Új privát üzeneted érkezett!

Norka ezzel az a baj, ha nem megy a nagydolog, még nagyobb székrekedés lesz belőle, az még rosszabb...

amíg nem rendeződsz hashajtó....valami gyenge, de hatásos, ami mellett nem kell erőlködnöd, csak kicsusszan... :roll: :oops: 8) :lol:

aszalt szilva, szilvalekvár, aszalt barack+tej, amit a lányok írtak...esetleg tamarin lekvár...

aztán ha vége az egésznek abbahagyod. barátnőm mikor indiában volt, annyira félt a hasmenéstől, hogy indiában majd mindentől menni fog a hasa, hogy pszichésen elintézte magát, és egyáltalán nem kakilt 3 hétig...kórházba kellett mennie, hogy kiszedjék belőle...szóval nem szabad ezzel játszani....

Kép

Kép
rejo

érdekes lelkileg mennyit tudunk hatni a szervezetünkre. :roll:

Norka: danone activia. egyébként is jó a szervezetednek. sztem a kancsós élőflórás joghurt, vagy biofir is.

Kép

Kép
csillagfény

ja, norka kiderült rossz számra írtam neked smst :D ezért nem kaptad meg.....

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Jóreggelt!!!

Na, hazaértünk lánykáim! Kicsit messze van ez a Budapest... Vagy csak egy jobb kocsi kéne? :lol:

Nem bántam meg, h elmentünk! Sőőőt! Nagyon nagyon örvendek (és örülök is, persze :)) ), hogy megnézhettelek magamnak. Szerintem a szünet lehetett volna 4-5 órás is, mert nem volt időm mindenkivel szóbaállni.

Az NLC-s lányokat kacagtam, valahonnan előszedtek öntapadós cédulákat és kiragasztották a roháikra a nick-jeiket. Nem értették, h miért jár csak egyeseknek kitűző :lol: De úgy láttam, h ők is jól érzik magukat!

Mindenekelőtt elmondom, h mekkora szeleburdi vagyok: fényképezőgép nélkül indultunk már Kolzosvárról :(( szóval képeket fogadok az email-címemen és bárhol :)) Nemcsak azokat, amelyiken mi vagyunk, hanem minden talin készült kép érdekel :))

A kvízzel úgy jártunk, h Mannával mondtuk: mi nem versenyzünk, de játékból válaszolgatunk... és biza rettenetesen lebőgtünk... aztán még a sort is eltévesztettük... szétröhögtem magam rajtunk, így jár, aki nagyképű...

Zsizsik: rajtad kívül mindenkinek drukkolok. Nem tudom hogy néztél ki eddig, de most csini vagy és jókedélyű és öröm Rád nézni!

Aranykavics: a te lakkod sem volt semmi! :)) (Tudni kell, h én ritkán lakkozok, de most "készültem" erre a talira, a szoknyát is direkt ezért vettem :)))

Hajni: máskor légysike ne bújkálj! :( Én szívem szerint mindenkit sorban megkérdeztem volna, h kicsoda, de erre nem volt időm...

Én is Dimetet és Rejót is a lányaikról ismertem meg.

És már nem emlékszem ki volt, de engem valaki a férjemről :!: ismert meg... :lol: :lol: :lol:

Lányok: Nórit és Szilast látva nagyon előjött a kicsibaba utáni vágyakozásom... Kicsibabát akarok... (nincsen valami szívcsöpögős szmájli?)
Zsuzsit és Johannát látva pedig azt éreztem, h a következő lány kéne legyen...

Gergőn pedig jól szórakoztam. Arról ismertem fel (még az arcát nem is láttam), hogy Tibikét etetem a jtszószobában, egyszercsak nagy dirrdurral berohan egy fiúcska, neki rögtön a motornak és rohan motrozni :lol:
Mi energiája van... az apuci meg csak futott utána mindenfelé.

Kép
k.ir

Miért van az, hogy az anyatejes babakaki ennyire penetráns szagú?! :shock: :lol: :lol: :lol:

Ez javulni fog? :roll: Vagy csak rosszabb lesz? :roll: :lol: :lol:

Norka!
Egyetértek a pároddal, tessék pihenni!
Bár, ha a laptopot be lehetne vinni az ágyba.... onnan irogathatsz és élhetsz társadalmi életet, miközben Benjáminnal pihentek! :)

Szerintem is hashajtó. Kímélő, de ha nem megy, akkor akkor erősebb! És sok sok folyadék!!!

Pszihé nagy úr!
Az biztos! Főleg a kakilásban! :lol: :lol:
De a ricinus olaj! :lol: :lol: Nincs az a pszihé amit le ne győzne! :lol: :lol: :lol: ki ne próbáljátok! :lol: :lol:

Nekem nem megy idegen helyen! :oops: Tengeren voltunk, egész nap zabáltunk és már az ötödik nap telt el és inger sem volt.
A párom már megállapította, hogy ennek fele sem tréfa, naponta illett volna ennyi mennyiségű kaja után, legalább 1 kilót produkálni! :lol: :oops: :lol: Én meg csak puffadtam, puffadtam, puffadtam.
Aztán KV, olvasás a klotyón, mobilon játszás, amit el tudtok képzelni minden volt.... :lol: :lol: Lett eredménye... :lol: :lol:

No, ezt kitárgyaltam! :lol: :oops: :lol:
Vendég

Hehe, látják Tibike mennyi idős? Midnenből 1! :twisted:

Még elárulom azt, bónuszhír, hogy szombaton, a tali napján volt az 5 éves házassági évfordulónk!

