Jó!
Akkor csatlakozom!
Ébredtünk:
0,30 szopi
alvás
3,55 szopi
alvás, ez eddig redben is van, mert hetek óta ez a megszokott!!
5,55
Nászágyba tevés, cici belőve, etetéshez előkészülve. Gyerek elkezd üvölteni! Zeng a ház!
Felveszem. Kavics félholt! Félig ülő-félig törökülés vagy a fenesetudjamilyenpozició gyerek szopik! Letesz. Aludjunk.
Áááá, álmodik a nyomor. Gyerek sírdogál, nyüszög, dumál, reklamás, sírdogál, ... aztán átmegy ordításba
, ehhez reggelente még nem szoktam hozzá. De már illene elkezdeni anya hozzászoktatását!
Kiviszem nappaliba. Be a pihenőszékbe, amíg én felöltözöm. Mire visszajövök édesdeden alszik.
Azóta kilenckor kelt szopni és aludt tovább szigorúan a pihenőszékben én pedig 5,55 óta talpon. Mert ugye az üvöltés után már nem ment az alvás.
Hát ez van!
Talán a holnap reggel bájosabban indul.
Mert ez az üvöltözés nem az én műfajom.
Csakegy!
Én három napig etettem éjjel-nappal tápszerrel a gyerekem. Valóban hazudik aki úgy gondolja, hogy az egy kényelmes megoldás! Szoptatáshoz képest soha!
Talán annyiban, hogy felkellhet etetni más is, nem csak az anya és nem kell a gyerek mellett lenni 3 óránként!
Talán ebben rejlik a "kényelem" értelme.
Kincs!
Reggel olvastam, hogy szoktál türelmetlen lenni.
Azóta azon töprengek, hogy milyen lehetsz amikor türelmetlen vagy!
El sem bírom képzelni!
Kincs, amikor türelmetlen!
Rambóka!
Részvétem! Ezt én sem értettem soha az emberi szervezet müködésében, hogy miért van az:
reggel a tank is alig bír kihúzni az ágyból.
délután követel az ágy, a gravitációs ereje ill. tömegvonzása megsokszorozódik
este mikor ideje lenne lefeküdni olyan éberré válok, mint aki 12 órája csak alszik!
Gina!
Sok pozitiv energiát küldök! Lesz ez még sokkal sokkal jobb!
Az eleje nagyon nehéz! Kétségtelen, hogy nektek még nehezebb! De nagyon ügyesen csinálod!
Kicsi lányod meg szépen gyarapszik!
Ági, Dimet!
Én sajnos rájöttem, hogy a homeopátiás bogyók nekem semmit sem érnek! Lehet, hogy hatásosak, de nem nekem!
Én a gyógyszerek erejében hiszek!
De nem gondolonám, hogy Eszternek nyugtatót kellene adni, hogy aludjon!
(vicc
)
Mák tea! Asszem régen ezt itattak a gyerekkel, ha nagyon nyűgös volt.
Mostanság jól telnek a napjaim!
Minden napra kitűzök egy célt! Terveket kovácsolok és probálkozom a betartásával!
pl. a párom szülinapi ajándékának menedzselése
Családi fotóalbum rendbetétele, babanapló, gyerek fotóalbum, stb.
Huh, tökre élvezem.
próbálom Rejo tanácsait követni!
lehet hímezni is elkezdek!
Igazából horgolni szeretnék, de nem tudok!
...Szilas még mindig alszik.... besz.rok komolyan...