, tök jó, érdekes dolgok vannak benne. Leírják mekkora a baba, mit csinál, mi fejlődik rajta, stb. Ez még oké is lenne.
De basszus, hetek óta minden hírlevél végén ott van, hogyha most születne meg, mennyi esélye lenne az életbenmaradásra, milyen károk érnék, stb. Igen, tudomásul kell venni, hogy lehet koraszülött, de nem hiszem hogy a kismamák azt akarják olvasgatni, hogy a 26 héten született kisbabáknál 10 közül csak 1 marad életben, az is komoly orvosi segítséggel. Épp elég baj annak megtudni hogy miről szól ez, akivel ez megtörténik. :(

Nagyon szeretném -ez miatt- megpörgetni az időt. Legyünk már ott, hogy legalább 1,5 kiló legyen a picim, de inkább több. Legyünk már a 35. héten... utána fogok csak teljesen megnyugodni. :(

Monee

Monee

monee85

Norka: akkor túl kell élni sajna :( Azért most durván rád jár a rúd... Valami homeós bogyó esetleg?

(na megyek, éhezik az ifjúság és mindjárt lesikítja a fejem..)
Vendég

Norka: Szerintem is most legyél önző... Sokkal fontosabb most a család és a pici emberke a szíved alatt, mint bárki más baja! Egyszer az életben segíthetnek végre neked is ;) Emiatt ne legyen lelkifurdalásod :) Ha esetleg valaki be tud segíteni, akkor inkognitóban megteheti és mindenki jól jár ;)

Monee: Nem most akarom megváltani a világot :lol: Csak hát tudod nem fekhetek egész nap :roll: Megőrülnék :(
Egy picit sikamikáltam a fürdőben, most pihi, aztán majd vagy porszívózás vagy vasalás vagy pingálás befejezés. Este összedobok még egy leveskét, mire apa hazajön, hogy meg tudjunk vacsorázni... Mára ennyi a terv, szóval szerintem ez nem olyan sok ;) A többi marad holnapra, sőt inkább holnap utánra, mert holnap CTG, az ki fog fárasztani rendesen :D
Apa biztos vagyok benne, hogy jól ki fog takarítani, mire hazajövünk, de ha 2 hét múlva szülök, akkor addigra ez a lakás szaladni fog :D Szóval többször keveset takarítgatok, a nagyobb dolgokkal (pl. porszívózás) lassan de biztosan haladok, ahol nem megy nem erőltetetem, majd hétvégén megcsinálja apa, de a többi viszont idegesít... Pl. a porcicák és a konyhában a földre csöpögtetett dolgok ki tudnak borítani :oops: Pedig esküszöm nem vagyok rendmániás :lol: csak hát apósom nem egy "maga után elpakolós" fajta. Szóval, ha hányok a tűzhely látványa miatt, akkor nekem kell megcsinálnom (vagy megvárom a párom, aki munka után megcsinálja, de hát neki van elég baja hazaérkezéskor)...

Azt a hírlevelet én is kapom... Én egyszerűen nem olvastam el azt a részt. ;)

Norka vonalzóján 19.hét van... Nem értem ezt a 21 hetet :roll: :oops:

Rejó: Természetesen mennek a drukkok, bármihez is kell :)

Csakegy: Neked is, hogy tényleg úgy jöjjenek ki az anyagiak, ahogy szeretnétek!

Kép

Kép
bettica

Még csak a 20.hét... 5 nap és kezdhetem a visszaszámolást.
:wink:

Na még jó, hogy nekem nem jár az a hírlevél!

Csakegy, nem írtad, hány vizsgád van és hogy bírod?
Vendég

...

ilyen nincs!....

fél 12kor ébredt, csendben vigyorgott nekem és a maszkuráinak, 12kor szopi, utánna elmentünk ebédért, hazajöttünk és fél egy óta alszik megint!

Mint újszülött korában! :shock:

mi van ma basszus!!!

Meleg???? Így reagál a gyerekem?

Huha!

Át fogja aludni a nyarat????

.......most ennyi volnék, majd még írok!

Norka!
Ez a minimum, hogy ebben a helyzetben amiben most leledzel CSAK és KIZÁRÓLAG MAGADDAL foglalkozol!

Basszus mennyi bunkó van. Fogalmam sincs kik írnak neked!
Én még azt is meggondolom, hogy naponta megkérdezzem, hogyan is vagy! Pedig nagyon sokat gondolok rád!

No, ezt csak azért írtam, hogy fényezzem magam! :lol: :lol: Mert nagyon úgy tűnik, és hát lehet, hogy nem is tagadhatom le! Akkor inkább bevallom! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok,

Gina, tényleg nagyon nagy öröm hallani, hogy jól vagytok, és dorina szépen gyarapszik. A magadra kötős módszer biztosan jó, na de ebben a melegben....? :shock: Lehet ,hogy az egy kínszenvedés lenne nektek, de napi pár órát biztosan érdemes lenne kipróbálni....

Ez az alvás probléma kedveskéim nem csak a kisbabákat sújtja, az én 8 évesem is hajnali 3 és 5 között rendszeresen felébred, és vagy nyöszörgés után visszaalszik, vagy átrohan hozzánk és befurakszik kettőnk közé. Onnantól nem sok alvás van, legalábbis nekem.....ha egyszer felébredek, beindulnak a gondolatok, és nincs többé alvás. :? Hát ez van. Tegnap már a Vészhelyzetet sem tudtam végig nézni, bealudtam rajta.

Norka, nem igazán értem én az ilyen népeket, ha megírod a fórumra, hogy szarul vagy, és hogy minimális időt vagy a gép előtt, akkor mi a túróért nem hagynak téged békén....??? :evil: Szerintem baromira nem kéne velük foglalkoznod, majd rájönnek maguktól.
Becsömörlöttél, nem csoda. Viszont az, hogy Benjámin ilyen óriás baba, és ennyire érzed már őt mocorogni, állati jó érzés lehet !!! Pihengess és tuti nem lesz semmi baj ! Viszont Bogival hogyan tudsz elboldogulni, ha fekszel ? Van valaki, aki segít ?

