Sziasztok!
Enikő, nagyon sajnálom. Szegény Zalán, milyen rossz lehet, hogy 3 hónapja nem tud meggyógyulni. Az meg már milyen doki, aki nem ad beutalót???
Honnan tudja, mit csinálna vele a másik orvos???
Violáért a szívem szakad meg. Drukkolok péntekre, addig meg kitartás!
Bibi, ezek végre jó hírek beszoktatás ügyben!
Mit fogsz csinálni, hol fogsz dolgozni?
Zsuzsi, medence miatt irigykedem nagyon. Nekünk is van, de majd csak anyuéknál tudjuk beüzemelni.
A lakásban egyre melgebb van, este ha Lali elaludt, bekapcsolom kicsit a légkondit.
Karmen, örülök, hogy végre otthon vagytok. NAgyon aggódtam miattatok! A műtétet sajnálom, talán az már az utolsó lesz és utána minden okés lesz Norbival. Szép kis nyár elé néztek.
Orsi hogy viselte, hogy beteg Norbi és kevesebbet voltál vele? Nem lett féltékeny?
Timi, leosztottad a festőket?
Zitacicu, biliügyben nem tudok tanácsot adni, de az már jó jel, ha éjjel nem pisil be Niki. Szerintem egy próbát megér a bili, hátha, de erősítsenek meg azok, akiknek a csemetéje túlvan már a szobatisztaságra szoktatáson.
Anett, takinénit sajna nem tudok. Asszem, Zituskáékhoz jár valaki takinéni.
Toncsi, Hédi egyre szebb.
Megy a szopizás? Kendőt én nem használtam, nekem nem tűnt biztonságosnak, pedig biztos az, de nekem nem nyerte el a bizalmamat. Inkább kenguruztunk, csak már nehéz a Lalipopó.
Edit, nem irigyellek a kezdeti nehézségekért.
De nemsoká vége! Képet nem teszel fel a csemetékről?
AT Zita, te is tehetnél fel képet. Még nem is láttuk a kicsit, és a nagyobbat is régen.
Zitus??? És a többiek, akik már nagyon régen voltak erre...
Nálunk semmi érdekes, továbbra sem alszik Lali nappal, csak nagyon ritkán és keveset, éjszaka egyszer kel, 4-5 óra felé hajnalban, utána még alszik 2-3 órát. Imádja az almalevet, kell is neki, tegnap több mint egy decit megivott belőle egész nap. Mást nem adtam neki, Sinlacot sem, csak az almalevet folyadékpótlás miatt.