Új privát üzeneted érkezett!

lányok adjatok segítséget mit is érdemes elpakolni elsőször költözésnék???????????
azt se tudom hol áll a fejem,pedig ez még csak az eleje!
eddig a cd-t dvd-ket meg ami dísz volt azokat tettm el!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok lányok: ne haragudjatok tényleg szarul vagyok és talán rosszab mint az első igen a mentö vitt és azért mert görcsöltem nem tudtam felálni ömlöt belölem a v.megmütötek megint és ugye két honap az két honap megviselt és hogy a doki lesz.. az nagyon fáj tudta hogy megyek ö monta hogy hivjam a mentöt és másnap sem jöt le hogy megbeszéljük a továbiakat mostis ömlik belölem a v.. de nem tudom normális-e az ügyeletes doki bunko volt lehet ezis baj ösem mondot semmit.
v.e.judit

judit már nem szabadna ömleni a v..-nek,csak mensi féle mennyiségnek kéne jöni.
nekem is kevesebb volt műtét után,sőt alig volt!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát ne haragudj Nitácska de tényleg szo szerint ömlik belölem mit csináljak?
v.e.judit

Nita!
Mi nov.-be költöztünk, de tiszta káosz volt. Tipp: mindent dobozba tegyél és ird rá, hogy melyik helységből valo és mi van benne. Könnyebb kipakolni.

Judit!
Nem kellene, hogy ömölj, nem mégy el dokihoz?
encike 2

Encike: gondoltam rá de nem nem tudom mit tegyek a saját dokimat menesztetem ma reggel és nincs ki felhivjak. :evil: :cry:
v.e.judit

felhívjam az én dokim?megkérdezzem mitévő legyél?
de jobb ha elmész most ügyeletre mert ez nem jó!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Megér egy ügyeletes orvos is! Hétvége lesz, neki mersz igy menni?
encike 2

Tudod nagyon öszevagyok zavarodva lehet hogy kihivom az ügyeletett még nem tudom szegedre nem tudok beszaladni auto nincs igy marad az ügyelet :cry: :cry: :cry:
v.e.judit

most beszéltem egy szülésznővel és azt mondta azonnal hívd a mentőt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mert csak mensi szerű mennyiségnek kéne lenni!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

uristen megint hát :cry: köszönöm halgator rád hivom
v.e.judit

Látod Nitával pont egy véleményen vagyunk.
Tök boldog vagyok!!! Az lh full 2 csikos, sőt a 2. sokkal. Ma is voltunk együtt és érzem, hogy ég a hasamalja. Csak viszont akármilyen pozban vagyunk, mindig folyik ki. Annyi csak marad, hogy jo legyen, igaz?
encike 2

encike ami kell az bennt marad,ne izgulj!

juditt írja sms-t nekem ha van valami!légyszi!!!!!!!!!!!
0670-639-71-34 ez a számom

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, ha tudsz vmit Juditrol, te is irj nekünk.
Tényleg csak mensziszerü volt nekem is!!!
encike 2

remélem még el tudja menteni vagy felirja a számo!ha nem nem tudok ide írni mi van vele! :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Oké, várom
encike 2

Nita!
Tudsz feltenni képet?
encike 2

szerintem már nincs fent,lehet már nem látta hogy felírtam ide a számom! :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

milyen képre gondolsz?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

o, megint laptető!!!
Remélem bejön!
encike 2

a 2008.tavaszán kezdjük a babaprojektet című topicba nekem is laptető lett!
:lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

teloval lefotoznám az lht, átküldeném neked mms-be, hogy feltedd.
Nincs itthon apa, én meg nem tudok felrakni
encike 2

sajna nem tudok mms-t fogadni! :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

lányok mára elteszem magam..holnap csak este jövök.puszi! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lányok felhivtam a volt dokimat és azt mondta hogy ez normális ne menjek sehova hát most mt tegyek :cry: :cry: olyan bunko volt
v.e.judit

Ha ma nem is, de holnap feltétlen keress fel ambulanciát.
encike 2

Hát az lesz meg egy uj dokit most mégjoban kivagyok :cry: :cry:
v.e.judit

Most elteszem magam legaláb pihenek egy kicsit szia
v.e.judit

Uj a vonalzom!
encike 2

Judit, ne hagyd Magad lerázni!
Ha Te úgy ítéled meg, hogy túl erősen vérzel, ne várj!!!
Mindenkinek az a tapasztalata, hogy műtét után nem kellene ennyire erős vérzésnek lenni.
Gondolj az egészségedre, és minél előbb keress fel egy dokit!
Legfeljebb feleslegesen mész, de még mindig az a jobbik verzió...