Az előadásokról akartam még írni: az első fele szuper volt: a mozit megkönnyeztem, csak sanáltam, h nem látszott jól az írás... tény, h a képek a lényeg, de azért jó lett volna, ha jobban látszk a szöveg :(
Tűű doki formában volt, Zentai Andi ngyon profi előadást tartott, vagány csajszika! És Rambóka! Ő a legvagányabb. Ha én ki kellett volna álljak, akkor a térdeim meglilultak volna a végére... hajrá Rami! Példát lehet venni Rólad!

A második felében aztán a kvíz volt a legszuperebb, szerintem legalábbis, az a pattanásokról meg hajról dumáló nőcik szerintem nem voltak éppen a helyzet magaslatán... A Pilates-es pedigolyan volt, mintha esti mesét olvasott volna, de lehet az volt a baj, h túlzottan vártam a kvízt és már nem volt türelmem hozzá.

A második feléről többen is elmentek, amit eléggé sajnáltam.

A legvégén pedig elment mindenki, legalábbis ez volt az érzésem, de kiderüt, h nem így van. S amíg a férjem s a húgom megetették Tibikét, addig összeszedtük ka regisztrációs asztalról a kártyákat s a székeket s egy csomó mindent, amit Dimet hazavitt. Megtaláltuk Rejóka táskáját. Rájöttünk, h Bogi nagybácsija nem tutti, h ki tudja-e választani a Bogi játékait, helyrevittük a pelenkázót és a nagy transparenst is megmentettük az ajtóról. Majd elbúcsúztunk Mannától és Mamint-tól és elvonultunk haza. Ja, vittünk narancssárga lufikat a házigazdánknak, h díszíte ki a lakását :))

A lufikról: szünetben Tibikével ott ültünk az asztalnál, "lehúztuk" a kék lufit és azt nagyon megszakértette. Aztán elengedtül, az felszállt, ezen csodálkoztunk és kezdtük elölről. Aztán megérkezett Gergő, aki nem tűrte, h nem tudja leszedni a lufit, megráncigálta, ltta, h nem lehet az asztalról leszerelni, nemtetszését fejezte ki, még egyet rántott rajta és türelme fogytával továbbrohant. Azt hiszem egész jól értem, h néha miról beszél itt nekünk Rambóka... :))

Kép
k.ir

Még írtam egy hosszút, mert nem tudok leállni, de elszállt. Anyukám felhívott telefonon és közben meghámoztam az ebédhez a krumplit és ezalatt nem tudom mi lett, de elszállt :((

Na mindegy, nem írom újra. Pedig egy olyan jó sztori volt, annyit írkáltam :evil:

Lényege, h Tibike csodálatosan bírta a gyűrődést! Másik lényeg, h szinte étlenhalt, mert a férjemet kértem, h amikor lejár a szünet akkor etesse meg, de szerinte nem volt éhes, így szegény gyermek csak a legvégén kapott enni.

Norka: örülök, h már nem vérzel, remélem azóta is egyre csak jobban vagy. Én személy szerint majdnem infarktust kaptam, amikor meghallottam, h nem vagy - nem is leszel. Nagyon beszartam, mert tudtam, h te félholtan odajönnél, tehát több, mint féltholt... Izgultam-izgulok nagyon. A következő találkozás jobb lesz! Remélem! :)

Puszik, mert minnyár itt alszom el. Csak 6kor indultunk haza, a nagy meleg elkerülése végett... az éjjel 1re értünk haza, addig felváltva vezettünk. Menet vagány, h az ember "nyer" egy órát, de hazafelé "elveszíti" azt. Tehát menet 5 órát mentünk, jövet meg 7-et :(

Kép
k.ir

Kép

Amíg a táblázat kezelője nem jön...Módosításokat pü-ben!Köszönöm.
tabla

Hol van ma mindenki??? :shock: :?: :?:

Kép
k.ir

itt.
k.ir, megkaptad az emilemet? és nem is halt éhen majdnem. totál elvolt :) lehet beletörődött az éhségbe :D

Kép

dimet

szió

norka,de jóóó hogy rendben vagytok :P :P
nagydolgos rész érdekes,én most szülés után a varratok miatt voltam így,aztán meg ahogy kiszedték azért,hogy nehogy szétszakadjon :roll: :lol: a patikában adtak vmi lötyit..esetleg ha nem sikerel kipróbálhatod,most nem tudom megnézni a nevét mert kiskincs egy fergeteges hasfájós éjszaka után itt kucorodik a pocimon..

anyooka nagyon nő ez a poci :P

csakegy elnézést a telefonért,itt is köszi éspusz

bettica még semmi :?:

többiek :?: :?: :?: :?: :?:

tegnap találkoztunk okr-el :D bár röviden mert kiskincs ordított az éhségtől, de jó volt látni, jól néz ki és nem látszik rajta hogy a suli és gyerekek lefárasztanák, sulit én elképzelni sem tudok nem csinálni..úgyhogy minden tanuló anyukának elismerésem :!:

kellemes napot
Vendég

Jó reggelt!

Tényleg nem volt itt nagy forgalom tegnap...

Mi még egyben...

Norka? Remélem továbbra is minden rendben, pihensz sokat...

Tabla: Köszönjük a táblát! A táblázat kezelője mikor jön?

Pogi: Mi volt a dokinál? Meg vagy vele elégedve?

Monee???

Tegnap intéztem a hivatalos dolgokat, úgy tűnik, mindent sikerült a helyére tennem... Majd kiderül egy hónap múlva...

