Új privát üzeneted érkezett!

Honey: Ezaz anya minden OK kép nagyon ott van :):):)

A.M.: Gyuszitok biztos meglepit akar azért bujócskázik, cca három hónap múlva viszont gyönyörködhetsz benne naphosszat:)

Kép

Kép
starlark

Honey!

Tudtam, hogy minden rendben lesz! Bolgárkerék u.-ban nagyon jók a dokik! Ott lesz a szív uh. is?

a.m!

A Te fiad pont úgy utálja az uh-t mint az én lányom! Az utolsón egyszerűen a fülére tapasztotta a két kis kezét és egyszerűen hátat fordított! Lehet abban valami, hogy tényleg zavarja őket az uh., csak nekünk ez most tűnik fel, hogy szinte mindenki elmegy már 4D-s uh.-ra is! De a kép szerintem nagyon édes! :lol:

Leendő és már kislányos anyukák!

Muszáj, hogy leírjam Nektek a mostani kedvenc dalom szövegét, én állandóan ezt énekelgetem!

Kicsike lány, ha táncol,
Ha a mezőn viháncol,
Nevet a fű a réten,
Örül a Nap is az égen!

Sebesen jár a lába,
Szalad a szél nyomába.
S mikor a táncot ropja,
Pörög a, forog a szoknya!

(Gryllus Vilmos)

Márti
borossné becz márta

A telefonszám a következő: Madarász utcai Gyermekkórház:1 450 37 24
Kérni kell Szabó Mária főnővért..
Egyébként:
minden kedden 16-18 óráig tart az előadás, (ha jól emlékszem a nevére bölcsőhalál ambulancia) itt megtanítanak újraéleszteni, és minden hasznos dologra. Összesen 2 óra, egyszeri alkalom. Fejenként 2000.-Ft-ba kerül.

Árulnak ők is légzésfigyelőt.
Egy típusát ajánlják mindenkinek, mert a kórház is azt használja... no ennyit tudtam meg..
Mi úgy döntöttünk, hogy ide mindenképpen elmegyünk.

Ennyi infót tudtam begyűjteni.

szeder74

honeymoon :)
Örülök, hogy minden rendben :)

humanka :)
Én simán látom ott azt a babás pocit!

Én is ma voltam dokinál. Csak gyorsan megnézte: szivecske, magzatviz, lepény rendben. Ééééés, úgy tünik, megkukacosodott :shock: :roll: :lol:
Holnap megyünk 4D-re, eddig is vártam, de most eszméletlen kiváncsi vagyok, mert eddig 4szer néztünk nemet és a köv. képpen alakult: lány-fiú-lány-fiú... Ez a gyermek már most szivat minket 8)
Viszont ma tök sokan megkérdezték a pocimat, meg átadták a helyet, olyan jó volt :) (nekem ez újdonság, mert Nándival alig volt pocim, azt is takarta a nagykabát)

Na, tsók mindenkinek

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!
Jó rég voltam!
Most még nem olvastam vissza teljesen, azt de vissza fogok ígérem :)

Honey: Nagyon örülök, hogy minden rendben van, bizti ezután is rendben lesz! Örülök, hogy kibékültél anyukáddal. :)

Magamról: már írtam régebben, hogy találtak nálam streptococcust, de antibiotikumos kezeléssel sem tűnt el :? Remélem valahogy el fog tűnni hamarosan. A cukros vizsgálatom és a véreredményem viszont jó lett :D Boglárka egyre többet mozog, néha akkorákat rúg, hogy felugrok :lol:

Pocakfotó kész van, de már két hetes, uh rakok mellé egy újat is majd...

szeder: jó, hogy veled is minden rendben :)

winona: bajban vagyok a haberkorn babakocsival, mert postai utánvétel drága lehet, az kikát meg hívtam és azt mondták, hogy ilyen babakocsi nincs. Előre utalni pedig féle :? Te hogy csináltad???

Jha, és aki járt Genesisben, véleményeket írjatok léccike!

A pocakfotók nagyon jók! Már mindenkié szép gömbölyödő :lol:

Kép

Kép
judit(bálo anyuja)

Sziasztok!!

Sajna Mindenkinek most Én sem tudok reagálni mert annyira sokat írtatok!!

Honey nagyon örülök, hogy minden rendben van! Flóra nagyon ügyes kislány és szuper jók a képek!! Főleg a második :wink:

Holka gratulálok a sikeres vizsgádhoz!! :lol: :lol:

A.m. nagyon sok boldogságot Nektek és örülök, hogy a 4D-n minden rendben volt!! :)

Humanka csúcs ez a vuk, nagyon beléd szeretett!! Nem ijedt meg a múltkor úgy látom! A pocid egyértelműen babás poci szerintem, nagyon csinos vagy!! A verda pedig szuper!! :)

Minyu most már Engem is kíváncsivá tettél!! Várunk holnap!! :)

Lola még pénteken küldtem privit!!!

