Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Móni!
Flóra állandóan kint akar lenni! :lol:
Elmentünk tücsökzenére és ott közölték, hogy elmarad, csak azt nem tudom, hogy akkor mi a fenének írták föl a telefonszámunkat és emilcímünket! :evil:

Ezer és egy dolgom lett volna, most rohanás vásárolni, ha bogyó fölkel, utána campiba felveszem az Ancsát és viszem a volt óvimba, mert ot masszíroz.Onnan megyünk a fodrászomhoz időpontot kérni a próbafrizurára, próbasminkre, majd irány a dédi, utána vissza az óvi, majd haza, mert megyünk Tamás nagybátyáékhoz vinni a meghívót!

Holnap hazautazunk, mert anyu dolgozik és még ott vannak az ácsok, de előtte reggel még Flóra szurit kap!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nem is panaszkodom, csak megint merül a duracelem és állandóan aludnék!

Kép
gabriel79

Jupppiiiiiiiiiiiiii, én kezdtem az oldalt!!!!!!!! :lol:

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Móni!
Nonó most már megeszi a darabos kajcsikat is! :D
Ti húzogatjátok Ricsikének?
Ha szűk , akkor meddig kell várnotok, hogy változik-e?
Csak azért kérdezem, mert ugye nekünk azt mondták, hogy ne húzogassuk, de Nonónak is szűk szerintem :?. Lehet neki is be kell majd vágni! :(

Kép
niki+baba

Gabó!

Hűűűű, hát nem csodálom hogy kezdesz merülni, ez brutál sok program :shock: :shock:

Milyen oltást kap Flóra? 8)

Niki!

Nekünk a doki azt mondta hogy fürdés közben vagy utána húzzuk hátra ameddig lehet és kenjük be neogranormonnal hogy nehogy hegesedjen. Ezt csináljuk 6 hós kora óta. Ha nem gyűlik össze váladék a bőr alatt és nem gyullad be, vagy nem okoz pisilési nehézséget akkor a pelenkás kor végét célszerű ezzel megvárni. Addig meg a természet is segíthet, a merevedéskor is tágulhat a bőr. De ha csak pici szűkület van akkor adnak rá valamilyen csodakencét ami lazítja a bőrt, hátha az segít.
Kb. egy éves korú volt a Ricsi mikor utoljára beszéltem erről a dokinkkal és még azt mondta hogy ne foglalkozzunk vele, ráér. Hát azóta nem foglalkozunk vele, majd ha szobatiszta lesz a Ricsi vagy ha probléma jelentkezik.

Gratulálok, ügyes Nonó hogy már eszi a darabost is :D :D Mikor kezdtétek? Úgy el vagy tűnve, alig adsz magatokról életjelet!!!!! 8) Meg képet is tehetnél ám :wink:
Ja és a járáshoz is gratulálok :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Gabó! Őszinte elismersem ;)

Tesóka! Álljatok elém egy időponttal ;) :D:D

Na, asszem rámászok Karcs fejére, mert nekiállt vacsizni... :shock: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
encu

Jó reggelt!!

Ki hogy aludt? Mi egész jól. Most még próbálom altatni a kölköt, háááátha ;)

Kép
Kép
encu

Merre vagytok?? :shock: :lol: Nincs is jóidő.. vagy igen? :roll: :)

Kép
Kép
encu

Encu
Marci jól aludt :) Én kevésbé, össze-vissza forgolódtam 4-ig :? Tök rossz volt a vihar is! Pedig soha semmi nem szokott zavarni az alvásban :?
Közben várom a v.nő-t... :? Nem szeressem ezt a 9-13 óra között jövök valamikor-t :?
Ja, és nincs víz :?
Hát úgy érzem, ez a mai nem az én napom :lol:

szisszka

Sziasztok!