Rejokám, csillagom, mi a manó....??? Drukkolok én neked ami kifér a csövön, na de mégis, történik valami....?? :shock: :lol: :wink: :roll:

Inszem: jövő hét hétfőn megyek Arnold dokihoz kontrollra, előtte progi és hcg nézés vérvételből. Szerintem pont semmi nincs továbbra sem, úgyhogy hétfőn Arnold beajánl Forgács doktorhoz, akit jól ismer. Ezért nem jelentkeztem be végül magamtól, mert talán ajánlással hamarabb helyzetbe kerülök. El vagyunk rá szánva, főleg én, a párom meg már nagyon szeretné, ha meglenne a baba, szerintem halálra stresszelem őt ezzel az egésszel. :cry:

Sajnos baj is van nálunk: anyukámat tegnap éjjel bevitték a kórházba, szédült, hányt, - a fülével problémák vannak egy ideje, állandóan zúg neki - és bent is tartották. Most infúziót kap, jobban van, úgy néz ki, hogy a nyaki verőerek el vannak meszesedve, és egy mini stroke rohama volt. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Nagyon aggódom érte, olyan fiatal még az ilyen betegségekhez. Még csak 61 éves. Jaj, istenem. Remélem, nem lesz komolyabb baj.
zsizsik

Gina, bocsánat, természetesen Dorinát akartam írni, nagy betűvel.... elnézést. :oops:
zsizsik

Húha. most jövök rá, hogy mennyi időm is van. :shock:

Szóval, Zsizsik írtad, nekem is eszembe jutott a meleg, de én nem tudom, hogy a korababák milyen gyorsan akklimatizálódnak a kinti hőmérséklethez - nem a jó meleget szeretik még? (mivel a hőháztartásuknak is alakulni kell még)
Emlékszem, Bogi június elején született, akkor vegyes idő volt, de 2 hét múlva kitört a kánikula, és neki abszolút jól jött, hogy a lakásban is 28 fok van. :D

Mondjuk ez a 34 fok májusban nagyon duuuurva...

Zsizsik, nem leszek egyedül. A nörsz/takarító/mindenes (azon ritka példány, akit képes vagyok elviselni a házban több órán át, és ráadásul Bogival is tök jól elvannak :lol: ) jön hétfő-kedd-szerdán, csüt-pénteken meg anyu lesz, ha megírta a bizonyítványokat... szóval leszerveztünk mindent. Muszáj.

Kavics, örülj neki, hogy sokat alszik. :lol: De 4 óránként folyadék kell.
Basszus... most először volt olyan, képzeljétek, hogy Bogit tegnapelőtt fecskendővel (!!) kellett itatni, mert teljesen kiütötte a magas láz, és egész nap csak feküdt, inni nem volt hajlandó semmiből... :shock: Hűtőfürdőztünk is, de mivel nagyon sajnáltam a lányt, apjuk szolidaritásból beült vele az egyre hidegebb vízbe. :wink: Szóval vannak kalandok...

Zsizsik, az ilyen mini stroke-nál, ha nem mondok hülyeséget, az a pozitívum, hogy időben jelezte a bajt, még mielőtt igazi stroke jöhetett volna... rosszul gondolom? Tehát időben tudtatok tenni ellene...
Vendég

Norka: csak 4 vizsgám lesz és fogalmam sincs, hogy fogom bírni mert még ki se nyitottam a könyveket:) (polgári jog2, Közjog2, Büntetőjog, Polgári eljárásjog)

Gondolom majd akkor stresszelek amikor a vizsga előtti éjjel rájövök, hogy képtelen vagyok egy éjszaka alatt 300 oldalt benyalni... (ráadásul a közjogon szigorított ellenőrzés lesz úgyhogy puska kilőve... )

A büntetőjog a legegyszerűbb bár gondban vagyok mert még nem sikerült elérnem a tanárt és pont aznap -most hétfőn- lesz a kórházi redőméréses UH is így a 2 üti majd egymást... (szerencsére ha megbeszélem vele akármikor berohanhatok a bíróságra vizsgázni mert sima szóbeli... max. viszem magammal Lillát is... ha meg nem engedik be akkor a portásnál hagyom addig:)))))))

Boginak is jobbulást!
Vendég

bocs nem tudok visszaolvasni, qva pipa vagyok....én, aki mindig betartja azokat a rohadt táblákat, sohasem mentem gyorsan, ma elkaptak :evil:
1. totál nem is láttam hogy ott vannak, nyilván ez az én bajom
2.a mi kicsi icike picike utcánkban vltak
3.nem tudtam mennyivel lehet menni....40-nel mentem...és visszafelé meg kellett néznem, mennyibvel is lehet menni, mert a férjem sem tudta...azt hitte ő is, hogy 50-nel....hát nem...30-cal!és az a rohadt táblát egy fa takarja, 5 év után most vettem észre....

ez kerül 30 rugóba :evil: :evil: :evil:

hú most nem is folytatom, mert 18 év alatti táblát kéne kirakni...

csak az bosszant hogy aki 200-zal megy autópályá, nem kapják el, de ebben a kisutácban a 40 már sok.......
Vendég

szió

norka nem te vagy érzékeny hanem mások érzéketlenek
boginak jobbulást, nektek benjaminnal minden jót :wink:

kavics, türelmetlen azt hiszem tudok lenni,este tízkor fájó cickóval és éber gyerekkel :lol: ..tanácstalan vagyok hogy mit is csináljak hogy aludhassunk aztán meg lelkifurim van hogy hangosabb voltam a gyerekkel
tegnap mi is jó sokat aludtunk :D 4óra alvás után álmában etettem..ma 2óránként sír ,eszik és nincs kedve aludni,szeme nem is lehetne nyitottabb,az enyém meg alig van nyitva :shock: :lol:
egy pihenőszék nekünk is kell ha alvóssá teszi a gyereket
te már alkotsz is én mosagatás takarítás célokkal vagyok még

mona :?: :?: :?:

zsizsik anyukádnak jobbulást az inszemhez egy kalappal

csakegy szurkolok a gyed gyes táppénz témához

nagyobb gyerekesek ti alszotok a gyerekkel ebéd után :?: én úgy szeretnék :lol:
Vendég

Csajok!

