Új privát üzeneted érkezett!

Encike van idöd? elmesélhetem neked?
v.e.judit

Persze, figyelek! Igaz apán kellene csüngenem, de megvár.
encike 2

Köszönöm szépen .
Hát nem tudom hogy kezdjem de szombat reggel ara keltem hogy ömlik belölem és 10 perc alat 3 betétet cseréltem gyorsan felhivtam a klinikát hoggy adjákmeg Závoczki telefonszámát és rendes volt a portás ideadta helhivtam és rögtön pakolnom kellet .Hivtam az ügyeletet hogy küldjenek egy mentöt és mondtam mi bajom van monták küldit a rohamkocsit.
Viszahivot a doki és mondta hogy indul a klinikára ot fog várni.
Már a roham kocsiba elaltatak mert roszul lettem a sok vérveszteség miat ugy hogy nem emlékszem semmire utána csak hogy ébresztenek délután 4 orakor.És a doki ott volt meletem és elmagyarázta mi történt hát ugyan kikapartak szerdán csak szarul ugyanis az elsö falonis volt baba :cry: amit csak megsérteték és ö megmaradhatot volna ha figyelmesen vizsgáltak volna. :cry: És az én régi dokimat meg jol lebaszta persze én nem találkoztam vele Hát sajna enyi volt :cry: :cry: és nem tudom mikor fogok mégegyszer teherbe esni egyenlöre nem merek pedig a doki azt monta két ciklus és ujra a régi leszek. Köszönöm hogy elmondhatam neked egy kicsit könyebb és persze a töbieknekis köszönöm hogy itt lehetek veletek. :cry:
v.e.judit

Judit: Most olvastam csak min mentél át. Hát nem semmi. De nézzünk előre és meglátod a dokinak igaza lesz. 2ciklus és újra a régi leszel. A lelkednem tudom ez fáj, de hidd el ha előre nézel jobb és könyebb is lesz. Puszi.

Kép
csucsu05

Judit!

Mi mindíg itt vagyunk melletted!
Nem semmi amin keresztül mentél. :cry:
Vendég

Judit, borzasztó, amin keresztülmentél!
Még jó, hogy nem lett nagyobb baj, az utolsó pillanatban mentél.

Ezek szerint 2 baba volt, és nem vették észre???

Várj két ciklust, keress egy rendes, megbízható orvost, és vágj bele újra! Addigra a lelked is rendbe jön...

Nekünk mindig leírhatod ami bánt, megpróbálunk segíteni.
Mi tényleg megértünk! :cry:
Vendég

Sziasztok lányok tényleg köszönöm hogy itt vagytok és segitetek nem tudom nélkületek hol lennék.még egy darabig nem tudok normálisan élni mert hetente visza kell menem a dokihoz mert vértis kaptam és ez igy kicsit bonyolult. tényleg nemsok választot el a rosztol de itt vagyok. :cry: A gyerekek nem tudnak semmiröl most értek haza és tegnap búcsuban voltak legaláb ök jol érezték magukat.
mégegyszer köszönöm hogy itt vagytok velem.
v.e.judit

Sziasztok!

Judit!

Ez borzalmas.

Most egy kicsit megtöröm a topik jelenlegi hangulatát, mert én pont felszálló ágban vagyok. A sógornőm most mondta, hogy babát vár, és nagyon örülök, mert neki sem volt egyszerű idáig eljutni. :wink:

Megvolt a szülinapi buli, ha lesznek képek teszek fel. Kicsit felemásan sikerült... Kinga pont akkor purcant ki, mikor a vendégek jöttek, és az apám nem tudta felfogni, hogy ilyenkor nem támadni kellene, hanem békénhagyni. Erre én annyira ideges voltam, hogy már ott tartottam megkérem menjen inkább haza. Végül ünnepelt aludt egyet, és mikor magához tért akkor minden oké volt. A kaja is jól sikerült, mert ez meg a másik, hogy a mostohaanyám állandóan megjegyzéseket tesz, hogy mit főzök, meg hogy, na meg nagyanyám biztos ami biztos, hozott egy tonna rántott húst, hátha éhezni fognak. No comment. Nyugtassatok meg, hogy nem egyedi, hogy ilyen rokonokkal áldott meg az ég?