Most ennyire futotta nagyon fáj a fejem és fáradt vagyok! Eldőlök azt hiszem!! Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát!!

Kép
Kép
lanta

Sziasztok!

Hoztam a beígért poci fotót, kicsit megkésve ugyan :)

Bagzerka: drukkolok szerdára az UH-hoz :)

A.m: gratula a kétszámjegyűséghez :) Látszik, hogy tornázik a fiatalember rendesen odabent :D

Látom többen is néhány napon belül 2 számjegyűek lesznek, nekem még van majdnem 3 hetem :)

Bejci: majd a szülés után lefogysz szép lassan fokozatosan ;)

Szeder: kisfiad nagyon aranyos :) Ez így bennem még sose merült fel, de igaza van, soha nem vagyunk egyedül :)

Tanfolyam: én gondolkodtam rajta, úgy néz ki, kapunk kölcsön légzésfigyelőt, akkor meg tudjam, mit is kéne csinálni, ha beriaszt, úgyhogy szerintem nyáron elmegyünk.

Blúmi: nekem még nincs időm izgulni, most az izgat inkább, mikor költözhetünk végre, lassan telik ez az utolsó 2 hónap.

Sarkantyúka: szerintem ezen mindenki átesik (bár én még csak első babás vagyok, de a következővel valószínűleg én is át fogok). Úgy gondolom, ha kint lesz a baba, ki fogja követelni magának a megfelelő mennyiségű figyelmet :)
Ez a lángos recept nagyon jó, ha lesz időm és nem lesz iszonyat meleg egyik hétvégén kipróbálom!

Reformkaja: én már mikor elkezdtük tervezni a babát, akkor elkezdtem nézni, hoyg végülis mit is eszünk meg, és azóta igen erősen szelektálok. Próbálkoztam azzal is, hogy csak teljes kiörlésű lisztből csináljam a kenyeret/zsömlét itthon, de bevallom őszintén, hogy nekem túl száraz lett. Igy maradt a 60% TK liszt, 40% finomliszt arány. De h valakinek van ötlete, hogy mivel lehet helyettesíteni a finom liszetet szóljon :)

Honey: örülök, hogy továbbra is minden rendben! Remélem mostmár több ilyen ijdetség nem lesz, és drukk a szív UH-hoz. Egyébként nagyon helyes kislány lesz, és látod, még mutatja is, hogy minden ok vele :)

Minyu: hát, lehet nálatok csak szülés után lesz biztos a neme :D

Judit: nálam is találtak streptococcust, azt mondta a doki, ha nem múlik el a szülés előtt. akkor vajúdás alatt kapok majd egy adag antibiotikumot, hogy védje a babát, és ennyi. Szóval szvsz ne izgulj miatta, és kérdezz rá a dokidnál, hogy nálatok mi van, ha nem múlik el.

4DGenesis: mi a 16. héten voltunk, nekem csak jó élményeim vannak vele kapcsolatban, kb 2-2,5 hét múlva tervezünk menni megint. :)

Lanta: mielőbbi fejfájásmentességet. Nekem ma délelőtt muszáj volt rá gyógyszert bevenni, annyira fájt, pedig ittam eleget :?

Kép

Kép
kistiggrincs

honey!!!!
szupeer! nagyon 9rülök, és extra édes a kiscsaj!!!!!!!!!!!!!!!! persze még megy a drukk a szív uh-hoz is, de azért most már megnyugodhatsz :)

a.m.!
nagyon drága a kis bújócskázó!!! :)

kistiggrincs!
jó a pocak fotó, szépen kerekedsz te is!!

minyu!!!
ez télleg nem semmi!!!!!!! kiváncsi vagyok nagyon, mi derül ki holnap!!!

judit!
én is úgy tudo, h ha szülésig nem múlik el,kapsz infúziót közben, oszt annyi! apám felesége is így szülte a kistesóm, minden oké volt!!!
és örülök hoyg a többi eredményed jó lett!!!

lanta!
remélem hamar elmúlik a fránya fejfájásod! nem irigyellek...

a dôlök....

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok!

Honey!
Örülök, hogy minden OK!!! A kép pedig egyszerűen csodás! :D

A.m.!
A kis huncutka! Bújócskázik! Játékos kissrác lesz! :wink:

Minyu!
Még jó, hogy nincs több lehetőség! Fiú-lány. Várom a mai fejleményeket és persze a képeket! :wink:

Tegnap már nagyon éreztem, hogy az utolsókat rúgom a munkahelyen. Este 6-ig voltam, utána otthon vacsikészítés, de a főzőcske közben már azt hittem szétszakadok úgy feszült a pocim (szerintem a csíkjaim is továbbszakadtak :cry: ). Vacsi után pedig szabályosan kidőltem. Szerintem a fejem sem ért le már aludtam. Már tényleg nagyon várom a jövő hét végét!

