Hello-bello!
Vigyázzatok ma a nappal, állítólag nagyon erős a sugárzás!!!
Timi! Én is pont ezt kérdeztem volna, mint Jolka, hogy mi történik a hiszti előtt...Hát ez nem semmi. Réka nem csinál ilyet (legalábbis ennyire hosszút nem). Ami nekem a legjobban bevált, hogy elmegyek onnan, ahol hisztizik, nem szólok hozzá, csak annyit, hogy majd akkor jöjjön, ha lenyugodott. Egy ideig még csinálja, én nem foglalkozom vele, aztán előjön, és olyan, mint aki nem is hisztizett...Gondolom, próbáltad már ezt is, de azért leírtam. 1 órás hisztitől én is Tiszának mennék (csak mert itt az folyik...).
Jolka! De jó! Nem irigyellek most a pakolással, de tuti jó lesz! Nektek is és a fiúknak is!
Kikuka! Ez jó hír! Gyógyuljon meg teljesen a kislány most már! És elképzeltelek magassarkúban, ahogy BKV-zol! Nem is értem, miért nem jön be...
Andi005! Jó, hogy jöttél! Ha szépen fejlődik Petra, akkor nem gáz szerintem (én olyan gyereket ismertem, aki pár falaton kívül úgy majdnem 1 éves koráig csak cicizett), de én is aggódnék. Szerintem minden kajánál próbálkozz azért, hátha egyszer csak elfogadja!
Kiri! Ügyes Nadin a vacsival. Ebből is látszik, hogy semmi sem állandó, ezért érdemes próbálkozni! Éjszakáitok milyenek mostanság?
Prücsi! Ábel biztos csini fiú szeretne maradni!
És amúgy is, amelyik gyerek már sokat mozog, az nem hízik olyan sokat, mint néhány hónapja!
Gabci! Gratula Ádinak a felálláshoz! Micsoda mérföldkövek!
Mogyo! Ágikának is gratula az álláshoz! És végre Ő is alszik éjjel! Gondolom, nem bánjátok...
Anett? Jobban vagytok? Szegény kis Esztella.
Én Milupa gluténmentes pépet adok Botinak egy hete vacsira. Azóta reggel 6 helyett 7-ig alszik, nem tudom persze, hogy ettől van-e. Mindenestere egy órával többet tudok én is szunyálni!
Móni! Szűkszavú vagy, de gondolom, élvezitek a szép időt!
Hajni! Jó utat, bár már szerintem, nem olvasod! Irigykedünk...
Macsek! Én is simán megmondom, hogy nem szereti, ha piszkálják, sőt el is veszem a kezét az ilyen gyereknek! Ha egyébként tiszta kezű a gyerek, akkor is azt mondom, hogy a lábát lehet simogatni! Szerintem, nem kell hagyni!
Edit! Tartozom a gyulai sztorival! Szal úgy kb időszámításunk előtt (na, jó, 1991-ben, 16 évesen, te jó ég...) az iskolai kórusunkkal voltunk Gyulán az EDÜ-n (Erkel Diákünnepek, ez még létezik?). Szuper volt! Már a kórusból ismertük egymást (amúgy is évfolyamtársak voltunk), a férjem a bátyámmal haverkodott, de feltűnően én is érdekeltem...
Szal a kezemet a gyulai vár tövében lévő fa játszótéren fogta meg először az utolsó éjszaka...Pár éve voltunk ott, és még megvolt a játszótér is!
Röviden ennyi. Azóta - egy kisebb megszakítással - együtt vagyunk, és júliusban lesz a 10. házassági évfordulónk. Így aztán örök emlék marad nekünk Gyula városa, ami amúgy is nagyon szép szerintem!
Nos, lépnem kell! Mindenkinek szép napot! Gyrekőcöket kenjétek be, ha kimentek! Pá!