Új privát üzeneted érkezett!

Andy: vegyél be magnéziumot, hátha segít. Már nincs sok hátra a tanévből. Kitartást! Én meg igyekszem vigyázni magamra :)
A meleget egyenlőre mi jól bírjuk, de nem várom a 35 fokos meleget.

Lilla: 6 napra megyünk Vonyarcvashegyre. Keszthely környékén van ez a hely. Már nagyon várjuk.
És a hőm tényleg rég volt ilyen szép, de hát ez van. Remélem most lesz az utolsó hőzős hónapom, mert elkezdem szedni ezt a bromot :)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Sziasztok!

Jelentem élek, de most nagyon fáradt vagyok! Holnap jövök korábban ha tudok! Addig is puszi mindenkinek! :D :D

Kép
anda81
 
 


sziasztok!

Ma már írtam és most nézem, valami oknál fogva nem mentette el, vagy nem jelenítődött meg. Ma tök jó dolog történt, csak úgy 22.000ftot kaptam az egészségpénztáramtól. De arra nem tudtam rájönni hogy miért. Na nem baj én vissza nem utalom.

Kicseréltettük egy másik márkára a levegőhűtőnket, amit apától kaptam a nagy meleg miatt, ugyanis az 1 hetes elta a 2.használat alkalmával leégett, vele együtt a ház ama fázisa is amibe be volt "kötve" . Most egy orionnal próbálkozunk.... remélem több sikerrel.

Az angollal nagyon haladok Laughing apa ellenőriz, és nem is vétek hibát, pedig segítség nélkül tanulok.

Hú, ti hogy bírjátok ezt a bazi meleget? még a malackám is tökre kivan tőle.... az estéket szeretem, amikor olyan kellemes hűs szellőcske csap meg.

Kb 1 órája azt hiszem olyan jóslófájás szerűségem van, aki tapasztalt anya, az mondja már meg legyen olyan aranyos, hogy ilyen e vagy sem. Szüóval tök rendszertelenül jönnek olyan érzések, mint amikor meg akar jönni, de eléggé érzem!!!!!!! aztán abbamarad bizonyos ideig. Hú, elég fura érzés... apa már mondta neki, jó lenne ha még 4 hétig nyugton maradna. Utána jöhet.
magdolnam
 
 

 
 

Hú Viri, most olvasom hogy mi történt veled. Szegénykém! Remélem orvos azért látott! Aloéval hogyan állsz???

Andi, nyugdíjas üzemmódban közlekedj, egyszerre akár 2 magneb6ot is szedhetsz!
magdolnam
 
 


ez történt tegnap:
elmentünk sajt-fonduezni, ami elég fini volt (csokisat szoktunk) csak a kenyérkéket kicsit odaégették. Kb a felét. Az emberemnek kerekedtek a szemei... aztán én kértem melegszendvicset is -mert sok volt benne a bor és éreztem, hogy a napon nem kéne pláne terhesen sok ilyet enni-. Ki is hozták, csoda hogy kimerték, szén fekete volt. Erre az emberem, mondta, hogy nem képzelik hogy egy terhes nőt szénnel etetnek erre kicserélték. Ja igen, mielőtt elindultunk volna majdnem felrobbantam. Tegnap anyósék disznőt vágtak. Após meg nem igazán szeret segíteni. De mi nem voltunk itthon -hála égnek- és ma jön após, hogy jó lenne, ha segítenénk.... mondom megyünk el. Erre: nem baj, mikorra várjunk? ő nem ér rá... (a f...t nem ér rá, nem csinál semmit, csak nincs kedve hozzá, mintahogy máshoz sincs, ha a feleségének kellene segíteni). Erre nyitjuk a kocsinak a kaput csörög a telefon: látom hazaérkeztetek, gyertek akkor még be sem jöttünk. NA mindegy. ANyost sajnálom, hogy nem igazán segít neki
magdolnam
 
 


Csajok! Tökre kivagyok! Most ment tönkre a 4 hónapos tv-nk!!!!!!!!!!!! Mi a bánat jöhet még??????? Nem tudom nézni a barátok köztet és a CSI-t :twisted:
magdolnam
 
 


Kép

Kép
jenny29
Mór
 
 


Hát én se bírom a meleget.....mi lesz nyáron? :roll:
Ha nem muszáj nem megyek sehova, max a teraszra, de oda is csak délután. Ezerrel megy a venti :lol: :lol:

Nyaralás??? De jó nektek....

