Sziasztok!
Mi megjártuk a kórházat:(Emili vasánap estére nagyon összecsinálta magát, még a zoknijában is áltt a kaki:(Reggel kihányta a tápit, így mentünk is.Kapott infúziót, amitől sokkal jobban lett.Diétázik még, de már nem megy a hsa, nem hány.Tegnap este engedtek ki, de papíron még bent vagyunk.Én is ott aludtam vele természetesenDe a Kenézy kórház....
hát elég lepukant, iylet a balkáni híradásokban látni:(
De a nővérek rendesek voltak:)Meg a doktornénink is.Vasárnap kell visszamenni még kontrollra.Ill ma reggel is voltunk.De mire hazaértünk én már émelyegtem:(Ráz a hideg, nem ette még ma semmit:(Vszleg elkaptam én is.Van vmi járvány egyébként...
Visszaolvastam,
Timi!
Drukkolok holnapra!
Én is sokmindenkitől hallottam, hogy miket mértek uh-on, aztán nem lett semmi gond.
Én is bízom az anyai ösztönökben, nagyon nagyon remélem hogy most az 1x tévedsz!!!!!!!!!Én anno mikro véreztem szívem mélyén tudtam hogy nincs gond, éreztem, de persze az agyam erősebb volt, és jól feltúrbóztam magam rajta.Nagyon heéz dolog ez most, de remélem jó híreket kaptok!!!!!
Ágiboldi!
Tényleg csinálj képet a frizuról!
Emőke!
Húúhha, afganisztán...
Amit nem szabad:szétdobálni akölesgolyóta szobában.De most meg van engedve, ui. nem bírk rohangálni utánna.
Virágot tépni sem szabad, ezt már nem is nagyon teszi.Itt a alksában sokminent nem tud tönkre tenni, legalábbis nem akarja:)Szerencsére veszélyes dolgokkal nem próbálkozik, inkább csak az én kényelmemről van szó, ha vmit nem szabad(mert ugye én takarítok utánna, meg azért a kaja nem azért van, hogy dobálja,m tapossa)
Kézrecsapás szerintem minden anyukánál előfordul, min. 1x.Én is tettem már ilyet, de miután emili visszacsapott, végleg felhagytam vele, nem akartam hogy rászokjon.Persze magától is csinálja ha nagyon mérges, szerintem ez ösztönös náluk, de ilyenkor mondom neki hogy nem szbada, megfogom a kezét közben.
Nanica!
Én sem bírtam felnőtt koromig a buszozást, autót. liftet,hajót.Repcsit most sem, felsállás előtt Daedalon:)
Sajbálom hogy Linus is ilyen, deremélhetúleg ő hamarabb kinövi.Nem elhet, hogy összefüggésben van a vérszegénységgel???
Emili is kicsit vérszegényebb ,most nézték ugye a vérképet ,de gógyszerről még nem volt szó.De vannak homeós készítmények is ilyesmire.
Ditke!
Szerintem ne poarázz az oltáson, ha most nem kerülünk ehez a doktornőnöz, akkor simán beadatom minden előzmény nélkül.Nem parázok rajta, de azért amit kaptam bogyókat beadom neki:)
Május!
Ügyes Kelem a guggolással.Én is elnézem amikor így játszik Emili, olyan kis édes törpék:)
Sno!
De jó a lagzi, én is imádom!:)
Normaflort kap most Emili is, szerintem nagyon jót tett neki!
Helga!
Nem azt mondom, hogy nem lesznek zsövődmények, hanem az esetleges szövődményekl esetlegesen kivédhetők!!!!Garancia semmire nincs.De mivel ezekben a homeós cuccokban én hiszek, és bízok, ezért biztos beadom, vesztenivaló nincs.
Most volt Emilinek kakija, gurulós
2 napja csak banánon, répán él:)