Új privát üzeneted érkezett!

Donika! K vitamin szerintem orvosfüggő, mi addig adtuk, amíg kizárólagosan szopott. :lol:

Hajni? Méreckedés? Megírnád nekem, mekkora most Olivér? (kg, cm - ez volt, amit még akartam írni... 8) :oops: )

dkata
 
 


Orsi!
Naaaagyon ügyes a lányod. :) Hát hiába nem minden gyerek szereti a pépest gondolta így anya ne is stapálja magát. :)

Szopi alatti teherbeesésről még a kórházban olvastam egy kis füzetkében ott adták hogy nem is tudom hány pontban szedve volt minek kell megfelelni hogy ez védelmet jelentsen. Egész konkrétan emlékszem hogy három óránként midenképp szoptatni kell meg még sok más....

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Hajni: a vonim alatti linkre kattintva tudsz nézni képeket Zorkáról :)

Orsi: nem semmi Lili a villával :) Vajon mi baja lehet a kanállal? :)

tiko
 
 

 
 

Hajni
Hú, de helyes srác!

Kátya
szuperjó ötlet az áltorta, és nagyon klassz, hogy a lányok nekiestek. Így is kell, miért fogtad volna vissza őket?

Kép
Kép
emma1976
 
 


Wish!
Rémesen pöttyös! Nem lázas? Szegény, hétvégén remélem jól kimozogja Magát!
Katyus!
Édesek ahogy eszegetik a tortát! Nagyon guszta lett szerintem.
Zsebi!
Balázs azért olyan arcot vág, mint aki nagyon csodálkozik, hogy mit müvel Eszter! Vagy csak jó szinész :D
Zsuzsi!
Érdekes amit arról ritál, hogy még nem tud Apa mit kezdeni Olivérrel! Az az igazság, hogy nekem is volt ilyen érzésem mikor Máté volt kicsi, de az apaságra is meg kell érni, és bizhatsz benne, hogy a következő gyerekkel már könnyen fog bánni. Mondjuk mi nagyon sokat vártunk a kicsikre, lehet hogy ettől külön is értékelni tudjuk mekkora ajándékot kaptunk, de tény, hogy Apa aztán Apa a helyén! Ő mindig elhancurozik Velük, Ő vigasztal, ha valami sirás van, szinte minden este Ő fürdet én készen kapom a gyerekeket. És hát benn volt az átadóban, felügyelte mindkettőnél a tisztogatást, méreckedést (és a Lukunál szólt is, hogy nem szivták le rendesen). Nagy favorit mindkettőnél, én tényleg nyugodt lehetek (bár már volt olyan, hogy elcserélte a pelenkákat és az Emesére rácibálta a Lukuét :lol: :lol: :lol: de mostmár egyforma van Nekik)
Emma!
épp akartam is javasolni, hogy majd az egyéves szülinapok környékén tegyetek fel hasonló képpárokat. Nagyon jó a Tiéd is :D
Hajni!
Boldog 1 éves szülinapot Olivérnek! Komoly legényke lett!
Neked akkor nem lesz egyszerü dolgod, ha szinte nincs segitséged! Pedig az első hónapokban nagyon elkelne, főleg Apa! Azt javasolnám, próbáld ki, ha Apa otthon van, vagy ha van ott valaki, próbáld kicsit otthonhagyni.
Aanda!
Azt hiszem, ez a tortura, amin keresztülmentünk a gyerekekért, azt adja, hogy képesek vagyunk értékelni az életet és örülni minden percnek, mert nehezen megszerzett kincseink vannak. A mi életünkbe olyan boldogságot hoztak, mi már itt szinte kettesben lennénk, ha Ők nem lennének, Máté folyton a barátnőjénél, ott is alszik leginkább, mi meg még nem vagyunk öregek! Hát most gondoskodtunk róla, hogy ne unatkozzunk még vagy 20 évig! remélünk még 1 saját babát, aztán meg hátha jönnek Máté gyerekei, abban bizunk, hogy mindig lesz gyerekzsivaly amig mozogni tudunk!
Én viszont igenis nagyon emlékszem a kudarcainkra, és a mai napig gyászolom azt a napot, mikor elvesztettem a babámat. Csak már nem fáj annyira.
Orsi!
Hogy lehet megnézni a lánykádat?