Most meg Monácska lépett le?
Lehet, hogy én vagyok a béna, de nincs a felhasználók között ilyen név... Elő akartam kotorni, hogy annak idején mit írtatok neki a viszketésre (kéne a másik fórumra), de nem találom.
Mona, hol vagy?

Hunci!
:roll: Sajnálom.

Zsizsik!
Jobbulást anyukádnak!

Bettica!

Őőő... meg sem néztem hol tart Norka vonalzója, csak Csakegy hozzászólásán örömködtem. :roll:
Jah, nem kéne olvasni, de ha már ott a szemem, elolvasom. Apának is fel szoktam olvasni az adott heti szöveget, de ezeket mindig kihagyom, hangosan nem vagyok hajlandó felolvasni.
Szerintem Te is abban a "kórságban" szenvedsz mint én. :lol: Nem tudjuk elhagyni magunkat. :lol: Kismamásan beülni a karosszékbe és kiszolgáltatni magunkat. :D
Ma egész délelőtt henyéltem, most bűntudatom van, uh. délután kegyetlenül kivasalok mindent. Nem lehet olyan nap, hogy ne csináljak valamit. :D

Monee

Monee

monee85

Monácska bent van, 162. oldalon megtaláltam őt...
Vendég

hunci: fényképezzétek le, hogy fa takarta a táblát (plusz szerezzetek tanút) és azzal simán mehettek fellebbezni... (vagy eddig takarta és most pont nem?)

Mi is bazi óvatosak vagyunk, vérszemet kaptak a rendőrök, mindenért herélés és azonnali lefejezés és teljes vagyonelkobzás jár mostanában...

(apropó... nem kell valakinek egy vadiúj lézerblokkoló? Óccsóért adjuk, soha nem volt beszerelve, csak akartuk... de férjem jó útra tért, max. a lézerdetektort használja mostanában - az sajna lézernél max. találatjelző de arra jó, hogy ha az előttünk lévőt kilövik akkor még mehet a satufék:) - , a blokkolót inkább be se szerelteti... az új ára 150 körül volt, sokkal óccsobbért adjuk:) (pont addig blokkolja a lézert amíg te satufékezel - egyébként tök legális mivel kapunyitóként is használható:)
Vendég

Kincs: addig aludj amíg pici a baba és amíg nincs kistesó:)) Komolyan, én amíg Lilla kicsi volt általában magam mellé vettem nap közben (ld. mellretapasztási hadművelet) és együtt aludtunk... Aztán kinyílt a csipája (kb. 6 hónapos lehetett???) és azóta 10mp-re se hajlandó mellettem megmaradni vízszintesben... Most aludhatnék, hogy leraktam de ilyenkor élvezem, hogy szabad vagyok...

Úgyhogy addig aludj amíg lehet:)

Éljen a kakaóscsiga:)))))
Vendég

cSakegy, már azt sem tudom, mi takart mit, komolyan, kész vagyok...nagyon vérszemet kaptak és tök szar, tényleg, hogy a legalacsonyabb 30 ezer csak mert épp váltottam és ahhoz a tragacsunakt fel kell gyorsítani....és úgy mentem vissza hogy most akkor mennyivel is lehet menni mert azt a rohast táblát még sohasem láttam ott....irtó szar helyen van, kanyarban, fa alatt és olyan a kanyar hogy a mi utcánkból onnan jövök ki tehát még az életben nem néztem oda fel....irtó hülye helyen van, aki azon az úton megy, okés, láthatja, de aki megy el onnan vagy oda kanyarodik, a büdös életben nem látja, nos én sem....
Vendég

hunci: fényképezz!!!! Hátha!!! (plusz a fellebbezésbe bele kell írni, hogy gyerekkel voltál, gyeden vagy, nem látszik -fénykép mellékelve az összes szögből). Ha normális az ügyintéző egy ejnyebejnyével megúszod...

(nekünk a múltkor nagy mázlink volt... lejárt a kocsi műszakija IS és a férjem jogsija IS... és persze mindezt egy rendőr vette észre... sejthetitek mekkora szívás... de tök rendesek voltak, asszem 25 körül kellett fizetni pedig iszonyúan megszívhattuk volna... egyszer meg véletlenül bementünk egy behajtani tilos táblánál -tiszta átverős a szitu, ráadásul nem véletlenül, tutira csapda volt!!!!- szóval a rendőrök meg persze ott álltak mint pókok a hálóban és sorra szedték az áldozataikat... és a rendőrt meghatotta a kidumálás és elengedett (csak) minket:))))) (nem fizettünk, fel se merült, simán rendes volt)
Vendég

Sziasztok!

Agyam nulla, rekken az idő, egy szál bugyiban ülök a gép előtt (de jó, h. nem hagytam magam a webkamerára rábeszélni! Még bekapcsolva felejteném! :twisted: )

Dokimat nem sikerült elérni eredmény ügyben, úgyhogy majd talán holnap.
Frissítés: Felhívott (írtam sms-t) 1:10000-hez az esély!!!!!!!!!
Ez a legminimálisabb.
Lesz vonalzóm! :D :D :D

Viszont sikerült magam holnapra bekunyizni a körzetihez a belgyógyászati kivizsgálás ügyében (ezt asszem még az első trimeszterben kellett volna megejteni :oops: ). Laborba nem tudom mikor megyek, mert az külön szervezést igénylő dolog, max mindketten éhgyomorra megyünk a deddel. :twisted:
Pénteken védőnéni. Remélem most nem felejtek el pisit vinni!

Norka!