Viri, kisfiú született. Egy kicsit irigykedem, hogy túl van rajta és nem kell végig szenvednie a nyarat.

Kép
Kép
odri
 
 


szép napot mindenkinek! Nekem extra pocsék éjjelem volt, még rémálmom is volt és a bőgésre ébredtem fel :cry: most meg nagyon fáradt vagyok. Lehet megyek is pihizni.
Már most iszonyú meleg van, alig bírom. Lehet hűtőlakó lesz belőlem. A mini légkondink még bírja. Még nem égett le tőle a ház :D
Tegnap jóslófájásaim :roll: :?: voltak azt hiszem. Hát nem a legjobb érzés, pláne a parával vegyítve..... Nekem valahogy minden olyan 2-4 héttel előbb kezdődik.
Barátnőm most ment dokihoz, mert a fia még mindig szuperül érzi bennt magát. Már egy hete meg kellett volna szülnie. Lehet megindítják a szülést? Max meddig hagyják bennt a bébit???
magdolnam
 
 


Nyaralás :shock: irigy irigy irigy :!: :!: :!: Idén én csak a nyaralós könyveket bújom :cry:
magdolnam
 
 


elhívtuk a szervízt (tv). Kaptuk 2 oldalnyi címet egy A4-es oldalon és mindegyik azt mondja, hogy nem foglalkozik vele. Egyetlen egy volt aki foglalkozott a thomson tvvel. Kijönnek a tvért és elviszik megjavítan. Előreláthatólag 1,5 hét múlva várható az elszállítás hihetetlen!!!! Nem kapkodják ám el a dolgokat.....
magdolnam
 
 


Sziasztok!

Köszi a jókívánságokat. Ma már kicsit jobb a lábam. Le tudtam menni a gyerekkel délelőtt a fodrászhoz. Tök jó sérója lett a kiscsávónak :)

Jenny: micsoda tábla. Tök szuper. Bejci nem is mondta, hogy babát vár. De grat neki.

Magdolnam: azért kaphattad az a 22e ft-ot az egészségpénztáradba, mert a 30 % adójóváírást oda utalták, ami az eü pénztár után jár. Legalábbis szerintem.
Én nem tudom milyen a jóslófájás. Szerintem nekem nem volt olyanom. De ahogy írod lehet ez már az, de én nagyon korainak gondolom. Azért légyszi húzd ki a 36. hétig.
Úgy tudom, hogy a kiírás után még 1 hétet várnak és utána általában indítják a szülést.
És vasárnap délután egyből mentünk az ügyeletre. Megröntgenezték és azt mondták, hogy járjak zárt cipőbe, meg kenegessem, borogassam.
Aloét végül nem szedem. Kaptam egy olyan infót, hogy akinek ab-s a vércsoportja annak nem használ. Úgyhogy pihentetjük a dolgot. Meg elkezdtük apával együtt szedni a macavibét. Meg én kaptam a nődokimtól bromo nemtudommi tabblettát. Úgyhogy most ezt szedem. A nyarat most kivárjuk, aztán meglátjuk mi lesz, vagy mi nem.
A tv az após és a szénné sült kenyér miatt :evil: :evil: :evil:

Odri: mi minden évbe megyünk nyaralni, még ha pár napra is, de megyünk. Bár most hogy visszagondolok mikor Kende született abba az évbe mi se voltunk. De tavaly 2-szer is. Már nagyon várjuk, hogy induljunk :)
Grat a sógornődnek! Nagyon irigyelem őt ám :)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Magdolnam
igen lehet joslófájás,enyhe mensiszerű görcs.
A nyári várandósságokra jellemzőbb.
Nekem Henivel se josló se más jele nem volt,hogy majd babám születik...de őt télen vártam...
holka
 
 


sziasztok!

magdolnam, én is alig aludtam az éjjel, biztosan a melegtől, és hogy éjjel 5kor kiugrottam az ágyból férjem örömére. megint begörcsölt a vádlim, pedig már 1 hónapja nem. tegnap elfelejtettem magnézium pezsgőtablettát inni, lehet azért.
de gondolkodom hogy inkább veszek magne b6ot. azt lehet recept nélkül? Holka te biztosan tudod. szeditek ti is?
a suliban iszonyú meleg van, elővettema nyári kismama gatyámat, de felsőim nicnsnenek ujjatlanok. elmentem a turiba, a kínaiba, de semmi. remélem nem lesz sokáig meleg, szombaton lesz piac, lassan lányok szoknyát kell venni.
vagy ti már bespájzoltatok nyárra? hogy fogjuk még ezt a 3 hónapot bírni ha ilyen meleg lesz?

