Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Gabci
innentől seccperc és mászik :-)

én most adtam rá először napozót :-) és kis csitcsatokat raktam a hajába :-)

jah neked akartam írni,hogy már vadásztam tejtermékes recepteket :-)

-natúrjoghurt-gyümi-babakeksz-turmix-ma Bibu ezt tízóraizott

ő 4kor reggelizik :?

lehet túrórudit is turmixolni natúrjoghurttal

tudom valakinek ez nem szimpi,még én se próbáltam,de eljön mindennek az ideje

na megyek fotóznom kell az eladandókat :-)
Vendég

Timi: és ezt a joghurtos cuccot megette Bibus? Most jobban eszik? Cirkusz: Hát ez a Te stílusodban elmesélve :lol: :lol: De jó gagyi lehetett. Majci cuki lehetett, ahogy ellenőrizte, h tapsol-e a közönség.

És én is rühellem a cirkuszokat, sajnálom az állatokat...

Anett: Jujj! Boldog névnapot Esztellának! A kis hasonmás még mindig kopaszbarack? Kép? :)
Kiri: Nadinnak szőkül a haja? Nagyon cuki a képeken!

Én a túlöltöztetős anyuka vagyok, de magamat is túlöltöztettem mindig is :?

Jaaaa, és a IX. kerületi orvosi rendelő egy rémálom!!! :evil: Büdös, koszos "izé" gyerekekek akarják Vilit simizni, meg puszilgatni, meg a játékait elkobozni! Hát még nem vagyok gyakorlott e témában, h mit engedjek, mit ne. Persze amikor egy kis főbüdöske érkezett (de szigorúan rózsaszín csipkében), akkor már kivettem a babakocsiból. De még magammal meg kell beszélnem, h most ezt hogy is rendezzem le. Ti hogy szoktátok leszerelni a kevésbé szimpi, ám nyomulós gyerekeket?
És V. mondhatni leszokott a tápszerről, max 60 ml iszik meg belőle reggel, este meg már semennyit sem. Tejem már alig, ha éjjel nem kelne, én már nem szoptatnék... Szóval reggel is pépezünk már, és kaja után vizet iszik.
Szép napot!! :arrow:

KépKép
1macsek

Macsek
te sem vagy ám semmi :-) fő büdöske

hú én se tudom ,hogy kezljem ezeket a szitukat,a múltkor a játszón jött egy éves fomra gyerek ,tizsta retek volt és akkor elkezdte terrorizálni Bibut.amíg a cipőjét nyalogatta meg a ruháját fogdozta addig csak húzkodtam odébb a hordozót,dew amikor a retkes kezével elkezdte az orrát,szemét,száját piszkálni akkor fogtam aztán viszlát :evil:

egy kis cuccot visszabukott és kikövetelte atápit,most kezd el jobban enni,kis főzi,gyümi lecsúszik neki,már nem veri ki egyből a kanalat,de cselesen kell etetni :? kérdezem tőle hogy hol a kty ahol a cica?akkor kinyítja a száját és zsupsz,nem szeretném ha nagyon rákapna a cumisüveges pépes kajára.

na megnézem mit kotor mert valahol a folyóson ketlentyül
Vendég

Csajok, kivagyok.

A ma éjjel úgy zajlott, hogy Cucu 20 percenként felsírt, és fel kellett hozzá kelni, a cumival visszanyugtatni, nagyobb bőgés esetén az ínyét bekenni. A férjem vállalta a dolgok oroszlánrészét, de többször keltem én is. Hajnali 4-kor meg olyan bömbölésbe kezdett, hogy zengett a ház. Még a karunkban sem nyugodott meg. Lecsekkoltam a pelusát, hát teljesen szokatlan módon teli volt, de csurig, bűzös, híg, zöldes trutyival. Amint kicseréltem a pelust, máris nyugodtabb lett Cucu. A biztonság kedvéért a hálózsákját is lecseréltem egy vékonyabbra. Majd meg is etettem, hiszen akkor már 8 óra eltelt az esti evés óta, gondoltam, hogy most meg már az éhség fogja zavarni. Evett egy jót, és 3/4 5-kor elaludt, és fél 9-ig aludt mindenki végre.

Szerintetek a férjem hogy ment dolgozni? Hát sehogy. Nem tudom, mi esz így...

Egy ördögi körnek tűnik az egész, mert a fájhat az ínye, és ezért nem szívesen eszik. Sokkal kevesebbet tudok beleerőltetni, mint amennyi elég lenne neki. Éjjel ugye eleve nyugtalanul alszik, és hajnal felé már az éhség is bejátszik a képbe. Így, elveimtől eltérően, ez már a 2. éjszaka volt, hogy meg kellett etetnem. Ennek eredményeképp szét is csúszik a nap, így még kevésbé tudom normálisan megetetni napközben... Gáz az egész, úgy ahogy van.

Kéne valami táplálóbb kaja neki, hogy kevesebb mennyiségből is meglegyen a kellő kalória. Macsek, ti milyen tejpépet esztek?