A fiúk ma megkapták életük első kettő szuriját! Egyet a jobb combiba, másikat a bal combiba! Sirdogáltak utána, de mire hazaértünk teljesen megnyugodtak! :)
Tanácsot szeretnék kérni arra, hogy cumisüvegből hogyan lehet a legkönnyebben kiszedni a teafoltot? Ma kaptam nagy méretű cumisüvegeket, amik belülről kicsi barnák... :roll: :roll: :roll:
rnecsi

Tegnap megmutattam a legújabb kispasimat a munkahelyemen, hát olvadoztak a csajok rendesen :wink: Persze Vince nem sírt, ettől meg el voltak ájulva...
Ma reggel vittük Szilárdot oviba, aztán irány a Spar, majd haza hami, és mentünk úszni, aztán fél 12re értünk haza, és Vince most aludt el. Legkésőbb fél3kor meg indulunk a főtér felé, mert Szilárdék az ovival futnak a futabattán, remélem nem fog esni.
Ja, tegnap az egyik kolléganőm (nincs gyereke), kérdezte, hogy lesz e harmadik, mondom kizárt, erre ő miért unatkozol? Bárcsak unatkoznék egy kicsit.....mondtam, hogy majd megtudja ha lesz gyereke...

Képzeljétek már van új gépünk, csak még nem lehet rajta netezni, még be kell állítani ezt azt, aztán végre nem kell ezzel a vacakkal szenvedni :D

Csilla, sajnos nem tudok segíteni a cumisüveg ügyben :( Egyszerre hogy kaphattak ennyi oltást, bár a doki tudja... :roll:

Encu! Tegnap nem áztatok el? Mi most egyébként keltünk éjfélkor, meg aztán ötkor, aztán 7ig aludt még Vince.

Szisz, nálunk nem is tudom mikor volt a védőnő, amikor volt is, nem voltunk itthon, mert ő nem jelentkezik be :wink:

Gabó, nem semmi sűrű napjaitok vannak, ha majd dolgozni fogsz, az sem lesz egyszerű, nekem elhiheted...Tényleg van valami fejlemény munkaügyben?

Niki, gratula Nonónak a lépegetéshez! Szervezed már a szülinapi buliját? :roll:

Móni, nekünk mindegy mikorra szervezed a talit :wink: De nem ír róla senki... :(

Kép

Kép
sbarbi

Csilla! Ügyik a fiúk!!! :)
Tölts a cumisüvegekbe forralt-forró vizet és hagyd állni, aztán jöhet az üvegmosó ha van :) Nekem ez vált be!

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Már itt vagyunk anyuéknál, Flóra alszik ,pedig ezerrel kopácsolnak az ácsok! :shock: :?

Csilla!
Gyönyörűek a fiúk, olvadoztam és már szépen gyarapodnak csak így tovább!
Hát nemtom' hallotad-e, de éppen ott volt egy 3és fé éves kislány aki a szivárvány óviba jár és még nem szobatiszta! :shock:
mikor elmentem megkérdztem a védőnőt, hogy ez hogyan lehet, azt mondja az anyja óvónő! :shock:
Én meg: És? éppen nekünk kéne példát mutatni!!!!!!!!!!!(meg ugye törvényi előírás, hogy csak szobatiszta gyermek kerülhet óvodai közösségbe!)
Azt hittem helyben lehidalok, hogy egyesek mit meg nem engednek maguknak!

Móni!
Nemtudom milyen oltást kaptunk. :oops: (18hós 8) )

Encu!
Örülök, hogy jóéjszakátok volt!
Masszázs jó volt?

Niki!
Tényleg ügyi Nonó.Készülsz a szülinapi zsúrra?
Maradt egy köteg lufink szívesen odaadom, mert így álltába meg tönkre megy!

Barbi!
nem csodáltam, hogy ájuldoztak a fiadtól! :wink:
gondolom mindenkit levett a mosolyával a lábáról!