csináltam ma gyümilevest, extra kevés cukorral, hogy ehessek belőle, és beleférjen a diétás étrendembe, hát nem az igazi. vettem diétás mézet, lehet majd teszem bele. egyenlőre bíroma diétát, azért 1 nap egyszer egy kis édeset eszem ám.
bár már nem cukrozom az epret sem.
láttam dinnyét már, hétvégén tuti veszek. imádom, bár azt hiszem abból sem lehet soakt enni.
amúgy a ztorkom még mindig vacakol, nem emrek már fagyit sem enni, és képzeljétek a férjem minden este megeszik egy pálcikás jégkrémet előttem, direkt felhúz.... de azért szeressük az apát.
valaki kérdezte a baba nevét: Nagy Vivien lesz. apus is örült a lánynak, de tudom hogy fiút szeretett volna, bár a lányok apásabbak.
azt mondta nagyon fogja majd szeretni, meg minden este beszél hozzá. és akkor mocorog ám!

Holka ti mentek nyaralni?
én nem tudom el merjünk e menni... majd még kiderül.

Jenny! köszi a táblát, te hogy vagy? írj egy picit!!

Odri! hogy bírod a meleget? jó kis nyarunk lesz, igaz? remélem azért nem lesz végig kánikula.

Kép
andyfekete
 
 


Sziasztok!

Magdolnám:
Nem semmi! Szénné égetett kenyérdarabkák, majd a melegszenya, és még após is! :evil: :evil: :evil: :evil:
Mondd meg Lizának, hogy még egy picit maradjon bent! Jó neki ott! :D

Kép
anda81
 
 


dögrováááááááááááááááááááás! Rohadt jól szigetel a házunk.... CSajok, ha netán valaki fogyni szeretne mondjuk szaunával -ami köztudott hogy elég hatékony- az velem egyeztessen időpontott és jöhet hozzánk! Sokkal nagyobb tágasabb, mint bármelyik más szauna.

Én dumáltam a lányommal, remélem rámhallgat. A barátnőmet csütin befektetik, ha nem indul meg a szülés és pénteken reggel akcióznak
magdolnam
 
 


Andy, én sehogy sem bírom a meleget.....pucéran ücsörgök :lol: :lol:
Csak oda megyek ahova muszáj! Max késő este sétálni apával...
Én is remélem...de abból ami most van, nem reménykedem.
Nekem még a szoknyába is melegem van :lol:
A MagneB6-ot recept nélkül lehet kapni.
Nem tudom, hogy bírom ki augusztusig.....két venti is kevés :roll:

Magdolnam, ide is lehet jönni szaunázni. Nem panaszkodom, itt a panelban is rohadt meleg van!

Kép
Kép
odri
 
 


Sziasztok!

Jelentem ÉLEK még! :lol: :lol: :lol:
Nos a fekvést nem igen tudom mindig betartani, de iparkodom... Tegnap például anyumat kellett orvoshoz vinnem, mert óriási volt a vérnyomása és fulladozott...Na ez van...
Holnap megyek vissza a dokihoz, szurkoljatok, hogy minden rendben legyen!!!!
és egy másik hir, tesóm szülinapi ajándéka részemre,részünkre, egy London-i oda-vissza repülőjegy 3 személyre...Junius 18.-án megyünk a fiukkal, sajnos párom nem tud jönni, nincs szabadsága :cry: :cry: :cry: ...Drukkoljatok, hogy szabad utat adjon a doki, jöjjek helyre addig!!!

Jenny:
én kimaradtam a tábliból :cry: :cry:
Ne aggódj, nem sértődtem meg :lol:

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Csajok ezt le kell, hogy írjam!!!!!!!!!!!!!!!

Barátnőmnek tegnap mondták, hogy ha csütörtökig nem indul be a szülés, akkor megindítják. Erre ma hajnali 3:28-kor kapok egy üzit, hogy "kezdődik?" 6:20-ra meg lett a fia!!!!!!!!!!!!!! És normál szülés volt!!!!!!!!!!!!! Én is ilyen gyorsan szeretném!
magdolnam
 
 


Sziasztok!