Kép
waterlilly

Ja, még mindig kopaszbarack a szentem. Kísértetiesen hasonlít Vilkóra így a képek alapján. :-D De nem bánom, legalább nem fog annyit izzadni a feje a melegben. Meg nem kell a hajmosssal se vesződni.

Képet most nem tudok rakni, erre a kölcsönlaptopra nem akarok letölteni semmit, de talán a héten már ismét lesz gépünk.

Kép
waterlilly

Anett
kitartás,én 3 hétig csináltam ezt,már jobb de nem az igazi még :?

estére náléunk is azért van tejpép cumiból,mert olyan éhes hogy megeszi,majd 3 decit
Vendég

Mennem kell porszívózni, csak elújságolom, hogy Ádika FELÁLLT! :D
A kezembe kapaszkodva és még föl is lépett a mostani legjobb barátjára ( Bontatlan, nagy csomagos pelus).
Újabban ezzel játszik. :D

Kép
Kép
gabcii

éljen Ádi :-)mindjárt fut :-)
Vendég

Timi, milyen tejpépet eszik Bibus? Majánál is ilyen volt a fogzás?

Gabci, gratula a felálláshoz! Jajj, és így megkésve boldog hófordulót Ádinak! Már 9 hónapos, hogy megy az idő! :shock:

Kép
waterlilly

Tejpép infókat kérek mindenkitől! Milyet, mikor, mennyit esznek a bébikék! Lehet priviben is, ha valaki úgy gondolja, ez uncsi a többieknek.

Kép
waterlilly

Anett
ha-s tápit eszik Eszti?

Bibu nem,ezért már evett mindenfélét

áh Majának olyan 7 hós kora körül jött kettő alul aztán kettő föül s így tovább,beosztva.azt olvastam,hogy ha beteg a baba az sietetti a fogzást ,lehet ezért jött neki ennyi egyszerre.azzért szenved ám ő is,mert a lapátok épp csak áttörtek neki úgyhogy még nyüszít tőle
Vendég

Macsek: ismerős szitu. A játszótéren odajött hozzánk egy 2 éves kisfiú. Nem az zavart, hogy piszkos, mert játszik, hanem a viselkedése. Neveletlen, rossz gyereknek volt, akivel még a jó isten sem bír el. Nagypapáva volt, aki próbálta kordában tartani, kevés sikerrel. Akarta lehúzni Ádi cipőjét, sapkáját, a szájába akart nyúlni, bemászni mellé a babakocsiba, a táskámat kipakolni...
Én rászóltam minden egyes mozzanatnál, semmit nem engedtem neki. Sőt, mikor a nagypapa mesélte, hogy sorban töri össze otthon a játékokat, mondtam a kisfiúnak, hogy nagyon rossz vagy és én anyukád helyében biztos nem vennék neked drága játékot.
Ha bunkó vagyok ha nem, hangot adtam a véleményemnek.
Sztem nyugodtan szólj oda a gyerekeknek, hogy ne tapizzák Vilkót.
Ha nem akarsz semmit megendedni, NE is engedd!

Kép
Kép
gabcii

Anett! tejpépből először a simát ( mi Nestlé rizspép néven futót próbáltuk) érdemes kipróbálni és gyümivel keverni. Ez nem HA-s
Vagy még tápláló, ha gyümölcsöt keversz babakekszel, vagy rizzsel.

Timi: köszönöm a tejtermékes recepteket. Asszem most nem próbálom ki, mert a tegnapi natúr joghurt- őszibaracktól, finoman szólva, lágy kakát produkált Ádi
Milyen arányban kevered?

Kép
Kép
gabcii

Gabci
két hipp lelsz volt,fél barack,fél joghurt,2*3-aát ette meg
Vendég

Timi!

Én is fele-fele arányban kevertem.
Rakok egy szabadulós képet, ha még nem untok
Innen vhogy ki kéne jutni:
Kép

Ja és csupasz láb, azért csupasz láb, mert a zoknit 5 másodperc alatt lehúzza, a harinnyához meg már meleg van

Kép
Kép
gabcii

de édi,mint egy kis mókus :-)
Vendég

Anett: HA-s humana pép, aztán Vaníliás milupa tejpép, meg kölespép. Ezeket nyomja. Szerintem próbálj ki vmi olyat, ami tuti bejön neki. Kis kényeztetés :wink: És kitartás! Szegény Esztella!!! Meg Nektek is kitartás!!
Gabcii: :lol: 8) Ádika szuper!! Vilkó is mindig lerángatja a zokniját.