Mindenki nagy ívben legyen le ........
Ide írhatsz bármikor ha kedved/erőd van, de kérdéseket a topikokban tegyenek fel az illetők.
Nem akarod kipróbálni a NoSpa Fortét? 3X2 a max adag, nekem rettenetes erős keményedéseket is oldott. És nem kell mellé bétablokkoló.
Örülök, h. a kövirózsás tipp bevált. Mennyi idő alatt hatott?

Rejo!

Póló ényimé. Szenilitás van.
Drukkok mennek. Léptyetek!
Bőrgyagyász mit mondott?
Dimetet ráduszítottam, úgyhogy taliznotok kell. :D

Bettica!

Ha nem kéne ennyi mindent intéznem, plusz dedet legeltetnem, egy vizes törölközővel a nyakamban henteregnék itthon. Ki se mozdulnék!
Vizesedés: Fogd csak meg pár percre a bokádat délután, ha benne marad az ujjaid helye, akkor van. Meg majd utána fogod látni a kitágult papucsokon, h. volt-e.
De ha gyűrűk nem mennek fel, akkor vmennyire biztosan vizesedsz.

Zsizsik!

Anyukádnak jobbulást!
Inszemre fel! Hogy sportlédiből újra gömbölyödő formát ölthess! :D

Csakegy!

Részemről fahéjascsiga, de pillanatnyilag fagyi beszerzését fontolgatom.
4 vizsga????? :shock: Basszus! Részvétem!

Hunci!

Én sem értem, h. miért pont az ilyen helyeken állnak lesben!

(Minket Egerben büntettek meg az Egerből kivezető úton ( Vmi termálfürdős falut próbáltuk becserkészni), lakott területeten kívüli lámpahasználat hiánya miatt. :x Eger vége tábla buszmegálló után, fa lombja által takarva, előtte-utána ugyanaz a félfalusias környezet. Arattak! Szerintem csak a helyi lakosok nem akadtak fenn.

Most, h. elgázolták itt Pécsen a nagymamát az unokájával, nem messze tőlünk, a rendőrfőnök szigorításokat ígért.
Hát itt semmivel nincs több rendőr! Pedig nagyon kéne, mert igen elszaporodtak a rally feelingen nevelkedett, sportosan vezető agyalágyultak.
Akik nem veszik figyelembe, h. az úton való átkelésnél nem tudom egyből feltolni a járdára a babakocsit, hanem meg kell állnom, h. felugrassam. Ma is pár centivel a seggem mögött kanyarodott be az idióta, mert ő kiszámolta magában, h. ha én ezzel a sebességgel haladok, akkor ő fékezés nélkül pont be tud kanyarodni. Na ja, csak nekem az előbb említettek miatt meg kellett állnom. Nem válogattam meg a szavaimat, de sajnos elnyomta őket a letekert ablakon kiüvöltő tücc-tücc zene. Bár a fickó agyáig úgysem jutottak volna el, mert olyan nem volt neki! :evil: :evil: :evil:
Rendőrt nekem ide! Itt bírságoljanak!!!!!!

A hőmérséklet emelkedésével csökken a toleranciám. Jelenleg zéró! :twisted:

rambóka

Jól van csajok!

Biztosan a meleg! De ma én már bőgtem is!

Hát ez van!
Vendég

Hát látom, mindenki megsínyli ezt a bolond időt... ilyenkor még csak kellemes 25 foknak kellene lennie :roll:

Rambóka: Várjuk a vonalzót ;) Tök, hogy ilyen szép lett az eredmény :D
Megnéztem, nem vizesedek... Bokám egész formás még, csak a lábfejem és a lábujjaim duzzadtak meg :roll: A kezemen az ujjaim kezdenek formát ölteni, a gyűrűm is lejön már, szóval nem értem... Egyébként a vizesedés, nem estére lesz rosszabb és reggel jobb?
Mindenesetre a kész levest jól megrakom friss petrezselyemmel, állítólag az hasznos, ha az ember vizesedik...

Kitettem ma magamért... Kitakarítottam (de minek? Apósom a felmosást követő 2. percben kirobogott a szobájából, hogy WC-re menjen. Amit sikerrel megint összef.tt, majd bement a fürdőbe és jól eláztatta azt... Komolyan felhúzott, egyszer már eljátszott valami hasonlót kb. 2 hete, tombolhatnékom van. Szegény párom, ha hazajön mást sem fog hallani tőlem, hacsak nem higgadok le addig....) vacsi már a gázon, lehet elkezdem áthúzni az ágyat :roll:

Megyek meditálok vagy jógázok vagy mittom én, de muszáj lehiggadnom, nem akarom szegény emberemet a bajaimmal stresszelni, mikor végre hazaér.

Alvós gyerekeket ma éjjelre minden anyukának!

Kép

Kép
bettica

vettem a Kaisersben mirelitt vega lasagne-t... marhára érdekel, hogy ehető lesz-e:)))) (saját főztre nem hagyatkozom, már Lilla se eszi lelekesen csak amit az apja főz... ez van... azért remélem nem fog éhenhalni:)))) (szerencsére Lillának még van tésztája amit tegnap a férjem főzött:)))))
Vendég

Köszi a tanácsokat!
A pólya nekem sem jött be, de kiváncsi voltam a véleményetekre. Bár pancsi + hami után kimondottan élvezi a pólyát.
Igen, tudom, hogy fontos a testkontaktus, szinte egész nap vagy karon van, vagy hozzám bújva alukál.
Szopit nem adom fel, megint próbáltam bimbóvédővel is. És SIKERÜLT!!! 20 ml-t kiszívott majd utána még 50-et üvegből. ( elfáradt). Kezdek reménykedni... Csak xar bimbóvédőm van, valami pár 100Ft-os és le akar esni. Nah be kell szereznem valami jobbat.

Ma is sírós a babám, sajnos nem megy a kaki :( A doki néni szerint az anyatejes babáknál előfordul, hogy szinte mindent megemésztenek és nincs is kaki.... Tegnap szorulása volt..de ezen sikerült segíteni. Napközben lábtorna + hasmaszírozás segít. Van jobb ötletetek???