Márti, ne hari!!! :( De benne voltál régebben? Mert akkor én cseszhettem el valamit...A jövőhetiben benne leszel, Ígérem! Ha valaki még kimaradt, szóljon ám!!!!
Hát csajok, tegnap eléggé magam alatt voltam...
Annyira bíztam abban, hogy a műtét utáni első éles hónap sikeres lesz. De nem lett. Piri még nincs, de a hőm a béka segge alatt.
Apa vígasztal, hogy ez nem is volt igazi próbálkozós hónap, meg hogy nem tettünk meg érte mindent. Plusz volt egy kis malőr apával a homeós bogyók miatt, pont a pé körül. Azóta nem engedem, hogy szedje, áttértünk újra a jól bevált Q10 koenzim kapszulára, ami tömve van E vitaminnal. Most megint a régi. :lol: :oops:

Bejciről az infókat egy másik topicból vettem, nem beszéltünk már régóta amúgy. Egy darabig irogattunk egymásnak, aztán semmi. Én elmondtam neki, mikor babás lettem, ő nekem nem, hogy ő is. Pedig annyi idős várandós, mint én lennék...


Csajok, a Bromokriptin a prolaktin hormon leszorítására van? Csak mert egy kolleganőm a Kaáliba járt kivizsgálásokra, és a végeredmény az lett, hogy 2 hormonja szar, nem képes életerős petesejt gyártására a szervezete. Ettől okés lesz neki minden szerintetek? Mert csak ezt a Bromót kapta. Nem tudom, ki ismerős benne, de gondoltam utánanézek. Nagyon szenved ő is egy baba után, neki is volt már egy vetélése.

Magdolnam, barinődet irigylem! Szerencsés! :)

Kép
jenny29
Mór
 
 


Magdolnam
Rendi volt a barátnőd kisfia,hogy uccsó pillanatban belehúzott :D
Sok boldogságot nekik!!!

Andy
Mi minden évben külföldre mentünk nyaralni.
Idén nem fogunk én nem merem már kockáztatni semmivel ezt a terhességet. 4 éj Balaton lesz barátházaspárral és az egyidős gyerkőcökkel(1 hét különbséggel született Heni és Marci...)

Márti
reméljük a visszatapadás gyorsabb folyamat lesz nálad mint nálam a vérömleny felszívódása...

Odri
nálam nem kérdés,hogy bírom-e a meleget..Henit nem tarthatom benn a lakásban. Csak az a baj,hogy mira mindennel elkészülök 10 óra szóval pont fél11 és fél1 között játszózunk...akkor meg isszonyat meleg van már.
Holnaptól húzom az órát fél7-re,hogy legkésőbb 9től már kinn legyünk így 11 körül már jöhetünk haza...nálunk a lakásban hűsi van.
Este nem gond mert tegnap is fél6-tól fél8ig voltunk kinn..
holka
 
 


Muffin
Hogy vagytok? Programozott császárod lesz vagy indított szülés? Van már időpontod?
holka
 
 


Jenny
majd a következő hónapban mindent beleadtok apával!!!!
Még a nyáron babás leszel újra!!!!!! :)
Én tudok Bejcikéről csak nem akartam helyette megírni...de ha már írtad Jenny...bizony szeptemberben babája születik. :D

Bromo igen a prolaktin szintet csökkenti.
A Kaáli jó intézet nem tudom elképzelni,hogy ott ne lenne jó kezekben a barinőd :wink:
holka
 
 


Holka, ebben igazad van, de mikor kimentek pont akkor van a legmelegebb és veszélyes....
Mi is szerettünk volna a lakásba légkondit, de nem volt rá pénzünk.
Itt a panelban már reggel meleg van, aludni is alig lehet. Már most 30 fok van, pedig még csak 9 óra múlt.
Lehet terhesen nehezebben bírja az ember... :roll: :roll:
Ráaádsul hideg vizet iszok, és reggelre megfájdult a torkom.... :cry:
Főzni se tudok mert a konyhában ezer fok van....

Magdolnam, gratula a barátnődnek :!:

Kép
Kép
odri
 
 


Odri
mi régi bérházban lakunk és itt határozottan hűsi van benn!!
Igen tudom,hogy akkor a legrosszabb kinn ezért is ébresztem magunkat holnaptól jó korán!!! Legfeljebb ha hulla fáradt leszek alszom Henivel délben.... :)
holka
 
 


Holka, igen tudom én is olyanba laktam, mig férjhez nem mentem :lol: :lol:
Mere felé laksz?
Én ilyen melegben nem tudok délben aludni... :cry:

Kép
Kép
odri
 
 


Jenny:

nem haragszom egy cseppet sem :lol: , megtörténik. Benne voltam az előző táblákban.
A bromo ,jol tudod a prolaktin leszoritására van, de ez csak akkor hat, ha tényleg a prolaktin miatt nem termelődik életerős peteselyt...
Ne keseredj el, ahogy irtad is, most nem adtatok bele apait-anyait, majd a következő ciklus sikeres lesz, meglátod! A barátnőmnek is megjósóltam hogy májusban babás lesz és lám a héten pozitivat tesztelt!

