Új privát üzeneted érkezett!

Exi: utólag is Isten éltesse a fiacskádat!
A kengurut bocsi, h még nem juttattam vissza, őszintén nem is használtuk egyszer sem. Ha megmondod hova vigyem, elviszem szívesen v ha erre jártok csöngess fel v szólj!!

Kép
gyanixi

Csajok!

Vki tud takarítónőt?????Olyat,aki ALAPOS!!! (Vagy olyan nincs?! :?: )
20140113113746

Exi,Bea,kicsit megkésve :oops: :oops: ,bolodg szülinapot kívánok a gyerkőceiteknek!!!!! :lol: :lol:

Barni,most jár 4 hete bölcsibe,már nem sírt,(mert eddig nem kellett ott aludni),de hétfőtől már igen,és nem akar (ott sem)aludni..............
Akkora hiszti van,hogy az csak na...............................
amúgy eddig szeretett,jól is érzi magát!! :lol: :lol:
szóval 1 kicsit már megnyugodtam!

Ma függönyt mostam,meg ablakot is pucoltam,mert a jövőhéttől,vagy már lehet hogy péntektől megyek dolgozni!!!! :D

Toncsi,én kendőt nem használtam,de egy régi gyerekkori barátnőm ezzel foglalkozik!
Ha gondolod megadom a címét!!! :wink:

Kép
bibi226

medicenter hol van???
Nem tudja véletlen valaki????

Kép
bibi226

lányok: ki az, akinek a gyerkőce nem nagyon fogadja el a tápit és mit adtok helyette. Réka este max. 1,5 dcl-t iszik meg, reggel meg 1 dcl-t belőle!
Másik, ha van időtök, írjátok már le, ki mit szokott készíteni ebédre, amit a gyereke meg is eszik, mert nagyon ötletem sincs, meg iszonyat válogatós is Réka!!Főzelékeket sem nagyon eszi.....
Ja, nem kell egész receptet írni, csak legalább felsorolás szinten, h mit készítetek ebédre.

Zitacicus:ugye veled tárgyaltuk itt a pilatest?hát én ide akarok a Forrásba járni, persze már vagy 2 hónapja készülődök, de még nem jutottam el, de jó lenne már végre!!

Kép
gyanixi

Sziasztok!

Esetleg valakit érdekelne 1 szandi meg egy kiscipő?
Szandit utcán haszbnáltuk kb. másfél hónapot, a cipő meg benti cipő volt a bölcsiben.
Szandira : 2.000.-Ft.ot gondoltam.
Cipőre : 2.000.-Ft-ot gondoltam.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

kriszta: a szandi 20-as? jól látom?
mikor, hol lehetne megpróbálni?

Kép
gyanixi

Sziasztok!!

Csak életjelre fussa, bocs semmi időm/energiám írni.... :oops:

Isten éltesse az összes mostanában ünneplő gyerkőcöt!!!!! :D

Zaza még mindig takkos, kb 3 hónapja már :( :evil: Múlt héten kapott megint anitibiót, elkezdett tőle fosizni (adtam pedig a normafloret) és olyan csúnya lett a popsija, tiszta kiütés+hámlik is már a háta közepéig :( :cry: Az antibió semmit sem segített, még sűrűbb, takony folyik az orrából, mint eddig...., írt fel a doki másikat+ a popsojára 2 féle kencét, és egy fürdetőt. ú
Most azon agyalok kiváltsam vagy ne, vagy mit csináljak???? Ez már a 6. antibiotikum lenne erre a takonykór mizériára :evil:

Kértem beutalót fül orr gégészhez, nem adott a doki azzal, hogy ő is csak antibiót írna fel... :roll: Tök kész vagyok már....

Ráadásul Viola is carul van, az új epilepszia gyógyszerétől remeg mint a kocsonya. Ha iszik pohárból fele kiömlik mire a szájához ér, úgy remeg a kis keze, meg teljes testében, mint egy öregember....áááááááááááá Hívtam a proffot aszonta pénteken menjünk EEGre és majd akkor látjuk, hogy mi van... Oké megyünk, de addig meg remegjen vagy miszösz??? Bakker! :evil:
Ráadásul a beszédfejlődése is stagnál sőt visszafejlődött amióta ezt a gyogyót szedi! Meg eddig vécébe pisilt, már azt se csinálja... Megőrülök :cry: :cry: :cry: :cry:

Ráadásul apukám sincs jól :cry: Ezen is sokkolom magam :(
Az allergiám is kijött, alig kapok levegőt..... Faszául összejött most minden :(

Bogim egyedüli okés, holnap fellép az oviban néptáncol, csütörtökön meg évzárója lesz, arra sütök majd egy nagy adag pogácsát....

Tudtok egy privát ortopédorvost? Volt időpontunk Bogival (lúdtalp gyanús) az ortopédiára de nem tudtam elvinni a csajt :( Ezért elvinném privátba! Tudtok adni elérhetőséget, árat!? Köszike!