Voltunk lenn a Dunaparton, sőt hugom barátjának a szüleinél, ahol van két kiskecske, meg egy macska, kutyák, és tyúkok, sőt egy kakas is. Kinga nagyon élvezte az állatokat, meg is etette őket orgonabokorral.

Mi mondjuk el is felejtettük, hogy gyereknap (is) van, épp elég volt a hétvégi rundó. Ja és Kinga kapott egy zenélő gyertyát, ami először hevesen robbant , majd zenélt. Két háppí börzdéj után meguntuk, Kofa belehajította egy kis vízbe (később kiderült a maradék húslevesbe), és az a hülye gyertya újra kezdte két óra múlva, mikor keszedtük a levesből. Levittük a kukába, kicsit hülyén hatott, hogy zenélő kukászacskót hajítottunk ki. Nó néj nevör. Ja ezt is déditől kapta Kinga. Na szóval emlékezetes marad ez a nap, az már biztos.

Két pocakos képet is teszek. 30+0

Kép Kép

tjuca

Judit!
Nagyon sajnálom, amin keresztül mentél, ez borzaszto, de lényeg, hogy jobban vagy és 2 ho nemsoká itt lesz és probálkozhattok.
Bocsi, hogy nem reagáltam az este, de lefagyott a gép és nem jött be semmi.
Most megyek gyogynövény boltba, nézek aloe verat a bacimra.
encike 2

Szia semmi gond énis lefekütem mert elkapot a :cry: és nem tudtam idefigyelni Köszönöm hogy segitetek .
v.e.judit

Sziasztok!

Judit, ez rémes, h min kellett keresztülmenned... :cry:

Juca, izgi, mikor a rokonok jönnek, (már egy részük :twisted: ) nálunk is akad ilyen típus, de azért szerencsére nem ez a jellemző!

Nagyon szép és művészi vagy a képeken! :wink:

Lányok, nagyon durva, de az utóbbi 3 hétben, felszedtem 3 kg-ot!!! :shock: Ez elég sok(k)!!! Mi lesz így? :roll:

Holnap megyek NST-re+ dokihoz, az uram is elkísér, kivi vagyok mondd e vmi újat.

Én azt szeretném hallani, h : 4 ujjnyi anyuka, lassan eltűnik a méhszáj, minnnnyyááán nyomhat... :wink:

Kép
zmimi

Annak is eljön az ideje Zmimi!
encike 2

judit 2 baba lett volna?!!!!
én tuti szétverném a volt dokid képét!minek megy az ilyen orvosnak aki nem tudja megfelelen ellátni a munkáját és nem figyel kellően??????????????undorítóóóó!!!!!!!!!
de az uj dokid jól beszél.várj minimum 2 menzit de ha többet vársz az se baj!!!!!!!!!!!

juca nagyon szép gömbölyű a pocakod!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

judit verának nagyon igaza van!
PERELD BE A DOKIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Nitácska igen várunk most ketöt de ez a doki nem tud elválalni mert ö inkább csak mütöben van de segit ujat keresni.Igen sajnos ketten VOLTAK ezt nagyon sajnálom és igy még nehezeb mert mindig szeretem volna ikreket még ha nemis egypetéjüek lettek volna akoris. Nemis jöt a volt doki a mütét után csak azzal beszélt aki mütöt hát nem tete volna zsebre amit kapot volna.

Tjuca nagyon szép a pocakod :oops:
v.e.judit

Harivera:igen beszéltük a férjemmel de akkor soha nem tudnánk "feldolgozni" az a lényeg hogy én itt vagyok lehetet volna roszabis szeretném mihamarab lezárni a lelkembe hogy el kellet vesztenem öket és folytatni a harcot.
v.e.judit

judit elhiszem hogy nehéz de ezt nem szabadna a dokidnak megúsznia!mivan ha mással is megcsinálja ugyanezt! :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát most lehet hogy ezért bárki elitél de nem bánom nincs kedvem még hetvenszer elmesélni és a biroságot járni majd megbeszélem a másik dokival hogy ö mit gondol és ha öis ugy gondolja akkor átgondolom de most nem menne. Ne haragudjatok.
v.e.judit

Judit!