Kép
Kép
konan

Sziasztok,

Szívesen csatlakoznék ehhez a topichoz :!: :?:

Nyuszifül
Vendég

Hali, Nyuszifül!
Szívesen látunk! Te ki vagy, mikorra várod a babát? Fiú, lány? Van már képed róla? Tesó van vagy első baba? Stb. stb. stb. Írjál magatokról, kíváncsi vagyok! :)

Kép
Kép
konan

Köszi a fogattatást. :lol:

26éves vagyok, első babánkat várjuk 22+4héten vagyunk Hanna lesz a neve. Szept 26.ra vagyok kiírva és a St.Imrében fogok szülni, remélem. A következő uh. június 4.én lesz, akkor majd teszek fel képet, és remélem jól fog sikerülni a 4d.s.
"Aktívan" járok terhes tornára, igaz a felkészítőt kerülöm, de majd ráveszem magam:-)/még nem maradtam le semmiről./ Ja és nem lesz apás szülés, Hanni papa szívesebben várakozik majd az ajtó előtt, no a füle biztos az ajtóra lesz ragadva:-)

Kismama jógát kipróbálta valaki?

..és Konan nálatok mi lesz a pici lány neve, egy rövid bemutatót írsz magadról?köszi
Vendég

Sziasztok!

Üdv itt, Nyuszifül!
Hogyhogy csak most csatlakozol? Én is aznapra vagyok kiírva! :) Együtt számolhatjuk a napokat.

Kép
Kép
sarkantyúka

Nyuszifül!
Nagy gratula az első babához/kislányhoz! Jókor jöttél, még van időd megismerni minket! Rólam csak annyit, 33 (mindjárt 34) éves vagyok, van már egy nagy fiam, Tamás. 12 éves, mire tesó megszületik 13. Elváltam, viszont másodszorra megtaláltam életem párját, akivel első közös babánkat várjuk, Annát!
A Hanna is nagyon szép név, én szerettem volna, de apával meg kellett küzdeni az Annáért is, mert mindenáron az én nevemet szerette volna adni a lánykánknak.
Egyébként ha olvastál már minket korábban is, akkor láthattad, hogy Minyu nagyon lelkiismeretesen vezeti a táblánkat (ismét köszönet érte!!!), amiről minden fontos információ leolvasható. Ha elküldöd neki az adataidat biztos szívesen beír téged is!
Dolgozol még? Én még egy picit. Így estére teljesen lemerülök, nincs erőm már semmihez (torna, jóga, stb...)

Kép
Kép
konan

...eg ykis babonából húztam az időt, mert korábban voltam a júniusi kismamik között. Ami késik nem múlik, nem hamarkodtam el száéndékosan a dolgot.

igen együtt számolhatunk:-)) Következő uh.d? kórház?
Vendég

Fúúúú lányok! Ti hogy álltok ezzel a meleggel? Én tegnap már kegyetlenül rosszul voltam tőle! :cry: Most vagy le, vagy fölment a vérnyomásom, de azt hittem elájulok egy rövidke sétától a napon. Nem kaptam levegőt és szomjan akartam halni. Azt hiszem most már óvatosnak kell lenni ezzel is. És mi lesz még ha igazán ránk szakad a nyár??? :shock:

Kép
Kép
konan

én speciál nagyon rosszban vagyok a meleggel, remélem jövőre kibékülök vele:-)
.....ez így Konan még nem tudjuk hogy mi lesz majd júliusban mikor a legmelegebb van, no de mára 30C mondtak. Én behúzódom a barlangba, és benntről napozok:-))))

na majd később benézek hozzátok, most elmegyek kismami tornára, mert hajlamos vagyok a vizesedésre, így ez jót tesz (már fájnak kezeim).

szép Napot!

Nyuszi
Vendég

Üdv Nyuszifüllke!

Gartulálok a picilányhoz. Gondtalan terhességet kívánok. Nekem is első abbaám lesz és kisfiú. Én vagyok (legalábbis kiírás szerint) az egyik leg"öregebb" pocakos kismami.

