Új privát üzeneted érkezett!

Bettica!
Alakítja a jósló is a méhszájat, tehát ha beléptél a 38. hétbe, nem kell lepihenni, hagy tegye a dolgát a méhed! Nagyon drukkolok!!!
Egyébként nekem is nagyon hamartól, nagyon tisztességes jóslóim voltak, és kihúztam a 39. hétig!

Holnap mi is érkezünk nagyon korán!
Remélem végig tudunk maradni, ugye Nórival ez kiszámíthatatlan, remélem jól fogja viselni a kirándulást!

Hoztam néhány fotót azoknak, akik nem fognak jönni, kárpótlásul? vagy dicsekvésenk???? :oops: :oops: :oops: .................... :)

Hajni!
Sok boldogságot a házikóhoz!!!

Ági!
Eszterkének boldog félévest! Atyaisten.......... Naggggyon rohan az idő!

Csillag!
Miron eszméletlen szép! Látom élvezte a szülinapozást! :)

Többiek????????????

Nos, a fotók!

a cumit is szeretjük!!
Kép

Az első szerelem............
Kép

füüüürdüüüünk!
Kép

A nagy és a kicsi!!! (Boldog vagyok velük.................)
Kép

Vigyorgós
Kép

Nagyon jól vagyok anya!!! :)
Kép
Vendég

Ahhhhhhaaaaaaaaaaaaa!
Pont ma, pont két hónaposak vagyunk!!!!!

El sem hiszem! :):):):):):):):):):)
Vendég

Monácska!
Gratula a két hónapos gyönyörűségedhez! :D
Vendég

Monácska: gratula a 2 hónaphoz a kicsilánynak!!!!
Az első kép olyan mint egy képeslap-fotó! Nagyon jól sikerült és iszonyatosan zabálnivaló lányka! Holnap asszem rengetegen fognak sorbanállni nálatok, hogy megnézhessék :lol:

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Kicsikét irígy vagyok a holnap miatt! :) Csináljatok légyszi fotót, hogy legalább ennyi élményt kaphassunk! Remélem a babamozi hamar felkerül majd a honlapra, nagyon érdekel. :)

Kavics!

Elfelejtettem, tök jó hogy írtál Ginának. Nagyon örülök neki, hogy jobban vannak. Iszonyúan ügyes Dorina, hogy ilyen hamar hazamehettek. :)

Bettica!

Biztos jobb fekve, de lehet hogy Monának van igaza. Nem "kifeküdni" kell pár nap múlva a fájásokat, hanem Bence babát megszülni vele. :) Remélem ez a sok fájogatás jót tesz és hamarra fog érkezni a babó, ha egyszer elindul. :D

Azt szeretném kérdezni, hogy a hirtelen növekvő pocit Te nem érezted nehéznek?
Más is válaszolhat.
Nagyon sokat nőtt a hasam egy hónap alatt előre, szinte hétről hétre szembetűnő a változás és nehéz, érzem hogy nehéz. Húz lefelé, húzza a hátam, meg az egész frontális részt. Ma főzéshez elő kellett kapni a kismama övemet (Anita hastartó pánt), mert nagyon rossz volt. A kérdés igazából az, hogy nem teszek rosszat azzal magamnak, ha használom az övet? Mi a jobb, hagyni lógni és esetleg ezzel erősíteni az izmokat amiknek erősödni kell, hogy megtartság a pocakot, vagy nem szenvedni és felrakni a pántot?

Mona!

Annyira szép Nóri! :)
Jól látom, hogy változott az arca a születéskorihoz képest?
Szopival minden oké?

Vacsizni akar a család, mennem kell...
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

majd hozzászoksz hogy nagy :) de ha kényelmes, szerintem tedd fel a pántot!! a hirtelen növéseknél feszíthet ennyire. magnet szeded, ugye?

monácska, csudaszép kishölgy:) tiszta apukája most. múltkori képeken inkább rád hasonlított.

gina, örülök, hogy megvannak :)

takony vagyok. nnagyon jóó.

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

sziasztok

Sajnos nem megyünk a pcos talira. :cry: Apa ügyeletes és most hívták,hogy hiba van,mennie kell dolgozni.Ez van!!!

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!

Lecso: :( Pedig de jó lett volna :roll: Kár...

Monee: Nekem is már egy ideje nagyon nehéz. Főleg azóta érzem ezt, mióta egy cipő felvétel alatt képes vagyok kifulladni... Tegnap pl. bent voltam a cégnél és "munka" után összepakoltam a cuccaim, háááát le kellett utána ülnöm :D

Gina: Majd elfelejtettem, még jó hogy Monee eszembe juttatott titeket! Hihetetlen nagy lépés, hogy otthon lehettek! Gratulálok hozzá, remélem hamar összeszokik a család és önző módon ha képeket is kapunk, akkor egyenesen boldogok leszünk ;) Várunk majd a fejleményekkel :)

Monácska: Asszem te kérdezted a medencefertőtlenítőket. Ha emlékeim nem csalnak, a júniusi topikban vetődött fel a kérdés, hogy melyiket érdemes. Egy szakértő lány azt mondta, hogy a tablettásat javasolja, mert ha megveszed a különböző löttyöket, ugyanott vagy, viszont a tabit könnyebb kezelni, adagolni, stb...