Nem rég szült lányok: Hogy álltok a kilókkal így szülés után? A júniusi topikban az egyik lány 10 napja szült és mindössze 3kg maradt rajta... :shock:
Azért kérdem, mert kezdek kikészülni. Nem aggódom a súlyom miatt, mert majd lemennek a kilók, de állandóan ennék. Méghozzá szénhidrátot. Vettem almát, répát, meg egy csomó hasonló rágcsálni valót, de mintha meg sem ettem volna őket. :roll: Fél óra múlva éhen akarok halni, pedig eszem rendesen a fő étkezések alkalmával... Kiborít ez az állandó ehetnék. Párom tegnap már csak röhögött rajtam, mert állandóan a hűtő körül sündörögtem...

Kéne reggelit szerezni... Meg renoválni magam és persze egy kis takarítás is ráférne már a lakásra... :roll:

No akkor még a nagy meleg előtt elindulok beszerző körútra...

Csók

Kép

Kép
bettica

bettica én is ettem rengeteget,főleg sütit és sütöttem is,kívántam,sztem kell a szervezetnek..persze ha lehet akkor módjával
én a terhesség végére 12kilónál tartottam, a kórházban 6volt rajtam, mikor hazajöttünk pár nap esetleg egy hét elteltével mérlegeltem 2-3kiló maradt rajtam...ezt tartom azóta is,pedig próbálok sokat enni a tejcsi miatt,mert volt mikor nem volt időm rendesen enni és úgy éreztem apad.....most néha éjszaka szopi után is megeszek egy joghurtot, pár karika felvágottat,pogit.
Vendég

Hahó!

Szegény Kir! Tegnap olyan lelkesen irogatott és nem válaszolt neki senki. :) Azt azért jó látni, hogy a tali jól sikerült és jól éreztétek magatokat! :)

Norka!

Pihengess!
A babamozit meg köszi, én személy szerint nagyon várom hogy láthassam. :)

Anyooo!

Az azért nagy műsor lenne, ha kiderülne, hogy egyikünknél nincs kukacosodás. :D Én vállalom! :wink:

Bettica!

Remélem tééényleg sikerült letudni a hivatali dolgokat!
Huhh, nekem is kell majd még házassági anyakönyvi kivonatot szereznem... el ne felejtsem! :)
Köszi, én jól vagyok. Pár napja olyan aktívan teker a manó a pocimban, hogy amikor ébren van, csak vele tudok foglalkozni. Tök jókat röhögök azon ahogy alienezik. :lol: Ha mocorgás közben simogatom, sokkal jobban bepörög, ha meg valamit rakok a pocimra azonnal nekiáll lerugdosni. :lol:

Rakok fel egy linket, ha van kedved nézd meg. Onlány szülésfelkészítő, nekem az első pár video tetszett nagyon. "Az élet első percei" különösen jó volt, potyogtak közben a könnyeim. :D De azért a kórházi fürdetés (1. rész) se kutya... :lol:
http://www.babazo.hu/9honap/20070514szu ... zites.html

Ma (lehet hogy) jön a védőcsaj.
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Kavicska: ha szerinted az anyatejes kaki penetráns szagú akkor szívesen átruházom rád Lilla néhány nem anyatejes pelenkáját... azokhoz már fegyverviselési engedély kell néha:)

Bettica: EGYÉL! Szülés után vagy 2-3 hónapig ölni tudtam volna a szénhidrátért, aztán szépen lecsengett a dolog... úgyhogy ne aggódj, valszeg ki van ez találva... a lényeg, hogy jól érezd magad a bőrödben... az tesz a legjobbat a tejtermelésednek:)

Kincs: sikerrel jártatok?
Vendég

Kép
Vendég

Hűha, Csakegy! Ez komoly kép! Ki ez? A tesóka? :shock: És mikor lesz neki is egy vonalzója? Annyit igazán megérdemelne, nem?

Egyébként ez Rambókánál is érvényes!!! Tesóvonalzót!!!

Kép
k.ir

Jujj Csakegy! Hát ez tök jóóóóóó! Gratulálok! És most már tényleg kérünk vonalzót is a tesóváróktól!!! :lol:

Nagyon örülök, de jó :D

Kép

Kép
bettica

Csakegy!

Kisemberke. :lol:
Vonalzót!

Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Helló lányok,

látom, lelassult a népség..... jó meleg lett, ez igaz !

No hát, nagyon köszönöm a testsúlyomat illető dícséreteket, bevallom, nagyon jól esik, és további kemény mozgásra ösztönöz.... :lol: 8) :oops: :wink: Tény ami tény, hogy azért büszke is vagyok arra, amit eddig elértem, és remélem, a maradék 10 kg-ot is sikerül nyár végére lefaragni magamról....

Kir, Tibi olyan tündéri volt, nagyon nagy fiú ám ! És komolyan, tök jó fejek vagytok, hogy eljöttetek Pestig a tali miatt !!

Csakegy: gratula Manócskához !
zsizsik

csakegy eszméletlen jó ez a kép!

Én is csatlakozom Csakegy és Rambóka esetében a vonalzót követelők táborához!!!

Komolyan már minden megvolt, poz. teszt, 12 hetes Uh, mikor akartok vonalzót, szülés után?? :shock: :lol:

Kép

Kép
rejo

Rejo: miért, nem akkor kell? :))))
Vendég

Ti már direkt húztok minket! :lol:

nagyon sok szurkot kérek. kedden elmondom mint Hajni hogy mihez! :wink: :lol:

Kép

Kép
rejo

hello!

Igyekszem visszaolvasni ígérem....

