Sziasztok!
Hoztam a beígért poci fotót, kicsit megkésve ugyan
Bagzerka: drukkolok szerdára az UH-hoz
A.m: gratula a kétszámjegyűséghez
Látszik, hogy tornázik a fiatalember rendesen odabent
Látom többen is néhány napon belül 2 számjegyűek lesznek, nekem még van majdnem 3 hetem
Bejci: majd a szülés után lefogysz szép lassan fokozatosan
Szeder: kisfiad nagyon aranyos
Ez így bennem még sose merült fel, de igaza van, soha nem vagyunk egyedül
Tanfolyam: én gondolkodtam rajta, úgy néz ki, kapunk kölcsön légzésfigyelőt, akkor meg tudjam, mit is kéne csinálni, ha beriaszt, úgyhogy szerintem nyáron elmegyünk.
Blúmi: nekem még nincs időm izgulni, most az izgat inkább, mikor költözhetünk végre, lassan telik ez az utolsó 2 hónap.
Sarkantyúka: szerintem ezen mindenki átesik (bár én még csak első babás vagyok, de a következővel valószínűleg én is át fogok). Úgy gondolom, ha kint lesz a baba, ki fogja követelni magának a megfelelő mennyiségű figyelmet
Ez a lángos recept nagyon jó, ha lesz időm és nem lesz iszonyat meleg egyik hétvégén kipróbálom!
Reformkaja: én már mikor elkezdtük tervezni a babát, akkor elkezdtem nézni, hoyg végülis mit is eszünk meg, és azóta igen erősen szelektálok. Próbálkoztam azzal is, hogy csak teljes kiörlésű lisztből csináljam a kenyeret/zsömlét itthon, de bevallom őszintén, hogy nekem túl száraz lett. Igy maradt a 60% TK liszt, 40% finomliszt arány. De h valakinek van ötlete, hogy mivel lehet helyettesíteni a finom liszetet szóljon
Honey: örülök, hogy továbbra is minden rendben! Remélem mostmár több ilyen ijdetség nem lesz, és drukk a szív UH-hoz. Egyébként nagyon helyes kislány lesz, és látod, még mutatja is, hogy minden ok vele
Minyu: hát, lehet nálatok csak szülés után lesz biztos a neme
Judit: nálam is találtak streptococcust, azt mondta a doki, ha nem múlik el a szülés előtt. akkor vajúdás alatt kapok majd egy adag antibiotikumot, hogy védje a babát, és ennyi. Szóval szvsz ne izgulj miatta, és kérdezz rá a dokidnál, hogy nálatok mi van, ha nem múlik el.
4DGenesis: mi a 16. héten voltunk, nekem csak jó élményeim vannak vele kapcsolatban, kb 2-2,5 hét múlva tervezünk menni megint.
Lanta: mielőbbi fejfájásmentességet. Nekem ma délelőtt muszáj volt rá gyógyszert bevenni, annyira fájt, pedig ittam eleget