Na, a ma éjjelemmel megint csak embert lehetne kínozni... Aludtunk vagy 4 órát és már fél 7-kor fent voltunk... és nem, nem az izgalom miatt... :roll:
Éjjel nyilalgatott, nagyon, fél óránként, ismételve 5-6x. Ha sikerült valamiért elaludnom, akkor egy jósló ébresztett... Párom sem aludt valami jól, ő meg a bedugult orra miatt szenvedett (amiatt is szenvedtem, de az volt a kisebbik rossz). Most együtt kukorékolunk. Én már azt hittem, hogy megyünk szülni, minden fájásnál WC, nem történt-e valami. Nyákdugóval még nem találkoztam, ami nem jelent semmit, mert este villany nélkül intézem a pisit, hogy vissza tudjak aludni... Lehet nem láttam elmenni...

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Nagy izgalmakkal várom a mai napot! :)
Még itthon. (párom fél tiz előtt nem vergődik haza, utánna összekapjuk magunkat és indulunk)
Mi 12 előtt nem érkezünk. Sajnos! :(

Bettica!
Olyan aranyos vagy, ahogy leírod ezeket a nyűgöket! :) Teljesen átérzem a helyzeted! Ha teheted aludj napközben!!
Pocak ellen most nincs orvosság! :lol: Csak miután kibújt Bence fiad! :D
Én még mindig nem bírok hason aludni.... fog ez menni valaha???

Most a melleim nem engedik.... :lol: :lol: :lol: Éjszaka annyira megtelik tejjel, hogy robban szét! Szó szerint. Igaz Szilas 3,44kor a 170et becuppantotta! :? :lol: :lol:

Huhh, de nehezen indulok. Pedig muszáj! Készülődés van!

Pusszantás mindenkinek!

Jók legyetek!
Vendég

szióóóóó :P

a talisoknak jó társalgást!!! szép időt
norka és szervezők zökkenőmentes napot !!!

jó lenne veletek lenni,gondolok rátok és a beszámolót képeket várom én is!

Gináéknak szívből örülök,hogy otthon lehetnek és jól vannak, köszi kavics! :wink:

mona, csillag, dimet tüneményes gyerkőcképek!!!!!! :D :D :D :D
szép pofis csini gyerek minden pco-s baba

hajni házikó+kert tetszik, érezzétek jól magatokat, jó munkálkodás sok sok örömteli évet

bettica hűűű nemsokára szülés...azt hiszem ezek a jóslok elég fárasztóak lehetnek :( ,gyors és könnyű szülést kívánok :wink:

lányok nekünk már napi program a reggeli topikolvasás kiskinccsel,itt vackol az ölemben békésen mosolygva..de így legalább én is társaloghatok veletek :D
voltunk védőben ,4hét alatt a papír szerint 5centit nőttünk és 1.20híztunk,szeret is enni
lenne egy kérdésem is alvás közben sokat erőlködik a pukik és kaki miatt, ugye ez is 6hétig tart???úgy tudom sajnálni főleg éjszaka

pusz
Vendég

bettica, drukkok mennek!

megpróbálok még egy képőt varázsolni a kis lurkómról :D
Kép

Kép

Kép
csillagfény

bettica, drukkok mennek!

megpróbálok még egy képőt varázsolni a kis lurkómról :D
Kép

Kép

Kép
csillagfény

úgy látszik marcit mindig duplán kapjátok.
ajaj, asszem túl régóta üólök itthon, hogy ilyen béna lettem.

Kép

Kép
csillagfény

Sziasztok lányok!

Egy pár percre ideültem a géphez...

Remélem, jól sikerült a PCOS találkozó! :?
Sajnos nem lehettem ott, hiába dolgoztam ezen két hónapja. Az érzéseimet nem ecsetelném. Amikor Mamint üzent, hogy "Elkezdődött! Sokan vannak!" akkor bizony nagyon elkezdtem sírni. :(

Szeretném megköszönni ennek a fantasztikus csapatnak, hogy így mellém álltak és megoldottak mindent. Kezdte K.ir és Dimet, segített Rami, aztán Rejo, eljött Mona segíteni ma reggel és Mamintnak is nagyon sokat köszönhetek, és még voltak egy páran, elnézést kérek azoktól, akiket kihagytam név szerint most.
Igen, ezt csak így érdemes csinálni... minden rosszalló megjegyzés vagy célzás ellenére, ami ért az elmúlt időkben. Még egyszer köszönöm...

Benjámin megállt jelzett. Csütörtökön már nem voltam jól fizikailag, péntek reggel a WC-n bevéreztem. Benjámin azóta is egy 5 centis haematómával focizik... szerencsére a vérzés még tegnap elállt, de ezt már nagyon komolyan kell vennem. Saját felelősségre itthon vagyok és két hétig nem mozoghatok, utána meglátjuk, de azt hiszem, az eddigi életmódnak vége.

Csinált valaki képet? A kvízt ki nyerte? Basszus, nem tudok semmit... :?
Vendég

Sziasztok,

Norka, reggel, mikor odaértem a talira, akkor hallottam.... :? :shock: :cry: basszus, vannak dolgok, amiket komolyan kell venni, ez most azt hiszem, egy ilyen jel volt. hihetetlenül hiányoztál, olyan kis árvák és anyátlanok voltunk nélküled....de tényleg, nem viccből írom.
Én 1/2 3-ig voltam ott, addig nagyon szépen, a program szerint ment minden, a babamozi tündéri volt, Tűű doki jó kis előadást tartott, és tudott még újat mondani, szóval érdemes volt végig hallgatni. Zentai Andi előadása is jó volt, aztán beszélt pár szót egy hölgy ,aki a Lombikbaba Alapítványtól volt, majd jött: RAMBÓKA !!!!!! Szegénykém mellettem ült, és halálra izgulta magát, majd felment a szinpadra és egy remek, összefogott és érthető előadást tartott !!! Bravo Rami !!!! Nagyon ügyes volt, büszkék voltunk rá !! :lol: :lol: :lol:
Szünetben ment a traccsparti, jó volt látni a picurokat, Gergőt, Nórit, Szilast, Tibikét, egyik tündéribb, mint a másik ! Bettica Bencéje csak pocakban volt jelen, Bettica pocakja is nagyon helyes !(kicsi vagy nagy, ez itt kérdés .... :lol: :wink: )
A szünet után jött a bőrgyógyász doktornő előadása, ami szintén érdekes volt, és sajnos utána én el is jöttem, úgyhogy én is kiváncsian várom, mi volt a továbbiakban.
Nekem Kir és Lyutka voltak új személyes ismeretségek, a többiak már "régi motorosok" voltak számomra, mindenki mint mindig nagyon aranyos volt ! jó volt megint látni a bandát....!
Köszönjük Norka, hogy megszervezted !!!!! És most már tényleg pihenj !!
zsizsik

