Új privát üzeneted érkezett!

Sziszka te sem vagy semmi :D
Kezdek irigykedni azokra, akik már nem dolgoznak... Csak ez a pénz... Én június végéig szeretnék, de őszintén szólva néha már jól esne otthon maradni.

Kép
andaka

nekem elvileg tegnap engedélyezték a június 16-ot, azzal, hogy ma reggel megbeszéljük a részleteket. hát.....a gyakorlati része úgy látszik, kissé csúszik......

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Gratulálok a szép babafotókhoz! Nagyon édesek a picurkák!
...és szépen kerekedik mindenki pocakja )köztük az enyém is :lol: ), de azt hiszem én még csak most közelítek a 100 cm felé alulról.

Szombaton sikerült végül leadnom a nagy munkát, így most már fellélegeztem! :P :P :P azért még egy-két apróbb számolgatnivalóm akad, de ezeket már nem kell lóhalálában megcsináli, és csak 1-2 óra munkát igényelnek.

Mi szombat délután Szegedre mentünk, borfesztivál volt, tök jó hangulatban telt az este. Én sak egy kis mustot ittam, meg ettünk isteni kürtőskalácsot. Vasárnap vissza Bp-re, kicsit rohanós volt a délután, tesómék nálunk aludtak, aztán hétfő hajnalban irány Pécs. Azóta itt vagyok. Ja, de képzeljétek, a KAti bababoltban sikerült megrendelnünk a babaágyat, úgyhogy ez a kérdés legalább kipipálva. És egy annyira édes ágyneműszettet vettünk, hogy most is olvadozok tőle.
Egyébként a hölgy aki árulta a dolgokat azt mondta, hogy szerinte legalább két garnitúra kell (legalábbis takaróból biztos), mert ha a pici eláztatja a cuccot, akkor úgyis mehet minden a mosógépbe, és legyen addig is csere garnitúra. Ő legalábbis a 3 lányánál így tapasztalta.

Yuyu! Nagyon jók a képek, jó nektek, hogy ilyen szép helyen voltatok! Én a 7végén jöttem rá, hogy mennyire vágyok a tengerpartra (tavaly kimaradt :( ), de azt hiszem nálunk legközelebb jövőr jöhet szóba.

Ági!
Örülök, hogy megjött az esze a párodnak, és rendeződni látszanak a dologok! Viszont szerintem is sokat kell dolgoznia azon, hogy a bizalmadat visszaszerezze és hagyd is neki, hadd küzdjön egy darabig! De ezt úgyis biztos érzed, hogy mennyire vagy kész közelengedni magadhoz azok után amit tett. Neked se lesz egyszerű teljesen túltenni magad rajta, és újra megbízni benne, de nagyon remélem, hogy tényleg kiérdemli ezt a párod, és nagyon boldog családi életetek lesz!

Nem udom, tegnap mi volt a levegőben, de a kis Mazsolánk egész nap ütött-vágott odabent. Azt hiszem 2xfél óra volt, amíg nyugiban maradt, de egész nap szüntelen hullámzott a pocakom, vagy rugdosta vmelyik belső szervemet. Nálatok vol már ilyen?
Kicsit elkezdtem aggódni, hogy mi a fene nagy aktivitásnak az oka. Lehet, hogy nem szereti a békák kánonját, mert amit itt a ház mellett a patak partján most nyomnak, az durva. Hajnalban be kellett csuknom az ablakot, mert felébredtem a brekegésre. Nyitott ablaknál a TV-*t is simán túlszárnyalják.

Az is lehet, hogy most próbálja magát fejenállásba tornázni... minden esetre nagyon kíváncsi vagyok a következő UH-n mit tapasztalunk...

Apró!
Még egy kis kitartás a munkához! Látod, csak elfogadják lassan, hogy a megérdemelt pihenőre menj!!!

panna1

Lányok!

Vett valaki mostanában kismama ruhát? Egyre közeleg az esküvő és nem tudom mi a fenében menjek. A Lövőház utcát érdemes megnézni?