KépKép
1macsek

HI!!!!!!!!!!!!!!!!! Takonyfronton változatlan a helyzet, illetve annyi, hogy mostmár inkább olyan sárgás. Bocsi.Mostmár csak óránként kell szívatni, de akkor jön mint állat. Aztán. Éjszakázunk mi is nem tom a foga, (még egy sincs) vagy a takony is, szerintem egyszerre játszik mind a kettő. Férjem is hajnali 4kor kel, gondolhatjátok milyen friss és üde. Nekem meg már úgyis mindegy. 8) Ja és enni sem igazán akar szinte semmit. Erőlködünk minden fronton. A hajtépés, arclemarás az megy.
Úgyhogy Anett ha ez vigasztal, ugyanabban a cipőben járunk.
Tejpép: csomót kipróbáltam (nestlé, milupa, dm-es) neki legjobban a Milupa vaniliás, vagy milupa natúr jött be. De most ezek se menők igazán. :twisted:
Minden szenvedő Babácskának és Anyukának kitartás!!!!!!!!! (magamat is beleértve)

kikuka

Hűha garatula Ádinak!! Majd nyomj egy képet Gabcii, amikor produkálja magát a srác! Tök jó a pihenős fotó, valahogy az a fránya szíj mindig útban van:) :lol: De anya, miért is erőltetetd rám:) ?
Ismerős a szitu, én is mindig bekötöm Lénit, de nem nagyon jön be neki:)

Most már annyira forog, hogy hasról hátra, hátról hasra, majd vissza ugyanez és keresztben alszik a kiságyában, úgy, hogy a rácsvédő alatt kidugja a lábait és kersztben lógnak kifelé:) Tiszta vicces, mert be kell húzni a lábait, hogy elférjen:)

Anett, neked kitartást, valahogy nagyon de ja vu érzésem van! Léni úgy 1 hónapja produkál hasonlókat, mint Esztella baba! Neki már két foga kint van, de felül nagyon be vannak duzzadva a fogacskák. Még nem látom őket, hogy kibújtak volna, de már csak napok kérdése.
A Dentinox nem a legjobb szerintem, ha nagyon sír Léni én Panadol Babyt is adok a gél mellé, így tudtam eddig csak lecsillapítani a fogzási fájdalmait. Mi is sokat sétáltunk már vele, miközben csak sírt és sírt és sírt.. nehéz volt lenyugtatni szegénykémet. Nagyon sajnálom mindig, de az is biztos, hogy az idegeimet már elég rendesen cérnává reszelte (bár mondjuk soha sem voltak kötél idegeim :lol: :lol: )

A tejpép nálunk Milumil HA, most a natur jön be, mert a fogzás elkezdésével a vaníliás is a "nem nyitom ki a számat" listára került fel. A sima pép elmegy, kb. 2-3 naponta kéri, úgy adom és délután. Próbáltam már folyósabbra és sűrűbbre is csinálni, inkább az utóbbi jön be neki. De van nem HA pépem is, én már abból is adtam neki, de eddig semmi baja nem lett.

Timi, tetszett a cirkuszi beszámolód! Tök jó irónikus a humorod :lol:
Vendég

Háj!

Kat és Gömbi?????????

Timi: cirkusz mi????

Tejpép: hát nállnuk milupa vaniliás egyedül semm i más a kutyák már unják ezeket mindig nálluk kötött ki de ez az egy nem!
Hát én ahogy irja 7 kanállala rakok bele meg 135 milli vizet!

Gyerektéma. nem járok játszótérre!Haha
De egyébként volt ,hogy kivettem inkább a kocsiból és fogják meg úgy!
Rühhelemm én is mikor de szép és már nyúlnának is oda. Ezt bocsi de a kutyámnál is utállom mikor fogdosság!
Bár nem az a kettő de értitek úgye?

Esztikének boldog névnapot!

Ádika milyen nagyfiú már!

Egyébként én is elfelejtettem irni ,hogy a csaj is feláll a kiságyban is meg rajtunk is megkapaszkodik és áll fel!

Tanuló kutyus nagy sláger!

Ja 8560 gramm és 70 centi voltunk ma méreckedni!
Sehol nem kaptam agyhártya elleni védőoltást igy majd legközelebb 2 hét múlva ha kapunk!

Tetszett a védőnőnek nagyon a csaj!
Fogzás: hát nálnuk jön felül is de most nem vészes egyszer kétszer álmában sikkant egyet de alszik is végre!
Már elég sokat voltunk fent éjszka cumizni!
Bár még 10kor este apjával játszott a csaj! :lol:
Alig akart aludni!

Nállatok nincs olyan ,hogy nem akarnak aludni nem győzőm fektetni ,hogy lavás mindig dobja hasra magát és mászik az apjára rá!

Kép

Kép
mogyoland

Kikuka: orvosnál voltatok úgye?
Mert ha sárgás a cucc az nem annyira jó!

Kép

Kép
mogyoland

csajnak vettem tanuló poharat és iszik belőle!nincs gond az ivással!

Kép

Kép
mogyoland

Hűha Ágika tényleg áll?? Gratula!

A kutyára visszatérve, nálunk a pointer minden babakaját megzabál, mindegy hogy tele van zöldséggel, ő a konyhamalac:)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Léni 30-án lesz 7 hónapos, de még nem ül fel magától, azaz akarna de csak a lapockáit tudja megemelni, úgy hogy a könyökével támaszt.. Ha ültetem is csak az ágyon párnákkal kitámasztva...Még nem teszem inkább az etetőszékbe, csak a hordozóban kajáltatom

Csajok, mikor ült fel a csemetétek?
Vendég

hát most meg szétrepedt a gatyám ,a fenekemen,a játszón,még sosem értem haza ilyen gyorsan :roll:

hú én nem bírom a meleget,fejem is fáj,Majából meg ömlik a hülyeség,csak mondja mondja,Bibu meg cseszik aludni :?

