Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Heló!!!!!!!!!!!!! utálom ezt a napot. Vivusom annyira betaknyosodott, h taknya nyála egyben. megy az oscoc.,. nem tom használ-e mihamarabb. tegnap este fél 11től fenn volt egyig, nem tudott aludni pedig akart. :cry: :cry: :cry: ja és 5 percenként tüsszög. annyira sajnálom. Éjjelre adjak neki vibrucolt sztetek????????????? :roll: :roll: :cry: :cry:

kikuka

Szasztok!
Nem tudom, tudok-e jönni a hétvégén. Ha nem, akkor:
SOK PUSZI KICSI, NAGYOBBACSKA ÉS NAGY GYEREKÜNKNEK GYERMEKNAP ALKALMÁBÓL (IS)! :wink:

Kép
ermoni

Móni
köszi :-) mi cirkuszba megyünk vasárnap :-)

Kikuka
van otthon calcimuscod,fenistil csepped?az nagyonb jól visszafogja a taknyot

sok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Maja jól érzi magát,ott alszik :-)

Bibunak kint van az első lapátja :-)
Vendég

asszem van fenistilem. adjak neki??? de attól adjak éjjelre vibrucolt?
:roll:

kikuka

Vicuska, adjál!

Jutta, Esztella van, hogy 6x felsír éjszaka... :shock: A fogzástól is lehet hasmenés.

Múlt éjjel hála Istennek már aludt rendesen, csak 3x sírt fel... De 3/4 9-ig aludt reggel.... :shock:

Kép
waterlilly

Kikuka
ártani nem árt egyik se
fenistilből ahány kiló Vivi
Vendég

Kikuka, sok-sok gyógypuszi Vivinek, remélem hamar meggyógyul szegényke :(

Éljen Bibus foga!
Timi, reméljük Maja jól elvan és máskor is "kölcsön" lehet adni a nagyszülőknek, hátha kicsit kipihened magad. Rád fér már!!!

Jutta, neked nem irok semmit, úgyis beszélünk naponta 3x :lol: :wink: Mindenesetre szoritok Nektek!!!!

Mi holnap utazunk Pápára, onnan meg Kehidára, nemtom még mikor jövünk haza, egy osztrák shoppingolást is tervezünk, szóval egy időre megszabadultok tőlem :wink:

Minden babának és anyukának betegségmentes napokat, átalvós éjszakákat kivánok!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

hú Zsu
micsoda program döping :lol:

most olyan boldog vagyok :-) Bibu jobban van,Maja meg elaludt szépen,ezentúl többször mehet :-) neki is jó,nekem is :-)

Bibunak így 4 foga tört át,még kettő jön :?
Vendég

Szép estét vagy éjszakát!

Az utóbbi két napban rengeteg teendőm volt és sokfelé jártunk Lénivel. Többek között ismét dokinál mert még nem gyógyult meg teljesen, szerencsére zörej ne hallható a tüdején, de még szívom az orrát és még szendi kell a cseppeket. Egyébként jó a kedve egészen kb. ebéd utánig. Két napja nem alszik ebédtől este fél kilencig. El tudjátok képzelni, mennyire fáradt a csajszi? :) Mondjuk nem vicces a dolog, mert ha 1 másodpercig nem lát már jön a sírás, nyüszi és utána az ordítás... :( a hab a tortán, hogy tegnap úgy tusoltam és mostam hajat, hogy Léni a babahordozóból figyelőzött a fürdőben..KO voltam estére..hmm és csak ami ágyunkban volt hajlnadó aludni.
Ma már annyira eszes voltam, hogy lehúztam a kispárnám huzatát és betettem neki az ágyikójába, addig ameddig el nem aludt..azon ott volt az Anya illat:) csodák csodájára el is aludt, úgy 15 percnyi sírás-rívás után! Már a játékok sem érdeklik, mostanában a rácsvédőt tépi ezerrel, azt próbálná az orrához dörgölni!
Egyébként lassacskán kezd visszatérni az étvágya..ennek örülök!

