Új privát üzeneted érkezett!

Ilyenkor, mikor nincs forgalom, menthetetlenül jövök a képekkel. :lol:
Így kell elrontani a gyereket: :mrgreen:
Kép
Kép

Kép
Kép
tinu

Sziasztok!
Még élünk, csak sűrű a program, és emellett PAnnuskám ezerrel fogzik, úgyhogy semmi nyugalmat nem hagy :cry: Április elje óta szenvedünk a szemfogakkal, most már a finisben vagyunk, egyre szarabb, remélem, max 1 hónap és túl leszünk rajta, mert elhatároztam, hogy ez egy fasza nyár lesz :lol:

Tünci éééééééééédes! :D

Rylie!
KAmila :shock: :cry: :cry: :cry: ! Azta, micsoda izgalmak! Jó, hogy nem lett komoly baj! Vigyázz a pocakodra!
Amúgy a homeós könyvben tök jó "kúra" van szülésfelkészítésre, a 35. héttől ajánlják, én eddig erről nem is hallottam, ha érdekel szólj!

Szelektívkedés: ház mi is, mindent szelektív gyűjtünk, nme csak a palackokat, hanem mindent, és tényleg macera mindent elmosni, de hamar hozzá lehet szokni. De az tuti fix, hogy ah nem lenne kocsink, akkor nem tudnánk megoldani, mert nekünk sincs itt a ház előtt szelektív gyűjtő. Kocsiban tároljuk a cuccot, és pl bölcsibe menet kirakjuk.
És hogy mi indított erre??? Hát természetesen a mocskos anyagiak :lol: A házunknak 1 db kukája van, amit egy héten 1x ürítenek. Felmerült, hogy legyen még egy kukánk, de az ugya 2x-es pénz. És hát akkor réjöttünk, hogy ezzel kevesebb, mint e felére lehet redukálni a szemetet. Hihetetlne, hogy mennyi csomagolóanyagot használunk, nekem csak most tűnt föl :shock: Nálunk több a szelektív hulladék, mint az egyéb :shock: :shock: És az anyagi megfontolást már követte a környezettudatosság, és azóta mág teljes meggyőződésből csináljuk. Így van, hogya aház kukája csak félig telik meg! Idős nénikéket pedig ne b@sztassuk már a szelektívvel, szegényeknek pénzük sincs nagyon vásárolni, alig van szemetük, legalábbis a Villányin ez volt a tapasztalatom, ott csupa 70-80 éves ember lakott. Még ásványvízre sem volt pénzük :cry:

Játszótér-gyereknevelés: jujj, de nem szimpatikus hozzáállás :oops: Szerintem szépen is meg lehet ezt beszélni a gyerekekkel, akár más gyerekével is, akár úgy, hogy mindkettőnek elmagyarázzuk, hogy vigyázzanak egymásra. Mivel B-nek volt agresszívebb korszaka (bár a játszón szerencsére mindig jól elvolt), így tudm, hogy ez miylen nehéz egy szülőnek, főleg, ha még be is szólnak neki. Nekem úgy szólt be egy nagymama (az Isten mentsen meg őlük :twisted: ), hogy B odafarolt motorral a kisunokájához, olyan "na, gyere mocizni" stílusban, semmi bántó szándék nem volt benne, de a kisfiú megijedt. NA, ezért kaptam egy nagy lebaszást említett nagyszülőtől :shock: Szerintem úgy is lereagálhatta volna, hogy szépen elmagyarázza B-nek, hogy kicsit óvatosabban, mert az ő kisunokája még kicsi, és megijed. SZóval úgy érzem, itt kommunikációs problémák vannak. Utálom, amikor a szülők hangosan csak a gyereküknek magyaráznak, pl. "látod miylen rossz ez a kisfiú/kislány" stb. Én simán megszólítom más gyerekét is, kedvesen, aranyosan, szerintem ebben semmi rossz nincs.

Lindi!
Jájjj, köldöksérv :cry: :cry: :cry: :cry: Ez nagyon rosszul hangzik :cry: De szerintem a legjobb, ha mielőbb túl esel rajta!+++++++++++++++++++

Deni, Ancsi!
Miylen volt a majális?????? Mi végül nem jutottunk ki, Esztergomban voltunk.

És hogy dicsekedjek:
mostanában olyan jól érzem magam, a gyerekeim kezdenek egymással ellenni, és akkor a legjobban, ha DIREKT nem figyelek rájuk. A teraszon annyira kis édesek voltak szombat délelőtt, én meg a konyha ablakból kuksiztam őket :lol: Pannus hihetetlenül felnéz B-re, folyamatosan utánozza (ami persze nem mindig jó, mostanában pl egész nap köpködnek :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )
És múlt héten nagy társasági életet is éltünk, kedden az Equadori nagykövetség fogadásán voltunk a Hadtörténeti múzeumban, több ezer Equadorból hozott rózsa volt, amiből én is kaptam egy csokorral, pénteken pedig a MAdách színházban voltunk. Tominak interjút kellett készítenie a színházigazgatóval, és pont aznap volt a legújabb musical kosztümös főpróbája, és ere meghívtak minket. most vasárnap lesz a bemutató. Hihetetlen élmény volt, egy nagyjából üres nézőtéren ülni a második szerepostást játszó színészekkel, és mintha csak nekünk játszottak volna, állati klassz volt. És a darab is szenzációs, legalábbis nekem :wink: , és nem játszott benne az Oroszlán Szonja sem :mrgreen: Ja, és a címe, ha valakit érdekel: JÓzsef és a színes szélesvásznú álomkabát. Tök látványos show az egész.

Na, asszem most bepótoltam a kimaradt 2 hetet 8)

jaja, köszönöm a gyermekeimet méltató hsz-eket :lol: És BArbi, igen, B-nek mindig ennyire cókos szája volt, a barátnőim is odavannak érte, féltékenykednek a mai kis csirkékre :lol:

Kép
Kép
zuzmo1

Nagyon boldog Eszter és Rita névnapot kívánunk :D
zuzmo1

Zuz,
wow jó lehetett :D köpködés meg :mrgreen: :lol: (egyébként ez nem ugyanaz a webber musical, ami régen is ment a Paudits-csal meg Lippai Lászlóval, Vikidál Gyulával? A címe annak is ez volt.)
szelektívkedéssel jók vagytok :D
nálunk itt a házsoron az a tapasztalat, hogy igen, aki szegény (kortól függetlenül), kevés a szemete eleve. Az idősek egy része meg elég tehetős, aztán mégsem szelektívelnének, pedig ez nem korfüggő, mert anyut is rá lehetett venni, hogy a pet palackot ne egyenesen a kukába hajigálja. :D

