Új privát üzeneted érkezett!

Hát nekem lehet azért nem követi uhval,mert egyrészt nincs PCOm,másrészt meg nekem az első hónap clostyval nézte a hormonvizsgálatot,és akkor mondta h van pém.De nekem nem is ezzel van a gondom h nincs....szóval az h vki szedi a clostyt,lehet h teljesen másra szedi mint a többiek!

Jucus!
Gratula a hsghez!!!Mennek a drukkok babaügyben.

annus11
 
 


Jucus, ezek nagyon remek hírek!!!Örülök, hogy túl Vagy rajta. Akkor most mindent bele!! Megkérdezhetem, hogy hányadik napon volt 5mm a nyh?
Köszi.
Kexi
kexi
 
 


Tegnap nézte a dokim azaz a....huhh azt sem tudom hol tartok..megnéztem a 13.napon nézte!

Jucus

Kép
jucus1013
 
 
 

 
 

Jucus: köszi. Nekem is 5mm volt a 14.napon. Akkor az ezek szerint nem is olyan sovány? Én pedig már elkönyveltem magamban, hogy nem jöhet össze, merthogy az vékonyka, de akkor mégsem biztos, hogy nem jött össze. Na, azért nem élem magam bele nagyon...komolyan mondom, kezdem azt gondolni, hogy a női szervezet tök szubjektív: minden doki másképp látja :D
kexi
 
 


Kép

Kexi!
Az is számít h mikor szokott lenni kb a pé,mert pl nekem a 14.napon tuti nincs ilyen vastag nyha...mert a 20.nap körül van apém.Tehát ezt is nézni kell!

annus11
 
 


Annus, igen, ebben igazad van. Ha volt ovulációm, akkor az a 15-16.napon volt, addig pedig olyan sokat nem hízhatott. Bár olvastam több helyen is, hogy mire eljut a megtermékenyített petesejt odáig, hogy beágyazódik (kb.5nap), addig még kicsit hízik a nyh. Szóval, még nem adtam fel teljesen :wink:
kexi
 
 


Jucus: az tök jó, hogy túl vagy rajta. A közös dokink csinálta? Akkor nem uh-s volt? Bocsi, kicsit kíváncsi vagyok, mert lehet hogy rám is ez vár. Azért bízom ebben a hónapban. Tegnap este rettentően fájt a hasam, de este összebújtunk apával és ma reggelre mintha elvágták volna. Remélem jó volt az időzítés :wink:

KépKép
csige-bige
 
 


Oriandy:Nekem sem nézi a dokim uh-val a ciklusom,felsem vetette!Egyedül csak a kiskatonákat nézettük meg,még anno.
A cickának az ízét nem bírom.Ja,és én is folsavat szedek meg jodidot.
Dani menny idő után jött össze nektek?Ja,és igen érdekellnének az előzmények amit írtál! :D

Kép

Kép
syl100
 
 


Megnyugodtam lányok, hogy nem csak nekem nem nézi a dokim uh-val a ciklusom closti mellett.

KépKép
csige-bige
 
 