Csakegy....kistesó integet? juhéééé

Végre itthon vagyunk. 3 hetet töltöttem a kicsi lányommal a klinikán. Csodás érzés volt először vele lenni. Nehezen indult a spontán evés, egy ideig még szondán is kapott tejet. Szenvedtünk sokat, sírós hányós nyugtalan volt. Végül azért csak belejött. Igaz, még most is néha hasfájós és néha csak 40 ml-t iszik mege, de majd..... Csütörtökön jöttünk haza, nagy a boldogság. Mire hazaértünk, a ház ablakai ki lettek cserélve és mindent kifestett apa.
Dorina most 2,5kg és 46 cm. Életrevaló baba. Sajnos a kórházi tartózkodás nekem megártott (hála a nővéreknek) így a tejem elég kevés. Kicsim néha kap tápot is az anyatej mellé.

sokat alukál, mosolyog, édeske. Szopi nem megy, cumlira szokott :(

Puszi mindenkinek és Kavicsnak külön köszi a sms-t.

Gina
Vendég

gina, örülök,hogy jól megvagytok! tejed van amennyi van, táptól is helyes csajszid lesz :) esetleg habbermant próbáljátok ki!!

vonalzót akarunk, vonalzót akarunk.....(azért megdöbbentő,hogy nem hiszitek még el ezeket a babákat. raminak is már tök nagy, formás pocija van. csakegy neked mekkora már a pocakod? )

meleg volt ma. most este vasalok. ah. annyira utálok.

Kép

dimet

Gina: hajráááá:))) Mostmár szépen alakulnak majd a dolgok:)))) Végre otthon:))))) Gratula Dorina szép növekedéséhez... aztán most jön a java, kezdhetitek élvezni a családi babázást:)))) (és hátha beindul a tej most, hogy végre otthon lesztek... ha meg nem akkor nem... csak ne stresszelj emiatt)
Vendég

visszaolvastam...és nagyon irigylem a szoptatós kismamikat és a napirendjüket.

Nálunk a szitu:
1).cumi van, már az inkuban rászoktatták. pedig elvből :!: nem akartam
2.) 3 óránként percre pontosan ordítva kéri a kaját. Főleg éjjel. Nappal van néha 4 órám is
3.)Büfi nem mindig megy, van hogy 1/2 órát tartogatom...s ha leteszem büfi nélkül, feljön a tej
4.) nászágyba már csak a légzésfigyelő hiánya miatt sem akartam tenni.....nah van hogy csak úgy alszik éjjel :(
5.)tápszer....megissza, de erős neki. Most teával hígítom....hátha
6.) popsiütögetést sem akartam.....de sajna 1/2 óra üvöltés után meg tud győzni

Cicivel is próbálkozik, tetszene neki csak rossz módszerrel szívja....

Imádom őt, de 1,5 óráim vannak csak aludni, mert ugye iszik + büfi+fejés. Remélem majd jobb lesz.

nah kipanaszoltam magam.

De szerencsére van segítségem: párom, anyukám.
Vendég

dimet: akkora, hogy még pont el tudom titkolni az anyósom elől:))))))))

Én elhiszem a babát, ezzel nem volt gond eddig sem csak valahogy kezdem rühellni a vonalzókat, táblázatokat és hasonlókat... Meg ugye a ketteskénél (főleg amikor az egyeske bőre a nap témája már jó ideje) már nincs ideje az embernek azzal foglalkozni, hogy terhes... ld. Lillát ide-oda cipelem, kenguruzunk is (bár nemsokára a hátamra kell majd vennem mert ha kinyomja a hasát akkor pont nyomja velem az enyémet... mintha érezné:), cipekedek is, stb. stb. Bevallom most így utólag visszagondolva tényleg vicces milyen óvatos voltam Lillánál (ld. húst nem fogtam meg csak kesztyűben... most meg simán jó alaposan kezet mosok utána stb.)... és csak lestem, hogy a 2. vagy 3. gyereket várók milyen lelki nyugalommal cipelik nagy hassal is a gyerkőcöt akár a 3. trimeszterben is... hát kezdem megérteni...

Szerintem egyébként Lilla is érzi, hogy valami változás van mert iszonyúan bújós lett... de iszonyúan... állandóan rajtam lóg, rohan, hogy puszit adjon és hasonlók... Mondjuk ebből a szempontból a bőrproblémája tényleg kapóra jön neki mert ez minimum 2 de sokszor több kenegetést -ld. teljes testmasszázs:)- jelent neki amit nagyon élvez:)

Annak viszont örülök, hogy nem lesz nagyobb korkülönbség a 2 baba között... talán még ez is sok egy kicsit... de nem vészes... (bár az tény, hogy az iszonyú nagy segítség, hogy Lilla már magától rohangál és lépcsőzni is elkezdett... az azért nem mindegy, hogy egész nap hurcolászni kell a lakásban vagy csak akkor ha nem megy magától:)

Na mesélj inkább Te valamit:)))))))
Vendég

ja és orvosi utasításra amikor csak lehet pólyában kell lennie. ez nem furi???
Vendég

gina, kitartás! ezeket mindannyian átéltük. :) (persze nálad lehet nagyobb az aggodalom foka, de majd alakultok) és majd egyre több időd lesz. tartsd magadon, ammennyit csak szeretne. túlélés az első pár hét, ahogyan nekem mondta anno vki (szerintem csakegy) :)

mi megvagyunk. holnap utazunk. ha visszajöttünk (jöv. hét), akkor csakegy ikeázhatnánk egyet. jön még vki???
zsuzsi okos. naná, mi gyerekünk :D eddig minden állat bö-bö-böböböböböbööö volt. imádja a nagy kutyákat. és ma már mondta, hogy va-va-va. persze a többi állat maradt bö. :D
és feláll magától. na, még nem rutinos, de egyre ügyesebb. kúszik ezerrel. mászás nincs. néha. emelgeti a popsiját, meg mászik egy-kettőt. de a kúszást magas fokra fejlesztette. éjszakák so-so.
ja, ági!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hallottam egy homeos bogyót, alvászavarra. babáknak (is). megkérdezem holnap mi a neve.
ja, és az apa szó az megy :) anya is néha. mammam= cumi. ja, és ma egyedül akart enni. nagyjából ment is :) de nagyon jó baba, és jó természetű. nyugodt. néha nem. hisztizni is szokott. de megvárom általában míg lenyugszik és megy minden tovább.