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Orsi, Donika, Emma, Melcsi,
Köszi Nektek is! :D

Tiko,
Nagyon helyes fekete kislyánykád van! :D Honnan szerváltátok a pelenkázó fölé a mesefigurákat? Mivel vannak föltéve? Mert nálunk Olivér amit csak elér, annak vége! :roll: :lol: De leginkább a falnak, mert ezek az öntapadók lehúzzák a festéket is! :twisted: A falilámpát már kitépte a falból, a konnektort is, de azt visszatettük, úgyhogy úgy néz ki a szobájában a fal, hogy nagyon festeni kéne… :?
Tök jó a babakocsitok, ez nem régi ugye?

Melcsi,
Hú, kétféle pelus… Télleg… :o Szóval jóféle apát választottál…! :lol:

Ma megkapta szegény kisfiam a kullancs-elleni 1. oltást. Még szerencse, hogy sikerült kapni, végigjártunk egy csomó patikát, így is csak fsme volt, az encepur hónapok óta hiánycikk, valószínűleg nem is lesz. Persze így levették a támogatást a fsme-ről - mer' a hülye paraszt úgyis megveszi -, így több, mint 4000 Ft. :twisted:
Olivért megmértem, hónapok óta nem nő, nem hízik! :? 11260 gramm és 78 cm. Erre azt mondja a gyerekorvos, hogy tök nagy, mert az átlag egy éves az 10 kiló és 75 cm.... :shock: Nahát...., akkor vajon mit szólna Kata Bálintjához?! :D :D
20140901102739
 
 


Hajni: köszi :) A figurákat férjecske csinálta, 4 mm-s rétegelt lemezből kivágta, kifestette és pálmatexel lett felragasztva.
Kezdetektől ez a babakocsink van, nem tudom akkor most réginek számít-e :lol:
Olivér kis vandál akkor :)

Zorka is majdnem 10 kg. Én örülnék, ha kicsit megállna a súly gyarapodása....
Drnénink: kérdeztem korábban, hogy már adhatok-e Zorkának tojás mentes tésztát.....Válasz: anyuka, minek akar ennek a gyereknek szénhidrátot adni, nem elég kövér???
Na kössssz..... Persze adok neki, hisz minden félét kell enni....de azért érdekes hozzáállás...

tiko
 
 


hajni777 írta: 11260 gramm és 78 cm. Erre azt mondja a gyerekorvos, hogy tök nagy, mert az átlag egy éves az 10 kiló és 75 cm.... :shock:

tényleg annyi az átlag!!!

Lili 8050 gr és 69 cm. Az asztalunk alsó mérete 73 cm és bő 4 cm van alatt még a feje búbjáig.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Melcsi :D
vetettem egy linket, de bemásolom megint:
http://vkorsi.blogspot.com/2008/05/vill ... mssal.html

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi!
milyen szépek a gyerekek! Konkrétan, Máté olyan mint egy herceg.
Na de nem udvarolni akartam, és Lányok, bocsi, hogy csak akkor jövök, mikor kérdezek, és csak az utolsó hsz.-okat olvasom sokszor.

Szóval, kérdésem: jövő héten 30 fok feletti lesz a hőmérs. Az ilyen meleg napokon miben alszanak a kicsinyeitek?