Köszönöm.

Viszont, ha az a vérzés olyan mérvű volt, hogy mentőzni kellett, nincs garancia, hogy a másik baba megmaradt volna egészségesen. Az tény, hogy akkor nem kell repeta, még egy méhszájtágítás, vér, stb.

Inkább előre próbálj nézni. Ez egyébként a SOTE, amiről beszélünk? vagy Szeged?

tjuca

a másik dolog, SAJNOS Magyarországon nőgyógy. műhibapert nem nagyon nyernek meg a betegek. Ez van. :cry: Meghurcoltatás ezerrel, és végül az jön ki, hogy mindenki jól csinált mindent, az orvos meg pláne. :x

tjuca

judit nem itél el senki!ezt neked kell eldöntened mit szerenél tenni!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mimi!

Nem művészi, csak este nyolckor csináltuk a nappaliban, és a fények miatt az eredeti színek elég furák. Máshova meg nem nagyon tudtam állni, így a képembe süt a nap. Valamint amikor hátranéztem, akkor még Kingát is hajtottam a hintával, tudod, multifunkció rulez. :twisted:

tjuca

ez az undorító,hogy általában az orvosok nyerik meg a pert mégha tényleg ők a hibásak akkor is! :( :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Tjuca: igen szegedre járok.És pont ezmiat nem akarok semit a volt dokitol mert majd azjön ki hogy én vagyok hülye minek akarok gyereket most igy gondolom lehet késöb megbánom.
v.e.judit

Lányok ezt nektek küldöm mert mindig számithatok rátok :oops: Kép
v.e.judit

Sziasztok lányok!

Visszaolvasni nem nagyon tudok,csak egy rövid helyzetjelentésre jöttem.

Még élek!!!!!!!
Bár elég nehezen telnek a napjaim,nem gondoltam hogy ennyire kemény lesz! :cry:

Egy hete voltam dokinál a picink 3cm volt és nagyon édesen járt a keze-lába.
Képet sajna nem kaptam,pedig szívesen feltettem volna....

Sokat gondolok rátok és már nagyon jönnék újra közétek!!!!!!!!! :cry:

KépKép
lyndee

Szia Lyndee,

1000 éve ne hallottunk rólad...

Miért is nem jössz közénk? :shock:

Kép
zmimi

Sziasztok4

Judit!
Nézz előre és szép lassan eltelik ez a 2 honap, mikor ujra probálkozhattok.

Lyndee!
Tényleg rég jártál nálunk.

Volt már olyan érzésetek, mintha puffadna a hasatok és közben érzed, hogy bent mozog vmi. Mi lehet ez? Ki kell gombolnom a gatyát. Szorit.
encike 2

Szerintetek az ezüstkolloidot lehet terhesség alatt szedni?
encike 2

Sziasztok!

Ritkán ugyan, de azért itt vagyok én is. :lol: Marci legfoglalja a napjaimat, gondolom el tudjátok képzelni. :lol: Még egyelőre alszik evések között, de két és fél-három óránként eszünk, utána még fejek, egy kis pihi és kezdjük előlről. Most már nagyon ügyesen szopizik, nem lesz szükség a tápszerre. :lol:

Judit! Nagyon sajnálom a történteket. :cry: Perelni szerintem sincs semmi értelme. A lelkednek sem tenne jót.

Mimi! Ne aggódj ezek miatt a kilók miatt, ez csak víz, amit kipisilsz majd szülés után. Én végülis 16 kg plusszal mentem be a kórházba, ebből 6 kg az utolsó hónapban jött fel. :roll: Amikor hazajöttem 10 kg volt még meg belőle, mostanra már csak 3 kg maradt. :lol: A víz szépen tűnik el a lábamról, a kezem és az arcom is visszanyerte az emberi formáját. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára montana 2009.01.31 19:05-kor.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Sziasztok!

