Sziasztok!
Hát nem állom meg, hogy ne írjak én is!!!
Norka!
Tegnap reggel óta csak csendben drukkoltam, hogy komoly baj ne legyen.............. Jól van, hogy jól vagy, ez a lényeg! Itt az idő élvezni a kismamaságodat! Pihenj!
Nekem ma csak az járt a fejemben, hogy háromszor annyit kell dolgozni most, hogy a rengeteg munkátok nehogy kárbavesszen! És sikerült, szerintem is minden rendben volt!
Kir, Rambóka, Mamint és a többiek, akik csendesen a háttérben dolgoztatok:
Köszönjük nektek!!!!!!!!! Én minden évben nagyon fogom várni ezeket a találkákat, hihetetlen erővel tölt fel az a rengeteg ismerős és ismeretlen arc!
Zsizsik!
Nem tudom nem megemlíteni, hogy hihetetlenül nagyon jól nézel ki! Rengeteget fogytál!!!!!!! Jó nő vagy na!
Hajni!
Én asszem nem is láttalak????? Ne máááááááááááááá Pedig szívesen váltottam volna pár szót veled! Vagy beszéltünk is?
Én úgy meg voltam néha szédülve, hogy csak na!
Dimet!
Vigyorgóztunk ja!!!
Holnap jönnek Éviék hozzánk, majd kifaggatom! És tényleg nagyon rendes lány, sokat járunk össze! Várom a háuszot! De jöhet más is ám, Grace klinika, SzF is, mindegy, néha jól jönne valami értelmes a délutáni utálatosak helyett...... Fotót tőlem bátran!
Rami!
Meg kell mondjam, hogy nagyon frankón összerakatad! Én a helyedben odapisiltem volna idegességemben, Te meg még gondolkodni is tudtál! Szóval jövőre vállalhatod automatice, mert jól csináltad!
Gergő imádni való! Ez a gyerek tündér!
Rejóka!
Ha Nóri olyan békés lesz, mint Johanna, akkor minden bűnömet megbocsátották odafent!
Azok a fürtök!!!! És az a mosoly! Nekem nagyon bejön a lányod fizimiskája!
Kir!
A te ízes beszédedtől melegebb az ember szívekörül! Tibike egy angyal, ahova viszed, ő ott oldja meg, hogy jól érezze magát! Remélem gond nélkül hazaértetek!
Kavicska!
Szilas ahogy elsírja magát, annyira zabálni valóan esendő! Nóri bömböl mint egy oroszlán, a szomszéd utca is hallja, a Te kisfiad meg csak úgy megjegyzi óvatosan, hogy gondja van...... Nagyon szép, formás babácska! És jól nézel ki! Nem is emlékeztem, hogy ilyen csodaszép hosszú hajad van!
Bettica!
Sápadtnak is láttalak....... Nagyon készülődik kifelé az a buba (by Kir!!!
)
Sokat eszembe juttok, egy-egy frontnál szinte várom, hogy írsz, elindultatok! Kit értesítesz????
Lyutka!
Te érkeztél ugye elsőként??? Utólag már megvolt........
Kit hagyok ki..................
Lecsó!
Sajnálom! Lestelek pedig!
De majd talán bepótoljuk valmaikor!
Monee!
Jövőre???? Addigra már lesz helyünk ahol majd lehet aludni, így egy családot vendégül fogunk tudni majd látni mi is! Hátha........ Majd kialakul!
Megyek, megpróbálom eltenni magam holnapra!
Sziasztok csajszik!