Ja, az én gépemmel Dimet csinált képeket, ha lehet, akkor feltöltök majd párat. A lehet alatt a többiektől kérdem, hogy felrakhatok-e, akik az asztalnál ültek a szünetben velünk együtt.
zsizsik

Kedves Norka!

Most értem haza a taliról, ami fantasztikusan sikerült - de, mégis - hiányzott valaki nagyon - TE! Én most találkoztam először személyesen a csapattal és nagyon vártam a veled való találkozást is, hogy végre szóban is meg tudjam köszönni neked azt a sok-sok mindent, amit tettél, teszel értünk!
( A babamozit nem lehetett kibírni bőgés nélkül - főleg amikor jöttek az ismerős nicknevek).
Kérlek, pihenj sokat - most ez a legfontosabb, remélem, hogy egy ilyen talpraesett, harcedzett anyának a lurkója is ilyen!
Még egyszer mindent köszönök (de elcsépeltnek hangzik, pedig tényleg így van, ha pl. annak idején nincs a honlap, akkor lehet, hogy már túl lennék egy drillingen stb...)!
lyutka

Sziasztok!

Norka!
Azt hittem ma rosszul hallok, amikor Rambóka közölte mi történt veled! :cry:
De egy a lényeg, hogy ha pihenve is, de egyben vagytok és Benjámin baba októberben szépen világra jön! :)

Sajnos, tavaly nem sikerült eljutni.
Az idén csak a szünetre érkeztünk. Okát tudod. És kb. 2 órát tudtunk maradni. Így minden előadásról lemaradtam, ami délelőtt volt, :(
Rambókát szívesen meghallgattam volna... :)
Remélem jövőre sikerül elejétől a végéig maradni! :)

A hangulat nagyon jó volt, traccsparti a javából, de tényleg ahogy Zsizsik írta, nagyon anyátlanok voltunk. Nagyon hiányoztál. :?

Norka drága!
Te vagy és a kisfiad a legfontosabb! Pihenj rengeteget! És minden rendben lesz! :)
Nagyon sok pozitiv energiát küldök feléd! :)

És gratulálok a szervezéshez! :)
És az összes segítődnek. Annyira helyesek voltak a lányok, ahogy beszélték, hogy most mi miután következik. :)
Monácska neked külön köszönet, hogy amikor megérkeztünk szárnyaid alá vettél és irányítottál! :) (sz.r amikor az ember ilyen későn érkezik :? :oops: , tényleg nem tőlünk függött :roll: )

Kir!
Örülök, hogy végre megismertelek! :) Tetszett a körömlakk színe! :lol: Olyanom még nincs! :lol:
Párommal hazafelé többször emlegettük a kisfiad!
Azt mondta, hogy amikor meglátta a kiságyban, azt hitte hogy már beszél is! Olyan nagynak tűnt! Azt mondta, hogy beszélt hozzá, csak nem kapott választ! :lol: :lol: :lol:
Nagyon édes!! :D

Hajni, Lyutka!
Nektek is nagyon örülök! :) Jó végre összekötni az arcokat a nevekkel. :)
Vendég

Sziasztok!

Nagyon irigy vagyok azokra, akik ott voltak a talin....

Norka!
Remélem minden rendben lesz, pihenj sokat, most ez a legfontosabb!!

(úgy várom már, hogy fenn legyen a honlapon a babamozi!)
ezoterike

Ezoterike!

Én éppen most néztem meg a tavalyit, de én is várom, hogy újra láthassam az újat!
lyutka

hali ismét wegykéz,bőgés van de be kellet jelentkeznem

norka nagyon vigyázz magatokra benjamin a legfontosabb, remélem lesz segítséged otthon
biztosan a leges legjobbann alakulnak a dolgok :wink: drukkk

talisoknak puszi és kérek képet
Vendég

Sziasztok!

Norka: Hihetetlen nagy hálával tartozunk a sok szervezésért neked és a "kis" csapatodnak. Kérlek most ne foglalkozz mással, csak magatokkal! Sajnálom, hogy ennyire rossz dolgok történnek veletek, de ahogy a többiek is írják, Benjamin erős és veletek marad, csak rengeteget kell pihenned...

Hú, lányok ez a mozi ismét nagyon jó lett :D köszönet az összes közreműködő lánynak! De tényleg! Ott ültem és meghatódva néztem a sok-sok babát, akik az elmúlt évben fogantak és születtek... Hát, nagyon vissza kellett fognom magam, hogy ne pityeregjek... Tavaly is ugyanezt éreztem, pedig akkor Bence még csak tervben volt... Annyira jó volt látni, ahogy azok a pici vagy már nem is olyan pici babák élő bizonyítékként jelen voltak... Egytől-egyig nagyon szépek, asszem tényleg el lehet mondani, hogy a metes babák a legszebbek :)
Tényleg nagyon sok új információval lettem én is gazdagabb, és nagyon örülök, hogy láthattam a régi lányokat és megismerhettem az újak közül néhányat.

