Aranyos vagy! Nektek is legyen boldog a maradék kis gyereknap! Tényleg, pont akartam írni:
- nem kell idióta gyereknapi programokon részt venni, ha nincs gyereked, és nem kell egy csomó pénzt kiszórnod gagyi kacatokra az árusoknál, amikre semmi szükség sincs
Na.
Azért én elég rendes összeget el szoktam szórni, pedig nincs is gyerekem. De ma nem mentünk ilyen baromságokra, ezeket úgy utálom. Tök bénaságokat árulnak. Azt szeretem, ha van színház vagy valami ilyesmi, az legalább érdekes a gyereknek. Egyébként arról szól az egész általában, hogy vegyél meg minden baromságot.
Atya Isten! A harmadik laptető!!!! Most aztán bajban vagyok az ígéretemmel! Már kétszer előfordult velem ilyen,hogy egy nap 3 laptetőm volt. Azt mondtam,ha bejön harmadszor is,az lesz az én napom,akkor fogok bebabásodni. Na,most aztán van mit csinálnom!
Nekem is ma itt voltak a keresztlányaim. Az egyik angolozni jött a fiammal, a másik pedig most fog érettségizniés egy zárómunkát is le kell adnia. Ezt kellett neki kinyomtatnom. Aztán olyan jól eldumáltam velük. Ők már nagyok szintén. Az egyik 19 a másik 15 éves
Ha jöttök, akkor úgy kellene csinálni, hogy sátorban ott aludnátok, és az egyik este csinálhatnánk boszibulit magunknak (akkor csak mi lennénk ott, akiket nem ismertek, olyanok nem). És beöltözhetnénk boszinak, táncolhatnánk a tűz körül meg ilyenek. Játszhatnánk ilyet. Gáz ötleteim vannak? Egy kicsit dedós vagyok, sebaj.
Szeretem a nagyobbakat is. A suliban is kijövök a kislányokkal, akiket tanítok. Az idei kislányokat meg különösen szeretem. Olyan ragaszkodóak. A nagyokat is nagyon szerettem. Persze, szeretem most is, csak tudod, már nem járnak, vizsgaidőszakuk van.
Nem baj, Benó. Még boszinak úgy sem voltam beöltözve. Vagyis igen! Egyszer beöltöztem április elsején a gyerekeimnek, hogy megijesszem őket. Seprűre ültem és beugrottam az osztályba. Akartam nekik mondani,hogy mostantól olyan rossz leszek hozzájuk,mint egy boszi, de ők leptek meg engem. Üres volt az osztályom. Amíg én öltöztem,ők kiszöktek és elbújtak nekem.
Igen,láttam. Tudod,mostanában sokszor egyedül vagyok, aztán csak irogatok. Most sincs mág itt a párocskám. Amióta jó idő van, állandóan az anyáéknál eszi őt a fene és dolgozik.
Most már kezd jó illata lenni a sütinek.
Most jut eszembe, hogy megígértem, hogy ha találkozunk, viszek sütit. Nem vittem a Szilzinek. De hát esküvőre sütit! Nem igaz? Majd legközelebb.
Szerintem biztatóak. Viszont vedd úgy, hogy ne koppanj nagyot. Azt hogy kell, mi? Úgy, hogy csak a megnyugtatásod miatt csinálod a tesztet, mondd magadnak azt, hogy igen valószínű az egy csík. Én így csináltam legutóbb.
Oké, nekem meg megjött a Gyurika, mesélte, hogy kavicsot találtak a Petivel, úgyhogy nem tudom, mi lesz. Bemegyek vele fürdeni mindjárt. Még egy kicsit itt vagyok.
Tök jó volt, úgy szorongattuk egymás kezét a Szilzivel, mintha nem akarnánk elválni egymástól. Nekem gyerekkoromban volt olyan néha, hogy mondjuk elmentünk nyaralni valahová, és ott találkoztam valakivel, vagy csak megláttam valakit, és szerettem volna megismerni, és nem akartam, hogy utána többet ne lássam. Ilyen érzésem volt tegnap. Meg olyan ismerős-érzésem is. Mintha ez már a százezredik találkozó lett volna. Veled is ilyen volt a telefonbeszélgetés meg a Tancsuval is. Érdekes, különleges érzés, és örülök, hogy megtapasztalhattam.
Mikor legelőször megláttam, amikor jött föl a lépcsőn, akkor nem tűnt ismerősnek, akkor még idegenek voltunk egymásnak. Az első mosoly volt a vízválasztó. Jó feje volt, mikor rájött, ki vagyok. Azt jó lett volna megörökíteni. A szája elé kapta a kezét, mondta, hogy szia, és aztán mondta, hogy menjek oda.
Nagyon jó lehetett! Megnéztem volna. De a mi beszélgetésünk is jó volt. Olyan volt,mintha már régen ismernénk egymást, és nem is volt kedvem letenni. Olyan szívesen mennék néha hozzátok,hogy találkozzak mindenkivel. De ez sajnos kicsit mág odébb van. Az autóval a párocskám még semmit sem haladt. Mert ugye anyóspajti kitalálta, hoga először a másikat szedje szét, amit alkatrésznek vettünk.
Ja,képzeld a Flórián végighallgatta,ahogy füllentettem az igazgatónőnek,hogy miért nem megyek suliba. Aztán kérdezte, hogy ez mi volt? Kibeszéltem magam,mert nem akartam neki megmondani, hogy hová megyek. Mert mi van,ha nem állapít meg semmit?