Cuki képeket tettetek fel csajok! Panka szépen olvas, Bibus aranyosan alszik a hintában, Maja is édes a cseresznyéivel!
Vendég

Végre összeállt az osztálytali programja, most fejeztem be a kvízjátékok gépelését..remélem jól sül el minden :)

Tényleg, most jut eszembe, hogy két napja "dolgozom":) három turistatcsoportot kalauzoltam végig a városban. Tök jó volt! Jól sikerült mind, egyébként idegenvezető (is) vagyok! Na de az egész azért is tetszik, mert alkalmi felkérések és tudom, hogy 1-2-3 óra és újra Lénivel vagyok. Szerencsére mindig akad aki vigyázzon Babszem Babóra! Keresztmami ma teljesen el volt ragadtatva, hogy Lénikével aludt ebéd előtt :) Léni meg rátette a lábait húgomra úgy csucsukált!
Vendég

Azt hiszem megyek aludni, mert már nagyon kifárasztott ez a nap (no meg a 6. osztályos csoportom 3 órán keresztül :lol:

Jó éjt minden babának és mamának!

Ui: a lángosos témára összefutott a nyál a számban, imádom a fokhagymás-tejfölös-sajtos hatalmas nagy lángost nyamii..
Ma este tettem fel egy x éves tyúkot levesnek, hmm három órán át főztem eddig, de a felső része még kemény.... :lol: mondjuk jól el volt ott magában a konyhában... :lol: A lényeg, hogy holnapra tyúkhúslevest főztem és tyúkpörit, ja de még akartam görög fasírtot is curry-s rizzsel.. de majd látjuk mennyi időm lesz rá...

:arrow:
Vendég

JÓ reggelt mindenkinek!!!!!!!! Nekem mondjuk sokkal jobb is lehetne. :? szegény Vivus nagyon taknyos. 20 percenként kell orrot szívni. ez azért se jó, mert így ugye kimozdulni valahova....
azért az éjszaka egész jó volt, aludt rendesen, a vibrucol megtette a hatását, mondjuk reggelre csórikámnak az orra köré volt száradva a takony. :cry: olyan hülye állat tehetetlennek érzem magam, és ezt leszámítva, tök jó kedvem is lehetne akár. azért szerintem hétfőn elviszem dokihoz. :roll:
Mivel apa itthon van, szerintem nekilátok nagytakarítani, meg csinálok valami kaját is.
Jutta hogy vagytok??????
Edit!!!!! Lénike??????? fenistilt adsz neki???? mást nem?????
Anett??? Eszti????
Bibusnak nagy nagy gratu a fogacskákhoz!!!!!!!!!!!!!! :)
Zsu!!!!!!!!! köszi a puszikat, érezzétek nagyon jól magatokat!!!!!!!!
szerintem majd még jövök....... :? :wink:

kikuka

Sziasztok! Léninek és Vivinek jobbulást!

Edit! Mehetek én is Gyulára? És akkor lehetsz az idegenvezetőm...Írtam már, hogy ott jöttem össze a férjemmel? (Lyukas az agyam, már nem is emlékszem, hogy említettem-e...)

Kikuka! Sajnálom a kicsi lányt, hidd el, pár nap és jobb lesz. Azért az jó, hogy tudott aludni!