Bocs hogy csak magunkról írtam, de nincs másra energiám :oops: Remélem mindenki jól van!!
Pusza

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

sziaztok!

Gyanixi: igen,20-as a szandi.
Bármikor eljöhettek megnézni.Szerdán meg csütörtök most nekem nem jó,de akár ma is vagy pénteken is.

Kriszta

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Sziasztok!

Útolag is boldog szülinapot és névnapot minden ünnepeltnek!
Én is köszönöm a Szandi nevében.

zsuzsu!
Neked a szülinapit is! :lol: :lol:

Megvagyunk, kinlódunk a szopással, meg az éjszakákkal is.Szerintem fáj a hasa. meg kizárólag hason hajlandó aludni, a hátán nem. :roll: Böfizni nem akar, bealszik, aztán meg fáj a hasa. :roll:

Más!
Nem tudja valaki a Lengyel utcai bababolt számát?
Köszi.
Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

sziasztok

asszem végre megtanultam képet kicsinyíteni. ez nálam nagy szó, mert már vagy fél éve tuti babanetezek, de eddig nem szántam rá magam, hogy odafigyeljek, hogy api hogyan csinálja :oops: :lol:
úgyhogy képek Kép minden okés
Kép Kép
Kép általában idáig kúszom az ágyamban :lol:

ja, és már tökrég akartam kérdezni, hogy homeós bogyókból maradt nekem
caulophyllum c12
arnica montana c30
cimicifuga c12
pulsatilla c15
ezek keresik új gazdájukat! ingyen elvihető! várandósok előnyben! kéretik jelentkezni! :lol:

ja, és még megvagyunk. asszem félhulla vagyok :roll: úgy általában :lol:

toncsi

toncsi80

Sziasztok!

Zita!Toncsi!
Én is ki vagyok nyúlva..
Várom már,hogy mikor fogja kicsi fiam átaludni az éjszakát... :oops:

Szopizás :shock: :?:
Lenne tejem,ha nem is tengernyi,csak épp elég,de nem tudja mindet kiszopizni a kicsi..így fejnem kell-..lene.ha összejönne úgy 2-3 szor.Ebből ált. egyszer jön össze így kicsi tápit kap pótlásként..
Van úgy,hogy inkább az alvást választom,mert lecsuklik már a fejem..
csak,hogy ne a fáradtságtól csappanjon már meg a tejem legalább..
inkább. a stressztől?
:lol: :lol:
A kettő között egyensúlyozok... :lol: :lol:
Szóval kűzdünk..

Enikő!
Sajnálom. :cry: :cry:
Tényleg jól összejött minden..

Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Enikő :shock:

Sok-sok erőt neked! Én már egy kis náthától idegbeteg vagyok, nemhogy valami komolyabb :( Sajnálom.

Szilde!

Együttérzek veled! Kitartás, már csak pár év, és újra alhatsz ;)

Toncsi!

Gyönyörű a lánykád! Egy angyal, ahogyan alszik :)

Zita!

Az én lányaim is csak hason aludtak. Egy ideig stresszeltem magam a sztereotípiák miatt, aztán végül is találtam egy cikket, hogy az emésztés szempontjából egészségesebb a hason alvás, és valójában az emlős őseink mind a hasukon alszanak ;)

Niki!

Nálunk 1 éves koruk után tejet kaptak a lányok. Réka azért, mert nem itta a tápot, aztán Hajnánál már nem is próbáltam.
Ebédre Réka 2 éves koráig főzelékeket kapott turmixolva krumplival, husival (standard bébiétel) Na Hajna már az elejétől semmilyen főzeléket nem evett meg, csak a mi kajánkat. Így azt kapta 1 éves korától, amit magunknak főztem. 1-2 hónap alatt felfejlődött annyira, hogy már a főzeléket is megette ;)

Én épp terhességi álmatlanságban szenvedek :roll:

Bocsi, hogy offolok, annyira vág csak a témába, hogy az anyai szívem nem engedte elpusztítani őket, amikor megszülettek, most pedig már nagy a rakás, szabadulnék tőlük:
Kép Bundás
Kép Blöki
Kép Buksi

Kistestűek, jól bírják a kisgyerekek nyúzását ;) Ha tudtok valakit, akit érdekel valamelyik, akkor akár házhoz is szállítom. Köszi!
Vendég

NiXi!

Együtt tárgyaltuk a pilatest igen .Én kipróbáltam nekem nagyon bejön.

Enikő!

Nem semmi átérzem a helyzetet nekem se mennek simán a dolgok,pedig én éjjel tudok pihenni alszanak a gyerekek és most hogy itt a jóidő sokat vagyunk kint így a lakásban sincs kupi,bár ablakot kell mosnom meg függönyt stb....Csak az a bibi hogy feltúrták az utcánkat az autók meg verik fel a port és még biztos jó ideig nem lesz rajta újra aszfalt...
Jobbulást tökinek és Viusnak is!!!!