Norka!
Sokat gondolok rád, remélem simán kihordod ezt a babát és nem lesz semmi gond! Boginak jobbulást...nagyon nehéz lehet ez az időszak neked.

Meleg:
Nem csoda, hogy a babócák szenvednek. Én ma pl nem is vihettem ki sétálni a lányom, a lakás levegője jobb.

Rejo!
+++

Monee!
A hírlevél azon részét hagyd ki! A te babád 9 hónap végéén egészségesen szüetik majd. Minek idegesítenéd magad???

Puszi!

Gina
Vendég

Ginuska, annyira csodállak a hihetetlen hozzáállásodért! Menni fog a szopi, én biztos vagyok benne! A lányod gyönyörű, a mosolya...

Csakegy, nem semmi vagy, 4 jogi vizsga? Hova jársz?

Rambóka, én tegnap éreztem azt a munkahelyemen, hogy legszívesebben egyszál bugyira vetkőznék. De visszafogtam magam ;)

Kavicska, ne sírj!

Rejo, én nem tudom, de tippem az van. :)

Norka, hidd el, gyorsan eltelik ez a két hónap! Mivel a nyári szünidőre esik, és emlékezz vissza, az milyen gyorsan elrepül! Rövidebbek az éjszakák! ;)
Kicsit én is félve írtam, próbállak minimálisan zargatni!
Szerintem Boginak kifejezetten jó lesz, hogy így a "konkurencia" színrelépése előtt veled lehet.

Zsizsik, azért még drukkolhatunk a mostani ciklusban?

Bettica, lassan indul a "még egyben vagytok?" időszak! Sikerült beszélni az ügyintézőtőkkel?

Kép
mamint

Gina: próbálj meg gyapjúpólyát levadászni. A Novetex gyárt olyat, Lilla marha jókat aludt benne, csodájára jártak a kórházban a csecsemősök... (kókuszbetétes pólya, később takaróként használtuk nála marha sokáig úgyhogy nagyon behozta az árát! Plusz van hozzá egy marha lapos párna aminek annyi az értelme, hogy azt fogja lebukni és azt könnyebb kinyomkodni mint az egész pólyát:))))) (most meg a kocsiban tároljuk utazótakarónak... de szerintem nemsokára fel is hozom és kimosom... )

Kaki: a babamasszázs nagyon jó, olyankor én is azzal játszottam, hogy a lábait szépen a nyakáig tornáztattam... szép nagyokat púzott olyankor:)

Mamint: csak egy gagyi posztgrad levelezőn, nehogy meghülyüljek:))) (az órák nagyon jók plusz nem megterhelő bejárni mert kéthetente fél nap... csak sajna a papírhoz vizsgázni is kéne)... de most kérek majd egy év halasztást mert nem vizsgázok majd egy hónapos gyerek mellett, kell a francnak az a stressz... akkor inkább halasztok egy évet. Nem kerget a tatár, a papír meg úgysem kell semmihez (arra még nem jöttem rá, hogy a többiek miért veszik véresen komolyan... marhára érdekelne, hogy ők mit kezdenek a papírral...).

Bettica: hát, bevallom én a helyedben már rég bediliztem volna... csodálom a kitartásod... (most meg már nyugodtan mocoroghatsz, max. beindul a szülés... nem?:)
Vendég

termeltetek ám....

mi már nagyszülőknél.

hunci sajnálom!! remélem vmi okosat kitaláltok. sok az a pénz ilyenkor :?

norka, pihizz ám sokat. ( bocseszka, de én zargatlak.....emilben írtam,hogy pár cucc nálam van. mi legyne velük? nálun elfár, ha nem sürgős. sval ne aggasztd magad rajta)

rejo, rád vagyok uszítva :D jöv. hét után találkozzunk.

kavics, sírj csak. az olyan jó. én míg szoptattam, tök sokat sírtam. mármint magamhoz képest. de hogy miért..... :shock:

monácskát én is hiányoltam már magamban. rem. semmi baj.

nálunk meleg nem hat. csal a hidegfront. az nagyon.

zsizsik, jobbulást anyukádnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Sziasztok!

Olyan lüke vagyok, hogy tegnap elfelejtettem megköszönni a féléves szülinapos köszöntéseket!!!! :oops: Szóval köszönjük!!!

Hunci: nagyon gáz... A tesóm rendőr, de ez még neki is sok!!! Őt is megbüntették, sajna nincs kibúvó!!! Nagyon kell figyelni, a menő a 30-as tábla, meg a vasúti átjáró!!!!!!!

Gina: ügyes csajszikád van!!! képet légysziiii

Norka olvastam az igaztöri folytatásod!!! Olyan megható, komolyan!!!! Pihizzél, a sok önző bunkóval meg ne foglalkozz!!!!!

Mi voltunk a gasztrodokihoz... Meg utána a betegjogi képviselőhöz is :twisted: :twisted: Felnyomtuk a dokit.... Ugyanis kiröhögött, hogy én azért vittem oda a gyerekem, mert nem alszik éjszaka.... És hogy üldözési mániám van, a gyereknek semmi baja, csak hisztis... és mindezt olyan stílusban, hogy csak néztem magamon körbe....Meg különben is már csináltattunk egyszer egy tök felesleges kivizsgálást, (tejcukorérzékenységre, hasi uh, vizelettenyésztés) és tuti nincs semmi baja, mert szépen gyarapszik. És nem volt hajlandó semmilyen vizsgálatot kiírni... Ezzel még nem lenne gond, ha a modora nem olyan lett volna amilyen... felháborító... Kivertem a dilit, és még neki állt feljebb... így felnyomtuk.... na, kíváncsi vagyok mi lesz.... Így muszáj menni más dokkerhez... Csak itt gyerekgasztrodokiból nem sok van, úgyhogy megyünk Debrecenbe.... Remélem ott találunk...

Dimet: írta, privit.