És én is nagyon boldogot kívánok a névnaposoknak!!! :D :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Zuz,
igen. hát sokminden helyzet- meg emberfüggő; a másik gyerekének szólás is ilyen, persze, nem a szépen megbeszélésről bezsélek, hanem amikor más áll neki nevelgetni a gyerekem, na azt nem szeressük ;) :D

Kép

Kép

szrekuc

Hú de pang a babanyet :D
Tinu,
Tünci nagyon édes, én is kedvet kaptam egy kis offoláshoz. :)
Nálunk ez volt 7végén:

Kép

Kép

Kép

ez az ajándék nyert :)
Kép

Kép
akata

és voltunk még Gryllus koncerten, ami szuper lett volna, ha nem hozza magával Levente Pétert :wink: A ZsebTV-t nagyon szerettem, de most olyan béna volt, hogy minden gyerek kiment csúszdázni amikor ő volt soron :? :? aztán a papák szóltak, ha újra Gryllus jött :D
Meg még voltunk a Nemzeti-MÜPA közös gyereknapján és megnéztük az Öblöt, Lindi által ihletve :D

Kép
akata

ja és a 4. képen a játékon kívül az az anyja és a tesója :D

Kép
akata

Ákost Isten éltesse sokáig! Nagyon édi a képeken!

Tinu, te is nyugisan tegyél be fotókat, nem kell megvárnod a pangást!

Zuzi,
elég kevesen voltak a majálison, s a kirakodósok is kevesen voltak, ami csak azért jó, mert így nem vettem sok sz...t. a sörsátor perpill nem izgatott minket, úgyhogy maradt a sima játszózás.

ancsipancsi

Ákost utólag is Isten éltesse! Nagyon szép nagyfiú, és az ajándékok, torta sem utsó! 8)

Szrek,
de, uaz a musical. Én imádom, nagyon szeretem, bár én Chicagoban láttam, Danny Osmonddal, ha mond vkinek vmit ez a név...bár, valszeg nem...

Boldog Rita napot és Eszter napot!

Leni Ignácának pedig
NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLETÉSNAPOT KIVÁNUNK!!!!!

Zuzi,
mikor mentek egészségesre? Mi jövő hétfőn. Visszajött a régi védőnő, aki, na, mindegy...üzente az egyik kismamával a házban, hogy június 7-e után MINDENKIT VÉGIGLÁTOGAT.
Ez nem tom, h hadüzenet-e, vagy csak kedves figyelmeztetés, de én gyorsan beoltatom a gyereket a négyhóssal...
hacsak épp nem fog taknyanyála egybe folyni, ahogy szokott.

Ancsi,
örülök, hogy anyósoddal rendeződnek a dolgok. ÉS el tudom képzelni mennyire megterhelő lehet ez lelkileg...
:roll:

ma reggel hatkor keltem, ebben semmi érdekes nincs, de utána felöltöztem, és elmentem futni. Nem sokat, keveset, kb 800-1000 métert, de nekem bőven sok volt, hepehupás hegyoldalban. Remélem megtartom a jó szokásom. Tegnap belebújtam egy olyan szoknyámba, amiből még Igi előtt úgy tudtam kibújni, hogy nem húztam le a cippzárt. Most alig birtam becippzizni a derekamon, pedig csípőszoknya. Olllyan nagyon Bridget Jonesos vagyok.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Boldog születésnapot utólag is Ákosnak!!! :) Nagyon szép nagyfiú!

Zsan: én is extrémsportoltam, ma délelőtt elmentem végre piacra. :P Tüncivel a hátamon. Nem volt gáz egyáltalán, nem voltak sokan. Vettem epret, cseresznyét, krumplit, hagymát, almát és ahhoz képest meglepően keveset fizettem. Lehet, hogy mégis bevezetem ezt a piacozást. A futás meg rám is rámférne, de én ehhez túlságosan lusta vagyok. :oops: Csak egyszer kéne elkezdeni, dehát ahhoz kéne venni egy normális cipőt. Itt szokott elakadni a dolog, mert az egy vagyon.

Leni írhatna... Votiv is, dehát ezt már sokszor írtuk.

Kép
Kép
tinu

Sziasztok!

Én is ezer éve nem írtam már, de ugye munka, suli miegymás, már így se nagyon fér az életembe semmi se el, úgy érzem magam mint a fuldokló, csapkodok jobbra-balra és próbálok életben maradni... :? :?

Boldog Eszter napot!!

Boldog Szülinapot Ákosnak!!

Boldog Szülinapot Ignácnak!!

Rylie!

Húh, rémálom lehetett szegény Kamilla! Mi ugye a Heim Pálban vendégeskedtünk hasonló okokból, de minket a harmadik napon is nagyon nehezen engedtek haza...azóta is rettegek, bármit is csinál Bendi, nehogy mégegyszer odakerüljünk...

Amúgy jó hírek: megismételték Bendinél a hallásvizsgálatot és mindent tökéletesen rendben találtak. :) hurrá Nem tudom emlékeztek-e rá, hogy már egyszer voltunk, de akkor csökkent hallást állapítottak meg, de pont aznap jött ki rajta egy nagyon durva zöldes taknyos orrmandula gyulladás és ezért kérdés volt, hogy egyrészt az orrmandula nagyobb-e tényleg és ezért van a halláscsökkenés (mert akkor ki kell venni) vagy csak a megfázás takonyság miatt nagy az orrmandula és azért van ez. Szerencsére az utóbbi lett, mostanában nem volt taknyos és így visszahúzódott az orrmandula és most minden eredmény teljesen jó lett. :)

Meg egyre több szót beszél Bendi, igaz nem indult el nagy tempóban csak úgy lassacskán de egyre többet mond. Most csak egy kis édes példát mondok, Bendi fürdik és mondja nekem rám mutatva, hogy kuki. Én mondom neki, hogy az nekem nincs, csak a fiúknak apának és Bendinek. Erre Bendi magáéra mutat és mondja, hogy pici. :lol: Hát igen tény, hogy az övé az apjáéhoz képest pici. :)

Szelektív gyűjtés.