Szóval az én kis (nem egyszerű) történetem:
Volt egy 7 éves kapcsolatom, ahol terveztük a babát, de nem jött össze (az akkori párom ismert betegsége miatt). Így jutottunk el Pestre a Kaáli intézetbe. Mivel nálunk adott volt a probléma, nem is „vacakoltunk” inszeminációval, hanem rögtön a lombik programba ugrottunk fejest.
Az első programon 3 petesejtem lett, de csak 2 termékenyült meg így azt a kettőt ültették vissza. Sajnos belázasodtam és nem maradtak meg. A másodiknál jobban megstimuláltak, így akkor 7 embriónk lett, viszont felvizesedtem és abban a hónapban már nem lehetett visszaültetni egyet sem. Lefagyasztották őket. Amikor mentünk volna a következő hónapban, elkezdték kiolvasztani őket és egy sem élte túl. A harmadikra el sem jutottunk, mert a párom megelégelte a dolgokat és lelépett 7 év együttlét és ennyi kínlódás után!
Sajnos itt még nem ért véget a történet, mert bár megismertem életem párját mindösszesen 4 hónap szingliség után, de az év végén kezdődtek a problémák.
A lombikon sikerült ugye túlstimulálni, így lett egy ciszta a bal petefészkemben. Ezt Pesten le is szívták, altatás és érzéstelenítés nélkül, úgy hogy 5-en lefogtak, a doktornő meg egy tűvel átszúrt a hüvely falán bele a petefészekbe és a cisztába. na, mindegy, ezt túléltem, de mint írtam év végén jöttek a gondok. Késett a mensim, hát elmentem a dokihoz. Megállapította, hogy van egy csokicsisztám. Ez az endometriózis, vagyis a méh nyálkahártya rendellenes helyen van megtapadva és ott ugyan úgy mint a rendes helyén, havonta vérzik, Tehát az a ciszta tele volt vérrel. Ezt leszívták, de hát újra telítődött. Ezután irányítottak fel Pestre az I. Női Klinikára. ott kezeltek fél évig. Minden hónapban jártam fel injekciózásra, hogy ne jöjjön meg a mensim. Amikor a kezelésnek vége lett, jött a műtét. Rendes volt a a dokim, mindent meg tudtam vele beszélni! De most képzeljétek bele magatokat a helyzetembe: úgy aludtam el a műtőben, hogy lehet hogy 1 petefészkem lesz csak (mindez ugye családalapítás elött). Rémálom volt. De minden szuperul ment és sikerült csak a cisztát kivenni. Na ekkor azt mondta a doki, hogy 1 hónapot várnunk kell a babatervezéssel, utána viszont mindent bele, nehogy kiújuljon! Bele is húztunk, mert Dani már a második hónapban velünk volt!
A kapcsolatunk pedig a következőképpen alakult:
2004- ben lett vége a 7 éves kapcsolatomnak. 4 hónap után egy internetes társkeresőben találtunk egymásra a mostani párommal.
Majd egy évvel a megismerkedésünk után (egy barcelonai kirándulás keretében) megkérte a kezem. De nem akárhol! A repülőn, egy kicsit közel az angyalokhoz.
Aztán nekiláttunk a lázas szervezésnek, így sikrült 2005.10.01-én összeházasodnunk. Addigra már hárman voltunk, persze erről nem tudtunk.
Aztán a nászúton egy hajókiránduláson rosszul lettem (az 5 órás utat végighánytam), ekkor még azt hittem tengeribeteg vagyok. De amikor napok múlva sem múlt a rosszullét, már gondoltuk, hogy más lehet a dolog mögött. Amint hazaértünk, csináltam egy tesztet és irány az orvos: így tudtuk meg hogy Dani 7 hetes és 4 napos.
Aztán a 14. hétig hánytam rendületlenül.. de elmúlt és élveztem a kismamaságot. Aztán a kiírt napon megérkezett a várva várt trónörökös.
Hát ennyi lenne a kis történet.

Kép
oriandy
 
 


Oriandy: hát minden részvétem, nem semmi tortúrán mentél keresztül. Az "eredmény" nagyon aranyos, igazi pasi :D Hát nagy drukk neked, hogy mihamarabb sikerüljön a második babó. Mi még csak az elsőre "gyúrunk", reméljük, hogy mihamarabb sikerül :wink:

KépKép
csige-bige
 
 


Annus azt én is hallottam, hogy a closti vékonyítja a nyh-t. Fene se tudja mi a jó,mit kéne szedni. Köszi, hogy beírtad az adatokat. Azt még beírnád ha nem gond, hogy az én ördögöm, a Bence 2002.04.13-én született? Köszönöm
timejka
 
 


