Sziasztok lanyok!
Ma vissza akartam vinni Petrat a borgyogyaszatra kontrollra, meg hogy irjanak fel valami jo kis testapolot neki, de o csak alszik, mint egy mormota. Legkesobb 1-ig oda kellene erni, most 12:10, ugyhogy asszem ma megsem megyunk. Mert meg szopizni is kene elotte. Tenyleg, ekcemas gyermekek anyukai, ti milyen testapolot hasznaltok? Azaz a gyerekek.
Sofka,
Piszkos korterem, hat igen. Ujszulottnek azert nem jo, mert meg annyira erzekeny, kuszo-maszonak viszont tan meg rosszabb.
Germicidet vegso esetben en is adtam, mint mar irtam is (es milyen fantasztikus hatasa volt, egesz ejjel aludtunk!), ugyhogy nehogy kioktatasnak vedd!
Csak leirtam, amit dokinenink mondott. Mi vegul is Panadolt vettunk, dokineni aszonta, mindegy, a gyogyszertaros viszont erre beszelt ra. Meg nem hasznaltuk, remelem, azert ez is bevalik.
Here: erdemes megmuteni, a hasuregben maradt here csuf dolgokat kepes csinalni. Remeljuk, meg nem kezdodott el semmi effele. Esetleg elotte meg lehet nezni ultrahanggal, hogy milyen allapotban van. Valamint a szivet is, a skot juhaszok altatasa viszonylag kockazatosabb, szoval egy kivizsgalas sem artana!
Maci,
Eljeneljen a fogacska!
Igen, miutan Petra furdik, apa atoltozik, majd felmos.
(En pedig szoptatok.)
Anita,
Szerencsere ez ritka alkalom, de most szombaton es vasarnap este is dolgozott a ferjem, mert projekt hatarido kozeleg. Ti rendszeresen vagytok egyedul hetvegen este?
Nalunk bevalt a jaroka, de ugy tunik, ez gyerekfuggo. Nalunk is nagymama vette (legalabbis ketharmadban).
Petra is 2-3 hos kora korul atfordult nehanyszor hasrol hatra, aztan honapokig szinte semmi. Ugy latszik, hajlamosak elfelejteni az, ami korabban mar ment. Bar az is lehet, hogy csak veletlenul fordult at korabban.
Urszila,
Enyhen szedult allapot? Az ocean folott viszkizestol?
Jo lehet az uj sapi, kepet kerunk rola (persze viselojevel egyutt.)
Petra szerintem szereti a jarokat.
Kiveve amikor almos, vagy nyugos, mert akkor persze ott sem jo.
Zulu,
Te szegenyszegenyszegeny, jobbulast a kohecselonek!
Kangi,
Kistesoizgalom nalam is kezdodik!!!
Gomboc,
Jajjjj.
Jobbulast mindkettotoknek! Hat ilyen idoben nem tudom, szabad-e setalni beteg gyerkoccel. Ha sutne a nap, az biztos jot tenne, nem?
Elli,
Hazassagi evfordulo nagyon klassz lehetett, irigykedem!
Ferjedet is ugy ismerted meg, hogy toletek vette az anyagokat?
Irtam neked mailt meg penteken, megkaptad?
Varjuk a Dagimadar kepeket!
Meg hogy nem nagy szam az atfordulas, dehogyisnem! Gratula! Ha ezt tudtad volna par honappal korabban, mindjart nem aggodtal volna, nem?
Andy,
Mark edes! Nekunk is van ugyanilyen partedlink.
PIldi,
Alldogalo Ancsi nagyon ugyes! Jeee, ti mar itt tartotok? Nalunk ez meg sokara lesz szerintem.
Norka,
Majd masodszorra sikerul!
Jobbulast Jazinak is.
Toffi,
Csacsi segg
Lanyok, kukoricadarat mikortol lehet adni?
Most ebredt fel, ugyhogy lepek, puszi:
Leszter