Kép
gabriel79

Ja és Barbinak válaszként!
még nincs hírem, hogy felvettek- e,de azonnal írok, ha telcsiztek.
ha pedig nem kellenék, akkor a napsugárba is lesz két óvónő felvétel, mert még egy csopit nyitnak és úgy néz ki,hogy ófaluba is elkészül időre az új óvi, hát csak felvesznek valahova! :roll:

Kép
gabriel79

Napfényes reggelt mindenkinek!

Encu!
Az én üvegeimből a forróvíz nem hozza ki a barnaságot... Használtan vettem és nem tudom mikortól van benne!

Gabó!
Nem hiszem, hogy ott voltam akkor amikor az a gyerek érkezett vagy beszéltek a védőnővel! Elég nagy szégyen, hogy nem szobatiszta 3,5 évesen, bár neki is lehetnek problémái! :roll: Mióta megszülettek a fiúk teljesen más szemmel nézek a gyerekekre, hisz tudom, vannak olyanok akik csak később vagy soha nem tanulnak meg dolgokat... Ettől függetlenül nem tudom elképzelni a dolgot! Ha viszamegyek dolgozni, akkor nem szeretném, ha a gyerekeink az én csoportomba járnának. Egy ilyen esetben viszont azt sem tudom elképzelni, hogy valamelyik kolléganőt megkérjem, hogy tegye tisztába... :roll: :roll: :roll:

Most lépek, mert 1/2 9 felé indulunk Pestre szemészetre. Bálintnak kontroll lesz (remélem nem romlott a helyzete és léphetünk lassan valamit), Dávidnak pedig megcsinálják a féléves vizsgálatot (bár 30-a még odébb van)!
Ha tudok jövök délután! :lol:
rnecsi

Napfényes reggelt mindenkinek!

Encu!
Az én üvegeimből a forróvíz nem hozza ki a barnaságot... Hasdználtan vettem és nem tudom mikortól van benne!

Gabó!
Nem hiszem, hogy ott voltam akkor amikor az a gyerek érkezett vagy beszéltek a védőnővel! Elég nagy szégyen, hogy nem szobatiszta 3,5 évesen, bár neki is lehetnek problémái! :roll: Mióta megszülettek a fiúk teljesen más szemmel nézek a gyerekekre, hisz tudom, vannak olyanok akik csak később vagy soha nem tanulnak meg dolgokat... Ettől függetlenül nem tudom elképzelni a dolgot! Ha viszamegyek dolgozni, akkor nem szeretném, ha a gyerekeink az én csoportomba járnának. Egy ilyen esetben viszont azt sem tudom elképzelni, hogy valamelyik kolléganőt megkérjem, hogy tegye tisztába... :roll: :roll: :roll:

Most lépek, mert 1/2 9 felé indulunk Pestre szemészetre. Bálintnak kontroll lesz (remélem nem romlott a helyzete és léphetünk lassan valamit), Dávidnak pedig megcsinálják a féléves vizsgálatot (bár 30-a még odébb van)!
Ha tudok jövök délután! :lol:
rnecsi

Csilla!

Hagytad állni benne mondjuk valami mosogatócuccal? Ha nem megy máshogy, akkor üvegmosó kefe... Azt lehet kapni a Rossmannban.
Drukkolok, hogy minden rendben legyen veletek!!!

Gabó! Tegnap rekordot aludt Karcsika, este féltól aludt negyed 11ig és tényleg csak szopizni kelt fel... :lol:
Ma is jól aludt hálistennek. Hova kopogjam??? :D:D
A masszázs meg isssssteni volt!! Teljesen kisimultam ;)

Na, asszem ennem kellene valamit, mert szédelgek.. :roll:

Kép
Kép
encu

Merre vagytok??? :shock: :shock:

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Most gyors leszek, fel kell mosnom amíg alszik a Ricsi mert tele locsolta üdcsivel az emeletet :(

Csilla!