Szia csige-bige! Már vártam hogy itt legyél és mesélhessek a közös dokinkrol!Igen ő csinálta és annyit hülyültünk bár nagyon nagyon fájt de ő nyugtatgatott!Képzeld mikor kisért a folyósón hogy felhelyezze katétert olyat vágodott mert megcsuszott a paupcsa én tartottam meg hogy elne essen :lol: :lol: :lol: Aztán felhelyezte a katétert elsétáltunk a rötgenig ami 1 emelettel lentebb volt és ott elkezte de kicsuszott a katéter ugyhogy utána vissza mentünk ujjabb katéter közben majd elájultam annyira fájt ugy azért mert kitágitotta a méhszájat és utána már rendesen megcsinálta!Nagyon rendi volt reggel meg felhivott hogy minden rendben van-e mert nem tudott bejönni és mondta hogy nagyon nagyon szorit!Ugyhogy most már megkönnyebbültem!Jah és azt mondta ha ebben a hónapban sem sikerül akkor az már lelkileg van mert én meg a párom is makk egészségesek vagyunk.Jah és megnézett uh-n és van egy 15mm tüszőm és nem is szedtem ebben a hónapban clostit és remélem hogy megis reped magátol!!!Röviden ennyi :)
Én arra biztatlak hogy ezt érdemes megcsináltatni!!!!

Jucus

Kép
jucus1013
 
 
 


Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék a clostyblegytről. Ma ejtette ki a száján az orvosom, hogy ezzel akar stimulálni. Én már 3 lombikon túl vagyok és túl lettem stimulálva. Attól félek most sem reagálnék hól erre a gyógyszerre.

KépKép
charlott
 
 


Jah annus én is beakarok kerülni a táblázatba!Mit küldjek el neked?

Jucus

Kép
jucus1013
 
 
 


Jucus: szegény doki, elképzelem ahogy megcsúszik. Egyébként nem tudod uh-val is csinál átjárhatóságit, vagy csak röntgenest csinál? Gratula a tüszőhöz és nyugi, mert most már látod, hogy nincs semmi gond veletek. Biztos hogy sikerülni fog, nagyon drukkolok neked.
Azért én egy kicsit tartok az átjárhatóságitól, ami szerintem érthető. Mondjuk az biztos, hogy utána nyugszik meg szerintem igazán az ember.
Akkor hajrá, mihamarabbi babásodát.

KépKép
csige-bige
 
 


Oriandy:Hát nem semmi egy történet!Jó sok mindenen keresztülmentél,de így legalább megtaláltad életed párját és neki szülhettél bébit! :)

Kép

Kép
syl100
 
 


Kép


Na én is itt vagyok!

Oriandy!
Télleg nem semmi...lehet én már nem bírtam volna...de már van egy kis lurko,hamarosan meg jön a kistesó is! :wink:

annus11
 
 


Köszi annus!!!

Jucus

Kép
jucus1013
 
 
 


Jucus!

Szivesen :wink:

Többiek!!!Hogy telt a hétvége???Remélem mindenki kinn volt ebben a jó időben!

annus11
 
 


Sziasztok!

Hát, a hétvége eltelt, és mi Danival újra kettesben maradtunk.... :cry:
Apuci ugyanis az ország másik felén doglozik, de szerencsére ez már az utosló hetünk!!!! :D

Hát, lányok!
Nem tudom ki próbálta már a cickafark teát..... De ennek förtelmes íze van! Szszko! Megértelek!!!! Nem is tudtam máshogy meginni, csak ízesítve! Így meg nem jó, ugye? Vagy mennyire veszít a hatékonyságából, ha ízesítem egy kicsit??? Talán többet használ, mintha nem is innám, igaz? :wink: :D

Andy

Kép
oriandy
 
 


Oryandy:Szerintem,ha egy picit ízesíted nincs semmi.Valami hatékonysága csak van úgy is.Én ma kezdem el a palástot az nem olyan rossz! :wink:

Itthol voltunk hétvégén,a kertet csináltuk/fünyírás ilyenek/meg az udvart.Fagyizni voltunk.Állatkertet terveztünk,de biztosan millioan voltak,úgyhogy inkább máskorra időzítjük! :)

Kép

Kép
syl100
 
 


Szisz!
Köszi! Meglátjuk, majd hogy bírom a palástot is.. Én nem igen szeretem ízesítés nélkül a teákat, főleg nem a gyógynövényest! :roll:

Mi voltunk tegnap a Kalandvárosban, de ott is millióan voltak!
Szoktunk oda járni hétköznaponként is, és meg kell hogy mondjam, kár volt tegnap elmennünk, mert másból sem állt az életünk ott, hogy apával ketten Danit lestük, nehogy eltűnjön, mert annyi ember között aztán megtaláni....