KépKép
lili73
 
 


lili73 írta: jövő héten 30 fok feletti lesz a hőmérs. Az ilyen meleg napokon miben alszanak a kicsinyeitek?

lakásban hány fok van? (mert igazán az számít :wink:)
amúgy sima pamut rugi ha meleg van, ha meg a lakásban is meleg lesz, majd nyári kánikula idéjen, akkor body.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Azt még nem tudom, hány fok lesz majd, ha nappal 33 lesz. Mielőtt megszülettek, sose volt hőmérőnk. Most még persze pamut rugi, meg Barninak pizsi igazi nagyfiús pizsi, mert már az összes rugiját kinőtte. Csak nagyon vacilláltam ma a Kenguruban, hogy megvegyem-e a majdnem 3ezer forintos hálókát Barninak, váltásnak. Aztán belegondoltam, hogy jövő héten már tök meleg lesz, és hogy akkor megéri-e megvenni még...

KépKép
lili73
 
 


Lili :D
nem ismerem a lakásotok :)
nem is hőfokra, hanem arra gondoltam, hogy nagyon felmelegszik, milyen a fekvése... stb.
Nálunk a hálók hűs helyen vannak, most is még cssk 20 fok van, így Lili polár rugiban alszik,mert ő is elért abba a korba, hogy betakarni nem lehet.

szerintem egy vékony hálózsák - ha használtok - az nyáron is sokszor kellhet, de ugyanazt a célt szolgálja egy vékony pamutrugi is.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Mekkora rugi kellene a fiadra?
nekem 92esig vannak, ha gondolod, nagyon szívesen keresek neked.
(mert a sima pizsi ugye nem lábfejes, ami szerintem azért hőérzetben sokat számít)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi :lol: :lol:
irtó aranyos vagy, de igazán nem szükséges adnod a tieidből :D , direkt vettem neki pizsit, mert a rugi csak rövid ideig passzentos, azt meg nem szeretem, mikor lifeg a végén a lábrész vagy éppen alig bírja kinyújtani a lábát benne. Aliznál is át akarok majd térni, de neki most éppen tökéletesen passzolnak az angol turis rugik, amik eddig lifegtek alul.
a szobájukban meg kb 22-23 fok van éjjel mostanság. Kánikulában meg kibírhatatlan meleg mindenhol és mindenkor.
az a kengurus hálóka tetszik amúgy, olyan, mint egy lábrész nélküli rugi zipzárral, hosszú ujjal, és jó vékony anyag, viszonylag magas nyakkal, akár body nálkül is el tudom képzelni. Végül is Aliz megörökölheti majd, és nyáron is vannak hidegebb napok. Hálózsákot nem használunk...csak magamban gondolkodom :oops:

KépKép
lili73
 
 


Lili!
Nekem tavaly (manem egy év van a gyerekeink között) amíg nem volt elviselhetetlen meleg éjjel pamut rugiban aludtak. Mikor már éjjel is nagy volt a meleg (panelban) akkor egy egy rövid ujju bodyban.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Köszi, Zsebi!
Úgyis nekem kell majd kitapasztalnom, mi jó nekik, csak példákat akartam. Még mindig úgy tekintek rájuk, mint valami törékeny kis lényekre, pedig nyilván kánikulában ugyanúgy nem fognak magukon semmit elviselni, mint mi :lol:

KépKép
lili73
 
 


Sziasztok!
Hajni!
Isten éltesse a kiskomidat elsö szülinapja alkalmábol!!!
És nézd mit sütöttem! :wink: Kép
Mi similac+ vassal iszunk,gyogyszertárba veszem!Egy éves korig van rá támogatás igy én már recept nélkül veszem!Izlik Ágostonnak,szerintem nagyon fini tápszer!

Zsebi!
Én a Domokos föorvosnál szültem!
Nagyon megvoltam elégedve vele borzaszto rendes doki volt!!!