Timi! Köszi nagyon, amiket írtál. Rékánál kb ugyanez a helyzet, de akkor még van remény, hogy egyszer csak abbahagyja. Kb. decemberig nem volt ez nála gond, de azóta...Neki is azzal kezdődött, hogy párszor kemény volt a szokásosnál több édesség miatt (Mikulás, Karácsony), és persze fájt neki. Azóta meg minden egyes kakira azt hiszi, hogy fájni fog, ezért tartogatja, és persze, hogy bekeményedik. Ja, és ő még pelenkás, mert Boti miatt én direkt nem erőltettem a bilit és a WC-t, bár mindig mondom, hogy oda is lehetne. (Még azt is engedem, hogy bejöjjön velem a WC-re, sőt Levi is megengedi.) A baj az, hogy amikor már annyira kemény, a pelenkába még rosszabb is nyomni, mert az ugye visszatartja. Így már jó párszor ráültettem (enyhe erőszakkal) a szűkítős WC-re, mert úgy pár nyomás és kint volt, míg előtte volt, hogy 20-30 percen át kínlódott. Persze ordított, hogy nem akarja stb. Nos, ezzel lehet, hogy nem segítettem, de már nem bírtam nézni, ahogy kínlódik. És én is már 1 hete minden nap adok laevolac-ot, de most már azzal is tudja tartani. Fenyegetni nem akarom kórházzal meg ilyesmi, mert így is vmi megmagyarázhatatlan ok miatt fél az egész kakilástól (persze ez állítólag vmennyire normális ebben a korban). És a glicerines kúp már vagy 3-szor nálunk is bejátszott (az apja adja be, én nem merem...), amikor már 5 napja nem kaklit. Nos, "röviden" ennyi, bocs, hogy leírtam, de tényleg hátha más is okul belőle.

És, de jó, Timi, hogy Maja így elvan a szüleidnél! És azért pihenj is, ne csak dolgozz, Te superwoman!!!

Zsu! Jó utat és vásárlást!

És mindenkinek szép hétvégét! Pusssz!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Prücsi! Neked is köszi! És azért az megnyugtat, hogy nem Réka az egyetlen 3 éves ezzel a gonddal. A rokonokra én is kiakadok, mert azzal is stresszelik szegény gyereket, hogy állandóan emlegetik a bilit/WC-t, ahelyett, hogy hanyagolnák a témát. Hiába mondom nekik, az ő agyuk totál arra van még beállva, hogy amikor mi gyerekek voltunk, már 1-1,5 évesen biliztettek minket, ami persze nem egyenlő a szobatisztasággal...No, most már hanyagolom a témát. Mégegyszer köszi a válaszokat!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Szasztok Csajok!

Sok-sok gyógypuszi!
néha még nállunk is kell szívni a nozit de inkább már a foga!

Kint van a második!
Felül jön kettő meg úgy látom felül jönnek még a szemfogak is!
:shock: :shock: :shock: :shock:

Zsu: akkor jó kirándulást netek!

Timi: akkor elvoltatok Bibussal igy! :lol:

Kép

Kép
mogyoland

Ja meg még oldalt is látom lent őket jesszus ennyi fog egyszerre nállnuk is már hajnalban nyügölödött a csaj!
Vettem neki tegnap nuby cumit fogzásra valót szereti!

Kép

Kép
mogyoland

hi

itt a szuperwumen :-)

Maja megjött :-)

most Bibu dilizik,de éjjel aludt :-) csak 2szer kelt,most nem tudom miért spitozik,lehet adok neki enni,bár 3kor evett,vagy kenem neki a güzüket

na csak azt akartam

Bea
a kórháznál arra gondolok,hogy mond el neki,hogy a kakinak nem szabad bent maradnia mert beteg lesz tőle,és ha beteg lesz tőle akkor elkell menni a kórházba és akkor a dr néni ad kúpot és ő veszi ki,azért ez egy 3 évesnél már lódít a dolgon

és kitartás,én se hittem hogy elmúlik,de elmúlott neki,ma is tegnap is ügyin kakált :-)

nálunk szerencsre a pelus ellen már nyáron tiltakozott,etére sokáig maradt,azt most hagyta el,éjjel viszont már 3 napja bepisil,de nem akarja felhúzni,rengeteget vagyunk kint,nagyon kifárad és nem kel fel rá :?
Vendég

Edit
a görög fasírt az milyen?

továbbra is mennek kis betegeinknek a gyógy ++++++++++++++
Vendég

Sehol senki!

Timi: melyik cirkuszba mentek?

Hát én épp azon gondolkodom ,hogy megvesszük holnap a csajnak a tanuló kutyust!

Kép

Kép
mogyoland

Mogyó
tanuló kuty nagyon jó :-)

öhh,nem tudom,majd holnap elmondom melyik volt.
Vendég

Sziasztok!

Nos fogak, kint van 4, nem nyáladzik - eddigieknél ömlött a nyál a szájából- tehát gondolom (de csak gondolom) hogy nem az...