Andy

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok lányok!
Hát mi a változatosság kedvéért építkeztünk a hétvégén. Nagy hajrá volt, mert a jövő hétvégén költözünk, így megpróbálunk addig még mindent befejezni. Sajnos a festéssel nem lettünk kész, így azt még a hétvégén folytatjuk.
Hát nagyon elfáradtam és elég megeröltető volt, így tartok is tőle, hogy ez a hónap elúszott babaügyben. Azért bizakodom.

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok lányok!Esetleg valakit nem érdekel vadászgörény??
Mert 2 hónapja fialt a miénk és elszeretnénk adni!!Akit érdekelne az szóljon és küldök képet is!

Jucus

Kép
jucus1013
 
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok hogy bepofátlankodtam, de szeretnék kérdezni valamit? :oops: :wink:

Volt már közületek olyan akinek a Clostitól cystája lett, és mit javasolt neki a doki? Ki kellett hagyni a ciklust, vagy ennek ellenére folytatták a stimut? Vagy mit ajánlottak mivel lehet "eltüntetni" a cystát?

Megköszönném ha válaszolnátok! :wink: :D
Vendég
 


Sziasztok

Jó régen nem jelentkezte, de ahogy mondtam Balatonföldváron voltunk a gyerekekkel, és nagyon jól éreztük magunkat. Sikerült teljesen kikapcsolni magam.

Ma voltam uh-on és van vagy már csak volt egy egy 24 mm-es tüszőm, amin már látszott hogy épp reped meg. Éreztem is mert fájt a hasam. Együtt voltunk apával tegnap este is meg ma is. Doki is mondta hogy legyünk ma is együtt. És hogy nagyon drukkol hogy most már sikerüljön. Nem is gondolta volna hogy a negyedik babáért ennyit kell szenvedni. És hogy júniusban rákszűrés lesz mert letelík az egy év, és akkor már a terhesgondozáshoz fogja a rákszűrést csinálni. szóval ő nagyon bizakodó, és ez jó, tartja bennem a lelket. Most már csak a várakozás következik.
Ma éjjel azt álmodtam hogy anyunál csináltam egy tesztet és pozitív lett, én meg rohantam haza hogy elmondjam apának a jó hírt. De jó lenne ha tényleg bejönne.

Annus én is beszeretnék kerülni a táblázatba.

Gabi1, 29 éves vagyok, 2007. 07-től próbálkozunk, 2007 december 20 missed ab.. Van 3 gyerkőc. Betti 9 éves, Norbi 7 éves, Réka 4 éves. Ma volt uh. Ciklus 29 napos.

Képzeljétek el most jött meg a műszeres befejezés szövettana. Ez volt leírva. véres nyákos szövet darabok, melyben petezsák található, kezdődő szív, máj, tüdő. Kóros nem található.
Olyan rossz volt olvasni.

Na megyek lányok, késő van.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Szép jó reggelt mindenkinek.

Ki hogy van? Nálunk Norbi nagyon köhög, valószínű allergiás köhögés, felemelte neki a doki a gyógyszer adagot, meg be kell neki fújni a ventolin sprayből. Ha holnapig nem javul akkor vissza kell vinni a dokihoz. Remélem jobban lesz, szegénykém nagyon köhög. Oviba sem mehet, Réka is itthon van.

Betti suliban. Valamit főznöm is kellene de fogalmam sincs hogy mit. Olyan nehéz örökké kitalálni.
Én meg tiszta lökött vagyok, 14. napon kiváncsiságból megmértem reggel a hőmet, akkor 36,6 volt, tegnap 36,8, és tegnap az uh-on is látszott hogy már kezd megrepedni, vagy már meg is repedt a tüsző, mert szabálytalan szélű volt. Erre ma mérem a hőmet és csak 36,6. Kár volt megmérni, mert most meg azon idegeskedem hogy mi lehet. Le tuti nem késtük, mert tegnap is meg tegnap előtt is együtt voltunk.

