Sziasztok!!
Doo: te tok ugyi vagy, hogy finom salata-fozeleket csinaltal, en meg eletemben nem ettem salatafozeleket, de annyira belelkesedtem, hogy ma este nekialltam. az eredmeny: katasztrofa, szerintem ehetetlen, pedig en aztan tenyleg majdnem minden fozeleket szeretek-megeszek... de ez ilyen furaizu meg savanyu lett... brrr. Nincs szivem egyenlore kionteni, hatha holnap mar jobban izlik!
)) (meg az is lehet, hogy fozok bele egy kis krumplit...
)
De jo hogy irtad hogy 1eves kor korul valamivel kevesebbet esznek, em is gondoltam volna!
Egyebkent ma az volt a taktikam, hogy kapott egy kis talat meg egy kanalat, es o abban kavarhatott, csak sajnos azt kezdte el csinalni, hogy abbol a talbol, amibol en etettem (amiben a kaja volt) elkezdte atpakolni a kajat az o kis talkajaba, es ugyan ezzel tok jol elvolt, es en addig tudtam etetni, de hogy hogy nezett ki korulottunk az eloszoba meg az etetoszek, azt inkabb nem reszletezem... De teny, hogy mi mar csak az Ikea-s "talpig beoltoztetos" elokeben tudunk enni...
De jo neked, hogy eper-vacsorad volt, naggggyon szeretem az epret!
Agi: koszi a satras kepet , tenyleg nagyon tetszik, olyan jok a fenyek a sarga sator miatt, meg hat foleg Zita...
Ugy nez ki nem a paradicsom utotte ki multkor, ugyhogy azota is eszi lelkesen, ma reggel is bevagott egy szelet kenyeret (en sutottem-nyamnyam) keves sajttal, meg megevett utana 2 paradicsomot... egyszeruen imadja a paradicsomot, most ez az abszolut kedvenc nala...
De jo hogy talaltatok vegul jo cipot Zitanak! Kepet rola!!
Bercelnek is 18-as cipo kell...
Mary: mi sem voltunk gyereknapi programon, sot, tolunk meg ajandekot se kapott szegeny gyerek.
Pedig kineztem tobb programot is, de valahogy mire felocsudtam, mar vasarnap este volt...
De karpotlasul ma hagytam hogy jatsszon a vizes ruhakkal amig teregettem. ez a maniaja...
Kasas-kerdesre en is varom a valaszt, Bercel is eszik minden nap vmilyen kasat, legalabb egyszer, de van hogy 2szer is...
Szegeny Bercel meg mindig nagyon kohog, es csunyan be van rekedve...
ha hurutosan kohog, es agyon "horog", akkor is adjak neki koptetot? azt nem csak akkor kell, ha szarazan kohog?
Ma reggelre meg kijott az 5. foga, azaz a hegye, szerintem meg szenved vele. Plusz ma delelott ugy beverte a kis arcat az agy szelebe, hogy belilult, es meg most is latszik, jaj nagyon megijedtem amikor tortent, ott alltam mellette...