Én ezzel kapcsolatban optimista vagyok, szerintem egyre többen gyűjtenek egyre több félét szelektíven, mondjuk mi csak a papírt és a műanyag palackokat gyűjtjük :oops: , de majd igyekszem. De azért szerintem óriási haladás, hogy mostmár nagyon sok helyen lehet, és el tud majd terjedni a családi házaknál is szerintem nem sokára. A szüleimnél pl. papírt és műanyagot már szállítanak el háztól, úgy van megoldva, hogy ha kitesznek egy zacskóval, akkor kapnak új zacskókat amibe lehet gyűjteni és külön jönnek a sima szemétért és külön a szelektívért. És egyébként tévhit, hogy olyan nagy gond összeönteni a különböző szemeteket, a szelektíven gyűjtött doboz, papír, műnyag palack simán összeönthető. (nyilván a háztartási vegyes szemét az amit nem lehet összeöntetni semmivel) Így is úgy is válogatni kell, hisz válogatatlanul nem tudják felhasználni. A szüleimnél is papírt és műanyagot visznek el és ugyanabban a zacskóban kell kitenni. Tehát kiöntik egy nagy futószalagra és különböző tárolókba válogatják, a válogatást pedig sehogy sem lehet elkerülni, így tök mindegy, hogy össze van-e öntve vagy sem. Persze attól is függ, hogy milyen cég dolgozza fel, mert ha csak műanyaggal foglalkozik akkor elég sok macera neki mondjuk a papírt kiválogatni...de gondolom azért is van, hogy többféle gyűjtési mód létezik.

Ancsi

Hát nem írigyellek az anyósodért! Mondjuk az én családomat se írigyelnél senki, ha látná őket. :lol: :lol: de az ilyenek hihetetlenek, hogy megsértődik azért mert nem őket hívtad fel először...meg ugye a beszólások... az én szüleim úgy nagyrészt nem mernek beleszólni az életembe, mert tudják, hogy én nem igazán fogadom el, de azért néha csak előkerül, nem bírják megállni...mert mindenki olyan, hogy csak addig jó neki, amíg minden úgy történik, ahogyan azt ő elképzelte...
:? Anyósék dettó. Ők mindig mindent jobban tudnak, mondjuk beszólások nincsenek, csak ritkán, de attól még tudjuk, hogy mennyi midenben nem értünk egyet.

Gyerekfotók szuperek! :)

Tinu, ha már ilyen pangás volt, több fotót is rakhattál volna! :)

Akata

Hú de szép torta, folyik a nyálam. :)

ruz
ruzicsky

Leniékre épp tegnap gondoltam: eszembejutott a H előtti guggolós fotója :P
IGINEK innen is BOLDOG 1. SZÜLINAPOT!
remélem minden okés velük?? nem is tudom, végülis Hanna ment bölibe? :roll:

ÁKOSNAK IS BOLDOG 2. SZÜLINAPOT !!!!
Apám mekkora tüzijáték? :o Nem ijedt meg tőle?
Ajándék tök jó :)
és akkor tegnap egymást kerülgettük, mert mi is voltunk a Müpánál, és aztán átmentünk a Kopaszira, kár, hogy nem taliztunk :cry:

ESZTEREKNEK BOLDOG NEVÜK NAPJÁT!!!

Barbi: van 1-2 turizmusos tételem, nem kő neked ilyesmi?
Szívesen átküldöm!

Fibi: töltekezés rulez! Jól csinálod !;)

Dóra: no para, általában a már rutinos kihaénnem típusú vezetők okozzák a baleseteket, nem a kezdők!
Meg most valahogy nagyon sok a nemnormális az utakon...lehet, hogy a melegtől? :roll: Múltkor elém is kikanyarodott a srác (én főúton voltam), egyáltalán nem nézett ki, csak jött, ráadásul az én sávomba azaz simán frontálisan egymásnak mehettünk volna ha nem kapom el a kormányt! :shock: Még jó, hogy szemből nem jöttek! A gyerek tutti be volt lőve,mert meg se lepődött meg semmi...

Zsini: pdf-et előre is köszi,
Nevek meg hát...hm...majd két fájás között eldől 8)

Deni: hajrá szobatisztaság!

Zuzi: ari vagy, de a málnalevélteát se iszom mostan..elfelejtődött.Valszeg a homeobogyókkal is igy járnék, hogy amire megvenném őket már tárgytalan lesz az ügy :P
Fa@a nyárra fel!
Milyen az equadori rózsa??

Zsanci: futás :o wááuuu én mindig is utáltam futni...

Ruz: és te hogy vagy? Jobbak már a leleteid? Bendi meg előbb-utóbb fossa majd a szót meglátod ;)

Mink ma voltunk a 2. nst-n. De ha még sokra kell menni tutti összeveszek apjukkal :? Olyan mintha nekem tenne szívességet azzal, hogy elvisz és megvár. Közben persze folyamatosan csöng a telefonja és hívogatják és egyre idegesebb, hogy már bent kéne lennie stb stb ezzel meg engem idegesít, hogy akkor menjen dolgozni bakker én meg hazamegyek Kamillával busszal vagy mitomén :x Még ha a saját cégünk lenne...vagy ha egy óriás kupac pénzt kapna ezért havonta...de egyikse..csak ő ilyen hülye, hogy úgy viselkedik, mintha övé lenne a cég és halálba fusztrálja, hogy nincs bent hanem engem kő kisérgetni a Hba. Na ettől meg én vagyok fusztrált ...nemtom majd szülés közbe is biztos valami vevővel fog értekezni a külső hőszigetelés vastagságáról :evil:
Na uff..kimérgelődtem magam..

Keresek pocakképet :)

Rylie
rylie

Képhegyek: íme igy néz ki az agyrázkódás után a gyermek :)

Kép
Kép
Kép
Kép

és íme a pocak:
Na lehet találgatni: Fiú a lakóm avagy kisjány????
Kép

R
rylie

Kata!
Ákosnak innen is nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!!!!!!!!
NAgyon menő torta!!! :D És az ajándék is szuper. Mi tegnap kaptunk egy megkésett szülinapi ajándékot, az is valami ugrálóvár szerűség, kíváncsi vagyok, bejön-e a gyereknek :D

Szrek!
De jó, hogy Zsanci megválaszolta a kérdést, mert én ezt nem tudtam volna :lol: , viszont szerintem ebben is fog játszani a Lippai LÁszló, mert ott ült a nézőtéren, biztos a másik szereposztásban lesz. Meg a Szerednyei Béla is. Ebben a Gesztesi volt, gondolom, mivel ők hasonló karakter, ugyanazt a szerepet fogja játszani.
más-áll-nek-megnevelni-a-gyereket: nagyon egyéni érzékenységtől függ, és én sem arra gondoltam, hogy leordítnai a másik gyereket. De az annyira visszatetsző, amikor anyuka a gyerekének hangosan ecseteli, hogy "látod kislányom, na ezt nem szabad csinálni, amit ez meg ez a kisgyerek csinál". Azért megyünk játszótérre, hogy társaságban legyen a gyerek (na meg szabad levegőn persze), de a szocializáció nekik ezen a szinten kezdődik. Nehogy már úgy beszéljek a gyerekkel, mintha a többi gyerek csak díszlet lenne ott. Amúgy én elég toleráns vagyok, nem hiszem, hogy nevelés kérdése lenne, hogy mondjuk egy másfél-2 éves gyerek beleszórja a másik szemébe a homokot. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne kellene érte szólni, mert nagyon is kell!!!! De lehet ezt kultúráltan és szépen is tenni.