anyós nem tudja még?????????????? :shock: :lol:
azért vigyázz az emelgetéssel!

elkezdtem a 850es metfromint. hát, mivel pár napja össze-vissza eszek, a gyogyót is hol így, hol úgy szedtem.....így ma délelőtt már eléggé szarul voltma, őleg, hogy nem reggeliztem. de majd holnaptól helyrerázom magam kicsit. gyulán leszünk, megyek majd minden nap tornázni. már várom. csakúgy,mint zsizsiknek, egy 10est le kell még dobnom, és akkor jöhet a 2. baba :oops: :)

eltüntekkel mi van? hunci? monácska? rami? és persze a többiek is!!!

teszek még fel egy képet, az én huncut zsuzsannámról :lol:

Kép

Kép

dimet

ja, a kép.....mindent ujjal mutogat. rámutat vmire, és mondnai kell, hogy mi az. ha kérek vmit tőle, ideadja.
ennyi voltam mára. kivasaltam egy hegyet :D

Kép

dimet

Gina: szerintem vegyél SOS egy rugalmas hordozókendőt! Azzal szépen magadra kötöd Dorinát (lába legyen az újszülötteknél kötelező békapózban - nagyon jó leírások vannak a neten és van itt egy hordozókendős topik, ott is eligazítanak!!! Talán lakik valaki a közeletekben aki meg is mutatja!!!) szóval magadra kötöd és rohangálj vele így egész nap nyugodtan... szoptatásnál/etetésnél kibontod, utána szépen vissza... Ez neki olyan lesz mintha megint az anyaméhben lenne, szerintem nagyon meg fogja neked hálálni:))))) (pólya... na persze... Dorinának most szeretet és testkontaktus kell amit Te tudsz neki a legjobban megadni... emlékszel, hogy anno írtam a kenguru vagy milyen módszerről amit koraszülőtteknél alkalmaznak? Na annak is ez a lényege... hallgatja a szívverésed, érzi az illatod, amikor járkálsz elringatod... kell ennél több egy ilyen pici babának? Ha jól kötöd meg akkor teljesen bztonságos... de tényleg kérdezd meg erről a hordozókendősöket, iszonyú profik!!!) Ja, és ettől a hormonjaid is jobban beindulnak majd ami talán a tejtermelésednek is jót tesz!
Vendég

Dimet: Hajrá mászás és beszéd:)))))) (összeengedjük őket szépen Lillával... Lilla majd megtanítja járni ő meg Lillát beszélni:))))

Ikea: össze kell hangolnom a vizsgáimmal, egyébként tök jó lenne végre Ikeázni egyet:) (csak ne pont vizsga előtti napon legyen... vagyis a közjog előtt ne legyen vagy 2-3 nappal mert attól nagyon be vagyok... egy órán se voltam bent, minimum 60% kell és ugyanabból kell levizsgázni mint a köztisztviselőknek... ja, és persze még ki se nyitottam a könyvet...)
Vendég

Ginuska!

Örülök, h. jól vagytok, megijedtem, h. hirtelen eltűntél, de ezek szerint megvolt az oka.
A pólyázást szerintem azért favorizálják, h. az anyaméhet utánozza. Mi is bugyoláltuk néha a dedet, amikor semmi más nem használt.
Örülök, h. Dorina ilyen szépen fejlődik!

Csajok!

Ma annyira rosszul voltam délelőtt, alig tudtam a gyógyszertárig elmenni, jó volt, h. ott volt járókeretnek a babakocsi. :twisted:
Lezakózhatott a vérnyomásom. Először a vércukromra tippeltem, de szörpre és túrórudira sem javult.
Aztán meg elkezdtem keményedni, úgyhogy emelt adag magnézium, ettől viszont fostam rendesen. Végül NoSpa-ra javult a dolog.
Ha a Discoveryn nem lennének fél decibellel hangosabbak a reklámok, mint a főműsor, akkor talán fél óránál többet is tudtam volna aludni délután. :evil:
Azért estére javult a helyzet, elkocogtam a deddel terhestornára.
Hát ne tudjátok meg!
Aki volt talin, annak lehetnek halvány fogalmai. :twisted:
A ded szlalomozott a csajok közt, hol felhangosította, hol lehalkította a magnót, megmászta a padokat, ellopta a tanárnő tollát, a névsort, egyszóval szétrandalírozta az egészet. Égtem rendesen. :oops:
A nyári szünet miatt sajnos rövidesen csak délelőtt tízkor lesz foglalkozás, tehát majd anyura sem fogom tudni rábízni, úgyhogy részemről a terhestorna ennyi volt.
Basszus annó dühöngtem, h. a terhestornákat és egyéb szülésfelkészítőket mind munkaidőben tartják, így az első babájukat váró dolgozó nők nem tudnak rájuk elmenni! :evil:
Hát immáron úgy tűnik a 2. babájukat váró kisgyerekes anyukák sem tudnak rá elmenni! :evil:

A ded egyébként napközben is eléggé nyügi volt, de estére átment fúriába. :shock: Volt, h. egyik földhözverős hisztiből a másikba esett, sőt még azon is egyből cirkuszolt, ha kifogyott a pohara!!!! :evil: Tuti front van!