Andi!
A tüzoltoba nem volt lehetöség a szülöknek maradni ott csak babák voltak!
Söt az sem volt mindegy hányszor mész be egy nap!!
Mert tul sürün sem lehetett mivel sok baba volt és mindegyik szülei menni akart!Igy napi 1x volt lehetöség! :(
Marci egyébként 35+4-re született,de éretlen volt a tüdeje igy hivták a babamentöt és elvitték! :cry:
Borzalmas volt!Föleg hogy azt sem tudtam mi történik vele-velünk!

Orsi!
Nagyon komoly Lili!!! :D
Ügyes!!!!!

Tiko!
Gyönyörü a kislánykád!
És milyen édes kutyusod van!
Miket eszik Zorka?

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Andi, Anikó!
Azért Andinak szerencséje volt hogy bármikor láthatta a fiúkat. A SOTE II-n úgy van szabályozva hogy három óránként reggel 6-kor mehetsz először és 9-kor utoljára illetve éjfélkor csak beadhatod a tejet (hajnal háromkor erre nincs lehetőség mondván anyuka pihenjen) a gyeked meg arra az etetésre tápszert kap :( pedig kelltünk mert fájt a mellünk így azokat apa hazahozta. Szar érzés volt ez is hogy tápot kap míg itthon gyülik a tej. És fél órát lehetett ott lenni összesen kivétel a 6 órásinál mert akkor jöhettek be az apukák (csak ők) és akkor egyórát lehetett maradni. Illetve szombat vasárnap volt még ilyen hogy délelött is egy óra apás és délután is. :) Ez azért jó volt.

Nekem még az volt nagyon rossz amikor külön inkubátorban voltak egymástól elég messze hgy kihez menjél. Meg akkor Esztit már meg lehetett fogni Balázs zártban volt aldut szar érzés volt. :(
Mikor egy kutricában volt az már könnyebb volt.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Csajok :D
azért a sima kh-at meg az intenzíveket ne keverjük össze!!!
az, hogy a szülő folyamatosan a gyereke mellett lehet törvényileg sem vonatkozik az intenzív osztályokra, és a PIC/NIC mind annak minősül!

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Lili

én több hálózsákot vettem már, nekem legjobban a tescos jött be, mert elég vékony jól tud benne mozogni, forgolódni, nem izzad bele. nálunk most 26 fok van a lakásban.


Zsebi, Orsi

amikor a hőségben bodyban altatjátok a gyerekeket, az elég? mert ugye a takarót lerúgják, viszont magamról tudom, hogy akármilyen meleg van, egy vékony kis lepedővel betakarózom.

Tiko

én is megnéztem a képeket, nagyon aranyos Zorka és mennyit nőtt! Rád hasonlít?

Orsi

a múltkor beszéltünk a gyerekülésről, ma voltunk a brendonban szétnézni. a döntésem egyértelmű, römer. amit kinéztem 55000 most akcióban, amúgy 60 e.
az ebayen ugyanez 159 Euro. csak hát a postaktg elvinné a különbözetet, remélem sikerül személyesen is megvennem, ha megyünk Grazba.

Kép
zsuzsi73
 
 


Anikó: köszönöm mindkettőjük nevében :)

Mindent, amit ebben a korban lehet. Tejtermékeket most kezdük, joghurtot és sajtot kapott eddig. Szerencsére nem válogat, mindent megevett eddig amit csináltunk neki. Az étvágyával nincs is baj, de ez látszik is :) És még 3x szopizik naponta.

Milyen szép tortát sütöttél :lol:

tiko
 
 


Én is teszek egy kis visszatekintöt! :wink:
Itt 25 hetes 4d ultrahang! Kép
Egy naposan! :D
Kép
És most! :lol: Kép

KépKépKépKép
aniko24
 
 


zsuzsi73 írta:az ebayen ugyanez 159 Euro. csak hát a postaktg elvinné a különbözetet, remélem sikerül személyesen is megvennem, ha megyünk Grazba.

az összesen kb. 180 eur postával, ami most kb. 44e Ft... még mindig megéri rendelni, így is 10e Ft-tal kevesebb mint a brendon akciós.
Grazba meg a benzin sok :wink:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Zsuzsi :D
nagyon hőségben én pelusal betakartam, ha kitakarózott, így járt :D

Anikó :D
nagyon jók a képek :lol: :lol:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Zsuzsi: állítólag nem :) Mindenki azt mondja tiszta apja....