Bejciről én csak annyit szeretnék irni, hogy éppen azért nem akarta megirni, hogy babás, mert nem akart senkit sem elkeseriteni, mert pont akkor volt a gond Jennyvel is és nem akarta, hogy esetleg rossz szemmel nézzetek rá, amiért neki összejött. Egy dolgot tudok, nem rosszindulatbol tette amit tett, hanem tapintatból. :lol:

Magdolnam:
györs szülése volt a barátnődnek! Gratula neki! :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


kirügyeztem :shock:
magdolnam
 
 


Márti, jobban kéne pihizned, tudom nem könnyű mondani, pláne ha nincs segítség..... Bizti minden rendben lesz.

Jenny, ez csak próba hónap volt! De még nincs vége a ciklusodnak..... és most már apa is a jó kis E vitaminos cuccot szedi :lol:
magdolnam
 
 


Magdolnám:
hol??? :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Odri
Mi a Városligetnél lakunk. Ti merre?
Ha nem fáraszt az utazás és van kedved gyere el hozzánk jövő héten valamelyik nap...és tök komolyan mondom...legalább megismered a kiscsajomat is személyesen és HŰSÖLSZ :D
holka
 
 


az arcomon :cry: :cry: :cry: tiniként semmim nem volt, erre tessék! Lizus gondoskodik róla!
Á annyira én is túl akarok már lenni a szülésen. Meg ez a fránya meleg. Holka, de jó hogy itt vagy! Mit jelent az hogy nagyon lennt vana babám? Közvetlen a kapuban?????,
magdolnam
 
 


Holka, a Városligetnél hol?
Én a Belvárosban laktam, most Albertfalván lakom.....
Az egy kicsit messze van. Tényleg jó lenne hűsölni :lol: :lol:
Hogy lehet ilyen melegben megfázni??? :roll: Fáj a torkom és a fejem.. :cry:

Kép
Kép
odri
 
 


Hát, ha már így szóba jöttem, akkor gondoltam írok!

Igen, tényleg babát várok. Előreláthatólag szeptember második felében érkezik a kislányom. Bocsánatot kérek, ha valaki zokon vette, hogy nem jeleztem a babát, de akkor elmesélem, hogy mi is történt.

Január 2-án jelentkeztem utoljára, amikor is- értehetetlen módon- végigbőgtem az egész napot. Nem tudom mi volt velem, a kezdeti pozitív hozzáállás átment aggódásba, félelembe, hogy miért nem jön össze a baba. Gyorsan kértem egy időpontot a nőgyógyászomhoz, ott megint csak azt a választ kaptam, hogy nincs peteérés. Ekkor elhatároztam, hogy megkezdjük a kivizsgálásokat. Kaptam beutalót egy endokrinológus-nőgyógyászhoz, hátha a hormonjaim nincsenek rendben. A vérvétel nem mutatott eltérést. Minden értékem jó lett. Kórházi terhességi tesztem: negatív

Január 15-én megvizsgálták uh-val a petefészkemet, ott annyit mondott az uh-s nő, hogy ő nem lát kóros elváltozást, pár pici 3 mm-es tüszőm volt, ami még nem utal cisztásodásra. Azt is mondta, hogy olyan vastag a méhnyálkahártyám, mintha már meg akarna jönni. Babáról még mindig nem esett szó, de ekkor én elkezdtem gyanakodni. Ugyanis pontosan emlékszem, hogy január 8-án valami megváltozott bennem. Hirtelen mérhetetlen nyugalom szállt rám, nem idegeskedtem, eltűnt az aggódás. Ne kérdezzétek, hogy miért, csak egyszerűen ez történt.