Na, megjöttem a dokitól.
Minden oké, olyan vagyok, mint régen.Fürödhetek jó meleg vízben. :lol:

Judit, szerintem sem érdemes perelni.Én a szakdolgozatomat "Az orvosi felelősség"-ről írtam. Nagyon sokat olvastam a dolgokról ,és nekem is az a véleményem, mint Jucának.

Juca, jók a képek!!!!Nagyon helyes a pocid.

Monti, annyira aranyos Marcell!!!Jaj, de irigyellek!!!Persze a szó jó értelmében...

Lyndee, én sem igazán értem, amit írtál!!!
Azért nem tudsz jönni, mert nem vagy jól?
Ez esetben jobbulást kívánok, és gratula a 3 cm-hez. :D

Most mindenkivel cserélnék, aki a nagy fehéret ölelgeti, és megnevezi bele a kígyót...(boáááá...) :wink:

Istenem, csak lenne hozzá bátorságom...
Vendég

kébzeljétek el. Holnap benne lesz a gyereknapi fotópályázatra beadott fotóm Baluról a blikkbe. És így bekerült az első 3-ba. Tök jóóóóóóóóóó. Szerdán dől el asszem hogy ki nyerte meg akiknek bekerült a fotójuk a blikkbe.

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera, gratulálok!!!!
Vendég

De jo Vera, akkor büszke vagy!
Ezüstkolloid szedhető terhesség alatt?
Ma 4. erős lh csikom van, de fáj is a hasam.
encike 2

sziasztok!vera gratula a kis Baluhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lyndee jó,hogy itt vagy mégha csak bekukkantóba is! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok Lányok.
nem volt netünk eddig azért nemjelentkeztem, most visszaolvastam ameddig bírtam.
Az előrehaladottabb kismamik miatt nagyon örülök hogy semmi baj nincs.
Monti gyönyörű kisfiad van .Gratulálok, és nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok nektek, és persze sok sok tejcsit.
Judit.... nem tudom mit mondjak eggyütt érzek veled, nem könnyű a többedik vetélést elviselni(az elsőt sem)Örülök hogy már előre nézel.
Amikor itt fölmegyek a kórházba, a nővérek már ismernek, és nem győzik elmondani hogy milyen nagy dolog hogy végre én is kihordhatok egy babát.
Remélem soha többet nem kell ezt átélned.
Mindenkinek szorítok akinek még nem sikerült.
Rólunk.Tegnap voltunk genetikai tanácsadáson, annyira jók lettek az értékek az uh, hogy a doki teljesen megkönnyebbült amikor azt mondta hogy nem kérem az amniót.Teljesen egészséges 49dkg-os kisfiunk van a pociban, de egy héttel idősebb mint eddig mérték.A mocorgást már szabad szemmel jól látjuk, apa a fülével tudja hallgatni a szivdobit.Nagyon örülünk természetesen.Én azt hittem soha nem érem meg ezt nagyon boldog vagyok, hogy én is átélhetem ezt az örömöt.
Félre ne értsetek nagyon szeretem fiam, minden szabad pillanatom az övé.Szeretetet is rengetehget ad nagyon bújós, imádom.De őszintén szólva soha nem gondoltam hogy ennyire különlegesen jó érzés gyermeket hordani a szívem alatt.
Luca drága, nagyon bántana ha a soraimmalfájdalmat okoznék neked, kérlek ne haragudj emiatt.Tegnap(tudom nem szép dolog) előttem állt egy hölgy és beleláttam a papírjaiba, 67-es születésű, eszembe jutottál, én hiszek még mindig abban hogy lelkileg ha ráerősödsz kicsit erre a helyzetre, lesz még bátorságod újra megpróbálni, új dokikkal, jobb helyen elvégezni ezeket a vizsgálatokat, és természetesen nem ennyire megalázva.
Én a sotén voltam, rengetegen voltak, aszörnyű nem az volt hogy nem volt hely leülni, hanem az hogy az apukák sorban ültek, a kismamák pedig álltak...... Az orvosok, nővérek nagyon kedvesek voltakegyenként ahogy bementünk nem éreztették hogy sietnek, sokáig kellett várni, de kellemes volt mindenki.
jajj de hoszu lett.