Zsizsik: Felőlem lehet ;)

Na, megyek és megpróbálom a kimaradt alvást pótolni ;)

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
bettica

halihóóóó

jó volt megint újra, együtt :) csak norka te lettél volna még ott.

folytköv. nyűg van. 4. fog......

Kép

dimet

Dimet!

Nálatok már 4. fog??
Azta! Nálunk kb. 2 hónapja kijött a 3. alul, és azóta megálltunk a fejlődésben :shock:
ezoterike

Sziasztok!

Norka!

Sajnálom, hogy nem tudtál végül eljutni a talira, koronája lett volna ez a munkádnak Benjámin előtt. Már mindegy, a baba fontosabb. Pihenj nagyon sokat! Bogira vigyáz valaki? Van segítséged?

A babamozit én is nagyon várom már! Itthon szabadon lehet majd bőgi közben. :D

Kincs!

Boldog első hót Kiskincsnek! :D

Bettica!

Ez a "bénaság" akkor mostmár végig ki fog tartani?!
Nem is az a nehéz, hogy őt cipeljem, hanem az, hogy ennek a "lassultságnak" a gondolatát elfogadjam. :D Terhes vagyok vagy mi a szösz, rá kéne hogy döbbenjek. :lol:

Kavics!

Képzeld, ma gazolás közben a telek egy félreeső helyén felfedeztem, hogy van személyre szóló hangyavárunk is! :lol: Szegénykék, kihúztam egy gazt és kidőlt a vár egyik oldala, kiborultak a tojások. Volt nagy rohangászás, szedték össze a tojásokat, remélem hamarosan vissza tudják építeni a kiborult falat. Ezentúl csak levágom ott a gazokat, nem tépkedek. :D

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok!

Tök örülök, hogy a nevekhez most már arcot is társíthatok. Örülök, hogy megismerhettem néhányótokat! Elnézést kérek azoktól akikhez nem mentem oda, de néha nyuszi vagyok. Pedig rögtön rájöttem mikor odaértünk, hogy ki Monácska, Dimetet Zsuzsiról ismertem fel, és Zsizsik is rögtön ismerőssé vált. Bocsi Tőletek csajok,hogy nem mentem oda lányos zavaromban. Csak az a sok ember......... :lol: :oops: Meg mentségemre legyen hogy tegnap este kissé jobban éreztem magam a kelleténél a 10.éves érettségi találkozón és ma rettentő másnapos voltam. :roll:

Norka!
Sajnálom, hogy nem tudtál jönni, de most az egészséged és Benjámin a legfontosabb!Pihizz sokat és vigyázz magatokra!
Minden elismerésem a munkádért, meg persze a többiekéért is! nekünk nagyon tetszett az egész.

Hát csajok a gyerkőcök, kisebbek is és nagyobbak is valami fantasztikusan édesek. El voltam tőlük ájulva, sőt mi több Apa is. (mikor Nórit megláttam mikor odaértünk az ajtóban, még könnycsepp is kicsordult picit) Asszem levette suttyomban a mintát. :D

Jó volt a kvíz is. Apple-el és Lyutkával döntetlenül 2.ak lettünk az NLC-s lányokkal. Na ezt aztán jól megaszontam, de remélem értitek... :lol: De csak asszem 1-2 ponttal maradtunk le a győzelemről. :? És Apa is büszkén mondta hogy a kérdések felére jól válaszolt és felmerült benne gy két dolog saját magával kapcsolatban is. Asszem most kicsit hagyom, had főljön a maga levében és ő jöjjön hozzám hogy mit is kéne csinálnia. Az idő nekem dolgozik. :D

Rami!
Ügyi voltál!Gratula!

Asszem mára ennyi volt, rettentő fáradt vagyok, és holnap pakolás meg jönnek sógornőmék, meg megyünk vásárolni és különben is ezer felé van a fejem a házzal kapcsolatban.

Puszi Nektek!

hajni...
Budaörs

Sziasztok!
Norka!
Sajnálom, ami történt. Remélem most már rendeződik a "helyzet"!
Pihenj nagyon - nagyon sokat!!

Kép
lara26

éljenek a hangyák. :) de igazad van. én is ezt csinálnám. szörnyű. pedig csípnek :D

kincs, boldog 1 hót!!!!!!!!!!!!!!!!

kavics, rami!! dobjatok meg egy címmel! jöv. héten feladom.
csere dvd-t majd legközelebb. ráér.

norkaaa.....írtam smst, és meg sem kaptad, nem jelzett vissza a telóm. remélem minden rendben van!

k.ir, örülök (neke dis), hogy személyesen találkozhattunk. tibike egy angyal gyerkőc. és remélem nem is halt éhen :lol:

csillag, azt hiszem a lányom szerelmes a fiadba. :lol: mutattam neki a képet, és totál begőzölt, sikongatott.

eto, szerintem igen, az a baj, a nyűg tárgya. 4. fog. de az első kető után a 3. nagyon sokára jött ki. úgy látszik ez a4. meg gyorsan jön. nem úgy volt,hogy te is jössz a talira??

lecso, kerestelek pedig. sajnálom,hogy nem voltál. :(

mona, nektek ezer csók. és imádom a véletleneket....a sofőröm éppen kapóra jött meló ügyben férjemnek. remélem vmi lesz :)
(és szimpi is volt a csajszi :) )
gondolom jót nevettetek dimet és a léggömbök akcióján. :lol: ha pár kilóval kevesebb (jó pár kilóval....) lennék, lehet elrepültem volna :D
ja, megyünk gyuszira. ott vannak a doktorháuszok. rem. most nem felejtem el :?

no, megnézem a grace klinikát. már vasaltam egy nagy adagot.

ja, rejo. akár hétfőn talizhatunk is!!!