Január 15. után reggelente és esténként csináltam egy-egy Lh tesztet, anélkül, hogy tudtam volna, mit kell rajta nézni. Mindegyik kétcsikos volt, egyre erősödött. Aztán Leo fórumán láttam, hogy már nagyon halvány kétcsikos tesztnél is babásak a lányok. Erre másnap, január 19-én hajnalban vettem a bátorságot és csináltam egy terhességi tesztet, ami a legnagyobb meglepetésemre pozitív lett! Mérhetetlenül boldog voltam, de mégsem mertem világgá kiáltani, hogy : IGEN, VÉGRE SIKERÜLT! NEKEM IS KISBABÁM LESZ!!

AZtán jöttek az első vizsgálatok! először csak egy maszat látszódott az uh-n, egy hét múlva már a petezsák is látszódott és rá két hétre néztük az első szívhangot.
Az első szívhangos uh. előtt pár nappal olvastam itt a topicban, hogy mi történt Jennyvel. Szerintem mindenki el tudja képzelni, mekkora gombóccal a torkomban érkeztem az uh-ra... Ugye lakik valaki a petezsákocskámban?!!

Jenny: Nem tudom, milyen érzéseket váltott volna ki akár belőled, akár másból,, ha írok Neked, vagy ide a topicba, hogy mennyire sajnálom ami Veled történt, viszont Nekem kisbabám lesz!!
Borzasztó, ami Veled történt, nagyon sajnálom, viszont csodáltalak a "P" betűs avatarod és az erős hozzáállásod miatt. Szerinted tényleg be kellett volna jelentenem a babát? Én jobbnak láttam, ha hallgatok, de nemcsak miattad, hanem - ahogy Márti írta,- tapintatból.
Ha visszaolvasod, milyen hangulat volt itt akkortájt, akkor látni fogod, hogy a nem-babás kismami-jelöltek totál elkeseredett hangon írtak azokról a dolgokról, amiket én is éreztem január elején. Tudom, hogy itt tök jó emberek vannak, - hiányoztatok is, egy csomószor írtam is volna, - de azt is tudom, hogy milyen érzés olvasgatni másnak az öröméről akkor, amikor te totál padlón vagy és folyton csak azt kérdezgeted magadtól, hogy "ha másnak sikerül, akkor nekem miért nem?"
Na mindegy! A terhesség első 12 hetében nem kínzott rosszullét, nem hánytam egyszer sem, viszont a munkahelyemen állandóan görcsöltem. Mivel nekem ő az első babám, nem tudtam mi az a fájdalom, ami még természetes és mi az, amitől félni kell. Mindenesetre a sok görcsölés miatt már a 10. héttől táppénzre küldtek. Az első trimesztert végigizgultam, hogy jaj, csak minden rendben legyen, és megmondom őszintén, most így 23+3 naposan is vannak bennem félelmek, de gondolom ez természetes.
Hát ennyi az én Titkom! Egyébként akik időközben kismamikká váltak (Nati, Márti) már megírtam, illetve előtte még Magdolnámnak is (a kézfájása miatt küldtem neki privit), nekik nagy vonalakban elmeséltem a sztorit, de mondtam azt is, hogy nem publikus. Eddig. Most publikussá tettem, csak hogy akiben esetleg ez rossz érzést keltett, azt eloszlassam.
Remélem így már senki nem veszi rossz néven tőlem, hogy nem jelentkeztem! :oops:
Vendég
 


Bejci, kaptam a kezemre egy patikás szürke színű kézkrémet, illóolajos. Nagyon jó. Bár még fájnak a kacsóim :lol: de sokkal jobb tőle. Reumatológus írta. Ha minden igaz, akkor izületes lettem
magdolnam
 
 


Magdolnám. ez tök jó! Engem nem küldtek el vizsgálatokra, velem B1 vitamint szedetnek. De már úgy hozzászoktam a kézzsibbadáshoz, hogy szinte észre sem veszem. Esténként meg a férjem átmasszírozza... na az tök jó!

Ja és kismami- jelöltek! A fentiekhez még annyit: Ha valaki teljesen esélytelennek érzi magát, az lehet,hogy hamarabb babás lesz, mint gondolná. Az utolsó menstruációm nov 27. volt, clostyval nem lett peteérésem, viszont ha jól számolom, a karácsonyi stresszmentes szabadságos napok megtették a hatásukat. Kívánom Nektek, hogy Ti is babásodjatok, az addig hátralévő időt pedig élvezzétek ki a párjaitokkal. Kényeztessétek őket, mert utána ők fognak Titeket! :wink:
Vendég
 


Bejci:
örülök, hogy irtál, reménykedem,hogy ezután gyakrabban fogsz irogatni :lol: , legalábbis én szeretném :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Sziasztok!