Zsanci!
Az a baj, hogy az egészséges rendelésre be kellene jelentkezni, és ip-t kérni. PAnnus meg (a változatosság kedvéért :roll: ) taknyos, nem tudom, hétfőig rendbe jön-e. Azért lehet, hogy kérek majd ip-t.
Képzeld, az új csomagolású tecsós ropi finomabb, mint a régi :shock: :lol: :lol: :lol:

Rylie!
Nektek a szülésznő nem csinálná meg esténként az nst-t? Nálunk szerencsére sikerült ezt megoldani, ja, és ingyé :D Csak mert mostanában hallok ilyen infókat, hogy pénzbe kerül a választott szülésznőnél az nst :?

Kép
Kép
zuzmo1

Rylie!
Tuti, hogy fiú :wink: :lol: :lol: :lol:
És KAmilla mintha kicsit bágyadt lenne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
zuzmo1

és akkor egy közérdekű, öööö, már akit érdekel 8)

Arra gondoltam, hogy szervezhetnénk egy talit, itt nálunk, a kertben. Múltkor végül is leteszteltük, hogy elég sok ember elfér, én sem hittem volna. Egyedüli feltétele, hogy jó idő legyen, mert a lakás tényleg nem alkalmas erre. Mit szóltok???? VAn egy csomó kerti játékunk, beszereznék addigra egy kis medencét is, van egy sátor szerűségünk, inkább PAvilon, ami árnyékot is ad, ha kell. Mondjuk jövő hét péntek???

Kép
Kép
zuzmo1

Zuz,
szupeeeeer lenne! :D Nekem eddig jó a jövő péntek ;)

Kata,
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT A NAGYFIÚNAK!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
a vonatos tortáért Ábel is megőrülne, és milyen nagyon finom lehetett mindkettő! :D :D

IGINEK IS NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!!!!!!!!

Rylie,
helyesek vagytok! :D tuti lány :mrgreen: :P :lol:
nst-hez drukk, hogy megoldódjon :D

Kép

Kép

szrekuc

Ruz,
gratula a hallásvizsgálathoz és a beszédhez!!! :D
mostanában Ábel is azzal foglalatoskodik fürdés közben, hogy felsorolja, hogy ki mindenkinek nincs kukija
péniszirigység illetve -büszkeség már most kijön :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Szrek!
De jó, akkor Ti már tuti itt lesztek :D

Ruz!
Bazsival múltkor az alábbi magasröptű beszélgetést folytattuk:
B: nekem hol van a puncim?
A: neked nincs puncid, mert fiú vagy, neked kukid van, mint apának.
B: de neki nagy van, nekem meg kicsi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

kérdeztem Tomitól, hogy mennyit fizet a gyereknek, hogy ezt esetleg nagyobb közönség előtt is előadja :lol: :lol: :lol:

Amúgy szuper, hogy így fejlődtök beszédileg, és hogy nem kell kivenni a manduláját! ÉS sokszor eszembejut, hogy nem lesz egyszerű visszamenni dolgozni, és mellette gyereket nevelni. Sok ++++++++++++-t küldök :D
zuzmo1

Iginek boldog szülinapot!

És Ákost (Bkrityó) is Istenke éltesse sokáig!

Ruzy,
nálunk is anyuék enyhébbek, meg velük más a viszonyom, simán megmondom, hogy piha nekik, ha beszólnak.
tök jó, hogy csak a betegség okozta Bendinél a hallásmizériát. neked a cukrod köszöni jól van?

Zsanci,
nem kéne fogynod, mert majd nem B.J-s leszel, hanem csont sovi. de persze ahogy érzed..., viszont remélem nem anyukád csesztet, v. ilyesmi.

Rylie,
én már meg se kértem senkit, hogy jöjjön velem nst-re, hanem reggel lepasszoltam Lencsét anyósnak és onnan tőlük mentem (onnan nagyon közel volt). így könnyebb volt a helyzetem. viszont az utolsó kettőről már taxival mentem haza, mert olyannyira fájt a derekam, hogy aszittem megdöglök.
hajrá! :)
kéne egy vonalzó, hogy mikortól izguljunk!
Kamilla édes, meg se látszik rajta, hogy beteg volt.
gondolom így pocakkal már nem vezetsz akkor egyedül, pedig oda akartam adni a köldökhintőport, mert megmaradt egy csomó.

Zuzi,
nekem jó a jövőhét péntek bulira. :) mindenki hozzon valami sütit/pogit/salit/vagymittoménmit és ivólét/vizet/mittoménmit , s amíg a gyerekek játszanak, mi megesszük a cuccot. :) feltétlen Denizsához igazodjunk, mert ő nagyon finom sütiket tud sütni.
:lol: (jó ez csak vicc volt, remélem tudja, hogy nem a sütijei miatt kedveljük őt!)
és szerintem én tésztasalit viszek, hogy legyen valami sós is , és legalább saját készítés.

ancsipancsi

Zuzi,
Lencse meg megkérdezte a mamától, hogy "te is tudsz fejni, mint anya?" :D

EL IS FELEJTETTEM MONDANI, KÖZÉRDEKŰ:
mikor a kórházban voltam, kiderült, hogy még mindig azok az ezer éves babaruhák vannak az osztályon, mint mikor Lencsét szültem, ami önmagában nem lenne gáz, de már lassan használhatatlanok, mert 1. vagy nincs rajtuk lábközi patent (így nem jó egy újszülöttet le-fel öltöztetni minden fostinál), vagy az összes patent rossz, s bekapcs. után rögvest kikapcs. a plédek is ezer éves rongyszerű állapotban vannak. pelenkájuk sincs, s ami volt, azt is kisebbekbe vágták, megvarrták, hogy minden baba feje alá jusson valami. az enyém feje alatt pl. zsepi volt 1 napig, mert nem volt pelus.