Monácska: mizújs? kéretik jelentkezni

Csakegy: Lilla hogy van?
Vendég

ja, kavicska: eljön az az idő, amikor már sírni sem tudsz... én már itt tartok :shock: :? :roll: :cry: :lol: :lol: :lol:
Vendég

sziasztok

gina a kaki nekünk is gond,nincs szorulása csak sokat erőlködik mire kakil és sirdogál,pedig :( híg csak sokáig kutymorog a hasa..ez igazi hasfájás :?: vagy csak kakilós gond,mert masszázs torna és mindenféle lötyik mennek de az erőlködés marad, pedig ha sikerül akkorákat rottyint...sokat is eszik,reggel szopi után egy csomó kifolyt belőle :shock: :( aludni meg nincs kedve sír :(
tanács valakitől

kavics nálatok helyzet :?:

rambóka szuper érték gratulálok :!: :D

koriági :shock: :x irány debrecen,hátha

hunci :x
Vendég

Kincs: ez nem valószinű hogy a tipikus kólika. Próbáld ki a szélcsövet, állítólag csodákra képes!!!

Rambóka: az előbb elfelejtettem Neked gratulálni a jó értékhez!!!
Vendég

Norka, vigyázz magadra!

Rami gratulálok!

CSakegy, szép az uhu kép!

Anyókám, gyönyürű vagy!

Ginuskám,aggódtam sokat, de hálistennek minden rendben van, örülök!Sajnos az én fiam ezért nem szopizott gyenge volt, nem tudta(m) a tejem beindítani, de neked van tejed és irtó kitarttó vagy, ami majd meghozza ennek gyümölcsét!!!
Vendég

Koriági: sajna engem is előre figyelmeztettek, hogy kemény menet lesz a gaszterodoki, ha kivizsgálást akarok akkor készüljek fel a harcra... szerintem akkor lesz megint esélyetek, ha vagy hazudtok vagy kivártok... (vagy kerestek egy normális dokit privátban... mert ezek olyanok... privátban ugyanaz a doki még a feneked is kinyalja...)

Lilla helyzetjelentés: amíg összekevertem a vizes gyógyszertári krémet a canestennel addig gyönyörűen gyógyult a bőre, a karja pl. lényegében teljesen OK lett, csak a csúnya foltoknak kéne még lemenniük... 2 napja azonban elfogyott a vizes krém, volt viszont a zsíros úgyhogy úgy döntöttem, kipróbálom bőrgyógyász keresztanyám javaslatát - ld. előbb direktbe Canesten utána meg zsírozókrém az ekcéma miatt (ld. gomba és ekcéma egyszerre gyógyuljon).

Hát most ott tartunk, hogy az összes olyan hely ami EDDIG nem gyógyult meg szó szerint felhólyagosodott - vagy a túl tömény canesten vagy a zsíros krém miatt (gondolom befülledt alatta - ez korábban is gond volt a zsaros ekcémára csak reméltem, hogy Canesten mellett nem lesz gond). Úgyhogy most megint megpróbálok vizes krémet szerezni és folytatom a jól bevált módszerem (a bőrgyógyászok meg szokás szerint mehetnek a búsba).

Szóval a helyzet az gyönyörűen javul csak vannak néha bukkanók (ld. nem vagyok bőrgyógyász így előfordul sajna). (vazz... most nézem, hogy szétvakarta az egyik lábán a reggel kijött hólyagokat... hát így aztán soha nem fog meggyógyulni... pedig már éjjel-nappal hosszúnadrág van rajta... csak most 5 percre betettem akarata ellenére a kiságyba amíg én zuhanyoztam)

A nap vicce: férjem most küldött SMS-t, hogy még ma este hazajön mert hajnali 5-kor már világos van a szobájában, a büdös kölykök meg 1/2 7-kor elkezdenek randalírozni és akkor már jobb neki Lilla 8-as ébresztése:)))))) A végén még megérem, hogy önként hazamenekül :))))) (én meg mindjárt lépek... a szüleimhez betársulok bevásárolni... jobb mint itthon ülni)
Vendég

Sziasztok,

nem tudom, ti hogy tapasztaljátok, de engem mostanában reggel 8 körül - amikor nyugiban tudnék kicsit netezni - nem enged fel a rendszer, a fene egye meg. :evil: Ilyenkor meg már csak sutyiban tudom megnézni, mik a hírek....

KÉPZELJÉTEK !!! Nagy az izgalom, reggel mégis felhívtam a Forgács Intézetet, hogy legalább információkat szerezzek, mennyibe kerül, mikorra van konzultációs időpont, Forgács doktor úrral beszéltem. Három hét múlva lenne lehetőség, DE véletlenül pont ma délután van egy üresedés, úgyhogy megyek délután 5-re konzultációra !!!!! Hú, nagyon izgulok, így most abszolút időben vagyunk ahhoz, hogy a következő ciklusra minden vizságálatot megcsináltassunk, és talán meg is csinálja az első inszemet.....nagyon reménykedem....!!! Férjem most nem tud jönni, ez neki túl hirtelen van, és nem tudja megoldani, hogy eljön bentről, de doki szerint nem gond, majd én mindent megjegyzek, és elmondom neki.... :wink:
Igaz, hogy Arnoldhoz csak hétfőre vagyok berendelve, kicsit most előre szaladok, de mindegy, lényeg, hogy végre valami történik !!
zsizsik

zsizsik: erre mondják, hogy a sors keze:)))) Azt hiszem most egy jó kis nyerő széria következik majd:))))) (azok mindig így kezdődnek:)))))))))))))))
Vendég

Skacok: Lilla talált valahol egy magnéziumtablettát és megrágta (csak a fedőréteget, szerencsére nem jött be neki)... ugye jól sejtem, hogy semmi baja nem lehet tőle? (gáz... minden gyógyszer 1,5 méter magasságban, zárt szekrényben, de szerintem kizsebelt ez a gyerek, így szerezhette a magnéziumot... szerencsére a sima gyógyszereket ha viszem is magammal akkor mindig gondosan becsomagolva, azokhoz még véletlenül se juthat hozzá... max. C vitamin és magnézium szokott lenni a zsebemben)

(hülyét kapok a férjem gépétől... se az indexre se ide nem enged be... vagyis ide legalább írhatok ha sokszor próbálok belépni, az indexre viszont esélyem sincs... nem tudom hogy állította be a cookie-kezelést a ZA-ban de nekem tele a hócipőm... nagyon belebarmolni meg nem akarok a gépébe... ja, a laptopom persze nála, azért szenvedek ennyit...)
Vendég

Sziasztok!

