Sziasztok!
Gratulálok a szép babafotókhoz! Nagyon édesek a picurkák!
...és szépen kerekedik mindenki pocakja )köztük az enyém is
), de azt hiszem én még csak most közelítek a 100 cm felé alulról.
Szombaton sikerült végül leadnom a nagy munkát, így most már fellélegeztem!
azért még egy-két apróbb számolgatnivalóm akad, de ezeket már nem kell lóhalálában megcsináli, és csak 1-2 óra munkát igényelnek.
Mi szombat délután Szegedre mentünk, borfesztivál volt, tök jó hangulatban telt az este. Én sak egy kis mustot ittam, meg ettünk isteni kürtőskalácsot. Vasárnap vissza Bp-re, kicsit rohanós volt a délután, tesómék nálunk aludtak, aztán hétfő hajnalban irány Pécs. Azóta itt vagyok. Ja, de képzeljétek, a KAti bababoltban sikerült megrendelnünk a babaágyat, úgyhogy ez a kérdés legalább kipipálva. És egy annyira édes ágyneműszettet vettünk, hogy most is olvadozok tőle.
Egyébként a hölgy aki árulta a dolgokat azt mondta, hogy szerinte legalább két garnitúra kell (legalábbis takaróból biztos), mert ha a pici eláztatja a cuccot, akkor úgyis mehet minden a mosógépbe, és legyen addig is csere garnitúra. Ő legalábbis a 3 lányánál így tapasztalta.
Yuyu! Nagyon jók a képek, jó nektek, hogy ilyen szép helyen voltatok! Én a 7végén jöttem rá, hogy mennyire vágyok a tengerpartra (tavaly kimaradt
), de azt hiszem nálunk legközelebb jövőr jöhet szóba.
Ági!
Örülök, hogy megjött az esze a párodnak, és rendeződni látszanak a dologok! Viszont szerintem is sokat kell dolgoznia azon, hogy a bizalmadat visszaszerezze és hagyd is neki, hadd küzdjön egy darabig! De ezt úgyis biztos érzed, hogy mennyire vagy kész közelengedni magadhoz azok után amit tett. Neked se lesz egyszerű teljesen túltenni magad rajta, és újra megbízni benne, de nagyon remélem, hogy tényleg kiérdemli ezt a párod, és nagyon boldog családi életetek lesz!
Nem udom, tegnap mi volt a levegőben, de a kis Mazsolánk egész nap ütött-vágott odabent. Azt hiszem 2xfél óra volt, amíg nyugiban maradt, de egész nap szüntelen hullámzott a pocakom, vagy rugdosta vmelyik belső szervemet. Nálatok vol már ilyen?
Kicsit elkezdtem aggódni, hogy mi a fene nagy aktivitásnak az oka. Lehet, hogy nem szereti a békák kánonját, mert amit itt a ház mellett a patak partján most nyomnak, az durva. Hajnalban be kellett csuknom az ablakot, mert felébredtem a brekegésre. Nyitott ablaknál a TV-*t is simán túlszárnyalják.
Az is lehet, hogy most próbálja magát fejenállásba tornázni... minden esetre nagyon kíváncsi vagyok a következő UH-n mit tapasztalunk...
Apró!
Még egy kis kitartás a munkához! Látod, csak elfogadják lassan, hogy a megérdemelt pihenőre menj!!!