Kikuka
a zöld,sárga orrváladék lehet felülfertőzés jele vagy csak vége felé vagytok,doki látta Vivust?

Edit
köszi a receptet
Vendég

Sziasztok!

Hú, ezer éve nem voltam. :oops:

Nagggyon tetszik Ádi "szabadulós" képe! Gratulálok a felálláshoz!

A fogzós babákhoz sok kitartást kívánok Mindenkinek!

Nálunk most fog fronton úgy néz ki nyugi van. Kopp-kopp! Alúl kijött 2 és azóta semmi. És ezt az éjjelt végre végig aludta Ramik a SAJÁT ágyában! Nagy szó!
Rami már kúszik, azaz eléri amit akar hason, én ezt már kúszásnak hívom. :lol: Szépen ül, de nem szeret! Sír közben a legtöbbször.

Na, végig olvasok rendesen!!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Írtam ám, csak elszállt, mert megint bontott a vonal...azaz mégsem, mert előtte kimentettem (jó kicsesztem vele, mi?)

íme:

Timi, jót röhögtem a cirkuszos beszámolón, de azért ez elkeserítő is, h ilyen a színvonal.
Én a cirkuszban mindig elaludtam, és csak arra ébredtem föl, h szerelik össze a vadállatoknak a rácsot a szünetben...mély nyomot a téma nem hagyott ezek szerint :lol:

Kikuka, Ábelnek pont ilyen taknya-nyála egybefolyós izéje volt (de tudod, mi homeoval kikúráltuk, persze ehhez is doki kell) Az nagyon jó, h jön kifelé, de az tényleg nem a legjobb, ha sárga. Bár a zöld trutyi inkább a gáz.

Macsekhoz csatlakozva én is túlöltöztetek mindenkit, még magamat is...vagy inkább rétegesen, aztán nagy néha lehúzok egy-egy cuccot a gyerekről.
Éjjel egyébként ujjatlan body + pamut pizsi (legalább is én így hívom a lábfejjel rendelkező hátulgombolós rugikat) + hálózsák (ebből azért nem a legvastagabb)

Macsek "vérszívós" gyereknapon voltatok?
Nyomulós büdöskéket úgy szerelem le, h szépen megmondom neki, h "a baba nem szereti, ha fogdossák az arcát, inkább ne simogasd, jó?" Ha nem érti, akkor még egyszer és elhúzom a kezét. Ha anyukája még ekkor sem vontatta el onnan, akkor fölveszem az ölembe Ábelt. De már volt olyan is, h szóltam az anyjának, h Ábel most volt beteg és inkább vigye el a gyereket, nehogy elkapja (persze ez kamu volt, de anyuka beijedt... a cél szentesíti az eszközt :lol: )

Gabci, Ádi édibogár...felléphetne a cirkuszban, mint szabadulóművész.

Ábelt elvittem 9 hós mérésre...hááát, úgy látom a 7 hós babák lazán kenterbe verik... 8160 g és 72,5 cm. Az elmúlt hónapban kereken 100 g-ot hízott :shock: :shock: :shock: és 0,5 cm-t nőtt... de végül is emellett kidobott 4 fogacskát, tehát még mindig nem izgulok (azért ez a lisztérzékenység téma elgondolkodtatott...)

Megyek, mert mindjárt sül a banános sütim, nyammm

KépKép
KépKép
prücsi

Edit: nekem igazából 2 hete ül meg magától szépen , mászik már ezerrel, meg most elkezdett állni!
Egyszerre minden!
Eddig nyomtuk fog téren de az még jön de az elsővel nagyon megszenvedte!

Ábelnek boldog hófordulót!( mert szerintem nem mondtam) :oops:

Kép

Kép
mogyoland

sziasztok,

csak elköszönni jöttem, holnap már nem lesz időm rá, mivel délben indulunk.

minden babának, mamának szép hetet, sok napsütést :)

7én jövök. :)

Kép
Kép
h@jni

Mogyo: igazán szép súlyban van Ágika! Mi holnap megyünk méretkezni. Kíváncsi leszek. Aki látja Ádit, mindenki megjegyzi milyen jó húsban van. A játszón az anyukák első kérdése: szeret enni ugye? Már a falnak megyek tőle!
Prücsi:Ábel nem tűnik soványnak, sztem rendben van így a súlya!
Vicuska: sír Rami, ha ül? :shock: Pedig általában szeretnek a babák.
Timi: :lol: :lol: :lol: Legalább rendesen szétrepedt a gatya?
Én is utálom a meleget. Szabályosan rosszul vagyok tőle. Mi lesz a 40 fokban, mert ez még baráti valljuk be!
Hajni: érezzétek jól magatokat és jó utat!

Kép
Kép
gabcii

Edit: nincs elmaradva Léni
Ádika önállóan kb 1 hete ül. Úgy értem, hogy kiül magától.
Kúszni kb 2 hónapja, mászni 2 napja kezdett. És ugye ma állt fel először.