Kép

dimet

Dimet!

Én szívem szerint mentem volna, de apa munkái miatt nem lehet, meg Gergő sem bírta volna ki az utat az autóban a melegben, amikor kontrollon voltunk Pesten akkor is nagyon nyügi volt végig.Így nem is tervezgettem, hogy mennénk.
ezoterike

Norka: mennek a szurkok, annak örülök, hogy most csak magatokkal foglalkozol (és remélem nem csak 2 hétig)!

Talisok: örülök, hogy jól sikerült a tali és jól éreztétek magatokat!
Vendég

csakegy, mizujs van veletek? lilla?

Kép

dimet

Sziasztok!

Hát nem állom meg, hogy ne írjak én is!!!

Norka!
Tegnap reggel óta csak csendben drukkoltam, hogy komoly baj ne legyen.............. Jól van, hogy jól vagy, ez a lényeg! Itt az idő élvezni a kismamaságodat! Pihenj!
Nekem ma csak az járt a fejemben, hogy háromszor annyit kell dolgozni most, hogy a rengeteg munkátok nehogy kárbavesszen! És sikerült, szerintem is minden rendben volt!

Kir, Rambóka, Mamint és a többiek, akik csendesen a háttérben dolgoztatok:
Köszönjük nektek!!!!!!!!! Én minden évben nagyon fogom várni ezeket a találkákat, hihetetlen erővel tölt fel az a rengeteg ismerős és ismeretlen arc!

Zsizsik!
Nem tudom nem megemlíteni, hogy hihetetlenül nagyon jól nézel ki! Rengeteget fogytál!!!!!!! Jó nő vagy na!

Hajni!
Én asszem nem is láttalak????? Ne máááááááááááááá Pedig szívesen váltottam volna pár szót veled! Vagy beszéltünk is? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Én úgy meg voltam néha szédülve, hogy csak na!

Dimet!
Vigyorgóztunk ja!!! :) Holnap jönnek Éviék hozzánk, majd kifaggatom! És tényleg nagyon rendes lány, sokat járunk össze! Várom a háuszot! De jöhet más is ám, Grace klinika, SzF is, mindegy, néha jól jönne valami értelmes a délutáni utálatosak helyett...... Fotót tőlem bátran! :)

Rami!
Meg kell mondjam, hogy nagyon frankón összerakatad! Én a helyedben odapisiltem volna idegességemben, Te meg még gondolkodni is tudtál! Szóval jövőre vállalhatod automatice, mert jól csináltad! :) Gergő imádni való! Ez a gyerek tündér!

Rejóka!
Ha Nóri olyan békés lesz, mint Johanna, akkor minden bűnömet megbocsátották odafent! :) Azok a fürtök!!!! És az a mosoly! Nekem nagyon bejön a lányod fizimiskája!

Kir!
A te ízes beszédedtől melegebb az ember szívekörül! Tibike egy angyal, ahova viszed, ő ott oldja meg, hogy jól érezze magát! Remélem gond nélkül hazaértetek!

Kavicska!
Szilas ahogy elsírja magát, annyira zabálni valóan esendő! Nóri bömböl mint egy oroszlán, a szomszéd utca is hallja, a Te kisfiad meg csak úgy megjegyzi óvatosan, hogy gondja van...... Nagyon szép, formás babácska! És jól nézel ki! Nem is emlékeztem, hogy ilyen csodaszép hosszú hajad van!

Bettica!
Sápadtnak is láttalak....... Nagyon készülődik kifelé az a buba (by Kir!!! :lol: :lol: :lol: )
Sokat eszembe juttok, egy-egy frontnál szinte várom, hogy írsz, elindultatok! Kit értesítesz????

Lyutka!
Te érkeztél ugye elsőként??? Utólag már megvolt........

Kit hagyok ki.................. :oops: :oops: :oops: :oops:

Lecsó!
Sajnálom! Lestelek pedig! :( De majd talán bepótoljuk valmaikor!

Monee!
Jövőre???? Addigra már lesz helyünk ahol majd lehet aludni, így egy családot vendégül fogunk tudni majd látni mi is! Hátha........ Majd kialakul!

Megyek, megpróbálom eltenni magam holnapra!

Sziasztok csajszik!
Vendég

Köszi, megvan, szépen gyógyul:)