Ti itt szivattok engem! :twisted: Valamelyik nap monologizáltam, senki a világon nem jött errefelé. AMikor meg nicnsen időm idemászkálni, akkor teliirkáljátok, h alig tudok visszaolvasni!

Akinek van talin készített fényképe, mindenkit kérek, h küldje el nekem. Akár zip-elvel vagy mittudomén. De mivel mi fényképezőgép nélkül indultunk már innen kolzosvárról, (nagy baki volt :( ) nos, gyűjteném a képeket.

Pusszok!
Kir

Kép
k.ir

Hoppá, a képek....... :oops: :oops: :oops:
Az ég gépemen vannak Dimet által készített képek, mndjárt átküldöm Mamintnak, mint ahogy megigértem kb 5 nappal ezelőtt......bocsi.... 8) :oops:

Kir, aztán majd Mamint megmondja, honnan lehet letöltögetni őket...
zsizsik

Sziasztok!
Rambóka!
Annyira feldobtad a napom!!! Gratula az eredményhez!!! :D :D

Hunci!
Nem lehet azt a szöveget bevetni, hogy "ha nem látom, nincs mit alkalmazni"?
Ez azért kemény! Tényleg olyan dolgokkal nem foglalkoznak amivel igazán kellene. Páromat idézem:
1. "Ennek az autónak olyan a hangja, mintha vödörbe f*nganék!" (nagyon hangos sport kipufogó)
2. "Okádja a zöldkártyát."
Arról nem is beszélve, hogy autópályán jobb oldalról való előzés... :twisted: ...ha ilyen stílussal vezető autóst látunk, mindig mondom a páromnak, h maradjunk le.
A motorosokat már meg sem említem főleg itt a Mecsekben.

Gina!
Örülök, hogy otthon vagytok!
Nagyon ügyesek vagytok!!! Lábtorna és hasmaszír elég volt nekünk.
"Csomag" készítés: Lara néha szokott szenvedni, mostanában a siker után boldog "kiabálással" jelzi, hogy van valami a számunkra. :lol: Legtöbbször akkor kakil amikor apa itthon van. :lol: :oops: :lol:
A napokban kezdett el gyakorolni mászni, vagyis annak első fázisát gyakorolja. :lol: Tegnap voltunk babaúszáson, nagyon élvezte az első csobbanást. Kép

Kép
lara26

Sziasztok!

Rambóka!

Gratula az jó eredményhez! :D Jobb lett mint az enyém. :lol:
Nem akarsz kiköltözni hozzánk nyárra? :lol: 23 fok van a lakásban... :wink: Igaz ezt úgy, hogy reggel 6kor felkelek a Párommal és mindent kinyitok, hogy amég nem kel fel a nap, jól hűljön át a lakás és akkor kitart estig a jóidő.

Lara!

Ez Sikondán van?
Mennyi idős kortól lehet vinni a babákat úszásra?
A Férjem nagyon rá van cuppanva erre a kérdésre, ha lehetne, már holnap vinné a gyereket. :D
Fű, nagyon élvezi a lány ahogy látom. :D

Gina!

Nem idegesítem rajta magam, csak számolok vele, hogy egy zavartalan terhességnél is benne lehet a pakliban, hogy korábban születik. Had legyen már nekem is valami a mániám. Ennyi paramamiságot én is megengedhetek magamnak. :D
Nagyon ügyesek vagytok a szopival! Mennek a drukkok, hogy legyen még ennél jobb is!
Pocifájás: a tornát szokták írni a lányok és szopi előtt Infacol cseppeket (remélem nálatok is lehet kapni), az a sok kicsi lenyelt bubiból egy nagyot csinál, ami aztán könnyebben kijön felül. Nem marad bent a levegő és nem feszíti a pocakot. Próbáld ki esetleg... Jah és korababáknak is lehet, ezt egészen biztosan tudom! Vagy esetleg megdönteni az ágyrácsot? Hogy kicsit feljebb legyen a feje és akkor nem bukja vissza a kaját. De a lányok majd megmondják. :)

Zsizsik!

Nagyon izgi! Írj majd hogy mi volt! :D

Ági!

Tök jó, hogy a betegjogi képviselőhöz is elmentetek!
Így a terhesség alatt nekem is párszor megfordult a fejemben, hogy ezt meg azt az esetet is elé lehetne tárni. Remélem lesz foganatja!

Norka!

Izé, jól értem, hogy mindenki apró személyes problémáival nem akarsz foglalkozni, de a PCOS dolgot viszed amennyire otthonról lehet?
Eszembe jutott valami, csak kéne egy kis segítség hozzá Tőled, vagy valakitől. Zavarhatlak?

Monee

Monee

monee85

Rambóka, GRATULÁLOK AZ EREDMÉNYHEZ !!!!! Látom, már tickered is van....... :lol: :lol: :lol: azért ekkora pocakkal már illik elhinni, hogy kisbabád lesz !!! Annyira örülök, hogy örülsz....!!!

Képzeljétek, hogy jártam. Új Casio gépen vannak a tali képek, január óta nem volt letöltve (tehát még soha) gondoltam itt a remek alkalom, végre letöltök mindent, és a gépet is felszabadítom. Telepítettem a géphez adott lemezt, majd nekikezdtem a műveletnek. Először csak az a program fagyott le, majd szép lassan az egész gépem megmakkant, lefagyott, majd szép lassan megsemmisítette önmagát, törölte az ikonokat, az asztalt. Agyhalál állapotába került. Még szerencse, hogy pont itt volt a rendszergazdánk, Pityti, aki sikeresen újraélesztette a rendszert, és sürgősen letörölte ezt a remekbe szabott telepítő programot..... több, mint 1 órán keresztül nem dolgoztam.....
Na, de a képek megvannak, már csak csökkentenem kell a méretét (kolléganőm tévedésből felemelte a méretet, így most minden kép közel 3 ezer Kb.... :shock: ) éééééééééés máris küldöm Mamintnak.... 8) Kitartás, előbb-utóbb mindenki megláthatja a talis képeket !!! :wink:
zsizsik

Sziasztok!

