Tegnap hallottam itthon pár dolgot, ami miatt szinte semmit nem aludtam az éjjel.
Anyós panaszkodik, hogy mennyire nincs pénz.
A páromat még mindig nem fizették ugye ki, csak hallgatom hogy majd ki lesz ekkor meg akkor.
Erre tegnap a sógornő büszkélkedett, hogy mégis másik menyasszonyi ruhája lesz, az eredetit visszamondta, mert meggondolta magát.Az mindennel együtt lett volna 77 ezer.Ez a mostani 120 ezer,plusz menyecskeruha 25ezer és még a sok kiegészitő....
Hát ez úgy nem esett jól, a páromnak sem.
Erre este véletlen kihallgattam egy beszélgetést az emeletről.
Állitólag már a második papir jött ki a kocsira, hogy a nincs befizetve a törlesztője....Ez havi 50ezer felett van....
Nem is zavarna, ha még nem mindig a párom nevén lenne és nem éppen most készülnénk lakást venni...
A páromnak el sem mondtam, viszont ha a harmadik sem lesz befizetve,akkor levonás lesz és azt az ő fizuja fogja bánni, na meg a mi lakásunk.....
Ennyit arról hogy állitólag nincs pénz.....!!!
Na persze a lagzira arra van....
Annyit jegyeztem meg a páromnak, hogy anáymék szegények, de minden hónapban vez vagy nekem valami kismamruhát, vagy a babának valami apróságot, de anyóséktól még egy pár babazoknit sem láttam.....jah a nászajándékról már nem is beszélve, mert ugyebár mi azt sem kaptunk...
Nem tudom hogy mondjam el a páromank, vagy elmondjam e, mert héha arra jutok hogy engem csak a pénz érdekelne...persze tudom hogy ez nem igy van.......csak bánt a dolog...
Éjjel is fél1-től hajnali 2-ig lent ültem a teraszon és bőgtem, csak hogy a párom ne hallja....
Asszem ez msot nem tesz jót nekem...
Bocsika, nem akartam senkit terhelni, de legalább kiiratam magamból...