MINDENKI AKI A NAGYON KOKRÉT HELYZETBESZÁMOLÓT KÖSZÖNI, DE KIHAGYNÁ, AZ SZERINTEM MOST UGORJON! (Móni, Te mindenképpen! :wink: )

Ma laza 6x kakilt, 4x felsírt éjjel, meg ilyenek... hétfőn megyünk befekszünk... de szóljon bárki akinek ennyiszer meg napi szinten a kaki ill. napi 1-2x rothadó nyákot is tartalmaz és rögtön úgy gondolom, hogy tuti a foga... (már bocs a totál részletességért, de kb ezek azok a momentumok, ami miatt biztos vagyok abban, hogy nem a fogzás áll a hátterében)

MÓNI ÉS EGYÉB SZÉP LELKŰEK ÚJFENT CSATLAKOZHATNAK! :lol:

Meg voltunk esküvőn is! Dorka csak a végén nyűglődött, majd rakok fel képet! (Még itthon készültek, de szép ruhában!)

Na lépek, regenrálódom, mosok és honap szerintem pakolok! :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

Bakker, nem semmi :shock: :shock: Én nem hagytam ki a beszámolódat Jutta és tényleg sajnálom a Kiscsajt, csak sajnos ezzel nem mész előbbre. :? Nekem még ez az egyszerű nátha is megtépázza amúgy sem sima idegeimet.
Ma konkrétan egész nap orrot szívtunk. Én már nem tom honnan jön ilyen pici orrból ennyi takony. Azért a kedve nem olyan szar, meg eszeget is a lelkem.
Ja és nagyon köszönjük a gyógypuszikat, asszem kezdenek ideérni, bár nem akarok elkiabálni semmit... :roll: :wink:

kikuka

Sziasztok!

Kis betegeknek jobbulást!!!
Kikuka: tudom, mennnyire ki tudja készíteni az embert, ha náthás a gyerek. Ádi 1 hónapos korában volt oltári taknyos, kb 4 hétig. Éjszakákat nem aludtunk. Akkor az én idegeim sem voltak épp "simák" :wink:
Azóta nem volt beteg hál isten (kopp-kopp) Jaa, és mekkora az egyetértés védőnő és doktornő között. Akkor nekem a védőnő azt mondta, ha csak nátha és nem étvágytalan, nem lázas, nem kell orvoshoz rohanni, mert az ilyen pici babáknak még nagyon érzékeny az orrnyálkahártyájuk és sokáig tart ez a dolog.
Doktornéni meg furán nézett rám, mért nem vittem. Utólag már tuti nála kötöttünk volna ki, de már késő okosnak lenni. Kikúráltam, így megúsztuk az antibiot. (így is fel lehet fogni nem?)
Jutta: én sem ugrottam át. Dorka előéletével, a leírtak alapján nekem sem a fogzás jut eszembe. DE végre befekszetek és végre megtalálják az okát!!!Szorítok nektek!
Timi: Majci jól érezte magát? Na az ilyen egy gyerekes napokon kéne kicsit pihenni. Tudod, olyankor nem sütünk-főzünk 8 félét, nem fordítjuk fel a lakást, hogy utánna elpakolhassunk! :wink:

Ma (is) ketten vagyunk Ádival. Apa mozgó őrségben, este jön csak.
Nekem annyi dolgom van. Utálom.
Éjszaka tőle szokatlan módon 2x ébredt. Sztem csak melege volt. Megivott vagy másfél deci teát.
Ti mikortól hagyjátok nyitva az ablakot a gyerekeknél és mibe altattok?

Kép
Kép
gabcii

rakok 2 képet

amíg Anya porszívózik, szunnyantok egyet:
Kép

Olyan álmos vagyok, a vacsit már nem hiszem, hogy megvárom:
Kép

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

Lénike ma is tiszta takony volt..addig adom neki a Fenistil cseppet, ameddig nem múlik el a taknyossága. Egyébként még Rhinatiolt is adtak, abból naponta egyet kap, bár alig akarja kinyitni a száját,pedig édes az is :)

Jobbulást kívánok a beteg is folyós orrú babuciknak!!!!