Remélem minden rendben lesz! Drukk....
Cumisüvegre tippem nincs de miért baj hogy foltos? :roll:
Van egy pár megmaradt bébiételünk, kb.10 db, bontatlan nem lejárt üvegek (kistesót már nem tudnám megetetni vele mert pont addigra járnának le), desszert gyümik, jóéjt papi, meg lehet egy-két kaja is van benne. Ha nem bántalak meg vele, oda adhatom nektek? Persze csak ha tervezed majd ilyenekkel etetni a fiúkat.
Remélem nem bántottalak meg vele!!? Ha nem kell, azt is megértem, majd rásózom másra vagy eladom :wink: 8)

Gabó!

Nem is tudtam hogy van 18 hós oltás :oops: :lol:
Flóra jó álmos lehetett, ha a kopácsolók nem zavarták :shock: :lol: :lol:

Erről a szobatisztaságosról ez a véleményem, remélem nem bántok meg vele senkit:
Háát, érdekes meglátása van annak a védőnőnek :shock: :? Lehet nincs tisztában azzal, hogy a teljes szobatisztaságnak nem 3 éves kor a felső határa!? :roll: Tény, hogy a legtöbb gyerek 3 éves korára szobatiszta lesz, de ha nem, ilyenkor szokták elküldeni kivizsgálásra a gyereket, mert lehet szervi, lelki okok gátolják a pelus elhagyásában. Nem feltétlen az anyán múlik a szobatisztaság elérése... Nem leszolni kell az ilyen gyerekeket meg a szüleiket egy védőnőnek, hanem támogatni és segíteni! Azért lett védőnő, nem? :twisted:
Az más tészta hogy mi hogy vélekedünk erről, hogy esetleg kibeszéljük, leszóljuk, megszoljuk a szülőt meg magát a szitut...szerintem. De egy védőnő nem tehet ilyet hogy ilyen nyíltan leszol egy anyát egy másik anya előtt. És mi köze van ahhoz hogy óvónő az anya a szobatisztasághoz? :shock: Talán pont el kéne gondolkoznia hogy ha óvónő az anya, lehet talán valami probléma van náluk, hisz pont egy óvónő tudja hogy bizonyos korra mit kell tudnia egy gyereknek és nem hiszem hogy láblógatva tv-zik otthon
Na, szóval ezen megdöbbentem, hogy mik vannak :oops:

Király, a Ricsi meg felkelt, és nem mostam fel :roll: :?
Képzeljétek el, tegnap elérte a kilincset a Ricsi és kiszökött a konyhából :shock: :lol: Most aztán már tényleg nincs akadály előtte, simán jön megy :P

Na megyek, legalább összepakolok, mert megint le leszek tolva hogy csak babanetezni tudok... 8)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Hű de harapós kedvemben voltam ma :shock: Kezdődnek a jó kis hangulatváltozások :? De ettem egy magnumot nem rég és most szuper minden :D Megyek nézem a szép lányokat, apa elaludt, nem érdekli :lol: Kár hogy pasi verseny nincs :twisted:

Tesóka, látom nem alakul az időpont :shock: :( Jövőhét vagy utána való hét szerda? Csak mert a szerda régen mindenkinek jó volt :roll:
De most komolyan mi vaaan????? Miért nem érdekel senkit? Vagy lesz tali csak kihagytok minket? :roll: hahóóóóó??????????
Ha erre sem reagál senki (Barbit láttam hogy neki mindegy az időpont! :D ) akkor feladom :cry:

Barbi!

Egyáltalán nem csodálkoztam hogy olvadoztak Vincétől, nagyon helyes kispasi :D Büszkék lehettek rá! :D

Közben el álmosodtam, asszem lányok kilőve, megyek aludni :lol: jó éjt :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Én vártam a tali időpontra... :oops:

Naszóval: nekünk minden nap, délután jó a tali, kivéve a hétfőn (mert akkor 5 fele szokott hazaérni apa). Szóval hétfő kivételével nekünk minden délután jó, 2 után.... :)
De a szerda jól hangzik!!!! naaaaaaaa?????? :roll: :lol: :D
Na majd még jövök, csak muszáj innom kávét, h magamhoz térjek.