Köszi, Andi

KépKép
jazmin2005

andaka!
Neked is kitartást a munkához! De ha nagyon úgy érzed, hogy eleged van, és megoldható, hagyd abba hamarabb. Semmi pénzt nem ér meg, hogy túlhajtsd magad! Én sem amiatt csináltam, hanem mert a szerződés miatt teljesítenem kellett. Így hogy egy ismerősömtet is bevontam szép kis összegtől estem el, de nem érdekel, megérte így is.
Persze ha nem stresszes a munkád, és nem nagyon hajtós, akkor nincs gond. De te érzed, hogy mennyire bírod még!

panna1

Andi!

Én nyári nacit, meg elegánsabb felsőt húzok az esküvőkre. Vhogy a ruhák úgy állnak rajtam, mint tehénen a gatya. A lövőház utcában még nem voltam, de a Christina Moda-ban szép nyári nadrág+felső összeállítások vannak.

panna1

Csajok!
Mikorra szerveződik az újabb találkozó?

panna1

Köszi Panna, akkor megnézem majd.

KépKép
jazmin2005

a lővőház utca az a 2in1 üzlet?
Igazad van panna, azért az egyért csinálom, mert nem stresszes, a zajt leszámítva, mert egy squash klubban dolgozom. Egész nap ülök, néha kiadok egy üdítőt... nem gáz, de jól esne már néha pihenni. Viszont otthon megőrülnék. Ezért szeritnem az lesz, leadok 1-2 napot.
Én június 21.-én megyek esküvőre, azt sem tudom mit vegyek fel.
Ha találtok valami jó üzletet írjátok meg lécci.

Kép
andaka

jó reggelt szép napot!

Kicsit későn keltem ma fel, de reggel róka rudi látogatott és ki kellett pihenni.

Találka időpontra kérek válaszokat! péntek és hétvége vagy jó hétköznapi nap is illetve mikor kinek nem jó.
Én pl 14-22ig nem vagyok. szóval 1-13ig jó bármikor egyenlőre.

Lányok hogy jutok el a tornára nem tudom hogy kell menni bkv-val a népstadiontól a szentimrébe és azon kivül utánna ott hogyan?????
koleganőm lemondta mert betaknyosodott, Andaka meg hezitál :D

Nicike nem vagy te túl vékonyka? óvatosan a diétával, egyél tartalmas kajákat. szerintem a bálnaság nem nálad kezdődik 55kiló :lol: :lol:
én 58al kezdtem és most vagyok 67. Pedig világ életemben 50körül mozgott a versenysúlyom. Na most bálnának érzem magam, és én csak 164cm vagyok.

Aproo ne hagyd magad , ne csúszkáljon már semmilyen időpont. Pihenned kéne már!!!

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Én a 2 in 1 outletben (Lövőház u.) vettem esküvőre való ruhát, illetve egy vajszínű nagyon kényelmes és elegáns nadrágot és hozzá egy csíkos blúzt. Szerintem az outlet részben nagyon jó ruhák vannak és jó akciók, de a síma üzlet eléggé drága.

csak sajnos időközben kiderült, hogy nem megyünk az esküvőre.....de a ruhák azért jók :)
lei

andaka, nem lehet, hogy inkább allergiától volt az orrdugulásod és a Calciumtól azért múlt el, mert az nagyon jó az allergiákra?
Nekem napok óta teli van az orrom és nem tudom eldönteni, hogy allergiától vagy náthától....

én is nagyon béna vagyok mostanában, csetlek-botlok, elejtek és elfelejtek dolgokat....nagyon nem szeretem ezt az állapotot. Remélem ez hamarosan elmúlik.

vaterán és teszveszen nézegetek megint babakocsikat, mert most elég jó árakon vannak Peg Perego-k. Hátha kifogok valami jót és akkor nem kell százezret költeni rá.
lei

Lei ki a szülésznő akivel beszéltél? Én tegnap elfelejtettem felhivni a dokim ez ügyben ugyhogy majd csak holnap tudok meg valamit, most akkor mi van pontosan.