Annyira fáradt vagyok, 1.30-kor jöttem haza hajnalban az osztálytaliról, ami olyan közepesre sikeredett. Jó volt a program de nagyon hülye zenéket tettek be és a fele csapat felszívódott..aztán még beszélgetni sem lehetett a hangzavartól..utána meg kitalálták, hogy menjük egy másik helyre, nagy tiltakozásunk ellenére mégis elmentünk a többiekkel (max. 5 ember maradt), de 5 perces terepszemle után hazajöttünk kocsival. Na azért kicsit jobbra számítottam, de mindegy...lecsengett ez is!

Bea, tényleg itt jöttetek össze a férjeddel? Nem is mesélted, hallgatlak!!!

Szívesen megosztom veletek a recepjeimet, mondtátok, hogy tegyem fel a gmail-re, de nem tudom, azt hogy kell
:oops: :( Valaki elmagyarázná nekem?

Görög fasírt - Timi kérésére

50 dkg darált hús, ami lehet disznó vagy pulyka
2 fej vöröshagyma
2-3 gereszd fokhagyma
só, bors, majoranna
zsemlemorzsa
1 tojás

Jól dolgozzuk össze a fasírtot, majd egész pici golyókat formázzunk belőle.

Paradicsomos szósz a fasírthoz:

1 doboz hámozott paradicsom
1-2 dlnyi paradicsom sűrítmény
1-2 gereszd fokhagyma
jó sok oregano
pici só

A szószt "megrottyantjuk". Ha kisültek a fasírtgolyók és kész a szósz, már csak tésztát kell főzni hozzá. Jó a spagetti vagy a penne tészta. Úgy tálalom, hogy a tésztaágyra teszem rá a fasírtgolyókat és jól meglocsolom a paradicsomszósszal, nagyon fincsi, mi jobban szeretjük, a hagyományos fasírtnál.

Most megyek és etetem Lénikét, hamarosan megyünk a várhoz gyermeknapozni:) :arrow:
Vendég

A receptből kihagytam a perezselymet! Apróra vágjuk és a szószba tetsszük, sorry :oops:
Vendég

Csajok!

Jövő héten akkor korház, de apa alig lesz itthon, úgyhogy szerintem befogok golyózni....

G-mailre megírom a telcsiszámom, ha bárkinek ingere támadna látogatni (kint a parkban), akkor more than welcome!

Na el pakolászni! :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Jutta: lélekben veled vagyunk!

Edit: jó kis recept!

Kikuka. akkor vivike most úgy van ahogy Ágika volt hogy alig győztem szívni az orrát !

Képzeljétek nem kaptam meg neki az agyhártya elleni oltást még holnap reggel megprobálom itt kint nállunk ha nem kapok akkor azt hiszem kimarad az oltás!Holnap visszem mérni a seggét a csajnak!

Kikuka: tanuló kutyus énekel ,mondokát mond, meg sok mindent meg is kapta és teljesen el van ájulva tőlle!

Gabci: hát szerintem ha héten tényleg 34 fok lesz azt hiszem nyitott ablaknál alszunk!
Nállunk is néha melege van és kitakarodzik a csaj. Én még body meg rugi de lehet váltani kellne pizsire! :roll:

Hát én inkább elszaladok a csajjal dokihoz mint valami nagyobb baja nem lesz a kis szerelmemnek!

Kép

Kép
mogyoland

Timi: voltatok cirkuszba?

Jajj vettem a csajnak buborék fújot és nagyon tetszik neki!
Probálta már valaki?