Niki már hetek óta szinte minden reggel száraz pelussal ébred,és szól hogy pisilni kell de ha ráültetem a wc re soha nem produkál semmit.Azt mondja mindig hogy elment a pisi szóval visszatartja szerintem lehet nem mer wc be pisilni??Próbáljam meg a bilit??

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Én is ezer és egy éve nem írtam már, csak olvasok. Igazából nincs sok újság velünk, azon kívül, hogy jól megszívtuk a festőkkel - egy csomó mindent szarul csináltak meg, odahívtunk egy másik festőt, az többért csinálná meg a javítást, mint amennyiért ezek az egészet elvállalták :evil: :evil: :evil: Ráadásul a párom jóhiszeműen már kifizette őket :x :x Ma délelőtt találkozunk velük megint, kiváncsi leszek, mi lesz...

A szülinaposokat (Kitti, Dóri, Gréti, Peti) és névnaposokat (Boti, Alexa) Isten éltesse így utólag is :oops: :oops: :oops: Remélem nem felejtettem ki senkit :oops: :oops: :oops:

Bea :) Nagyon édes Levi és Gréti együtt!

Enikő :) Nagyon sajnálom Zalán elhúzódó megfázását, de Vius állapotromlását talán mégjobban :( :( :(

Bibi :) Hol fogsz dolgozni? Barni egyáltalán nem alszik a bölcsiben? A tesódhoz került végül?

Lányok! A tesóméknak is vannak elajándékozandó kiskutyái. Az anyuka törzskönyvezett argentín dog, az apuka feltehetőleg egy labrador. Ha tudtok vkit, aki szeretne ilyen kiskutyát, légyszi szóljatok! De csak ha tényleg jó helyre kerülne, ez a legfontosabb!

Kép
Kép

KépKép

KépKép
timika

Végre itthon! Alig 3 nap itthonlét után, megint folyt a genny Norbi füléböl, igy ujra visszamentünk a korházba. Tegnap este jöttem vele haza, na ennyit azért nem kellett bent lennie, de gyogyulni mamánál laktunk. Szoval megint a pneumo volt, éppen aznap lett megint beteg hogy vittem volna pneumo oltásra. Ahogy leszivták a füléböl a gennyet, megmoccant és az egyik tubust beleeset, amit nem találtak neki, dobhártyán keresztül. Igy jun. 24 lesz egy nagy fülmütétje (kb. másfél órás) akkor tudják csak kivenni, ill. remélem akkor már megtalálják. Elvileg szövetbarát, nyugtattak ott, de nem odavalo, igy mielöbb el akarok távolittatni, na meg nem minden hogy Norbi mennyire fog rá emlékezni, igy jobb minél kisebb.
2 hete végre megkapta a pneumo oltást, jöttünk volna haza 1 hete, de akkor meg egy okos anyuka hányás, hasmenéssel vitte a gyerekét az oviba és egész nap nem érték el, igy nem tudhattam hogy Orsi elkapta-e, igy csak tegnap mertünk hazajönni.
Akkor volt Orsi versenye is, elsö lett a helyi korosztályos versmondó versenyen:)

Közel 1 hónapos a lemaradás, ennyit biztosan nem tudok majd visszaolvasni, gratulálok minden szülinaposnak, névnaposnak és ha van akkor az uj babásoknak is!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!Ha esetleg van valakinek eladó autósülése olcsón,akkor engem érdekelne!Kérlek akkor írjatok!Esetleg ha képet is tudtok róla küldeni azt megköszönöm!Én szegedi vagyok.E-mail:zsuzsibeci@t-online.hu
Előre is köszi
mné zsuzsi

kriszta: annyit megtennél, h leméred a szandi belső hosszát?Amúgy merre laktok?

Kép
gyanixi

Szia!

15 cm a hossza.

A To-com toronynál lakunk ,írtam privit ,amiben elküldtem a számom.

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Sziasztok!

Bocs, hogy nem sorolok fel mindenkit egyenként, de olyan sok szülinapra-névnapra nem írtam még, hogy nem is bírom követni! :) Szóval: Nagyon sok boldogságot kívánunk minden szülinapos és névnapos gyerkőcnek! :lol: :lol: :lol:

Karmen! Szegény Norbika, nagyon sajnálom! :cry: A fülgyulladás is elég szörnyű, most még a műtét is! Kívánom, hogy minél előbb gyógyuljon meg, remélem a műtét sem viseli meg majd nagyon!

Bea, Anett!
Az egyik szemész nekünk is azt mondta, ha rövidlátó vagyok, akkor Dini is az lesz. Máshol már azt hallottam, nem feltétlenül, de örökölhette, így évente vigyük szemészhez. Nálunk anyukám rövidlátó, én is az vagyok 20 éves korom óta, viszont ott a tesóm, aki már 30 éves, de tökéletesen lát. Tudom, hogy nincs életkorhoz kötve, mikor jön ki, de azért a 3. x előtt már jelentkezni szokott, ha valóban örökölte. Szóval semmi sem biztos.