Mamint: Tegnap nem volt lelkierőm telefonálgatni. Mindjárt megpróbálom megint...

Lara: Nagyon aranyos a kisLara. Látom tökre élvezi a vizet :) Szépen megnőttetek :shock:

Zsizsik: A sors keze ;) +++ Anyudnak pedig jobbulást!

Kavicska: A hormonok? Fogjuk rá :) Egyébként talán még jt is tesz, ha az ember ki tudja magát sírni... Én nem dühöngök, kiabálok, veszekedem és sajnos nem is sírok... Egy pszichomókus tutira esettanulmányt írhatna belőlem :D

Hunci: :( Tényleg fotózzatok, hátha... Ennyi "munkát" megér :) 30ezer tényleg nagyon sok, de hát ezt akartuk :roll: Az én párom is látványosan visszafogta magát, pedig eddig igencsak ment, ha volt rá lehetősége... Most már jobban figyeli a táblákat is, azért a minimum 30 nekünk is nagy érvágás lenne. Persze azoknak, akik nagy terepjárókkal, meg több millás vadiúj autóval járnak, azok meg úgy is mennek, hiszen nekik semmi kicsengetni ezt az összeget...

Csakegy: Beindulnék én, ha lenne energiám :D Azért bevallom, tegnap még befejeztem a pingálást, míg apa hazaért, aztán együtt lecseréltük az ágyneműhuzatot... Ma elintéztem a mosást, jól megpakoltam a szárítót (ki is toltam magammal megint, mert nem tudom felhúzni, így a zuhanyozással meg kell várnom a párom...), még vasalok délután, mert apának már nem nagyon van vasalt inge, nadrágja :( Na de aztán pihi... Ja, a doki jó fej volt. Azt mondja polcoljam fel a lában, a vizesedés a nagy meleg miatt volt. Na már most: háton nem tudok feküdni, mert beszédülök, oldalt meg hogy a fenébe polcoljam fel a lábam?

Monácska, Norka: Hogy vagytok?

Kép

Kép
bettica

Basszus!

Tegnap egész nap hipóztam, 6 körül ettem egy fagyit, aztán este meg elfelejtettem vacsizni.
Így kb. értem, h. miért voltak ketontestek a vizeletemben.
De a fehérjét nem.
Na mindegy holnap reggel labor, aztán majd meglátjuk.
Remélem a stix tévedett.
Pedig már majdnem sikerült beleélnem magam a nyugodt terhesség című ideába.

rambóka

Sziasztok,

itt vagyok. Ma nem vettem be görcsoldót, elegem lett belőle. De ma még egy görcs, semmi nem volt, kop-kop-kop. Csak Benjámin focizása (egyre aktívabb, ma reggel az apja kezébe is belebokszolt.)

Dimet, bocsi... azok a tárgyak ráéééééérnek... 8) :lol:

Monee, hát most a PCOS dolgot sem viszem. :oops: Bocsánat érte tényleg mindenkitől, de azt hiszem én úgy megmakkantam tőle, mint Zsizsik gépe. De eltelik pár hét, és helyrebillenek az tuti. Vagy nem. :lol:

Totál ki van ürülve az agyam, a teljes semmittevés és nirvana állapotában leledzek. :roll:

De találtam (segítséggel) egy jó autogén tréningest, nemsoká meglátogatom, az UH kontroll után, ha lehet már felkelni. Sokat remélek tőle.

Csakegy, "csak 4 vizsga. Hát. Baba mellett, terhesen. Nem egyszerű azért! :wink: Neked nem jött elő a terhességi amnézia? Anno amikor Bogival szigorlatoztam, kb. kétszeres időráfordítással sajátítottam el az anyagot, aztán olyan gyorsan ki is potyogott, mint a homok a szitán...

Hunci, nálunk most itt Budafokon olyat csináltak a rendőrök, hogy 40-es tábla (na jó, nem 30-as), de ez olyan szakasz, hogy felüljáróról ereszkedik alá az ember az autóval + kanyar + egy irányú!! Tehát: nincs szembejövő autós, aki villogna; itt viszonylag kicsi a forgalom, ezért a felüljáróról aláereszkedve minimum 50-60-nal mennek az autósok + a kanyartól, ami ezután jön, nem lehet látni a szemből, lesből váró traffipaxot, akik egy zöld területen, fa alatt ütöttek tanyát. Ekkora aljasságot, komolyan!! :evil:

Kavicsom, mi van? Sokat alszik Szilas? Keveset alszik? Vagy rosszul bírod a meleget? Mi baj?

Bettica, izé... én nem akarok belekotnyeleskedni, de apósoddal nem tudsz halkan, de határozottan beszélni, kérni őt, hogy legyen tekintettel a mindennapos állapotodban végzett házimunkádra és kicsit becsülje meg jobban? Vagy ehhez túl gázos a helyzet nálatok? Azért egy kicsit felháborodtam azon, amit írtál tegnap...

Anyós jön délután, előtte azért beveszem a Salbutamolomat. Valahogy meg kellene már végre értetnem vele, hogy ne gyügyögjön egy kétévesnek. Basszus. :roll: Miután elmegy, Bogi olyan nyafogva selypegve beszél, hogy feláll a hátamon a szőr is!
Vendég

Rami!

Nyugodt terhesség? :lol: :lol: :lol:

(ne haragudj, de ezen most annyira kellett kacagnom)

NE AGGÓDJ!! Én még nem is nézettem vizeletet, tényleg...
Vendég

Bettica, természetesen mindenórást akartam írni, csak mint mondtam, az agyam le van lassulva...
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?