Kép

Kép
mogyoland

Hi

Jutta
drukkolok majd nektek nagyon,hogy ne legyen sok macera,gyors legyen az eredmény és ne szedjetek össze semmit!

ogyó
majd leírom a cirkuszt :-)

én már mondtma a bubifújót de mint sok mindenre erre se rweagált senki :-)

kezdem megszokni :-)

Maja orra is folyt reggel amikor tüsszizett azt hitte itt a vég,van itthon az a c betűs komplex cucc homeós,aftam neki óránként és dél óta semmi baja,most ezt akkor nem tom mi volt :shock:
Vendég

Timi: azt akkor nem mostanában irtad! :wink:

Kép

Kép
mogyoland

egyszer ajánlottam,hogy nekünk bejön a lufizás és a bubifújás :-)

cirkusz:az első 10 percbe rájöttem miért ne szeretem.
oroszlánok és tigrisek Gladiátor idomítóval :-)
az állatok nyelve lógot,olyan melegük volt.ez az idióta meg pofozta az állatok királyát,a végén bedugta a szájába a fejét
lealázta az állatokat ,ez nem tetszett

hullahoppos csaj:szőkén ,hullahopozott

aladin aki az elöbb még gladiátor volt majd 3 hastáncos ,közülük egyik a szőke hullahoppos fekete parókába,táncikáltak,playbackeltek,aztán jöttek a tevék meg egy láma,majd egy emu

15 perc szünet:póni lovaglás 500 ftért egy kemény kör
pisi:mobil wcros összedzsuvázva mind
1200 ftos villogó biszbasz Majának

mert a bohócok azzal szédítették a kölkeket

szünet végén átmentünk az elsősorba ,mert volt hely,Maja a lovakat várta

jött 3 ugrabugra kisbige és úgy táncoltak,hogy simán leugrabugrálnám őket,hanem lennék ekkora dromedár,na mindegy ,de a fiú meg úgy mozgott mint Pinókkió

aztán jött a hullahopposjázminhercegnő szőkén ismét és egy karikán tekergelődztött,sokat nem láttam belőle ,mert az oszlop takarta

és végre jöttek a lovak,aladingladiátorZORROval,csak feketék voltak,szépek voltak,jah és itt volt a jázminhullahoppos csaj is,mint idomár.

aztán ennyi
2* pá prec bohóc volt,de nem volt nagy szám

és ami legjobban tetszett Majának a végén bejött integetni egy Mickey egér :-)
nézta nagy szemekkel ,hogy ez ő,ez ő,ez őőőő
ez édi volt nagyon
szépen végiülte,nem nagyon kellett rászólni se,végig tapsolt és nézte a közönséget kitapsol :-)

szóval ez olyan családi sirksuz lehettt ,levettem hogy a zorroaladingladiátor és a hullahoppos jázmin egy pár lehet a büfés lehett valamelyiknek az anyja a kék ruhás öreg meg talán az papa.Az ugrabugrik és a segítők alkalmazottak lehettek :-) de olyan svanyú pofáat vágtak

igezi neszekapdbevidék cirkusz volt,úgy hrdítték hogy fővárosi nagycirkuszosok,de ezek tutira nem azok voltak

hát szóval ez volt a cirkusz :-)

jah és a padok mindig szétestek :-)
Vendég

sziasztok.

Timi:
hehe, mi is ezen voltunk pár hónapja, ez nagyon gáz volt és ez tényleg a fővárosi nagycirkusz. :lol: :lol: :lol: :lol:
ami nagyon jó, az a nemzeti cirkusz, én gyűlölöm a cirkuszt, de az annyira igényes műsor volt...
jaaa. és nálunk volt még +500 ft-t a szünetben valami krokodil kiállítás vagy mi, egy lakókocsiba volt pár állat...
a padról meg leesett Marci. :( szval gáz volt az egész

Jutta:
drukkolok nagyon.

Zsu: jó pihenést.

Kép
Kép
h@jni

Hajni
akkor tényleg ugyanabban voltunk :-)
én nem fizettem be a krokodilra meg kecskét se simiztünk 500 ért fejenként,nagyktyafülét nekik :-)

ha Bibus is nagyobb lesz ,majd megnézzük a Nemzetit vagy az igazi Fővárosit :-)

közbe apával sétált bibu,vagy egy órát pakoltam,váltóruha,kaja,pelus,törlő neki

erre mivel fogad,hogy beszarta lény és az obiba tette tisztába wcpapírral és ,hogy kakis :x a bodyja
Vendég

Na összepakoltam nagyjából!