Mi befejeztük a dévényest, egyenlőre nem kell. 1 hónap múlva kell felhívnom, hogy beszámoljak róla, feláll-e már Zorka.
Már nagyon tud mászni, bejárja az egész lakást :)

tiko
 
 


Zsuzsi:én már most se takaróval takarom be, hanem egy párna huzatunkkal. A szobájában 25 fok van.

tiko
 
 


Orsi!
Teljesen igazad van!
De valahogy az ember elsem tudja kébzelni hogy ez a szörnyüség vele történhet meg!
Nekem abbol a szempontbol szerencsém volt hogy egyböl külön szobába kerültem és egyedül voltam!De éppen elég volt látnom a kismamákat ahogy tologatták a babáikat a folyoson a látogatok körbeállták és fényképezték őket és hallottam amikor beszélték melyik mennyit szopott éjjszaka...!Nem volt könnyü! :cry:
Én meg attol rettegtem hogy mi lesz holnap....hogy lesz e holnap?! :cry:
Én nagyon tudatlan és felkészületlen voltam ezen a téren!
És nagy "pofon" volt ez számomra!A növérek hol frászt hoztak ránk hol meg mosolyogtak rajtunk hogy ennyire félünk amikor nagyjábol rendbe van minden! :?
Talán ha kicsit jobban latba veszek mindent az elsö terhességem alatt és számolok olyan dolgokkal is amik nem feltétlenül de megtörténhetnek akkor nem veszem ennyire rosszul az akadályokat....! :( És utána következett a nem szopás amikor mindenhol azt hallottam...-kora baba szopnia kell.....hát köszönöm :evil: nekem se tejem se nem szopott Marci szoval jöttek a kudarcok csöstül amitöl egy igazán szar anyának éreztem magam...!Na de ez már más történet....!

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Anikó :D
szerintem erre nem lehet felkészülni :wink:
mivel a kispasik ikrek voltak én azért utánolvastam, hogy mi lehet, hogy lehet. Egy korababa fórumnak áttételes érintettség kapcsán régóta olvasója voltam - még terhes sem voltam mikor olvasni kezdtem -,tehát _ésszel_ tudtam, hogy mik a papírforma szerinti esélyek, mi lehet, mi nem valószínű. Ettől függetlenül fél órát sírtam - pedig nagyon ritkán szoktam - mikor Máté bekerült a PICre 3 naposan azért, mert a fertőzése elhatalmasodott, és ott jobban szem előtt volt. (pedig sem lélegeztetni nem kellett, csak antibiotikumot kapott ill. nem volt táplálható).
Friss anyaként nem tudsz kívülállóként gondolkodni, nem tudsz reálisan esélyeket latolgatni, és igen sokszor leegyszersödik az élet és csak fekete van vagy csak fehér, nincs átmenet.

(ismertek, ismeritek az optimizmusom... amikor Máté bekerült a PICre aláírtunk egy papírt, hogy mikhez járulunk hozzá mint szülők. Amellett a papír mellett volt egy tájékoztató, hogy az X hétre született babákat milyen eséllyel mentik meg az adott PICen... nos, a 34. hét után az volt, hogy 99.5%... és ÉN azon rettegtem, hogy Máté nehogy a 0.5%ba essen bele... én, akinek ez normál esetben meg sem fordulna a fejében, aki aggyal tudja, hogy _semmi_gond_nem_lehet... de mégis. Pár napos babákkal a kezemben, friss anyaként ezt máshogy éli meg az ember)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Lányok!
Mindenkinek köszi a hsz.-okat az avásról. Szerintetek lehet, hogy Barninak csak most kezdett el fájni a fogacskája? Már egy mm-re kint vannak, de most este volt először olyan nyűgös, csak sírt egyfolytában, nem tudtam elaltatni se.