Kép

Kép
napsugár035

Sziasztok, jó reggelt!

Sugi, nem bántottál, de szerintem nem lesz bátorságom többet megpróbálni...A félelem sokkal erősebb bennem, mint bármi más. :cry:

Encike, én sajnos nem tudom, nem árt-e az ezüstkolloid terhesség alatt...igazán semmit nem tudok róla. A neten meg tudod nézni, biztos sok információ van róla.
Vendég

napsugár jó,hogy ujra van netetek!
remélem egyszer még én is átélhetem a kismamaság örömeit!,hogy Mátékámnak legyen öcsikéje vagy hugicája! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

napsugár jó,hogy ujra van netetek!
remélem egyszer még én is átélhetem a kismamaság örömeit!,hogy Mátékámnak legyen öcsikéje vagy hugicája! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok lányok.
Montana:Köszönöm . Nagyon édes a kis Marci . :P

Napsugár: Köszönöm .

Nitácska nem lehet hanem biztos vagyok benne hogy mi is leszünk még boldog kismamák és lehet ez nekünk meg volt irva hogy igy történt de én hiszem hogy ezután csak a jo következik velünk és nem kell bánatunkba töbet :cry: .
v.e.judit

Szia Lányok!

Nem bírom ezt az időt... széthasad a fejem...

Éjjel azt hittem, h megyünk szülni: éjféltől 2-ig, 5(!) percenként jöttek a fájások :shock: , de nem voltak elég erősek, csak olyan, mint mikor indul egy szülés.
Vártam, h erősödjön, de nem lett intenzívebb, és abba is maradt, mikor mászkálni kezdtem, szóval ez nem az igazi... :roll:

Ma voltam NST-n, és a doki is megnézett, de SEMMI. :(

Méhszáj ugyanaz, 1 ujjnyi külső, belső zárt, fel van puhulva.

A kórházban nincs szabad szülőszoba, áradatszerűen szülnek, szóval jobb ha nyugisabb időt választunk, de már éjjel úgy ráhangolódtam...

Tudom, h még van idő, de rémesen kezdek türelmetlen lenni.
Most azt "szugerálom", h egy héten belül induljon el Zsombi, mert a Mami már nem bírja idegekkel... :wink:

Kép
zmimi

Zmimi!
Lehet irom e sorskst te már szülni vagy. Nem tudom milyen hatással van rád a front, de nagyon meleg van. Lehet ezért fájdogálsz.
encike 2

encike,

frászt vagyok szülni... :x

itthon kínlódom a melegtől, pedig a mi házunk szerencsére nem az a döglesztő nyáron, de még így is folyik rólam a víz.

Ráadásul olyan, mintha másnapos lennék, kóvályog a fejem, álmos vagyok, stb. Megyek is aludni! :?

Kép
zmimi

mimi pihenj de még ne menj szülni!elhiszem hogy ilyenkor már kellemetlen de még jobb neki odabennt.legalább 1-2 hétig!
amugy fejfájásra próbáld meg a hidegvizesborogatást,nekem be szokott válni! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mimi: még tényleg birjatok ki egy két hetet és csak aztán bujonki bár todom erröl nem mi tehetünk ha jöni akar akor ugyis jön. :oops:
v.e.judit

Mimi: még tényleg birjatok ki egy két hetet és csak aztán bujonki bár todom erröl nem mi tehetünk ha jöni akar akor ugyis jön. :oops:
v.e.judit

v.e.judit

Bocsi egy kicsit meghülyült a gépem :oops: :evil:
v.e.judit

Mimi, tudod, még bírjatok ki egy-két hetet!!! :lol:
Gondolom, ez minden vágyad ebben a kánikulában...
Máj. 29-ig kell kibírnod! :wink: Én arra szavaztam. Azon a napon nagyon jó emberek születnek!!!

Judit, borsód hogy áll?Kikelt az új vetés?
Lassan azt is szedni kell.A lányaim kifejtik, de nekem kell leszedni. :evil:

Lina, mi a helyzet?Lassan szorítani kell, nem?

Kislibusnak meg csütörtökön. :D

Hozzám meg jöhetne piri, de azonnal!!!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?