Encu
Tegnap nem direkt léptem le msn-ről, ledobott az a sz..., tegnap egész nap nagyon ócska volt a net!!!! :evil: :evil: :evil:

szisszka

Sziasztok!

Móni!
Nekünk ilyet egy doki sem mondott, hogy húzugassuk neki a fütyijét. :?
Bár én nézegetem neki, és nálunk csak egy nagyon pici szűkület van, gondolom azt meg majd felrántják. :oops:

Csilla!
A cumisüvegbe tegyél egy kicsi ecetet és hagyd állni egy fél napig! Utána pedig forró vízbe főzd ki őket! Hátha sikerül! :wink:

A szobatisztaságról: no comment! :roll:

Tali: Én a jövőhét utáni hét keddjére szavazok!!! Nekünk a szerda, péntek sosem volt jó, mert apa későn ér haza és nem tud minket levinni, max. ha jó idő van akkor letudunk sétálni!

De jövőhét tuti nem jó, mert készülünk Nonó szülinapjára, megyünk vásárolgatni, nagytakarítás stb. :shock: :D

Na megyek lefektetem Nonót. Majd még benézek. :wink:

Kép
niki+baba

Sziasztok!

Akkor legyen két hét múlva kedden :D :D :D Na?????? :lol: :wink:

Niki!
Ez a huzogatósdi meg olyan, hogy van aki ajánlja és van aki nem. Nehéz ügy :?

Azt hiszem a Barbi írta nemrég (remélem nem álmodtam 8) ) ,hogy szűknek látta picit és a doki meg azt mondta hogy nincs ott semmi gond. Lehet neked is csak a szemed csal :wink: A multkor voltatok az urológusnál, mikor kell vissza mennetek? Hátha ő majd a szakértő szemével megnyugtat, bízom benne :wink:

Szülinap szervezés: izgi :D :D Majd mesélj róla ha van kedved, hogy tervezitek a bulit, ajcsik? :wink:

Ti mikor jelentenétek be a melóhelyen a kistesót a helyemben? Ezen filóztam ma egész nap és nem tudom hogy illik ezt csinálni :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Holnap ki mit tervez gyereknapra?

Mi lehet megyünk állatkertbe vagy itt maradunk a battai gyereknapon. Bár ahogy néztem a programot, elég szegényes egy ekkora gyereknek :?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, akkor kedd? Mindenki? KEDD???? :D:D:D

Állatkert? Nem javaslom...egymilliárdan lesznek... :roll: Battai gyereknap? :lol: Kivi leszek ;)

Mi elég szarul aludtunk most...ki hogy van ezzel? Front volt? Vagy mi?... :)

Kép
Kép
encu

Tesóka!

Jaja, most kaptam a fejemhez, nézegettem a programokat, és elég rázósnak tűnik ez az állatkertesdi ilyen picinek :?

Viszont megnéztem a t-com gyerek sziget holnap nyit, úgyhogy oda megyünk. Ott aztán szaladgálhat a Ricsi, jó nagy a sziget :D A battai nem hoz lázba, eddig csalódtam mindegyikben amire kimentünk, ez az 1.-i megmozdulás is tök ratyi volt szerintem :( :roll: Csak a babasátorba tudtam elengedni a Ricsit, de ott is taknyos köhögő gyerekek voltak meg ott kergetőztek szegény körül a nagy 6-7 évesek is :?