Lina, hát a MM-ben tényleg profik...
Teljesen nem értem ezt az egészet, de most itt nem akarlak kérdezgetni...és amúgy is lassú még egy kicsit a felfogásom, biztos bennem van a hiba. :oops:
Reméljük, a diéta rendbe teszi a dolgokat.
Aztán ha a terhesség alatt szúrni kell, az sem katasztrófa, hát, ha az kell, azt csinálod, nem?Én is megtenném...bármit...
Terhesség után meg minden visszaáll.
És nagyon szorítok Neked!

Meg csütörtöktől Kislibusnak is! :wink:
Vendég

Luca,
kérdezz nyugodtan. Amúgy én sem értem. Gyógyszer, fogyás, valamennyi diéta, és még így is romlik. Azt megértettem volna, ha mondjuk stagnál, vagy csak egy picit javul, mert tényleg nem tartok be mindent, és a mozgás is hagy kívánnivalót maga után, na de ekkora romlást..., 3 hónapja a 120 perces cukor 7,85 volt, az inzulin 57. most meg 9,97 meg 62.

Judit,
valami orvoshoz tényleg menj el, mert ha jól csinálták azt a műtétet, akkor nem szabadna ennyire vérezni. Nekem alig volt utána valami, megkérdeztem, hogy ez nem baj-e, hogy szinte nem vérzek, és a dokim azt mondta, hogy semmi gond, ez csak azt jelenti, hogy jól végezte a munkáját.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok lányok: kezdem feladni magam tudom hülye vagyok de nem érdekel a gyerekeket a mamáék elviték a hétvégére és csomagolom a cucomat visza kell menem a klinikára nem tudom mikor jövök és hogy lesz tovább de most teljesen öszetörtem beszéltem a multkori dokival aki mütöt és intézi az ágyamat egy ora mulva már megint ott leszek ahova nem akarok menni .
Ne haragudjatok ha nem jelentkezem de ez tényleg szarügy ilyet csinálni velem és a doki megkérdezte hogy tegnap mért nem mentem visza azonal és mondtam neki hogy a drága dokinéni mit mondott és nem válaszolt semmit azt monta bent vár .
Most megyek 10 perc és it a roham kocsi értem most szoltak.
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vigyázatok magatokra puszi mindenkinek és hajráremélem mikor viszajövök csak a jot halom töletek PUSZI nektek.
v.e.judit

Jaj Judit, annyira sajnálom.
Vendég

Judit, nagyon szorítok Neked!!!!!!
Nem lesz semmi gond,rendbe teszik a dolgokat ott bent, aztán minden rendben lesz.

És még kérdezitek, miért nem merem bevállalni az újabb terhességet?
Hát, ezért!
Mert az orvosok figyelmetlenek, lelkiismeretlenek, nem számít nekik senki és semmi, az sem, hogy az ember lelkébe gázolnak, még jobban összetörik a szívét, ami úgyis darabokban van már...
ÁÁÁÁÁ.................................borzasztó!!!

Jó, tisztelet a kivételnek.De egyre kevesebben vannak, azt hiszem.

Istenem, szegény Judit, hát nem volt még elég Neki???

Én még a kórház utcáját is elkerülöm, nem bírok arra menni.

Szerintem az sem volt teljesen normális, hogy én is 3 hétig véreztem...De én sem bírtam oda visszamenni, a második héttől már nem volt nagyon erős.
A kórházban senki nem nézte meg, hogy mennyi micsoda jön belőlem, úgy engedtek haza.

Lina, én azt sem értem a többi mellett, hogy ha ennyi az inzulin, ami elég sok, akkor hogy a fenében nem tudja lebontani a cukrot?
Ennyi inzulintól sokkal alacsonyabbnak kellene lennie a cukornak, nem?Vagy rosszul gondolom?
Csak az én eredményeim alapján mondom.
Nekem ennyi inzulintól a béka segge alá esett a cukrom.

Valaki nem tudja véletlenül, hogy a cukorbetegség és a Down-kór hogyan kapcsolódik egymáshoz?
Mert valahol olvastam, hogy a Down-kór kockázatai között ott az anya életkora mellett a cukorbetegség is!!!!

Kislibus, lombikra még nem gondoltunk...esetleg ha megnéznék beültetés előtt az összes kromoszómát...de úgy tudom, azt nálunk még nem csinálják. :cry:
Vendég

Judit!

Borzasztóan sajnálom amin keresztül kell menned! :cry: Gyerekek jó jelyen vanna, most magaddal törötdj, sokat gondolok rád!

Luca!