úgyhogy, akinek van fölösleges 48-50-56-os kis ruhácskája (body, rugi), vagy akár olyan ezer éves pléd, mint ami a 70-es években volt, de sokkal jobb állapotban van, mint a kórházi, vagy esetleg újabb cuccok, de már nem kellenek, az vigye már be, vagy gyűjtsük össze, s vigyük be együtt, mert az osztály nagyon örülne egy kis ruhafrissítésnek.

ancsipancsi

Dóri,
Szerintem is a 10 kiló nyom a latba :D

Zsini,
Zebránál való névdöntés :lol:

ESZTEREKNEK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!! :D :D :D

Deni,
Nagyon örültem, h összefutottunk a bikásin szombaton :D Képzeld utána már Adél nem tudott sokat aludni, mert egy nőci pont Adél mellett kezdett elkiabálni az unokájának :evil: :evil: Pedig még szóltak neki a családtagok is, h ne ordibáljon :roll:
Megnéztétek az állatokat? Komoly készlet volt 8)
És akkor holnap Fonyódi? Más nem akar csatlakozni délelőtt?????

Ancsi,
Azért jó volt olvasni, h rendeződtek időközben a dolgok anyósoddal :)

Tinu,
Képek eszméletlen jók, főleg az első :D Arra felétek mennyi az ember? Nálunk itt még mindig 900 ft/kg és nem is bio.

Zuzi,
Fogakhoz kitartást!!! Együtt játszás jól hangzik :D bár a köpködés :lol: Nálunk páromat Adél ezzel tudja a leghamarabb leépíteni, ha már elege van az apjából :lol: 8) És mi jövő pénteken nem tudok menni, mert akkor indulunk Debrecenbe.

Kata,
ÁKOSNAK NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!! :D :D Az a torta vmi istenien nézett ki, bár biztos ízre is vmi hasonló volt :P

Zsanci,
Futás, wow :D Ügyi vagy :wink:

IGINEK IS NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!! :D :D Ha még olvas minket Leni.

Ruz,
De jó, h minden rendben van Bendi hallásával :D Kukis duma haláli :lol: Hogy a pasikat már ilyen korban is ez foglalkoztatja :mrgreen:
És éljenek az újabbak szavak!!! :D

Rylie,
Párod és az nst :roll: Képek szuperek :D tényleg nagyon meglátszik Kamillán az eset :lol: 8) És én inkább nem tippelek, nagyon béna vagyok hozzá :lol:

Szrek,
Péniszirigység :lol:

Kép Kép
curse

és akkor offolok én is egy picit :oops: pillanatképek vagy ilyesmi :lol:

Kép Próbálom elérni a barikat :lol:
Kép csacsietetés
Kép Ha tapsolni kell, akkor tapsolok is :lol:
Kép Bocsánat, de ezt muszáj volt. Annyira buta fejük van :lol:
Kép Reneszánsz hangulat
Ezt Szellőke biztos imádni fogja :wink:
Kép Ez a paci fog indulni Újbuda színében a Nemzeti vágtán
Kép Természetesen meg is simogattuk :D

Kép Kép
curse

Rylie: már el is felejtettem, hogy az embernek ekkora a hasa, mikor már a végén jár! :o :D Szerintem fiú. Ránézésre. :wink:

Zuzi: mi is szívesen mennénk, ha esetleg Szrek elvisz. :D

Curse: a piacon kb. 400-tól 600-ig volt az eper kilója. (Gondolkodtam egy jó ideig, mire rájöttem, hogy az ember eper akar lenni. :lol: ) Ez sem bio, de evvan. :roll:

Ancsi: mi feltétlenül leadjuk majd a kórházban azokat a rucikat, amik nem kellenek, de majd a tesó(k) után.

Kép
Kép
tinu

köszöntéseket köszönjük :)

Torta meg nagyon szép volt, és fúúú de szuper, hogy vonat meg meg meg.... de nem volt túl finom. A Szamos cuccok általában nagyon finomak, ez nem volt az :wink: DE azért elfogyott :D :D (az egyszerű kerek torta sokkal finomabb volt)

Zuzi, lehet hogy a Ti ugrálótok ugyanilyen lesz mint ez, mert Auchan akcijjós cucc volt és hetekig láttam. :) Ákosnál nagy siker!
Meg kapott még nagyon vastag ceruzát (marokceruza vagy valami hasonló neve van) ami szintén csúcsjáték volt.
És egy futóbicajt, amiről nem ér le a lába :mrgreen: sebaj, majd nyár végére tuti jó lesz :)

Rylie,
persze, hogy fiú :D :D :D
és nagyon helyes a tesója! :)

Kép
akata

Curse: nagyon édes Adél a képeken! És a teve is nagyon cukkki. :P

Kép
Kép
tinu

Curse,
képek :) :) :) :) :) - ezek a Bikáson készültek? Akkor jövőre inkább oda megyünk :D

Kép
akata

Tinu,
Akkor nálatok tényleg nagyon "olcsó" az eper. Nem értem itt mi a frászért olyan drága :roll:

Kata,
Igen, ott készültek. Szerintem nagyon jó volt :D Adél könnyen feltalálta magát. De amikor már nagyon unatkozott, akkor bementünk a játszóra is :wink: Sok minden volt egy helyen, nagyon pratikus volt. Ja és volt ökörsütés is, amiből Adél is evett, sőt még a magyar pizzából is :lol: Próbáltam volna neki mást adni, amikor látja, h mi azt esszük 8)
Ez persze szombaton volt, mert én a progiban úgy láttam, h a lovagi tornák meg ilyenek csak szombaton lesznek, vasárnapra már nem írtak semmilyen műsort :?

Kép Kép
curse

Megette a hsz-em :(

Curse,
nagyon jó képek! :D

Én is csatlakoznék a laufrados csapathoz, kapacitálom apjukat rá; van a Ferihegy Market Centrálban a Müllerben kb 19ért, nem fa, azt már néztük, de azért ennyit nem adnék érte, illetve láttunk az Örs vezér téri Ikeában olyan gyerekbicajt (az Ikea Family részen), ami 2 in 1, laufradolható bicó. Ára nem volt kitéve és a honlapon sincs nyoma, pedig tetszene. Annyi van vele, hogy nem lehet a vázába tenni olyan botot, amivel az apukák futkorásznak a biciklizni tanuló ifjúság után, de talán amelyik gyerek laufradol, ott ilyenre nincs is szükség. Remélem, kiderül róla vmi infó.

És sajna haldoklik a számítógép, vinyócsere kell, tiszta röhej, épp lejárt a garancia. Mellesleg hp, sok mindenben szimpi (volt), de az üfszolgon is azt mondták, ilyen hiba utoljára ezer éve win 98 mellett fordult elő, xp-n még sose. Talán lottóznom kéne :mrgreen:
Szerintetek kb mennyi egy ilyen csere?