A pelenkázásnál Timi ma gondoltam rád. Ugye azt írtad, hogy Bibust mászás közben pelenkázod.
Na, ma alig tudtam tisztábatenni Ádikát. Kakás seggel elmászott mellőlem. Azon imádkoztam, csak le ne üljön. Alig tudtam a hátára fordítani, mert akkor meg ívben megfeszült és üvöltött. Szép menet volt. Ki kéne próbálni a bugyi pelenkát (vagy mi a neve).

Kép
Kép
gabcii

Timi, ez a cirkusz jól hangzott :lol:

Gabci, édes Ádi szabadulós képe.

Kikuka, remélem már jobban vagytok.

Anett, durva lehetett az éjszaka :cry: Nálunk sz@r éjszakát általában sz@r nap is követ, nem irigyellek :? De a mostani éjszakátok már talán jobb lesz. Ha nem, akkor tényleg próbáld meg a panadolt pl.

Edit, nem úgy ülnek fel a babák, hogy háton fekvésből hasizommal felemelik magukat :lol:, hanem hasonfekvésből négykézlábra emelkednek, abból hátra tolatnak, és már ülnek is :lol: persze eleinte támaszkodnak a talajon, de aztán szépen lassan egyszercsak elengedik a támasztékot, és mindkét kézzel a játékra összpontosítanak.

Prücsi, banános sütit én is ennék :)
Nagyon szeretnék én is homeos doktor nénit, és van is egy a szomszéd kerületben, át tudnánk menni hozzá, de nagyon vacillálok, mert a mostani mindig elérhető telefonon, kijön ha gond van, kicsit régimódi ugyan, de nagyon kedves, és Nadin is szereti. Még meglátom.

Mi is méreckedtünk ma, 8460 gr, centit nem mértem.
Elkezdtem bevezetni a klasszikus vacsorát. Fürcsi előtt eszünk főzeléket, és szívesebben megeszi, mint ebédkor. Ma pl majdnem 200 ml-t megevett, ennyit még soha. Ebédre meg kábé a felét, úgyhogy a mai főzi adagunkkal már elégedett vagyok. Ennek ellenére fürcsi után ugyanúgy lenyomja a tápit, és amióta így csináljuk (csak pár napja), azóta jobban is alszik (kopp-kopp). Hamarosan jöhet a közös családi vacsora 7-kor, mert amióta Nadin megszületett, csak azután vacsizunk, hogy ő elaludt.

Hajni, jó utat, jó pihenést!

Andi, Ciripke??
Gömbi, Andi2???

KépKép
kertikiri

Ja, és gratula Ádinak és Ágikának a felálláshoz!
Timi, egyszer rajtam is szétrepedt egy gatya, de én akkor egy első randin voltam éppen, nagyon gáz volt :oops: :lol:

KépKép
kertikiri

Sziasztok!

Régen voltam már erre de azért olvasalak Benneteket!

Nem is tudom hol kezdjem nagyon el vagyok szomorodva :( Petra mostmár több, mint 1 hónapja szinte csak tápszert hajlandó enni mindentől öklendezik ha meg gonosz anya vagyok és "kiéheztetem" akkor is csak tápi kell.
A védőnő szerint a fog végett van minden.Na de kérdezem én 1 hónapja?
Visszafejlődött a lányom :( :(
Szerintetek tényleg a fog végett van ez, nagyon gáz, hogy egy 7 hónapos baba csak tápit eszik??
Ja és a hasmenés is szinte mindennapos dolog lett.
Egyébként még 0 darab fogunk van!! :D :D
Ti mit csinálnátok a helyemben???

A jó dolog viszont az, hogy Petra is felállt egyedül. :D :D

Andi
KépKép[/url]
andi005

hi

Hajni
érezzétek jól magatokat

gyerekek amit tegnap Maja művelt :shock: :evil: még soha nem nyomott ilyet,azt hittem vége a dackorszak javának,hát tévedtem,végig próbáltam MINDENT és semmi,egy órán keresztül nyomta,a végén már azt mondtam kivágom az udvarra csak ne halljam már :evil:

most érzek felé egy nagy tesóféltékenységet,de ennél többet nem tudok vele foglalkozni :-( Bibu se tudott aludni tőle íy tegnap csak egyszer aludt,a végén sztereóba nyomták

rettenetesen sajnálom hiszti közbe után ,este meg mindig de amikor műveli,NEM BÍROM

fél óráig lógott rajtam üvöltve ,úgy csináltam mint akit nem érdekel,közbe már jött Bibu is,ekkor letettem,altattam Bibut ,Maja visított,szájba csaptam,semmi,hideg vizet locsoltam rá semmi,szobába zártam semmi,kapott a fenekére semmi,a végén már meghúztam a fülét meg a haját KICSIT ,azt hiszem ez hatott,de ez egy óra volt,nagyon dúúúúrva

ötleteket várom :cry:

Andi005

nyugi,szerintem is fog,Bibu dettó ezt csinálta,most eszik már jobban
Vendég

helló!!!!!! egy kézzel írok mert itt a csajom. :lol:
köszönjük szépen jobban vagyunk voltunk dokinál mer a sárga rngem is befosatott. (nem szószerint :lol: ) azt mondta nincs gáz tiszta a tüdeje, szte a foga tesz rá egy laqpáttal, de szépen tisztul. ja és már tegnap éjjel hajlandó volt aludni. :P
Vivi folyton állni akar de nem ám egyedül!!!!!!!!!! majd anya segít :roll:
na el, mert vmi lapos papucsot akarok venni, a tavalyi magassarkú sztem idén nem jáccik főleg mikor babakocsit emelgetek a bkv-n :wink: 8)

kikuka

Vivikének boldog hófordulót!