Remélem Bejci nem gondolod, hogy most én vagyok a mumus. Mindenkinek szíve-joga eldönteni, kivel mit oszt meg. Mivel mi priviztünk párszor, és tudtam, mik állnak előtted, nagyon örültem volna, ha megtudom, hogy sikerült. Szerintem én mindig örültem, ha valaki babás lett, soha nem írtam rosszat, mégha velem rossz is történt. Ha voltak rossz napjaim, vagy irigykedtem kicsit, akkor egész egyszerűen nem írtam. Mindig is lesznek, akiknek sikerül az adott hónap, és olyanok is, akiknek nem.
A műtétem után 1,5 hónappal kapásból ketten is babásak lettek, fájt, de örültem is nekik. Mert ez erről szól. Ha megtörténik a baj, azt is le lehet ide írni, mert azért vagyunk egymásnak. Én így gondolom. Nincsenek bennem gonosz érzések, én mindenkinek kívánom, hogy várandós legyen, hiszen nem tudni, ki mennyit szenvedett a babáért.
Az örömöt pedig ki kell adni magunkból. Legfeljebb aki nem akarja, nem olvassa el. :D

Kép
jenny29
Mór
 
 


Jenny! Örülök, ha így gondolod. :)
Nem gondolom, hogy mumus lennél, azt is elfogadom, hogy esetleg nem esett jól, amiért hallgattam a babáról, de én az adott körülmények között - többek között saját magam miatt is- jobbnak láttam "némán szemlélődni".
Szerintem mindenkinek vannak irígyebb napjai, legalábbis ha magamból indulok ki... nekem is volt... és ez nálam sem azt jelentette, hogy nem örültem más sikerének, erről még anno priviben is beszélgettünk... Csak hát mindenki máshogyan éli meg. Viszont nem szerettem volna, ha valaki azért marad távol a topictól, mert totál magába fordul... mint anno én... január elején! De szerintem kár erre több szót vesztegetni!
Én Neked is és a többi kismami-jelöltnek is mielőbbi pocakosodást kívánok, tiszta szívemből! :wink:
Vendég
 


Most ébredt fel a barátnőm, azt mondja, lehetett volna lassabb is a menet :shock: :shock: :shock: :shock: egyből lekaptam a 10 körméről :lol: tök jól viselte. Már láttam is a kisfiút, kis csodálkozós hapsi. Csodálkozik a nagyvilágra. Olyan édes! Ahogy láttuk Liza heves rugdosásba kezdett. ő is örül neki
magdolnam
 
 


Magdonam:
Hát igen.. :) Tapasztalatból tudom, a gyors szülésnek is megvan a hátránya.. :) Én olyan szinten repedtem, hogy eblülről is varrni kellett.. Délben burokrepesztés, 13 óra 23-kor megszületett Anna :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


bejci:
Nagyon örülök nektek, és remélem ,hogy gyakrabban jössz, most ,hogy már kiderült a titkod :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Bejci
Végre jelentkeztél. Jó hallani rólad, az meg még nagyobb örömmel tölt el, hogy a reménytelennek tűnő helyzetben megfogant a "kis csoda". Gondtalan babavárást kívánok. De aztán most már jöhetnél többször is a mi kis topicunkba.

Magdolnam
Gratula barátnőd babájához. Tényleg hamar meglett a kisfiú, biztos édes lehet.

Jenny
Ne keseredj el, ez tényleg még csak próbahónap volt. Bár írtad, hogy még nem jött meg. Sok olyan görbe van, ahol leesik a hő a mensi előtt és mégis baba van a dologba. Kívánom, hogy nálad is ez legyen.

Márti
Drukk, hogy holnap minden rendben legyen a dokinál. De azért pihengessél.
p__lilla
 
 


Bejci, örülök nektek nagyon ám.
Kár, hogy nem jöttél korábban, és jelentetted be, de hát jobb későn mint soha. :lol:

Én holnap töltöm a 6 hetet. És ami a jövőheti UH-t illeti én is tartok tőle egy kicsit, de biztos hogy lesz szívműködés.
Egyébként napi 1*2* nekem is görcsölget a hasam. Nem tudom, hogy ez meddig természetes. Majd, ha megyek a dokimhoz azért rákérdezek, hogy mi újság. És rosszullét még mindíg sehol, ne is legyen. Viszont aludnék állandóan.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Azt nem is mondtam, hogy tök jó a tábla Jenny! Emlékszem még, amikor én is a sárga részbe akartam feljutni, és már is ott vagyok.
(A Premenset már nem szedem)

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Jenny, most látom, hogy a 29. napon vagy. Lehet, hogy Lillának igaza van, és mégis baba van a pocidban elsőre. De ha jól emlékszem, a múltkor 2. alkalomra jött nektek össze. Ha most a gigszerek miatt mégsem sikerült volna, akkor a jövő hónap ígyis-úgyis a tiétek lesz. :wink:

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Bejci, örülök, hogy babás vagy!!