Mi szuperül aludtunk, egyszer sem kelt a Ricsi :D Nem panaszkodhatom, amióta kistesót várjuk kímél éjszaka :D

Júni 3. Kedd, az két hét múlva kedd, ugye? Nekünk tökéletes! :D

Megint van nálunk esemény :D A Ricsi eddig is önnállóan lépcsőzött felfelé, de mászva. Erre rájött, hogy ha fogja a két kezével a korlátot szépen állva is fel tud menni :D :D Most a lefelét tanítom, úgy ugrál a fokokon lefele mint a nyuszi :lol: Már van hogy csak az egyik kezét fogom és úgy megy lefelé. Örülök neki nagyon, mert nem esik jól cipelni :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Már megint átvertem magam :twisted: nem tudom miért, de azt hiszem folyamatosan hogy holnap 31.e lesz :shock: A sziget jövőhéten nyit, áááááá, oda nem megyünk... :lol: De valahova igen, nem akarok itt maradni battán :roll:

Alváshoz visszatérve, most kelt fel a Ricsi, mert aludt még majd két órát megint :lol: Amióta megkapta a 15 hós oltást álomkorban szenved, nappal is aludna állandóan :shock:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Mi nagyon jól aludunk most! Nagyon jó baba volt eddig még ma Nonó, le is kopogom! :D Este kb. fél tizenegy fele felkelt inni, és ahogy ivott, úgy beauld hirtelen, mintha altató lett volna a teába, :lol: és csak reggel kelt fél hatkor. Viszont fél nyolcig eljátszott a kiságyba :D , így tudtam még aludni! Fél nyolckor felkeltem, kapott hamit, megvártam míg büfizik, és kb. nyolckor elkezdtem altatni, és 5 perc alatt be aludt és csak 10-kor kelt! :lol:

Gyereknap: Mi nem tudom még hova megyünk, ha megyünk egyáltalán valamerre! De nekem a Vasúttörténeti meg a Szent István parki programok bejönnek!
Pl. a Vasúttörténetibe van minividámpark, arcfestés, babajátszó stb.
A Szent Istvánba Fisher Price játszóház, egész nap buborék eső..baba-és bőrbarát folyadékból, arcfestés stb.

Kép
niki+baba

Niki és merre van ez a Szent István park? :roll:

Akkor Te sem panaszkodhatsz hogy nem aludtad ki magad :wink: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!
A kedd jó!
Mi holnap a veszprémi állatkertbe megynk a várban pedig gyermeknaoi programok lesznek.

Kép
gabriel79

Sziaszok

Nálunk most ugy néz ki minden renbe volt szemészeten , ott minden renbe volt . Hétfön megy eeg-re . meg megin lesz uh .
anha

Jó reggelt!

Gyereknap? :D:D:D Még nemtom mit csinálunk ma, de mondjuk Gabó, jó, hogy nem írtad előbb a veszprémis dolgot, bizti nagyon menni akartam volna én is ;) És ott lebzseltünk volna utánatok ;) :lol: :lol:

Az bizti, hogy ha ilyen szép marad az idő, akkor Apával elmegyünk motorozni, hadd legyen anyuméknak gyereknap, mert ők vigyáznak a Pöttömre. :)

Egész jól aludtunk, bár ez az esti eső betett Karcsikának,nehezen aludt el, de utána csak 5kor kelt. És utána már velem szunyált! :)

Barbi!!!!! BOLDOG HÓFORDULÓT VINCÉNEK!!! :D:D:D

Kép
Kép
encu

Jaaaaj, Zsuzsa!!! NAgyon örülök, hogy minden rendben nálatok, alig várom, hogy hazagyertek!!!!!!! Szólj, ha kellenek a rucik!!! :)

Kép
Kép
encu

Merre vagytok? :lol: :lol:

Kép
Kép
encu

:shock: :roll: 8) 8) :lol:

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Encu!
hirtelen jött ötlet és hamar végeztünk is, mert elkapott minket egy óriási zivatar, így futás volt a kocsiig, amit egy km-re tudtunk letenni olyan tömegnyomor volt! :shock:
Persze attól függetlenül nagyon szép hely és gyönyörűek az állatok (már amennyit láttunk).
legközelebb, ha megyünk ilyen gyerek programra szólok hamarabb! :wink:

Miután hazajöttünk még kitricikliztünk a játszóra és most vagyunk túl a fürdésen.asszem én rendesen elfáradtam! :oops:

Zsuzsa!
Örülök, hogy jól alakulnak a dolgok!