Rakok fel pocis képeket.
26 hetes /6 hónapos pocak közelröl

Kép

26 hetes pocak
Kép

5 hónapos pocak Kép

Kép
Kép
a.m.

konan :)
Nálunk tegnap a nap nagyrészében kellemes szellö lengedezett, igy könnyebb volt. Most elég meleg van kinn, még csak teregetni mentem ki. :oops:

nyuszifülke :)
Van egy táblink, minnyá közzéteszem újból, ha szeretnéd, téged is beleraklak. Ide is leirhatod az adatokat, vagy irj PÜ-t

Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

A.m.!
Jók a képek! Klassz babás pocak! :D

Minyu!
Én az irodában ülök a tetőtérben :? . Most még kibírható, mert csak délután süt ide a nap. De akkor mi lesz??? Na nem baj, már csak 8 munkanap a terveim szerint! Aztán kizárólag a család!!!

Kép
Kép
konan

Sziasztok!

Nyuszifülke: üdv itt és gratula a kislányotokhoz! :)

Konan: én egyelőre elég jól viselem a meleget, kivéve a melóhelyemen, ahol hozzám pont nem ér el a légkondi hatása, így már msot meg lehet sülni.

A.m: növekszik szépen a pocid és benne a babó:)

Kép
kistiggrincs

Sziasztok Kismamik!

Először is gratula a várandóságotokhoz!

Amiért ide pofátlankodtam: van egy Fisher Price zenélő hintánk. Egy eléggé komoly darab, ami boltban kb 40 000 Ft. Mi már kinőttük és a lassan 1 éves nagyfiam már nem használja, így el szeretnénk adni.

Íme egy kép.
Kép

Ha valakit érdekel, írjon privit.

Üdv,
Fatima

fatima

Sziasztok!

Isten hozott nyuszifülke! :D Én is Szent Imre és én is szeptember 26-ra vagyok kiírva! :D Lehet hogy pacsizunk a vajudóban? :lol: :D
Ki a dokid?

kistigrincs, a.m. - cukik a pocakok!! :D

minyu - akkor a gyerkőc igazi meglepetés gyerek lesz! :D :D

Most 11-re megyek az Országos Oltoközpontba egy újabb vérvételre. Ismerősökön keresztül jutottam be. Maga az "ÚrIsten" veszi le a vért és nézi meg, hogy mi a szitu nálam.
Amúgy ők totál ki vannak bukva erre a magán laborra, ahol előzőleg vért vettek tőlem. Ugyanis a labor kötelessége, hogy minden pozitív eredményt le kell közölniük - egy esetleges járvány elkerülése végett. És mondanom sem kell, hogy én még a rendszerben sem szerepelek.... :shock: :?
Remélem már pontot teszünk a sztori végére. Mert úúúúúgy unom már ezt!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

üdv nyuszifül!!!
én "járok" jógára, igaz, most nem annyira, meg asszem eddig 2-3szor voltam, az meg szuperjó volt!! ha gondolod, megadom hogy hova.... majd júliusban fogok sztem újra, ha már nem dolgozok. én is szt imre, te kinél vagy? van már szülésznôd?? tudok ajánlani :)

konan!!!
ismerôs a dolog, a has szétszakadásos!!! szegényke! -ja, tök durva, de azt vettem észre hoyg én a szabadnapokon rokkanok le, nem a munkában..... mert akkor simivel "hétvégi apukázom" -mármint hogy én vagyok olyan, mert abban a 2-3 napban akarom az egész heti nem-vele-levôséget pótolni, és rohanunk ezerrel mindenfele, buli van, stb. mondjuk mikor már itthon leszek, remélem hagyja, hoyg néha itt maradjunk, nagyon részokott a pörgésre....

a.m.
aranyos a pocak :)

honey!!!
akkor drukk a vérvételhez! szegény, minden napra jut neked valami vizsgálat....
várjuk majd a fotókat :D

én sem bírom a meleget, de kéne, simit reggelente viszem bölcsibe gyalogosan, és utána vagy haza séta, vayg melóba. nem baj, legalább megvan a napi "tornám" :D:D de izzadok, mint állat. elô kéne kerítsem már azt a remek kis napernyômet, az nagyon tutiii. és csini is :)

na szép napot, jó megsülést mindenkienk :D

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok!

Most csak bekukk, du jövök még!

Tiggrincs, nagyon boldog szülinapot kívánok Neked!!!
Kép

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok!

Nyuszifül,
üdv itt. Problémamentes további szép hónapokat a terhességedhez! Gratula a kislányodhoz, kezd 50-50% arány lenni a nemek közt.

Minyu,
azért az tök izgi lehet, hogy nektek minden uh meglepi. :D :D :D
ha kint lesz, legalább már nem változik a neme. ;)
Látom már rózsaszin lettem, és Maja is hivatalosan felkerült a listára, puszi érte!!!!

Lanta,
irtam privit. ;)

Konan,
abszolút ismerős, amit irsz... Tegnap a tescoban sikerült rosszul lennem... Lolát toltam a kocsiban, és egyszercsak azt éreztem, ha nem ülök le, akkor a természet kifektet... Elég gáz volt, mert ugye a nagyobbik kicsimre is vigyáznom kell, nem tehetem meg, hogy csak úgy összecsúszok...
Most igy én is bentről a hűvösből merem csak néha-néha kidugni a nózimat, hogy megnézzem, süt-e még a napocska... Mi lesz később?????
Nagyon félek a nyártól. :?