Bea! Az nem Thomasos ágynemű, hanem ilyen az ágy! :) Felfújható, a huzata Thomasos, van takaró része is, ami az egyik oldalán szintén rá van varrva. Zituska! Az internetről lett rendelve az ágy, de nem tudom pontosan honnan, a nagyszülők vették.

Szépek a képek, a prücskök gyönyörűek, a tortáktól meg csorgott a nyálam! :) Főleg most, hogy kicsit fogyózok... :roll:

Bibi! Örülök, hogy kezd beszokni Barni a bölcsibe, biztos az alvás is menni fog!

Enikő! Tényleg jól összejött minden! :( Ez a remegés elég durván hangzik! Zalánnak jobbulást kívánok! Vagy inkább az egész családnak kívánok betegségtől mentes, nyugodt napokat! :)

Mi egyébként jól vagyunk, Dénes szuperédes, állandóan énekel meg mondókákat mond! A bölcsi simán megy.
Olyan meleg van, délután beüzemeljük a medencéket az udvaron!

Ennyi voltam, sajnos nincs több időm!

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok!

Enikő, nagyon sajnálom. Szegény Zalán, milyen rossz lehet, hogy 3 hónapja nem tud meggyógyulni. Az meg már milyen doki, aki nem ad beutalót??? :twisted: Honnan tudja, mit csinálna vele a másik orvos??? :twisted: Violáért a szívem szakad meg. Drukkolok péntekre, addig meg kitartás!

Bibi, ezek végre jó hírek beszoktatás ügyben! :lol: Mit fogsz csinálni, hol fogsz dolgozni?

Zsuzsi, medence miatt irigykedem nagyon. Nekünk is van, de majd csak anyuéknál tudjuk beüzemelni. :( A lakásban egyre melgebb van, este ha Lali elaludt, bekapcsolom kicsit a légkondit. :roll:

Karmen, örülök, hogy végre otthon vagytok. NAgyon aggódtam miattatok! A műtétet sajnálom, talán az már az utolsó lesz és utána minden okés lesz Norbival. Szép kis nyár elé néztek. :( Orsi hogy viselte, hogy beteg Norbi és kevesebbet voltál vele? Nem lett féltékeny?

Timi, leosztottad a festőket? :lol:

Zitacicu, biliügyben nem tudok tanácsot adni, de az már jó jel, ha éjjel nem pisil be Niki. Szerintem egy próbát megér a bili, hátha, de erősítsenek meg azok, akiknek a csemetéje túlvan már a szobatisztaságra szoktatáson. :wink:

Anett, takinénit sajna nem tudok. Asszem, Zituskáékhoz jár valaki takinéni.

Toncsi, Hédi egyre szebb. :wink: Megy a szopizás? Kendőt én nem használtam, nekem nem tűnt biztonságosnak, pedig biztos az, de nekem nem nyerte el a bizalmamat. Inkább kenguruztunk, csak már nehéz a Lalipopó. :D

Edit, nem irigyellek a kezdeti nehézségekért. :roll: De nemsoká vége! Képet nem teszel fel a csemetékről?

AT Zita, te is tehetnél fel képet. Még nem is láttuk a kicsit, és a nagyobbat is régen. :wink:

Zitus??? És a többiek, akik már nagyon régen voltak erre... :shock:

Nálunk semmi érdekes, továbbra sem alszik Lali nappal, csak nagyon ritkán és keveset, éjszaka egyszer kel, 4-5 óra felé hajnalban, utána még alszik 2-3 órát. Imádja az almalevet, kell is neki, tegnap több mint egy decit megivott belőle egész nap. Mást nem adtam neki, Sinlacot sem, csak az almalevet folyadékpótlás miatt.

Kép
szilcsi

Kép

Kép
szilcsi

Szilcsi! Nagyon édes Lali, és milyen ügyesen tartja a fejét!
Orsit az viselte meg hogy engem nem lát, mert én Szegeden laktam ugye pár hétig most. Nem volt féltékeny, tudta hogy azért mentünk el mert Norbit korházba kellett vinni, de tegnap amikor találkoztak össze-vissza gyömöszölte Norbit, az meg Orsit nem akarta elengedni, szoval nagyon örültek egymásnak

Norbi ma 3 lépést megtett egyedül. Ja és 2 napja eszik darabos kaját, nem fullad, végre!

Kép

Kép

Karmen
karmen

kriszta: lemértem Réka szandiját belülről, de az kb13 cm, szval szerintem nagy lenne.