rambóka

....és egyébként megőrülök attól, h. egész nap majd kihalok, mint a dinoszaurusz, ölni tudnék egy ágy nyugalmas birtoklásáért, ilyenkor meg itt kukorékolok, átnéztem már az összes kedvenc blogjaimat, fórumjaimat, emiljeimet, vickeimet-vackaimat, de nem jő álom a szememre. :evil:
Megyek olvasok egy kis Zsiga bácsit, ő elég depresszív ahhoz, h,. az embernek elmenjen tőle az életkedve, és eltegye magát másnapra!

rambóka

Rambóka: kitartás!!! Még néhány év (évtized?:))))) és kialudhatod magad:))))

(Nálunk: férj napokig semmi nehezet nem emelhetett mert összefércelték egy kivágott anyajegye helyét és jó nagy volt a seb... Lilla már nehéznek számított... közben megfázott és ha egy férfi megfázik... na szóval nem kell ecsetelnem a helyzetet... tegnap éjjel a legmélyebb álmomból a férjem halálhörgése ébresztett -köhögött- rohanhattam ki vízért mert el se tudtam képzeni mi a baj... azt megintcsak nem kell ecsetelnem milyen az ember másnap ha éjjel a legmélyebb álmából ugrasztják... na én ilyenkor szoktam hajnalban eltörni az egyik lábujjam (most kivételesen csak jól bevertem:)... Ja, és holnap elutazik 3 napra... ÉS ENYÉM LESZ EGYEDÜL AZ ÁGY:)))))))) Senki sem fog éjjel mocorogni, köhögni :))))) (tudom, tudom... feleségek gyöngye vagyok:))))) mondtam is neki, hogy ő is élvezze - kötelező jelleggel, hogy nem ébreszti a gyerek hajnali 8-kor, nem mocorog mellette egy a hasa miatt folyamatosan megfelelő alvópozíciót kereső feleség stb....) (na ez is perverz, hogy az ember élvezi a gyerekkel kettesben töltött 3 napot... pedig kemény(ebb) menet lesz de mégis... asszem holnap azzal kezdem majd a napot, hogy leügetek Lillával a szomszéd kisboltba és veszek magamnak két hatalmas fánkot:))))))
Vendég

Lányok valami tegnap volt a levegőben. fél kettőkor aludtunk el, 5-kor már fent voltam...mondjuk megvolt rá az okunk, de ennél azért több alvás is sikeredhetett volna....és ma nem fogok tudni egy órát sem aludni délután, nagyon sűrű napunk lesz, iskolai ünnepély, zsoltival programom van, bőrgyógyást, TV dekódert hozzák...ajajjj

csakegy fánk?
teljesen normális, hogy élvezed kettesben a ygerekkel, férj nélkül. én is mindig élvezem! :lol: de csak pár napig jó ám, egy hét vagy még több már nagyon rossz.

Én azokat az estéket is nagyon élvezem, mikor zsolti meg bulizni...alig várom. tényleg perverz.de ezt már beszéltük, pont Kavicska hozta fel, aztán mindenki írta, férj nélkül nyugisabb a gyerek is, valahogy könnyebb.

Rami ez már csak ilyen. onnantól kezdve hogy gyereke van az embernek, soha nem lesz többet olyan nyugis az alvási bioritmua mint előtte...

A te fölsőd maradt itt a fogason? Kék-fehér. nem tudom eldönteni hogy tiéd vagy anyué...viszem majd le juniusban pécsre.

nálam megint mensi, migrén, szédülés, hányinger, alvászavar, blőőőe de szar ez a pár nap mensi elején...

Kép

Kép
rejo

jajj, Ginuska el is felejtettem gratulálni neked, hogy otthon vagytok!

a pólya azért jó, azt vettem észre, pici baba megijed, ha csapkodni tud a karjával. ha nincs semmi akadály, ahová a keze beakadjon...tényleg mint az anyaméhben...nem véletlen, hogy több száz (több ezer?) éve pólyázzák a babákat, a világ minden táján, egymástól függetlenül...

de a csakegy által javasolt rákötős módszer is nagyon jó, ha bírod pszichésen, mert ehhez az is kell csakegy, én nem bírnám magamra kötni a gyereket, pedig elég sokat ölelgetem, puszilgatom, állandóan kézben volt, de ezt nem bírtam volna.

Kép

Kép
rejo

Rejo!
Drukkolok!!
lona
lona1

itt nyugalom volt. de persze azt hittem, ha a gyerek 9kor alszik el, akkor fél 8kor kel, nem fél 7kor. tévedtem. atyagatya, de jó volt,mikor 10ig aludtunk. ah. ah. ah. ezerszer ah.
ja, és persze míg megcsináltam a tápot szokásosan odaadtam férjem kezébe a gyereket. erre ő: ő még csak 4 órát aludt, és tök álmos, merthogy 2ig ült a gép előtt. felment bennem a pumpa :) bassz...kérte vki,hogy 3ig üljön a gép előtt. pasik.....................................................................
úgyhogy most fél óta játszunk, én kicsit bealudtam zs mellett. de mostmár a nappaliban kell tombolnunk

csakegy, írd meg,hogy mikor nem jó neked!!

rami, remélem sikerült elaludni, és jól aludni.

egyébként én is élvezem, ha kettesebn vagyunk. hosszútávon nem. főleg azért is mert férjem heti 3 napot itthon melózik. már megszoktuk, de az elején kemény menetek voltak :lol: rejo, ezt veled beszéltük :)