Tudom, hogy ha H-nál maradsz, akkor is megtörténik, de tényleg nem mindegy mi van utána! Velem nagyon rendes volt, ő mérte a lázamat, mert nem akarta elhinni, hogy 36,3 a műtét másnapján, a nővér meg csak odaadja, hogy mérd! A vérzést nem nézte, de mondott egy csomó félelmetes dolgot, hogy mi van ha hazudok! Szóval ő még ember, remélem nem változik az idő múlásával, mert kevés ilyen emberséges doki van! Ha esetleg megint belevágtok, csak ajánlani tudom, és már azt is tom, hogy lehet nála szülni, ugyanúgy van a Petzben is, csak kedden, szerdán, csütörtökön van a Zrinyiben, pénteken műtős napja van, valszeg akkor lesz az enyém is! Bár mondta, hogy bármikor szakít rá időt, mert nem szívesen enged ki a kezei közül! Gondolom van vélemyéne a kollégákról!
gröni

Bocs a hibákért! :oops:

Linácska!

Épp most olvastam valahol, hogy a stimu ronthatja az Ir-t! Lehet nálad is emiatt magasabb, mint az előző! :roll:
gröni

Judit!

Sokat gondolok Rád! :cry: :cry: :cry:

Luca!

A kezeletlen terhességi cukorbetegségnél kialakulhatnak veleszületett fejlődési-rendellenességek (pl. szívfejlődési rendellenesség-ez a Down-kórnál sajnos van: kamrai sövényhiány, szívbelhártya-defektus és egyéb szív-fejlődésirendellenesség).
Vendég

Gröni,
nekem is mondták, hogy a stimu ront rajta, mert hormonstresszet eredményez a szervezetben. Nemsokára újra megnézik, csak ha nem vagyok terhes, akkor négy hét múlva, amikor megint stimulált leszek szerintem. Bár lehet, hogy megbeszélem a dokival, hogy most stimu nélkül csináljunk inszemet, végül is nem a peteérésemmel van a gond, a spermák nem jutnak el a helyükre.
Amúgy meg úgy sem lesz rá szükség, mert négy nap múlva pozitívat tesztelek :lol:

Luca,
a barátnőmnek pl. csak 6 a terhelt cukra, de mellé 190 az inzulinja. Valószínű nekem "csak" ennyit termel a szervezetem, és az ennyire elég.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok lányok tul vagyok rajta most a klinikárol irok a telefonomrol de egyben vagyok köszönöm hogy aggodtok értem. puszi mindenkinek
:cry:
v.e.judit

Judit, remélem, ezúttal minden rendben lesz!Nagyon szorítok Neked, hogy testileg és lelkileg is mielőbb felépülj!

Gröni, ha én újra belevágnék, kizárólag Pestre mennék...

Alíz, azt értem, hogy a Down-kórnál milyen szervi rendellenességek vannak.
Meg azt is értem, hogy a kezeletlen terhességi cukornál is kialakulhatnak ilyenek.
Csak azt nem értem, hogy ha valaki cukorbeteg, hogyan lesz attól a 21-es kromoszómából 3 db ???!!!

És vajon az én IR-em-től lehet-e, hogy betegek lettek a babák...
Vendég

Honnan lehet tudni, ha sárgatestelégtelenség lép fel? Mit kell rola tudni és milyen gyogyszerrel kezelhető?

Judit!
Ha leszel légyszi irj részleteket. Pihenj sokat!
encike 2

Szombaton voltam természetgyogyásznál és a Helyobacterre ajánlott ezüstkolloidot. Ismeri valaki?
Jo allergiára, gyomorbántalmakra, és egyben peteérésre.
Ugy vagyok vele egy probát megér.
encike 2

sziasztok!olyan szép és jó idő volt ma is!el is voltunk gyereknapi programokon!jóléreztük magunkat

judit.remélem már találtál uj orvost?a volt orvosod meg egy szemétláda,hogy szarik rád!!!!!!!!mielőbbi felépülést és kitartást kívánok!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok lányok egy orája értem haza és "jol vagyok testileg" remélem veletek minden rendben van. :cry:
v.e.judit

judit örülök,hogy már otthon vagy!
bocs hogy megkérdezem de ugye mostmár nem vérzel annyira? :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Nitácska egyáltalán nem csak egy kis szines foly.. van.
v.e.judit

na akkor jó ez már normális!!!!!!!!!!!annyit gondoltam rád!!!!!!!!!!
mára elteszem magam,jóklegyetek.pusza!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nekedis joét
v.e.judit

Encike,
ha sárgatest elégtelenséged van, azt onnan látod, hogy a peteérés után ugyan emelkedik a hő, de nem nagyon, mondjuk csak 1-3 tizedet. Kezelni progeszteronpótlással lehet, de ha nem akarsz terhes lenni, akkor felesleges, ha meg az leszel, akkor meg szerintem a vetélés miatt úgyis pótolni fogják.

Judit,
örülök, hogy legalább testileg jobban vagy, a lelkit meg nem is kérdezem... :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina!
Ez az, hogy nem tudom, de ha terhes leszek ugyis felkeresem a dokit, aki kivizsgál.
encike 2

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?