Sziasztok!
Nem mondjátok komolyan, hogy a Closti hosszabbíthatja a ciklust!!! Nekem eddig is igen hosszúak voltak. Vagyis móta felborult a hormonháztartásom. Elötte azért ált. 35. napra meg szokott jönni. Én amúgy már kb. 3-4 hónapja LH tesztelek is közéspidőben. Tudom, most valaki nagyon utálni fog, de (írogatok egy másik fórumba is) mi a tündéri kisfiúnk után most egy kis ciffost szeretnénk, ezért is tesztelek, így vettem észre hogy valami nincs rendben, mert egymás után 2 hónapban sem volt egyértelmű pozitív a teszt. Tudom-tudom (ahogy kexi is írta) nehéz ha sokat kell küzdeni a babáért.... Én is úgy vagyok most, hogy már talán mindegy is a neme csak legyen már!
Hiszitek vagy sem, a bátyámék most jelentették be kb 2 hete, hogy ők is beleugrottak a tesó projectbe, és tessék: tegnap közölték, hogy jön is a baba! Szóval ENNYI! Van akinek simán összejön, van aki meg sokáig küzd érte.
Egy szó, mint száz, az ténylge igaz, hogy ha valaki babát szeretne, nyugodtnak és kiegyensúlyozottnak kell lennie, mert az sokat segít! Én most elkezdtem fogyókúrázni (vagyis már a 36. napon vagyok) és már fogytam is 6 kg-t, elkezdtem emellett futni, kicsit nőiesebben öltözködni, sminkelni, és ezzel szinte más is lettem. Mind kívülről, mind belülről! Teljesen másnak érzem magam, életvidám lettem és optimista! Pedig aztán pár hete...... Igen csak padlón voltam ám! Megtudtam a vérvétel rossz eredményeit, és akkor gázolt a lelekembe a tesóm az ő babaproject-jükkel...stb. Félre ne értsetek! Nem az fájt, hogy ők is belevágtak, hanem, hogy pont akkor sírtam a bátyámnak, hogy milyen szarok lettek az eredményeim, és ezért nem jött össze fél éve a baba, meg hogy még ki tudja mennyit kell rá várni, erre a sírás kelős közepén közli, hogy : mi is rajta vagyunk az ügyön!
És most jön is náluk a tesó. Ez amúgy tök szupi, mert elsőszülöttjeink között is csak 4 hónap van (itt az én fiam javára), és ha most másodszülöttjeink is egyidősek lennének... Csúcs lenne!
Na, sikerült bő lére eresztenem magam! Bocsi!
Szép estét!
Andy