Na jó megyek, lassan indulok postára meg közértbe.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Gabi!

Teszlek a tábliba!
És ugyan akkor mérted a hődet reggel?Betartva a hőmérőzés szabályait?Az a baj ha csak 1-2 szer megméred semmit nem mutat....ahhoz h viszonyítani tudj,kell a többi mérés!Tehát ezen ne aggódj,mert kis ingadozás még belefér!

Ditke!
Cisztáról csak anyit tudok h ha kicsi akkor hagyni szokták,felszívódik magától.Ha nagyobb,akkor meg kiveszik vagy ilyesmi.

annus11
 
 


annus tudom, nem is fogom mérni, mert csak hülyét kapok, eddig olyan jó nyugott voltam.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Sziasztok,

Ditke, cisztáról hamarosan tudok bővebb infót adni, mert gyanítom, én így jártam. Clostit kaptam, majd tüszőrepesztőt, de szinte biztos, hogy végül nem repedt meg, s most akkor ciszta lett belőle, méghozzá nem is kicsi. Most pedig fogalmam sincs, hogy mi van velem. Meg kellett volna jönnie vasárnap, de semmi. Ráadásul Duphastont is szedtem, ami eleve meghozza, ha nem fogant meg a Baba. Eddig mindig meghozta, de most nem. 99%, hogy nem vagyok terhes, merthogy a hőm minden reggel 36,4 (3 napja esett vissza). Felhívtam a dokit, aki annyit mondott, hogy ő még nem aggódik (jó neki!!), s ha jövő keddig nem jön meg, teszteljek, s ha negatív, akkor találkozzunk, s megnéz. Hát itt tartok most. Ha nagy a ciszta, akkor szinte biztos, hogy kiveszik, laparoszkópiás műtéttel. Nem nagy műtét, 1 nap kórház, három kis bemetszés a hason, csak sajnos mély altatásban végzik. Nem tudom, miért nem reagál a szervezetem, de nagyonkétségbe vagyok esve!!
kexi
 
 


Kexi!

Most akor minek drukkoljak.Hogy megjöjjön vagy h ne jöjjön!Tuti nem lett belőle baba?Nem azért késik?Miből gondolod h nem repedt meg?

annus11
 
 


Sziasztok clostysok!!

Én is clostyzok, ez a második hónap és azt szeretném kérdezni Tőletek, hogy Neketek is megnyújtotta a ciklusotokat?
Nekem az előző ciklusban a 33. napon jött meg, most a 31-en vagyok, eddig 29-30 naposak voltak, a closty okozza ezt?
gab

gabili
gabili
 
 


Szia!

Mennyi clostyt szedsz,hanyadik naptól?
Én a 3.naptól szedem 5 napon át,napi 2 szem.Nekem rövidítette a ciklusomat.Elkpépzelhető h a closty miatt van nálad is,csak pont fordítva.
Lehet h a luteális fázisod volt rövid,és a closty azon hosszabított,mondjuk ez csak találgatás részemről...mert fogalmam nincs :)

annus11
 
 


Gabili: nekem általában 5, de inkább 7 napot késett gyógyszer nélkül. Az első hónap closti után két nap késéssel megjött. én 5. naptól szedtem napi két szemet.

KépKép
csige-bige
 
 


Szia Gabili nekem is megnyujtotta a ciklust nekem is 29 napos volt a cikluso mikor szedtem a clostit meg 32-33 naposak voltak.Most kiváncsi leszek ebben a hónapban mennyi lesz mert nem szedem.

Jucus

Kép
jucus1013
 
 
 


Sziasztok,

hát, most este megjött. Egyik szemem sír, a másik nevet. De legalább jövő hét második felében megyek átjárhatóságira. Abban bízom, hogy találnak valami kicsi dolgot, amit rendbe tesznek és akkor új lendülettel indulhatunk neki. Nekem amúgy laparoszkópiát csinálnak, úgyhogy majd a jövő hét utáni hét elején beszámolok.
Annus, köszi a drukkokat!
Neked most nem csinálják meg az átjárhatóságit?
kexi
 
 


Kexi!