Szülés: II. nőin voltam Zsebihez, Orsihoz hasonlóan. Semmi rossz élményem nincs, kivéve, hogy a csaszi után azt gondoltam, bár sima úton szültem volna, annyira sz@r volt az első pár nap. Meghatározó élmény volt az egész, néha még most is lefekvéskor végigpörgetem az eseményeket. Vajúdtam pár órát, A baba majdnem kibújt, mire műtőbe kerültem (B baba keresztben feküdt). Sokkal fájdalmasabbra számítottam, igaz, a végét már nem tudhattam meg, milyen.

PIC: akkor utáltam a helyzetet természetesen, mégis utólag, nagyon hálás lehetek nekik. Igazából egy kis antibiotikum kúra kellett Aliznak, amúgy csak hízlalni kellett őket, ill. Barnit az elején szondán át tudták csak etetni. Két hétig voltunk, minden három órában mentem hozzájuk. Nem rúgtak ki minket, pedig nagyon át akartak helyezni hízlaldába, de én kértem, hogy amíg lehet, maradhassak. Rinyáltam, hogy miért nem erőltetik Barninál a cumizást, mert megszakad a szívem a szonda látványától, erre a nővérke azt mondta, örüljek, hogy az én gyerekeim ennyivel megúszták. Ez akkor olyan rosszul esett, hogy sírtam utána, de most már belátom, hogy igaza volt, szerencsés vagyok. Utólag nagyon átértékelődik minden, akkor és ott tényleg máshogy éli meg az anyai szív a történéseket.

KépKép
lili73
 
 


...és semmiféle rágókát nem hajlandó a szájába venni, csak a kistakarót, törülközőt tömködi a szájába egyfolytában...az csak a fogzás lehet, ugye?[/quote]

KépKép
lili73
 
 


Zsuzsi!
Igen akkor is betakartam egy vékonyabb takaróval mikor marha meleg volt. Hamar lerugják magukról de ahogy mondod nekem is jólesik ha van ott valami. Sokszor a fél lábát aládugja vagy csak egy részével alámászik reggelig.Illetve azrt én megyek és takargatok.Meg mindig figyeltem a lábukat hogy ne legyen hideg.Aztán az ember már tudja milyen időben milyen a gyereke. NEkem a kettő pl. más Eszti izzadékonyabb Balázs a fázósabb. :)

Anikó, Orsi!
Igen azt tudom hgoy a PIC mindenhol más és látogatási idők vannak de Andi gyerekei is ott voltak és bemehetett. De ez még nem is lett volna bajom. Nekem még az fájt de nagyon hogy a SOTE II-n 5 ágyas szobák vannak és minden szobába csak egy PIC_es anyuka volt ahelyett hogy ötünket raktak volna egy szobába. Szar volt mikor leőször jöttem le a PIC-ről és a többi anya éppen a babáját simizte. Még jó hogy fal mellett volt az ágyam így elfordultam és sírtam. Persze szegény lányok nemmerték megkérdezni hogy és a te gyerekeddel mi van.... nekem ez nagyon rossz időszak volt. Az könnyebb volt mikor egy hét után jött egy szintén PIC-es anyuka. Valahogy már nem éreztem magam egyedül. .. fúúúú de mennyit menetem sírva fejni a fejős szobába ott egyedül lehetettem.
Kemény időszak volt engem nagyon megviselt.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi :D
nekem ebben is szerencsém volt, mert mindenki kérdezgette mindig a szobában, hogy hogy vannak a gyerekek. Nekem is szarul esett, hogy nem lehetnek velem, meg is állapítottuk, hogy azért vagyok olyan fáradt állandóan, mert nem spannol az, hogy velem vannak a bébik. Aztán mikor kikerültek az ágy mellé a végén, na az aztán ezerszer fárasztóbb volt, mint mikor csak az volt a dolgom, hogy 3 óránként fejjek :lol: Akkor meg az volt a baj, hogy minden nap be kellett számolnom, mikor miből mennyit ettek, tartottam-e a 3 órát, állandó csúszásban voltam, kész idegbaj volt.