2 napja 2 bőrgyógyászt megjártunk, 1,5m távolságból 10mp alatt meghozták a diagnózist, hogy ez ekcéma és szteroid kell (plusz telefonon a kresztanyám aki látatlanban szteroidot javasolt... de vele csak azért beszéltem mert a szüleim sumák módon felhívták...) amire én xartam magasról, hazajöttem és az elsőtől kapott vizes krémbe szépen belenyomtam a canestent, azzal kenem Lillát, mostanra egyre szebb a bőre, szó szerint lefelé olvadnak róla a plakkok... a bőrgyógyászok meg bekaphatják. Lehet, hogy ez alapból ekcéma de a bőre akkor is a gomba miatt volt ilyen randa, az ekcéma max. táptalaj volt a gombának. Most abban bízom, hogy ha sikerül kikezelni a gombát (ha jól láttam a neten akkor min. 2 hétig kéne kenegetnem, hogy biztosra menjek) akkor simán testápolóval is OK lesz a bőre... légyszi szurkoljatok:) (viszont tegnap este majdnem felrobbantam, jól felidegesített egy csapat seggfej indexes. Volt anno egy topik amibe írtam de a sok surmó ember miatt inkább kiszálltam belőle... na most ezek az emberek úgy ahogy van csapatostol "lerohantak" az egyik ekcémás topikban -fogalmam sincs hogy találtak rá, soha nem is jártak arrafelé- miszerint egyrészt én őrült vagyok másrészt gyerekgyilkos amiért nem vagyok hajlandó szteroidozni Lillát... megjegyzem egyiknek sem ekcémás a gyereke, azt se tudják mi az, soha nem rohangáltak bőrgyógyászhoz, nem tapasztalták, hogy a kapott krémek csak rontanak a helyzeten és azt sem amikor egy véletlenül kipróbált krém hirtelen elkezdi meggyógyítani a gyereket... egyszerűen azért jöttek mert gondolom unatkoztak, én lettema téma -nem tudom hogyan- és úgy döntöttek, hogy szépen egyenként bejönnek és engem anyáznak... Mondjuk az jó, hogy valaki azonnal mellém állt mert neki hazavágták a gyerekét a szeteroidokkal és rohadtul nem lett jobb a bőre plusz tök rendes volt mert emilben is küldött extra tippeket). Mondjuk nem is ez zavart hanem az, hogy az anyázódók között volt egy lány akivel IRL is jóban voltam, többször is találkoztunk, egy napon születtek a lányok is, levelezgettünk is és ő volt az aki azzal jött, hogy én szó szerint kínzom a gyerekem... mindezt ráadásul egy olyan ember írta aki a néhány hónapos gyerekét (aki minden lóxart elkapott "hála" a hazavágott bélflórájának) kínaiban vásárolt rántott csirkével etette... plusz akivel azt hittem, hogy jóban vagyok... erre meg ocsmányul hátbatámad. Úgyhogy szépen töröltem az összes indexes ismerősöm az iwiwről (ld. valszeg egyiket sem ismerem valójában) és máris jobb lett a hangulatom. Mondjuk igazán attól lett jó amikor láttam, hogy talán pont a legcsúnyább plakk helyén gyönyörű rózsaszín bőr nőtt egy nap alatt Lilla karján:))))))

Egyébként meg ma szuper napunk volt, a férjem osztálytalálkozójára mentünk ahová mindenki hozta a családját is, tele volt minden kisgyerekkel, mindenki szuperül érezte magát, Lilla meg ott smacizott folyamatosan az egyik 4 éves kissráccal:))))) (annnnyira aranyosak voltak:))))))) (plusz volt egy kutya is, szegény egész jól tűrte amikor egy 5 fős pelenkás csapat megtámadta és nyálas, ragadós kezek simogatták:)))))
Vendég

és gratula a 4. fogacskához:))))) (használtok borostyán láncot? megesküdni nem mernék rá de szerintem segít...)
Vendég

Csakegy!

Hát kiszúrtál velem, de megoldottam!!! :)

Megértelek! És igazad is van!! Tudod, Lillával Te vagy otthon, és te nézed, ahogy vakarja szegénykém a bőrét sebesre!!! Gyógyuljatok!

Szegény Ákosom a kruppra kapott szteroidos inhalálót, olyan véreres volt az arca, hogy hihetetlen...... Nagyon nehezen jött helyre! Ha van más emgoldás, akkor az utolsó az legyen!

Egyébként eszembe jutottál, mert a Sudocremre azt írják, hogy jó ekcémára is, de gondolom ezen már régen túl vagytok!

Nincs kedvem lefeküdni, kicsit asszem túlpörögtem ma!
Vendég

csakegy, légyszí priviben küldddd el ezt a minibetűs részt. bakker, nem látok én már ilyenkor....(egyébként sem)

Kép

dimet

Csakegy!!

Ez volt a legkisebb betűméret? :lol:
Azért megoldottam én is :lol:
ezoterike

Sziasztok. Bepofátlankodom ide. :)

Monácska, mikor hazaértem, és írni akartam, ill írtam Nokának, a szavakat kerestem az érzéseimre, de valahogy nem találtam. Neked viszont sikerült kifejezni, amit szerettem volna írni.
A sokkot Norka tegnap reggeli sms-e után, amikor úgy éreztem, hogy bukott az egész találkozó. Magamban nagyon szorítottam Benjáminért, és szorítok most is.

Lányok, nagyon jó volt együtt "dolgozni" veletek, és a többiekkel találkozni!

Zsizsik, sugárzol! Ki vagy cserélve! Én nem lepődnék meg, ha.... ;)

Babák gyönyörűségesek, Szilasba külön beleszerettem, nekem is ilyen nyugis gyerkőc kell!

Még csak annyi, hogy a mai munkánk csak annak a többhónapos szervezésnek a fenntartása volt, amit Norka vitt a vállán. Annyira flottul le volt rendezve minden, hogy nekünk nem sok minden feladat jutott. Mindenki tudta mikor, és hol a helye.

Kép
mamint

Norka vigyázz magadra nagyon-nagyon!
Én sajna megint lemaradtam, de rengeteget teszel értünk, és ezért talitól függetlenül is 1000 hála. állítom, nagyon nagy szerepoed lesz abban, ha végre az orvosok is megismerik a pcos gyógyítási módját.... :roll:
érdekesek a rosszalló megjegyzések. amikor valaki értünk dolgozik, ingyen, erején felül.... na mindegy.

nálunk tegnap nagy vendégség volt, megint hasmenésem van!!!!!!!! szerintem tuti a társaságból fertőz valaki, mert nem mertem enni semmit. terjedhet cseppfertőzéssel ilyesmi?
a vetéléem után 1 héttel jött ki, akkor is ők voltak nálunk utána egy kicsit jobb lett, majd a múltkori vendégség után megint előjött. aztán antibiotikum, elmúlt.
nem bííííííííírom!!!!!!!!!!!!!!!