Nekem még nem lesz átjárhatósági,a doki csak megemlítette hogy majd az lesz a következő.Vagyis elöbb kiskatona vizsgálat,aztán ha nem jön össze pár hónapon belül akkor jön az átjárhatósági.De szerinte nem ott volt a bibi,hiszen elsőre összejött anno.Inkább a hormonok...

annus11
 
 


Értem. A doki szíve szerint most 1 hónapot pihentetett volna, de kértem, hogy csinálja meg, akkor nyugodtabb leszek, s legalább túl vagyok ezen is. Páromnak már megvolt a vizsgálata februárban, minden tökéletes volt.
Sosem gondoltam volna, hogy így meg kell küzdeni a Babáért!! Most megint nagyon rossz a hangulatom. Holnapra talán jobb lesz.
kexi
 
 


Kexi!

Remélem is h jobb lesz a hangulatod,tudod a babának az kell h boldog és optimista legyen az anyuka!Szóval várunk vissza holnap,addig töltődj fel!!

annus11
 
 


Annus, nagyon köszi. Jól esnek a bíztató szavak :)
kexi
 
 


Sziasztok!
Én meg nem tudom inni a palástfüvet,mivel eddig ahol vettem efogyott és majd csak hétfőre lesz,máshol meg nem is tudok venni. :roll:
Hétfőn meg már a 22.cn-em lesz!Akkor kezdjem el inni???
Kexi:Fel a fejjel! :wink: Majd a következő hónapban! :)

Kép

Kép
syl100
 
 


Sziasztok!

Nem mondjátok komolyan, hogy a Closti hosszabbíthatja a ciklust!!! Nekem eddig is igen hosszúak voltak. Vagyis móta felborult a hormonháztartásom. Elötte azért ált. 35. napra meg szokott jönni. Én amúgy már kb. 3-4 hónapja LH tesztelek is közéspidőben. Tudom, most valaki nagyon utálni fog, de (írogatok egy másik fórumba is) mi a tündéri kisfiúnk után most egy kis ciffost szeretnénk, ezért is tesztelek, így vettem észre hogy valami nincs rendben, mert egymás után 2 hónapban sem volt egyértelmű pozitív a teszt. Tudom-tudom (ahogy kexi is írta) nehéz ha sokat kell küzdeni a babáért.... Én is úgy vagyok most, hogy már talán mindegy is a neme csak legyen már!
Hiszitek vagy sem, a bátyámék most jelentették be kb 2 hete, hogy ők is beleugrottak a tesó projectbe, és tessék: tegnap közölték, hogy jön is a baba! Szóval ENNYI! Van akinek simán összejön, van aki meg sokáig küzd érte.
Egy szó, mint száz, az ténylge igaz, hogy ha valaki babát szeretne, nyugodtnak és kiegyensúlyozottnak kell lennie, mert az sokat segít! Én most elkezdtem fogyókúrázni (vagyis már a 36. napon vagyok) és már fogytam is 6 kg-t, elkezdtem emellett futni, kicsit nőiesebben öltözködni, sminkelni, és ezzel szinte más is lettem. Mind kívülről, mind belülről! Teljesen másnak érzem magam, életvidám lettem és optimista! Pedig aztán pár hete...... Igen csak padlón voltam ám! Megtudtam a vérvétel rossz eredményeit, és akkor gázolt a lelekembe a tesóm az ő babaproject-jükkel...stb. Félre ne értsetek! Nem az fájt, hogy ők is belevágtak, hanem, hogy pont akkor sírtam a bátyámnak, hogy milyen szarok lettek az eredményeim, és ezért nem jött össze fél éve a baba, meg hogy még ki tudja mennyit kell rá várni, erre a sírás kelős közepén közli, hogy : mi is rajta vagyunk az ügyön!
És most jön is náluk a tesó. Ez amúgy tök szupi, mert elsőszülöttjeink között is csak 4 hónap van (itt az én fiam javára), és ha most másodszülöttjeink is egyidősek lennének... Csúcs lenne! :wink: :lol:

Na, sikerült bő lére eresztenem magam! Bocsi! :wink: :roll:

Szép estét!
Andy

Kép
oriandy
 
 


Sziszko!
Ha írsz nekem egy nevet címet, szívesen veszek neked itt és postára is adom gyorsan. Hamarabb hozzájutsz és ihatod!!!
Na?
Andy

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok!