Ráadásul most kezdjük a felső szintet átalakitani, hogy Majának is legyen saját, külön kis szobája... Gardróbokat szétszedni, átszerelni, tapétázni... nem lesz könnyű meló... :?

Amúgy ti hogy álltok ehhez a kérdéshez? Egy szobában lesztek a babókkal? Bizti van már valami elvetek, amit követni szeretnétek.
Nálunk Lola az első naptól külön szobában alszik, és nekünk ez jól bevált. Igy legalább nem kell még egyszer elszakitanom magamtól (elég sokk volt szegényemnek a születés is...). ;)

Bevásárlással még nem tudom hogy állok, ruháink vannak bőven, de azért már elkezdtem az ebay-t nézegetni szorgalmasan.

Monee, Minyu, és akik még teszveszelnek, vateráznak, illetve akit érdekel!
Babaruhákat sokkal szebb állapotban, és jobb minőségben lehet az angol ebay-en megvenni (www.ebay.co.uk). Még postaköltséggel együtt is sokkal jobban megéri!!! ;)
Lolának most sikerült beszereznem egy 30 db-os csomagot (kabáttal- next, cipővel - puma, és egy csomó tündéri együttessel) átszámolva potom 7ezer forintért. Egy itthon vásárolt másik cipője került ugyanennyibe...

Kép
Kép
lolababa

Helloka!

Nyuszifüllke!

Üdv itt! :wink:

Minyu!

Tök vicces ahogy a baba szórakázik veletek! :D Látom a tábliból is kivetted a csíkot. :lol:

Konan!

Én szörnyen rosszul bírom ezt az időjárást, pedig alapból szeretem a nyarat és a meleget. Ma megpróbálok bebuszozni a városba, viszek hideg ásványvizet és reménykedek a legjobbakban, hogy nem terülök ki valahol. Az első igazán meleg nap alkalmával majdnem sikerült, uh. semmi jóra nem számítok.
Tök gáz, most az az érzésem mint ősszel. Ajtó ablak becsukva, légmentesen zárva minden, hogy ne jöjjön be a meleg, én meg kukksolok a lakásban és nézegetek kifelé. Úgy 5 óra után már ki is lehet merészkedni a teraszra (déli fekvésű), addigra egészen fehér emberi hőmérséklet van.
Komolyan foglalkoztat a gondolat, hogy a strandon fogom a hétköznapjaim egy részét tölteni a hideg vizes medencében... :?

Bagzerka!

Napernyő?
Azonnal áruld el hol lehet olyat kapni! :D Nem vagyok kifejezetten az a napernyős kisasszonyka típus, de terhesen sok mindenre vetemedik az ember. :D Inkább napernyő mint szalmakalap. :lol:

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Hello Kismamik!

Nyuszifülke: Üdv köztünk! Tudod már, hogy ki lakik a pocidban? Névválasztás? Hány éves vagy? Remélem nem voltam túl indiszkrét. :)

Konan: Jó lesz már végre, ha Te is otthon leszel!

Márti: Én, mint kislányos anyuka, teljesen oda meg vissza voltam a versikétől. Köszönjük!

KIstigrincs, A.m: Jók a pocifotók. :)
KIstigrincs: BOLDOG SZÜLINAPOT!!! :) :)

Minyu: Nem semmi! Akkor elvileg senki nem veheti biztosra a babucija nemét? Na kíváncsi vagyok, hogy végülis mi lesz... majd jelentkezz!

Honey: Kitartás! Örülj neki, hogy valahol ilyen V.I.P. -ként kezelnek. Nekem eddig az egészségügyben nem nagyon volt iylenben részem. :(

Judit: Remélem hamarosan elmúlik a streptococcus.. viszont a cukorhoz gratula!

Lolababa: Vigyázz magadra! Lehet, hogy alacsony a vérnyomásod?
Nálunk is átalakítás van, illetve felújítás szerű valami. Mi egy szobában leszünk Biussal, igazán sok választási lehetőség nincs, mert csak egy nappali+ 1 háló szoba van. Ezért is szeretnék elköltözni minél hamarabb.

Lanta: remélem elmúlt a fejfájásod!

Bocs, ha valakit kihagytam..

Én ma voltam beutalóért a terheléses cukorra, meg a laborra. Aztán a postán vettem két sorsjegyet és mindkettő nyert!! :) :) :)
Na ne aggódjatok, nem vagyok megszállott szerencsejátékos... bár ezek után... ki tudja.. :wink: :wink:

Meleg: Hát én most elvagyok, ledumáltam a légkondist, lehet, hogy még a héten beszerelik. Végülis apukám egyik ismerőse feljön Pestre és megcsinálja :), így legalább nem lesz olyan drága!