Kép
gabriel79

Jó reggelt!!!

Örömmel olvastam, hogy lesz tali. :D :D :D Nekünk jó a jövőhét kedd :)

Encu! köszönjük a köszöntést :D Bizony Vince már 7 hónapos... Ti hogy álltok a hozzátáplálással? Hányszor kap mást, és hányszor szopizik Karcsika?

Zsuzsa! Örülök, hogy minden rendben! És szurkolok továbbra is!

Gabó! A veszprémi állatkert tényleg nagyon szép helyen van!

Móni! A gyereksziget az szuper, mi is kimegyünk szerintem valamelyik hétvégén :D Tavaly is voltunk :wink:

Tegnap már úgy izzadt a Vince, még a lakásban is, pedig csak 22 fok van még bent :shock:

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Nem tudok jönni a talira jövőhét kedden, dokihoz kell mennem, ma derült ki :?

Majd elmesélem mi volt a belgyógyin, felidegesítettek :( Holnap megyünk uh-ra, utána jövök...

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Jó reggelt!

Gabó! Nem aért mondtam, nem akarom elrondítani a programjaitokat ;) :D Ekkora zuhé volt? Nem semmi... itt szép volt az idő egész nap...

Barbi! délben meg este kap kajákat, de van, hogy a déli elmarad (nem zavarja :lol: ). Eleinte csak gyümiket adtam, most már kapott home made krumpli-sárgarépa-csirkemell pürét és ízlik neki nagyon. Mondjuk én nem követtem a szakirodalmat... :oops: De nem látom, hogy ez gond lenne... Ja, meg kapott kenyérhéjat a kezébe Karcsika és ezerrel rágcsálta, ízlett neki nagyon!!! :)
Miért, ti hogy álltok?

Tesóka, akkor jövöhétutáni kedd? Jó lenne, ha minél többen lennénk.

Ha jó idő lesz, akkor vegyesen lehetne benti-kinti buli is ;) A kutyákat el tudom intézni, hogy ne legyenek buzgó mócsingok ;)

Tegnap nagyon rosszul aludtunk, ma szerencsére jobban, Nudli még mindig húzza a lóbőrt ;)

Merre vagytok????

Kép
Kép
encu

Szerintem is toljunk akkor egy hetet a partin :D

Encu! Vince kap tizórait, meg ebédet. Tízóraira gyümit, ebédre főzit, valami husisat (bár én lusta módjára ebédre üvegeset adok).

Képzeljétek jön felül Vince foga, már azt hittem kibújt, erre totál bedurrant, én gennyesnek látom :shock: De ezzel együtt jól aludtunk éjjel, és jókedélyű, nem is értem, nekem pokolian fájna :roll:

Kép

Kép
sbarbi

Barbi! Bizti, hogy gennyes? Nem csak a fogat látod olyan sárgásnak? :shock: De nem semmi...

Kép
Kép
encu

Hát ez az, nem tudom, de nem recés még...

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok

Kornél 1710g
most jol van vár még egy uh ra amit ma vagy holnap csinálnak neki . eeg elhalasztoták mert nem jo még mindig a légzése és amig nem 100% os adig az inkubátorbol se lehet kipakolni
mert 1800g nál már lehet ettetni elöször cumpibol aztán ciciböl de igy ez várat magára . Tegnap megin kapot vért ettöl nagyn sokat remélnek az tuti hogy a szine az jobb lett.
anha

Barbi! Akkor már 2 vagy 3 foga lesz Vincének? :)

Zsuzsa!!! Isten éltesse Kornél babát! Már egy hónapos!!! :shock: Nem semmi... hisz még tegnap bőgtem, hogy előbb jött, mint kellett volna, és tessék, nemsokára csajozik ;)

Kép
Kép
encu

Encu

köszi igen
és mégis néha milyen lassan telnek a napok :cry:
anha

Encu! A két alsó fogacskája már szép nagy, és fent meg készülődik csak, remélem nemsokára kibújik. Csak fájhat neki, mert 5 percet sincs el nélkülem :(

Zsuzsa, boldog hófordulót Kornélnak, és milyen szépen hízik!!!

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Zsuzsa!

Boldog hófordulót Kornélnak!
Majd gyere a friss infókkal, nagyon szurkolunk hogy minden rendben legyen!

Barbi!

Gennyes? :shock: Jujj, elég szörnyen hangzik :(

Tesóka!

Milyen finomakat eszik Karcsika :D :D Majd megyek a tányérkámmal ha marad :wink: :P

Háát ha nem baj, akkor benne lennék a még egy hét csúsztatásban :P Szeretnék menni, ki tudja mit hoz a jövő, mikor talizunk megint ... :roll:

Belázasodott délre a Ricsi, most megint felment neki a láza. Remélem csak az oltás miatt van :?

Voltunk vasárnap az állatkertben, hatalmas csalódás volt :shock: Kb. 3-4 éve voltam utoljára, de erre nem számítottam. Egy csomó ketrec üres volt, fókák, elefántok, zsiráfok sehol, fél állatkert szétbombázva, hatalmas játszó helyett kifutó épül, pici sarokba bezsúfolva a játszó pár rönk játékkal! :shock: :( Azért a Ricsinek tetszett, favorit a kakas, még mindig :lol: Rohangált a bocik meg a kakasok között ide-oda, meg beszélgetett a kakassal :lol:

Megyek aludni, hosszú volt a mai nap... Jó éjt!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Már most olyan meleg van :? A szobánkban 29 fok van! :shock: Pedig nyitva van az ablak és még ide sem süt a nap :shock:

Tegnap voltunk a nyakiredős uh-n :D Bár senkit nem érdekel hogy mi volt, azért leírom, hátha mégis... :roll:

A nyakiredő 0,9 mm :D Igazi rosszcsont már most, szórakozott a dokival :lol: Láttuk ahogy dörzsöli a szemét, úszkált ide-oda, nagyon jól érzi magát :lol: A crl 45,9 mm, a bpd 17,1 mm, nt 0,9 mm. :D

A lepény elég rossz helyen van, fedi a belső méhszájat :? Volt így valaki?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk!
Képzeljétek Nonónak kint van a 8. foga is! :D Már meg sem érzi, ha jön neki! :lol:

Lányok!
Hol lehet Vichy babanaptejet venni????????

Barbi!
Bizti, hogy gennyes? Nem csak nagyon be van neki duzzadva, és már a fogat látod? :wink:

Zsuzsa!
Nagyon szépen hízik Kornél baba! :wink:
Kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Móni!
Én a tejpépekkel vagyok így, hogy tartanám a tányért! Annyira fincsik! :lol:
Mit mondott a doki a méhszájadra, hogy annyira elől és lent tapad?
Mindenesetre, a lépcsőzni TILOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Basszus Gabótól akartam valami fontosat kérdezni és elfelejtettem!!!! :(
Na majd csak eszembe jut! :oops:

Kép
niki+baba

Móni, de érdekel :wink: Mi volt a belgyógyin, nem is írtad :roll: 29 fok, úristen...nálunk 24 fok van 8)

Niki, gratula ehhez a sok foghoz :D és jó, hogy már nem érzi,belejött...

Mennem kell, nem tudom mi van már napok óta...

Kép

Kép
sbarbi

Szia Niki

a lakon a gyogyszertárba ott van .
anha

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?