Gyerek mormota, pedig indulni kéne, szép napot mindenkinek! :D

Kép

Kép

szrekuc

sziasztok,

Zuzi,
buli tuti!

ANcsi,
én benne vagyok, már én is erősen gondolkoztam rajta anno, hogy odaadom nekik, de gőzöm nem volt, hogy megy a dolog, de megkérdezhetjük Vass Gabit. Nekem van kisruhám, meg takaróm, meg talán pelust is tudnék most már nélkülözni.

Képek nagyon jók, mindkét lány csinos, kismama anyuka is! 8)

Tinu,
nem elkezdeni nehéz a futást, hanem FOLYTATNI.
úgy ált-ban is, most már nagyon erősen gondolkozom, h holnap megyek-e. És futás közben is, mikor már ég a tüdőm, lüktet a fejem, hű de abbahagynám... :roll:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsan: én egyedül nem is tudnám elkezdeni. Egyszer volt életemben, hogy napi szinten rendszeresen futottam, a barátnőmmel. Vele "könnyű" volt, mert ő nehezebben bírta nálam is, sokszor megálltunk sétálni. Aztán szépen lassan fejlődtünk és a nyár végére végigfutottuk a távot, amit mindennap megtettünk úgy-ahogy előtte. Nagy sikerélmény volt. Csak elkezdődött a suli és abbamaradt az egész. Azóta sem futottam. :roll:

Kép
Kép
tinu

Isten éltesse a szülinapos Ákosokat és Igit!!!!

Képek nagyon szuperek :D :D

Akata :) Nagyon király a torta és cuki az ünnepelt!! :D

Tinu :) Éljen az elrontás :mrgreen: :lol:

Rylie :) Hű, micsoda pocak!! :D :D Kamilla meg szuperjól néz ki, hurrá hogy nem lett nagyobb baj!! :D És nst-n mi volt? (mármint a telefonáláson kívül :mrgreen: )

Ruz :) Éljen a hallásvizsgálat jó eredménye!! :D :D és gratula Bendinek a beszédfejlődéshez!!

Zuzi :) Péntek elvileg nekünk is jó :wink: Pannusnak sok +++++++++++ a fogakhoz!!! köpködés :mrgreen: :lol: :lol:

Ancsi :) Szuper, hogy anyóssal kezdenek rendeződni a dolgok! Harcsa hogy sikerült? Köszi a süti-bókot :oops: :lol: de sztem a legjobb helyre megyünk, mert Zuzi is istenieket tud alkotni a konyhában, szóval nem maradunk süti nélkül :wink: :lol: de szívesen veszem a rendelést, hogy mit vigyek :wink:
Kórházi ruhák-pelusok: én is tudnék adni jópár cuccot, akkor majd dumáljuk meg!

Curse :) Igen, ott leszünk holnap a játszón :wink: KÉpek nagyon jóók!! :D Adél-ébresztés :evil: pedig csajod olyan jó alvó, biztos húzta volna még a lóbőrt.. Végignéztük mi is a parkot, és Bencusnak persze hogy az állatok tetszettek a legjobban 8) ott dekkoltunk a legtovább, mutogatás és hangos ö-zések közepette :lol: :lol:

Zsan :) Futáshoz gratula és le a kalappal!! és nem vagy BJ egyáltalán, nagyon is jól nézel ki!! :wink:

És ha már péniszek: nálunk Bencus imádja elkapni és meghúzni Bálint kukiját fürdéskor, aki persze kikéri magának :mrgreen: :lol:
denizsa

Sziasztok!

De jó, gyűlünk szépen a bulira :D
Lehet, hogy Johiék is tudnak jönni :D

Zsanci!
Voltál futni????? Szorítok, hogy sikerüljön kitartani az elhatározásod mellett!!!!!

Kép
Kép
zuzmo1

Curse,
képek szupik! mi vasárnap voltunk, s akkor is voltak progik, csak én ezeket nem nagyon figyelem.

Szrek,
szeretnék már a Müllerbe én is kijutni, a kórházi szobatársam sokat mesélt róla, ők intézték az üzlethelyiség bérbeadását.

Zsanci,
nekem még ugye kellenek a rucik, s egy ideig nem is adnám oda őket, hátha lesz kistesó mégis. a csecsemősök viszont azt mondták, hogy csak be kell vinni hozzájuk és kész. azért gondoltam, h össze kéne fogni, hátha többen akarnak adni, s egyszerre bevinni. meg szerintem sok ember van úgy vele, hogy már nem olyan kafák a rucik, hát kidobja, mert nem tud mit kezdeni vele, tovább ajándékozni már nem tudja. na, ezek teljesen jók a kórházba, a lényeg, hogy használhatók legyenek.

Deni,
én már régen ettem olyan ropogós csokis kekszet, mint amit te szoktál sütni... :). ;-)

ancsipancsi

most bosszankodom egy-két órája, mert reggel arra mentem ki a teraszra, hogy totál tele volt szeméttel, olyan elképesztő nagy hajcsomó volt a kis barack fámon, amit én még nem láttam, csomagolás darabok a földön, s egyéb azonosítatlan cucc. kiókumláltam, hogy a felettem lévő ablakból a marhák oda rázták a fürdőszoba szőnyegjüket, amit valószínűsíthetően évezredek óta nem mostak ki. eddig dohogtam magamban, össze kaptam a ganét, de most úgy döntöttem, hogy írok egy e-mailt a nőnek, mert ha csak magamban tartom, ezt fogja folyton csinálni. rendszerint ott kávézunk a férjemmel, Adrika ruhái ott száradnak, szóval nem kéne tán fölös munkát csinálni nekem. az oké, hogy port ráznak ki (habár van olyan ablakjuk, ami alatt nincs senki, tehát ott kellett volna), de hogy ilyen szemetet bocsátanak ránk, azt már nem.

ancsipancsi

Ancsi: igaz marha gáz felcaplatni a 4.re, de legalább ez az előnyünk megvan, hogy senkise trappol felettünk és senkise rázza ránk a trutyiját 8)
Köldökhintőt egyébiránt köszi, ha jún 6-án egyben leszek még és rá tudom venni apát, hogy elvigyen Zuzi partira akkor átvenném ;)
És létezik 48-as ruha? :o
Adjika a tikker képen tisztára úgy néz ki, mint Kamilla amikor ekkora volt!!! Úgy látszik ezek a Kovácsok hasonlítanak 8) :lol:

bájvédő: maradék garmastánja nincs véletlenül valakinek?? :roll:

Zuzi: nst-t nem tudja a Vera megcsinálni, mert valami elszámolási papírt is kell hozzá nyomtatni amit meg nem tud, de a Bártfaiba a csaj meg mondta, hogy az nem lenne olyan fontos és húzta a száját...hát én meg nem tudom. Nekem tök mindegy ki csinálja, mert Apa idegesít közbe nem a "személyzet" :P
Június 6-ra talán-talán benevezünk mi is, majd meglátjuk...