Kép
gyanixi

sziasztok

bocsi a kisbetűért, meg az írásjelnélküliségért, de a csajom kézbe követelte magát, végre csend van

karmen
örülök, hogy végre otthon vagytok. sajnálom a műtétet, és remélem, hogy azzal egysze s mindenkorra befejeződik a kálváriátok
édesek lehettek a gyerkőcök, ahogy örültek egymásnak

anett
én most elégedett vagyok a takinénimmel, bár néha ő is ott felejt vmit...nekem az a tökéletes, ha én csinálom meg - ha van rá időm, ami most nincs...
de nem ttudom neked ajánlani, mert már nincs ideje, így is kipurcan szegény.

nixi
boti se iszik többet 1,5 decinél se tápból, se tejből.
mondjuk ő mindenevő szerncsére, így ezen nem aggódom.

enikő
mi az, hogy nem ad beutalót????? honnan tudja, hogy mit csinálna a fül-orr-gégész?
viust nagyon sajnálom...drukk péntekre

mi jól vagyunk, volt mérecke, 4 hós. 6790g és 62 centi a csaj.
háőt még mindíg nem zabagép, de ez van.. fejlődik szépen, ez a lényeg. én meg fejek néha, mert inkább attól tartok, hogy elapad a tejem.
ma átköltöztettem a csajt boti mellé a gyerekszobába. muszáj volt, hogy éjjelre be tudjuk kapcsolni a légkondit.
kíváncsi leszek, milyen lesz az első külön töltött éjszaka

mennem kell, mert megúnta jelen pozíciót is, sikítozás van...szét van csúszva, gondolom ettől a brutál melegtől..... hurrá, tetőtér.....

Kép
Kép
zituska28

bocsi a hibákért :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
zituska28

Zitus, azta, túlszárnyaltatok minket kilóban. :shock: Lali csütörtökön volt 6770 gramm, igaz, ő 69 centi.

Karmen, nagyon ügyes Norbi. Lassan majd győzzél utána szaladni! :wink: Aranyosak lehettek, ahogy szeretgették egymást.
Megkapta végül Norbi az oltást? Lali jövő csütörtökön kapja az első Prevenart.

Kép
szilcsi

Szilcsi! Igen megkapta, már akkor megvettem amikor még nem is tudtam hogy pneumo fertőzése van. Őszintén, most már nem támogatva is azonnal oltattam volna, szóval én ezek után már nem halogathattam neki úgy gondolom. 2 hete kapta meg, elvileg a mütét után várni kellett volna még 2 hetet de mivel már egyszer visszaesett ugyanebbe, igy a gyerekorvos is ugy gondolta, ahogy már nem szedtünk gyógyszert azonnal kapjuk a szurit.

ja Norbit is mérték, 9600g és 77cm volt 2 hete. Szóval mégsem fogyott a betegség ellenére, söt 2 hónap alatt 600g ment rá :)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zituska! Drágám!! :D "4 hós. 6790g és 62 centi a csaj.háőt még mindíg nem zabagép, de ez van.. " Gondolj bele mi lenne ha zabagép lenne???? :)

Karmen! Örülök, hogy végre jelentkeztél! Kívánom, hogy minél előbb gyógyuljon meg Norbi, és rémálomnak tűnjön ez az egész!

Enikő! Banyek!!!!! :( Remélem mihamarabb rendeződnek a dolgaitok! Mert ez Loreal... mert megérdemled. :)

Velünk minden rendben, tegnap voltak Lottiék az ovival Gyulán, egész napos kiránduláson, nagyon nagy élmény volt neki a vár.
Lindus egy szende kislányt játszik a bölcsiben, itthon meg kimutatja a foga fehérjét.

Nekem nagyon melegem van, a cégünknek szegénynek nem futja ám légkondira, ráadásul full felújítás folyik az épületben, fúrnak, faragnak, dörömbölnek, iszonyú, de hát nem mehet a munka rovására a dolog. :roll:

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Timika!
Ha olvasol légyszi ird már meg, hogy kerekes volt e a járóka, meg lehetett e állitani a magassáőgát. ?kitöröltük az üzit. :cry:
Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

sziasztok

köszi a Hédi dícséreteket! bevallom, hogy mikor még nem volt a kölök, akkor nem értettem, hogy mit "ömlengtek" folyton a kölkeitekről :oops: bocsi, de ez az igazság. 8) láttam, hogy szépek, de miért kell annyi képet feltenni?-mindig ezt gondoltam :oops: hát, most már én is tudom, hogy mi az az anyai büszkeség! :D és nagyon jó, hogy megtapasztalhatom!!!

szilcsi
Lalinak milyen szép szemöldöke van! lehet, hogy szita agyam kiszorta, de miért kell almalé?
a szopi: háát, sosem tudom, hogy megy-e. vannak jó napok és rosszabbak. szopizunk és naponta 2× van 5-30 percem fejni, amiből kb 30-40ml jön össze. amit aztán még az uccsó szopinál megkap. ma megkapta az uccsó előttinél :roll: , mert annyira sírt, hogy éhes :( . nemtom mit adok neki a cici mellé fél óra múlva :roll:
én próbálom felszaporítani, meg fejni, meg sokáig szopiztatni, de nekem sosincs elég tejem(kiv éjjeli szopik), mindig mindkettőt üresre eszi. és estére már nagyon kevés jön.
ha van jó ötlet, amit még lehet akkor jöhet.