Első hónapban az 5. napon kezdtem napi 2 szemet, akkor lett 33 napos a ciklus, most a 3. nap kezdtem el szedni és most vagyok a 32. napon, előtte, 29-30. naposak voltak.
Az első clostys ciklusban nagyon eltolódott a pé. Kb a 17-18. napon volt, talán ezért volt ilyen hosszú a ciklus.
Kiváncsi vagyok, most milyen hosszú.
2006. decembere óta próbálkoztunk, már az átfújáson is túlvagyok.
Szép napot clostysok!!!
gab

gabili
gabili
 
 


Egyébként én a dokit megkérdeztem h a closty rövidíti e a ciklust,mert nekem meg alapból 42 napos volt....erre azt mondta h nem.De úgy látszik ez mégsem igaz.Nekem már a 3.napon el kell kezdeni a clostyt,első hónapban 31 napos lett,második hónapban csak a 4.nap kezdtem el,vagyis a 3. nap végén pontosabban.Így lett 35 napos ciklus.És most jön a 3.,amihez nagy reményeket fűzök,már ami a babát illeti. :lol:
Én vhogy úgy értelmezem a closty hatását,hogy ahol baj van ott segít.Tehát nekem rövidített,mert túl hosszú volt a peteérésig az idő...mondjuk így is a 20.nap van....Másnak lehet h 30 naposak a ciklusai,de ott vmi más nem stimmel,és a closty ahogy helyre teszi,kicsit elnyúlik a ciklus.Legalábbis remélem h a jótékony hatástól vannak ezek a tünetek! :wink:

annus11
 
 


Egyébként én a dokit megkérdeztem h a closty rövidíti e a ciklust,mert nekem meg alapból 42 napos volt....erre azt mondta h nem.De úgy látszik ez mégsem igaz.Nekem már a 3.napon el kell kezdeni a clostyt,első hónapban 31 napos lett,második hónapban csak a 4.nap kezdtem el,vagyis a 3. nap végén pontosabban.Így lett 35 napos ciklus.És most jön a 3.,amihez nagy reményeket fűzök,már ami a babát illeti. :lol:
Én vhogy úgy értelmezem a closty hatását,hogy ahol baj van ott segít.Tehát nekem rövidített,mert túl hosszú volt a peteérésig az idő...mondjuk így is a 20.nap van....Másnak lehet h 30 naposak a ciklusai,de ott vmi más nem stimmel,és a closty ahogy helyre teszi,kicsit elnyúlik a ciklus.Legalábbis remélem h a jótékony hatástól vannak ezek a tünetek! :wink:

annus11
 
 


Oriandy:Nagyon rendes vagy,köszi! :D
De már úgyis mindegy,legfeljebb hétfőtöl iszom, még talán az is segíthet valamit! :roll: Nem olyan nagy gond végülis,ha ez a hónap nem jönne össze,akkor köv.hónapba,majd betározok palástból előre!

Kép

Kép
syl100
 
 


Ja,és nekem a closti az első hónapba 37 naposra csinálta a ciklusom,egy kicsit megnyújtotta.De a 2.hónapba pedig már 29.napra megjött.Amikor Rékával próbálkoztunk és akkor szedtem,akkor beállította 32 naposra!

Kép

Kép
syl100
 
 


Sziasztok

Hát lányok én már nem értem a testemet. Tegnap olyan nyákom volt ami szuper volt, de ugye a tüszőrepi az meg elvileg legalább is uh szerint hétfőn volt. Ma is meg mértem a hőmet de ma sem ment feljebb. Hát baromira kiváncsi leszek hogy ebből mi sül ki. Minden esetre az elmúlt 3 napban együtt voltunk.

Nekem a closty megrövidítette a ciklusomat, előtte volt hogy negyven napra jött meg meg még később. Amikor az 5. naptól szedtem akkor 31-35 nap között ingadozott, most amióta a 3. naptól szedem így lecsökkent 29 napra.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?