Tinu: ocsó a piacotok!!! Nálunk 700Ft/kg a legolcsóbb eper!

Curse: jók a képek :)

Szrek: ikeja bicó asszem bazi drága, talán 30 rugó körül van! A Börsibe kint volt az ára.

ZSan: futás: na erről beszélek!!! A másik bajom a futással, hogy ahová elfutok onnan vissza is kell jönni. Ezért jó a futógép, mert ott bárhol megállhatok nem kell visszacaplatni :mrgreen: magyarul én nem tudom beosztani az erőmet és elfutok amig tudok és onnan messziről majd megdöglök mire visszaérek :?

Deni: nst görbén 1 kiugró izé, amúgy lapos mint a Nagy Alföld. Ami nem is baj egyelőre ;)

mert ugye a héten mindenki szabin van. Na persze elkezdett szúrkálni az alfelem és tiszta pánikba estem, hogy ez most mi, mert már korábban is szúrkált de csak néha, most meg nagyon kellemetlen volt. És én nem tudom, hogy hogy kell indulnia egy normális szülésnek és hajnalban sík ideg voltam, hogy most mi lesz és a gyereknek még neve sincs :oops: :lol: és hajnalig pörgettem magamban a neveket, hátha eszembejut valami ami tetszik igazán..de semmi..és persze éreztem, hogy a stressztől a pulzusom is az egekbe..
Szerintetek ilyesmi stresszre jó a sedatif??? :roll: Mert ha egy hétig ezen fogok parázni, hogy "ne szüljek" akkor kikészülök teljesen!

Rylie
37-38. hét (ez itten a tikker helyett )
rylie

Rylie :)
Kérdezd meg tőle, melyik nevet választja, aztán szépen csukott szemmel bökj a nevek közé (amiben már nem szerepel olyan név amit semmiesetre sem adnál neki...) egy hegyes eszközzel. Mindezt meg kellene próbálni nagyon nyugott körülmények között a gyerekre hangolódva.....DE ha így csinálod, akkor kötelezd el magad, hogy bármire bökj is, az lesz a neve :wink:
és ne parázzzz! ezt a gyereket Neked szánták, tök mindegy milyen nehézségekkel kell szembenézni miatta. :) :)

Kép
akata

Rylie,
és akkor hova jársz nst-re? csak nem a maszek rendelőbe 10ezeré? vagy a bártfaiba, rendes rendelésre?
mert nekem még ez utóbbi is szimpibb, mint a pénzes megoldás. csak nekem senki nem ajánlotta fel, hogy rendelőbe is mehetek. :/
Garmastanom sajna nincs. de majd még megnézem, hogy mim van, ami esetleg már nem kell. :)
ancsipancsi

Rylie!
Equadori rózsák: naon szépek :D Különleges színűek, és hát elég messziről hozták (amikor Tomi utazik, akkor 25 órán át tart az út az átszállásokkal együtt), ennek ellenére még mindig élnek :shock:
A Vera a K. Vera? Tök furi ez nekem, nálam mind a két szülés előtt egyéni ip-ban mehettünk a szülésznőhöz a kórházba, ami azért is volt jó, mert Tomi melója után mehettünk, nem kellett szabit kivenni....

Curse!
Majálisos fotók klasszak :) de azt nagyon sajnálom, hogy a jövő péntek nektek nem jó :(

Ésésésés, írtam Kisünnek, lehet, hogy ők is jönnek :D

És akkor legyen délelőtt, oké? akár 9-től lehet jönni, és ameddig a kölkök bírják :lol: A délután annyira rizikós, a gyerekek alvásától nagyon függ.

Deni!
Én is a csokis kekszre szavazok, és természetesen ipari mennyiségben :mrgreen: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
zuzmo1

Kata!
Íme a mi ugráló várunk :D Tegnap felfújtuk (lufi fújó pumpával :roll: :lol: :lol: :lol: ), és annyira király, itt voltak Johiék és Ancsiék délután, hát, a kölkök nagyon élvezték :D
www.amazon.co.uk/Bestway-Splash-Play-As ... B000USM36Q
zuzmo1

igen, tök frankó az ugráló vár, és amint látom (Zuziék kertjében) egyugyanazon mozdulattal átalakítható sátorrá/kuckóvá/teregető álvánnyá, csak pár törcsi kell rá.
ancsipancsi

Szrek,
Számítógép :evil: Úgy látszik Nálatok is járt Murphy csávó :evil:

Deni,
Akkor a kőcök már csak ilyen egyformák :lol: Adél is az állatoknál dekkolt a legtöbbet.
És ne hari, h ilyen hülyén jött ki a játszózás :oops: de ha Adél meglátja a hintát, akkor képes abban lenni akár órákat is, az én szerencsétlenségemre :roll:

Ancsi,
A rucikra meg elfelejtettem írni :oops: Szóval mi is mindenféleképpen odaajándékozzuk majd a rucikat a kórháznak, csak addig még nem akarom, ameddig a tesó ki nem nővi őket :wink:
Na a szomszéd szőnyegrázása és tsai nagyon ismerősek :evil: Anno mi 10 emeletes harmadik emeletén laktunk és h időnként mik kerültek az erkélyünkre :shock: :evil:
Teljesen igazad van, h írsz a csajnak, azért ne éljen már burokba, mások is laknak körülette.

Rylie,
Relax!!! Nekem anno a csajok azt írták itten, h azt észre fogom venni, amikor már igazi fájások vannak, étted? :wink: Garmastan nekem maradt, de hát nem éppen mai darab, úgy kb. kétéves. Aztat már nem igazán adnám oda, hacsak a szavatosság más nem ír :? Megnézem.

Zuzi,
Egyik szemem sír :cry: (hogy nem lehetünk ott Nálatok, mert bizti nagyon szupi lesz :D ) a másik viszont nevet :D (mert végre teszünk egy kis/ hosszabb kiruccanást hármasban).

Csajok!!! a kullancs mennyire apró dög????? Vmihez viszonyítva?