KépKép
lili73
 
 


Lili!
Végül nálunk is nagyon jó csapat állt össze ketten PIC-esek voltunk egy anyuka meg szülés (hüvelyi) nem volt minden okés utána vele így ő is lenyomott két hetet szóval az öt ágyasban hárman fix helyesek voltunk. :) Akkor már minden jó volt jókat beszélgettünk.
Hát nekem nem sok időm volt kint eszmélkedni velük. Nekem egy szombat reggel mentem be 6-kor mondták 9-kor Esztit kivihetem napközbenre de három óránként mikor jövök Balázshoz hozzam őt is meg írjak én is mindet ahgoy te, aztán éjjel bent aludt még Eszter. Vasárnap megkaptam minkettőt egész napra Eszter velem is alduthatott Balázst vissza kellett vinni, majd hétfőn mindkettő egész nap velem volt és éjjel is és azt mondták ha éjjel minden okés akkor kedden viszont látásra mehetünkhaza :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
Persze éjjel Eszti kipisilt a pelusból ugye tiszta ruháért mehettem át a PIC-re de a másikat sem mertem otthagyni mert kaptam volna így vittem mindkettöt. Ja és mindig ezt a hátul és seggen gombolós rutit kaptuk hát én ettől agyérgörcsöt kaptam az a csöpp emberkét még ott forgatni mire végre begomboltam

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


ma a lányom annyi ebédet evett, hogy utána nem szopott :lol: :lol:
a menü paprikás csirke volt
kapott tányért is, de első mozdulattal kiborított mindent :)
Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


nem ezt akartam Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi

nagyon cuki Lili Baba, a tésztát egészben bekapja?
Jó nagy falatkákat csinálsz neki, Olivér az ennél sokkal kisebb daraboktól is öklendezik még :(

Kép
zsuzsi73
 
 


zsuzsi73 írta:nagyon cuki Lili Baba, a tésztát egészben bekapja?
Jó nagy falatkákat csinálsz neki, Olivér az ennél sokkal kisebb daraboktól is öklendezik még :(

általában igen, vagy kettéharapja.

nem csinálok én neki semekkora falatot, mindent egészben kap... nem eszik mást, csak darabost.... a pépest mi átugrottuk.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi!
Hogy milyen gyönyörü a szeme ennek a leányzonak! :D
Nagyon édes!!!
Alakul ez a kaja...alakul!!! :lol:

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Lili édes!
Mi most jutottunk oda, hogy 5 falat kanalas kaja után hiszti van. Utána csak az a jó, amit ő tehet kézzel a szájába....

Kép
Kép
emma1976
 
 


Hali! :D

Megvolt a nagy szülinapozás, Olivér is nagyon élvezte! A tortájából végül nem evett, nem neki valót vettünk. Mi viszont annál inkább belakmároztuk, tutira fölszedtem vagy 2 kilót! :oops: :lol:

Anikó,
Köszi a tortácskát Olivérnek, nagyon guszta! :D A Ti tápitokról még nem hallottam előttetek, miben különbözik a többitől? Hogyhogy gyógyszertárban lehet kapni?
Olyan jók a fotók, Ágoston tökre hasonlít az uh-képére! :D

Orsi,
Lili nagyon édesen falatozza azokat a tésztákat! :lol: Nem is tudtam, hogy van olyan, hogy vki nem eszik pépest, hanem rögtön szilárddal kezd… Megkérdeztem a dokinkat, azt mondta, hogy még az is normálisnak mondható, ha vki 2 éves koráig pépest eszik. Csak adjak neki vmi rágnivalót, hogy használja a fogait. O. golyókat kap, köles- meg rizsgolyót.
20140901102739
 
 


hajni777 írta:Nem is tudtam, hogy van olyan, hogy vki nem eszik pépest, hanem rögtön szilárddal kezd…

Megkérdeztem a dokinkat, azt mondta, hogy még az is normálisnak mondható, ha vki 2 éves koráig pépest eszik.