Lányok! Tudom, én is nyugtattam mindenkit baba-mozgás ügyben, de olyan furcsa, hogy Bianka egész hétvégés bulit tartott a pocaklakban, de tegnap óta kicsit ellustult. Csak este volt igazán rugdosós kedvében, meg kaja után..Mindjárt kimegyek a konyhába és eszek egy kis dinnyét vagy epret... attól mindig virgonc lesz! Nektek is kevesebbet mozog melegben? :oops:
Vendég

Szóval azért megvan ennek a melegnek az első (de lehet, hogy egyetlen) jó oldala is. Igazából csak a gyümit kívánom, semmi nehéz kaját. Ja, meg hát a fagyit, de az nincs mindig a közelemben. :lol: Hátha nem szaporodnak annyira a kilók mint eddig?! :lol:

Lolababa!
Úgy tervezem, hogy addig lesz velünk Annácska, amíg nagyjából át nem alussza az éjszakát. Tamással is így volt anno. Csak ő nagyon gyors volt. 2 hónaposan már nem nagyon kelt fel éjjel. :) Azóta is jó alvókája van! :wink: Bár lehet, hogy a párommal lesz ebből még vita, mert ő 1-2 évről beszél amíg velünk kellene, hogy legyen. :roll:

Monee!
Azért óvatosan azzal a hideg vizes medencével! :wink: :D

Kép
Kép
konan

Tényleg! Tiggrincs!
Boldog szülinapot Neked!!!
Kép

Kép
Kép
konan

Bejci!
Hát, igen! Nagyon várom már!
Amúgy nekem is kevesebbet mozog Annácska melegben. Délelőtt és esténként mocorog leginkább. A kaja pedig egyenesen a gyengéje! :wink: :D Tiszta anyja! :wink:

Kép
Kép
konan

Köszi Konan! Akkor megnyugodtam! :D
Hú, holnapután Te is kétjegyű leszel!
Vendég

Bejci!
Bizony! Nagyon megy az idő! De nem is baj, mert már alig várom, hogy láthassam Annácskát és a kezemben tarthassam! :P

Kép
Kép
konan

Sziasztok,

Én is régen írtam, bár folyamatosan olvasok, hogy képben legyen, kivel mi történik

Honey! Örülök, hogy nincs gond. És irigyellek, hogy már nem sokáig dolgozol. Nekem sajna itt az egész nyár ha minden igaz. Ha nagyon gáz, akkor mondjuk augusztusban már csak otthonról, de máshogy nem működik most a dolog. És tündéri Flóra!

a.m.! Neked is gyönyörű a kisfiad.

Nekem is jó lenne már tudni, hogy mi lesz.
Tegnap voltam dokinál, de megint összezárta a lábát a kis huncut.

Ja, végre választottam orvost, hogy csatlakozom a Szent Imrések táborába. Minyu átírod nekem?

Még valami minyu! Te nem Nyulas doktorhoz jársz (Tompa utca). Esküszöm, mintha téged láttalak volna tegnap, amikor ott voltam nála, de hát tűkön ültem, meg siettem, aztán nem tudtam belemerülni az ismerkedésbe.

Amúgy nálunk minden rendben. Mocorgás van, folyás is (arra most kaptam valamit), enyhén elindult a vizesedés is, de még nem gáz. Egész jól bírom még. A meleget is. Hétvégén ovis kirándulás volt, bár jobb volt az árnyékban ülni, de azért a napsütés is jól esett. Irodában meg légkondi van. Mondjuk így aztán nem is szeretek nyáron nagyon kimenni innen :D , mert hát otthon a panelban nem annyira kellemes

Most elmegyek, mert éhes a pocaklakó :D

Kép
Kép
csibe21

Ja és látom, hogy többen is a szeptember 26-ot szúrták ki maguknak - bár szerintem nekem előbb kibújik
Egyrészt második, másrészt végig kell vele a nyarat bírni, ami azért nem annyira kellemes nagy pocakkal

Kép
Kép
csibe21

Csibe :)
De-de! Te is??? Mikor voltál ott, elöttem vagy utánam?
Besz.rok, hogy egyszerre voltunk. Mikor mész legközelebb???

monee :)
hát ja, ma estig még inkább kivettem a csikot :)

Kép
Kép
Kép
minyu

Halihó!

Már hiányoltalak, Csibe! :) Örülök, hogy minden OK.

Honey, nem tudtam, hogy Neked is szeptemeber 26. a kiírt dátum! A vonalzód alapján meg két nappal előttem jársz. Érdekes.