Kép Kép
curse

Ancsi-Zuzi: úgy van, hogy a gátvéder Verával egyeztetk ip-t, hogy ő mikor van benn a Hban. Aztán arra a napra kérek ip-t a Bártfaiba. Bemegyek a Bártfaiba ottan megcsinálják az nst-t (TB fizeti-gondolom, szal nem vagyok lógos :lol: ) aztán a cetlimmel átbatyogunk a szülészetre ottan Vera vérnyomit mér, meg pössentek pohárba, közbe előkeríti UM-t aki ránéz a cetlimre és ennyi a menet. Azt mondta UM is, hogy régebben csinálhatták az nst-t a szülésznők a szülőszobán, de most valami új rendszer miatt nem csinálhatják vagy nemtommi :roll: Nincs is ezzel semmi baj, csak ugye nyomomban van apjuk a mikorérekbedolgozni fejjel, meg Kamilla aki szaladgálna meg sikonyálna ha kell ha nem :? :P

Zuzi: virágokat asszem fagyasztóban szállítják, hogy sokáig bírják...tegyél fel róla képet, milyen az a szép színű!

Kata: nem merek bökni, mert lehet, hogy olyanra bökök ami mégsenem tetszik és akkor megint bökök és megint és sose lesz vége :mrgreen:

Deni csokis keksze nyamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

R
rylie

Curse: köszi (garmastán)
kullancsból van több méretű, mert van a gyerekkullancs ami gondolom elég apróka és van a kifejlett dög ami már egy fél kiskörömnyi is lehet!
a www.kullancs.hu-n nincs róluk kép?? :roll:
remélem nem mászott belétek ez a grrrrqqq :x :x

R
rylie

Rylie,
Köszi, közben keresgéltem a neten és egy kifejlett dög 2mm, ami persze ha teleszíjja magát, akkor a testének többszöröse is lehet.
Én hülye aztat csináltam, h viszketett a vállam és nem néztem oda csak megvakartam, amikor a körmöm alatt maradt egy apró dög. Csak onnan volt az egész gyanús, h amikor összenyomodott rengeteg vér jött belőle. Viszont szétnyomott állapotban nem tudom megállapítani, h ez az-e :? Jó vagyok nagyon :evil:
A kullancs.hu-n néztem, de ott már csak a jó kis szaftos eredmény képek vannak (boáááááá).

Kép Kép
curse

Rylie,
Megnéztem közben a garmastant is. Hát nem találtam meg, úgyhogy nagy valószínűséggel a múltkor összegyűjtött lejárt szavatosságú gyógyszerekkel együtt beadtam a gyógyótárba. Annyira gáz, h már erre sem emlékszem :oops: kezdek meghülyülni :roll:

Kép Kép
curse

Sziasztok,
Itt egy elveszettnek hitt bárányka. :-)

A nagy rohanásban és a sok munkában sajna nem sok időm marad a topicra, de azért mindig nagy szeretettel gondolok mindenkire. :-)

Rájli: ne parázz neve lesz a gyerkőcnek, amit én javasolok az viszont egy Bach elsősegély csepp beszerzése, mert az tényleg ilyen esetekben tökre le tud higgasztani. És persze Kamilla leesésénél is jó lett volna Neki és Neked is. Tényleg szuper, és gazdagréten lehet 900 pénzes magyar változatot is kapni. Szóval megéri a dolog. A képek nagyon jók rólatok, mekkora gyönyörűséges pocakod van.

Curse: kullancsban én nem vagyok jó, de remélem nem az volt raktad. brrrrrr

Ancsi: Lencse annyira bájos és milyen kis csöndes, bezzed Fanni az odacsapott mindenkinek. :-) Kár, hogy nem láttam Adrikát.

Zuz: köszönjük a spontán vendéglátást, Fanni külön köszöni az éhhaláltólvalómegmentését. :lol: És még az is lehet, hogy jövünk jövő héten.

Na rohanok a dedért... mindenkinek csodás napot

Kép
Kép
johanna1975

Boldog Eszternapot! S további csodás éveket Ákos és Igi nevű olvasóinknak is! :lol: :lol: :lol:

Ancsi! éljenek az anyósfejlemények :D

Tüncielrontás :lol:

Zuzi! én a tefajta anyukákat bírom a játszón 8) .
s a gyerek felett elbeszélő dumákért kinyílik a bicska. tetszik ez a díszletgyerek megnevezés! találó 8) !
ugye akkor júni 6? aznap reggel vizsgázom, de szerintem utána jólesne :lol: . remélem megyünk.

Akata! torta wowwow, persze az ünnepelt az überwow :lol:
ajándék: pont ilyenbe ugrált Barcikán fél napot uncsitesónál Angi. imádta :lol: ! mennyi píz ez?

Hajrá futóZsanci! S komolyan hihetetlen hogy neked ilyen problémáid vannak! :shock:

Ruz! éljenek a jó eredmények!

Rylie! légy szí küldd! ki tudja mire lesz jó 8) ! s te hogy haladsz?
Kamillát felvették?
pocakod nagyon csini, Kamilla pedig egy szépségkirálynő! :lol:
apjukotok: persze én is úgy éreznék mint te, de valszínű azzal nyugtatnám magam, h milyen jó, h ilyen lelkes a munkájában ( s talán még szereti is). de azé nőből lenni, s küldeni, h tessék másként csinálni apukakedves :wink:

Adél aaaaaaaannyira cuki! :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Ancsi :) Ezt a szomszádot már!! :evil: jól tetted, hogy írtál neki, vhogy csak fel kell rá hívni a figyelmét... Velem ma viszont csoda történt: a boltban egy pasi előre engedett a sorban, hogy a gyerkők ne legyenek nyügik (pedig nem is voltak azok 8) )!! wow!!

Kekszrendelést vettem! :D :lol:

Zuzi :) Délelőtt szupi, ránk számíthatsz korai érkezőnek :mrgreen: :lol: Váratok királyságos!!! (nekünk is van egy ugráló izé, de olyan nehéz felfújni, úh a garázsban hever... :roll: )

Rylie :) Hű, nem semmi, hogy már az nst is ilyen mizéria lett... Krémem sajnos nincs, nekem szerencsére nem kellett. És nyugiiii! tényleg rá fogsz jönni, hogyha pocaklakó megindul :wink: és neve is lesz (max. a kórház előtt döntötök Ti is :wink: :lol: )

Curse :) Játszózás nagyon is jó volt, legalább sikerült mocipróbát tartani :wink: :lol: Remélem nem kullancs volt az a dög!!!

Barbi :) Akkor jövő péntekre egy kalappal!! és milyen vizsga lesz? Nem tudom, lehetek-e überpofátlan, de ha jöttök Zuziékhoz, esetleg elhoznád a múltkor ottmaradt kardigánom? :oops: lécci-lécci! (no nem mintha nem szeretnék elmenni érte :wink: csak ki tudja, hogy az mikor lesz :roll: )
denizsa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?