Jenny, szorítok, hogy mihamarabb sikerüljön a baba!

Kép
Kép
odri
 
 


Sziasztok!

Andy: lehet recept nélkül kapni a magneb-t Szerintem is fogja szeretni apa a lányt. Egy csöppség mindenkit el tud varázsolni ;)

Magdolnam: nálunk a panelba szintén szauna van. Most csak cirka 28 fok. Ha lesz a nyári nagy meleg akkor 38 fok szokott lenni. Úgyhogy ide is jöhettek ;)
Grat a barátnődnek!

Márti: drukk hegyek neked!

Jenny: én most kezdtem el szedni ezt a bromocriptint. Hatást még nem tudok mondani, de bízom abba, hogy ettől babás leszek.
Ne keseredj, még nincs piri és különben is te mondtad, hogy csak félig éles hónap volt ;)

Bejci: örülök, hogy jöttél. Hatalmas gratula neked. Én személy szerint örültem volna, ha megírod nekem is privibe, de a te döntésed kinek mit mondasz el ;) És én örülök, ha valaki babás lesz, legalább neki sikerül, ha nekem nem is. Meg én edzett vagyok egy kicsit, mivel Kendére is vártam másfél évet és akkor volt sok-sok lány aki babás lett én meg nem, és most is így ez már egy éve. Igaz néha irigy vagyok, vagy néha nehezebb napjaim vannak, de akkor leginkább pár napot kihagyok a topicból, minthogy bárkit bántanék ;)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Hát Csajok! Köszönöm a kedves szavakat, nagyon jól esik, hogy nem felejtettetek el. Igen, kicsit későn álltam elő azzal, hogy mi van velünk, de ezen már nincs mit szépíteni. Mivel olvastalak Titeket, nagyjából képben vagyok, hogy kivel mi van. Nagyon szurkoltam és fogok is, hogy mindenkinek sikerüljön a babásodás és akinek már van albérlője a pocakjában, annak minél szebben teljen el a 9 hónap!

Viri: Olvastam, hogy Kende sokat betegeskedett, remélem most már makk egészséges, és tudtok apával egymásra koncentrálni! Te már türelmes vagy, ahogy írtad, Kendére is várnod kellett, ezért biztos vagyok benne, hogy a második babád- aki remélhetőleg hamarosan a pocidba költözik- is nagyon sok örömet fog okozni Nektek!

Lilla: Szeretnék ide is többet jönni, mert igazából itt kezdtem "a pályafutásom". Igazad van abban, hogy a legreménytelenebb helyzetben is meglátogathat a gólya, erre talán az én esetem jó példa. Ezért nem szabad feladni... és megérkezik a jutalom!

Mágnes, Ercsi: Amikor olvastam, hogy pozitív lett a tesztetek, nagyon örültem! Mágnes: A te babód neked ugyanolyan meglepetés-baba lehet, mint nekem Biankám. Ha belegondolok, hogy mennyi "szűrőt" kikerült... a peteérést nem látták uh-n (mert akkorra már úton volt a picike) nem mutatta ki a kórházi Hcg teszt, aztán nem látták a petefészek, méh uh-n... és mégis itt van a kis rafkós...

Márti: Igen, fogok jönni.. ha jöhetek :wink: Te viszont pihenj sokat!!!

Odri: Neked pedig gratula a pocakodhoz- pár oldallal előrébb láttam a képet -, nagyon helyes kismama vagy!

Magdolnám: Nemsokára jobb lesz a kezednek is, általában szülés után elmúlnak a panaszok.

Andy: Nagyon jók a képek a kislányodról. Csodállak, hogy még mindig dolgozol...
Vendég
 


délután fél 5 van és a lakás hűvösebb részében 28 fok van!!!!!!!!!!4 Kinn az árnyékban 34fokot mértem. :shock: :shock: :shock: hajrá május....
magdolnam
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?