Szerintem mindenki kicsit meg van zavarodva ettől a szökőévtől, van, ahol figyelembe veszik, van, ahol nem.

Tök kíváncsi vagyok, végül ki mikor születik meg :) Csibe, én is hallottam, hogy "második gyerek előbb jön", de a védőnőm szerint ez nem feltétlenül van így.

Ja, egyszer volt téma, hogy szoktunk-e pénzt adni a jófej védőnéniknek. Én próbáltam a miénknek (lassan három éve minden hónapban előre egyeztetett időpontban meglátogat minket, mindig talál valamit, amit megdícsér, látszik, hogy szereti a gyerekeket). Karácsonykor próbáltam neki pénzt adni, azt mondta, hogy inkább süssek sütit, mert abból tudja, hogy gondolunk rá! (Szerintem a pénzzel többre ment volna, mert a sütim nem lett vmi fényes, de azt mondta, azt költsem inkább a gyerekre.)

Kép
Kép
sarkantyúka

Sziasztok!

Megjöttem, megnyugtattak. Olyan bánásmódban volt részem, hogy majdnem sírvafakadtam a gyönyörűségtől. :D Eredmény csak jövőhét keddre lesz. de egyenlőre annyit tudtak mondani, hogy ők 98%-os biztonsággal állítják, hogy ez egy ál pozitív eredmény. És hogy a labor, ahol nekem a vért levették kb az összes egészségügyi protokollt.

bagzerka,
már tettem fel képet! :D

lolababa,
mi is külön szobát tervezünk az első pillanattól. de a 2 szoba egymás mellett van, nincs 5 méter a 2 ágy között légvonalban.

nyuszifül,
csak ajánlani tudom a Szent Imrés előkészítőt!! Én ma is megyek.
Ha gondolod, csatlakozz! :D

bejci,
nálam is nagyon változó a mocorgás. Pl. ma szinte meg sem moccant egész nap. De tegnap szét rúgta az uh készüléket. :)

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

sarkantyúka,
valószínűleg azért mert a terminus meghatározásánál az is számít, hogy kinek hány napos a ciklusa.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

sziasztok!
honey:örülök, hogy minden rendben, azért ma várjuk a beszámolót!
szeder:köszi az infót a tanfolyamról!
judit: az arzuhanas.com-on nézd meg, mi is onnan vettük, van ott mobil, és tudsz velük egyeztetni, elmentek megnézitek.....stb...
már nemtom ki kérdezte, de a genesis nagyon klassz, téllleg mindent megtesznek, h. a legjobb képek legyenek.

nálam elindult a visszaszámlálás: már csak egy szűk hónapot melózok :D
olyan jó lesz utána...kiveszem a szabikat.....
csajok az utsó hónapot azt megadják államilag, tehát még arra a rendes fizut kapjuk ugye????

Kép
winona

Sziasztok,

Köszönöm a gratukat:-)

Csak tornázni voltam és ti termeltetek rendesen:-))

Adatok a táblázathoz:
Nyuszi:1981.10.02. Hanna-nyuszi 2008.09.26. St.Imre, tehát lakhelyem Bp.

Dolgozok még sajna, de már csak 6 alkalom van:-)) juhééééé jövő szerdán dolgozok utoljára:-)

Honeymoon:-) legalább nem leszünk egyedül:-)))))))))))))))))))) Bardóczy a dokim, és neked?
Vendég

Kistiggrincs!

Boldog szülinapot!
És még egy kérdés: mikor kezdődnek a fekészítők az Istvánban, és hol tartják őket? :oops: Te mész holnap?

Nyuszifül!
A kérdésedre ott a válasz pár sorral feljebb, én egyelőre az István kórháznál tartok :) Az elsőt a Péterfyben szültem, de az orvosomhoz nem mentem vissza szülés után. Legközelebb 3 hét múlva kell mennem, a cukorterheléses vérvételre. Ultrahangra egy darabig nem vágyom, a magas AFP miatt voltam eleget :(

Apropó, Bejci, Te kinél fogsz szülni? Ha bármi kérdésed van a Péterfyről (amit a Tesód még nem válaszolt meg), kérdezz engem! ;) A kórház tökjó, csak az orvosból ábrándultam ki.

Minyu!
Hát, ez jó, hogy így variálnak, hogy mi is látszik az ultrahangon... Most én is jól elbizonytalanodtam, mert az elsőnél nem kérdeztük meg a nemét, most meg igen, bele sem gondoltam, hogy esetleg nem a valóságot látják... Érdekes nagyon, várjuk a híreket!

