Sziasztok!
Emilitegnap éjjel 2x is hányt:(Reggelre belázasodott, hasmenése javulóban van.Voltunk ma itteni dokinéninél, nagyon rendes volt, adott tanáécsokat MMR oltás ügyében is, majd leírom.
Azt mondta vmi vírus lehet, tüneti kezelést kapott, Nurofen, Hipp ORS, Normaflor, Magne B6 odat(ebből m ég nem adftam neki, elvileg hányás csill. lenne).
Mi tegnap du. átmentünk Csabára ott volt sörfesztivál, de nagyon ramagy volt, így átmentünk Gyulára.Ott ettünk tortijját, gofrit , fagyiztunk.Ma pedig itt vannak keresztanyámék.Emili meg uyge beteg, alszik most is.Páér szem kekszet evett ma, meg köles golyót, ill. ezt a répás Hipp lötyit.
Tegnap azért még jól volt, lovagolt is pónilovon, nagyon élvezte, megtépte a paci szőrét, és megsimogatta az orrát:)
Helga!
Áron még nem megy?
Mintha úgy emlékeztem volna.Akkor megnyugodtam, hogy nem Emilinek van a legkevesebb foga.
Én most azt mutattam meg Emilinek, hogy Hol lakunk? és akkor felfelé mutat a lépcsőházban.
Jó lagzizást!Vagyis már túl vagytok rajta.
Emili hálózsákozik.
Motorozás:csak hátrafelé, előre úgy, hogy áll, és lépeget, nem ül le rá.
Nanica!
Dédinek még sok boldog szülinepot kívánok!
Emőke!
Írtam, hogy Canpol máérkájú, a brendon honlapján megtalálod.
Csimpi!
Nagyon sajnálom!Fogadd részvétemet!
Ditke!
Sejtem melyik itatóra gondolsz láttam olyat a Rossmannban is, de 2000 ft!!
Ennyiért nem mertem kipróbálni, mert mi van ha mágis csöpög...
Na alényeg, hogy ne fájjon Tomika lába!!!
Timi!
Gyereknap alkamából gyógyulgat
Fentebb már írtam a többit:)
Drukk a holnapi uh-hoz!!!!!++++++++++++++++++
Szívószálat Emili si szereti, ha vhol iszunk, kérünk neki szívószálat:)Nagyon tetszik neki:)
Hisztire nem vagyok irígy-irígy
Barcelona nagyon klassz lesz!
Sensi!
Nagyon cukik a lányok!:)
Dana!
Gratula Laurának!!!
Lorca!
Érezzétek jól magatokat Angliában!!!
Natinak nagyon boldog szülinapot kívánok!!!
Róki!
De jó hogy leírtad ezeket, én is így gondoltam ,és próbálom kezelni a hisztit, bár eddig még nem volt durva eset, de akaratos tud lenni.
Gratula Szilvinek a totyogáshoz!
Amerika-bábaképző:ez naggggyyon teccik!!!Hajrá, remélem sikerül!!!!
Szóval a dokinéni a következőket mondta:
-ha a láz folyamatosan fennál, és alig vihető le gyógyszerekkel akkor vszleg inkább baci okozza a betegséget, viszont ha ugrál, és a lázmentes szakaszban a gyereknek kutya baja, akkor inkább vírus .
-MMR oltás:ugye erről az oltásról sok rosszat lehet hallani/olvasni.Viszint van egy homeopátiás szer, amit az oltás előtti napon, ill. az oltás napján kell beadni 5 golyót, ezzel csökkenthető az oltási szövődmény, stb.Ennek a neve:MMR-vax D30
-a másik a 18 hós oltásra is van ilyen:INFANRIX ipv+hib c30, adagolás mint az előzőnél
-ha az oltáskor láz-duzzanat jelentkezik(bármelyik oltásnál) akkor a tuja 15 ch használható 1x5 golyó az oltás napján estére(álmosíthat)
-ha a gyereknek fáj a torka, akkor Betadin oldatot lehet fültisztítóta csepegtetni, és a nyelvét bekenni vele, így a torkát fertőtleníti.
-bárnyhimlő kialakulásakor az első fázisban Rus toxicodendron adható, a második fázisban amikor már kialakultak a hólyagok akkor a Mesereum.(ezenek az adagolását nem tudom, a homeopátiás könyvemben van benne.)
Hát ennyi lenne.Most megyek megpróbálom Emikét megetetni.