Levi is azzal kezdte szinte.

én 1.5 évet tudok, utána jobb kicsit odafigyleni rá, mert a rágás meg a beszéd 90%ban összefügg...

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok!

Hajni,
Kicsit lemaradtam, de utólag is nagyon boldogságos második évet kívánok Olivérnek!!!! Fotók? Miket kapott Olivér?
Holnap uh!! De jó Neked! :D Várunk a hírekkel!

Orsi,
:lol: :lol: Lehet, hogy a darabos paprikás csirkével kellett volna kezdeni. :lol: Nagyon édes!!!

Nagyon jók ezek az ilyen volt , ilyen lett összeállítások, legközeleb majd én is.

Este 8kor 31 fok van a tetőtérben! :? De jó lehet most a Balcsi mellett lakni, igaz Orsi?!

Állítólag a dechatlonban lehet kapni jó áron uv szűrős pólót bébikre. Ismeri vki?

Kép
bandika
 
 


bandika írta:De jó lehet most a Balcsi mellett lakni, igaz Orsi?!

itt sincs hűvösebb :wink:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Bandika,
köszike a jókívánságot! :D Nálunk 21 fok van, a gyerekre hosszú ujjút kell adnom, nehogy megfázzon. :?
Apróbb ajándékokat kapott, ami nagyobb, az egy tricikli meg egy babzsákfotel. A kedvenc amúgy egy távirányítós autó, amit persze én irányítok, de Ő meg hurcolja mindenfelé, meg egy pókemberes kisautó. :D
Az uv-szűrősön már én is gondolkodtam, de belegondoltam, hogy szegénynek lesz épp elég melege, nemhogy még egy műszálas cuccba még bele is cuppanjon. Nem tudom, szerinted hasznos lehet?
A fotók nagy része a tesómék gépén van, amit elfelejtettünk átmásolni. :twisted: Majd ha meglesz, teszek fel.
20140901102739
 
 


Egy van, ugyan az nem nagyon szülinapos, de azért felteszem:
Kép
20140901102739
 
 


itt sincs hűvösebb Wink

:lol: A híradóban éppen arról beszéltek, hogy milyen sokan vannak már most a Balcsin és fürdőzős képekkel illusztrálták, én meg irigykedtem. :D

Hajni,
Sztem nem feltétlenül műszálas az uv szűrős, nekünk piciben volt egy sanetta pamut napozónk, ami elvileg az. Most vmi hosszú ujjú polót szeretnék pancsoláshoz, az is jó lenne, ha fürdőruha anyagból van.
Igazán nagyfiús ajándékokat kapott Olivér, tricikli és pókemeber, nem semmi! 8) Én még verdás bébitaxiban gondolkodom. :lol: Mondjuk Apa meg már elektromos járgányt venne, de lebeszéltem.

Kép
bandika
 
 


bandika írta:
itt sincs hűvösebb Wink

:lol: A híradóban éppen arról beszéltek, hogy milyen sokan vannak már most a Balcsin és fürdőzős képekkel illusztrálták, én meg irigykedtem. :D

jah :D mi sosem járunk fürdeni.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


[Orsi írta]jah Very Happy mi sosem járunk fürdeni.[/quote]
Miért nem?

KépKép
lili73
 
 


Neked hogy lesz ott az, hoy XY írta az idézésnél?

KépKép
lili73
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: