Judit, nagyon szorítok Neked!!!!!!
Nem lesz semmi gond,rendbe teszik a dolgokat ott bent, aztán minden rendben lesz.
És még kérdezitek, miért nem merem bevállalni az újabb terhességet?
Hát, ezért!
Mert az orvosok figyelmetlenek, lelkiismeretlenek, nem számít nekik senki és semmi, az sem, hogy az ember lelkébe gázolnak, még jobban összetörik a szívét, ami úgyis darabokban van már...
ÁÁÁÁÁ.................................borzasztó!!!
Jó, tisztelet a kivételnek.De egyre kevesebben vannak, azt hiszem.
Istenem, szegény Judit, hát nem volt még elég Neki???
Én még a kórház utcáját is elkerülöm, nem bírok arra menni.
Szerintem az sem volt teljesen normális, hogy én is 3 hétig véreztem...De én sem bírtam oda visszamenni, a második héttől már nem volt nagyon erős.
A kórházban senki nem nézte meg, hogy mennyi micsoda jön belőlem, úgy engedtek haza.
Lina, én azt sem értem a többi mellett, hogy ha ennyi az inzulin, ami elég sok, akkor hogy a fenében nem tudja lebontani a cukrot?
Ennyi inzulintól sokkal alacsonyabbnak kellene lennie a cukornak, nem?Vagy rosszul gondolom?
Csak az én eredményeim alapján mondom.
Nekem ennyi inzulintól a béka segge alá esett a cukrom.
Valaki nem tudja véletlenül, hogy a cukorbetegség és a Down-kór hogyan kapcsolódik egymáshoz?
Mert valahol olvastam, hogy a Down-kór kockázatai között ott az anya életkora mellett a cukorbetegség is!!!!
Kislibus, lombikra még nem gondoltunk...esetleg ha megnéznék beültetés előtt az összes kromoszómát...de úgy tudom, azt nálunk még nem csinálják.