Nálam olyan mocorgás van odabent hogy a tenger nem hullámzik úgy mint a hasam. Látod Andi nem is kell messzire mennünk nyaralni csak nézni kell a hasunkat. :lol: :lol:

Kép

KépKép[/url]
mecsi

lei nézzd meg iwiwen is én onnan vettem.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Nekem jövő 7en a csütörtök-péntek tök jó lenne a talira. De még az is lehet, hogy hétvégén is Bp-en maradunk, akkor a szombat is jó. Egyéb időkben vagy Pécsen vagy Nyíregyen vagy Szegeden vagyunk.... Kicsit szerte-szana...

panna1

Ti vettetek már szoptatós meltartót? Honnan tudjuk előre, mekkora méret kell? Általában azt mondják, hogy a kosárméretnek eggyel nagyobbnak kell lennie a szülés előtti méretnél, a kerület az maradhat a jelenlegi...
Nekem az eddigi 85B helyett 90b-re nőtt a méretem, de a 90c-s szopis melltartó baromi nagy rám.
Tapasztalatok?

panna1

Andaka! Mi is 21-én megyünk esküvőre. Remélem nem növöm ki addig a cuccokat. Én a Christina-modaban vettem egy fehér nacit, meg még régebben a C&A-ban egy elegáns barna felsőt. Azt hiszem ez lesz az alkalmi viseletem. A cipővel-szandival kicsit bajban vagyok. Bár fehlr szandálom az van.....

panna1

Mecsi :D Én annyira szeretnék menni nyaralni! 8)
Yuyu teljesen be vagyok sózva a képeid miatt!
Tegnap lefeküdtem aludni és mintha vízágyon feküdtem volna, ringatózott velem az egész ágy. De ez lehet csak a szédikétől van, mert mostanában van, hogy ülök és szédikézek. Ezek a tünetek. :?

lei én is gondolkodtam, hogy nem e valami allergia jött ki rajtam, de életembe nem voltam allergiás. Viszont a férjemmel ugyanúgy szenvedtünk, mert ő viszont tényleg allergiás és furi,hogy ugyan azok voltak a tünetek. Ma reggel bevetettem vele is egy kalciumot, ha jobban érzi ő is magát, akkor lehet van benne valami, amit mondassz...

Az outleet 2in1-ba tényleg jó rucik vannak. Ott sem olcsó, de oclsóbb, mint a rendes üzletükbe.

Babakocsi: olyan nehéz dönteni. Most a minimanóba van olyan kupon,ami 10 % kedvezményt ad. 14 kg babakocsiba nem sok?
Mecsi nektek hány kilós a babakocsi?
Én is a könnyűsége miatt hajlok a pegperego felé, de az meg annyira gyengécske...

Kép
andaka

Mecsi.

Látom h nem vagyok bálna csak a fordulásoknál úgy érzem :)
Szeretnék Én többet enni és olyan jól is esne sokszor,de az az érzésem holnaptól már ennyit sem ehetek :?
Mert tegnap megettem 1 szelet sajtot (rántott de ,teljes kiörlésűből volt a panír) meg hozzá felkockáztam 1 paradicsomot.És az egekbe szükött a cukrom.Úgyhogy elfognak még venni ebből a diétából is :shock:

nicike

Hát kezdek aggódni minden rendben van e a pocaklakómmal én pocakméretem 84 cm volt ma reggel.
2 hete voltam uh on ott minden oké volt!
na mindegy csak rendben van minden!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Mi is 21.-én megyünk az esküvőre. Amilyen ütemben nő a hasam lehet, hogy várnom kéne még a ruhavásárlással?

Ahogy ülök itt a gép előtt nekem is hullámzik a hasam. Így a 30. hét után már nem is vágyom nagyon el. Na meg azok a napok amikor kiscsajom oviban van egészen nyugisan telnek.

Lassan indulok az uh-ra! Hurrá!

KépKép
jazmin2005

Panna ti hová mentek esküvőre? Mi Tokajba, aztán októberbe pedig nyíergyházára. Mit csináltok ti nyiregyen?Az esküvő ruha vásárlással én is a méretek miatt várok még picit.

Szoptatós melltartót én is nézegettem már, de a méret miatt félek megvenni. Azt hallottam a Sugárba a skálába nagyon olcsón lehet kapni és jók is. Nem néztem még.