Ez a cirkusz sztori tetszett! Asszem Maja mégnem látta át a szitut annyira mint Te és ez a lényeg! :lol:

Ma juhtúrós sztrapacskát csináltam életemben először, fini volt, de a krumpli reszelgetés - 1 kg a kisebbik reszelőn - az elég macerás... de 5-en nagy lelkesen benyomtuk...

És tegnap este lepasszoltam az éjszakázást Endrének, leköltöztem a dolgozóba, és kialudtam magam! Végül is Dorka csak 1x kelt, de szerintem már az is jó volt, hogy tudtam, most úgy alszok, hogy nem kell pattannom... gondolom jóval mélyebben is aludtam!

Megyek tova, pakolok tovább! :arrow:

(ma még egy halovány fokkal jobb napja volt Dorkának! csak nem bejön ez a tejmentes diéta? na azért nem lövöm még fel a rakétákat és a pezsgőt sem nyitjuk még ki)

Jutta

KépKép
jutta

Timi, majd bepisiltem a röhögéstól, ahogy a cirkuszos beszámolódat olvastam! :lol:

Aranyos lehetett Maja a Mickey egér láttán.

A bubifújóra nem emlékszem, de a lufira igen. És a bubifújót nem akarja megkaparintani Bibu?

Jutta, remélem, kiderül, mi a baj. Sok kitartást neked a jövő héthez!

No, nálunk meg kiderült mi áll az utóbbi két hét nyűglődésének, gázos éjszakáinak, nem evéseinek és taknoysságának a hátterében: kinn van a jobb alsó 1-es fogacska csücske. Úgyhogy ma hajnalban is negyed 6-kor keltünk, hű de fincsi volt! :shock: Most egy órája alszik, de már 2x be kellett menni hozzá... Szép éjszakának nézünk elébe.

Elvileg alul ki kell jönnie még 1-nek, felül meg 4 metszőfognak, aztán pár hónap nyugi következik...remélem... Mondjuk ha 1 fog 2 hét, akkor még kb. 10 hasonló hetünk lesz. :shock:

Edit, köszi a receptet, hétvégén ez lesz! :wink:

Gabci, Ádika képei nagyon jók! A védőnő meg a gyerekorvos tényleg remek összhangban lehetnek! :?

Kikuka, ti hogy álltok fogügyileg? Eszti is két hete taknyos, voltam vele orvosnál, azt mondta, ez a fogzás miatt van. És hát íme...

Kép
waterlilly

Sziasztok!
Betegeknek, taknyosoknak jobbulást, Jutta, Neked kitartás, ügyes legyél. Mivel fogjátok elütni az időt bent szerinted? Most, hogy már jobban kúsznak-másznak a gyerkőcök, nem lehet egész nap az ágyhoz kötözni őket, nem? Gondolom viszitek a kinti játszószőnyeget, meg egy rakat játékot, nem lehet egyszerű..... de reméljük megtalálják az okát a pocigondoknak.
Zsuéknak jó utat, és jó pihenést!

Eszterkének kicsit megkésve nagyon boldog névnapot!!!

Gabci, mi r.ujju body és p.gatya, zokni nélkül, vékony takaró. Ablakot még nem nyitottam.

Pár mai kép:

Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
kertikiri

Jutta
aludtál?egész éjjel???jajj d eirigy vagyok :-) én már annak örülök,ha csak 3szor kell kelenm

Anett
gratula a fogacskához :-)

hát Bibu jól kikapta május elején egy hét nátha,majd lejebb ment neki ügye így lassankét hét hörghurut és közbe 5 fog,mi jól haladunk :-) remélem most kijön a 6ik aztá kicsit megáll a fogzás

ne léepk fürdeni aztán "aludni"
Vendég

Esztellának Boldog névnapot :-)
Vendég

Nadin nagyon cuki és csini :-)
Vendég

Nadin egy tündér!

Kép
waterlilly

A névnapos köszöni a köszöntéseket. Szegényke fél óránként felsír az ágyában... Ki mit használt fogzásra? Viburcol, chamomilla , dentinox, ezeket próbáltuk, valaki tud valami hatásosabbat?

