Sziasztok!
Judit!
Ez borzalmas.
Most egy kicsit megtöröm a topik jelenlegi hangulatát, mert én pont felszálló ágban vagyok. A sógornőm most mondta, hogy babát vár, és nagyon örülök, mert neki sem volt egyszerű idáig eljutni.
Megvolt a szülinapi buli, ha lesznek képek teszek fel. Kicsit felemásan sikerült... Kinga pont akkor purcant ki, mikor a vendégek jöttek, és az apám nem tudta felfogni, hogy ilyenkor nem támadni kellene, hanem békénhagyni. Erre én annyira ideges voltam, hogy már ott tartottam megkérem menjen inkább haza. Végül ünnepelt aludt egyet, és mikor magához tért akkor minden oké volt. A kaja is jól sikerült, mert ez meg a másik, hogy a mostohaanyám állandóan megjegyzéseket tesz, hogy mit főzök, meg hogy, na meg nagyanyám biztos ami biztos, hozott egy tonna rántott húst, hátha éhezni fognak. No comment. Nyugtassatok meg, hogy nem egyedi, hogy ilyen rokonokkal áldott meg az ég?
Voltunk lenn a Dunaparton, sőt hugom barátjának a szüleinél, ahol van két kiskecske, meg egy macska, kutyák, és tyúkok, sőt egy kakas is. Kinga nagyon élvezte az állatokat, meg is etette őket orgonabokorral.
Mi mondjuk el is felejtettük, hogy gyereknap (is) van, épp elég volt a hétvégi rundó. Ja és Kinga kapott egy zenélő gyertyát, ami először hevesen robbant , majd zenélt. Két háppí börzdéj után meguntuk, Kofa belehajította egy kis vízbe (később kiderült a maradék húslevesbe), és az a hülye gyertya újra kezdte két óra múlva, mikor keszedtük a levesből. Levittük a kukába, kicsit hülyén hatott, hogy zenélő kukászacskót hajítottunk ki. Nó néj nevör. Ja ezt is déditől kapta Kinga. Na szóval emlékezetes marad ez a nap, az már biztos.
Két pocakos képet is teszek. 30+0