kutyik nagyon édik!!! sajna emelet, meg tengerimalac, meg gyerek inkompatibilitás(de szép szó :) ) miatt nem lehet. nekem hiányoznak az otthoni/anyáék kutyáim. de két hét múlva haza megyünk!

karmen
remélem mostmár minden okés lesz. és teljes gyógyulást végre!

zituska
Noémit mindig nézem a kisképen és azon nagyon is jó husiban
van! szerintem

enikő
sajnálom Zazát, meg Viust!és jobbulást. horgászat milyen volt ? nagyon fájt másnap az urad feje? :wink:

matteo? rég volt. a cuki képek hiánya tünt fel :lol:

most milyen sokat irtam :shock: persze, mert csendben nézelődik és próbáljuk később szopiztatni, hogy termelődjön elég.
ja, voltam 6hetes kontrollon. minden okés. és mondtam neki, hogy még mindig fáj a fenékhusim, meg a farcsontom. mondta, hogy lhet, hogy szülés közben megreccsent :shock: és még lehet, hogy 1-2hóig fájni is fog :? mi minden történt ezen a szülésen :shock: , asszem nem teljesen voltam jelen :roll:

na, elhúzok, mert legközelebb senki nem olvassa el a zöldségeimet :lol:

minden jót
toncsi

toncsi80

Toncsi!

Este mindenkinek kevesebb a teje, viszont jóval zsírosabb. Nekem a reggeli maximum 110 ml volt, míg este örültem, ha 40-50 ml kijött, de inkább kevesebb, mégis, amikor a legkevesebbet szopott vacsira, akkor aludta át az éjszakát :roll: Persze az is lehet, hogy Hédi tényleg éhes még, ezt csak az anyai szem látja ;)
Ami nekem csodaszer volt, ha az esti szopi előtt fél órával 0,5-0,75 liter folyadékot megittam... az mindig felturbózta a mennyiséget :)
Vendég

:lol: :lol: :lol:
Na, elhiszem, hogy hülyének néztek, nem is a Csajszi súlya miatt aggódom, valszeg elég tartalmas lehet a tejcsim, ha ilyen kevés mennyiségektől is ilyen szépen gyarapodik! :D :D
Hanem amikor "sztrájkol" a drágám, akkor utánna érezhetően megcsappan a tejcsi mennyisége, és félek, hogy egyszercsak elfogy... De ez mindíg is a parám volt, Botinál is, aztán végül 13 hós korában önként dalolva mondott le a ciccről, tejcsi lett volna még...
Sz'al lehet kiröhögni! :lol: :lol: :lol: :lol:

Délután lemaradt:
Hédi baba is nagyon cukker!!:D :D
És Lali is nagggyon jóképű (szerintem tiszta anyukája):D :D

Na lépek, joccaka...

Kép, mai:

Kép

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!
Akik fejtek:Ti minden fejés után kiforraljátok fejőpumpát,v. a nap elején meg a végén,és közben pl. Neomagnolos vízben áztatjátok?Vagy hogy csináljátok?
Ezt azoktól kérdezem akik egy nap sokszor fejnek..

Köszi a választ előre is!:)

Edit

szilde
Szeged

Zita!
Hogy zajlanak napjaitok?Márk jól fogadta a tesót?Hogy hangolod össze a dolgokat?Van segítséged?

E.

szilde
Szeged

Edit! Én csak 2-3 hónapig mikroban fertötlenitettem naponta 1x, majd pár naponta, végül már nem.

Zita, Toncsi! nagyon cukik a lányok!!

Kutyusunk már nekünk is van, mi egy 3 éveset németjuhászt fogadtunk be, nekem kölyök többet nem lesz :lol: :lol: De remélem jo helyet találtok nekik, amugy nagyon helyesek!

Elválasztást én is elkezdtem 2 hete, jol haladunk, már csak éjjel szopizik ha ébred (3 napja nem!! :D ) ill. elalvás elött ritkán pótolom a tápszert. :)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Enikő: Sajnálom nagyon, kitartás mindenhez! És gyógyulást a 2 kicsinek!
Sulival hogy állsz?

Karmen: Végre :) Férjeink között is terjed az információ, enyém tegnap azzal jött haza, hogy otthon vagytok Norbival :) Gratula a legénykének!

Szilde, Zita: Hogy s mint? Milyen a 2 gyerekes élet? :) Tesók hogy fogadták a kicsiket?

Zituska: Édes a lányod! Dehogy kicsi, Gréti 4 hós méretei: 6780 gramm, 63,5 cm. És nem számított kis babának, sőt!