Jankának is boldog hófordulót!

Mi is végig aludtuk az éjszkát megint!HURRÁ!!!!

Akkor jó Kikuka ha nincs nagyobb baj!

Andi: Hát ha tápi akkp tápi, ne izgulj a csaj is majd két hónapot nyügölödött mikor kijött az első foga!
Gratula a felálláshoz!

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok!
Még vagyok. Elvileg Pénteken költözés.

Csak beleolvastam a hsz-ba.

Móni!
Építkezés? Bővebben? :)

Ági!
Tanulópohár? Ilyen is van? Minek?
Ákos már pár hónapja pohárból iszik.

Timi!
Nincs ötlet. :(
Nálunk a rendszerség jön be.
Minden nap váza u.o.
Pl. reggeli egy kis tv nézés, addig én pakolnék...általában nem sikerül....
délélőtti levegőzés, bármilyne formában, séta, boltozás, udvar, játszi, csak kint legyenek.
ebéd, szunya, utána kaja, délutáni levegőzés, majd szokásos esti szertartás. Ezt csak akkor tudom kivitelezni, ha hagyom a kupit, vagy rend van, kész a kaja, van mit felvenni.
Most jelenleg a kupi közepén üllök, pakolni kellene, de egyedül két törpével képtelenség.
Tehát ezt csak azért írom le, mert ha én is szét vagyok esve, akkor a fiúkkal sem lehet bírni.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka

nálunk is van napirend,azzal nincs gond szerintem,én nagyon úgy nézem,néha ez kell neki,hogy kitombolja magát,van egy ismi kislány ő ha valami nem teccik neki egyből üt,vág,harap,Maja meg szerintem tartogatja és néha robban,akkor nagyot,én is ilyne vagyok :roll: de úgy félek hogy egyszer befullasztja magát.és ahogy tud nézni hiszti után....
na remélem most lenyugszik kicsit

költözés :-) szupi,de azért jól megizzadsz majd tuti

Kikuka,Mogyó
örülk,hogy jobban vannak a csajok

Boldog fordulót Vivinek és Jankának
Vendég

ja és még valami. Eszter babának sok boldog névnapot!!!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Timi!

Mi történik előtte, mikor Maja rázendít? Vagy csak úgy?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka
a legmegdöbbentőbb az volt,hogy tegnap SEMMI oka nem volt rá,csak gondolom most gyűlt össze neki.Már épp dícsérni akartam,hogy hogy lehiggadt.Erre csak úgy minden átmenet nélkül elkezdtett vísítani,eddig ha azt mondta odabújik hozzám ,odabújt és abbahagyta,most meg csak annál jobban.Szóval már tényleg semmi sem hat :-(

Este is nyomott még egy hisztit,de akkor már a fáradtságtól,de az se volt semmi,viszonylag hamarabb abba hagyta.

Ma jó kislány,még :-) Megevett egy akkora tál tésztát prökölttel,hogy egy felnőtt becsületére vált volna

Ákosnak te főzöl?miket eszik?
Vendég

Hello-bello!

Vigyázzatok ma a nappal, állítólag nagyon erős a sugárzás!!!

Timi! Én is pont ezt kérdeztem volna, mint Jolka, hogy mi történik a hiszti előtt...Hát ez nem semmi. Réka nem csinál ilyet (legalábbis ennyire hosszút nem). Ami nekem a legjobban bevált, hogy elmegyek onnan, ahol hisztizik, nem szólok hozzá, csak annyit, hogy majd akkor jöjjön, ha lenyugodott. Egy ideig még csinálja, én nem foglalkozom vele, aztán előjön, és olyan, mint aki nem is hisztizett...Gondolom, próbáltad már ezt is, de azért leírtam. 1 órás hisztitől én is Tiszának mennék (csak mert itt az folyik...).

Jolka! De jó! Nem irigyellek most a pakolással, de tuti jó lesz! Nektek is és a fiúknak is!

Kikuka! Ez jó hír! Gyógyuljon meg teljesen a kislány most már! És elképzeltelek magassarkúban, ahogy BKV-zol! Nem is értem, miért nem jön be... :lol: :lol: :lol:

Andi005! Jó, hogy jöttél! Ha szépen fejlődik Petra, akkor nem gáz szerintem (én olyan gyereket ismertem, aki pár falaton kívül úgy majdnem 1 éves koráig csak cicizett), de én is aggódnék. Szerintem minden kajánál próbálkozz azért, hátha egyszer csak elfogadja!

