egyszer ajánlottam,hogy nekünk bejön a lufizás és a bubifújás
cirkusz:az első 10 percbe rájöttem miért ne szeretem.
oroszlánok és tigrisek Gladiátor idomítóval
az állatok nyelve lógot,olyan melegük volt.ez az idióta meg pofozta az állatok királyát,a végén bedugta a szájába a fejét
lealázta az állatokat ,ez nem tetszett
hullahoppos csaj:szőkén ,hullahopozott
aladin aki az elöbb még gladiátor volt majd 3 hastáncos ,közülük egyik a szőke hullahoppos fekete parókába,táncikáltak,playbackeltek,aztán jöttek a tevék meg egy láma,majd egy emu
15 perc szünet:póni lovaglás 500 ftért egy kemény kör
pisi:mobil wcros összedzsuvázva mind
1200 ftos villogó biszbasz Majának
mert a bohócok azzal szédítették a kölkeket
szünet végén átmentünk az elsősorba ,mert volt hely,Maja a lovakat várta
jött 3 ugrabugra kisbige és úgy táncoltak,hogy simán leugrabugrálnám őket,hanem lennék ekkora dromedár,na mindegy ,de a fiú meg úgy mozgott mint Pinókkió
aztán jött a hullahopposjázminhercegnő szőkén ismét és egy karikán tekergelődztött,sokat nem láttam belőle ,mert az oszlop takarta
és végre jöttek a lovak,aladingladiátorZORROval,csak feketék voltak,szépek voltak,jah és itt volt a jázminhullahoppos csaj is,mint idomár.
aztán ennyi
2* pá prec bohóc volt,de nem volt nagy szám
és ami legjobban tetszett Majának a végén bejött integetni egy Mickey egér
nézta nagy szemekkel ,hogy ez ő,ez ő,ez őőőő
ez édi volt nagyon
szépen végiülte,nem nagyon kellett rászólni se,végig tapsolt és nézte a közönséget kitapsol
szóval ez olyan családi sirksuz lehettt ,levettem hogy a zorroaladingladiátor és a hullahoppos jázmin egy pár lehet a büfés lehett valamelyiknek az anyja a kék ruhás öreg meg talán az papa.Az ugrabugrik és a segítők alkalmazottak lehettek
de olyan svanyú pofáat vágtak
igezi neszekapdbevidék cirkusz volt,úgy hrdítték hogy fővárosi nagycirkuszosok,de ezek tutira nem azok voltak
hát szóval ez volt a cirkusz
jah és a padok mindig szétestek