Dimet, nem hozzuk őket össze? :D

Kép

Kép
csillagfény

jó reggelt

olyan jó olvasni a soraitokat, mikor lesz a következő találka :?:
nagyon szeretném látni én is a gyerkőcöket meg perdsze a szülőket

norka jól vagytok :?:

okr volt :?:

bettica hogy aludtatok,nincs semmi :?:

köszönjük a 1hós köszöntéseket,kiskincs ismét itt..már horkolt mikor a kiságyba próbáltam csempészni de mire kiértem a szobából felsírt,így újra itt vackol :lol:
rakok egy tegnap reggeli pizsis ébredős képet
Kép
Vendég

Jó reggelt Csajok!

Kincs!
KisKincsnek egy nappal megkésve is, de boldog hófordulot! :)
Neked is van már hónaposretked! :lol: :lol:
Olyan édes kis pofikája és fitos orrocskája van! :) Zabálnivaló! :)

Okr! Nem volt :( Biztos közbejött valami. Szerintem csak a férje dolgozott és nem tudta magát szabaddá tenni. Azt pedig csak gondolom, hogy egy kicsi és egy pici gyerkőccel nem indult útnak.

Pedig én is nagyon vágytam rá, hogy találkozzak vele. (mivel az én Uracskám a topikférjek közül - Gabikáét is - az ő férjét ismeri, így mondtam, hogy ott tutti találkoznak)

Zsizsik!
Igen, ezt én is elfelejtettem mondani, de pótolom.
NAGGYON NAGGYON JÓ nő vagy! Hihetetlenül csinos! :) Komolyan! :) Látszik minden egyes befeketett energia! :)

A gyerekekről tegnap nem írtam, de Tibike és Gergő a két véglet!
Tibike, a békés nyugodt, csendes, mindent komolyan figyelek, akárhová tesztek én békés és nyugodt,boldog fiú vagyok. Időnként nagyokat sikongat! :)

Gergő! Pedig! :lol: :lol: Már nevetnem kell. Mert a 3/4-ed termet szórakoztatta. :lol:
Igaza van Rambókának, öntörvényű, de annyira helyes, hogy szerintem nincs az az öntörvényű megnyilvánulás, amit a környezete meg nem bocsátana neki, miután megajándékozta egy mosollyal! :lol: :lol:
Mókamester! :lol: :lol:

Rejoka!
Lehet, hogy Johanna hisztis tud lenni. De ez valahogy tegnap nem látszott! :) Mosolyog, kedves, aranyos, gyönyörű :) És a haja!!!

Monácska!
A Te lányodnak a szemei csodaszépek. Ez valahogy a fényképeken nem látszik! Vagyis látszik, de élőben kell nézni!!! És a színe!!! :) NAgyon nagyon szép! :)

Csillagfény!
Beszélj a házidokkerrel és széklettenyésztés. Mi a szösz lehet!
Írtsd ki az ilyen fertőző vendégeket! :lol:
A Mérnök úr nagyon helyes! :)
Azért kérdeztem, hogy ki zongorázik, mert tettél már fel olyan képet, hogy a fiad a zongora mellett állt.

Most ennyi volnék!

Indulok tisztábatenni, mert a fiam ide bűzlik! :)

És köszönöm a dícséreteket! :)
Nyugodt vagy sem, de valami megkavarta a gyereket, mert du. nyűgös volt... és este... fürdetés után az öltöztetés alatt, mint akit ölnek. Alig bírtunk vele. Ordított, sírt. Teljesen kivolt. Már ott tartottam, hogy én is bőgök vele együtt. :( Annyira sajnáltam. :(
Aztán szopott és elaludt! :shock: (valószínű: éhes, álmos= nyűgös volt)
Vendég

kavicsitt fürcsi után szinte mindíg ez van, azt érzem ha nem emelem fel nem kap levegőt,reszket lila-piros és ordít..sztem ennyire éhes....pedig egy órával fürdetés előtt megetetem,nem csordultig de kap, a vízben még elvan sztem lassan élvezi is,az olajozás simogatás is okés na de az öltözés,tegnap már hálózsákban aludt mert az nem olyan macerás feladni :lol:
még itt alszik :shock: nekem meg lassan fáj a fenekem és a mosógép is végzett
Vendég

Sziasztok!

Mona!
De-de láttál, még Rád is köszöntem mikor odaértünk. Az ajtóvab álltál a kis Családoddal én meg érkeztem a férjemmel. Én rövidujjú kék felsőben és 3/4es farmerban voltam nhátamon kis hátizsák, (férjem mindig röhög rajtam hogy mi lesz akkor ha majd gyerek lesz, ha már most házitatyózok, há mondom ez szakmai ártalom :D ) Uram meg rövidgatya-ujjatlan felső összeállításban. Ki is lógtunk a sorból asszem.... :lol:

hajni...
Budaörs

Sziasztok Lányok!

Teljesen nem vagyok képben, de néha olvasgatlak Benneteket... :oops: Érdekel, hogy kivel mi van...

Örülök, hogy jól sikerült a találkozó!
Ha jövőre is lesz, szívesen elmennék ha lehet, hogy megismerjem azokat az embereket, akik ennyit tesznek másokért!

Le a kalappal Mindenki előtt, aki részt vett benne!Csodálatra méltó a kitartásotok, a tenni akarásotok!

Norka, nagyon szorítok Nektek, hogy minden rendben legyen!!!
Vendég

De jó, hogy itt vagy Luca! Nagyon sokat gondoltam Rád, így ismeretlenül is, tudod?