Toncsi: Nagyon cuki a lánykátok! És üdv. a büszke anyák táborában :wink:

Köszönjük a szülinapi köszöntéseket!

Levivel voltunk ma tanácsadáson, megkapta a 2 hós szuriját. Épp csak megnyekkent mikor kihúzta a tűt a doktornő.
5970 gramm és 59 cm :)

Tegnap végre sikerült lencsevégre kapni pár félmosolyt.

Kép

Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Minden baba gyönyörű!!!! :D :D :D

Szilcsi!
Képzeld nem találtunk Mazsolát sehol,pedig még rá is kérdeztünk.Majd a plázába megnézem jövő héten!

Enikő!
Én is szorítok,hogy minden rendeződjön nálatok!

Nekünk vasárnap lesz a keresztelő és már nagyon készülünk rá!! :D
20140113113746

Sziasztok!

Zitus, mintha hájjal kenegetnének, edig mindenki azt mondta, Lali az apjára hasonlít. :lol: Noémi nagggggyon szép!!! :lol: Azok a fekete szemek, kééééééééééész. Majd vadíthatja velük a pasikat. :wink: Kíváncsi vagyok, hogy bírja a csajszi a külön szobát.

Jégvirág, már én is alig vártam, hogy elkapjam az első mosolyokat fényképezővel. :wink: Levi jó nagy baba, súlyra biztosan, a magasságot nem tudom, Lalihoz képest kicsi. :oops:

Anett, épp ma jutott eszembe, hogy most lesz a keresztelőtök. :D Mi még mindig nem jutottunk dűlőre apával, de valszeg nekünk is ott lesz, a keresztszülőknek mér szóltam, fel is ajánlották, hogy utánanéznek.

Edit, én fertőtlenítő folyadékot használok, a Chicconak van. Fél óra alatt sterilizál mindent, a mellszívót én minden fejés után beletettem, naponta akár többször is.

Karmen, ilyen könnyen megy az elválasztás? :D Jó, hogy Norbi nem fogyott. :)

Lali ma aludt 2 óra hosszát délben, délután meg még 40 percet, le vagyok nyűgözve tőle. :D

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Karmen hogy vagytok??

Mi ma voltunk utógondozáson és a "kicsi"ikreim méretei :Niki 13.5 kg 88 cm Norbika 11.5 kg és 85 cm.Nem is gondoltam volna hogy ekkora a különbség közöttük.Nikivel minden okés elvileg már nem is kéne menni utógondozásra de mivel Norbikát vinni kell így azt mondta a Niki vigyem , de amúgy teljesen korához megfelelő a fejlettsége(sőt!!!a doki is el volt ájulva tőle annyit csacsogott :lol: )
Norbikám le van maradva ,figyelem ,beszéd és hiperaktív is a doki szerint ,tényleg úgy csinálta mint aki fel van húzva.Ezen kívül egy csomó dolgot nem csinált meg amit mondtunk neki .Jó volt benne dac is de tényleg le van maradva.Lehet hogy korai fejlesztő lesz a vége.Januárban kontroll ha addig változik akkor megússzuk.

Végezetül pedig Niki mai költeménye:"csiga biga gyerekek töröm töröm a mákot" :lol: :lol: Jól összehozta mi???

Kép
Kép
zitacicu2

eddig :oops:

Kép
szilcsi

Amúgy meg azon agyaltam Norbival kapcsolatban hogy ő már többet beszél ,mint anno a Máté, jobban le tudom kötni a figyelmét is és még arra is gondoltam hogy a Niki "elnyomja"nem hagyja szóhoz jutni ma is mindenbe beleszólt pedig nem is őt kérdezték... :) :roll:
Na mindegy januárig még sok idő van.

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Kaptam egy emilt, amit lehet ti is megkaptatok!
Nem szoktam leveleket továbbítani, de gondoltam ezt bemásolom ide, itt csupa jóérzésű ember van.Azt is tudom, hogy Mindannyiunknak van gyereke, akire költheti kevéske pénzét, én is mindig nagyon megfontolom kinek adok. Mindenféle kéregetőknek nem szoktam.
De biztos vagyok benne, hogy a Ti anyai szívetek is összeszorul miközben olvassátok a levelet!

Sziasztok!

Napi szinten több felesleges (vagy legalábbis annak tűnő) e-mailt küldünk tovább, csak hogy "szerencsénk" legyen ebben-abban, na meg persze, hogy időnként mindannyian derüljünk egy jót. Most viszont egy nagyon fontos és komoly levelet kellene továbbítani mindenkinek, akinek csak tudjuk. Ez a kisfiú egy nagyon jó barátnőmnek a kisfia, aki most a szegedi gyermekintenzíven lélegeztető gépen van, mert a múlt héten újra kellett éleszteni. Nagyon gyors és nagyon nagy segítségre van szüksége ahhoz, hogy életben maradhasson! Ehhez egy fontos lépés a nyilvánosság, amihez mi, átlag emberek gond nélkül hozzá tudjuk segíteni, hiszen csak annyit kell tennünk, hogy a létező összes ismerősünknek elküldjük ezt az e-mailt, hátha akad közöttük olyan ember, aki valamilyen formában tud segíteni (tv, újság, rádió, orvosok, szakemberek, adomány stb.)!

