Húú, annyi minden törént az utolsó bejelentkezésem óta, hogy csak na...
Először is gratula gabcikának. Én nem tudom miért, de először azt olvastam, hogy helikoptert kellett hozzá hívni
és egy csomót agyaltam azon, hogy hol szállt le. aztán láttam, hogy senki sem reagált rá, mármint, hogy helikoptert hívtak, így megint visszaolvastam. akkor láttam, hogy mentőt
kismama agy
Húú, azért nagyon kiváncsi vagyok, hogy mi törént, hogyan...
klarka,
nagyon örülök, hogy otthon vagytok már. gondolom Nektek is könnyebb lesz ezután, nem kell mindig a kórház és otthon között ingázni. Örülök, hogy így rendbe jöttek a dolgaitok kis Atinál.
szöszke,
Alíz is szépen nődögél. Jók a fotók.
Én most nem mérem, hogy mennyit eszik, mert nem tudom már mérni. Annyira ficánkol, hogy nem "áll be" a mérleg. Most már csak este mérjük, aztán 1,5 hét múlva már akkor sem, mert visszaadjuk a mérleget.
Pár napja tudtam mérni többször is, akkor hajnalban evett 150 gr-ot
, aztán utána reggel 130 gr-ot, utána napközben meg 100-akat. Hogy most mennyit eszik...(Szerintem ez extra nap lehetett. Vagy léptünk egy növekedési lépcsőt a 6. hét után...)
Amúgy van olyan hajnal, reggel, amikor úgy érzem, hogy szétrobbannak a melleim, de ma reggel meg semmi extrát nem éreztem. Megakartam pont ezért mérni, hogy mennyit evett (para kismama), de akkora eltérést láttam a kaja előtt és után között, hogy tuti, hogy nem jól mértem...
De nem is baj, hogy nem tudom mérni, mert így ha visszaadjuk nem lesz hiányérzetem.
Este szoktam néha átrakni másik cicire is, ha úgy gondolom, hogy nincs elég tej "az elsőben". Illetve megint hagyom fél óráig szopizni. (Az elmúlt 1-2 hétben kb. 15-20 percig szopizott, de most mintha tovább akarna, én meg hagyom...de fél óra után leszedem, mert az már csak nyammogás, meg ha tovább hagyom, akkor szokott utána egy kicsit bukni.)
Anyukád volt fejtágítón? Esetleg eszébe jutott körbenézni, hogy van-e ismerős bölcsis néni a 13. ker-ből? (Azt majd még megkérdeznéd, hogy másik kerületbe is lehet-e próbálkozni, vagy csak az adottban, ahol lakunk ott lehet?)
emi,
remélem egyre több ilyen éjszakátok lesz. majd meglátod, hogy mennyit jelent Neked is plusz 1 óra alvás...
Kiscica,
ma hajnalban én is beakartam dobni a cumit a mellem helyet Dani szájába, mert nem volt olyan kemény a cicim. Erre nem azt hallottam, hogy hatalmasat rottyantott? (Még a pelenkából is kicsapodott.) Szóval pelenkázás oszt úgy gondoltam, hogy akkor cicit is kap.
hatalmas adagot kiszopizott maszat
Peleneka,
Nagyon szar a pampers, állandóan kijön minden belőle. Így elmentem venni teszkósat, mert az a tuti nálunk. (Én a márka-buzi, sosem gondoltam volna, hogy teszkós pelusra fogok esküdni.)
celesztina,
nálunk is Dani szopi után rögtön sosem bukik, hanem inkább 0,5-1,5 órával.
tim,
annyira sajnálom, hogy ilyen nehéz Nektek. Azt hiszem itt mindenki közül nektek a legnehezebb (a beteg babákat leszámítva). Remélem, hogy lassan eltellik ez a kritikus, hasfájós idő.
Bocs, de abban tényleg igaza van a dokinak, hogy nem szabad sűrűn etetni a hasfájós babákat, mert még nem ürül ki rendesen a gyomruk, nem emésztődik meg az előző adag tejci. Szép lassan próbáld majd kicsit nővelni az időt 2 szopi között. Nem baj, ha nem rögtön a 3 órás szünetel kezdesz, majd szép lassan megnövelitek a szünetet.
Az meg elég szomorú, hogy 2 órát kellett várni.
kamilla,
nagyon büszke apát láttam a képen
amúgy Dani sem alszik sokszor 2 szopi között.
virág,
már régóta akartam írni, hogy nagyon ügyik vagytok, hogy ennyit hízott Trudi. NAgyon kicsiként született, most meg...
nici,
nagyon édi magzat-pózban alszik a kislányod.
téjé,
helyes a csiga
csöppke,
helyes Lóri baba...