A házidokimmal sajnos nem nagyon találok hangot. az antibiotikumot is egy másik irta fel, sos bementem hozzá, hogy nem tudtam csak igy megoldani a gyerekvigyázást. a ciki, hogy az én dokim váltótársa. mondjuk nem volt az se egy szerelem első látásra. szóval keresek másikat, de nmég nem találtam. általában mindenki elvan a dokijával, de kiemelkedően jó véleményt még nem hallottam. csöbörből vödörbe meg nem akarok.

Kép

Kép
csillagfény

Sziasztok!

Norka, sajnálom ami történt és nagyon-nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen és Benjámin baba időben bújjon ki épen, egészségesen! Pihenj, amennyit csak tudsz, vigyázz nagyon magadra!

Sajnálom, hogy a talira idén nem tudtam elmenni :( Jó lett volna látni Benneteket, a babákat!

Így képen is nagyon szépek a gyerkőcök!

Monácska, imádom Nóri cumis képét! :lol: :lol: Gyönyörű kislány!

Csillag, Marci tünrményes! :lol: :lol:

Kincs, Kiskincsnek egy napot ugyan késve, de boldog hónapfordulót! Hihetetlen hogy már egy hónap eltelt!

Bettica, minden nap benézek Miattad - csak sajna írni nem nagyon van időm, Dorka két hete itthon van. Ügyi volt Bence, hogy bent maradt, el tudtál menni a talira!

Monee, itt is gratula a kisfiúhoz! Úgy látszik, mi leszünk azok akik megtörjük itt a hagyományt?! Vagy valamelyikünknél még változni fog a helyzet?!

Pocifotó, 22+1.
Kép

Kép

Kép
anyoooka

Luca, jó látni Téged! Nagyon-nagyon sokat voltál/vagy eszemben!

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk...

Anyooo: Csini poci ;) Régi szép idők :roll: Akkor még az ember lánya simán tudott mozogni :)

Monee: Nekem mondod, hogy milyen nehéz megbékélni a gondolattal, hogy nem megy minden úgy, mint régen?? Asszem elég sokat panaszkodtam itt is emiatt :lol: Először csak kis dolgokkal vigyáz az ember: pl. szárító felhúzás, nehéz dolgok emelése. Aztán jön a már kevésbé kivitelezhető dolgok, pl. ágynemű áthúzás egyedül, porszívózás vagy nyújtózkodás. Majd amikor már azt hiszed, hogy ennél nem lehetsz tehetetlenebb, akkor jön a cipőbe, zokniba történő egyedül belebújás képtelensége vagy a boltig való vánszorgás és imádkozás, hogy minél rövidebb időt kelljen talpon lenni, legyen hely, ahol leülhetsz :) Én pl. valamelyik nap szembesültem vele, hogy nem tudom a kádat kisikálni a pocakom miatt :lol: Meg a cégnél amikor összepakoltam a cuccom, akkor utána le kellett pihennem :) Fél perces pakolás volt :roll:
A barátnőmtől hazasétálni (kb. 500m) már csak 3x-i megállással tudtam. Persze ő (meg a lánya is elkísért) meg kérdezgette minden egyes megállásnál, hogy jól vagy? Basszus, mintha beteg lennék :lol: Szóval lesz ez még rosszabb is ;) Jobb, ha beletörődsz :D

Luca: De jó, hogy benéztél! Én is sokszor gondoltam rád, hogy mi lehet veled. Hogy vagytok?

Dimet: Másold ki a szöveget és illeszd be egy pl. doksiba, ahol nagyobbra tudod venni a betűméretet. Én azt szoktam csinálni, hogy kimásolom és beillesztem egy text doksiba, amit az asztalon hozok létre (jobb egérgomb, új szöveges dokumentum), akkor még formázni sem kell ;)

Kavics: Köszi, igen jobb volt az éjszaka. Már 9-kor horkoltam, kb. 3x keltem pisilni, de mindig szinte azonnal visszaaludtam, amikor bebújtam az ágyikóba... Aztán reggel valamikor 9-kor keltem kb :)

Zsizsik: Tényleg nagyon csini voltál tegnap, látszik, hogy sokat fogytál... Nagyon jól nézel ki :D
Egyébként a fotóknak már van egy tárhely csinálva, ha jól emlékszem a tár.hu oldalon, nem? Ha nincs meg a jelszó, akkor szólj megkeresem és elküldöm :)

Még egyben, bár ma nagyon tesztelt a fiam. A Forma1 alatt görcsölgettünk, mert annyira aktív volt, hogy csak na. Apa is meglepődött, mert nem szokott ennyire beindulni. Gondoltam vagy F1 rajongó lesz a gyerek vagy megyünk szülni :) Előbbi lett :)

Apa csinált nekem tejberizsit, nyami, megyek bepuszilom (elő)vacsi gyanánt :lol:

Pussz

Kép

Kép
bettica

bettica, tudom 8) csak lusta voltam. :)

norka eltünt!!!!!! norka........................... írtam smst, ma visszadobta, hogy nem kapta meg. emilre sem válaszo. norka, ugye minden rendben??

Kép

dimet

Vagyok... csak most futottam át mindent. Apa kb. 5 percet enged gép előtt! :roll:

Majd a héten megkérem öcsémet, hogy rakja fel a mozit meg fotókat meg diákat a honlapra, de szegény ő is kipurcant a tegnapi nap után.

Most ugye nem baj, ha nem reagálgatok? Jól vagyok amúgy, ma már nem is keményedtem, viszont pszichésen nem merem végezni a nagydolgom.

Majd jövök még!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?