Kép
andaka

Pöttöm!
Hát szép nagy már a kisfiad, de császárnál talán nem olyan nagy gond a mérete. :)

alkalmi ruha
Én még télen vettem féláron a 2in1-ban egy fekete hosszú újjút, mert színházba is jól jön (ma is azt veszem fel este). Egy lila kendővel és nyaklánccal sikerült kicsit feldobnom. :)
Ehhez én még tudom hordani a régi magassarkúmat, de ugye a színházban főleg ül az ember.
Lehet, hogy most szombaton is megyünk esküvőre (csak polgári szertartásra), és vettem 10 e-ért egy krémszínűt barna nagy virágmintákkal, csípő alatti megkötővel. Tudom, hogy kicsit húzós az ára, de mivel nyúlik, végig jó, és utána is hordható lesz. És mivel eddig csak egy szoknyám van, és nyáron azért szeretek szoknyát-ruhát hordani, egyszerűen nem tudtam otthagyni.
Cipőnek pedig a Dr. Batz papucsomat veszem hozzá, teli talpú magassarkú, és nagyon kényelmes!

Beus

Kép
félhold

szoptatós melltartó
Kisgyerekes kolléganőim egyöntetű véleménye: csak a 9. hónapban érdemes megvenni, mert addig kiszámíthatatlan, hogy "hol áll meg". :wink:

Egyébként teganp a mi babánk is nagyon aktív volt, meg most ebéd után is kezdődik a fészkelődés. :)

Tök jó ötlet a tali, én júni 6-tól 15-ig nem érek rá. És mivel még dolgozom (elvileg júni végéig), nekem inkább a hétköznap délután-kora este lenne jó, a hétvégéink egyszerűen kiszámíthatatlanok. Annyi ismerőst kell még végiglátogatnunk, be kell már nagyon osztani. :)

Beus

Kép
félhold

szétszórtság
fekete hosszú újjú ruhát akartam írni, de a ruha lemaradt :wink:

Egyébként én gyakran járok úgy, hogy elindulok az előszobába valamiért, de mire odaérek (az egyetlen szobából), elfelejtem, hogy mi is volt az. :D Vissza a szobába, ott általában eszembe jut.

Beus

Kép
félhold

Mi Kecskemétre megyünk esküvőre. Nyíregyre pedig a szüleimhez járunk. Vagyis én is még mindig inkább nyíregyinek vallom magam, mint bp-inek, holott 18 éves korom óta főként Pesten tartózkodok.

És te+Nyíregy?

panna1

Most 7végén mi Nyíregyre megyünk, anyumék már nagyon várnak. Várom már a kis kiülős kerti partikat, jó hogy itt a jó idő. Tegnap itt a pécsi albi kertjében locsoltuk a füvet. Legalábbis a férjem, én meg asszisztáltam hozzá. Úgy elkapott ez a kertben lazítós hangulat, azóta tökre be vagyok zsongva.

A június 14-i hétvégén mi is "kirándulunk" egy kicsit: Megyünk Balatonfüredre, mert ott lesz egy triatlon verseny, amin a párom indul. Egy baráti páros is jön, egy most 4hónapos tündéri kissráccal . Lesz majd babázás rendesen! :lol:

panna1

A CM-t ajánlom én is, nagyon jó cuccok vannak, nagyon jó áron.
Ott van olcsón szoptatós melltartó is, nekem azt mondta a csaj, hogy a 8. hónapban már nyugodtan megveheti az ember, mert az jó lesz. Ugyanezt mondta a haslekötőre is.
MOndjuk én két hónapja vettem ott a melltartót és még mindig jó, az egyel nagyobban meg úszkáltam.

Nicike, tényleg ne érezd magad bálnának, a súlyod irigylésre méltó.....lenne, ha nem lenne ez a fránya cukorbetegség. Gondolom sokat szenvedsz vele.
Én sajna most tartok 72 kilónál a 168 cm-hez, szóval lesz mit lepakolnom. Bár sajna eleve 66ról indítottam, mert az államvizsgák miatti 2 éves ülőkúra meghozta az eredményt. :?
Majd a baba után próbálok én is lemenni 60 körülre, az lenne az ideális.
De mondjuk ez annyira alkatfüggő.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Nyíregyházán születtem, ott volt az esküvőnk is a Kemecés csárdába, de nem ott nőttem fel. Ott csak már csak a rokonok vannak.

Kép
andaka

Sziasztok!

na csütörtök ótra megont jól eltüntem.. mert kórházban kötöttünk ki...

elkezdtem vérezni-... a lepény a mellső falon tapad és elég közel a méhszájhoz... ma enfógedteki bennünket... sokat kell pihennem, hogy bbaócám rendben legyen odabennt aug 12ig

majd viszacsatlakozom..

