Sziasztok Lányok!
Sirkici!
Gratulálok!
Sok boldogságot, örömet, egészséget, és tejcit kívánok!
Bibi!
Nektek is gratulálok, és sok örömet, egészséget, és tejcit kívánok!
Jaimee!
Képeket még itt is találsz. Apa most szerkeszti épp ezt a honlapot.
http://www.ossejtterapia.com/klarika/index.php
Rólunk:
Tejhelyzet alakul. Klárika naponta kb. 600gr-t eszik, abból már csak kb. 200 a táp. Elég nehezen tudom felfele tornázni a tejcsit, de igyekszem.
Most épp Klárikával, vagyis a kakival küzdünk. Amióta tápot kell kapnia, azóta szorulása van. 2 naponta glicerines kúp be, és hatalmas sírás, és üvöltés árán kakilunk. Apa a buksijánál nyugtatja, én a popsijánál várom az eredményt, és törlöm azonnal, mert csípi a popsiját. Szóval kész szenvedés.
Először a Nestlés Beba tápot kapta, azt gondoltuk attól. Lecseréltük Humanas tápra, de a helyzet nem változott. A táp miatt teáztatni kell. Eddig édeskömény és kamilla teát kapott 2in1. Az szuper volt, mert a pocakja nem fájt, viszont kaki sem volt. Azt tanácsolták, hogy hígabban adjuk neki a tápot, mint az előírás, és többet teáztassuk. Na és csak kamillát kapjon, édesköményt ne, mert lehet, hogy nincs ingere, mert olyan gyorsan távoznak a szelek. Most ott tartunk, hogy szegénykém megiszik 125 ml kamilla teát, dupla vízzel hígítva kapja a tápot, és mégis szorulása van.
Ha van valakinek bármilyen ötlete szívesen vennénk, mert ez nem állapot, és sajnos már 3 hete tart.
Szerdán megyünk csípő, pocak, és buksi ultrahangra. Ott majd megkérdezem a gyerekorvost, hogy ő mit javasol.
Betsy!
Köszönjük a gyerkőcök nevében is!
Nektek is hasonló jókat kívánunk!
Bocsi, ha túl hosszú voltam.