Kiri! Ügyes Nadin a vacsival. Ebből is látszik, hogy semmi sem állandó, ezért érdemes próbálkozni! Éjszakáitok milyenek mostanság?

Prücsi! Ábel biztos csini fiú szeretne maradni! :lol: És amúgy is, amelyik gyerek már sokat mozog, az nem hízik olyan sokat, mint néhány hónapja!

Gabci! Gratula Ádinak a felálláshoz! Micsoda mérföldkövek!

Mogyo! Ágikának is gratula az álláshoz! És végre Ő is alszik éjjel! Gondolom, nem bánjátok...

Anett? Jobban vagytok? Szegény kis Esztella. :cry: Én Milupa gluténmentes pépet adok Botinak egy hete vacsira. Azóta reggel 6 helyett 7-ig alszik, nem tudom persze, hogy ettől van-e. Mindenestere egy órával többet tudok én is szunyálni!

Móni! Szűkszavú vagy, de gondolom, élvezitek a szép időt! :lol:

Hajni! Jó utat, bár már szerintem, nem olvasod! Irigykedünk...

Macsek! Én is simán megmondom, hogy nem szereti, ha piszkálják, sőt el is veszem a kezét az ilyen gyereknek! Ha egyébként tiszta kezű a gyerek, akkor is azt mondom, hogy a lábát lehet simogatni! Szerintem, nem kell hagyni!

Edit! Tartozom a gyulai sztorival! Szal úgy kb időszámításunk előtt (na, jó, 1991-ben, 16 évesen, te jó ég...) az iskolai kórusunkkal voltunk Gyulán az EDÜ-n (Erkel Diákünnepek, ez még létezik?). Szuper volt! Már a kórusból ismertük egymást (amúgy is évfolyamtársak voltunk), a férjem a bátyámmal haverkodott, de feltűnően én is érdekeltem... :lol: Szal a kezemet a gyulai vár tövében lévő fa játszótéren fogta meg először az utolsó éjszaka...Pár éve voltunk ott, és még megvolt a játszótér is! :lol: Röviden ennyi. Azóta - egy kisebb megszakítással - együtt vagyunk, és júliusban lesz a 10. házassági évfordulónk. Így aztán örök emlék marad nekünk Gyula városa, ami amúgy is nagyon szép szerintem!

Nos, lépnem kell! Mindenkinek szép napot! Gyrekőcöket kenjétek be, ha kimentek! Pá!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Még annyit, hogy ha vki tud Juttáról és Dorkáról valamit, lszi ossza meg velünk! Remélem, kiderítenek végre valamit! Drukkolunk!!!!

Kat????????? Gömbi?????????

Tényleg :arrow:

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Sziasztok, köszi a válaszokat fogzás illetve tejpép ügyben.

A tegnapi napunk már egész "normális" volt, jól aludt délelőtt is, délután is a csajszi, séta közben sem szenvedett, este sírdogált ugyan lefekvéskor, de aztán jól bealudt. Adtam neki Panadol baby-t, így "csak" 5x sírt fel. Remélem, a mai éjjel már tényleg oké lesz.

Jaj, Timi, azt hiszem, ha lenne még egy hisztis 3 évesem, plusz nem aludnék hetekig, szépen felakasztanám magam az első fára... :( Hogy lehet ezt bírni? Nem irigyellek, hallod, azt hiszem nekem is eljárt volna a kezem.

Jolka, hajrá költözés! Ránk is ez vár ősszel. Pedig úgy utálok költözni, mindent becsomagolni, aztán meg napokig keresgetni, mi hol van, meg kiderül, hogy egymillió dolgot venni kell... Meg a közmű-átíratások...És ehhez még egy kisbaba is pluszban, nem tom, mi lesz. Szerintem anyós is velünk költözik egy hétre legalább.

Kriszta, jelentem, az én lányom is hasizomból akar felülni! :lol: Olyan kis vicces, ahogy erőlködik! Ha felültetem, már nagyon sokáig meg tud ülni, a kezeivel se támaszkodik. Mostanában próbálja 4kézlábra felnyomni magát, mérsékelt sikerrel...

Leírnád (akár priviben is), hogy mikor mennyit adsz enni Nadinnak? A főzi nálunk sem nyerő, de épp ezért estére meg sem próbálom adni! Lehet, hogy ez a baj?

Andi2, szerintem is simán lehet a fogzás az oka ennek az evési zavarnak. Egyelőre ne aggódj emiatt, 8-9 hónapos korban lehet, hogy rákap az evésre Petra. Egy másik fórumba is írogatok, ott is volt egy babóka, aki 8 hónapos koráig csak szopizni volt hajlandó, aztán szépen beindult a rendes evés. Eszti nagyon jól evett eddig, de amióta belendült a fogzás, kész küzdelem belediktálni az ételt! Anyósom pl. nem is tudja megetetni, csak én (naná, mert szigorú vagyok, kemény és határozott, nincs kecmec, amúgy meg sajnálom csori gyereket ezerrel). Több helyen is olvastam, hogy 8-9 hónapos kor körül érnek meg igazán a babák a normális ételekre, az ízviláguk is teljesen más lesz, nem kell mindent édesíteni nekik, lehet, hogy ez is a fogzással-nyálelválasztással van összefüggésben. Szerintem kínálgasd, aztán egyszer majd csak megeszi. Vagy lehet, hogy várnék, amíg ki nem bújik az első fogacska. De semmiképp ne stresszelj, örülj, hogy a tápit megeszi! (Legalább...) Esetleg tejpépet próbáltál neki adni?

