Sziasztok!
Most gyors leszek, fel kell mosnom amíg alszik a Ricsi mert tele locsolta üdcsivel az emeletet
Csilla!
Remélem minden rendben lesz! Drukk....
Cumisüvegre tippem nincs de miért baj hogy foltos?
Van egy pár megmaradt bébiételünk, kb.10 db, bontatlan nem lejárt üvegek (kistesót már nem tudnám megetetni vele mert pont addigra járnának le), desszert gyümik, jóéjt papi, meg lehet egy-két kaja is van benne. Ha nem bántalak meg vele, oda adhatom nektek? Persze csak ha tervezed majd ilyenekkel etetni a fiúkat.
Remélem nem bántottalak meg vele!!? Ha nem kell, azt is megértem, majd rásózom másra vagy eladom
Gabó!
Nem is tudtam hogy van 18 hós oltás
Flóra jó álmos lehetett, ha a kopácsolók nem zavarták
Erről a szobatisztaságosról ez a véleményem, remélem nem bántok meg vele senkit:
Háát, érdekes meglátása van annak a védőnőnek
Lehet nincs tisztában azzal, hogy a teljes szobatisztaságnak nem 3 éves kor a felső határa!?
Tény, hogy a legtöbb gyerek 3 éves korára szobatiszta lesz, de ha nem, ilyenkor szokták elküldeni kivizsgálásra a gyereket, mert lehet szervi, lelki okok gátolják a pelus elhagyásában. Nem feltétlen az anyán múlik a szobatisztaság elérése... Nem leszolni kell az ilyen gyerekeket meg a szüleiket egy védőnőnek, hanem támogatni és segíteni! Azért lett védőnő, nem?
Az más tészta hogy mi hogy vélekedünk erről, hogy esetleg kibeszéljük, leszóljuk, megszoljuk a szülőt meg magát a szitut...szerintem. De egy védőnő nem tehet ilyet hogy ilyen nyíltan leszol egy anyát egy másik anya előtt. És mi köze van ahhoz hogy óvónő az anya a szobatisztasághoz?
Talán pont el kéne gondolkoznia hogy ha óvónő az anya, lehet talán valami probléma van náluk, hisz pont egy óvónő tudja hogy bizonyos korra mit kell tudnia egy gyereknek és nem hiszem hogy láblógatva tv-zik otthon
Na, szóval ezen megdöbbentem, hogy mik vannak
Király, a Ricsi meg felkelt, és nem mostam fel
Képzeljétek el, tegnap elérte a kilincset a Ricsi és kiszökött a konyhából
Most aztán már tényleg nincs akadály előtte, simán jön megy
Na megyek, legalább összepakolok, mert megint le leszek tolva hogy csak babanetezni tudok...