Kép

dimet

itt nyugalom volt. de persze azt hittem, ha a gyerek 9kor alszik el, akkor fél 8kor kel, nem fél 7kor. tévedtem. atyagatya, de jó volt,mikor 10ig aludtunk. ah. ah. ah. ezerszer ah.
ja, és persze míg megcsináltam a tápot szokásosan odaadtam férjem kezébe a gyereket. erre ő: ő még csak 4 órát aludt, és tök álmos, merthogy 2ig ült a gép előtt. felment bennem a pumpa :) bassz...kérte vki,hogy 3ig üljön a gép előtt. pasik.....................................................................
úgyhogy most fél óta játszunk, én kicsit bealudtam zs mellett. de mostmár a nappaliban kell tombolnunk

csakegy, írd meg,hogy mikor nem jó neked!!

rami, remélem sikerült elaludni, és jól aludni.

egyébként én is élvezem, ha kettesebn vagyunk. hosszútávon nem. főleg azért is mert férjem heti 3 napot itthon melózik. már megszoktuk, de az elején kemény menetek voltak :lol: rejo, ezt veled beszéltük :)

Kép

dimet

szió

csakegy szépséges uh fotó,grat
hordozót vettünk, cam...a szabvány szerint a mostani követelményeknek megfelel ,de adac teszten nem tudom volt e,papír nincs eladó semmit sem tudott

szia gina szépen fejlődtök
néha én iselfáradok és türelmetlen leszek,tegnap este 5szöri probálkozásra sikerült elaltatnom, kereste a cicit cumit kiköpte de a cicim már fájt..

rambóka az alvás nekem is probléma,egy ideig nem lesz jobb :?: :roll:

megyek mert reklamál hogy éhes pedik 2órája evett
Vendég

bocsi, kétszer ment.....

ja, rami: kell a rubint réka terhes torna? szerintme jó.
címet küldj,hogy feladjam a többit.

Kép

dimet

szevasztok!!!!

Még mindig irigy vagyok a tali miatt, tök jó lehetett!!!

Norka: drukkolok hogy minden oks legyen, aztán tényleg pihizz!!!!

Csakegy: nagyon aranyos a kép!! szerintem fiú :wink:

Dimet: nem véletlenül a coccolus 15ch? mi ezt próbáltuk, de ez sem vált be. Kíváncsi vagyok! egyébként itt van még egy pár tipp nem alvásra:
"ha a gyermek

ijedség, sokk hatása alatt nem alszik - Aconitum 15 CH
nyitott szemmel alszik, nyögdécsel és ébren nem rosszkedvű, nem lehet megvigasztalni - Chamomilla 15 CH
ideges, természettől fogva aggódós - Gelsemium 15 CH
reggel 4 körül ébred, morgós - Nux Vomica 15 CH
hason alszik, csikorgatja a fogát, hajlamos a bélférgességre - Cina 15 CH
ébredés után játszani kezd - Coffea 15 CH
alvajár, sovány alkatú, esetleg nagy a feje - Silicea 15 CH
sikoltozik és sír álmában - Phosphorus 15 CH
feje izzad, felsír félelmében - Calcium carbonicum 15 CH
egy rossz éjszaka után sorozatosan nem alszik - Cocculus 15 CH"

Na szóval lehet próbálkozni...

nálunk tegnap hiper-mega-szuper hisztiláda volt a gyerek, 8-kor elaludt, féltízkor már fenn volt, a hátára fordult mint egy cserebogár, járt kezelába, ordított. Visszafordítom, alszik 5 percet, utána megint.... 5ödszörre már kivettem, átvittem magunkhoz, játszott egy kicsit, visszavittem, és le kellett fogni hogy lenyugodjon és elaludjon.. Fél óránként kelt.... ááááááááááááá
Vendég

ági, nem emlékszem melyik. de majd megírom. olyan jókat szoktam mosolyogni a homeos bogyók használatnak a megfogalmazásán...."nagy a feje" :lol: és ha kicsi, akkor mást adjunk??? :lol:

lehet amelegfront. ugyanis zsss hidegfrontkor hisztizik, melegfrontkor jól alszik. de elméletileg nem volt fronthatás. de fogjuk arra :D

Kép

dimet

ja, ezen én is röhögtem. :lol:
Vendég

Vazz... 7-kor kelt... kipattant az ágyból és azonnal ezerrel pörögni kezdett... esélyem se volt a visszaaltatásra (csak most)... Nem tudom mikor volt ilyen utoljára... Nem mára ígérték a nagy hőséget???? Félálomban megetettem (visszasírom az anyatejes időket.. aki azt állítja, hogy a nők kényelemből tápszerezik a gyereket az aljasul hazudik...), felöltöztem és csakazértis elmentem fánkot venni a kisközértbe (nyami:))) tök ritkán jut nekem is a fánkból, hamar elkapkodják:)))))) A férjem bébisintérkedett rá addig... (hát igen, "kicsit" gyorsabb volt így).

Van egy túrórudim is a frigóban plusz egy vésztartalék kakaóscsigám:)))))))

Most intravénásan nyomom a KV-t... mert visszaaludni nem tudok... hogy fogom túlélni a napot????
Vendég

Rejo: azért nehéz állandóan magadon tartani a gyereket mert "leszív"? (ld. túl sok testi kontaktus). Azt én is észrevettem, hogy ha túl sokat lóg rajtam Lilla akkor egyszerűen nem szeretem ha akár csak a férjem is de túl sokat van a közelemben, egyszerűen "telítődök", egyszerűen kell az egyedüllét... (talán ezért is örülök most ennek a néhány napnak... persze dilemmázok is mert Lillának jobb lenne ha átmennék a szüleimhez -ott enyém lenne az emeleti lakás ami tök üres neki meg ott lenne a hatalmas kert, az új homokozója és kerti házikója, motorja...- de most valahogy nincs hozzá hangulatom... aztán lehet, hogy holnap már megváltozik a vékeményem, de nem tudom... plusz szeretnék addigra rendet rakni a lakásban amire hazaér a férjem... mert iszonyú a kupi...)