Kép
waterlilly

Kiku!! Örülök, h joban vagytok! Hajrá szandál! Hol veszel?

Hírek Juttáról: ma találkoztunk dél körül. Dorka hajnali fél kettőtől addig kb 2*30 percet aludt... Jutta annyit sem... Szóval "jól" indul.. Hétvégén haza akarnak majd jönni, mert egyébként eléggé leszarósak bent, bár van egy jófej dokinő. Hát ennyit tudok. Dehát ez a Dorka milyen egy cuki!!! :lol: :lol:

Én írtam Katnak sms-t is, meg pü-t is, de nem válaszolt. Másnak esetleg? Móni?

Jaaa, és mi már csak 3 hetente megyünk tornázni :lol: :lol:

Ma meg pont a legnagyobb sugárzásban voltunk kint, és az egyik karja kicsit piros is, pedig kentem :cry: :oops:
:arrow:

Andi merre?

KépKép
1macsek

Pont most írt Kat! Ideje nulla, de jobban vannak! Matyika még megy egy kivizsgálásra júniusban, és akkor fogják megmondani, h tutira +gyógyult-e, addig antibio. Júni 8-án lesz a keresztelője!

KépKép
1macsek

hahó
vagyok is meg nem is
rólunk: tegnap mindhármunknak premenstruációs szindrómája volt :lol: ma már csak röhögök, de tegnap felbváltva aludtak és üvöltöttek. ilyenkor "jó", h ketten vannak. hétvégén: autósülést néztünk (aszta, egy kalap pénz hagyunk ott majd, ha megkapom), szt istván parkban gyereknapoztunk (árpa attilával és rába timikével együtt bibibííííí :P :lol: :roll: ), ma pedig fodrásznál voltam és a legnagyobb sugárzásban tekertem hazafelé. nekem csak kis színem lett, de az nem is olyan érdekes.

képzeljétek, Vili bejelölt ismerősének :lol: nagyon profi a srác!

Gabcii, emlékszel még, mikor Ádi az istennek sem akart 7 kilós lenni? :lol: :lol: :lol: jó étvágya van? hajrá! lesz*rni a kérdéseket. lehet, h csak irigykednek, nem? Kriszti, Andi, jó is az, ha a gyerek rendesen eszik, mi?

vacsoraaa? szuper! Kriszti, megy ez, csak ki kell tapasztalni, kinek mi jön be. (tegnap én pl túlzabáltattam körtés nemkölespéppel a kölyköket uzsira. szegény Huba, alig tudott sziesztázni)

ülés: Huba mostanában kezd felülni, de nem sieti el. :wink: ja, és ha jól tudom, Janka hasizomból ül fel. hoppá, mi?tehát ilyen is van..

evészavar: nehogymár, Csajok, ilyen pici gyerekeken azt nézzük, h kövér-e vagy sovány-e, és a soványabb legyen a jobb. :shock: :shock: :shock: (Bea, ugye viccből írtad?)

Bea, vacsorára a pépet kanalazod? szopi is van még utána/előtte, ugye?

Kép
an°°di

szt istván parkba mikor? :roll: :wink: 8)

ja, tegnap még voltunk egy régi csoportomnál a gyerkőcök rettentően élvezték: mindenki velük foglalkozott, tízóraiztak az íróasztalon, aztán tisztábatétel uott :lol: aztán hazametróztunk, miután másfél óráig állt a munka az irodában :lol: és mindenki tök kedves volt, és segítettek a babakocsit a lépcsőkön föl-le cipelni!

Anett, mi az h nem kell édesíteni nekik a kaját? eddig kellett??? :shock: :shock:

Timi, Maja-hiszti :evil: lehet, h PMS? :wink: ha az, akkor még van egy pár ilyen éved (bocs),
cirkusz :lol: nagyon bírom a stílusod! kedvem szottyant megnézni a műsort :roll: :lol:

Jolka-költözés! ha valaki, hát én megértelek :wink: :wink: :wink: kitartás! és már pénteken??? szuper! a nyarat már tetőtől-talpig sarasan töltheti Manó. vannak az utcában gyerekek?

Kép
an°°di

Andi, hát nekem Eszti mindent csak úgy eszik meg, ha alma is van benne... :? Amiben nincs, az broáf.

Kép
waterlilly

ja, igen? még mindig? az ikrek is jobban komálják az édeset, de pl a krumplifőzeléket (nem a kecskemétit, hanem a sajátomat, rendes rántással- liszt, pici olaj, anyatejjel habarva)nagyon gyorsan eltüntetik 8) csökkented, gondolom, az almát fokozatosan, nem? akkor egyszer csak a krumpli/tök/stb marad. jójezígy :wink:

Kép
an°°di

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?