Napsütéses jó reggelt Nektek!!!!
KÖSZÖNÖM A TEGNAPI DRUKKOKAT!!!! Aranyosak vagytok. Megnyugodtunk, minden rendben, két nappal van elmaradva, de az ilyenkor tényleg nem számít. (bár a doki azt mondta, hogy nem, de szerintem a diéta kicsit megzavarta és talán ezért nem nőtt annyit, majd megszokta és most behozta - bár a fene tudja).
Nagyon édes volt végig, bár aludt, és semmivel se tudtuk felkelteni... És "lobogott" a haja a mazgatvízben - fantasztikus látvány volt
Ani,
hogy Roni baba mennyire szép!!!! Olyan, mintha császáros baba lenne, látszik, hogy hamar megvolt, mert olyan kis simácska a bőre is!!!! Csodálatok kisfiad született, még egyszer gratulálok!!!! Remélem a tejed is belövel és azzal is megoldódik a gond!!!!
Szilvi,
neked drukkolok, hogy minden rendben legyen és mehessetek haza!!!!!
Ágica,
gratulálok a pocaklakódhoz, most már hivatalaosan is ismét kismami vagy!!! Látod, azért csak összejött!!! Szuper!!!
Kata,
köszönöm még egyszer, hogy rám csörögtél és megírtad a lányoknak!!!! Nagyon rendi volt Tőled!!!!
Márti,
sokat nőtt KisAti! Cukorfalat egy baby!!!! Tündéri!!! És hogy vigyorog!!!! Élmény lehet vele lenni!!!
Vikike,
köszi a képeket! Ti hogy vagytok? Hogy bírod, hogy Levi után rohangálsz és közben nem nagyon emelgeted??? Irj magadról is!!!!
Vicuska,
nagyon profi vagy!!!! Most tiétek a nyár, aztán pedig jöhet a babó. És még a meleget is megúszod a kismamisággal
Alíz,
slow down!!!!! Egy cég és munka sem éri meg, hogy kockáztass!!!! Eleget dolgozhatsz még baba után is, és ezeket a heteket, hónapokat, éveket viszont nem tudod megismételni, úgy mint a munkát!!!!!
Enikő,
de jó, hogy minden klasszul ment. Nem csodálom, hogy elfáradtál, azért te is már jócskán benne jársz az időben
Pihizz Te is egy kicsit!!!!
Ibi,
hogy álltok a babaszobával????????? Már nagyon kíváncsi vagyok rá!!!! Vizesedsz még? Hogy bírod a meleget???
Alexa,
elhiszem, hogy ilyenkor a babáknak is nagyon nehéz!!! Szerintem ők jobban izzadnak, mint mi... ilyenkor tényleg csak a víz mellett tűrhető.... De legalább van árnyékos játszótér a közeletekben!!! Nálunk egyáltalán nincs játszótér - felháborító
Ildi,
"kicsit" irigyellek a "ballagások" miatt, ezek nekem mindig olyan meghatározóak voltak. És látni a sok csöppséget, akik mind szeretnek és otthagyni őket - szerintem neked a legnehezebb és legérzelemdúsabb az elválás a "cégtől" - de aztán valami különleges vár Rátok itthon is!!!!!
Képzeljétek, két számot nőtt a lában. Nemcsak dagad, hanem hosszra is megnőtt.... Még jó, hogy nyár van, a papucsok valamivel olcsóbbak, mint a télicipők
A tegnapi céges búcsúvacsi jól sikerült, tényleg engem is búcsúztattak, helyesek voltak. Nem közvetlen kollégák, csak egy tréninget csináltunk végig, mégis... Kaptam tőlük egy nagyon fincsi kis zenélő macit
.
Elhoztuk a matracokat is a bölcsőbe és a kiságyba - lányok, ti tesztek valamit a matrac és a lepedő közé, hogy ne legyen pisis, büfis a matrac??????
No jó, eldugulok, mert lassan betelítem az oldalt.... ANNYIRA BOLDOG VAGYOK HOGY MINDEN RENDBEN