:wink:
Vendég

írni sem tudok... :oops: megyek lepihenek
Vendég

boniko: hűha, ez azért nem jó hír. Nagyon vigyázz magadra és tényleg pihenj sokat. Csináltál előtte valami megterhelő dolgot, vagy teljesen magától kezdetél el vérezgetni?

mecsi: mármint babakocsit nézzek a wiw-en? :lol:
A szülésznő neve: Czainkó Katalin. Semmi mást nem tudok róla, úgyhogy minden infó jól jön.

Torna:
A népstadiontól menj el metróval a Blaha Lújza térig. Ott gyere ki a metróból és egyenesen balra ferdülve a Rákóczi úton gyere fel az aluljáróból. Ott az árkádok alatt szállj fel a piros 7-esre, vagy a 73-asra, vagy a síma fekete 7-esre (buszra) és menj el vele a Szent Imre kórház megállójáig.
Ott a mentőbejárós kapun menj be egyenesen a szemközti hátsó épületbe. Ott szintén egyenesen egy lefelé lejtő folyosón menj előre, aztán a folyosó végén balra az F épületet jelző nyíl irányában. Itt már mindenféle csöveket látsz a plafonon, amolyan pince szerű az egész. Aztán az F épületben fel kell menni az első emeletre és jobbra leghátul van a tornás terem. Remélem érthető voltam.....de a pocakos kismamikat is követheted, mert biztosan lesz ott pár :lol:
lei

Lei semmit enm csináltam..ha valakinek mellső falon tapad a lepénye és ráadásul lennt közel a méhszájhoz annál bármit csinál, bárhol lészen.. előfordulhat... :roll:
Vendég

boniko! Vigyázz magadra! Pihenj sokat, most az a legfontosabb!

panna1

Aproo,szerinetm szülés után még vékonyabb leszel mint elötte. Nagyon sokan mondták,h így jártak.Eleve rögtön szülésnél lemegy 9-10 kiló.A barátnőm szülés után 1 nappal 12 kilóval volt könnyebb.Kiváncsi leszek hol állok meg a végén,de ezzel a -12 kilóval kieggyeznék Én is :)

Boniko,remélem jól vagy és minden rendben lesz.Az a baj h melső fali(nekem is az) vagy az h közel a méhszájhoz?

nicike

Aproo,szerinetm szülés után még vékonyabb leszel mint elötte. Nagyon sokan mondták,h így jártak.Eleve rögtön szülésnél lemegy 9-10 kiló.A barátnőm szülés után 1 nappal 12 kilóval volt könnyebb.Kiváncsi leszek hol állok meg a végén,de ezzel a -12 kilóval kieggyeznék Én is :)

Boniko,remélem jól vagy és minden rendben lesz.Az a baj h melső fali(nekem is az) vagy az h közel a méhszájhoz?

nicike

Lei igen babakocsit nézz iwiwen ha tudsz bár nem tudom te fent vagy e? nálam nem vagy bejelölve :oops:
az apró-nál és ird be a keresőbe hogy babakocsi kidob egy csomót
Szülésznőről sajna nincs info, már senki nem ir.

annyira meleg van hogy a tornát lehet én is kihagyom mert nem akarok rosszul lenni , de még nem döntöttem el. miért nem rakják későbbre ilyen melegbe??!! előadásra akarok menni.
Columbine nem is irt ma ő vele mi van ?

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Szuszu
eltudnád küldeni nekem a mostani táblázatunkat nem találom a gépen. Köszi

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Nem az abaj, hogy mellső falon tapad... hanem hogy lennt és közel a méhszájhoz...de mivel vándorol, simán visszahuzódhta(bár ennyi idős terhességnél kevés az esély de előfordul...)
asszem így a terhestorna kimarad nekem.. de a kórházban elmúlt a vizesedés és a kg is ment le a kiváló kajától

:lol:
Vendég

Boniko!
Vigyázz nagyon magatokra, pihenj sokat!