Érdekes lesz majd ha itt lesz a kistesó mert nálam most a rugalmas kendő van belőve mint "24" órás cél... aztán majd meglátjuk... (engem ezerszer jobban lefáraszt egy síró vagy nyugtalan baba mint egy rámkötözött... Lillát meg nem hanyagolhatom majd el úgyhogy kell valami megoldás...)
Vendég

Jó!

Akkor csatlakozom!

Ébredtünk:
0,30 szopi :arrow: alvás
3,55 szopi :arrow: alvás, ez eddig redben is van, mert hetek óta ez a megszokott!!
5,55 :shock: :?: :shock: :? :shock: :?: :!: :!: :evil:
Nászágyba tevés, cici belőve, etetéshez előkészülve. Gyerek elkezd üvölteni! Zeng a ház!
Felveszem. Kavics félholt! Félig ülő-félig törökülés vagy a fenesetudjamilyenpozició gyerek szopik! Letesz. Aludjunk.
Áááá, álmodik a nyomor. Gyerek sírdogál, nyüszög, dumál, reklamás, sírdogál, ... aztán átmegy ordításba :shock: , ehhez reggelente még nem szoktam hozzá. De már illene elkezdeni anya hozzászoktatását! :?
Kiviszem nappaliba. Be a pihenőszékbe, amíg én felöltözöm. Mire visszajövök édesdeden alszik. :shock:
Azóta kilenckor kelt szopni és aludt tovább szigorúan a pihenőszékben én pedig 5,55 óta talpon. Mert ugye az üvöltés után már nem ment az alvás. :roll:

Hát ez van!
Talán a holnap reggel bájosabban indul. :roll: Mert ez az üvöltözés nem az én műfajom. :? :lol: :lol: :lol:

Csakegy!
Én három napig etettem éjjel-nappal tápszerrel a gyerekem. Valóban hazudik aki úgy gondolja, hogy az egy kényelmes megoldás! Szoptatáshoz képest soha!
Talán annyiban, hogy felkellhet etetni más is, nem csak az anya és nem kell a gyerek mellett lenni 3 óránként! :lol: :lol:
Talán ebben rejlik a "kényelem" értelme.

Kincs!
Reggel olvastam, hogy szoktál türelmetlen lenni.
Azóta azon töprengek, hogy milyen lehetsz amikor türelmetlen vagy! :roll: :roll: :lol: :lol:
El sem bírom képzelni!
Kincs, amikor türelmetlen! :shock: :lol: :lol: :lol:

Rambóka!
Részvétem! Ezt én sem értettem soha az emberi szervezet müködésében, hogy miért van az:
reggel a tank is alig bír kihúzni az ágyból.
délután követel az ágy, a gravitációs ereje ill. tömegvonzása megsokszorozódik
este mikor ideje lenne lefeküdni olyan éberré válok, mint aki 12 órája csak alszik! :shock:

Gina!
Sok pozitiv energiát küldök! Lesz ez még sokkal sokkal jobb! :) Az eleje nagyon nehéz! Kétségtelen, hogy nektek még nehezebb! De nagyon ügyesen csinálod! :)
Kicsi lányod meg szépen gyarapszik!

Ági, Dimet!
Én sajnos rájöttem, hogy a homeopátiás bogyók nekem semmit sem érnek! Lehet, hogy hatásosak, de nem nekem! :roll:
Én a gyógyszerek erejében hiszek!
De nem gondolonám, hogy Eszternek nyugtatót kellene adni, hogy aludjon! :shock: :lol: :lol: :lol: (vicc :lol: :lol: )
Mák tea! Asszem régen ezt itattak a gyerekkel, ha nagyon nyűgös volt. :roll:

Mostanság jól telnek a napjaim!
Minden napra kitűzök egy célt! Terveket kovácsolok és probálkozom a betartásával!
pl. a párom szülinapi ajándékának menedzselése
Családi fotóalbum rendbetétele, babanapló, gyerek fotóalbum, stb.
Huh, tökre élvezem. :D

próbálom Rejo tanácsait követni! :D lehet hímezni is elkezdek! :lol: :lol: Igazából horgolni szeretnék, de nem tudok! :?

...Szilas még mindig alszik.... besz.rok komolyan... :shock: :roll:
Vendég

Sziasztok!

Gina: Ügyes vagy! Komolyan mondom, ennyi türelem és kitartás után... Le a kalappal. Szépen növögettek, deded fejlődik. kell ennél több? Tök mindegy, hogy mit kap enni, ha van anyatej, akkor jó, ha nincs akkor nincs. Ez van. Puszi a kiscsajnak ;)

Csakegy: Hajrá fánk. Adj neki! :lol:

Kincs: Nekünk is Graco lett végül...

Kavics: Lesz ez még jobb is. Lehet ő is érzi ezt a hülye időjárást...

Bedagadtak az ujjaim :roll: Most néztem, még a papucs is szorít... Vizesedésnek viszont nincs nyoma... :shock:

Le kellene dőlni aludni egy kicsit, de hát még dél sincs. És annyi teendőm lenne, de energiám 0 :(
Rá kell szánnom magam, muszáj belekezdeni, így nem haladok semerre... :)

Kép

Kép
bettica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?