Kérlek, akinek csak tudjátok, továbbítsátok ezt a levelet, mert nagyon fogytán az idő! Segítsünk ennek a Babának és a Szüleinek, hogy még sokáig együtt maradhassanak!

Előre is köszönöm!

Markovicsné Ági Szegedről

OLVASD EL KÉRLEK!!!
Kovács Dominik László vagyok, 7 hónapos. 2008 januárjában egy vizsgálaton egy nagyon ritka és gyógyíthatatlan izomsorvadást állapítottak meg nálam, aminek gerincvelői sorvadás a neve (SMA).

Ennek több típusa van, sajnos én az I-es (legsúlyosabb) típusba tartozok.

Az ilyen gyerekek, mint én, csak 1-2 évet élhetnek,
azonban ezt a betegséget külföldön sikeresen gyógyítják őssejt beültetéssel.

Az első kezelés ára 12000 Euró (~3,2 millió Ft). Előreláthatólag 1-2 kezelésre lesz majd szükségem.

Sajnos a szüleim anyagi helyzete nem engedi meg, hogy ezt finanszírozni tudják, ezért
KÉRLEK SEGÍTSETEK RAJTAM!

"Sok mosollyal meghálálom!"

Én is ÉLNI szeretnék!

Telefonszámunk: 06-20/472-24-37

S.O.S. alapítvány számlaszáma: 11600006-00000000-07010055

Megjegyzés, közlemény rovatba!!!: Kovács Dominik László kezelésére

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Bea,
nagyon édes Levi és sztem tiszta Gréti :)
Vendég

Norbi 4 hósan 7100g és 66cm volt:)

Bea! Nagyon édes Levi mosolya!:) Köszi az érdeklődést is rólunk, jól esett!

Szilcsi! 1 napja semmilyen szopi nem volt :lol: :lol: Ma éjjel sem ébredt csak fél 6kor, de akkor visszaaludt könnyen, aztán fél7kor kelt. Hát igen, amig szopizott reggel megtömtem és aludt fél 9ig. :o
Örülök hogy javul Lali alvókája :D

Zitacicu! Remélem mégsem kell Norbit a fejlesztőbe vinni majd!

Csibe! Sajnos ez a beteg kisfiú a volt kolleganöm kisfia:( Én is megdöbbentem. :( :(

Niki! Nekem is van egy pont ugyanilyen Rider szandim, nem sokat használtuk, majd előkeresem és megmérem neked, hátha az kisebb (nekem 13 cm-nek rémlik). Ma megirom, ha még érdekel

Kép

Kép

Karmen
karmen

karmen:oké, érdekel

Kép
gyanixi

karmen: írtam privit is!

Kép
gyanixi

Sziasztok!

Lali beteg. :cry: Éjjel 3-kor keservesen felsírt, olyan élesen, tépkedte a fülét. Cicivel visszaaludt, másfél óra múlva megint olyan fájdalmasan kiabált, akkor is a fülét piszkálta. Láza nem volt, elvittem doktornénihez, amikor megvizsgálta a fülét, csak úgy hullottak a könnyei, hazáig sírt, beutalt a gyerekkórházba fülészetre, külső hallójárat gyulladása van. Szinte folyamatosan sír, amikor ébren van, és a fülét piszkálja. :( A szívem szakad meg érte. Belefújtak a fülébe gyógyszert, hétfőn kell visszavinni a 2. adag gyógyszerért. :(

Ez a kisfiú volt a Délmagyarban is, tegnap úgy döntöttünk apával, utalunk át nekik pénzt, nem tudunk sokat, ötezret, de ha sokan adunk kicsit, összejön az a pénz. Apa tévéstúdióvezető, majd felhívja őket, hátha a tévét is be tudjuk vetni, képújságba feltenni vagy ilyesmi.

Enikő! Mi volt a dokinál?

Kép
szilcsi

Szilcsi! Szegény Lali:( Én ugy tudom a külsö gyulladás akkor szokott lenni ha a fül sokat van vizben és felázik a védöréteg, a zsir bent. Én is utalni fogok a kisfiunak, sokat mi sem tudunk, de én is azt gondolom minden segitség számit nekik. Én gondoltam a Fokuszban szoktak ilyen beteg gyerekeket bemutatni akiknek aztán lett is utána vállalkozoktol támogatás, lehet nekik is kellene szolni. De nem tudom anyukája mit szol hozzá, még nem kérdeztem meg, addig nem akartam probálkozni

Enikö! Mi van Zalánnal?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Lassan 3 órája alszik ebben a pózban:

Kép
szilcsi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?