Beus

Kép
félhold

Köszönöm lányok pihenek... :lol:
Vendég

Andaka, nagyon jók a képek és hihetetlen mennyisségű :lol: Én teljesen szétszórt vagyok, ha emelett még fáradt is, akkor meneküljön mindenki előlem. tegnap mindent felborítottam, kiszórtam, mindennek nekimentem. tali vagyok kék és zöld foltokkal. Lesz ez még rosszabb is, nem akarlak bíztatni :)

Előtejem nekem is volt Zétivel, most meg még tejem :)

Megyek ma tornázni én is, bár lehet, hogy már nem olvassátok addig. Talán ma az előadásra is tudok maradni. Ági, remélem találkozunk!

Juyu, köszi a beszámolót, kedvet kaptam menni, de a párom nem bíztat, mostanában sok a dolga, lehet, hogy nem tud elszabadulni.
Vendég

Most azt hiszem felveszem a képzeletbeli szemellenzőt, hogy be ne parázzam. :)
Nekem is elől van nagyon, bár azt hogy ott hol, nem tudom. De hát csak mondta volna a dokim, ha gáz lenne.

nekem is volt vérezgetésem még a legelején és szerencsére akkor még nem tudtam, hogy az élénkpiros a legrosszabb verzió, merthogy az volt. Igencsak sápitoztam volna, ami még rátett volna egy lapáttal az állapotomra. Így csak telefonáltam egyet, megnyugtattak annyival, hogy figyeljem pár napig a dolgot, aztán szerencsére ennyi is volt. Mai fejjel tutira sokkal jobban stresszeltem volna.
Szóval Vigyázz magadra boniko és pihizz jó sokat.

Nem tudom mi van ma, pedig még a légkondi is megy az irodában, de úgy érzem, mintha rámtettek volna egy nagy sziklát. Reggel óta győzködöm magam, hogy a receptjeimet kiváltsam, de ahhoz is hulla vagyok hogy a 400 méterre lévő patikába kivonszoljam magam. Csak a nagy, kényelmes ágy képe lebeg a szeme előtt, főleg a déli ebéd óta. :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Nici!
Nekem nem a dokim csinálta a 4D-t, hanem egy nő, őt nem ismertem. De már mindegy, legközelebb jobban utánajárok, hol milyet készítenek. Ja, az egész nem volt csak kb. 20 perc. Én is azt hittem (kolléganőm tapasztalata alapján), hogy kb. 1 órás lesz.

Én a Brumi-maciban vettem egy pamut fehér szoptatós melltartót, azért, mert a többi már kicsit kicsi volt, illetve már rohadt meleg, nem bírtam bennük. Amúgy itthon mindig melltartó nélkül voltam. Azért vettem (80 B-set), hogy azért mégiscsak tartsa valami a mellem, és nehogy elkezdjen majd lógni. Nem volt drága (bár nem tudom az árakat), 2.000,-Ft körül lehetett. Én úgy hallottam, hogy két számmal lesz nagyobb az ember melle a végére. Nekem eleve nem volt nagy, de már nőtt, mindenki azt mondja.

Boniko!
Remélem minden rendben van veletek!

Kép
felicia

Andi, Nici!

Ti jártok majd a SOTE-ra szülésfelkészítőre? Van egyáltalán ott ilyen? Ha igen, mennyibe kerül vagy ingyenes?

Kép
felicia

Sziasztok,

csak beugrottam, szólok, hogy én is megyek tornára, meg előadásra.
Remélem mindenki jön végül, ne lustuljatok :) Kell a mozgás a babának is.
puszi

KépKép
columbine

Bababörze!!

2008.05.28 sárga ház Szigetszentmiklos Tököli u.19. 9-12-ig
lei

én tornára nem tudok menni, de az előadáson ott leszek!!
nem lustizok, szívesen mennék, de nem tudok elszabadulni előbb....
majd ha már nem melózok, akkor biztosan menni fogok. :lol:
lei

Sosem voltam egy epermániás, de most nem győzöm enni. Hétvégén rászabadultam anyumék epresére, addig "legeltem, amíg találtam piros szemeket. Az előbb is lecsúszott egy fél kiló.

Reggel voltam dokinőnél és meglepetésemre azt mondta, hogy befordult a babó fejjel lefelé. Persze ez még nem biztos, hogy a végleges pozíciója, de eddig még mindig üldögélt vagy keresztben feküdt. Hetek óta nem nőtt a pocakom körfogata, de mostanában éreztem, hogy felfelé sokat terjeszkedett, lehet, hogy ez az új pozíció eredménye.

Boniko, nagyon vigyázz magatokra!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?