Timi, öt fog, az nem semmi! Melyik babának van még ilyen sok foga?

Kép
waterlilly

Anett
ha nagyon szenved és nem hat amiket írtál adj panadolt vagy nurophent

ügye?jól belehúzott szegényem nátha,hörghurut,kötőhártya,5 fog,megtanult mászni és felállni,vajon most mi jön???

jah és van vagy 10 üres bubifújónk,mert nálunk mindennapos dolog :-) üreset szok kapni rágcsálni
Vendég

Timi! Ez a cirkusz parádés volt- így leírva. Még jó hogy nem ütött meg a guta! (Mondjuk én nem gyűlölöm a cirkuszt, de gagyinak azé' nem kell lenni!)
Jutta! Majd ha visszaolvasod: jól emlékszem, h valami szuper robotgépre tettél szert valamikor? Mer' azzal 5 perc lereszelni a krumplit... És kitartás! Lesz megoldás és vége a találgatásnak! (Szorítok!)
Zsuéknak utólag is jó pihit. (Piszok mázlisták, kanikula lesz!)
Hajni, Ti mikor léptek?
Ja, buborékfúvó és lufi ügyben nem tudok mit mondani, mert még nem próbáltuk. Majd fogjuk valamikor! :wink: Később!
Ja, mondtam már, h Janka egyre ügyesebben mászik! Már mindent rámol (majdnem magára borította az egyik dvd állványt! :) , na elpakoltam!), és általában az kell neki ami hozzám van közel.
Na, még egy kicsit vagyok...
Ja, és azt említettem, h van egy akkora herpeszem, h ihaj!

Kép
ermoni

Móni:
kedden:)

betegeknek jobbulást.

Kép
Kép
h@jni

Hű, Hajni, akkor már Te is csomagolsz! :wink: (Jaj, de cserélnék Veled.)
Lehet én is lelépek Anyámékhoz, mert nálunk egy kis házszépítés lesz (remélhetőleg), és csak útban lennénk! De az időpont még bizonytalan...
Ja, nálunk (egy l, bocsi, de ez is böki a szemem, tényleg nem számonkérés, meg tudom, h nem helyesíró verseny!) nyitva az ablak. És a pléd és egyéb takarók nem játszanak, mert amióta intenzívebben mozog, azóta álmában is négykézlábra áll és úgy alszik. Szal hálózsák. De van olyan szupervékony is (tescos)!

Kép
ermoni

hali

Móni
én se utálom a JÓ cirkuszt,de eddig mindig csak gagyi jutott :-( egyszer voltam a nagyba Bp.-en ,sajnáltam az oroszlánokat :cry:

hahaha akkor lesz neked ne mulass pár nap és Janka is majd teper ezerrel :-)

na nyiffegés van :arrow:
Vendég

nem ott sajnáltam az oroszlánokat hanem ittt,na mindeg ymég kómás vok
Vendég

Jó reggelt!

Jutta: gondolok rátok a héten, kitartást!!!
Anett: Eszti is beállt akkor a fogasok közé! Szuper! Az milyen szuper, hogy a kánikulában nyüglődnek vele a gyerekek.
Hát, kíváncsi leszek...
10 nap 1 fog? Jaa, nálunk a jobb alsó minimum 3 hete bújik, és még most sincs kint egészen. Lassan behozza a bal alsó, ami 1 hete.
Timi: akkor tetszett a cirkusz! :D Majci jól szórakozott, ez a lényeg.
Móni: a lakás szépítést Janka megoldja, ha pakol. Minek még szakikat hívni?
Kriszti: tündéri Nadin!
Ilyen melegben sztetek lehet rövidnadrágot adni a gyerekekre ha kint vagyunk?

Ádi is mászik!!! De nálunk a kúszás is megvan még. Mikor melyikhez van kedve. Próbál felállni, de arra még nem jött rá, hogy nem csak kapaszkodni kéne, hanem felhúznia magát. :)

Kép
Kép
gabcii

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?