AMúgy egy csomót gondolkodtam Lolababa és Holka véleményén a paráztatásról. Szerintem a megoldás az lenne, ha pl. a statisztikákat segítségül hívva közölnék az eredényeket a kismamákkal, figyelembe véve, hogy most extra érzékenyek. Pl. az én esetemben: "Kedves ANyuka! Magas az AFP-je, kérem, ne aggódjon, a kismamák X %-nak magas, ezekből az esetekből Y%-ban egészséges gyermek születik, a magas AFP oka lehet még ez meg az." Honey példáján: "Kedves ANyuka! Az ultrahang egyoldali kamratágulatot mutat. Kérem, ne aggódjon, az esetek Z%-ban előfordul ilyesmi, ezekből W(= a legtöbb) esetben nem is lesz semmi probléma, mert ez meg az..." Mit gondoltok? Akkor is paráznánk állandóan?

Azt nem értem, külföldön (Nyugaton) hogyhogy kevesebb a vizsgálat. AZt egy percig nem gondolom, hogy felelőtlenebbek lennének arrafelé. Ti tudjátok a választ?
sarkantyúka

Aha, értem, (éretni vélem), Honey, akkor akinek hosszabb a ciklusa annak tovább tart a várandósság, ugye? Mármint papíron. Mert az utolsó menstruációtól nem 14, hanem több nap a peteérés. Értem, úgy gondolom, köszi! :)
Újabb eredményhez gratulálok, nem is vártunk mást!!

Mi egy szobában fogunk aludni a Picivel. Én annakidején egy csomó mindent összeolvastam a bölcsőhalálról, és mindenhol az volt, hogy legyen legalább az első 6 hónapban közös a hálószoba. Én mondjuk személy szerint a légzésfigyelőben nem hiszek, de ezt már leírtam, úgyhogy közös szobában fogunk (nem) aludni ;)
sarkantyúka

Honey, míg dolgozok nem tudok járni, mert fél 7ig dolgozok, de sztem június 17.én megyek először fájdalomcsillapítós eljárások azt hiszem ez a neve vagy valami ilyesmi, no arra megyek először, remélem jösz te is akkor :-)

Sarkantyúka:

hát azon én is gondolkoztam már, mármint a védőnőnek adni pénzt. Ajándékcsomag, hmmm.
Vendég

Kisstigrincs

*B*O*L*D*O*G*
*SZ*Ü*L*E*T*É*S*N*A*P*O*T*
*K*Í*V*Á*N*U*N*K*
Vendég

sarkantyúka,
igen, így kell számolni. Nekem a ciklusom - ha lett volna - kb 26 napos lett volna. Csak azért "lett volna" mert én fogibogyó mellett lettem terhes. Illetve rögtön az első alkalommal teherbe estem, ahogy abbahagytam. Szóval a 26 napos ciklusaim kb 4-5 évvel ezelötti emlékeim. :D
Amúgy meg tök igazad van , ami a leletek közlését illeti!

nyuszifül,
igen-igen! Megyek arra én is! Na majd medumálunk valami tuti "jelet" hogy megismerjük egymást. :D :D
Amúgy nekem Kovács doki az orvosom - sajna nem a Vészhelyzetből... :lol:

Képzeljétek el, már csak 3 munkanapom van!!
ma volt a búcsúztatásom bent a cégnél - mert a közvetlen kollégáim csak ma voltak bent.
És legnagyobb meglepetésemre kaptam egy 100 ezer Ft-os vásárlási utalványt a Brendonba búcsúajiként! :D :D
Szóval meg van a babakocsi!!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Sarkantyúka!

Leírnád a tapasztalataidat a Péterfys dokidról priviben? Meg persze a Péterfys szülésről. De csak ha nem veszed tolakodásnak. Majd én is írok privit!

Honey: Nagyon örülök, hogy végre sikerült jó kezekbe kerülnöd és végre eloszlatták a félreértéseket!

winona: Mire gondolsz az utolsó hónappal kapcsolatban? Hogy érted azt, hogy megadják államilag?
3 lehetőség van, ha úgy döntesz, hogy nem dolgozol:
1: Szabadságodat töltöd: rendes fizut kapsz
2: Szülési szabadságon vagy: tavalyi évi átlagkereseted 70%-át kapod
3: Táppénzre mész: ebből az első 15 nap betegszabadságnak számít, utána táppénzt kapsz, ami normális esetben tavalyi évi átlagkereseted 70%-a
ezek az alapesetek.
Vendég

:-)
Anyócák ti mikor tervezitek a kelengyelistát kilőni? vagy szép sorjában vásárolgattok? vagy esetleg egyszerre majd minden?

Na megyek dolgozni, este vagy holnap jövök.

legyetek jók. további szép napot!

Nyuszi
Vendég

Sarkantyúka: Küldtem privit.
Vendég

bejci: akkor mi a különbség a szülési meg a táppénz között??

Kép
winona

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?